עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. משום מה נראה לי שכל זיכרון עולה עכשיו 230 שקל יותר מהקודם .....זה רק אני חושב ככה או שבאמת הייתה עליה של מחירים?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by IME3,

אז קיבלתי את ה ASUS P6T יש חיבור IDE אבל רק אחד ממנו אפשר לחבר 2 מכשירים כרגע אני מחבר צורב ונשאר לי עוד IDE אחד פנוי הבעיה שיש לי 2 הארד דיסקים ככה שאחד כרגע אני צריך להקריב האם יש לכם פתרונות להציע לי? קיים כבל IDE עם יותר מ 2 חיבורים על כבל? או ראיתי משהו ש עושה CONVERT למקומות של הSATA ומתלבש עליו חיבור IDE רק ראיתי ברשת כרגע בלוח אם הישן שלי היו 2 כניסות IDE על הלוח ככה שהיה אפשר להשתמש ב 4 מכשירים השתמשתי ב DVD . CD . ושני הארד דיסקים קיצר..תודה אם יש רעיונות

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by eeh50,

באתר של נועה למבצע של ה amd ןהלוח אם????

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  4. Started by amitaihasnes7,

שולם. אני רוצה להבין אם הבנתי משהוא שקשור למעבדי ה-core 2 duo. אם הבנתי נכון מה תוכנת ה-Intelligent Power Capability (המייושמת במעבדים אלו) היא למעשה סט של יכולות, שעוצבו במטרה להפחית את צריכת החשמל של המעבד. מאפיין זה דואג לכך שרכיבים במעבד, אשר לא נעשה בהם שימוש בעת ביצוע פעולה מסוימת, לא יקבלו זרם חשמלי. האם יש עוד דברים שתוכנה זאת עושה ולא ציינתי למעלה?. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  5. הכוונה היא כמובן להוריד דרייברים וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  6. Started by omert,

שלום אני מעוניין לקנות זכרונות 2GB. יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset SIS661FX ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות זכרונות DDRII או DDRI ובנוסף מהי מהירות התדר המקסימלית שהלוח אם שלי יכול לקרוא??

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  7. 2 ג'יגה של DDRII 1066 או 4 ג'יגה של DDRII 800 ?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  8. שלום לכולם. אני זקוק לעצה מקצועית ביותר על מנת שההשקעה שלי לא תהיה לחינם מכיוון שהמחשב שברשותי כרגע מספק ביצועים לא רעים בכלל..אולם אני מחפש לשפר את הביצועים משמעותית(לפחות ב40%),כי אם לא..ההשקעה לא משתלמת מבחינתי ואולי אמתין עוד קצת. המפרט שברשותי: AMD Athlon 64 3200+ socket 754 Asus K8N4-E Deluxe Socket 754 nForce4 A-DATA 1GB PC4000 DDR500 *אם אתם חושבים שאשיג ביצועים הרבה יותר טובים בזה שאשדרג אז: אני צריך לוח אם בטכנולוגית SLI(יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני חושב להוסיף עוד אחד בעוד חודשיים שלושה),עם יכולות אוברקלוק. מעבד AMD(רצוי כפול ליבה בסוקט 939). לגבי הזכרונות אני צריך 2ג'יגה,אבל לא יודע מה עדיף לי...להוסיף עוד ג'יגה או להחליף לדואל צ'איינל. אני זקוק למקס…

• 6 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by Fifty,

שלום קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש אחרי שנשרף לי על הלוח אם הישן..... החלטתי לקנות AMD Athlon 64 3200+... אחרי שקניתי את המעבד עשיתי פורמט לעל המחשב התקנתי את כל הדריברים והכל מחדש... ואחרי שהכל עבד התקנתי את התוכנה AIDA 32 ובה רשום: Externel Clock = 200 Maximum Clock = 3200 Current Clock = 2010 אחר כך הורדתי תוכנות של AMD שאומרת את הטמפרטורה ואת ה-Current Clock של המעבד וגם הם אמרו שהמעבד עובד רק על 2010.. המעבד אמור לעבוד על 2010 רק או שמשהו לא בסדר במעבד? יש לי את הלוח אם: Gigabyte GA-K8N Pro... תודה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  10. יש לי מחשב NEC, פנטיום 3 -800 מגה הרץ. לוח אם: ga-6wmm7 rev4.1 פירוט של הלוח: http://support.packardbell.com/se/mypc/index.php?PibItemNr=spec_Houston3plusRrev41&PibItemParent=platform_eMove_iWork עליו נמצא כרטיס זיכרון 128 מגה: Pc133U-333-542-z Hyundai korea gm72v66841et75 לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 - 300 מגה הרץ עם כרטיס זיכרון 128 מגה: pc133 128 sdram micro מה הסיכוי שהכרטיס של החבר יתאים למחשב ה-NEC ויעבוד עם הזיכרון שיש בו?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  11. Started by ofer_shm,

שלום לכולם כרגע המפרט שלי זה: amd 64 3000 939 לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM כרטיס מסך 6600 GT ג'יפורס זכרון : G.SKILL DDR PC3200 512MB 2-3-3-6 אני רוצה לשדרג את הזכרון שיהיה לי 2GB האם עדיף לי לשמור את הזכרון הונכחי ולקנות עוד 3 סלוטים של 512 MB? האם עדיף כבר לקנות שני סלוטים של 1GB כל אחד ולוותר על מה שיש לי? או שיש הצעות אחרות ...מה יהיה הכי עדיף מבחינה כלכלית ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  12. Started by Stoichkov,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ זיכרון 512 drr 400 איזה לוח אם אתם מציעים לי תודה לעוזרים...

13. יש לה במחשב שני סטיקים DDR2 512*2 533MHZ והיא רוצה לשדרג לסטיק אחד של 1ג'יגה DDR2 667. האם זה יעבוד לה? אני יודע שזה יירד אוטו' ל533 אבל האם בכלל זה יעבוד?

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  14. Started by ערן33,

שלום, יש לי לוח ישן של ASUS מדגם 800P4P. עד היום הוא עבד עם GB1.5 זכרון: 2 חתיכות של MB500 מתוצרת Corsair, ו 2 חתיכות 256MB של GEIL מדגם DDR400 CL 2.5-6-3-3 PC3200. הוצאתי את הכתיכות של החצי ג'יגה והוא עובד בסדר עם החצי ג'יגה של GEIL. יש לי עוד שתי כתיכות של 256MB מתוצרת Kingston דגם KVR400X64C3A256. הןבוודאות תקינות ועובדות על מחשב אחר. כשאני מוסיף אותן ללוח ה ASUS עם ה GEIL כך שבסך הכל יש 4 חתיכות של רבע ג'יגה כל אחת המחשב פשוט לא עובד. אין צפצופים ואין כלום, רק מסך שחור... כשאני מוציא את השתי חתיכות הוא חוזר לעבוד. יש משהו שאני יכול לעשות/לבדוק כדי לגרום לזה לעבוד??

15. Started by shirNoshe,

יש שם הסבר על כל המעבדים שלהם והקודים לזיהוי. אני מקווה שזה לא עבירה על חוקים,אם זה לא מעניין אז אפשר למחוק.לדעתי זה שווה. http://fab51.com/cpu/guide/opn-64-e.html

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  16. Started by Godmoney,

אני רוצה לקנות זכרון RAM חדש למחשב (לפחות MB512...) מאז שהתגייסתי אני כבר לא יודע מה הולך בשוק וזה... מישהו מוכן לתת לי הסבר ולהמליץ לי על "קניה נבונה"?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by ruff stuff,

מה אתם אומרים אני לא זקוק למחשב שיריץ משחקים. האם המהירות מהווה משקל בהחלטה כזו? האם יש הבדלים מהותיים בין שני המעבדים האלה?

18. Started by sahargt,

היי יש לי את הלוח הבא חשבתי לשדרג את המעבד אז רציתי לדעת האם הלוח שלי עובד אם Q6600 הלוח אסוס P5B-דילוקס בחנות שקניתי את המחשב אמרו לי שיש בעיות אם זה בגירסה של G0

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  19. שלום, קניתי לוח עם כרטיס מסך מובנה ו512MB זכרון.... המחשב אומר שיש לי רק 448... וחשבתי שאולי אחד הצ'יפים של ה64MB נהרס ורציתי להחליף ואז אמרו לי בחנות שהכרטיס מסך שהוא 64MB זכרון לוקח את הזכרון מהראם... זה נכון? תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  20. 1. האם לוח האם Abit IP35-E Chipset P35 הוא המקביל של ABIT ללוח האם GIGABYTE GA-P35-DS3L של GIGABYTE. חוץ מזה ששניהם הם על אותו צ'יספט, האם הם באותה רמה, כי למשל ל GIGABYTE יש הרבה גירסאות על הציפסט P35, אז ה ABIT מקביל לגרסה הזאת או אולי לגרסה אחרת ? ואם הם באמת שווים מהבחינה הזאת, אז מבחינת הביצועים, איכות ו OC הם גם אותו הדבר ? מה שאני שואל בעצם זה האם הם אותו הדבר לגמרי ואני יכול פשוט לקחת את ABIT שהוא פשוט יותר זול !!! 2. שמעתי בכל מיני מקומות דעות של אנשים שמעריכים שגם כאשר תיהיה תמיכה מלעה ב 4 ליבות ה Q6600 לא יהיה יותר חזק מה E8400. אז בינתים אפשר באמת רק להעריך, אז משהו פה גם חושב ככה ? ואם ה Q6600 דווקה כן יהיה יותר חזק, מה יקרה במצב שלשניהם יעשו OC גבוהה ? הרי ח…

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by trxman,

אהלן תשמעו אני בדילמה קטנה. בסטוק, ללא שום כוונה ל OC, ועובדה משרדית כגון: הרבה אינטרנט, הצגת גרפים,תמונות,מוזיקה, ההבדל בין המעבד E6570 לבין E2160, יהיה מורגש? ונניח שהכסף לא פקטור. זו שאלה אולי טיפשית, כי ברור שאם הכסף לא משחק פה אז הדעה תיהיה בעד E7, אך יהיו הבדלים ממשיים?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  22. הידקתי את התיזמונים שלי להכי נמוך שאפשר עכשיו ראיתי שרשום ב CPU-Z בתווית של ה TRas# רשום 9 עכשיו הורדתי אותו בביוס ל 3 מה זה אומר ה TRas הזה ואם זה טוב שהורדתי אותו יותר נמוך ממה שרשום הוספתי תמונות!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  23. Started by HoLy4EvEr,

זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5 G.Skill או DDR2 1GB Twinmos 667MHZ (אין לי מושג איזה טיימינג) הTWINMOS עולה 450שח והG.SKILL 660שח.... ויש סיכוי שבעתיד אני יעשה OC... מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  24. Started by אדן,

שלום!היה לי מעבד של אי אמ די עם לוח אם nf7 של אביט. עכשיו קניתי מעבד של אינטל עם לוח p35 ds3l של גיגה בייט.הכונן הקשיח נשאר ולהפתעתי הוינדוס עלה ועובד.איך זה יתכן? מובן שכדאי שאפרמט, אך עד שאגבה את המידע האם יש סיכון?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  25. איזה הכי עדיף לקנות (שלא יקר בצורה מחרידה, כמובן). בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים