עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by fog,

שלום, יש לי במחשב זכרון ממש ישן (4*64) עכשיו אמרו לי שלהתקין עוד זכרון עד ל-1 ג'יגה יכול לשפר לי את המהירות (המחשב עובד מ-מ-ש לאט משהו כמו 20-25 שניות לחכות כדאי לפתוח חלון אקספלורר למשל) עכשיו השאלה שלי איזה הכי כדאי לקנות ואיפה. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB אני ממש לא מבין בנושא הזה אז תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  2. Started by lipa,

תודה

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by PsyMor,

חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  4. Started by eladbu,

ידוע לי שיש איזה קומבינה להכנס לאדוונס ביוס עם הקשת אלט משהו או צרוף אחר לוח של גיגהבייט

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  5. Started by gil678,

קודם כל, מישהו יכול להסביר לי מה זה בעצם מעבד עם שתי ליבות? האם כדאי לקנות והאם הרכיבים הבאים הם טובים או שעדיף לשפר אותם קצת (המחיר של סך הכל המוצרים לא יכול לעבור את ה-4500 ש"ח :-X) לוח אם: Asus P4P800-E Deluxe כרטיס מסך: N6600 EXTREME 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 הייתי רוצה בבקשה ייעוץ לזכרונות ולמעבד (אם לא כדי קנות אחד עם שתי ליבוד) נ.ב.: אני חדש פה, נעים להכיר

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  6. Started by DJPOWER,

ראיתי שיש גם ליבת ווינצ'סטר ל3500 של AMD שתושבת 939 הם לא נותנים אותה תוצאה בסטוק כמו הווניס אבל באובר הם יותר חזקים? היא עולה כמעט אותו דבר בכל מקרה....

7. Started by inverminx,

היי לכולם... יש ברשותי מעבד אינטל 3.0 ג'יגה הרץ המורכב על סוקט 775 בעל 1MB CACHE בטכנולוגיית 32 ביט. השאלה היא כזו האם יש הבדל (ומהו...) בין מעבד זה למעבד 3.0 2MB CACHE בטכנולוגיית 64 ביט, האם ההבדל משמעותי האם ניתן להתקין מעבד זה על אותו לוח אם של המעבד הנוכחי או שמעבדי 64 ביט זקוקים ללוח שונה? האם צריך חלונות ל64 ביט? תודה חברה

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  8. Started by yotam.m,

יש לי שאלה בקשר ללוח ספציפי של matsonic מדגם ms9367E רציתי לדעת האם יכול להיות שאפשרויות האוברקלוק נעולות מהלוח או שיש ג'אמפר שאפשר לקצר או להוציא כדי לפתוח את האפשרויות האלו הם מופיעות בביוס בקטגוריה cpu pnp אבל נעולות..

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by moshe1x,

אני מעונין לקנות מחשב למשחקים : מעבד (939) AMD 3200 VENIC מתלבט בקשר ללוח האם -מה עדיף מבין הלוחות היחסית במחיר נורמלי עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  10. Started by ronenlevi,

שלום רציתי לדעת איזה מחשב נייד עדיף לקנות של חברת IBM או של HP ואם יש דגם מסויים שכדאי תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  11. Started by Bose,

כמה ביטים יש בכרטיס קול בלוחות אם אשר מצויידים בסאונדטורם כגון NF7-SL וכמו כן האפוקס המהולל בעל ה-NFORCE 250. האם הם יותר איכותיים מקריאיטיב לייב? לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או באודיו וקולנוע ביתי אז תרגישו חופשי להעביר.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  12. Started by asher_pa,

רציתי לדעת מה ההבדל בין לוח GA-7N400-L1 ל GA-7N400-L (עם 1 ובלי 1 ) והאים ההבדל כ"כ משמעותי -

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  13. Started by dorish,

יש לי מעבד אתלון 2.2 או 2.4 אני לא זוכר והחלפתי לוח ועכשיו המעבד עובד על 1.5 או יותר נכון 1.31 איך אני משנה את זה בחזרה ל 2.2 או 2.4 ועל איזה מהירות המחשב שלי צריך לפעול 100 133 166 הלוח הוא של גיגה ביט GA-7VAXP תודה.

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  14. Started by PCguy,

היום הייתי באייבורי והם נתנו לי את ה MSI NEO 2 PLATINUM במחיר של 800 ש"ח כחלק מכל העיסקה של המחשב ועבור מזומן. לכל הדעות זהו המחיר הזול ביותר שניתן למצא בעבור הלוח הזה, אני מכיר טוב את מנהל החנות ואת הטכנאי שלהם. אני גם יודע שהם עובדים חזק מאוד עם MSI ולכן יכול להיות שבגלל זה המחיר. אבל!!! אני גם שומע כל מיני שמועות עליהם ולכן אני מעט מהסס אני מאוד מבקש לומר לי האם הם מוכרים חלקים משופצים או פגומים? ולכן המחיר הזול או שפשוט אנשים לא מרוצים מהשרות שלהם? נא להגיב -תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  15. Started by Eviljelly,

לפני כמה ימים גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד והחלפתי אותו , מאותו רגע החיישני טמפרטורה של המחשב לא מתפקדים ומציגים טמפרטורות לא הגיוניות : מעבד -6 מעלות ציפ 125 מעלות . השאלה שלי היא האם למעבד עצמו יש חיישן אחר שמתריע על חום ? משום שמאז המאוורר של המעבד עובד באופן קבוע על 3000 סל"ד ולא עולה או יורד כשאני רגיל שבמאמץ הוא מגיע ל4500 ואני חושש מנזק . והאם לדעתכם התקלה היא בלוח אם או במעבד ? המחשב פועל כך מספר ימים , כיבוי או ריסט לא עוזרים . המעבד הוא של אינטל 3.2 P4-540 הלוח גם של אינטל - D915PCY

16. Started by RenTex,

אני מתלבט : http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE8002GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm ועוד זיכרון שאין פה : Kinkstone 2GB 800MHZ cl5 בלי קירור .. רגיל .. אני הולך לעשות OC, מה הכי עדיף ? לא מבחינת מחיר מה הכי טוב ! ?! יש 1000 דגמים שלהם בגלל זה .. הלכתי לעיבוד .. \= תדוה לעוזרים כי אני מקבל את המחשב מחר מחרותיים.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  17. Started by quad-core,

ישנו מכשיר מדידה ו\או בדיקה של זרימת מתח ובקרה ל-PCB שיוכל לומר לי בוודאות שלוח האם לא תקין? או שצריך לעבוד באופן הסטנדרטי שטכנאים משתמשים כיום שזה בדיקה של הרכיבים בלוח אחר ובמידה ועובד הלוח הקודם היסטוריה...? אני עובד עם בודק ספקים שבורר מתחים ממחבר ה-ATX ומודיע על תקינותו של הספק.. יש מכשיר בסגנון שניתן לרכוש ללוח? תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  18. Started by SeRial_KiLLeR,

אני קונה מחשב חדש או לפחות את רובו אני מחדש. יש באפשרותי לקנות עוד השבוע מחשב חדש דנדש. השאלה היא אם לא כדאי כבר לחכות עוד איזה חודשיים ולקנות מעבד מדור הPENRYN החדש?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  19. Started by avieini,

שלום לכולם! העניין הוא כזה: לחבר שלי יש לוח מסוג: ASUSTek Computer INC. P4V533-MX שאלתי היא כזו : באיזה זכרונות תומך הלוח הזה? DDR1 או DDR2 ? והאם הוא תומך בכרטיסי pci-e או רק בכרטיסי agp? תודה רבה לעונים !

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by mrwolf,

אני רץ על dual 2 6300 ושני ג'יגה זכרון פנימי 667. ראיתי בזאפ זכרונות בזיל הזול. 109 שקל לג'יגה. kingstone 667 1gb. השאלה שלי היא איפה ירגישו את השיפור בביצעוים ובכמה יכולת. אני עם ויסט ה

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  21. 1. האם לוח האם Abit IP35-E Chipset P35 הוא המקביל של ABIT ללוח האם GIGABYTE GA-P35-DS3L של GIGABYTE. חוץ מזה ששניהם הם על אותו צ'יספט, האם הם באותה רמה, כי למשל ל GIGABYTE יש הרבה גירסאות על הציפסט P35, אז ה ABIT מקביל לגרסה הזאת או אולי לגרסה אחרת ? ואם הם באמת שווים מהבחינה הזאת, אז מבחינת הביצועים, איכות ו OC הם גם אותו הדבר ? מה שאני שואל בעצם זה האם הם אותו הדבר לגמרי ואני יכול פשוט לקחת את ABIT שהוא פשוט יותר זול !!! 2. שמעתי בכל מיני מקומות דעות של אנשים שמעריכים שגם כאשר תיהיה תמיכה מלעה ב 4 ליבות ה Q6600 לא יהיה יותר חזק מה E8400. אז בינתים אפשר באמת רק להעריך, אז משהו פה גם חושב ככה ? ואם ה Q6600 דווקה כן יהיה יותר חזק, מה יקרה במצב שלשניהם יעשו OC גבוהה ? הרי ח…

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  22. Started by elrik,

האם Intel Core 2 Duoe e6550\e4500 הם 64bit

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  23. Started by danik,

אני מעוניין לקנות לוח למחשב שמשמש בעיקר לצורכי אינטרנט אני מעוניין בכרטיס מסך על הלוח אני כרגע מתלבט בין 2 דגמים 1-גיגה בייט MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 2-אסוס M2V-MX SE AM2, VIA, K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E הרכיבים שיהיו על הלוח הם: *Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 512MB Kingston X2 DDR2 667 תודה מראש דניאל,

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  24. נגיד אצל GIGABYTE זה DS3 לעומת DS3R ולעומת S3, וכו'. ואצל ASUS בכלל זה מבולגן לי ואין לי מושג מה הולך שם. מישהו יודע ויכול לעזור, בבקשה?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by yan_y,

שלום! אני מענוניין לקנות מחשב חדש שבעיקר יהיה למשחקים ורציתי לדעת האם המעבד E6550 של אינטל גם 1333 מ.הרץ כמו הE6750? ועד כמה מורגש ההבדל בין 2 המעבדים? שאלה נוספת: עד כמה יהיה מורגש ההבדל אם אני אקח את הסט: מעבד E6750 עם זיכרון 2GB במהירות 800 מ.הרץ או את הסט: מעבד E6550 עם זיכרון 2GB במהירות 667 מ.הרץ?

• 8 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים