מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לשכן שלי יש 2 סטיקים אותו דבר של זיכרון, הלוח תומך בדואל צ'אנל. כשבודקים בביוס זה מראה שזה עובד על דואל צ'אנל, אבל כשבודקים באוורסט זה מראה שיש אפשרות לזה או מששהוא בסגנון, אבל זה עובד על סינגל. יש עוד דרך לבדוק את זה איכשהו במערכת ההפעלה? ואם זאת בעיה, איך מתקנים את זה?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.tyan.com/product_board_detail.aspx?pid=169 שאלה להתייעצות כללית האם כדאי לי להחליף את הבסיס של המחשב שלי בלוח שבקישור שהבאתי ולקנות אופטרון תואם וזיכרון DDR 2 ולמכור את המערכת שלי ?? כלומר למכור את ה אופטרון 175 2 גיגה זיכרון והלוח A8N DELUX ולקנות את האופטרון 1216 (2400 מגצ) את הלוח בקישור ו 4 גיגה DDR 2 העלות של המעבד (900) הלוח (1400) והזיכרון (400 בערך) תיהיה כדאית מהמכירה של הישן??
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם ga-vm900m . היו לו שני זכרונות ddr2 667mhz כל אחד של חצי גיגה. אחד הזכרונות הלך אני רוצה לדעת איזה זכרון לקנות כדי שבוודאות יתאים לזכרון הקיים. האם כל זכרון של חצי גיגה של ddr2 667 יתאים או שיש פה עניין תזמונים שצריך להתאים לזכרון הקיים ? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
-
שלום אני בעל מחשב AMD סאן- דיאגו 3700 + המעבד 128 + 1024 2GB זיכרון משתמש במחשב בעיקר לראות סרטים כולל XVID +DIVX +X264 עם העלאתו לרזולוציה עד 720P אחרי כיווני הקודים לאיכות מקסימלית עם כל מה שעובד במחשב ממוצע 30 % מכח ה-CPU מנוצל השאלה : האם לשדרג ל- AMD Athlon 64 X2 4800+, 2.4 GHz או שחבל על הכסף ?
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
עם יש לי זיכרון 256 mb ואני רוצה להוסיף 512 mb שיהיה768 . אז זה יכול להזיק ? זה יכול לשפר ?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם עוד 512 זכרון של CROSEIR twin X (דיסלקט חחחח) יעזור לי במשהו ....... ואם כן במה ? עכשיו המפרט שלי הולך ככה : AMD 2500 (ב-OC ל3.2) 512 זכרונות של CROSEIR twin X Gforce FX 5900 80GB ABIT NF-7 S ואני משחק משחקים ברצולוציה של 1024X786 ולא מרגיש צורך מסוים לשחק על גבוהה יותר אז מה אתם חושבים תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני יודע בינתיים רק שאסוס מתכננת לעשות כרטיס פיזיקה חוץ מזה מה עוד יש? האם רק חריץ אחד של pci-e 1x יפריע לי ואני יצטרך עוד?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם בתקציב 500 ש"ח ל-AMD 3800 ונתקלתי בהמלצה על הלוח הזה. האם יש בו כרטיס מסך מובנה ? אם כן, האם הוא מספק כדי לשחק במשחקים של היום (כמו WoW) בצורה חלקה על הגדרות נמוכות ?? תודה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מה ה CL הכי נמוך שניתן לקנות ב DDR2? איזה חברה אם אפשר קישור במהירות 667MHZ סטיק של 512X2 גיגה לסיכום בדואל יש לי כרגע CL4 533MHZ קינגסטון
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אוקי כרגע זה המפרט שלי: P4 2.4B ASUS P4S8X 256MB 266MHZ DDR SPECTEK MSI RADEON 9800 PRO תוצאות בנצ'ים (התוצאה נמוכה כנראה בגלל הזיכרון) 3DMARK03 - 5800 3DMARK01SE - 12000 ! AQUAMARK 3 - 33000 הזיכרון פשוט הורס משחקים! אין כמעט משחק חדש שרץ לי ממש חלק... יש לי כרגע את הסכום כדי לקנות סטיק של 256MB ולהוסיף לשלי, אבל הוא ירוץ על 266 MHZ (בכל מקרה אני יקנה סטיק עם 400 MHZ שיהיה לעתיד) יש ברשותי בערך 250 שקלים אני יכול לחסוך כדי לקנות 512MB 400MHZ אבל אין לי ממש מקום להוציא את הכסף (הורים זה לא אופציה אצלי) , חשבתי גם לקנות בEBAY אבל אמרתי עזוב אין אחריות. אם אני יוסיף למה שיש לי את הסטיק הבא - ADATA 256MB 400MHZ האם המחשב ירוץ חלק (וינדוס בכללי) כמובן שאני מחפש…
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של 965P-DS3 עם זוג קיים של 1*1 twinmos twister וברצוני להוסיף עוד זוג סטיקים של חברה אחרת שיעבדו גם כן כDUAL CHANNEL. הלוח תומך ב4 חריצי הרחבה לזיכרונות. ואם אני לא טועה עד 8 ג'יגה זיכרון. האם זה יהווה לי בעיה השדרוג? או שזה יעבוד? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
משום מה נראה לי שכל זיכרון עולה עכשיו 230 שקל יותר מהקודם .....זה רק אני חושב ככה או שבאמת הייתה עליה של מחירים?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום! יש לי התלבטות בין שני זכרונות ובין שני לוחות אם: לוחות אם: gigabyte gap35ps3 או gigabyte ep43ds3l וזכירונות: בעיקרון אותו דבר יש רציתי לדעתם אם יש הבדל רמות בין החברות ocz ל kingston אל תגידו לי יש משהו יותר משתלם רק מה יותר טוב מבין שניהם.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני קונה השבוע מחשב ופתאום אני קורא שברגע שיצאו מעבדי אינטל החדשים כול מי שיש לו מחשב יאכל אותה בוא נגיד ככה.. רציתי לדעת 2 דברים: 1)מתי הם אמורים לצאת ומה יהיה מחירם? 2)האם באמת כול מי שיש לו מחשב ונאמר והוא ירצה לשדרג אותו אז זאת באמת תהיה בעיה? ???
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2_v5_plus.html ויש לי אליו עכשיו זיכרון sd-ram והוא מיושן לכן אני רוצה להחליף לחדש איזה מהחדשים והמהירים יעבדו בלוח שלי? איזה לקנות? המעבד שברשותי p4 1.8 והתקציב עד 550 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות Q6600 עכשיו אני יודע שהוא לא נורא חם (הG0). אבל אני רוצה לעשות לו איזה OC נחמד, קירור כמו הNINJA יהיה שימושי מאוד או שלא ממש יעזור?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
-
-
אני רוצה לקנות זכרון RAM חדש למחשב (לפחות MB512...) מאז שהתגייסתי אני כבר לא יודע מה הולך בשוק וזה... מישהו מוכן לתת לי הסבר ולהמליץ לי על "קניה נבונה"?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
??? ניסיתי להסיר את התומך למקרר של המעבד שמודבק בגב לוח האם והגרוע מכל קרה: שרטטי את הלוח ועכשיו יש 4 שריטות קלות (בערך חצי מ"מ אורך כל אחת) אבל רואים את הנחושת! של כמה קווי חשמל (אני חושב) שעוברים מהזיכרונות לכיוון המעבד. השאלה שלי היא אם כדאי לנסות ולהרכיב את המחשב על הלוח הזה או שזה יכול לסכן מרכיבים אחרים?? יש בעסק הזה של מכירות חלקי מחשב אנשים מאוד "נחמדים" שאחרי שהשקעתי 7000 שקל בקניה לא היה איכפת להם יותר ממני...
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
1. כמה סלוטים של כניסת זיכרון יש לו? 2. ה-se מציין secend edition או גרסה מוחלשת?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה דחופה!! תודה, ניר.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-