עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני מתבלט בבחירה בין 2 מעבדי AMD, ולא ממש ברור לי האם פרט להבדלים בצריכת חשמל, קיים הבדל בין שניהם בביצועים. המעבדים הם: AMD Athlon 64 X2 4850e (ADH4850DOBOX) AMD Athlon 64 X2 4800 (ADO4800DDBOX) תודה רבה.

2. Started by BUNNY,

שלום, ראיתי בחנות אחת (אני יודע שאסור לפרסם..) את הבנדל הבא לוח אם: EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX מעבד: AMD 2500 בטכנולוגית 013 מיקרון ( 1 שנות אחריות) ללא מאוורר זיכרון: זיכרונות 256MB SAMSUNG DDR PC3200/400 1200 שקל . רציתי לדעת האם הלוח אם הזה כולל גם כרטיס מסך מובנה GF4MX 440 on board ? הסתכלתי באתר של nvidia שם כתוב שכן .. הסתכלתי באתר של epox שם כתוב שלא .. אז הסתכלתי בביקורות באתר ומה שהבנתי בסופו של דבר שיש rev 2 .1 ורגיל ... ושנייהם כוללים GF4MX on board ? או שלא ? ומה ההדל בין 8rda+ ל 8rda3+ תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  3. Started by albert,

היי, אני חייב לוח מעבד וזכרון חדש , שלי כבר ממש ישנים (P4 1700, לוח ישן מאוד ו640MB זכרון אבל SD) משהוא ממש ישן... יש לי 1800 ש"ח לא יותר, אל תגידו לי להוציא מההורים עוד 200 - 300 שקל כי את ה1800 בקושי הצלחתי וזה גם עם עזרה של "מבחוץ"... אז בבקשה תנו לי משהו שיסדר אותי לשנתיים הקרובות... תודה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by Stoichkov,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ זיכרון 512 drr 400 איזה לוח אם אתם מציעים לי תודה לעוזרים...

5. שמעו אנחנו מעבירים חצי מחשב שלי לאחותי וקונים לי לוח אם חדש + מעבד חדש וגם זכרונות. כרגע יש לי 2 של 256 ועוד אחד של ג'יגה עכשיו אני צריך להעביר לפחות 512 לאחותי עם הלוח אם. אז מה שאני חשבתי זה להעביר אליה את ה-2 של 256 ולקנות אצלי עוד אחד של ג'יגה, הבעיה זה שאני חושש ששתיים לא יספיקו לי, אז חשבתי להוסיף עוד 2 של ג'יגה ואז יהיה לי 3, הבעיה שנוצרת היא שלא יהיה לי DC, שלפי מה שהבנתי זו בעיה רצינית, למרות שכיום אני ללא DC, הייתי מעדיף באמת להוסיף בביצועים... כמובן שאפשר להעביר אליה א ה- 2 של ה- 256 ולהוסיף אצלי עוד 3 ג'יגה אבל זה כבר יוצא ממש מלא כסף, ותחשבו שחוץ מזה אני גם רוצה לקנות מעבד + לוח אם... אז מה אתם חושבים ? מה אתם הייתם עושים ? אתם חושבים שאני אנצל בכלל 4 גי'גה …

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  6. היי כולם בעיקרון יש לי 1GB זיכרון עכשיו במחשב (512MB X 2), ואני רוצה להוסיף עוד 1GB. הלוח אם שלי זה MSI K8 Neo 4 Platinum (MS-7125 PCB v1.0) איזה זיכרון אני צריך להוסיף על מנת לא לאבד את ה-Dual Channel? תודה.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  7. יש לי זכרונות A-DATA\VT וביוס איפה שרואים איזה זכרונות יש לך... לא כתוב A-DATA (כתוב משהו אחר אני פשוט לא זוכר)אבל אפשר לשנות את זה לA-DATA אבל אני לא יודע למה זה יכול לגרום.... זה יכול לשנות נגיד את התזמנים הגרועים שלי?(3448) צריך להעביר או להשאיר אותם כך?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  8. Started by wallax2,

גלשתי לי באתר של ג'יגה בייט וראיתי חיבור חדש (בשבילי) שהוא קטן יותר מPCI! בקובץ המצורף הוא מסומן במלבן אדום. אני רוצה לדעת הכל על החיבור הזה: אלו כרטיסים קיימים בשבילו היום, מתי צפוי להחליף את הPCI (אם בכלל), איך נקרא וכל מידע אחר. תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  9. שלום לכולם 8) אני מרכיב לאח שלי מחשב חדש והחלטתי לקנות את ה MOBILE 2500 שמחירו עומד על 595 שח ... השאלה שלי היא האם המכפלה שלו פתוחה ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  10. יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  11. Started by Integer,

אני קונה את הולח של ABIT IS7-E ואני מתכוון להתקין אותו לבד... אני קורא את ההוראות התקנה ויש שם משהו שאני לא מבין... WAKE-UP HEADER ולאיזה מצב לכוון אותם (אפשר \ אל תאפשר) יש שם כמה כאלה אחד לPS2 ושניים לUSB

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  12. הרבה זמן לא רכשתי מחשב חדש היה מוזר לי מאוד שהלוח כזה קטן האם כל הלחות החדשים כאלו קטנים יש לי לוח ישן p4p800se והוא ענק יחסית ללוח החדש Asus P5L-VM 1394 יש לציין שהלוח מעולה יציב מאוד הרבה ביקורות טובות בכל העולם זיכרות G.SKIL עובדים על 667 למי שמחפש לוח טוב ויציב המלצה שלי

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  13. Started by ifs2003,

מישהו יודע מנסיון האם על לוח ASUS P5W DH Deluxe ניתן להרכיב את גופי הקירור הגדולים כדוגמת Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ? פשוט הגוף קירור הזה כולל מאורר 120mm וזה מדאיג אותי האם הו יכנס שם או לא.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  14. Started by SpEcToR,

חיפשתי... ולא מצאתי... למה הוא שווה בערך? ל- AMD 5000? יש באנצמרים? תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. Started by manticore,

1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270179766854&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 2. http://cgi.ebay.com/NEW-Dual-Core-AMD-Athlon-64-X2-4200-939-1MB-TOLEDO-CPU_W0QQitemZ150178287855QQihZ005QQcategoryZ80139QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem רציתי לקנות את הראשון אבל ההצעה נגמרה, מצאתי את השני והם נראים אותו דבר חוץ מהCACHE נראה לי... בראשון כתוב L1 : 128kb X2 L2: 1MB - 512 X2 בשני כתוב פשוט L1 128 kb L2 512 kb הם אותו דבר או שיש הבדל?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by esaly,

רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  17. עד עכשיו Samsung הייתה היחידה (למעשה) שמכרה ליצרניות כרטיסי המסך את סוג הזכרון הזה. ב 2004 Samsung מכרה 15 מליון רכיבי זכרון ליצרני כרטיסי המסכים. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050305162225.html הערה: ובכן כעת יש עוד יצרן, וההשקעה של יצרניות הזכרון בייצור רכיבי זכרון מסוג GDDR3 שדומה (או יהיה דומה או זהה) ל DDR3 מתגברת. ידיעה נוספת בענין דומה "DDR3 של Samsung builds DDR3-1066 prototype" http://www.tomshardware.com/hardnews/20050217_114410.html

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. הזכרון המדובר - TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 הוא באמת מצדיק את המחיר שלו ?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by ניצן,

למעבד amd xp

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  20. Started by ali,

היי יש לי כרגע מחשב אם סלרון 3.0 ולוח אם pcpartner p4m800pro וזיכרון DDR 512 ואני בזמן הקרוב לא הולך לשדרג מעבד ופשוט בלוח אם יש לי AGP וממש לא משתלם לקנות לו כרטיס מסך חלש ביותר כסף מאשר PCI EXP אז חשבתי אולי להחליף עכשיו לוח אם וזיכרון לDDR2 התקציב הוא 450 שקל זה אומר לוח אם פשוט שיוכל לתמוך בזיכרון DDR2 ומעבדי הדואל קור כולל גם הסלרון למינהם של ה775 וגם איך אפשר להוציא את המעבד מלוח בלי ליגרום נזק? כדי להעביר ללוח חדש בקיצור: חשבתי ליקנות לוח אם שיהיה לו PCI EXP וכרטיס מסך מובנה לעת עתה וזיכרון 1 גיגה או 512 ובאפריל ליקנות כרטיס מסך בחיבור PCI EXP וכמובן שהמחירים ירדו עד אז אז השאלה המסכמת זה משתלם??

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  21. <?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by ברבוניה,

הי, אני צריך לבחור לוח למספר מחשבים לשימוש משרדי בלבד. הלוחות שהציעו לי הם: D946GZISSL DG965RYCK DG965WHMKR כשהמחיר עולה מ100$ עד 147$ מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  23. וגם עדיף שהלוח יעלה אפילו פחות מהסכום הנ"ל אם אפשר. לא מתוכנן OC.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. Started by IME3,

אז קיבלתי את ה ASUS P6T יש חיבור IDE אבל רק אחד ממנו אפשר לחבר 2 מכשירים כרגע אני מחבר צורב ונשאר לי עוד IDE אחד פנוי הבעיה שיש לי 2 הארד דיסקים ככה שאחד כרגע אני צריך להקריב האם יש לכם פתרונות להציע לי? קיים כבל IDE עם יותר מ 2 חיבורים על כבל? או ראיתי משהו ש עושה CONVERT למקומות של הSATA ומתלבש עליו חיבור IDE רק ראיתי ברשת כרגע בלוח אם הישן שלי היו 2 כניסות IDE על הלוח ככה שהיה אפשר להשתמש ב 4 מכשירים השתמשתי ב DVD . CD . ושני הארד דיסקים קיצר..תודה אם יש רעיונות

• 2 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים