עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by harfar,

שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הזכרונות של חברת hennon? האם הם נחשבים טובים? תודה

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  2. שלום חברים. אני צריך את העזרה שלכם, וזה דחוף לי (חייב להחליט עד מחר) :'( יש לי לוח ASUS דגם P4S800D שהתחיל לעשות בעיות (2 USB הפסיקו לעבוד ונדמה לי שצפויות לי עוד בעיות). הלוח הזה הינו צ'יפסט 655FX. עכשיו, יש לי אפשרות להחליף את הלוח שלי בלוח מדגם ASUS P4P800. שהוא צ'יפסט INTEL 865PE. פשוט חבר שלי תורם מחשב עם הלוח הזה וחשבתי אולי אני אקח אותו לעצמי ואשים את הלוח שלי במקום. זה גם ככה הולך לילד בן 8 ולא משנה לו 2 USB פחות.אצלי יש המון USB אבל יותר מדאיג אותי האם צפויות עוד בעיות בהמשל?! השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות? האם אני יורד הרבה באיכות עם ההחלפה הזו? כל תשובה שלכם תתקבל בברכה. תודה מראש! הלינקים ללוחות באתר של היצרן: http://www.asus.com/products4.…

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  3. שלום! יש לי התלבטות בין שני זכרונות ובין שני לוחות אם: לוחות אם: gigabyte gap35ps3 או gigabyte ep43ds3l וזכירונות: בעיקרון אותו דבר יש רציתי לדעתם אם יש הבדל רמות בין החברות ocz ל kingston אל תגידו לי יש משהו יותר משתלם רק מה יותר טוב מבין שניהם.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  4. Started by yaronmina,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב חדש,לוח אם: Asus P5K/EPU, מעבד: Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M. רציתי לדעת איזה זכרונות כדאי לקנות OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 או לקנות 4 גיגה של DDR2 4GB 800Mhz Kingston השאלה היא האם עדיף 2 גיגה עם 1066MHZ או 4 גיגה עם 800Mhz אשמח לקבל תשובה בהקדם.

5. Started by maormark,

אז ככה יש לי את הלוח אם של אסוס p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 ויש לי 2 זכרונות של 256 מגה של קינגסטון סה"כ 512 מגה שהם עובדים על 400 מגה הרץ http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716976 אני רוצה לשדרג את המחשב , ולהוסיף עוד זכרונות, עוד 512 מגה או 1 ג'יגה... 1. האם אני יכול לשים ddr2 במחשב שלי, הddr2 יכנס לתוך הלוח אם? 2. האם יש יעילות בזה שאני ישים את הddr2 במידה ויכנס ללוח אם? 3. על איזה זיכרון אתם ממליצים? אם אפשר לינק.

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  6. Started by ערן33,

שלום, יש לי לוח ישן של ASUS מדגם 800P4P. עד היום הוא עבד עם GB1.5 זכרון: 2 חתיכות של MB500 מתוצרת Corsair, ו 2 חתיכות 256MB של GEIL מדגם DDR400 CL 2.5-6-3-3 PC3200. הוצאתי את הכתיכות של החצי ג'יגה והוא עובד בסדר עם החצי ג'יגה של GEIL. יש לי עוד שתי כתיכות של 256MB מתוצרת Kingston דגם KVR400X64C3A256. הןבוודאות תקינות ועובדות על מחשב אחר. כשאני מוסיף אותן ללוח ה ASUS עם ה GEIL כך שבסך הכל יש 4 חתיכות של רבע ג'יגה כל אחת המחשב פשוט לא עובד. אין צפצופים ואין כלום, רק מסך שחור... כשאני מוציא את השתי חתיכות הוא חוזר לעבוד. יש משהו שאני יכול לעשות/לבדוק כדי לגרום לזה לעבוד??

7. Started by zy2000,

שלום . יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם ga-vm900m . היו לו שני זכרונות ddr2 667mhz כל אחד של חצי גיגה. אחד הזכרונות הלך אני רוצה לדעת איזה זכרון לקנות כדי שבוודאות יתאים לזכרון הקיים. האם כל זכרון של חצי גיגה של ddr2 667 יתאים או שיש פה עניין תזמונים שצריך להתאים לזכרון הקיים ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  8. Started by ronenlevi,

שלום רציתי לדעת איזה מחשב נייד עדיף לקנות של חברת IBM או של HP ואם יש דגם מסויים שכדאי תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  9. Started by Bose,

כמה ביטים יש בכרטיס קול בלוחות אם אשר מצויידים בסאונדטורם כגון NF7-SL וכמו כן האפוקס המהולל בעל ה-NFORCE 250. האם הם יותר איכותיים מקריאיטיב לייב? לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או באודיו וקולנוע ביתי אז תרגישו חופשי להעביר.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  10. Started by asher_pa,

רציתי לדעת מה ההבדל בין לוח GA-7N400-L1 ל GA-7N400-L (עם 1 ובלי 1 ) והאים ההבדל כ"כ משמעותי -

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  11. Started by dorish,

יש לי מעבד אתלון 2.2 או 2.4 אני לא זוכר והחלפתי לוח ועכשיו המעבד עובד על 1.5 או יותר נכון 1.31 איך אני משנה את זה בחזרה ל 2.2 או 2.4 ועל איזה מהירות המחשב שלי צריך לפעול 100 133 166 הלוח הוא של גיגה ביט GA-7VAXP תודה.

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  12. Started by PCguy,

היום הייתי באייבורי והם נתנו לי את ה MSI NEO 2 PLATINUM במחיר של 800 ש"ח כחלק מכל העיסקה של המחשב ועבור מזומן. לכל הדעות זהו המחיר הזול ביותר שניתן למצא בעבור הלוח הזה, אני מכיר טוב את מנהל החנות ואת הטכנאי שלהם. אני גם יודע שהם עובדים חזק מאוד עם MSI ולכן יכול להיות שבגלל זה המחיר. אבל!!! אני גם שומע כל מיני שמועות עליהם ולכן אני מעט מהסס אני מאוד מבקש לומר לי האם הם מוכרים חלקים משופצים או פגומים? ולכן המחיר הזול או שפשוט אנשים לא מרוצים מהשרות שלהם? נא להגיב -תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  13. Started by PsyMor,

חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  14. Started by eladbu,

ידוע לי שיש איזה קומבינה להכנס לאדוונס ביוס עם הקשת אלט משהו או צרוף אחר לוח של גיגהבייט

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  15. Started by yotam.m,

יש לי שאלה בקשר ללוח ספציפי של matsonic מדגם ms9367E רציתי לדעת האם יכול להיות שאפשרויות האוברקלוק נעולות מהלוח או שיש ג'אמפר שאפשר לקצר או להוציא כדי לפתוח את האפשרויות האלו הם מופיעות בביוס בקטגוריה cpu pnp אבל נעולות..

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  16. Started by moshe1x,

אני מעונין לקנות מחשב למשחקים : מעבד (939) AMD 3200 VENIC מתלבט בקשר ללוח האם -מה עדיף מבין הלוחות היחסית במחיר נורמלי עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  17. Started by gil678,

קודם כל, מישהו יכול להסביר לי מה זה בעצם מעבד עם שתי ליבות? האם כדאי לקנות והאם הרכיבים הבאים הם טובים או שעדיף לשפר אותם קצת (המחיר של סך הכל המוצרים לא יכול לעבור את ה-4500 ש"ח :-X) לוח אם: Asus P4P800-E Deluxe כרטיס מסך: N6600 EXTREME 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 הייתי רוצה בבקשה ייעוץ לזכרונות ולמעבד (אם לא כדי קנות אחד עם שתי ליבוד) נ.ב.: אני חדש פה, נעים להכיר

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  18. Started by DJPOWER,

ראיתי שיש גם ליבת ווינצ'סטר ל3500 של AMD שתושבת 939 הם לא נותנים אותה תוצאה בסטוק כמו הווניס אבל באובר הם יותר חזקים? היא עולה כמעט אותו דבר בכל מקרה....

19. Started by inverminx,

היי לכולם... יש ברשותי מעבד אינטל 3.0 ג'יגה הרץ המורכב על סוקט 775 בעל 1MB CACHE בטכנולוגיית 32 ביט. השאלה היא כזו האם יש הבדל (ומהו...) בין מעבד זה למעבד 3.0 2MB CACHE בטכנולוגיית 64 ביט, האם ההבדל משמעותי האם ניתן להתקין מעבד זה על אותו לוח אם של המעבד הנוכחי או שמעבדי 64 ביט זקוקים ללוח שונה? האם צריך חלונות ל64 ביט? תודה חברה

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by iyehuda,

nf4 ל nf4 ultra ואם יש מבחן השוואה בניהם

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  21. Started by fog,

שלום, יש לי במחשב זכרון ממש ישן (4*64) עכשיו אמרו לי שלהתקין עוד זכרון עד ל-1 ג'יגה יכול לשפר לי את המהירות (המחשב עובד מ-מ-ש לאט משהו כמו 20-25 שניות לחכות כדאי לפתוח חלון אקספלורר למשל) עכשיו השאלה שלי איזה הכי כדאי לקנות ואיפה. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB אני ממש לא מבין בנושא הזה אז תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  22. Started by lipa,

תודה

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  23. Started by gshhar,

יש לי AMD XP 2000 אבל אני יודע שישנם שני סוגים. מה שרשום על הליבה זה: AX2000DMT3C AGOIA0223TPGW יש מצב לאיזה OC קטן איתו?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  24. Started by The MHz,

הלוח אם הזה: GA-6VXE+ של ג'יגה בייט תומך סוג אחר של זיכרונות חוץ מ SDRAM? תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by yiftahorad,

שלום, האם מעבדי פנטיום(גם הראשונים) עובדים ב64 ביט? כי זה מה שקראתי עכשיו בספר טכנאי PC של דורון סיוון, אבל מצד שני גם על הRDRAM הוא כתב שהם עובדים ב64 ביט. בכל מקרה זה לא נראה לי הגיוני כי רק עכשיו התחילו לדבר על ה64 ביט במעבדים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים