מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בדגש על NF7 של ABIT רציתי לשאול אם יש הבדל אם אני מעדכן מגרסא 1.0 נגיד ל גירסא 2.0 תוך כדי שאני מדלג על 1.1...1.2...1.3 ...וכ'ו כלומר האם העדכון של הגרסא האחרונה יכלול את כל העדכונים של גירסאות הביניים ?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אוקיי ראיתי באתר של פנדס שני לוחות של Epox עם צ'יפסט nforce 3 250 עכשיו בין שני הלוחות יש הבדל של 310 ש"ח (אני מתכנן לקנות AMD64 3200/300) הראשון הוא EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin והשני EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בינהם כי לפי הפירוט של שני הלוחות בשני פשוט אין את 4 x S-ATA-150 RAID ובראשון יש את זה כמובן עכשיו אם אני אקח את הלוח השני הזול יותר הביצועים יהיו אותו דבר? כי כרגע אין לי כונן שהוא SATA RAID יש לי SATA רגיל ואותו יש בלוח השני אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מי יודע מתי אמורים המעבדים החשדים של אינטל לנחות בחנויות ? האם מדובר בענין של ימים שבועות או חודשים ? מה אמורים להיות המחירים שלהם ? האם זכרונות DDR2 שכ"כ תולים בהם עיניים זמינים בכלל , וכמה הם אמורים לעלות ? מתי אנו צפויים לראות מבחני ביצועים שלהם ?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
המעבדים האלה מוצלחים או כישלון כמו הפרסקוט? עדיף ללכת על מעבדי C ? יש כבר לוחות אם איכותיים עם הסוקט הזה?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מפרט נמצא בחתימה. לפני 6 חודשים בערך קניתי מחשב שלם עם רק 256MB. חשבתי זה יספיק. אחרי חודשיים ראיתי שזה לא מספיק אז הלכתי וקניתי עוד 256MB. אז עכשיו אני רואה שזה עדיין לא מספיק למשחקים אז אני רוצה לקנות עוד 512MB. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על הלוח אם. מבחינת ה-MHZ הם כולם יהיו אותו הדבר: PC3200. הזיכרון 512MB יהיה מחברה שונה ד"א: A-DATA, אז בעצם תיזמונים שונים. אני לא הולך לקנות מחברה קינגסטון, כי הזיכרון עולה בערך 600, וה-ADATA עולים רק 490, אז אני רוצה לחסוך פה כסף. אני עושה OC ד"א.
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
החלפתי ל- Abit ic7. קודם הטמפ' הממוצעת היתה 35 מעלות ועכשיו זה 55 מעלות. (לא מרחתי משחה כשהחלפתי נשאר מה שהיה מרוח מהחנות- האם זו יכולה להיות הסיבה?) יש לי P4 2.4A ללא OC. תודה.
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
למה יש הפרש גדול יחסית של כמעט 100 שקל בין הזיכרון הזה: A-Data 512 MB DDR 3200 Memory שעולה 600 לזה DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory שעולה 515 ??? יש הבדל משמעותי כ"כ בינהם? ומה זה ה-3200 הזה?זה המהירות כאילו כמו 400Mhz? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 MHZ על לוח ASUS מסוג CUV4X . אני רוצה לשדרג את המעבד למקסימום שהלוח תומך בו . אני לא מוצא האתר ASUS את הפרטים על הלוח הזה . אולי מישהוא יודע איזה מעבד מקסימלי אני יכול לשים על הלוח הזה ??? תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום . רכשתי לפני מס' ימים 2X512 PC 3200 Samsung original 400 DDR בבדיקה ב AIDA 32 רשום ליד כל זיכרון הדבר הבא : Memory Module Properties Module NameSamsung M3 68L6423FTN-CCC Serial NumberF20712E6h Manufacture DateWeek 9 / 2004 Module Size512 MB (2 rows, 4 banks) Module TypeUnbuffered Memory TypeDDR SDRAM Memory SpeedPC3200 (200 MHz) Module Width64 bit Module VoltageSSTL 2.5 Error Detection MethodNone Refresh RateReduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency2.5 (6.0 ns @ 166 MHz) השורה המודגשת היא המטרידה אותי. הרי הזכרונות אמורים להיות 400MHZ כל אחד מדוע זה מופיע לי ככה ? מה עלי לעשות. לתשובותיכם אודה. תומרץ
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מה קורה ;D אני כרגע בונה לחבר מפרט (פרסמתי טופיק שקיבל התעלמות קשה ) ואני תקוע בחלק של לוח האם. טוב, אני לא ממש תקוע. יש לי התלבטות בין ה-P5Q של אסוס לבין הלוח המקביל מבית ג'יגהבייט. הבעיה היא שאני לא מוצא את מחיריהם משתלמים ואני מעוניין לחסוך למסכן כסף. הלוח צריך להיות מתאים ל-OC בסיסי שיביא Q9450 לתדר של 3.2GHZ. יהיה קירור איכותי כך שאין סיבה לדאגה. גם הזכרונות אמורים להתאים. בכל אופן, ישנה אפשרות לחריגה קטנה של כ-70 ש"ח עד 80 ש"ח, אבל באמת עדיף להוציא כמה שפחות כסף. אין צורך להביא לינק לחנות ספציפית, דגם ומחיר משוער יספיקו. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
שלום אנשי הפורום! אחרי שש שנים החלטתי לשדרג את ה6800k שלי ל12700kf. אשמח להמלצה ללוח אם מתאים טוב עד 1200 ש''ח. מתלבט בין DDR5 ל DDR4. שימושים בעיקר תכנות וקצת גרפיקה לצערי כבר כמעט ולא משחק. מתכנן לחבר אליו SSD, NVMe, HDD, Dvdrom, קירור מים, וכרטיס מסך GTX1080 חשוב לי שיהיה כרטיס רשת טוב, מתכנן לחבר אותו קווית. לא מתכנן כרגע לעשות אובר קלוקינג. גודל: המארז שלי הוא Full tower. תודה רבה לעוזרים!
-
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
- 1 follower
-
-
אחד החידושים המשמעותיים שראינו בעולם החומרה בכנס CES 2024 קשור דווקא למראה של מחשבים נייחים. MSI שמה לעצמה מטרה אחת פשוטה - להחביא כמה שיותר מהכבלים בגב לוח האם על ידי הטמעת מחברים אחורייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רציתי לדעת מתי צפויים להגיע לארץ מעבדי אינטל החדשים מרובעי הליבה ובפרט גירסא זו: Intel® Core2 Extreme QX6700
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מעבד AND ATHLON 64 3200 ולוח אם של ASUS A8N-E אני רוצה להחליף למעבד חזק מאוד. איזה מעבד יש הכי חזק שיתמוך בלוח אם שלי בלי בעיות? המטרה של המעבד היא בעיקר צפייה בסרטים כמו X264 של HD. .
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
לפני זמן מה פירקתי את כל המחשב שלי כדי לבצע ניקוי יסודי... החזרתי את כל הכבלים כמו שצריך למקום חוץ מהכבלים של ה-USB הקדמיים.. פשוט אני לא זוכר איך אני צריך לחבר אותך... בדקתי באתר של אסוס על הלוח שלי ולא הבנתי כלום מהמדריך שלהם... מישהו יכול להדריך אותי? או אפילו לסמן בתמונה של הלוח לאן אני צריך לחבר את הכבלים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
משהו אולי מצא עדכון ביוס ללוח הזה, האחרון שמצאתי הוא מהחודש הראשון השנה? הגרסא האחרונה שמצאתי לא מצליחה לעלות מעל 217FSB בOC
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שהמפרט שלו: Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1GB Spectek*2 667MHZ HIS X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU HEC 400w והתוצאה שקיבלתי היא 5389... הגיוני או לא?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי זיכרון DDR 2X256 Mb. אני רוצה להוסיף עוד 512Mb. השאלה היא אם אני אוסיף סטיק אחד של 512 ולא שניים של 256 האם זה יעבוד? במה זה תלוי? דגם של לוח אם שלי הוא Asus P4S800D. מה עדיף 2 של 256 או אחד של 512? או שבמקרה הזה זה לא ממש משנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
מראש אני אגיד שקראתי את ההודעות פה בדביק והכל, הבנתי פחות או יותר שDUAL CHANNEL נותן ביצועים טובים יותר, השאלה שלי היא כזאת. אם אני לוקח 2 כרטיסים של 256 מגה, ומחבר אותם בDUAL CHANNEL. אז כמה זכרון יש לי על המחשב? בפועל? 512 או 256? כלומר, האם חיבור בDC מתנהג כמו בחיבור של 2 כוננים זהים בRAID ? (שם עם מחברים 2 כוננים של 40GB מקבלים נפח שימושי של 40GB).
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת איזה סוגי מהירות בזיכרון שייכים לסוג מסוים דוגמא: לסוג ddr-1 או ddr-2 הכוונה בכל סוג של ddr איזה מהירויות קיימות בו וכך הלאה ? גם שאלו אותי אם מהירות 533 mhz קיימת גם ב ddr-1 ?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום אני חדש פה וממש היתפעלתי מהאתר הזה ומהפורמים עכשיו לשאלה :] אני מתכנן לשדרג את המחשב בכרטיס מסך לוח אם זיכרון פנימי ומעבד. בקשר למעבד יש לי שאלה:התקציב שלי הוא לא ממש גבוה ואני אצתרך להיסתפק בדגם של מקסימום 500-700 שקל. וחשוב לומר שאני מחפש משהו שיהווה חוזק למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך הוא החלק היותר חשוב אבל קראתי פה בפורום במאמר על המעבדים שלמשחקי רשת דרוש גם מעבד חזק . אז השאלה שלי האם מעבדי AMD sempron או barton בסביבות ה 2600 עד 2800 יעשו את העבודה בצורה טובה? ואם כן מה עדיף? sempron או barton? ומה ההבדל? ועכשיו ללוח אם : המוכר המליץ לי על ABIT עם הצ'יפסט של nFORCE2 יש כמובן כמה סוגים בסידרה אבל ההפרש במחירים שלהם לא ג…
-
- 5 תגובות
- 465 צפיות
-