מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש, ובמפרט שלי כנראה אני אכניס את הלוח של GB P35-DS3L והכרטיס שאני רוצה לשים איתו נראה לי לא מתאים.הנה הכרטיס: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL לפי מה שהבנתי הלוח לא תומך בPCI-EX 2.0 האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו 2900PRO של חברת ATI,אני יכול לבצע SLI עם הכרטיס 8800GT של חברת NVIDIA? (ATI 2900PRO + NVIDIA 8800GT) בקיצור השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות SLI עם כרטיס מסך של ATI וכרטיס מסך של NVIDIA? ,usv
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לשכנה שלי מחשב עם לוח P4B עם זיכרון 128 מגה ומעבד 1.5GHZ. מה כדאי לשדרג במחשב שלה כדי שהוא ירוץ מהר יותר? היא משתמשת בו בעיקר לאנטרנט אייסי קיו שירים וקצת סרטים. חשבתי על להוסיף לה 2 סטיקים של 256 מגה + 128 שיש לה כבר. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעייה שלי היא שיש לי זיכרון של 512 מ"ב אבל כשאני נכנס לאיטרנט יש נפילה בזיכרון והוא יורד ל 170 מ"ב [ איטרנט בלבד כשאין שום תוכנות שפועלות ברקע ]. וכשאני יוצא מהאינטרנט ומנתק את החייגן , הזיכרון לא חוזר לעצמו, הפעלתי ספיבוטים משמידי מרגלים אנטיוירוסים [נורטון 2004 ] ושום דבר חריג לא נמצא . הלכתי ל msconfig הורדתי שיניתי והתקנתי את win xp מחדש ובקיצור לא מצאתי מה הבעיה . אחרי חיפושים נכנסתי ל task manger ושמתי לב שכאשר אני נכנס לאינטרנט יחד עם האקספלורר עולה קובץ שנקרא ccproxy.exe והוא צורך 152000k זיכרון וכשאני יוצא מהאינטרנט הקובץ נשאר פעיל ולכן הוא החשוד העיקרי. השאלה האים אני צריך למחוק את הקובץ הזה או מה תפקידו ואיך מנטרלים את גוזל …
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קניתי הארד 80 גיגה של מקסטור והמחשב פשוט לא מזהה לי אותו עכשיו אמרו לי לעשות עדכון לביוס אז חיפשתי את העדכון ומסתבר שלוח אם ישן מדי אני צריך עדכון ל ARISTO AM-639BX-S תעזרו לי למה אני לא מוצא וגם אם לא מצאתם מה כן אפשר לעשות בכל זאת
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
היי יש לי את הלוח הבא חשבתי לשדרג את המעבד אז רציתי לדעת האם הלוח שלי עובד אם Q6600 הלוח אסוס P5B-דילוקס בחנות שקניתי את המחשב אמרו לי שיש בעיות אם זה בגירסה של G0
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לכמה באס הגעתם עם הלוח מקסימום? האם יש לכם טווינמוס? לבעלי 1700 1800 + יש לכם בעייה להגיע ל2300 מה"ץ ? יש לכם בעייה עם מתחים של מעל 1.7 ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ברצוני לקבל חוות דעת לגבי השוואה בין המעבדים הבאים: Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 ל- Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB מה עדיף ,מה חזק יותר וכדו...
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט שלי: p.4 1.4 לוח אינטל (לא יודע איזה דגם) 128 RDRAM ATi RAGE 128 32mb עכשיו אני רוצה לשדרג ויש תקציב של 1500-2000 בהתחלה רציתי להוסיף זיכרון וכרטיס מסך חדש אבל גיליתי שהלוח תומך רק בRDRAM לכן חשבתי אולי גם לקנות לוח ואז כבר להחליף גם מעבד שאלתי היא זאת: אם אפשר להחליף לוח ללוח שיאפשר לי לעשות OC למעבד?? ואם כן לאיזה ביצועים אני יכול להגיע?? ואם אפשר גם המלצות לחלקים במסגרת התקציב
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את הלוח אם והמעבד לאטלון 64 סוקט 939, אבל הבעיה שלי שיש לי כרטיס גרפי שעובד על 6800GT, AGP ואין לי שום כוונה להחליף אותו בשנים הקרובות. ציפיתי לראות איזה ADAPTER שיענה לבעיה (אני בטוח שיש אלפים בעולם עם אותה בעיה) אבל לא מצאתי, אז הדבר היחידי שיעזור לי זה לוח אם עם תמיכה לAGP בנוסף במקום או בנוסף לAGP. כמובן שאני מחפש לוח אם שיהיה שווה בביצועים ללוחות אם החדשים ביותר
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בהנחה שאני קונה E6300 עם לוח Asus P5B Delus איזה מהירות של זכרונות אני צריך ? 533 או 667 ? מה המשמעות של המהירות הזו? בכלל עד עכשיו הייתי רגיל לקנות 800... מישהו מוכן לעשות לי סדר בבאלגן . תודה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני קניתי שני זכרונות של 1GB של מושקין מהירות 800 עכשיו אני מסתכל בתוכנה וזה נראה לי 400 למישו יש הסבר?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לא מצאתי אתר יד שניה גם חנויות מחשבים ??? ??? אני רוצה שדרוג מחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום למבינים קניתי את הלוח הבא ASUS A8N32-SLI Deluxe האם הזיכרון הזה יתאים לו?? Patriot 2GB PC3200 DDR Dual Channel Memory KIT PATRIOT: Outpost #: 4453786 MODEL: PDC2G3200LLK Patriot Dual Channel PC-3200 memory is designed to operate at extreme low latency timings at 400MHz on both Intel and AMD based motherboards. SPD programmed at an super low latency of 2-3-2-5 (tCAS-tRCD-tRP-tRAS), our DC PC-3200 memory is designed for simple plug and play operation. It is as simple as install and go. The secret to our Dual Channel line is in our manufacturing process as modules are kitted from manufacturing. In addition, every one of our Dual Channel memory goes through rigorous com…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
הכוונה היא בתוכנה, אמרו לי של925X יש בעיית יציבות. INTEL Black Canyon (925X) לוח אם 512MB Samsung DDR II INTEL Pentium 4 - 3.0 (530) זכור לי שיש מישהו כאן בפורום עם אותו לוח רק בגרסת הATX שלו (הלוח הזה הוא mAtx) ורציתי לדעת אם הוא נתקל בבעיות יציבות.
-
ציטוט מהכתבה כאשר דגמי סדרת ה-E6xxx החלו לצוץ על מדפי החנויות, רבים התבלבלו וחשבו (שלא באשמתם), שמעבדי ה-E6300-E6400 משתמשים בליבת ה-Allendale, בעוד שליבת ה-Conroe מרכיבה את שאר הדגמים. עברו מספר חודשים, ואינטל תיקנה את טעותה ודיווחה שמעבדי הסדרה כולה (לפחות אלה שיצאו בזמנו), משתמשים בליבת Conroe. המקור לבלבול נבע מהבדל קטן וכמעט זניח למעבדי הE6300/E6400 רק 2MB L2 Cache משותף, ולא 4MB כמו לשאר הדגמים. עם הזמן התברר, שכל מעבדי ה-E6300/E6400 הראשונים (Rev B2), היו למעשה מעבדי Conroe במסווה, שלהם אינטל ביטלה גישה לחצי מכמות ה-L2 Cache. עם יציאת סדרת ה-E4xxx, אינטל הציגה את ה-Rev החדש של מעבדיה המכונה "L2. מעתה, כל מעבדי הסדרה החדשה, כמו גם דגמי ה-2MB L2 Cache מהסדרה הוותיק…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה לוח אם שיתאים ל OC בערך עד 3.6 איך הלוחות האלה DQ6 או IP35PRO או DS3R ? ויש לי עוד שאלה יש הבדל גדול בין הCHIPSET החדש עם תוסף R בסוף לבין DS3 ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3 במקום לוחות האם שקיימים כיום. חסרון אחד גדול שלהם שהם לא תומכים SLI וזה פאק כי SLI זה הדור הבא של כרטיסי המסך. בכלל שווה להשקיע כסף על הלוחות אם האלה? משהו יכול להגיב לגבי הביצועים שלהם בשביל GAMER? הם טובים ל- O.C בכלל? עד כמה הזיכרונות של ה-DDR3 מהירים?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי לכולם בעקבות בדיקות שעשיתי לאחרונה במחשב החדש שלי גליתי שבבדיקת PCMARK04 קיבלתי ציון מאוד נמוך : 2987 וב- 3DMARK03 קיבלתי : 5877 וב-AQUAMARK3 קיבלתי: 44285 לגבי הנתונים הגרפיים אני חושב שזאת תוצאה סבירה, לא ?! הבעיה המרכזית שלי היא ה-PCMARK04 . מישהו אולי יכול לעזור לי בנושא ? מדוע קבלתי תוצאה כל כך נמוכה במחשב שעלה לי קרוב ל-10000 ש"ח ? מה עושים ואיזה כלים יש בכדי לדעת את מקור הבעיה. ??? להלן נתוני המחשב: Intel Pentium 4 3000C Asus P4C E Deluxe 2*512 PC3500 OCZ Antec Sonata Piano ATI 9800Pro 128MB with Arctic-Cooling VGA Silencer 80Gb Western Digital S.ATA
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4950 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5075 אם ש זכרונות יותר טובי באותו המחיר (עריכה:לא נקבע) אנא מכם הציעו כי אני צריך את ה800 שנותר לי ל 3800X2ואם יהיה לי עוד אקח את 4400 לא את נגד לביקורת אישית אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
Hello, I own a Gigabyte GA 7n400 (not Pro or Pro 2 or anything else) and its manual says that it supports up to 3Gb. It has 4 memory slots. I've bought 3 DIMM's of 1 Gb each to discover that the PC won't boot with them. I now see that the manual says that it only supports up to 512Mb DIMMS. If so - how can I install 3 Gb on it, if at all? Do I read the manual right about this? If it doesn't support 3Gb - what's the maximum configuration I can expect? 4 DIMM's of 512Mb each? The manual is available at: http://au.giga-byte.com/Download/Download.asp?DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Manual/manual_7n400pro2_e.pdf Thanks for any help.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-