מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי 1200 שקל אני רוצה גיגה זיכרון !! 2 של 512 תנו לי מה אתם ממליצים לי לקנות אני מוכן להוסיף עוד מאה מתיים שקל אבל עם זה ישתלם .. ורציתי לדעת עם 512 זיכרון לעומת גיגה זיכרון אני יראה את השיפור בעניים ? ממש ממש הכול יהיה לי יותר מהיר ? או שזה לא ממש ממש ישנה את המהירות
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
במיבחנים של hardocp הKT600 החדש לוקח את ה-NFORCE2 החדש אפילו שאין לו DUAL CHANNEL תחשבו מה יקרה אם יוסיפו לו DUAL CHANNEL
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2X512 "533 עם אני יוסיף עוד 2X512 אבל עם 667 Mhz זה יהיה בסדר? ואיזה מן מהירות תיהיה לזכרונות?
-
- 5 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הי, אני צריך לבחור לוח למספר מחשבים לשימוש משרדי בלבד. הלוחות שהציעו לי הם: D946GZISSL DG965RYCK DG965WHMKR כשהמחיר עולה מ100$ עד 147$ מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
הורדתי האתר הזה (וגם מהאתר של אינטל) את התוכנה החדשה זאת שמראה את הטמפרטורות ומהירות של המאווררים ועוד כל מיני אינפורמציה היה רשום שהתוכנה מתאימה לדגם הזה D865PERL כשניסיתי להתקין את התוכנה היה רשום לי שאפשר להתקין את התוכנה רק עם לוחות שתומכים בIDCC (INTEL DESKTOP CONTROL CENTER) מה זה יכול להיות?!?!?! הוא באמת לא תומך?? אולי זה הביוס או משהו כזה, דריברים אולי?!?! תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר עדיף לי משתי הלוחות האלה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1270522919.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1336650222.htm תתחשבו בזה שיש לי 1400 ש"ח ואני צריך גם לקנות מעבד
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אוקי, כרגע אני מחפש לוח אם אשר יתמוך ב- Conroe יענו Core 2 Duo E6300 .. אך שיתמוך גם כן בחיבור AGPx8 ! ושיהיה איכותי =] עד כה הגעתי ללוח אם אחד בלבד ואשמח אם תאירו עיניי עם אחרים. ( http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-VSTA ) תודה לחבר'ה שעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם P35-DS3L עם 2 ג'יגה זיכרון DUAL CHANNEL של CORSAIR עם 800MHZ,שידרגתי לווינדווס 7 ועכשיו אני מעוניין לקנות עוד 4 'גיגה DUAL CHANNEL, 800 MHZ. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא פלוס מינוס 300 שקל אבל אם צריך יותר אני מוכן לשמוע המלצות. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי לוח מחורבן מאוד (ga s8rx sis 645) רציתי לדעת האם יש סט של ג'יגה זיכרון(לא בדואל) בתצורת DDR 333 תקציב עד 600 -700 :
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג למעבד E6400 ורציתי לדעת אם הכרטיס שיש לי לא יצור צוואר בקבוק מה שנקרא... כי הוא חלש ?? http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1267 תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
איך זה שאנחנו חיכינו כל כך הרבה זמן לסוקט 939 וNFORCE 4 ? ואיך זה שבלי התרעה פתאום אינטל מביאה סוקט 775 יוצאים איתו מלא לוחות וכרטיסי PCI-EXPRESS זכרונות חדשים וכו? או יותר נכון, מישהו יכול להסביר למה אינטל מקדימה את AMD ?
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום הגיע סופסופ מהחלפה באילנד הדות'ן 740 החלופי (במקום הקודם שנשרף, ותודות לאיסטרוניקס על הטיפול המצויין) הדות'ן מסטפינג sl7sa. מה אומרים על הסטפינג הנ"ל? ואיזה ביוס הכי מומלץ לו?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת כמה חשמל צורך מחשב ממוצע (ללא מסך) ליחידת זמן. וכמה כסף הולך בארץ על יחידת כח מסויימת . (אני רוצה לחשב כמה כסף נשרף על מחשבים שדולקים בלי שיהיו לידם) תמונה כללית- אנטיוירוס ברקע, תוכנות מסרים כמו אייסקיו מנסגר. בנוסף תוכנות כמו טיםספיק (TS) ומשחק רשת שרץ (MU למי שמכיר.) נלוות אליו תוכנות שגורמות לו לפעול אוטומאטית (בוטים למינהן- autoclicker) אין שימוש בCD או DVD, הארד דיסק כן מן הסתם. המשחק לא הכי כבד, אבל עדיין משהו, מרגישים איטיות שאתה נמצא עליו והוא פועל. אני רוצה לדעת נגיד כמה וואט זה צורך בשעה או בדקה, לא ידעת איך זה הולך. ובנוסף כמה משלמים על וואט אחד או על כמות מסויימת. מקווה שזה ברור. ואם כדי לדעת צריך פרטים טכניים על המחשב אני מוכנה לבדוק, תאמרו ל…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש כאן. יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך.. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים רק לפני כמה ימים הוא היה מראה לי את זה .. ואז רציתי להעלים את זה וכנראה שנגעתי במשו לא נכון . ואז שניסיתי להעלות את המחשב זה כתב "לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל" ואין על מה ללחוץ, הוא לא מראה שום מתשמשים ! אז נכנסתי במצב בטוח והוספתי משתמש חדש . ואז נכנסתי דרכו ועכשיו כל הדברים שהיו לי במחשב נעלממו ! ניסיתי להיכנס ל C:\Documents and Settings\Administrator ושאני מנסה להיכנס לאחד מהדברים זה כותב לי הגישה נדחתה.. ניסיתי את זה גם במצס בטוח ועדיין הוא כותב הגישה נדחתתה .. וניסיתי לפתוח משתמש חדש בשם adminitrator אבל הוא אומר שיש משתמש בשם הזה כבר. אבל הוא לא מראה אותו !…
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי לוחות אם Gigabyte GA-N650SLI-DS4L vs abit Fatal1ty FP-IN9 SLI אני מתכנן להגיע ל OC של 3.0GHZ ל q6600 וגם בעתיד SLI לשני כרטיסי מסך התקציב עד 600 שקל יש לי גם זיכרון בתדר 533GHZ אז אני מעונין שהוא יתמוך, וגם בעוד קיט של 2 גיגה 800MHZ
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
היום הגיעו החלקים שהזמנתי ויש לי שאלה בקשר למריחת המשחה הטרמית על המעבד המעבד הוא: ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? קראתי את המדריך באתר ורואים שם בבירור איפה מורחים את המשחה אב אצלי כל גב המעבד כסוף ואין לי מושג איפה למרוח גם על היטסינק אין לי מושג איפה למרוח כי יש עליו כבר חומר ואני לא יודע אם צריך למרוח על החומר הקיים
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
היי לכולם... יש ברשותי מעבד אינטל 3.0 ג'יגה הרץ המורכב על סוקט 775 בעל 1MB CACHE בטכנולוגיית 32 ביט. השאלה היא כזו האם יש הבדל (ומהו...) בין מעבד זה למעבד 3.0 2MB CACHE בטכנולוגיית 64 ביט, האם ההבדל משמעותי האם ניתן להתקין מעבד זה על אותו לוח אם של המעבד הנוכחי או שמעבדי 64 ביט זקוקים ללוח שונה? האם צריך חלונות ל64 ביט? תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מפרט נמצא בחתימה. לפני 6 חודשים בערך קניתי מחשב שלם עם רק 256MB. חשבתי זה יספיק. אחרי חודשיים ראיתי שזה לא מספיק אז הלכתי וקניתי עוד 256MB. אז עכשיו אני רואה שזה עדיין לא מספיק למשחקים אז אני רוצה לקנות עוד 512MB. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על הלוח אם. מבחינת ה-MHZ הם כולם יהיו אותו הדבר: PC3200. הזיכרון 512MB יהיה מחברה שונה ד"א: A-DATA, אז בעצם תיזמונים שונים. אני לא הולך לקנות מחברה קינגסטון, כי הזיכרון עולה בערך 600, וה-ADATA עולים רק 490, אז אני רוצה לחסוך פה כסף. אני עושה OC ד"א.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
קניתי לוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=536&modelmenu=2 עד כמה שאני מבין הלוח הוא microATX המעבד הוא pentium D 2.80 Mhz 2x2 השאלה היא לגבי המארז: אני רוכש באייבורי, וראיתי שם מארזים קטנים. לא מחשבי מדיה, פשוט מארזי פי סי קטנים ונחמדים בערך בגודל 40x40 סנטימטר. ממש מחמד והשאלה היא האם מבחינת חום והשפעות טמפרטורה על המערכת, המארז הזה ממש לא כדאי - ביחס/לעומת המארז הסטנדרטי שלהם (עם ידית אחיזה) בגודל הרגיל? האם כדאי לקחת כזה? כי הוא ממש מצא חן בעיני. הוא שמה להתרחק ממנו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
ראיתי שיש גם ליבת ווינצ'סטר ל3500 של AMD שתושבת 939 הם לא נותנים אותה תוצאה בסטוק כמו הווניס אבל באובר הם יותר חזקים? היא עולה כמעט אותו דבר בכל מקרה....
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין לוח אם עם פורט FW מובנה ללוח אם ללא פורט אך עם כרטיס מוסף
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני לא מבין למה אתם כלכך אוהבים את DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ... לפי דעתי במחיר כזה הGigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 בחירה הרבה יותר מוצלחת... תסבירו לי , אוליי אני פספסתי משהוא....
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו יכול לעזור ? אני רוצה להרחיב את הזכרון האחד ג'יגה שלי לשני ג'יגה בנייד טושיבה L40 17U , קיימת אופציה הרחבה , קניתי שבב קינגסטון בחנות באג היכן שרכשתי את הנייד הזה , הרכבתי אותו כשורה , וכלום לא קורה .... במאפיינים נשאר להראות 1024 , התקשרתי לחנות והם אמרו לי שצריך לעשות משהו בBIOS . מה עושים בBIOS? האם אני יכול לעשות את זה ? זה לא מסוכן ? מה תיתן לי ההרחבה? ובעיקר , אם צריך להכנס לBIOS אז איך נכנסים ומה כותבים שם ? אם מישהו יכול להסביר שלב אחרי שלב , אשמח מאוד .... (אני חדש בתחום , עימכם הסליחה ...)
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-