מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות זכרון מארה"ב (אבא שלי נוסע עוד שבוע) אני צריך המלצה על משהו טוב, ללא צורך ב-OC המערכת תהיה מבוססת E6600 ולוח DS3 של גיגהבייט תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ישנו מכשיר מדידה ו\או בדיקה של זרימת מתח ובקרה ל-PCB שיוכל לומר לי בוודאות שלוח האם לא תקין? או שצריך לעבוד באופן הסטנדרטי שטכנאים משתמשים כיום שזה בדיקה של הרכיבים בלוח אחר ובמידה ועובד הלוח הקודם היסטוריה...? אני עובד עם בודק ספקים שבורר מתחים ממחבר ה-ATX ומודיע על תקינותו של הספק.. יש מכשיר בסגנון שניתן לרכוש ללוח? תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
מי יודע מתי אמורים המעבדים החשדים של אינטל לנחות בחנויות ? האם מדובר בענין של ימים שבועות או חודשים ? מה אמורים להיות המחירים שלהם ? האם זכרונות DDR2 שכ"כ תולים בהם עיניים זמינים בכלל , וכמה הם אמורים לעלות ? מתי אנו צפויים לראות מבחני ביצועים שלהם ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
גילוי נאות: הפוסט התפרסם בפורום אמצעי איחסון אך בהיות ויש קשר ישיר ללוח אם חשבתי לעצמי שבהחלט ניתן להתייעץ גם בפורום כאן, מתנצל מראש אם לא. שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון. בונה את המחשב שלי יש לי לוח אם של אסוס מדגם : ROG MAXIMUS XIII HERO מעבד אינטל i9 11990k כרטיס מסך rtx 3060 ג'יפורס רוג סטריק 12G OK של אסוס, המחשב יעשה קצת מכל דבר מתעד להכניס את 980 פרו המוכר והמומלץ (אלא אם כן מישהו יכול לתת המלצה טובה יותר במחיר דומה ל T1) יש גרסה שמגיעה ללא קירור ויש את האחרת - עם. לשאלתי: האם הגרסה עם הקירור תתאים ללוח האם? והאם אני בכלל זקוק לגרסה הזאת? ככלל, מעדיף להיות עם אובר קירור מאשר להיות עם פחות. תודה למשיבים, רועי
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מבחינת מחיר יש הפרש משהו כמו מאה שקל..... אני מדבר על IQPC
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם מהסוג הזה: http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2449 בקיצור יש לו 800MHZ FSB ורשום בלינק שנתתי שהוא תומך בE6XXX אבל הוא מפעיל אותם ב800FSB בימקום ב 1066MHz. בכמה אחוז בערך זה יוריד את הביצועים??? דוגמא: אם אני אקנה E6600 שיפעל אצלי ב800FSB הוא יפעל פחות טוב מE6300 ניתמך??? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם בסביבות ה- 400 -500 ש"ח למעבד PD 2.66 GHZ 805 שבלוח אם יהיה כרטיס מסך מובה כמו 6100 או 6150, המחשב מיועד לעבודה משרדית בלבד.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח עבור Q6600 בתקציב 600-700 ש"ח שיהיה אפשר להתקין עליו את טוניק, ושתיהיה לו יציאת E1394. ללא כרטיס מסך מובנה. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
חנות בראשון, עדיף שלא תהיה רשת חנויות בארץ..... שאוכל לקנות זכרון למחשב... יש הצעות לחנויות טובות ואמינות? תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://www.tyan.com/product_board_detail.aspx?pid=169 שאלה להתייעצות כללית האם כדאי לי להחליף את הבסיס של המחשב שלי בלוח שבקישור שהבאתי ולקנות אופטרון תואם וזיכרון DDR 2 ולמכור את המערכת שלי ?? כלומר למכור את ה אופטרון 175 2 גיגה זיכרון והלוח A8N DELUX ולקנות את האופטרון 1216 (2400 מגצ) את הלוח בקישור ו 4 גיגה DDR 2 העלות של המעבד (900) הלוח (1400) והזיכרון (400 בערך) תיהיה כדאית מהמכירה של הישן??
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם :-) אפשר לקבל הסבר על זכרונות הXDR/2 של ראמבוס? לאילו לוחות הם מתאימים? ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
האם זה תדר חלש ובגלל זה מערכת ההפעלה שלי עולה תוך 6 קווים? האם אני ישים זיכרון 512 בתדר של 333 Mhz ויהיה לי שינוי בביצועים? תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, שאלה טכנית קצרה בנוגע למעבדים. לחבר שלי יש מעבד פנטיום ישן בסוקט 478. הוא ניסה להסיר את צלעות הקירור והמעבד קפץ איתם ישר החוצה. שהוא בא לחבר את המעבד מחדש הוא הרים את הידית, הכניס את המעבד והוריד את הידית אבל המחשב לא נדלק והמעבד יוצא בקלות. האם מעבד בסוקט 478 שיוצא בקלות יושב טוב? זה אמור לקרות ככה או שאולי הוא לא חיבר טוב / משהו נדפק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היה לאבא שלי במשרד איזה זכרון אז הוא הביא לי אותו, כתוב עליו 128MB PC133 האם זה יתאים למפרט שלי? תסתכלו במפרט צד ימין ואם לא אז זה יתאים לפנטיום 3?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל והוא כותב לי שיש לו בעיה C3, אז אם יש מישהו שיודע מה זה אומר. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אשמח לדעת טמפרטורות.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום ויום טוב! יש לי מעבד של אינטל 6420 מהירות 2.13 ערכתי בדיקה עם התוכנה CPU-Z יצא לי שבCORE SPEED מהירות 1.60 זה היה כאשר המחשב די במנוחה אני יודע שמהירות המעבד צריכה להיות 2.13 האם כאשר המחשב מתאמץ המהירות עולה?,או פשוט משהו לא בסדר במעבד שלי? סליחה קצת על הבורות ליאור
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של 9 GIGABYTE K8N ULTRA שני סטיקים של זכרון CORSAIR 512 CL2.5 PC3200 מעבד AMD ATHLON 64 3000 אני רוצה לשדרג ל2 ג'יגה זכרון, אתם ממליצים לקנות סטיקים חדשים או לשדרג את אלו ונניח במקרה של שדרוג כדאי לקנות עוד CORSAIR אותו דבר ? או שאפשר וכדאי לשלב חברות וסוגים שונים ובמקרה של קנייה חדשה מה אתם ממליצים לקנות ? ראיתי בזאפ שהמחירים לא בשמיים אבל בוא נגיד עד 600 שקל ככה ? תודה רבה ארז
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את לוח האם הנ"ל בארץ ? הדגם המדויק בבקשה ....
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום רב, אני לפני רכישת מחשב חדש, וזקוק לעזרה בבחירת זיכרון של OCZ. ביקרתי באתר היצרן וכמובן הלכתי לאיבוד... יש מבחר עצום של זיכרונות, כל אחד עם מותג אחר SLI-READY, CROSSFIRE, REAPER וכו'... כל אחד בפני עצמו נראה אדיר ואני לא יודע מה יותר טוב ומה לבחור... מצד אחד SLI READY ישתלב טוב עם כרטיס המסך שיש לי של NVIDIA 8600GTS. מצד שני, ה-REAPER מכיל גוף קירור נחמד שישמור לי על הזיכרון. מה יותר טוב? מה לבחור? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני יקבל שבוע הבא סטיק אחד של 256 ram , עכשיו אני רק צריך לשים אתוו בחריץ להפעיל תמחשב וזהו ? אני לא צריך להגדיר כלום בביוס ? המחשב יזהה אותו אוטומטית ? והלוח שלי תומך Dual DDR , איך אני מנצל אותו ? ועוד שאלה חשובה , יש לי עכשיו סטיק אחד של סמסונג במהירות של 333 PC 2700 , אמרו לי שסמסונג זה גרוע , כדאי לי לקנות קינגסטון מאותו סוג ? זה משנה שזה לא מאותו חברה ? המחשב שלי הוא : p4 2400 533 Mhz Samsung 256 DDr SDRAM pc 2700 333 MHZ Win xp Asus p4s800
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם אני רוצה להוסיף זיכרון אני צריך שהוא יתאים לשאר הרכיבים ולמהירויות שלהם מצורף קובץ עם דו"ח על החומרה שלי איזה זכרון אני צריך להוסיף? 256MB ו 512 ושמות של יצרניות אם זה משנה... תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
הכוונה היא כמובן להוריד דרייברים וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-