מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
1. האם לוח האם Abit IP35-E Chipset P35 הוא המקביל של ABIT ללוח האם GIGABYTE GA-P35-DS3L של GIGABYTE. חוץ מזה ששניהם הם על אותו צ'יספט, האם הם באותה רמה, כי למשל ל GIGABYTE יש הרבה גירסאות על הציפסט P35, אז ה ABIT מקביל לגרסה הזאת או אולי לגרסה אחרת ? ואם הם באמת שווים מהבחינה הזאת, אז מבחינת הביצועים, איכות ו OC הם גם אותו הדבר ? מה שאני שואל בעצם זה האם הם אותו הדבר לגמרי ואני יכול פשוט לקחת את ABIT שהוא פשוט יותר זול !!! 2. שמעתי בכל מיני מקומות דעות של אנשים שמעריכים שגם כאשר תיהיה תמיכה מלעה ב 4 ליבות ה Q6600 לא יהיה יותר חזק מה E8400. אז בינתים אפשר באמת רק להעריך, אז משהו פה גם חושב ככה ? ואם ה Q6600 דווקה כן יהיה יותר חזק, מה יקרה במצב שלשניהם יעשו OC גבוהה ? הרי ח…
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם AM2 היא רק שיפור מינורי ל-939? קראתי כמה וכמה ביקורות על הזיכרון DDR2 שהתווסף לו והפרש הביצועים זניח.. אך שמתי לב שאלו רק הזיכרונות הראשונים שיצאו עם תיזמונים גבוהים.. מעניין מה יהיה עם הנמוכים.. בקיצור.. אני חושב על השידרוג הבא שלי, ולא, אל תגידו לי לקנות קונרו. אז האם שווה להישאר עם ה-939? או לקפוץ ל-AM2? הבאסה היא שראיתי את מפת הדרכים של AMD וזה ממש מבאס שאחרי AM2 יהיה AM3 ותקן PCI-Express 2.. אוף זה לא נגמר.. אבל מילא.. בקיצור אני רוצה בעיקרון כפול ליבה של AMD ואני לא יודע אם לקחת מבוסס 939 או AM2.. ואני מוכן לחכות כמה חודשים לירידת מחירים.. אז.. אם אפשר- תמליצו לי מה לעשות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן תשמעו אני בדילמה קטנה. בסטוק, ללא שום כוונה ל OC, ועובדה משרדית כגון: הרבה אינטרנט, הצגת גרפים,תמונות,מוזיקה, ההבדל בין המעבד E6570 לבין E2160, יהיה מורגש? ונניח שהכסף לא פקטור. זו שאלה אולי טיפשית, כי ברור שאם הכסף לא משחק פה אז הדעה תיהיה בעד E7, אך יהיו הבדלים ממשיים?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בעקרון קניתי את המחשב הזה לפני חודש בערך ... P4 4.4 533 Motherboard Asus 533 333ddr&sdram 512 ddr 333 וכרטיס מסך יש לי בסדר Geforce 4 128 mx440 se עכשיו לאחר שהסתובבתי בפורום הזה הבנתי בעצם שהלוח שלי הוא מעאפן והמעבד חזק אמנם אבל ההבדל הכספי בינו לבין 800 הוא בכלל לא משמעותי ולכן עדיף את ה800 את הלוח אם הייתי רוצה להחליף לאיזשהו לוח שיתמוך במעבד 800 ובזכרון DDR 400 מה מומלץ לעשות בנידון אם בכלל .... אגב שלושת הפריטים עלו לי 1700 האם יצאתי פראייר ??????? תודה .....
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=621654 :
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתחבט קשות בבואי להרכיב מחשב לצורכי משרד בעיקר (אופיס אינטרנט מוסיקה ואולי קצת סרטים וכו..) בשאלה הקיומית על מה לבסס את המפרט למחשב חדש מבין 2 האפשרויות שבכותרת ??? אני מתעתד להרכיב מערכת בסדר גודל של 2500 +- ללא ציוד הקפי שאלה נוספת : oc יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי במסגרת השימושים שהגדרתי ? כי אם כן אני אשקול בחיוב מפרט שכזה. מודה לכם על נדיבותכם הרבה במתן הארות והערות שיקלו עלי לקבל החלטה מושכלת מיקי
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ישנו מכשיר מדידה ו\או בדיקה של זרימת מתח ובקרה ל-PCB שיוכל לומר לי בוודאות שלוח האם לא תקין? או שצריך לעבוד באופן הסטנדרטי שטכנאים משתמשים כיום שזה בדיקה של הרכיבים בלוח אחר ובמידה ועובד הלוח הקודם היסטוריה...? אני עובד עם בודק ספקים שבורר מתחים ממחבר ה-ATX ומודיע על תקינותו של הספק.. יש מכשיר בסגנון שניתן לרכוש ללוח? תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה לוח אם שיתאים ל OC בערך עד 3.6 איך הלוחות האלה DQ6 או IP35PRO או DS3R ? ויש לי עוד שאלה יש הבדל גדול בין הCHIPSET החדש עם תוסף R בסוף לבין DS3 ?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7855 או שעדיף להשקיע עוד כסף על NEO2 את שלי אני כבר מוכר חחח רק קניתי וכבר מוכר כדי לקנות סוקט 939 במקום 754 שהיה לי חח ולא לא צריך לשלוח לי הודעות בכמה אתה מוכר כי יש לי כבר קונה והוא שילם לי חצי על המחשב שישלם את החצי השני הוא יקבל את החלקים אני מוכר לו 3200+ NC אם לוח DFI LANPARTY UT וזיכרון 512 מגה DDR500 וקונה 3200+ 939 אם לוח (חייב להחליט) והסט של PQI שהוא לפי מה שראיתי בא אם ציפים TCCD וב-1700 ש"ח בלבד!! (רק הזיכרון) ואני מדבר על שני סטיקים של 512 כל אחד
-
שלום לכולם. בהמשך לת'רד שפתחתי בשבוע שעבר אני חושב על להחליף מעבד נורטווד 3000 + לוח אביט AI7 + כרטיס מסך רדאון 9800XT תמורת מעבד אתלון 64 ווניס 3200 + לוח אם של MSI מבוסס NFORCE 4 (- מהלוחות הטובים שלהם לא זוכר איזה דגם) + כרטיס מסך 7600GT. כל השדרוג הזה אמור לעלות לי בערך 200 ש"ח +-. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הלוח הראשון הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2492&products_id=17517 והשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2491&products_id=17851 יש הבדל במחיר כמו שרואים, השאלה היא האם הלוחות זהים בתפוקתם? אני לא הולך לעשות שום OC ככה שלא משנה לי פונקציית ה-OC... האסוס נראה נחמד עם הרבה פיצ'רים ואני יודע שאסוס טובים בכל מה שקשור ללוחות אם... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ללוח ספציפי של matsonic מדגם ms9367E רציתי לדעת האם יכול להיות שאפשרויות האוברקלוק נעולות מהלוח או שיש ג'אמפר שאפשר לקצר או להוציא כדי לפתוח את האפשרויות האלו הם מופיעות בביוס בקטגוריה cpu pnp אבל נעולות..
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני זוכר אותם לטובה עוד מהימים לפני 3 שנים כשהייתי משתמש קבוע בפורום (בתור REQO).. והלוחות של DFI ? נ.ב: למה לא מייבאים אותם לארץ ???
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
לשכן שלי יש 2 סטיקים אותו דבר של זיכרון, הלוח תומך בדואל צ'אנל. כשבודקים בביוס זה מראה שזה עובד על דואל צ'אנל, אבל כשבודקים באוורסט זה מראה שיש אפשרות לזה או מששהוא בסגנון, אבל זה עובד על סינגל. יש עוד דרך לבדוק את זה איכשהו במערכת ההפעלה? ואם זאת בעיה, איך מתקנים את זה?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לברר אם יש למישהו כאן מושג אם אני שם 768MB זיכרון ב3 סלוטים 256MB כל אחד, האם המחשב עובד פעם יותר לאט ופעם יותר מהר ואם זה קשור בכלל לזה במיוחד בביצועי גרפיקה מפני שיכול ליהיות לפי סברה שיש לי שפעם המחשב מקבל זיכרון לפי CHANNEL 1 512 זיכרון ואז הוא עובד יותר מהר [גם בשימוש עם העכבר] וכשהוא מקבל זיכרון לפי CHANNEL 2 עם 256 MB הוא עובד מתחיל לעבוד יותר לאט האם אני צודק אשמח מאוד אם מישהו שמבין בנושא יוכל לתת לי תשובה .
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
תודה על תשובות אנשים
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
במיבחנים של hardocp הKT600 החדש לוקח את ה-NFORCE2 החדש אפילו שאין לו DUAL CHANNEL תחשבו מה יקרה אם יוסיפו לו DUAL CHANNEL
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הדריברים(כרטיס קול וכרטיס מסך) של מחשב DELL לא שונה ממחשב רגיל נכון?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב ואני רק רוצה להיות בטוח שהלוח אם תומך בזכרונות חלק אמרו לי שלא, וחלק אמרו לי שכן..! לוח אם: DFI Infinity 975X for LGA775 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 זכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 זה די דחוף, אז אצפה לתגובות מהירות, תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
עריכה: ctl + F1, והסתדר.... אני מניח שצריך לקרוא תחוברת.... :-\
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי כולם מאחר והחלטתי לרכוש מעבד E8400, אני מחפש לוח אם שיתמוך גם במעבדים מרובעי ליבה ב-45nm. ההעדפה שלי היא לחברת אסוס, לא ג'יגהבייט ולא השאר. יש לי כמה שאלות: האם אפשרי להצמיד למעבד לוח על בסיס P965 או Nvidia 680i שלא יפגעו בביצועים עתידיים? בעיקרון אני מחפש את הלוח הכי מתקדם על בסיס אחד מהצ'יפסטים למעלה או P35 חשבתי על אסוס Сommando או P5N32-E SLI איך הם? תוכלו להמליץ לי גם על על אחד הלוחות שלהם בעל הצ'יפסט החדש יותר כמו P35 חוץ מאחד מהלוחות שהזכרתי למעלה..? האם הם תומכים במעבדים מרובעי ליבה 45nm? (אם ארצה לשדרג עוד שנה למרובע ליבה) האם הם תומכים ב- PCI-e2.0? איך אפשר לדעת? והאם זה הכרחי לכיום עם כרטיסי מסך חדשים? כי אני מתכנן על 8800GTS G92. יכולים לעזור? אני ממש בהת…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים...
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על לוחות אם לסוקט 754 עם AGP. שיהיו טובים לאוברקלוק מתון ושיהיה בהם הרבה פיצ'רים. האם הלאן פארטי לסוקט הזה הוא טוב? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-