מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
הנה לכם: http://www.skypc.co.il/pl_product~1111~60~0.htm יש לי שאלה: Q6600 או Phenom ? (ביצועים)
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב- דבר ראשון ששמתי לב אליו זה כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה רעש חזק המעבד [ המאוורר ] ואז אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל ויותר שקט [לא קרה בלוח הישן שלי] כשחיברתי את הלוח למחשב זה התחיל לזהות את החומרה לבד וזהה את הכל , שמתי שיר לשמוע, וכבר שמתי לב להבדל הענק שיש לבין איך שאני רגיל לשמוע , זה נשמע ממש לא טוב ולא צלול וחד כמו שאני רגיל, אמרתי אולי זה סתם.. נכנסתי למשחק רשת ששומעים צעדים והכל, ושם ממש שמתי לב לשוני הגדול, זה נשמע ממש ממש גרוע והסאונד היה לא תואם כמעט למשחק, אז יצאתי, ניסיתי להתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הלוח [למרות שזה זהה את הכל לבד] התקנתי והפעלתי מחדש, ואין שינוי מלבד תוכנה חדשה שנוספה לי. נכנסתי לתוכנה נ…
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר על לוח אם שיתמוך במעבד אינטל מסידרת E2XXX או Q6XXX בכרטיס מסך ברמה של HD4850 CF עד GX2 במחיר המינימלי תודה מראש אם צריך להוסיף משהו תעדכנו
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כמה עולה מעבד בעל 4 ליבות :s05: :s05: :s05: :s05: צריך לזה לוח אם מיוחד או שגם לוח אם שוןב לשתי ליבות טוב לזה :s05: :s05: :s05: :s05: ואם צריך לוח אם מיוחד מה סביבות המחיר שלו :s05: :s05: :s05: :s05: אני שואל כי אני חושב לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 - 4500 שקל ואני מעדיף מעבד חזק והרבה רם מאשר קרטיס מסך טוב תודה מראש למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
לפי מה שפורסם באתר אינטל משיקה כמה מעבדי כפולי ליבה בזמן הקרוב "אינטל תשיק כמה סוגי מעבדים כפולי ליבה לשוק השרתים ותחנות העבודה. המעבד הראשון, אשר הושק היום ואמור להיות זמין בצורה מיידית בשוק, הוא ה-Xeon Dual-Core 2.80GHz. מערכות עם המעבד הזה, יוכלו לכלול עד שני מעבדים כאלו על אותו לוח (כלומר עד ארבע ליבות). המעבד עובד בבאס של 800MHz, ולכל ליבה מוקצה זכרון מטמון רמה שניה של 2MB. ה-Xeon DC 2.8 יעבוד עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים E7520 של אינטל, והוא יכלול תמיכה ב-64bit, בטכנולוגיית ה-HT של אינטל וב-Execute Disable Bit - לאבטחה משופרת. המעבדים הללו מיוצרים בטכנולוגיית ייצור של 90nm והם למעשה שני מעבדים המורכבים אחד ליד השני ולא מעבד כפול ליבה אמיתי. המחיר של המעבד החדש …
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על זה: Intel תירכוש את NVIDIA??? מה אתם חושבים, שזה יגמר ככה???
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מבקש המלצה לזכרונות : (DDR1 2GB (2x1GB הזכרונות לא מיועדים ל Overclocking, יציבות/אמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים). אם זה משנה המפרט :מעבד Athlon 64 3000 Venice,לוח Gigabyte K8nsc-939. תקציב : עד 900 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הי, אני צריך לבחור לוח למספר מחשבים לשימוש משרדי בלבד. הלוחות שהציעו לי הם: D946GZISSL DG965RYCK DG965WHMKR כשהמחיר עולה מ100$ עד 147$ מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
לכל לוח אם יש סוגי זכרונות המתאימים לו לפי הגדרת היצרן. לדוגמא לוחות אם של gigabyte אינם תומכים, בהגדרה, בזכרונות של GSKILL. האם משמעות הדבר היא שהלוחות פועלים בצורה פחות אופטימלית עם זכורונות אלה? או שהם יוצרים בעיה של ממש בתפעול המחשב???
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי 512 זיכרון ddr 400mh אין לי מוסג איזה חברה. אני רוצה להוסיף עוד 512 אז רציתי לדעת עם משנה כמה זיכרון יש לי למחשקים. ומה אני שואל זה עם אני מוסיף זיכרון אני ירגיש שינוי במשחקים הוא שזה לא קשור?
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של קינגסטון 667 סטיק אחד של ג'יגה. בתוכנה cpuz הוא מראה לי כמו בתמונה המצורפת למטה. זה אומר שהזיכרון שלי מוגדר לפי המהירות שהוא מראה בתוכנה? תודה לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אז קיבלתי את ה ASUS P6T יש חיבור IDE אבל רק אחד ממנו אפשר לחבר 2 מכשירים כרגע אני מחבר צורב ונשאר לי עוד IDE אחד פנוי הבעיה שיש לי 2 הארד דיסקים ככה שאחד כרגע אני צריך להקריב האם יש לכם פתרונות להציע לי? קיים כבל IDE עם יותר מ 2 חיבורים על כבל? או ראיתי משהו ש עושה CONVERT למקומות של הSATA ומתלבש עליו חיבור IDE רק ראיתי ברשת כרגע בלוח אם הישן שלי היו 2 כניסות IDE על הלוח ככה שהיה אפשר להשתמש ב 4 מכשירים השתמשתי ב DVD . CD . ושני הארד דיסקים קיצר..תודה אם יש רעיונות
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ידוע לי שיש איזה קומבינה להכנס לאדוונס ביוס עם הקשת אלט משהו או צרוף אחר לוח של גיגהבייט
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב ואני רק רוצה להיות בטוח שהלוח אם תומך בזכרונות חלק אמרו לי שלא, וחלק אמרו לי שכן..! לוח אם: DFI Infinity 975X for LGA775 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 זכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 זה די דחוף, אז אצפה לתגובות מהירות, תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם ב HWzone לפני כמה זמן היתקנתי slackware על אחת המחיצות שלי, הכל היה סבבה, היה לי גם לינוקס וגם וינדוס, אבל יום אחד החלטתי לעדכן לסלאקוור את הקרנל, ומאז קוראים הדברים הבאים: 1. כל פעם שאני מחבר גם HDD וגם CD\CD-R ה HDD מעתיק קבצים במהירות של ...500KBps 2. כפי שהבנתם אני לא יכול לחבר את שני החלקים ביחד מישהו אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט ל BIOS אבל אין לי שמץ איך עושים את זה! מה לדעתכם עלי לעשות?? :-\
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות Q6600 עכשיו אני יודע שהוא לא נורא חם (הG0). אבל אני רוצה לעשות לו איזה OC נחמד, קירור כמו הNINJA יהיה שימושי מאוד או שלא ממש יעזור?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14277 שני הפריטים הם DDR2 800mhz אבל מה ההבדלים ביניהם (חוץ מהמחיר ) והאם שווה להוסיף את ה600 שקל האלה בשבילהם?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 256 DDR במהירות של 266 אם אני יוסיף עוד 256 DDR במהירות של 400 זה יהיה בסדר? או שחייבים אותה מהירות? תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אם אתם יכולים אני זקוק לזה שמישהו יתן לי מעבד של AMD לכל מעבד של אינטל שאני אשאל פה עליו מה בערך שווה אליו או שווה אליו ומתי AMD כבר לא משתווים לאינטל ומאיזה מעבדים ומטה לא משתווים למעבד הכי חלש של אינטל שאני אביא. המעבדים : dual core e2140 box dual core e2160 box dual core e2180 box core 2 duo e4500 box core 2 duo e6550 box core 2 duo e6750 box core 2 duo e6850 box core 2 quad q6600 box תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אם בעתיד אני ארצה לשדרג את המעבד או את הכרטיס מסך למשל לכפול ליבה או לדור החדש של הכרטיסים של רדאון הלוח אם יתאים לשדרוג? גם אם בעתיד אני ארצה לקנות כרטיס מסך 7800 הלוח אם יחזיק אותו?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2892071,00.html
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בקשת עזרה נואשת: יש לי פנטיום 4 עם 2.0 ג'יגה-הרץ ולוח אם של אינטל D845HV (אם זה אומר משהו למישהו ממכם - הוא לא מהחדשים זה בטוח), ובנוסף זיכרון 256 RAM. הבעיה שלי היא שאני מעוניין לשדרג ל512 ומצאתי כל מיני חנויות שמוכרות, אבל בכל חנות מצויין משהו אחר. בחנות אחד מצויין שהשבב הוא עם 16 פינים (כתוב 16 CHIP), בחנות אחרת 8 ובעוד חנות 4 פינים - איזה מהם אני צריך ויוכל לעבוד על המחשב שלי? הייתי כבר באתר תמיכה של אינטל והרבה מידע לא מצאתי שם חוץ מזה שהזכרונות צריכים להיות PC133 (אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר) ותו לא. אני ממש זועק לעזרתכם כי אין לי מושג מה ואיפה לקנות - אם תוכלו להאיר את עיניי ואולי גם להפנות אותי לחנות רלוונטית אודה לכם מקרב לב. תודה רבה רבה וצר לי אם נרדמתם תוך כד…
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי מחשב NEC, פנטיום 3 -800 מגה הרץ. לוח אם: ga-6wmm7 rev4.1 פירוט של הלוח: http://support.packardbell.com/se/mypc/index.php?PibItemNr=spec_Houston3plusRrev41&PibItemParent=platform_eMove_iWork עליו נמצא כרטיס זיכרון 128 מגה: Pc133U-333-542-z Hyundai korea gm72v66841et75 לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 - 300 מגה הרץ עם כרטיס זיכרון 128 מגה: pc133 128 sdram micro מה הסיכוי שהכרטיס של החבר יתאים למחשב ה-NEC ויעבוד עם הזיכרון שיש בו?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש כאן. יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך.. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים רק לפני כמה ימים הוא היה מראה לי את זה .. ואז רציתי להעלים את זה וכנראה שנגעתי במשו לא נכון . ואז שניסיתי להעלות את המחשב זה כתב "לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל" ואין על מה ללחוץ, הוא לא מראה שום מתשמשים ! אז נכנסתי במצב בטוח והוספתי משתמש חדש . ואז נכנסתי דרכו ועכשיו כל הדברים שהיו לי במחשב נעלממו ! ניסיתי להיכנס ל C:\Documents and Settings\Administrator ושאני מנסה להיכנס לאחד מהדברים זה כותב לי הגישה נדחתה.. ניסיתי את זה גם במצס בטוח ועדיין הוא כותב הגישה נדחתתה .. וניסיתי לפתוח משתמש חדש בשם adminitrator אבל הוא אומר שיש משתמש בשם הזה כבר. אבל הוא לא מראה אותו !…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
האם המאוורר של המעבד תלוי במהירות של המעבד או בטמפ'?? אני יודע שהוא תלוי בטמפ' אבל הטמפ' אצלי נמוכה והמאורר עובד על 5.8K!! הטמפ' על 35C החיישן מזייף או מה?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-