עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ??? זה בסדר להפעיל הרבה פעמים את ה-3DMark03.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  2. ומתי נזכה לראות אותו בארצינו?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by assaf990,

שאלה שניה: יש לי כבר סטיק 256MB של DDR האם נכון להוסיף 2 סטיקים של SDRAM? מצ"ב דו"ח אוורסט motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB ------------- --------[ DMI ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ BIOS ] BIOS Properties: Size 64 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, ATAPI ZIP, LS-120 Capabilities Unk…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  4. Started by elad-k1,

יש לי כרגע 2 סטיקם של סמסנוג 256 mb והמחשב יחיסית חדש לפני שנה ככה ואני רוצה להחליף תזיכרון של אז החלטתי לימכור תשתיים שיש לי.. ולהחליף לזיכרונות שתים של 512 שיהיה dual השאלה אם הזיכרנות האלה טובים ?? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146883 יש לי לוח אם asus p4p intel 865pe cheipset FSB 800mhz מעבד 2.8c ..וגם זה התקציב שלי 110 דולר יש משו במחיר כזה של זיכרון יותר טוב?? תודה לעוזרים(עם יהיה)

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by NOEL1282,

יש לי כרגע 256 מגה זכרון של WINBOUND, קניתי זכרון של סמסונג גם 256 ב400 מגההרץ, המחשב רשם שעדיין יש לי 256 - החלפתי סלוטים לא עזר. אני רוצה לקנות או 2*512 או סטיק אחד של ג'יגה מה עדיף ואיזה חברה תקציב של 700 ש"ח. הלוח אם שלי הוא ג'יגהבייט GA-8SG800. תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. כאשר אני מבצע ומחזיר עסקה לאחור ב-SQL Server 2005, אני נתקל בבעיה. אני עובד על יישום (ב-C#.NET 3.5) שמאחסן נתונים בשבע טבלאות נפרדות במסד נתונים; טבלה אחת מקושרת לאחרת באמצעות אילוץ זר. כאשר נתונים מוזנים לטבלה אחת, המזהה הייחודי שלו (מזהה מפתח ראשי) משמש כאילוץ זר בטבלה אחרת. הכנסתי את הנתונים באמצעות חיבור SQL מ-C#. הנתונים מוכנסים ברצף אחד אחרי השני מהאפליקציה, אבל לא הצלחתי לבצע הוספות באמצעות פרוצדורה בודדת, אז לא יכולתי להשתמש במושג ה-commit וה-rollback כאן על ידי scaler (מכיוון שיש נהלים שונים ונתונים מוכנסים לתוך אחד אחרי השני מהאפליקציה, תוך חיבור בכל פעם להכנסה). האם ניתן להשתמש בשיטות ה-commit וה-rollback במצב זה?

7. יש לי 4*512 זכרונות כאלו ועדיין המחשב לא זז האם הורדת מהירותם תשפר את התזמונים ? האם יש אפשרות ל CL2.5 ב DDR2 ? תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  8. אוקיי ראיתי באתר של פנדס שני לוחות של Epox עם צ'יפסט nforce 3 250 עכשיו בין שני הלוחות יש הבדל של 310 ש"ח (אני מתכנן לקנות AMD64 3200/300) הראשון הוא EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin והשני EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בינהם כי לפי הפירוט של שני הלוחות בשני פשוט אין את 4 x S-ATA-150 RAID ובראשון יש את זה כמובן עכשיו אם אני אקח את הלוח השני הזול יותר הביצועים יהיו אותו דבר? כי כרגע אין לי כונן שהוא SATA RAID יש לי SATA רגיל ואותו יש בלוח השני אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by nadav275,

שלום הגיע סופסופ מהחלפה באילנד הדות'ן 740 החלופי (במקום הקודם שנשרף, ותודות לאיסטרוניקס על הטיפול המצויין) הדות'ן מסטפינג sl7sa. מה אומרים על הסטפינג הנ"ל? ואיזה ביוס הכי מומלץ לו?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. Started by mosh18,

יש לי עכשיו שני מעבדים האחד p4 3 ghz שקיבלתי עם המחשב והשני p4 3.06 ghz אז שווה לי להחליף בייניהם? והאם 60 Mhz עושים כזה שינוי?

• 6 תגובות
    • 493 צפיות
  11. שמעו אנחנו מעבירים חצי מחשב שלי לאחותי וקונים לי לוח אם חדש + מעבד חדש וגם זכרונות. כרגע יש לי 2 של 256 ועוד אחד של ג'יגה עכשיו אני צריך להעביר לפחות 512 לאחותי עם הלוח אם. אז מה שאני חשבתי זה להעביר אליה את ה-2 של 256 ולקנות אצלי עוד אחד של ג'יגה, הבעיה זה שאני חושש ששתיים לא יספיקו לי, אז חשבתי להוסיף עוד 2 של ג'יגה ואז יהיה לי 3, הבעיה שנוצרת היא שלא יהיה לי DC, שלפי מה שהבנתי זו בעיה רצינית, למרות שכיום אני ללא DC, הייתי מעדיף באמת להוסיף בביצועים... כמובן שאפשר להעביר אליה א ה- 2 של ה- 256 ולהוסיף אצלי עוד 3 ג'יגה אבל זה כבר יוצא ממש מלא כסף, ותחשבו שחוץ מזה אני גם רוצה לקנות מעבד + לוח אם... אז מה אתם חושבים ? מה אתם הייתם עושים ? אתם חושבים שאני אנצל בכלל 4 גי'גה …

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  12. מחפש זכרונות, DDR3, הכי איכותים שיש (גם מבחינת OC וגם מבחינת קירור ויציבות), ועם המהירות MHZ הגבוהה ביותר. כמו כן,בגלל חלונות VISTA וכול זה, מעדיף בקיט של 4 ג'יגה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 כדאי לקנות אותם או שיש יותר טובים במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  14. משנה משהו בוינדוס, ז"א וינדוס יזהה עכשיו מעבד אחד יתחיל להתקין כל מני דברים.... אחרי זה שאני אחזיר למצב כפול הוא יצתרך לעשות עוד כל מניי הגדרות ושינויים? כי יש כמה משחקים שלא מתפקדים טוב א) COD2 <- יצא patch ב) Peter Jackson King Kong - המהירות עולה וירודת במחזריות בלי הפסקה ג) POP T2T - אחרי התקנת דרייברים חדשים מנווידיה שפותרים כמה בעיות יש בעיה שהמצלמה קופצנית במשחק כל אלו בעיות ידועות של כפולי ליבה, כנראה שיש עוד

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  15. בקיצר הבקשה בכותרת,המלצה ללוח Nf4 עד ל-700 שקל!!עם חריגה עד ל-40-50 שקל לא למטרות אובר קלוק אבל שיביא ניצול מקסימלי של שאר רכיבי המערכת.ושיאפר אובר קלוק בעתיד... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  16. Started by a-gold,

שלום לכולם היום התחדשתי במעבד E6550 ואני קצת מתלבט בקשר להרכבה שלו המאורר מגיע עם משחה טרמית עליו כמו בתמונה שצירפתי השאלה אם זה מספיק או שאני צריך למרוח בנוסף גם על המעבד עצמו??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by tronado,

משהו אולי מצא עדכון ביוס ללוח הזה, האחרון שמצאתי הוא מהחודש הראשון השנה? הגרסא האחרונה שמצאתי לא מצליחה לעלות מעל 217FSB בOC

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by zvkel,

אני מרכיב לדודה שלי מחשב אני מניח שהדבר הכי כבד שהיא תריץ יהיה word מחפש לוח אם זול שכולל הכל כרטיס מסך + קול + רשת חובה יציאות usb2 \ fire wire וכל מני טכנולוגיות חדשות יתרון amd כמובן כל המלצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by wzeedan,

נא לתת חוות דעת על לוח אם בקובץ המצורף. תודה ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  20. יש לי מחשב ישן ומיושן שהלוח אם שלו הוא מדגם asus p3v133 תוכלו להגיד לי האם הוא יכול להתחבר למסך דק..?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

מה אתם אומרים אני לא זקוק למחשב שיריץ משחקים. האם המהירות מהווה משקל בהחלטה כזו? האם יש הבדלים מהותיים בין שני המעבדים האלה?

22. Started by nice,

קראתי את מדריך על שידרוג הביוס ויש לי שתי שאלות. א.אם אני מפרמט אחרי שעדיכנתי את הביוס החדש הוא לא יעלם נכון?(רק כדי להיות בטוח). ב.למה זה לא מומלץ להתקין את הביוס דרך תוכנה שפועלת דרך ווינדוס?.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by ofir667,

אינטל או איי אם די

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by itaim,

אוקיי זה המפרט שלי: p.4 1.4 לוח אינטל (לא יודע איזה דגם) 128 RDRAM ATi RAGE 128 32mb עכשיו אני רוצה לשדרג ויש תקציב של 1500-2000 בהתחלה רציתי להוסיף זיכרון וכרטיס מסך חדש אבל גיליתי שהלוח תומך רק בRDRAM לכן חשבתי אולי גם לקנות לוח ואז כבר להחליף גם מעבד שאלתי היא זאת: אם אפשר להחליף לוח ללוח שיאפשר לי לעשות OC למעבד?? ואם כן לאיזה ביצועים אני יכול להגיע?? ואם אפשר גם המלצות לחלקים במסגרת התקציב

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  25. Started by NOVA,

אהלן, אילו לוחות (עדיפות לASUS וGigaByte, פשוט כי הם שכיחים יותר) למעבד הנ"ל? זיכרון 2X2GB DDR 800 דרישות: לא מתוכנן OC FireWire Lan ללא גרפי מובנה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים