מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המפרט זה GA-G33M-DS2R עם כל מה שרשום מטה. דיסק של WD500AAKS מחובר בSATA ועוד דיסק של סגייט 250 7200.10 מחובר בeSATA. עכשיו אני רוצה לעשות את הסגייט הנייד שיעבוד עם פונקצית הHOT PLUG...אבל אני לא מצליח.. ניסיתי בביוס לשנות את הSATA RAID/AHCI Mode לAHCI וזה לא עובד...מה אני עושה לא נכון?? ואולי בכלל אי אפשר...? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
-
מה ההבדל אם אני קונה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 ומה זה אומר אם אני שם 2 כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 הרי זה אותו זכרון רק בפחות מחיר האם אני מפספס פה משהו?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לה במחשב שני סטיקים DDR2 512*2 533MHZ והיא רוצה לשדרג לסטיק אחד של 1ג'יגה DDR2 667. האם זה יעבוד לה? אני יודע שזה יירד אוטו' ל533 אבל האם בכלל זה יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי חיפוש וקריאה גם בפורום כאן וגם באחרים יש לי כמה שאלות לגבי המעבדים החדשים של אינטל/AMD מול הישנים יותר: 1. ממה שקראתי אני מבין שהCORE DUO מתעלה או לפחות אמור להתעלות מעל המקבילה מבית AMD. האם הכוונה היא למעבדים של AMD השייכים למשפחת הX2 המותאמים לסוקט החדש שלהם, AM2? או שהכוונה היא למעבדים אחרים? 2. אני מבין שכל הCORE DUO שיצאו ויוצאים בחודשים אלו לשוק, בעלי ליבת הCONROE הם בטכנולוגיית ייצור של 65nm. אני מבין גם של AMD אין מעבדים כאלו. האם נכון? 3. האם לאינטל יש מעבדים בטכנולוגיית ייצור של 65nm שאינם ממשפחת הCORE DUO החדשה? כםולי הליבה הקודמים, אינם כאלו? במה הם נבדלים מהחדשים, חוץ מאופן ניהול הcache שמאפשר לשתי הליבות לעבוד ביחד ולא ממש ל…
-
- 7 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל מצטער אם זה לא המקום לחיפוש דרייברים אבל לא ידעתי באיזה פורום שואלים את זה. אני מחפש דרייברים ל- כרטיס מסך riva tnt 2 וכרטיס קול cmi8330/c3d הפכתי אתרים וחיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אנא ממכם עיזרו לי במציאת הדרייברים הנ"ל... תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ישן של ASUS מדגם 800P4P. עד היום הוא עבד עם GB1.5 זכרון: 2 חתיכות של MB500 מתוצרת Corsair, ו 2 חתיכות 256MB של GEIL מדגם DDR400 CL 2.5-6-3-3 PC3200. הוצאתי את הכתיכות של החצי ג'יגה והוא עובד בסדר עם החצי ג'יגה של GEIL. יש לי עוד שתי כתיכות של 256MB מתוצרת Kingston דגם KVR400X64C3A256. הןבוודאות תקינות ועובדות על מחשב אחר. כשאני מוסיף אותן ללוח ה ASUS עם ה GEIL כך שבסך הכל יש 4 חתיכות של רבע ג'יגה כל אחת המחשב פשוט לא עובד. אין צפצופים ואין כלום, רק מסך שחור... כשאני מוציא את השתי חתיכות הוא חוזר לעבוד. יש משהו שאני יכול לעשות/לבדוק כדי לגרום לזה לעבוד??
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש שם הסבר על כל המעבדים שלהם והקודים לזיהוי. אני מקווה שזה לא עבירה על חוקים,אם זה לא מעניין אז אפשר למחוק.לדעתי זה שווה. http://fab51.com/cpu/guide/opn-64-e.html
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אוקיי אני הולך לקנות מחשב חדש , ואחד שם לי את הלוח הזה [ וגם אני לא מבין הרבה בלוחות וגם הוא אמר שהוא לא ממש מכיר אותו .. ] , אבל רציתי לדעת מה דעתכם : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 הוא טוב למעבדי 64 BIT של AMD ? אפשר אולי להוסיף קצת ואני יקבל מ'שו משמעותית יותר טוב ? או להוריד קצת וזה לא יפגע בביצועים ? או שאולי זה יספיק לי : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 ההבדל הוא 100 ש"ח , יש הבדל גדול בביצועים ? משמעותי ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
;D לביקורת: http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2889
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אך אני בודק את הMHZ בזיכרון וכמה הוא מגיע\עושה?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לשכנה שלי מחשב עם לוח P4B עם זיכרון 128 מגה ומעבד 1.5GHZ. מה כדאי לשדרג במחשב שלה כדי שהוא ירוץ מהר יותר? היא משתמשת בו בעיקר לאנטרנט אייסי קיו שירים וקצת סרטים. חשבתי על להוסיף לה 2 סטיקים של 256 מגה + 128 שיש לה כבר. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לפני 3 שבועות (או חודש, בכול אופן משהו כזה...) פניתי לחנות מחשבים שכונתית ליד ביתי במטרה להצעת מחיר. מה שרציתי היה: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7-SL הצעת המחיר הייתה 550 ש"ח (כולל הרכבה) והמעבד + לוח האם הנוכחים שלי (סלרון 2400, ג'יגה-בייט GA-8SG800). בקיצור, אמרתי לו להזמין, אבל בגלל הבעיה עם הנמלים (ועוד כמה תרוצים) הוא עד היום לא השיג את החלקים. לא נורא, לא כול כך בוער לי, אני חייל וחוזר רק כול שבועיים בערך. השאלה שלי היא האם, לאור העובדה שעבר כמעט חודש (ואני מניח שיעברו לפחות עוד שבועיים עד שאני אצא עוד פעם) ולאחר ששמעתי על יציאה של מעבד AMD חדש, היו שינוי מחירים מספיקים כך שאני יוכל לקחת מעבד מעט חזק יותר (2600/2800)? והאם העסקה הזאת בכלל טובה? בתודה מראש, אסף
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות לוח אם : Asus M2A-VM HDMI מה יתן לי הדגם הבא שעולה עליו ובאיזה עלות ( איזה דגם) תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח הבא חשבתי לשדרג את המעבד אז רציתי לדעת האם הלוח שלי עובד אם Q6600 הלוח אסוס P5B-דילוקס בחנות שקניתי את המחשב אמרו לי שיש בעיות אם זה בגירסה של G0
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי בGTA 4 ואני ממש מאוכזב מביצועי המחשב שלי. המעבד: athlon 64x2 4600 לוח האם: ASUS M2N-E NFORCE 570 זכרונות: G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 נקנו לפני כשנתיים וחצי + HD 4850 חדש. ספק: ENERMAX LIBERTY 500W מסך 1: DELL 2007WFP מסך2: SAMSUNG LA37A550 - FULLHD בדרישות של המשחק המעבד היה המינימום בהגדרות המינימום - אבל עדיין לא חשבתי שזה יהיה כלכך קריטי כי ככה זה בדרך כלל במשחקים. מקריאה פה בפורומים הבנתי שהדבדתי והמעבד במשחק הזה ספציפי חשוב יותר מכרטיס המסך. מאחר ואני קונה ומשחק משחק אחד לתקופה מסוימת "נתקעתי" עם משחק שאני משחק בהגדרות בינוניות מינוס. מה לעשות? לשדרג מעבד? לאיזה? אינטל? או AMD. בבקשה עזרו.. וכן אני מוכן לשדרג רק בגלל משחק אחד מה שיש לי ילך לאחי…
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בדגש על NF7 של ABIT רציתי לשאול אם יש הבדל אם אני מעדכן מגרסא 1.0 נגיד ל גירסא 2.0 תוך כדי שאני מדלג על 1.1...1.2...1.3 ...וכ'ו כלומר האם העדכון של הגרסא האחרונה יכלול את כל העדכונים של גירסאות הביניים ?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אינטל. הזיכרון שאני מחפש הוא 512MB. 1. באיזו מהירות תומך לוח האם? 2. האם ניתן להשתמש בזכרונות מסוג DDRII? 3. האם ניתן להשתשמש בזיכרון בעל מהירות שונה מהזיכרון שקיים (אני מתכוון להוסיף את הזיכרון החדש לקיים)?
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שX4 צורך 1.5 V וX8 צורך 0.8V? בבקשה תצדדו את התשובה שלכם עם איזשהו לינק אם אפשר.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5 G.Skill או DDR2 1GB Twinmos 667MHZ (אין לי מושג איזה טיימינג) הTWINMOS עולה 450שח והG.SKILL 660שח.... ויש סיכוי שבעתיד אני יעשה OC... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני רוצה ללכת על השילוב הזה של הcore 2 dou E6300 ביחד עם הDS3 או הDS4 של ג'יגהבייט וזיכרון 512 MB X2 ddr2 533 של twinmoss המחיר הוא למעבד והלוח אם בערך 1800-2000 שקל ולזיכרונות בערך 450 אבל גם בלי קשר למחיר מה אתם חושבים על השילוב?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איזה הכי עדיף לקנות (שלא יקר בצורה מחרידה, כמובן). בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=621654 :
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-