עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BUNNY,

שלום, ראיתי בחנות אחת (אני יודע שאסור לפרסם..) את הבנדל הבא לוח אם: EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX מעבד: AMD 2500 בטכנולוגית 013 מיקרון ( 1 שנות אחריות) ללא מאוורר זיכרון: זיכרונות 256MB SAMSUNG DDR PC3200/400 1200 שקל . רציתי לדעת האם הלוח אם הזה כולל גם כרטיס מסך מובנה GF4MX 440 on board ? הסתכלתי באתר של nvidia שם כתוב שכן .. הסתכלתי באתר של epox שם כתוב שלא .. אז הסתכלתי בביקורות באתר ומה שהבנתי בסופו של דבר שיש rev 2 .1 ורגיל ... ושנייהם כוללים GF4MX on board ? או שלא ? ומה ההדל בין 8rda+ ל 8rda3+ תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  2. כיום יש (אפשר לראות במפרט ) דיול של 512 (256*2) של גייל 3200 (400) ותהיתי אם אני יכול להוסיף עוד דיול של אותו זכרון רק 1024 (512*2) באותה מהירות???

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  3. ??? זה בסדר להפעיל הרבה פעמים את ה-3DMark03.

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  4. Started by elad-k1,

יש לי כרגע 2 סטיקם של סמסנוג 256 mb והמחשב יחיסית חדש לפני שנה ככה ואני רוצה להחליף תזיכרון של אז החלטתי לימכור תשתיים שיש לי.. ולהחליף לזיכרונות שתים של 512 שיהיה dual השאלה אם הזיכרנות האלה טובים ?? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146883 יש לי לוח אם asus p4p intel 865pe cheipset FSB 800mhz מעבד 2.8c ..וגם זה התקציב שלי 110 דולר יש משו במחיר כזה של זיכרון יותר טוב?? תודה לעוזרים(עם יהיה)

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  5. Started by satan,

רכשתי זכרונות חדשים geil pc3500 512x2 ultra platinum הרכבתי הכל עובד טוב ויפה. פתחתי cpu-z והוא מראה שהם עובדים על 157 מגה הרץ. האם ככה זה צריך להיות? לדעתי זה אמור להיות על 200 ואם כן אז איך אני מסדר את זה? יש לי a64 3200+ GA-K8NSNXP Nforce 3 250 תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 480 צפיות
  6. Started by the kooks,

האם הליבה הזאת בגלל שהיא מיוצרת בתהליך של 65נ"נ תהיה קרירה יותר מליבות אחרות של INTEL כמו הפרסקוט ואולי אפילו יותר קרירה מהנרוופווד ? מישהו יכול לתת לי מידע עליה בקצרה..

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  7. Started by mrwolf,

אני רץ על dual 2 6300 ושני ג'יגה זכרון פנימי 667. ראיתי בזאפ זכרונות בזיל הזול. 109 שקל לג'יגה. kingstone 667 1gb. השאלה שלי היא איפה ירגישו את השיפור בביצעוים ובכמה יכולת. אני עם ויסט ה

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by porcupine_tree_26,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2892071,00.html

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by hagay21,

יש לי לוח של אביט ai7 הבאס המקורי היה עומד על 200 עם שני צמדים של זכרונות במהירות 400 הרץ זוג של סמסונג וזוג של וינבונד 3200 שניהם מעבד 2.4 800 הרץ בהתחלה הלוח היה עומד על באס בסיסי של 200 פתאום הוא ננעל על 204 בגלל שהזכרונות הם לא מאותה חברה אפילו שינוי של 1 יוצר אי תאימות ומקריס את המערכת מה שמאלץ אותי להחזיר את הלוח ידנית ל 200 אבל יש עדיין בעיות מוזרות כמו איטיות האינטרנט פתאום מודיע שאין תקשורת ב local connection ( יש סימן של שני מחשבים עם איקס לידם) סימן שאין חיבור לאינטרנט שאני מכבה ומדליק את המודם הבעייה ניפתרת זמנית ניסיתי עם מודם אחר והבעייה חוזרת עכשיו שטרחתי להסביר את הבעייה איך לעזזל אני מחזיר את הבאז ל 200? האם זה קשור לצריבת ביוס (כי צרבתי אבל הכל הלך בס…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  10. מחפש זכרונות, DDR3, הכי איכותים שיש (גם מבחינת OC וגם מבחינת קירור ויציבות), ועם המהירות MHZ הגבוהה ביותר. כמו כן,בגלל חלונות VISTA וכול זה, מעדיף בקיט של 4 ג'יגה.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  11. שלום רב, קודם כל מצטער אם זה לא המקום לחיפוש דרייברים אבל לא ידעתי באיזה פורום שואלים את זה. אני מחפש דרייברים ל- כרטיס מסך riva tnt 2 וכרטיס קול cmi8330/c3d הפכתי אתרים וחיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אנא ממכם עיזרו לי במציאת הדרייברים הנ"ל... תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  12. Started by or_cool,

שלום! אני מזמן כבר לא מעודכן ,האם יש כבר לוחות או כרטיסי מסך עם pci express ואלוי כבר יש מהוא יותר טוב ועוד משהו איך קוראים לטכנולגייה שאפשרת לחבר 2 כרטיסי מסך תודה מראש אנשים י

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  13. Started by mtnm,

קודם כל אני לא ידעתי לאיזה פורום זה שייך אז אני אני מתנצל אם אני במקום הלא נכון. לבעיה. יש לי 3 סטיקים של זיכרון: אחד 256MB ומהירות 266MHz השני 256MB ומהירות 400MHz והשלישי 512MB ומהירות 400MHz. דבר ראשון האם יש דרך לחבר את שני הכרטיסים של ה256MB בdual channel. כל דרך שאני מנסה CPU-Z אומר שזה single. חוץ מזה הCPU-Z אומר לי שהמהירות (timing) שלי היא 130MHz כלומר כאילו הלוח אם אוריד את המהירות של כל הזכרונות למהירות של הסטיק הכי איטי. אני לא כל כך מבין בזכרונות אבל אני מניח שיש הבדל משמעותי בביצועים בין 130MHz ל200MHz כמו שצריך להיות. האם הבעיה הזאת רצינית? ואם כן, יש דרך לסדר אותה? (חוץ מלקנות זכרון חדש כי אני מתכנן לקנות ברגע שאני אעבוד ויהיה לי כסף) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by Godmoney,

אני רוצה לקנות זכרון RAM חדש למחשב (לפחות MB512...) מאז שהתגייסתי אני כבר לא יודע מה הולך בשוק וזה... מישהו מוכן לתת לי הסבר ולהמליץ לי על "קניה נבונה"?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  15. בקיצר הבקשה בכותרת,המלצה ללוח Nf4 עד ל-700 שקל!!עם חריגה עד ל-40-50 שקל לא למטרות אובר קלוק אבל שיביא ניצול מקסימלי של שאר רכיבי המערכת.ושיאפר אובר קלוק בעתיד... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

האם ניתן להתקין (על מחשב מפורמט) דרייברים ללוח אם NF7SL של ABIT, ללא הדיסק שמגיע עם הלוח? רק להוריד את הקובץ מNVIDIA.COM? אם כן, איזה קובץ (אם אפשר לינק זה יהיה חביב מצידכם) להוריד מהאתר של NVIDIA ? יש שם 2 סוגים ב"קבוצת" nforce תודה (:

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  17. זה הלוח אם IL9 Pro IL9 Pro זה המארז: 6C60 Midi Tower השאלה שלי כמה יציאות USB יהיו מאחורה ומקדימה השאלה אם יש 2 מקדימה ו2 מאחורה סה"כ 4 או שיש 4 מאחורה ו2 מקדימה סה"כ 6 תודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Started by sahargt,

היי יש לי את הלוח הבא חשבתי לשדרג את המעבד אז רציתי לדעת האם הלוח שלי עובד אם Q6600 הלוח אסוס P5B-דילוקס בחנות שקניתי את המחשב אמרו לי שיש בעיות אם זה בגירסה של G0

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  19. Started by Pundag,

שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  20. Started by Bartleby,

כידוע, בגירסאות הנ"ל גוף קירור כלול בחבילה. מה שאני רוצה לשאול, גם אם זה נשמע קטנוני, זה האם הקופסא של המעבד (אני מדבר על AMD) מגיעה כשהיא עטופה הרמטית ע"י ניילון נצמד? תודה.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  21. יש לי שני סטיקים של 256 שזה ביחד 512 ועוד סטיק של 512 ביחדד זה גגה זיכרון הבעיה היא אחרי שהמחשב נח הרבה זמן יום יומים אני מדליק ואז הוא חוזר להיות לי 512 זכירון מדוע ?זה אני לא מוצא שום סיבה שזה ככה , גם שהמחשב נח זה תמיד צריך להשאר זיכרון יכל להיות ? הביוס שלי לא מתאים? ... אני שמתי את הזכורנות בצורה כזאת 2 מופרדים אחד ליד השני וה 512 בצד השני . יכל להיות הביוס שלי לא טוב אני יודע לוח האם הוא gigabyte 8sq800 מה הביוס הכי מתאים אני ישים עכשיו יש לי f8 בכל מקרה יש f7 f4 אני לא יודע מה כל זה אני רק יודע להחליף תודה על העזרה זה ממש מציק כי שאני פותח 512 עובד קצת מתחיל מהתחלה ואז גגה' זיכרון : ??? :-\

• 5 תגובות
    • 480 צפיות
  22. Started by אדן,

שלום!היה לי מעבד של אי אמ די עם לוח אם nf7 של אביט. עכשיו קניתי מעבד של אינטל עם לוח p35 ds3l של גיגה בייט.הכונן הקשיח נשאר ולהפתעתי הוינדוס עלה ועובד.איך זה יתכן? מובן שכדאי שאפרמט, אך עד שאגבה את המידע האם יש סיכון?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  23. Started by sharonarn,

מבקש עזרה במצית לוח קטן יותר קטן ממיקרו ATX מימד הרוחב במיקרו סטנדרטי הוא 24.4 ס"מ מחפש לוח שרוחבו אינו עול על 23.5 ס"מ מימד האורך פחות חשוב עדיפות לסוקט 478 ציפסט של אינטל הכל אונבורד ומחיר לא גבוה (בסביבות ה300 ) מוכן לשמוע גם הצעות למשומשים תודה מראש שרון

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  24. Started by eyalsi,

שלום רב אני מתלבט בין 2 לוחות האם הבאים. ע"ס מה שראיתי באתר החברה עבור כל אחד מהם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1646&modelmenu=1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531&ModelName=GA-P35-DS4 קשה לי להגיע להחלטה, האם גם הלוח DS4 מאפשר שליטה על כל המאווררים כמו שבאתר של אסוס כתבו על הלוח שלהם? (לדעתי כן אבל משום מה לא כתוב באתר...). בכל מקרה אולי ההכרעה תיפול על כרטיס הקול, איך אוכל לדעת איזה אחד מחזיק כרטיס קול איכותי יותר, ה- DS4 מופיע לידו DTS, האם זה משמעותי? אשמח לתגובות, אייל

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  25. Started by moshe1x,

אני מעונין לקנות מחשב למשחקים : מעבד (939) AMD 3200 VENIC מתלבט בקשר ללוח האם -מה עדיף מבין הלוחות היחסית במחיר נורמלי עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.