מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4950 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5075 אם ש זכרונות יותר טובי באותו המחיר (עריכה:לא נקבע) אנא מכם הציעו כי אני צריך את ה800 שנותר לי ל 3800X2ואם יהיה לי עוד אקח את 4400 לא את נגד לביקורת אישית אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להראות לי כמה מתח הזיכרונות שלי מקבלים בדיוק! עם אתם מכירים אני ישמח ללינק תודה..
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני לוקח למשל זכרונות CL3 אז אפשר פשוט לכוון בביוס ל-CL2.5, זה נכון?? והאם זה נקרא OC או משהו כזה שגורם לחימום :-[?? והאם אפשר להפוך גם CL2.5 ל- CL2?? זה חשוב, אני קונה בקרוב זכרונות ואני צריך לדעת מה כדאי, תודה
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כאשר המעבד לא במאמץ,ומה הטמפ' בעבודה במאמץ ללא אוברקלוקינג
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270179766854&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 2. http://cgi.ebay.com/NEW-Dual-Core-AMD-Athlon-64-X2-4200-939-1MB-TOLEDO-CPU_W0QQitemZ150178287855QQihZ005QQcategoryZ80139QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem רציתי לקנות את הראשון אבל ההצעה נגמרה, מצאתי את השני והם נראים אותו דבר חוץ מהCACHE נראה לי... בראשון כתוב L1 : 128kb X2 L2: 1MB - 512 X2 בשני כתוב פשוט L1 128 kb L2 512 kb הם אותו דבר או שיש הבדל?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני ללכת לקנות מחר מעבד למטרת משחקים בתקציב של 1100 שקל חשבתי ללכת על הליבה מרובעת 9550 וכרטיס מסך NVIDIA 250 GTX או ZOTAC 9600 רציתי את עזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
בסקירה זו אנו מביטים לעבר לוח ראשון בתקן Mini ITX עבור תושבת LGA1700 החדשה של אינטל בערכת השבבים הבכירה Z690 - הכירו את Z690I AORUS ULTRAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי שאלה על ה-Northbrige וה-Southbrige, והיא ככה: -יש לי מידע מצומצם מאד על הגשר הצפוני בלוח הצפוני ורציתי לוודא שהוא אכן נכון. אז זה מה שאני יודע: ה Northbridge מחובר מצידו השני אל המעבד. לכל אחד משני הצדדים יש שעון משלו ותדירות משלו. הגשר הצפוני הוא החלק החשוב ביותר בלוח אם, וכן הוא החלק שבו עובר הכי הרבה מידע בשניה בכל המחשב. למעשה, כמות המידע שעוברת בו היא כל כך עצומה שחובה לשים עליו צלעות קירור. הגשר הצפוני הוא החלק שמקשר בין הרכיבים במחשב בעלי תעבורת הנתונים הגדולה ביותר: המעבד, הזיכרונות, והכרטיס מסך. עכשיו האם יש מידע נוסף על ה-NORTHBRIGE שלא ציינתי פו?, והאם הוא בכלל נכון? (ואם כן תוסיפו בבקשה גם אם זה קשור לעיניני הארכיטקטורה שלו). -יש לי מידע מצומצם מאד…
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום יש הבדל במהירות אם אני מחבר סלוט של 2G או 2 סלוטים של 1G?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב סטיק 1 של giga או שניים של 512 MB מסוג ddr2 במהירות של 533 Mhz אם קיימים בלוח אם שלי שני סטיקים במהירות דומה של 533 של 250MB כל אחד? אגב יש לי על הלוח אם 4 מקומות מתוכם שניים תפוסים ומה שאני לא בטוח לגביו הוא שיש שני מקומות שהפלסטיק במרכיבים עליו את הסטיקים הוא בצבע צהוב ושני מקומות שהוא בצבע אדום... שני ה-256 מורכבים על שני הצהובים. זה אומר משהו לגבי ההרכבה או שזה לא משנה?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין Intel Pentium M Processor 725 לבין Intel Pentium M Processor 725A ?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הדגם ההיברידי היוקרתי של היצרנית הסינית זוכה להזדמנות להתפאר בכך שהוא הראשון שמביא לעולם ולישראל את בשורת הביצועים של דור ה-Core ה-13 - אך עלות התחלתית גבוהה מאוד של מעל ל-8,000 שקלים שמה את כדאיות העניין תחת סימן שאלה גדוללכתבה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לדעת אם עוד 512 זכרון של CROSEIR twin X (דיסלקט חחחח) יעזור לי במשהו ....... ואם כן במה ? עכשיו המפרט שלי הולך ככה : AMD 2500 (ב-OC ל3.2) 512 זכרונות של CROSEIR twin X Gforce FX 5900 80GB ABIT NF-7 S ואני משחק משחקים ברצולוציה של 1024X786 ולא מרגיש צורך מסוים לשחק על גבוהה יותר אז מה אתם חושבים תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום. כרגע אין לי סיסמא בביוס אבל הייתי רוצה לדעת נניח ויש למישהו סיסמא בביוס ב USER PASSWORD האם כיבוי המחשב הוצאתו מהחשמל ולאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה יאפס גם את הסיסמא ואז ואז לא תהיה בעיה לשנות שוב את ההגדרות בביוס? ועוד דבר כמעט בכול מחשב שראיתי חוץ מהחדשים שלהשנתים האחרונות האישפריות הגנה מפני ויורסים בביוס תמיד על DISABOLE יש סיבה מוצדקת הגיונית לזה האם ההגנה מפני וירוסים בביוס שווה משהו ? (אצלי זה על פעיל) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מצטער על השאלה המטופשת אבל אני לא מצליח למצוא את פורום התמיכה ללוחות גגיבייט. משהו יכול אולי להפנות אותי לכתובת הנכונה?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2_v5_plus.html ויש לי אליו עכשיו זיכרון sd-ram והוא מיושן לכן אני רוצה להחליף לחדש איזה מהחדשים והמהירים יעבדו בלוח שלי? איזה לקנות? המעבד שברשותי p4 1.8 והתקציב עד 550 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם הוא שווה השקעה של 800 שקל חרשתי תפורום ותאתר ועדין לא גיבתי תשובה אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB INTEL E6300 1GB DDR2 עכשיו עם אני יקנה זיכרון פנימי למחשב 4GB DDR2 והוא יהיה לי עם המפרט שלי אני ירגיש שינוי במשחקים? למשל נגיד בפרו סטריט יעבוד לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק אני מתכוון בלי לאגים והעם אני יקבל הרבה FPS?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש לוח אם תמוך בסוקט 478, (יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 גה"צ.) בעל חריץ PCIE X 16. יש לי זכרונות DDR במהירות 200MHZ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זכרונות 2GB. יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset SIS661FX ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות זכרונות DDRII או DDRI ובנוסף מהי מהירות התדר המקסימלית שהלוח אם שלי יכול לקרוא??
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי וינדוס 98 על מחשב 2.4. מדיה פלייר באינטרנט אני לא מצליח לראות בפס רחב במיוחד בsteaming (צפיה דרך האינטרנט). גם בסרטים על תקליטור יש הרבה פעמים בעיות. מה שקורא זה או שהמחשב נתקע או שנופל למסך כחול. ניסיתי הכל - בדיקות וירוסים, התקנת כל המקודדים שאפשר ונאדה. יצויין כי במחשב הנייד שלי אני גולש מצויין עם אותו מכשיר את אלקטל לפס הרחב. ורואה סרטים מעולה. לאור כל זאת - האם יתכן שבעיה בלוח אם/כרטיס מסך/כרטיס קול היא הגורמת שלא אוכל לראות טוב במדיה פלייר?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
זכרון AU`SPIS DDR-2 512 MB 533MHZ יש לו צ'יפ? זה ממש חשוב לי תנו דעה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
נישרף לי המחשב הקודם כרגע אין לי הרבה כסף .. צריך לוח אם מעבד וזיכרונות עד 1500 שקל ....לא צריך משהו מפציץ הדרישה היחידה שהלוח אם יכלול כרטיס מסך נורמלי כי כרגע יש לי fx5200 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-