מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אם למישהו פה ידוע אם נכונה השמועה שלמעבד של אינטל d920 יש בעיה שלוחות מסוימים לא מצליחים לזהות אותו כדואל ? בעיה שלא נמצאת בd930?? נציג של ksp טען בפני שקיימת בעיה ב920 האם זה נכון או שפשוט בגלל שהיה לו 930 במלאי הוא ניסה לדחוף לי אותו?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ את הלוח הספציפי הזה ואם מישהו יודע מתי יצאו השבבים החדשים של אינטל עם sli
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
-
יש איזה חנות שאני חושב אולי לקנות חלקים לשדרוג ממנה ומבחינת הזכרונות אין הרבה אופציות,מצאתי זכרון DDR2 667 של HYNIX רציתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הנ"ל? שווה להשקיע ב2 סלוטים של 1 גיגה של החברה הזאת? או שפשוט לקנות משהו אחר במקום?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
האם AM2 היא רק שיפור מינורי ל-939? קראתי כמה וכמה ביקורות על הזיכרון DDR2 שהתווסף לו והפרש הביצועים זניח.. אך שמתי לב שאלו רק הזיכרונות הראשונים שיצאו עם תיזמונים גבוהים.. מעניין מה יהיה עם הנמוכים.. בקיצור.. אני חושב על השידרוג הבא שלי, ולא, אל תגידו לי לקנות קונרו. אז האם שווה להישאר עם ה-939? או לקפוץ ל-AM2? הבאסה היא שראיתי את מפת הדרכים של AMD וזה ממש מבאס שאחרי AM2 יהיה AM3 ותקן PCI-Express 2.. אוף זה לא נגמר.. אבל מילא.. בקיצור אני רוצה בעיקרון כפול ליבה של AMD ואני לא יודע אם לקחת מבוסס 939 או AM2.. ואני מוכן לחכות כמה חודשים לירידת מחירים.. אז.. אם אפשר- תמליצו לי מה לעשות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי מה עדיף לקנות כיום איזה מעבד כדי? Intel Dual 2 Due E 6300 או Intel P-4 D 3.4 בתודה, משה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
המליצו לי למחשב פשוט וזול(אופיס,משחקים לילדים) את הלוח הזה: לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H ¤280 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM056 הוא זול וכולל כ.מסך כמו שאני צריך. ששאלה היא אם הכרטיס מסך נורמאלי(יחסית למשולבים), מה חשוב לבדוק שיש בלוח לפני הקניה? והאם אני ארגיש את ההבדל בין ציפסט של via או sis או אחר מבחינת מהירות או נוחות או זמינות דריברים? אם יש לכם המלצה על לוח זול אחר אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית Quad core q6600 ורציתי לדעת אם המעבד ישתלב טוב עם המחשב. הלוח אם שלי הוא Asus p5b כרטיס מסך Msi nx8800gts 320mb ולגבי ספק אני מתכנן להחליף תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם מה לעשות, יש לי שתי סטיקים של זכרונות pdp liberty ddr400 pc3200 512 בדואל צ'נאל, ויש לי שתי סלוטים פנויים, הלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה זכרונות, מחשב חדש זה בעייה כרגע בשבילי בגלל הכסף.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS (רצ"ב). למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מעבד xp 2500 mobile .. רציתי לוח שיתאים אליו.. גם מבחינת אוברקלוק... מה הכי מומלץ ? יש את האביט nf7 ב 380 שח בנעה... זה שווה ?
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתחבט קשות בבואי להרכיב מחשב לצורכי משרד בעיקר (אופיס אינטרנט מוסיקה ואולי קצת סרטים וכו..) בשאלה הקיומית על מה לבסס את המפרט למחשב חדש מבין 2 האפשרויות שבכותרת ??? אני מתעתד להרכיב מערכת בסדר גודל של 2500 +- ללא ציוד הקפי שאלה נוספת : oc יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי במסגרת השימושים שהגדרתי ? כי אם כן אני אשקול בחיוב מפרט שכזה. מודה לכם על נדיבותכם הרבה במתן הארות והערות שיקלו עלי לקבל החלטה מושכלת מיקי
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ציטוט מהכתבה כאשר דגמי סדרת ה-E6xxx החלו לצוץ על מדפי החנויות, רבים התבלבלו וחשבו (שלא באשמתם), שמעבדי ה-E6300-E6400 משתמשים בליבת ה-Allendale, בעוד שליבת ה-Conroe מרכיבה את שאר הדגמים. עברו מספר חודשים, ואינטל תיקנה את טעותה ודיווחה שמעבדי הסדרה כולה (לפחות אלה שיצאו בזמנו), משתמשים בליבת Conroe. המקור לבלבול נבע מהבדל קטן וכמעט זניח למעבדי הE6300/E6400 רק 2MB L2 Cache משותף, ולא 4MB כמו לשאר הדגמים. עם הזמן התברר, שכל מעבדי ה-E6300/E6400 הראשונים (Rev B2), היו למעשה מעבדי Conroe במסווה, שלהם אינטל ביטלה גישה לחצי מכמות ה-L2 Cache. עם יציאת סדרת ה-E4xxx, אינטל הציגה את ה-Rev החדש של מעבדיה המכונה "L2. מעתה, כל מעבדי הסדרה החדשה, כמו גם דגמי ה-2MB L2 Cache מהסדרה הוותיק…
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
חבר שלי מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס Dothan 730 עם הסונומה 915 שתומכת בDDR 2, השאלה היא מה יתן יותר ביצועים בסטוק, זכרונות PC2-4200 בדואל צ'אנל או זכרונות PC2-5700 בדואל צ'אנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן קניתי לאחרונה מחשב חדש והטמפרטורות לפי דעתי גבוהות. להלן המפרט: מעבד: 3GB אינטל (1 ק"ש) לוח: 875i בוננזה - אינטל זיכרון 512 MB h.d: 160 MB כרטיס מסך: 128 radon 9200 ati הטמפר' הם: המעבד: נע בין 49 co ל- 52 מעלות רציתי לשאול האם זה המעלות האופטימליות שלו הוא שהוא צריך קירור במיידי??? דרך אגב איך המפרט (מחשב בעיקר לגרפיקה) תודה
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך בחול EVGA GFORCE 8800 GTS 640MB רציתי לשאול איזה לוח ואיזה מעבד יעבדו אותו כמו שצריך שהוא יתן את מיטב הביצועים כמו כן רכשתי גם זכרון OCZ EL DDR2 PC2-6400 / 800 MHz / Enhanced Latency / Platinum XTC Edition / Dual Channel בקשר למעבד חשבתי ללכת על ה6400 אין שום תיכון לעשות OC לבנתיים תקציב ללוח 1000+ תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני זוכר אותם לטובה עוד מהימים לפני 3 שנים כשהייתי משתמש קבוע בפורום (בתור REQO).. והלוחות של DFI ? נ.ב: למה לא מייבאים אותם לארץ ???
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
חנות בראשון, עדיף שלא תהיה רשת חנויות בארץ..... שאוכל לקנות זכרון למחשב... יש הצעות לחנויות טובות ואמינות? תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה בלוחות אם ל- amd 64 bit abit o gigabite ?????????
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הייתי בחנות מחשבים והציאו לי לקחת את הזכרנוות של twinmos אני אישית לא שמעתי מש עליהם אבל עכשיו אני מאוד אשמח לעצתכם. אני מדבר על 512mb ddr 400 md 2.5
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-