מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם הזה טוב asus p4b533 ? או ש giga byte ultra 2 8pe667 יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אם כבר קונים מעבד עם 800MHZ אז לא עדיף גם לקחת RDRAM שינצל את הבאס של המעבד???
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בעיונת קטנטונת..... קניתי מחשב עם מעבדATHLON XP 2400 . בדקתי את המחשב ולהפתעתי גיליתי שגם ב-BIOS וגם בWINDOWS ובכל תוכנת בדיקה מצויין שמדובר במעבד XP 1800. התקשרתי למקום ממנו קניתי את המחשב, הנחו אותי לשנות ב-BIOS את ה-CPU CLOCK ל-133 במקום ל-100. עשיתי ומתקבל הרושם שהכל תקין והמחשב מזהה את המעבד כ-XP 2400. השאלה היא האם אני לא עובד ב-OC וכיצד ניתן כעת לדעת מה המעבד בדיוק שיש לי על המחשב. הרצתי תוכנות בדיקה של עבודת ה-CPU ועושה רושם שהכל תקין אבל עדיין מציקה לי המחשבה שאני עובד ב-OC במקום לעבוד על מהירות המעבד המקורי שקניתי. יש תוכנה שיכולה לבדוק בדיוק את המעבד מבלי להתייחס להגדרות ב-BIOS? יש אפשרות לדעת האם אני ב-OC או לא, מבלי לפתוח את המחשב ולבדוק על המעבד עצמו? (דב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם של asus p4p533 זה לוח אם טוב? ומה אתם אומרים על הסוג זכרונות ld או lg?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איזה זיכרון מבוסס DDR כדאי לי לקנות בתקציב של עד 700 ש"ח? אני רוצה שיהיה 512MB זיכרון לפחות. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא זז במחשב שלי יש לי פנטיום 4 1500 256 ראם אז אני רוצה לשדרג אותו מישהו יכול לתת לי הצעות ללוח אם טוב עים מעבד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
שלוש לכולם. קיבלתי מחשב שנקנה לפני 4 חודשים לצורכי עבודה המפרט הוא: P4 1760MHZ ליבת NORTHWOOD לוח אם של אינטל דגם D845EBG2 לפרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bg2/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d845ebg2& זיכרון PC2100. 256MB של חברה לא ידועה. כרטיס מסך : GIFA 2 MX400 של חברה לא ידועה. 3DMARK 2001: 1322 PCMARK2002: מעבד: קצת יותר מ-4000 זיכרון: גם קצת יותר ב-4000 הארד דיסק : בערך 900. (זה נמחק לי ) עכשיו לשאלתי.... אני מעוניין להפוך את המחשב הזה למכונת משחקים. יש פוטנציאל אתם חושבים? המעבד נראה לי טוב, לגבי הלוח אם אני לא בטוח.... הוא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. AGPX4, 2DIMM תמיכה עד זיכרון 2100. חשבתי לשדרג אותו קצת, השאלה אם כדאי לי…
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מתלבט קשות.... אני קונה מחשב חדש עם: AMD Athlon xp 2000+ Epox 8rda Kingston DDR333 512 עכשיו, אני מתלבט האם לקנות שני סטיקים של 256 ולהנות מיתרונות ה Dual DDR או לקנות סטיק אחד של 512, שלפי מה שאמרו לי טוב יותר לאוברקלוק. מה אתם הייתים עושים?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלןם לכולם, אני מעונין לקנות זכרון נייד בחיבור usb דבר ראשון אני לא מבין מה ההבדל בין דיסק אונקי לזכרון נייד רגיל (יש הבדלים עצומים במחיר)? דבר שני האם כדאי לקנות עכשיו (אני מעונין ב 256 מ"ג) או שצפוייה ירידת מחירים ? דבר שלישי האם חברה לא מוכרת כמו ur מספיק טובה בתוספת אחריות לשנה של היבואן ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם שתומך רשמית במעבדים עם 800MHz FSB. התקציב שלי הוא 700-800 ש"ח, אז תמליצו על אחד טוב.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אני מאמין שהכותרת אומרת הכל, ד"א מהה הבדל בין כל הגרסאות של ABIT ? ההתלבטות שלי היא בין האפוקס לבין האביט הבסיסי (עולה 75 שקל מתחת לאפוקס)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באיזה חנות יש את המחיר הנמוך ביותר למעבד Athlon XP 2500+ Barton ? ב KSP זה עולה 990ש"ח האם יש זול יותר ? - אני מעדיף את הסתיפינג AQUCA !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח עצמו גנרי למדי. הזכרון הנ"ל הוא ברמה גבוהה (מושקין CL2 הכחול). האם שווה לי הקניה בהתחשב בעובדה שמתישהו אשדרג? הלוח כאמור גנרי מעט ועליו יש סטיק של 266MHZ 256MB של קינגסטון ועוד 128 מגה של 266MHZ גנרי. התכנון הוא לקנות את המושקין ולהוציא את הגנרי 128MB. דעותיכם?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי אפשרות בביוס שניקראת CPU PNP ורציתי לדעת מהי אז עם אתם יודעם תעזרו לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
ראיתי באתר בית של איפוקס שיצא הביוס החדש... 0204 אם אני לא טועה.. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? אם כדאי לעשות פלאש.. ומה בעצם הוא מסדר. (ראיתי שכתוב שם משהו על בקר סקאזי.. אין לי) תודה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. בגוגל מצאתי רק הודעות בפורומים לגבי לוחות ספציפיים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא שיניתי כלום מאז שקיבלתי אותו ואין לי כ"כ בעיות... כדאי לעדכן ביוס\דרייברים ללוח אם? מה זה יתן לי?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ראיתי ב pch מעבדי amd 1700 0.13 , 1800 0.13 , 2000 0.13 , ה1700 זה כבר נפוץ אבל ה 2000 וה1800 , פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה !!! , האם הם גם טובים לאוברקלוק (נראה לי שכן כי הם 0.13 ) האם מישהו כבר קנה אותם , כי אני חושב שאני אקנה לי בחופש איזה amd xp 2000 0.13 micron נחמד ונעשה לו אוברקלוק טוב .
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוכש שבוע הבא מחשב חדש המבוסס עך הפנטיום 2.4 800MHZ החדש ולוח אם GA-8IK1100... אני צריך לקנות 2 סטיקים של זכרון 256 מ"ב 400MHZ..והייתי שמח לקבל המלצה על זכרונות טובים ולא יקרים. לא מתוכנן OC בכלל!!! בחנות שאני קונה את המערכת אין יותר מידי אופציות בתחום הזול חוץ מה- GEIL 256 PC3200 400MHz הכחולים, שהבנתי על סמך ביקורות שהם די חרא... האם שווה להוסיף 60 ש"ח לכל סטיק ולקחת את ה MUSHKIN?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
חשבתי על זה קצת.. ואינטל משתמשים בQDR לעומת הDDR של AMD.... איפה רואים את השיפורים? כי טכנית זה צריך לתת עיתרון גדול מאוד לאינטל.. במיוחד בבאס החדש של ה200.. אינטל 800 AMD: 400.... אז למי שיש תשובה... PLZ :saint:
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
טוב אז בזמן הלא כל כך אחרון, אלא כל הזמן ! אני רואה תמיד שמנסים לפרגן לAMD ורק ממליצים על AMD ודיי הולכים על AMD כמו עיוורים, אני יכול אפילו לציין שבמספר ביקורות של אתרים מכובדים רואים שמעבדי אינטל מקבילים מנצחים אבל אומרים על הAMD, הוא עשה עבודה טובה... הוא בכל זאת טוב וכאלה, ממש כאילו שאומרים לילד מפגר אתה משתדל יפה... דיי מצחיק אני מוכרח להגיד. ומנגד אני רואה שנאה לאינטל וחוסר פירגון, למרות שהיא שולטת בשוק הגבוה ובכלל בשוק לדעתי, המעבדים שלה היום הם הכי הכי טובים עם ביצועים מעולים ביחס למחיר. ומה עוד מוזר שאפשר לראות שהמון המון אוברקלוקרים קונים AMD בשביל לעשות לו OC ולא INTEL למרות שלאינטל יש כמה מעבדים שיכולים להגיע רחוק משהו פחד ! מישהו יכול לתת סיבה למה כל כך אוהבי…
-
- 80 תגובות
- 7.3k צפיות
-