מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
איפה אני משיג את הכרטיס הזה בארץ ?? (מצ"ב קבצים...) תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אם אני רוצה לנצל את הדואל שיש לי על לוח ABIT NF7-SL ולשים סה"כ 512 400DDR - אני קונה פשוט 2X256MB Kingston CL2.5 (הקינגסטון זה דוגמה)??? או שיש דרך אחרת שאני לא מכיר? והאם 720ש"ח זה מחיר סביר?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם,צהריים טובים. אני מחפש כבר זמן מה בEBAY זכרונות של GSKILL 2 GB CL4 הדגם של HK 800MHZ ואני לא מוצא יחסית בזול.. הבנתי שהמחיר כולל משלוח ארצה הוא נע בין 650-750ש"ח אם אפשרי לקבל לינק לאתר דומה לאיביי אמין שמוכר את הזכרונות שם או לחלופין גם דגם אחר של הזכרון או של חברה אחרת יתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, התקנתי WD 80GB SATA והוא כרגע הכונן היחידי במחשב (ניתקתי CD,דיסקטים). כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה תקין, אבל אם אני עושה RESTART המערכת לא מוצאת את מערכת ההפעלה ע"מ לעלות (XP) והוא כאילו מחפש,לא מוצא ונשאר סטטי, הפיתרון היחידי ע"מ לעלות הוא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ניסיתי עדכון ל ביוס של הלוח אם, לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר אולי את הבעיה? מישהו יודע כמה זמן אחריות יש על לוחות אם של אסוס?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לאיזה לשוניות באוורסט להכנס כדי לראות אם הם פועלים בדואל צ'אנל ומה המהירות שלהם? תודה, שאולי
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה דעות ותגובות על הזכרונות האלו זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ כי באתר (Com4u) לא ראיתי שום מידע נוסף =( תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
עכשיו ככה...הלוח זה מה שיש לי עכשיו... בעקבות זכייתי בלוח AM2 ללוח שלי... אני מחליף מעבד ל3800+ X2 עם 65W....השאלה היא מה לגבי הזיכרונות אני צריך זיכרון שיעבוד בקצת OC ושיהיה 2GB....וכמובן זול וטוב....(לא זול טילים כי אז הוא לא יהיה טוב)....
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אם אני קונה מעבד E6300 או E6400 ולא מתקים במחשב שהמעבד יהיה מותקן בו מערכת הפעלה של 64 ביט אז אני נישאר עם מעבד רגיל ומהירות שעון נמוכה לא?! כלומר הE6300 הוא 1.86GHZ ניראה לי ככה שזה לא מהיא אם זה רגיל.....זה באמת ככה או שהוא עדיין חזק אפילו אם אני לא מתקין עליו XP 64BIT או VISTA??
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט התקנה, יש קטע שצריך להוריד את הידית השחורה,צריך קצת כח אבל זה מעקם את המתכת שעוברת באמצע ומצמיד אותה על הצד נראה לי מוזר לכן אני שואל,
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, שאלה טכנית קצרה בנוגע למעבדים. לחבר שלי יש מעבד פנטיום ישן בסוקט 478. הוא ניסה להסיר את צלעות הקירור והמעבד קפץ איתם ישר החוצה. שהוא בא לחבר את המעבד מחדש הוא הרים את הידית, הכניס את המעבד והוריד את הידית אבל המחשב לא נדלק והמעבד יוצא בקלות. האם מעבד בסוקט 478 שיוצא בקלות יושב טוב? זה אמור לקרות ככה או שאולי הוא לא חיבר טוב / משהו נדפק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
האם זה נכון שזכרונות של 400 לא עובדים עם סוקט A של מעבדי AMD, או לא עובדים כשורה, ושהמעבד הזה עובד בצורה הכי טובה עם זכרונות של 333? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512X2 מהסוג הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1816&products_id=13387&PHPSESSID=0e09274ce6d25535789535c5d2efd659 אני רוצה להוסיף עוד קיט זהה, אבל ספציפית את הזכרונות האלו לא מוכרים יותר. האם אני יכול להתקין בנוסף שני סטיקים כאלו (הכי קרובים שמצאתי)? http://www.pqi.com.tw/product2.asp?TT=1&cate1=133&PROID=182#1 נ.ב. לוח האם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_2138&products_id=17190&PHPSESSID=0e09274ce6d25535789535c5d2efd659
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הורדתי האתר הזה (וגם מהאתר של אינטל) את התוכנה החדשה זאת שמראה את הטמפרטורות ומהירות של המאווררים ועוד כל מיני אינפורמציה היה רשום שהתוכנה מתאימה לדגם הזה D865PERL כשניסיתי להתקין את התוכנה היה רשום לי שאפשר להתקין את התוכנה רק עם לוחות שתומכים בIDCC (INTEL DESKTOP CONTROL CENTER) מה זה יכול להיות?!?!?! הוא באמת לא תומך?? אולי זה הביוס או משהו כזה, דריברים אולי?!?! תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שאלה שעיניינה אותי ולא מצאתי לה תשובה ו..חיפשתי. האם ניתן באיזו שהיא צורה לתת או לנהל את עבודת כפול הליבה במעבד(לא חשוב אינטל או AMD). כלומר,מה שאני מסוקרן האם אני יכול "לומר" למעבד תעבוד עם ליבה אחת?או שתיים?ואם אני מוסיף אפליקציה האם אני יכול לבדוק איזה ליבה "עובדת" פחות ואליה להפנות את העבודה שנוספת? ואם יש תשובה אז מאוד יסקרן אותי מה יקרה בארבע ליבות..
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
חייב תשובה ממשהו.... האם מעבדים שנקראים CELERON-M כולם בטכנולוגיית CENTRINO ???
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן, מישהו מכיר את המעבד ל AMD - AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT ? איך הוא? משום מה אני לא רואה אותו בכלל בשום פורום... ובכלל אני מחפש מחשב חדש, לגלישה באינטרנט ולסרטים לא למשחקים או עבודה מיוחדת, ויש דיל שראיתי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמח אם תוכלו להגיד מה אתם אומרים.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
מה ההבדלים ביניהם? איזה יותר מומלץ ולמה?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
זה: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz או זה: Intel Celeron D 351 3.2GHz 64Bit
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אאם אני מכניס זכרונות במהירות 800 ללוח אם שתומך רק עד 667... הזכרונות יורידו אוטומטית את התדר ל-667?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
AMD Athlon 64bit 4200+ dual core socket am2 ,2.2ghz, 90nm asus m2npv-vm(am2, 6150;ddr2 800 ,pci-e, hdtv,hdaudio,1394,glb kingston ddr-2 667 1GB רציתי לשאול לגבי המעבד עצמו האם 2.2 זה לא חלש מידי למשחקים? למרות שהוא מעבד חדש יחסית מה ההבדל בינו לבית ה AMD 3800? עד כמה הכפול ליבה יותר אפקטיבי. תודה לעונים והכרטיס מסך המובנה שיש בלוח האם זה סביר? (למרות שאני כבר אקנה כרטיס שתומך ב DX10) שירדו המחירים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, אני חייב לוח מעבד וזכרון חדש , שלי כבר ממש ישנים (P4 1700, לוח ישן מאוד ו640MB זכרון אבל SD) משהוא ממש ישן... יש לי 1800 ש"ח לא יותר, אל תגידו לי להוציא מההורים עוד 200 - 300 שקל כי את ה1800 בקושי הצלחתי וזה גם עם עזרה של "מבחוץ"... אז בבקשה תנו לי משהו שיסדר אותי לשנתיים הקרובות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם הליבה הזאת בגלל שהיא מיוצרת בתהליך של 65נ"נ תהיה קרירה יותר מליבות אחרות של INTEL כמו הפרסקוט ואולי אפילו יותר קרירה מהנרוופווד ? מישהו יכול לתת לי מידע עליה בקצרה..
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תראו כל מה שקורה עכשיו השתגעתי לגמרי קונרו עוד מעט יוצא amd מאתגרת ואומרת משהו על כרטיסי הרחבה. עכשיו יש לי שאלה אם אני קונה עכשיו לוח שתומך am2 ושם עליו איזה מעבד רגיל וכל שאר המערכת אני משקיע בצורה מטורפת האם שייצא הדבר הלוח שאני יקנה יתמוך? והאם כרטיסי ההרחבה יהיו על המעבד לפי מה שנראה לי זה על הלוח אז לא צריך כבר לוח חדש כאילו בשביל זה? אז כאילו מה נסגר עם הדבר הזה? איפה יהיו כרטיסי ההרחבה? מי ייצר את הכרטיסים האלה? והאם החברות הגדולות כמו creativ nvidia ati? בקיצר כדאי לקנות והכי חשוב מתי זה יוצא?
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום.. יש לוח אם ABIT IS7 ויש לי את היציאה הזאת. מה היא עושה ואיך אני יכול לנצל אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-