מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
עד היום היעיתי בטוח בעצמייייי היום בילבלו אותי ואני מרגיש שאני טיפש שהם הצליחו לבלבל רק תאשרו האם מעבד prescott 506 סוקט 775 מתאים מכל בחינה אפשרית לצ'יפ סט p31 בדקתי באתר של ג'יגה בייט והוא מופיע ברשימת התאימות מדובר בלוח ga-p31 s3l
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
וול, אני רוצה לשנות את התזמונים בזכרונות בלוח הזה ל5-5-5-15, משהו כזה. אבל איפה התפריט או איך אני משנה את התזמונים בביוס? חשפתי ולא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי זכרונות A-DATA\VT וביוס איפה שרואים איזה זכרונות יש לך... לא כתוב A-DATA (כתוב משהו אחר אני פשוט לא זוכר)אבל אפשר לשנות את זה לA-DATA אבל אני לא יודע למה זה יכול לגרום.... זה יכול לשנות נגיד את התזמנים הגרועים שלי?(3448) צריך להעביר או להשאיר אותם כך?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
1. כמה סלוטים של כניסת זיכרון יש לו? 2. ה-se מציין secend edition או גרסה מוחלשת?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
זכרונות DDR2 מסוג CL6 יתאימו ללוח שלי ?Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום חברים עשיתי בדיקה בתוכנה EVEREST והסתכלתי על המהירות של הזיכרון שלי וראיתי שכתוב pc3200 אבל בסוגריים היה כתוב 200MHZ, והשאלה שלי האם pc3200 לא אמור להיות מהירות 400MHZ צירפתי קובץ שיהיה יותר ברור בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש, ובמפרט שלי כנראה אני אכניס את הלוח של GB P35-DS3L והכרטיס שאני רוצה לשים איתו נראה לי לא מתאים.הנה הכרטיס: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL לפי מה שהבנתי הלוח לא תומך בPCI-EX 2.0 האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
בס"ד שלום. יש לי כמה שאלות לגבי מחירים לחלקי המחשב. 1)האם הלוח-אם ASUS P5B DELUXE האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 2)האם הכרטיס מסך GEFORCE 7950 GT 512 MB האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 3)האם זיכרון של 2GB מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. 4)האם מסך MAG 17" LCD שמכירו 1400 ש"ח,אז מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
כידוע, בגירסאות הנ"ל גוף קירור כלול בחבילה. מה שאני רוצה לשאול, גם אם זה נשמע קטנוני, זה האם הקופסא של המעבד (אני מדבר על AMD) מגיעה כשהיא עטופה הרמטית ע"י ניילון נצמד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אהלן תשמעו אני בדילמה קטנה. בסטוק, ללא שום כוונה ל OC, ועובדה משרדית כגון: הרבה אינטרנט, הצגת גרפים,תמונות,מוזיקה, ההבדל בין המעבד E6570 לבין E2160, יהיה מורגש? ונניח שהכסף לא פקטור. זו שאלה אולי טיפשית, כי ברור שאם הכסף לא משחק פה אז הדעה תיהיה בעד E7, אך יהיו הבדלים ממשיים?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הידקתי את התיזמונים שלי להכי נמוך שאפשר עכשיו ראיתי שרשום ב CPU-Z בתווית של ה TRas# רשום 9 עכשיו הורדתי אותו בביוס ל 3 מה זה אומר ה TRas הזה ואם זה טוב שהורדתי אותו יותר נמוך ממה שרשום הוספתי תמונות!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
המליצו לי למחשב פשוט וזול(אופיס,משחקים לילדים) את הלוח הזה: לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H ¤280 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM056 הוא זול וכולל כ.מסך כמו שאני צריך. ששאלה היא אם הכרטיס מסך נורמאלי(יחסית למשולבים), מה חשוב לבדוק שיש בלוח לפני הקניה? והאם אני ארגיש את ההבדל בין ציפסט של via או sis או אחר מבחינת מהירות או נוחות או זמינות דריברים? אם יש לכם המלצה על לוח זול אחר אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
עושה רושם שכולן יש בעיות עם היבואן...
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום!היה לי מעבד של אי אמ די עם לוח אם nf7 של אביט. עכשיו קניתי מעבד של אינטל עם לוח p35 ds3l של גיגה בייט.הכונן הקשיח נשאר ולהפתעתי הוינדוס עלה ועובד.איך זה יתכן? מובן שכדאי שאפרמט, אך עד שאגבה את המידע האם יש סיכון?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS (רצ"ב). למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מעבד xp 2500 mobile .. רציתי לוח שיתאים אליו.. גם מבחינת אוברקלוק... מה הכי מומלץ ? יש את האביט nf7 ב 380 שח בנעה... זה שווה ?
-
- 6 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש לפנטיום4. איזה לוח הכי כדאי לקנות? המפרט שלו זה P4 1800 400 וזכרון SDRAM 512 יכול להיות שעדיף לו לקחת מערכת על DDRAM? תקציב-עד 800 שקל השימוש של המחשב הוא למשחקים וגלישה באינטרנט והוא לא לOC תודה
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הלוח אם של אסוס p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 ויש לי 2 זכרונות של 256 מגה של קינגסטון סה"כ 512 מגה שהם עובדים על 400 מגה הרץ http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716976 אני רוצה לשדרג את המחשב , ולהוסיף עוד זכרונות, עוד 512 מגה או 1 ג'יגה... 1. האם אני יכול לשים ddr2 במחשב שלי, הddr2 יכנס לתוך הלוח אם? 2. האם יש יעילות בזה שאני ישים את הddr2 במידה ויכנס ללוח אם? 3. על איזה זיכרון אתם ממליצים? אם אפשר לינק.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתחבט קשות בבואי להרכיב מחשב לצורכי משרד בעיקר (אופיס אינטרנט מוסיקה ואולי קצת סרטים וכו..) בשאלה הקיומית על מה לבסס את המפרט למחשב חדש מבין 2 האפשרויות שבכותרת ??? אני מתעתד להרכיב מערכת בסדר גודל של 2500 +- ללא ציוד הקפי שאלה נוספת : oc יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי במסגרת השימושים שהגדרתי ? כי אם כן אני אשקול בחיוב מפרט שכזה. מודה לכם על נדיבותכם הרבה במתן הארות והערות שיקלו עלי לקבל החלטה מושכלת מיקי
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB 8MB RADEON 9700 HEC 300AR-T עכשיו, אם אני אקנה עוד סטיק של TWINMOS בדיוק אותו הדבר, משחקים יעבדו יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 495 צפיות
-
-
ציטוט מהכתבה כאשר דגמי סדרת ה-E6xxx החלו לצוץ על מדפי החנויות, רבים התבלבלו וחשבו (שלא באשמתם), שמעבדי ה-E6300-E6400 משתמשים בליבת ה-Allendale, בעוד שליבת ה-Conroe מרכיבה את שאר הדגמים. עברו מספר חודשים, ואינטל תיקנה את טעותה ודיווחה שמעבדי הסדרה כולה (לפחות אלה שיצאו בזמנו), משתמשים בליבת Conroe. המקור לבלבול נבע מהבדל קטן וכמעט זניח למעבדי הE6300/E6400 רק 2MB L2 Cache משותף, ולא 4MB כמו לשאר הדגמים. עם הזמן התברר, שכל מעבדי ה-E6300/E6400 הראשונים (Rev B2), היו למעשה מעבדי Conroe במסווה, שלהם אינטל ביטלה גישה לחצי מכמות ה-L2 Cache. עם יציאת סדרת ה-E4xxx, אינטל הציגה את ה-Rev החדש של מעבדיה המכונה "L2. מעתה, כל מעבדי הסדרה החדשה, כמו גם דגמי ה-2MB L2 Cache מהסדרה הוותיק…
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
איך חברת כרטיסי זיכרון PQI לסטוק אחד של ג'יגה 667? או בכללי איך הם?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
החלפתי ל- Abit ic7. קודם הטמפ' הממוצעת היתה 35 מעלות ועכשיו זה 55 מעלות. (לא מרחתי משחה כשהחלפתי נשאר מה שהיה מרוח מהחנות- האם זו יכולה להיות הסיבה?) יש לי P4 2.4A ללא OC. תודה.
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-