עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the kooks,

האם הליבה הזאת בגלל שהיא מיוצרת בתהליך של 65נ"נ תהיה קרירה יותר מליבות אחרות של INTEL כמו הפרסקוט ואולי אפילו יותר קרירה מהנרוופווד ? מישהו יכול לתת לי מידע עליה בקצרה..

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by ofir667,

אני צריך מעבד טוב וחזק שהמחשב יעבוד מהר (כי יהיו עליו הרבה דברים ומשחקים) ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? האם כדאי לקחת את זה? או שכדאי לקחת מעבד של AMD Athlon שעולה בערך במחיר של המעבד הזה?

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  3. שלום לכולם. אני זקוק לעצה מקצועית ביותר על מנת שההשקעה שלי לא תהיה לחינם מכיוון שהמחשב שברשותי כרגע מספק ביצועים לא רעים בכלל..אולם אני מחפש לשפר את הביצועים משמעותית(לפחות ב40%),כי אם לא..ההשקעה לא משתלמת מבחינתי ואולי אמתין עוד קצת. המפרט שברשותי: AMD Athlon 64 3200+ socket 754 Asus K8N4-E Deluxe Socket 754 nForce4 A-DATA 1GB PC4000 DDR500 *אם אתם חושבים שאשיג ביצועים הרבה יותר טובים בזה שאשדרג אז: אני צריך לוח אם בטכנולוגית SLI(יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני חושב להוסיף עוד אחד בעוד חודשיים שלושה),עם יכולות אוברקלוק. מעבד AMD(רצוי כפול ליבה בסוקט 939). לגבי הזכרונות אני צריך 2ג'יגה,אבל לא יודע מה עדיף לי...להוסיף עוד ג'יגה או להחליף לדואל צ'איינל. אני זקוק למקס…

• 6 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by Fifty,

שלום קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש אחרי שנשרף לי על הלוח אם הישן..... החלטתי לקנות AMD Athlon 64 3200+... אחרי שקניתי את המעבד עשיתי פורמט לעל המחשב התקנתי את כל הדריברים והכל מחדש... ואחרי שהכל עבד התקנתי את התוכנה AIDA 32 ובה רשום: Externel Clock = 200 Maximum Clock = 3200 Current Clock = 2010 אחר כך הורדתי תוכנות של AMD שאומרת את הטמפרטורה ואת ה-Current Clock של המעבד וגם הם אמרו שהמעבד עובד רק על 2010.. המעבד אמור לעבוד על 2010 רק או שמשהו לא בסדר במעבד? יש לי את הלוח אם: Gigabyte GA-K8N Pro... תודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by valorien,

בקשת עזרה נואשת: יש לי פנטיום 4 עם 2.0 ג'יגה-הרץ ולוח אם של אינטל D845HV (אם זה אומר משהו למישהו ממכם - הוא לא מהחדשים זה בטוח), ובנוסף זיכרון 256 RAM. הבעיה שלי היא שאני מעוניין לשדרג ל512 ומצאתי כל מיני חנויות שמוכרות, אבל בכל חנות מצויין משהו אחר. בחנות אחד מצויין שהשבב הוא עם 16 פינים (כתוב 16 CHIP), בחנות אחרת 8 ובעוד חנות 4 פינים - איזה מהם אני צריך ויוכל לעבוד על המחשב שלי? הייתי כבר באתר תמיכה של אינטל והרבה מידע לא מצאתי שם חוץ מזה שהזכרונות צריכים להיות PC133 (אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר) ותו לא. אני ממש זועק לעזרתכם כי אין לי מושג מה ואיפה לקנות - אם תוכלו להאיר את עיניי ואולי גם להפנות אותי לחנות רלוונטית אודה לכם מקרב לב. תודה רבה רבה וצר לי אם נרדמתם תוך כד…

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  6. מעבר פיתוח טכנולוגיות ה 65 וה 45 ננומטר משלב המחקר אל שלב פיתוח ייצור על פרוסות סיליקון. המשך מחקר ופיתוח משותף לגבי 32 ננו מטר. הסכמה לייצור מעבדים עבור AMD בטכנולוגיית 65 ו 90 ננו מטר גם אצל צד שלישי - כלומר אל במפעלי AMD או IBM. בזמנו, ב 12 ל 2002 חתמה AMD הסכם דומה עם IBM וכעת הוחלט בין החברות על הארכת תקופת ההיתקשרות עד 2008 ההסכם נחתם ב 15 ל 9, לפני שבוע. מקור: http://biz.yahoo.com/e/040921/amd8-k.html http://www.theinquirer.net/?article=18609

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by Bose,

איך זה שאנחנו חיכינו כל כך הרבה זמן לסוקט 939 וNFORCE 4 ? ואיך זה שבלי התרעה פתאום אינטל מביאה סוקט 775 יוצאים איתו מלא לוחות וכרטיסי PCI-EXPRESS זכרונות חדשים וכו? או יותר נכון, מישהו יכול להסביר למה אינטל מקדימה את AMD ?

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by Godmoney,

אני רוצה לקנות זכרון RAM חדש למחשב (לפחות MB512...) מאז שהתגייסתי אני כבר לא יודע מה הולך בשוק וזה... מישהו מוכן לתת לי הסבר ולהמליץ לי על "קניה נבונה"?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by zaroor,

שלום אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא חוברת לוח אם של COMPAQ שם הלוח: EVO D510 CMT לפנטיום 4 תושבת 478 (2.4) לא הצלחתי למצוא צריך גם הורדת דרייברים

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  10. שילוש ראשון : +AMD ATHLON XP 2500 + מאוורר Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 2 יחידות זכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue שילוש שני : +AMD ATHLON XP 2500 עם המאוורר הרגיל שהגיע איתו לוח אם 8RDA3I (NForce Dual 2 יחידות זכרון 256MB A-DATA איזה שילוש עדיף, והאם בצורה משמעותית ? תודה ענקית !!!!

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by yahavavi,

קניתי היום לוח אם שהוא תומך 800FSB וזיכרון 2*256 400 הרץ ולקחתי מעבד 2.4 fsb 533 האם בזה שלקחתי מעבד שהFSB שלו 533 אני פוגע ב-Dual Channel. אשמח לעזרתכם ע"מ לדעת האם לשנות את קנייתי ל2.8G ועם FSB 800. תודה

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

האם ניתן להתקין (על מחשב מפורמט) דרייברים ללוח אם NF7SL של ABIT, ללא הדיסק שמגיע עם הלוח? רק להוריד את הקובץ מNVIDIA.COM? אם כן, איזה קובץ (אם אפשר לינק זה יהיה חביב מצידכם) להוריד מהאתר של NVIDIA ? יש שם 2 סוגים ב"קבוצת" nforce תודה (:

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  13. זה הלוח אם IL9 Pro IL9 Pro זה המארז: 6C60 Midi Tower השאלה שלי כמה יציאות USB יהיו מאחורה ומקדימה השאלה אם יש 2 מקדימה ו2 מאחורה סה"כ 4 או שיש 4 מאחורה ו2 מקדימה סה"כ 6 תודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  14. Started by RayZ,

היי, רציתי לדעת. איזה לוח הכי מתאים לבניית אתרים,מסמכים רבים,משחקים ובעיקר מהיר במיוחד. כאילו,עד עכשיו שמעתי על כל לוח שמתאים לצרכים מסויימים. אני רוצה לדעת אם יש לוח שמתאים לכל הצרכים. תודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  15. Started by Skippy,

שלום, קניתי את הלוח הנ"ל ורציתי לברר שני דברים 1. יש עליו חיבור שנקרא "gsata2" מה הוא עושה? 2. איך עושים ריסט לביוס בלוח הזה? (חוץ מלהרים את הבטריה) תודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  16. יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל…

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  17. Started by ccc,

לכמה באס הגעתם עם הלוח מקסימום? האם יש לכם טווינמוס? לבעלי 1700 1800 + יש לכם בעייה להגיע ל2300 מה"ץ ? יש לכם בעייה עם מתחים של מעל 1.7 ?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by ye_3333,

ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  19. בהנחה שאני קונה E6300 עם לוח Asus P5B Delus איזה מהירות של זכרונות אני צריך ? 533 או 667 ? מה המשמעות של המהירות הזו? בכלל עד עכשיו הייתי רגיל לקנות 800... מישהו מוכן לעשות לי סדר בבאלגן . תודה.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  20. Started by amiraa,

שלום אני מעוניין בקניית Quad core q6600 ורציתי לדעת אם המעבד ישתלב טוב עם המחשב. הלוח אם שלי הוא Asus p5b כרטיס מסך Msi nx8800gts 320mb ולגבי ספק אני מתכנן להחליף תודה מראש על העזרה.

21. Started by jorylit,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם מה לעשות, יש לי שתי סטיקים של זכרונות pdp liberty ddr400 pc3200 512 בדואל צ'נאל, ויש לי שתי סלוטים פנויים, הלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה זכרונות, מחשב חדש זה בעייה כרגע בשבילי בגלל הכסף.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by HellBoY,

איזה ציפסט יותר טוב? VIA K8T800 או NVIDIA nForce3 250Gb תודה לעוזרים!!

23. Started by bennnn,

הייי קניתי לוח אם m3a78 של אסוס,לא ניכנס לזה שזה היה בטעות אני יכול עוד לשנות. העניין שקניתי כרטיס מסך ראדון 4850 הבנתי שזה פי סיאי אקפרס כפול 2 ובלוח הזה לא תומך בפי סי איי אקפרס כפול 2. מה דעתכם על ‏M3N-HD/HDMI????טוב משמעותית ממנו? תודה על העזרה ואיך הלוח של הגיבייט ma-790 x-ds4? האם הוא טוב ויש לו תמיכה ב פסי אקפרס כפול 2?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  24. Started by tomerf,

שלום חברים, יש לי מספר תוכנות עיבוד שאני משתמש והן יודעות להשתמש רק במעבד אחד, למרות שיש לי בתחנת עבודה 2 מעבדים פיזיים, כל אחד DUAL XEON 2.66. האם קיימת תוכנה שיודעת להשתלט על המעבדים ולפזר בעצם את כל נתוני העיבוד לכל המעבדים במקום רק 1 (שהתוכנה לא יודעת לעשות) תודה, תומר

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by AsD[eyal],

agp/x2-pci-e ddr2 667 אם יש תגידו לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים