מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי 1G זיכרון מתוצרת GEIL במהירות 433 התיזמונים שלהם 6-2-3-3 אבל אני מגיע לגבול שלהם דיי מהר ( הגבול של אחד מהם בסביבות ה 480MHZ בתיזמונים 6-2-3-2 ) והשני מסרב לעבור את ה 455... הלוח שלי הוא לוח מדגם ABIT NF7 אחרי שיפוץ קל הישחזתי את הצ'יפסט שיהיה ישר והחלפתי לו קירור לאחד של THERMALRIGHT ועכשיו אני רוצה להחליף זיכרונות ל GEIL 550MHZ שהתיזמונים שלהם 8-3-4-4 ואני מאמין שאפשר לעבוד איתם ב 11-2.5-4-4 משהו כזה (אחרי הכל אני לא יגיע למקסימום שלהם) ועכשיו לשאלה: מה יעבוד לי יותר מהר נגיד 250*9.5 שזה 2500MHZ בתיזמונים 11-2.5-4-4 או 227*11 שזה גם 2500MHZ אבל בתיזמונים 11-2-3-3 אני יודע שאף אחד כאן לא נביא אבל אין לי אך לבדוק את זה ואני רוצה מחר ללכת להחל…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לכמה זמן A64 3000 יחזיק כלומר עד שאני כבר לא יוכל להריץ איתו משחקים ? וגם מה ההפרש ביצועים בין 3000 לבין 3200 ? האם זה מצדיק 350 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני לוקח למשל זכרונות CL3 אז אפשר פשוט לכוון בביוס ל-CL2.5, זה נכון?? והאם זה נקרא OC או משהו כזה שגורם לחימום :-[?? והאם אפשר להפוך גם CL2.5 ל- CL2?? זה חשוב, אני קונה בקרוב זכרונות ואני צריך לדעת מה כדאי, תודה
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://www.geil.com.tw/products/show/id/140 ו- http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991529 זה. הזכרונות האלה "יסתדרו" במחשב אחד? הן מבחינת המתח והן מבחינת התאימות.. אה ועוד שאלה: אין בעיה ל- http://www.geil.com.tw/products/show/id/140 להיות באותו מחשב עם אלה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK (3 סטיקים) הן מבחינת המתח והן מבחינת התאימות.. (3 ג'יגה על מחשב 32 ביט) ממש ממש תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם ידוע לכם מה ההבדל בין מעבדי P4 Mobile לבין המעבדים הרגילים של פנטיום 4 ? לדוגמא, במה שונים מעבדP4 Mobile 2.0 Ghz לעומת P4 2.4 Ghz, איזה מהם טוב יותר ומהיר יותר ? הכוונה בשאלה לא למעבדי סנטרינו. והאם יש לכם כתבות/סקירות בעברית על ההבדל בין המעבדים ?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מחשב מתיישן עם 512 ddr 400, pc 3200. אני רוצה להוסיף עוד גיגה זכרון ב-2 סולטים של 512 , ולקנות מכאן http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=77&fldVal=400MHz&ShowSenon=1 אני מעוניין לשלם כמה שפחות, אז חשבתי לקחת את הזכרון הכי זול שם (לקנות 2 סולטים שלו), http://www.skypc.co.il/pl_product~24520~15~0.htm השאלה היא, קודם כל אם הזכרונות האלה יעבדו בתאימות לזכרונות ה-3200 שיש לי כבר, והשנייה היא, אם כדאי להשקיע קצת יותר בזכרונות שעולים יקר יותר? או שאני לא ארגיש הבדל משמעותי גם ככה... זו המערכת שלי: p4 2.8 512 mb pc3200 p4s800d gef 6600 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח למחשב שמשמש בעיקר לצורכי אינטרנט אני מעוניין בכרטיס מסך על הלוח אני כרגע מתלבט בין 2 דגמים 1-גיגה בייט MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 2-אסוס M2V-MX SE AM2, VIA, K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E הרכיבים שיהיו על הלוח הם: *Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 512MB Kingston X2 DDR2 667 תודה מראש דניאל,
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
1) באיזה ציוד אינטל משתמשת לייצור המעבדים שלה? 2) באיזה חומרים? 3) מאיפה לקוח היידע? אל תגידו לי לחפש בויקי, בגוגל וכו'... כי לא מצאתי. את המידע הזה אני צריך בשביל עבודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
האם זכרונות 800 מגה הרץ בעלי תזמונים טובים יותר, עדיפים על זכרונות 667 מגה הרץ בעלי תזמונים פחות טובים, במידה ואני לא עושה OC ? בפרמטר כלשהו? או שאני סתם מבזבז כסף? אני על ווינדוס וויסטה אגב אז חשבתי שעדיף 800 מגהרץ עם תזמונים עדיפים ?
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי מחשב לפני כמה חודשים והלוח אם שלי נדפק, הלוח שיש לי הוא- (Asus P5N SLI (775 conroe nforce 570 SLI DDRII 667 והחברה מעדיפה להביא לי לוח אחר בטענה שהוא יותר טוב הם רוצים להביא לי-GIGABYTE דגם GA-945P-DS3 השאלה שלי איזה לוח יותר אמין, טוב יותר במפרט הטכני? והאם כדי לי להחליף לgigabayte או להחליף את שלי לאותו דגם אבל חדש? אה ואני לא משתמש ב- SLI אז אין לו חשביבות מבקש עזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קיבלתי e6600 ואני צריך להשלים את המפרט. המחשב האחרון שקניתי היה פנטיום 3 ,אז אני ממש לא סגור על כל המפרטים החדשים. אני מבקש עזרה לגבי לוח אם. הכי חשוב זה האמינות, לא צריך OC. אני לא סגור על מה עדיף - כרטיס מסך on board או לא. תקציב של עד 1000. תודה .
-
- 7 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב 512*2 של KINGSTON 667MHz... השאלה שלי היא אם אני אוסיף עוד זוג של 1024*2 של אותה חברה או אחרת האם הDC יעבוד כמו שצריך עם הזוג השני של ה512*2. -תודה, נחום
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם כדאי היום לקנות מעבד עם NPU ? AI ? לבית , אינטרנט , סרטים ,
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כחודשיים שלוש אני קונה מחשב חדש (בעוד חודשיים שלוש יהיה לי מספיק כסף בשביל מחשב טוב) ואני מעוניין לקנות לוח אם אך אני לא מבין ממש בלוחות אם.. האם תוכלו לעזור לי בעניין? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני צריך לוח לשימוש במשחקים אינטרנט וכו'. אני לא עושה OC ללוח ואם כן אז ממש ממש קטן. אני אשים בו זיכרונות DDR2-533 שיש לי כעת בבית. מעבד יש לי כרגע P4 3.2 חד ליבה ובעתיד אני אשדרג נראלי לE6400. איזה לוח עדיף לי? אני חושב ללכת על הASROCK שמעתי שהוא דיי טוב יחסית. זה ממש דחוף כי אני רוצה לקנות את הלוח בימים הקרובים. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
במיבחנים של hardocp הKT600 החדש לוקח את ה-NFORCE2 החדש אפילו שאין לו DUAL CHANNEL תחשבו מה יקרה אם יוסיפו לו DUAL CHANNEL
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין להזמין מחשב חדש והחלטתי לבחור בלוח של INTEL LEMONT DP965LTCK CONROE READY איך הלוח הזה? אני חייב לציין שלא מתוכנן שום OC והמעבד שהולך להיות עליו זה E6300 וכרטיס מסך 7600 GS 256 M,B
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש מחשב נייד HP עם מעבד פנטיום 4 2.8 או M , האם יש עדיפות לפנטיום 4 על M? ובכלל האם שווה לי לרכוש פנטיום 4 בידיעה שהם יוצאים מן השוק? אגב בקשר לניידות אני לרוב מחובר לחשמל ולכן שאלתי מתייחסת לשיקולי ביצועים ומהירות ולא לניידות או התחממות (שאפשר לפתור בעזרת מאוורים חיצוניים) באותו מחשב נאמר שמהירות FSB שלו היא 1.6 מגה הרץ , האם זה נשמע הגיוני? ובקיצור האם מחשב 2.8 נייד שמיועד לעריכת וידאו מוסיקו ועיבוד תמונות יעשה את העבודה? (שאר המרכיבים חזקים ביותר ,1GB RAM , 7200 HD)
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם P5LD2 של אסוס והבנתי שהוא יכול לתמוך בקונרו אם הוא עם REV 2.01G אבל איך אני יכול לדעת כאשר אני קונה אותו??? האם רשום משהו על האריזה??
-
- 8 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל והוא כותב לי שיש לו בעיה C3, אז אם יש מישהו שיודע מה זה אומר. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הורדתי האתר הזה (וגם מהאתר של אינטל) את התוכנה החדשה זאת שמראה את הטמפרטורות ומהירות של המאווררים ועוד כל מיני אינפורמציה היה רשום שהתוכנה מתאימה לדגם הזה D865PERL כשניסיתי להתקין את התוכנה היה רשום לי שאפשר להתקין את התוכנה רק עם לוחות שתומכים בIDCC (INTEL DESKTOP CONTROL CENTER) מה זה יכול להיות?!?!?! הוא באמת לא תומך?? אולי זה הביוס או משהו כזה, דריברים אולי?!?! תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הדריברים(כרטיס קול וכרטיס מסך) של מחשב DELL לא שונה ממחשב רגיל נכון?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום ויום טוב! יש לי מעבד של אינטל 6420 מהירות 2.13 ערכתי בדיקה עם התוכנה CPU-Z יצא לי שבCORE SPEED מהירות 1.60 זה היה כאשר המחשב די במנוחה אני יודע שמהירות המעבד צריכה להיות 2.13 האם כאשר המחשב מתאמץ המהירות עולה?,או פשוט משהו לא בסדר במעבד שלי? סליחה קצת על הבורות ליאור
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-