מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
בדגש על NF7 של ABIT רציתי לשאול אם יש הבדל אם אני מעדכן מגרסא 1.0 נגיד ל גירסא 2.0 תוך כדי שאני מדלג על 1.1...1.2...1.3 ...וכ'ו כלומר האם העדכון של הגרסא האחרונה יכלול את כל העדכונים של גירסאות הביניים ?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב בכתבה, המערכות יבוססו גם בלוחות אם וכרטיסי מסך של NV ,למרות ההסכם עם AMD. מקור: 8) http://www.ibtimes.com/articles/20060802/dell-amd-nvidia.htm
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של LEADTEK שהלך לעולמו ... ואני מחפש לו מחליף ... עברתי על המפרטים באתר ובכל חשבתי לשאול גם כאן בהנחה שיש סיכוי שאני אמצא לוח אם שיתאים לי יותר... חשוב לי שתהיה ללוח 3 שנים אחריות ... שיהיה זול (עד 400) ושהיה לו כרטיס מסך מובנה ... וכמובן שיתאם לAMD 1800. תודה מראש. רון ;D
-
- 6 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 שזה ביחד 512 ועוד סטיק של 512 ביחדד זה גגה זיכרון הבעיה היא אחרי שהמחשב נח הרבה זמן יום יומים אני מדליק ואז הוא חוזר להיות לי 512 זכירון מדוע ?זה אני לא מוצא שום סיבה שזה ככה , גם שהמחשב נח זה תמיד צריך להשאר זיכרון יכל להיות ? הביוס שלי לא מתאים? ... אני שמתי את הזכורנות בצורה כזאת 2 מופרדים אחד ליד השני וה 512 בצד השני . יכל להיות הביוס שלי לא טוב אני יודע לוח האם הוא gigabyte 8sq800 מה הביוס הכי מתאים אני ישים עכשיו יש לי f8 בכל מקרה יש f7 f4 אני לא יודע מה כל זה אני רק יודע להחליף תודה על העזרה זה ממש מציק כי שאני פותח 512 עובד קצת מתחיל מהתחלה ואז גגה' זיכרון : ??? :-\
-
- 5 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות לוח אם של gigabyte למעבדיAMD64 אבל אין לי מושג מה יותר טוב ממה, אין לי צורך בOC, לא עכשיו ולא בעתיד אבל חשוב לי שרכיבים שמחוברים לי כרגע על המחשב הישן (P3 450MHZ) יותאמו על הלוח החדש אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם מתאים...
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני קונה את הולח של ABIT IS7-E ואני מתכוון להתקין אותו לבד... אני קורא את ההוראות התקנה ויש שם משהו שאני לא מבין... WAKE-UP HEADER ולאיזה מצב לכוון אותם (אפשר \ אל תאפשר) יש שם כמה כאלה אחד לPS2 ושניים לUSB
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש לפנטיום4. איזה לוח הכי כדאי לקנות? המפרט שלו זה P4 1800 400 וזכרון SDRAM 512 יכול להיות שעדיף לו לקחת מערכת על DDRAM? תקציב-עד 800 שקל השימוש של המחשב הוא למשחקים וגלישה באינטרנט והוא לא לOC תודה
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לאחד 512KB Cache http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_129&products_id=3656 ולשני 1M Cache http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_129&products_id=5839 ההבדל בין המחיר 30 ש"ח (ממש לא משמעותי בקניית מעבד). על הנייר לפחות, הביצועים של הפרסקוט (1M) יותר טובים. אבל, קראתי כל מיני מאמרים (אני לא מוצא אותם כרגע, תיקיית הFAVORITES שלי מבולגנת מידיי) שאומרים שהפרסקוט מתחמם מהר יותר, ולמרות ההבדל ב Cache רמת ביצועיו יורדת. אולי אפילו יותר מהמעבד השני שציינתי כאן. יש לכם הצעות? התנסיתם פיזית עם אחד מהם?
-
שלום.. אני רוצה להרחיב את הידע שלי במעבדים. אז אני רוצה לשאול אותכם, אם אתם יכולים להגיד לי את כל סוגי המעבדים שקיימים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
Gigabyte 800 GA-8PENXP או Asus P4P800-SE Intel 865PE תודה
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין מספר לוחות ל-E6300. התקציב בין 500-700 ¤. המחשב לא מיועד למשחקים או oc, ואני מתכוון לשים עליו 2*512 twinmos 667. הלוחות הם: ASUS P5LD2-VM Intel 945G LGA 775 Asus P5LD 2 SE/C Intel DP965LTCK LEMONT GIGABYTE GA-945P-S3 המחשב (כולל הלוח) מיועד "לסחוב" כמה שנים טובות. אודה על המלצה ביחס למי נותן יחס עלות-תועלת טוב יותר + קישור לחנות זולה רלוונטית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
מי יודע מתי אמורים המעבדים החשדים של אינטל לנחות בחנויות ? האם מדובר בענין של ימים שבועות או חודשים ? מה אמורים להיות המחירים שלהם ? האם זכרונות DDR2 שכ"כ תולים בהם עיניים זמינים בכלל , וכמה הם אמורים לעלות ? מתי אנו צפויים לראות מבחני ביצועים שלהם ?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מעבד 930 או 940. אני מתלבט בין Gigabyte 8I945P-G לבין ASUS P5ND2 (הוא , SLI) למרות שהאופציה פחות מעניינת אותי,גם ככה ראיתי שהSLI שלו רק של6600 (תקנו אותי) שניהם בסביבות 570-580 . מה לקחת? ואם יש משהו יותר טוב בסביבות 600,הרי זה משובח =]
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש לי שאלה פשוטה, האם הלוח ASUS A8R32-Deluxe שמבוסס על הRD580 יכול לפעול עם 4 סטיקים ללא ירידה ל333MHZ או ל2T? ברשת חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא, אני זוכר אבל שAnandTech בדקו את הRD480 והוא פעל עם 4 סטיקים ללא איבוד ביצועים. האם רק בסטוק הוא יורד ל333MHZ\2T ובעצם ידנית אני מעלה ואין שום בעיה או שבכלל אי אפשר לעבוד איתו על 400MHZ T1? תודה.
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה שיש למשל P4 a/b/c.... משהו מוכן להסביר לי מזה בכלל??
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
איך הוא באופן כלל מבחינת ביצועים? כדאי לקנות אותו? האם יש אותו למישהו והוא יכול להגיד לי אם יש סנסורים גם למעבד וגם ללוח אם? ואיך הוא באוברקלוקינג? ואם יש לכם עוד דברים להגיד עליו אז תגידו בבקשה זה יעזור לי. בתודה אלדד. האם מעבד פנטיום 4 נורטווד 1.8 FSB 400 יפעל עליו בלי בעיה? זה מעבד טוב לאובקלוק אז אני לא רוצה להחליף אותו בנתיים.
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מדוע אין ביקורת על הלוח אם "ASUS P5WDG2 WS PRO' מעניין בדרך כלל עורכים סקרים על כל לוחות האם ודווקא על הלוח אם הזה לא נערך כלום? תודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
http://www.geil.com.tw/products/show/id/140 ו- http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991529 זה. הזכרונות האלה "יסתדרו" במחשב אחד? הן מבחינת המתח והן מבחינת התאימות.. אה ועוד שאלה: אין בעיה ל- http://www.geil.com.tw/products/show/id/140 להיות באותו מחשב עם אלה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK (3 סטיקים) הן מבחינת המתח והן מבחינת התאימות.. (3 ג'יגה על מחשב 32 ביט) ממש ממש תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
טוב, החלטתי לעדכן, ובהחלט יש שיפור. שמתי ישר FSB על 350, וBOOT כמו שצריך בלי בעיה. הרצתי 3DMARK06, ולא היו שום בעיות, אבל אחרי זה הרצתי 05 ובCPUTEST הראשון המחשב נתקע באמצע... עשיתי REBOOT, הרצתי שוב פעם, ועוד פעם נתקע בCPUTEST, הפעם בTEST השני... כנראה שזה יותר מדי אוברקלוק(או שיותר מדי עם כל המתחים בSTOCK) אז שמתי על BUS של 333, הרצתי שוב פעם, והפעם לא היו בעיות... יכול להיות באמת שזה בגלל שאני לא מעלה מתחים? או שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק מינורי(מ666 ל700) לזכרון? אם מישהו זוכר מנסיון העבר שלי, אז הזכרון שלי כנראה לא כל כך אוהב אוברקלוק... לכל מקרה עשיתי כמה פעמים REBOOT בשביל לבדוק האם עושה BOOT בלי בעיות, ואכן בעית הCOLD BOOT נעלמה... אולי הבעיה אצלי ספציפית בגלל כמה ס…
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
לשכן שלי יש 2 סטיקים אותו דבר של זיכרון, הלוח תומך בדואל צ'אנל. כשבודקים בביוס זה מראה שזה עובד על דואל צ'אנל, אבל כשבודקים באוורסט זה מראה שיש אפשרות לזה או מששהוא בסגנון, אבל זה עובד על סינגל. יש עוד דרך לבדוק את זה איכשהו במערכת ההפעלה? ואם זאת בעיה, איך מתקנים את זה?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
חשבתי לקנות כרטיס קול בשביל להוריד עומס מהמעבד, האם כדאי לקנות כרטיס קול, זאת אומרת שזה יוריד את העומס? וכמה אחוזים זה יוריד?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש 2*256 מב זיכרון בDUAL CHANEL אבל כידוע יש לל ABIT NF7 רק שלוש סלוטים של זיכרון ומכיוון שאני רוצה להוסיף עוד 512 מב נוספים אני חייב לקנות אותם בסטיק אחד.האם זה יהרוס את הDUAL CHANEL.? והאם זה יפגע בבצועי המערכת?? תודה על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה אפשרי: התקשרתי ל-IVORY בקשר לאיזו מודעה באתר שלהם עם מעבד E6550 (שאמור לצאת ב-22, נכון?), ואמרתי להם שלא הגיוני שכבר יש להם אותו, והם אמרו לי בביטחון שכבר יש להם אותו ואני יכול להזמין את המחשב. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום, מה עדיף לקנות? (אני קונה מפנדה): PQI 512Mb DDRII PC5400 667MHz X2 או Twinmos DDR2 667 512MB X2 מה עדיף? מה יותר איכותי וטוב? שימו לב שהPQI עולים 60 ש"ח פחות. האם Twinmos שווה את ההפרש? אגב, הזכרונות של Samsung עולים בדיוק כמו הטווינמוס. אם אני אלך על הטווינמוס ולא על PQI, האם שווה טווינמוס או סמסונג? תודה רבה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-