מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא כזה: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB 8MB RADEON 9700 HEC 300AR-T עכשיו, אם אני אקנה עוד סטיק של TWINMOS בדיוק אותו הדבר, משחקים יעבדו יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון RAM חדש למחשב (לפחות MB512...) מאז שהתגייסתי אני כבר לא יודע מה הולך בשוק וזה... מישהו מוכן לתת לי הסבר ולהמליץ לי על "קניה נבונה"?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש 2*256 מב זיכרון בDUAL CHANEL אבל כידוע יש לל ABIT NF7 רק שלוש סלוטים של זיכרון ומכיוון שאני רוצה להוסיף עוד 512 מב נוספים אני חייב לקנות אותם בסטיק אחד.האם זה יהרוס את הDUAL CHANEL.? והאם זה יפגע בבצועי המערכת?? תודה על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
יש לי 1200 שקל אני רוצה גיגה זיכרון !! 2 של 512 תנו לי מה אתם ממליצים לי לקנות אני מוכן להוסיף עוד מאה מתיים שקל אבל עם זה ישתלם .. ורציתי לדעת עם 512 זיכרון לעומת גיגה זיכרון אני יראה את השיפור בעניים ? ממש ממש הכול יהיה לי יותר מהיר ? או שזה לא ממש ממש ישנה את המהירות
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
איך הוא באופן כלל מבחינת ביצועים? כדאי לקנות אותו? האם יש אותו למישהו והוא יכול להגיד לי אם יש סנסורים גם למעבד וגם ללוח אם? ואיך הוא באוברקלוקינג? ואם יש לכם עוד דברים להגיד עליו אז תגידו בבקשה זה יעזור לי. בתודה אלדד. האם מעבד פנטיום 4 נורטווד 1.8 FSB 400 יפעל עליו בלי בעיה? זה מעבד טוב לאובקלוק אז אני לא רוצה להחליף אותו בנתיים.
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של LEADTEK שהלך לעולמו ... ואני מחפש לו מחליף ... עברתי על המפרטים באתר ובכל חשבתי לשאול גם כאן בהנחה שיש סיכוי שאני אמצא לוח אם שיתאים לי יותר... חשוב לי שתהיה ללוח 3 שנים אחריות ... שיהיה זול (עד 400) ושהיה לו כרטיס מסך מובנה ... וכמובן שיתאם לAMD 1800. תודה מראש. רון ;D
-
- 6 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני קונה את הולח של ABIT IS7-E ואני מתכוון להתקין אותו לבד... אני קורא את ההוראות התקנה ויש שם משהו שאני לא מבין... WAKE-UP HEADER ולאיזה מצב לכוון אותם (אפשר \ אל תאפשר) יש שם כמה כאלה אחד לPS2 ושניים לUSB
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
תודה על תשובות אנשים
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
קניתי את הלוח של אביט ai7 התקנתי דרייברים מעודכנים מן האתר ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין ערכת סבבים מסוימת (856) לשיפור ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, לוח האם שהיה לי כנראה הלך :'( הדלקתי את המחשב והרחתי ריח שרוף, החלפתי ספק -לא עזר, חשבתי אולי הכבלים שיוצאים מהכפתו שבמארז לא תקינים והם באמת נראו כך אז קניתי מארז פשוט, הרכבתי הכל -שום שינוי, מסקנה שלי שהלך לי לוח האם של asus p4p800 deluxe המעבד של אינטל (siket 478, 865 chipset) וסכרונות DDR 400 אני עכשיו מחפש לוח אם (שנראה לי בסוף זה יהיה שידרוג או מחשב חדש) יש לי פינה חמה בלב ל asus ומחפש משהו, יש כ"כ רבה דגמים כך שלא הכי יודע מה כדאי. רוצה שיהיה PCI Express ומן הסתם DDR2 חושב על מהירות 400 מעבד של אינטל 3.0 לפחות אין לי מושג איזה צ'יפסט . העניין שלי לי דיסק SATA האם לוח אם שיש לו SATA2 יצליח לעבוד עם הדיסק שלי? אולי אוסיף דיסק SATA2 אבל המידע שיש לי…
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום.. הזמנתי מעבד סמפרון 2600+ [סוקט 754] , למרות שהעדפתי את ה2800. אשמח אם תגידו לי האם ההבדלים ביניהם גדולים, ומה הם ההבדלים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 467 צפיות
-
-
הייתי בחנות מחשבים והציאו לי לקחת את הזכרנוות של twinmos אני אישית לא שמעתי מש עליהם אבל עכשיו אני מאוד אשמח לעצתכם. אני מדבר על 512mb ddr 400 md 2.5
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
האם הזיכרון amrican deta משהו כזה הוא גנרי או חברה מכובדת??
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הזה: Intel Soren 945, L100, DDR2 667 D945GNTL שמתי לב שאתם ממליצים בעקביות על: Gigabyte GA-8I945PG מדוע? יש בעיה כלשהי עם לוחות אם של אינטל? אמנם הוא קצת יותר יקר אבל לא בהרבה. הוא אמור לעבוד אצלי עם: מעבד: Intel 2.66D dual core 533 D805 זכרונות: 2X 512M DDR2 667 תגובות יתקבלו בברכה (למעט בסגנון: "הנה לוח אם טוב: GA-8I945PG קנה אותו")
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256 מגה זכרון של WINBOUND, קניתי זכרון של סמסונג גם 256 ב400 מגההרץ, המחשב רשם שעדיין יש לי 256 - החלפתי סלוטים לא עזר. אני רוצה לקנות או 2*512 או סטיק אחד של ג'יגה מה עדיף ואיזה חברה תקציב של 700 ש"ח. הלוח אם שלי הוא ג'יגהבייט GA-8SG800. תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום... מישהו שאני מכיר טס לארהב בעוד כשבוע, וחשבתי לתת לו כסףף שייקנה לי זכרונות למחשב. (זכרונות זה הדבר היחיד שאני מתכנן לשדרג בתקופה הקרובה) כרגע אני עובד עם 512MB של A-Data, וחשבתי אם כדאי לי לקנות עוד 512MB של a-data, או למכור את הסטיק הנוכחי שיש לי ובמקומו לקנות 1GB (2X512) של זכרונות איכותיים? תודה ולילה טוב, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
קניתי הארד 80 גיגה של מקסטור והמחשב פשוט לא מזהה לי אותו עכשיו אמרו לי לעשות עדכון לביוס אז חיפשתי את העדכון ומסתבר שלוח אם ישן מדי אני צריך עדכון ל ARISTO AM-639BX-S תעזרו לי למה אני לא מוצא וגם אם לא מצאתם מה כן אפשר לעשות בכל זאת
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי עכשיו זיכרון DIGMA PC3200 400MHZ 512M DDR בתיזמונים של 2.5-3-3-8 עם בעתיד אני ירצה להוסיף זיכרון אני יהיה חייב זיכרון עם אותם תיזמונים ואותה מהירות (400MHZ ) דרך אגב אין לי דיול בלוח..
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם k8N neo4 של MSI ועליו שני זיכרונות של 512MB ddr 400MHZ CL3 של Kingstone הזכרונות הם double side (יש צ'יפים על שני צידי הזיכרונות) בחוברת של לוח האם מצוין שאם נמצאים על הלוח אם 4 זיכרונות double side מהירות הזיכרונות תרד ל 333MHZ האם שידרוג ל2G זיכרון ע"י הוספה של 2 זיכרונות זהים לזכרונות הקיימים כדאי מבחינת ביצועי המחשב ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
לסוקט 7 + כמה זיכרונות ישנים שאני לא מצליח להבין איזה סוג או מהירות הם(התאימו לאותו לוח עם סוקט 7) אז כמה אתם חושבים שאפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתחבט קשות בבואי להרכיב מחשב לצורכי משרד בעיקר (אופיס אינטרנט מוסיקה ואולי קצת סרטים וכו..) בשאלה הקיומית על מה לבסס את המפרט למחשב חדש מבין 2 האפשרויות שבכותרת ??? אני מתעתד להרכיב מערכת בסדר גודל של 2500 +- ללא ציוד הקפי שאלה נוספת : oc יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי במסגרת השימושים שהגדרתי ? כי אם כן אני אשקול בחיוב מפרט שכזה. מודה לכם על נדיבותכם הרבה במתן הארות והערות שיקלו עלי לקבל החלטה מושכלת מיקי
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אתם חושבים שיהיה צוואר בקבוק בשילוב הזה? ???
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי לוחות אם Gigabyte GA-N650SLI-DS4L vs abit Fatal1ty FP-IN9 SLI אני מתכנן להגיע ל OC של 3.0GHZ ל q6600 וגם בעתיד SLI לשני כרטיסי מסך התקציב עד 600 שקל יש לי גם זיכרון בתדר 533GHZ אז אני מעונין שהוא יתמוך, וגם בעוד קיט של 2 גיגה 800MHZ
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
מה הייתם ממליצים לקנות: את הלוח של גיגהבייט שתומך ב DDR3: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=4989 - הלוח זה תומך ב DDR2 1066MHZ ? ? או בלוח של ASUS : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5325 או הלוח הזה של ASUS: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5068
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם אשר תומך ב-8GB זכרון, אם אפשר עם אפשרות הרחבה ל-16GB (או יותר). אני מניח שיש כאלו אבל לא ממש יודע איפה למצוא אותם. אם מישהו יכול לכוון אותי לאיזושהי טבלת השוואה שבה אני אוכל למצוא מידע זה זה מאוד יעזור לי. אם לא, אשמח לקבל דגמים. הלוח אם, מעבר לבחינה זאת, יכול (ועדיף) להיות עם כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול וכו'. לצערי אני לא אוכל לנקוב בתקציב כיוון שזה לא תלוי בי (אני צריך להביא דגם ואז או שיאושר או שלא), ככה שכמה שיותר זול עדיף. מישהו מכיר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-