מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
-
-
אילו זכרונות יתנו ביצועים טובים יותר ? PC 2700 CAS 2 או PC 3200 CAS 2.5 (אם צריך אפשר להציץ במפרט שלי, הוא מעודכן) (כרגע לא מתוכנן שום OC) תודה HF
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לוח של אביט AT7 MAX 2 עם מעבד AXP2400? כרטיס מסך TI4600 של גאנווארד 512 של מושקין DDR 400 סאונד בלאסטר אודיגי 2 פלטניום איקס ספק של אנרנקס 660 וואט ומשהו מוזר הוא כל הזמן מראה לי ב3.3V הVIO 3.10~3.12 וכשאני מפעיל קובץ של 3 4 גיגה של 2MPEAG התוכה של הדוקטור חומרה של ווינבונד מצפצף על הוולטאג הזה מה עושים גם במשחקים הוא מצפצף שוולטאג יצא מתחום השלילי(כלפי מטה למרות שהוא מראה 3.10
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה המעבד החדש של אינטל(3 ג'יגה),עם ה-800 HZ ומה ההבדל בינו לבין ה-3.06 עם ה-533 HZ? ואיך הוא בכלליות?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הTWINMOS מגיע עם CAS2.5 אבל יכול להגיע ל 2 בקלות הCORSAIR מגיע עם CAS2 - האם הנתונים הנ"ל אומרים משהו לגבי באיכות של הזיכרונות אם זה נכון זה מוצא ביטוי במחיר. בקיצור האם כדאי לקנות CORSAIR יקר או TWINMOS זול ולקבל אותה תוצאה ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר ודשים רבים עם נסיונות כושלים לפתור את הבעיה של ה- DUAL CHANNEL בסוף הצלחתי!!! אתם תצחקו אבל כל מה שעשיתי זה לעדכן את הביוס ועכשיו הוא עובד אז ככה לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא כותב לי את הדברים הבאים memory frecuency 200 (ddr 400) memory dual chnnel enabled ואיך שמחתי כשראיתי את זה... עוד שניה היו יורדות לי דמעות אבל מה הקטע שאני הולך לתוכנה כמו SISOFT SANDRA אני מקבל את אותו - BANDWITH כמו מקודם.. =\ וגם כשאני מפעיל את התוכנה CPU-Z הוא כותב לי בקטגוריה של ה- MEMORY ב- CHNNELS שזה עובד ב- SINGLE למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב ולהחליף כרטיס מסך + לוח אם שיתמוך בDUAL DDR. הספק שיש לי עכשיו מספק "רק" 300 מטח ואני חושש שאחרי שאני אקנה את הכרטיס מסך החדש שהוא יהיה או RADEON 9800 PRO או הכרטיס החדש של nVidia, אז הספק לא יוכל לספק מספיק מטח גם לו וגם למעבד (2.4B) ושאר רכיבי המחשב. אם זה גם תלוי בלוח אם אז רק אחרי שאני אסכם את הכל אני אחזור כי עדיין לא סגרתי על הלוח אם שאני רוצה (אם מישהו יכול לעזור כאן אז אחד שהוא טוב לאוברקלוק עם תמיכה ליותר מ533 באס, 4 סלוטים של ראם, AGP 8 ורצוי נעילת OCI וAGP למקרה שאני אטעה. אם אין אז יש לוח של אלבטרון ששמתי עליו עין, וכן, אני יודע שבשביל זה יש פורום מפרטים). אם זה לא תלוי בלוח אז האם 300 מטח יספיק, או שכדאי לי לעבור לHec 400 WATT? …
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
הבנתי שעידכון BIOS עושים ב- DOS , אז מה עושים ב- XP ?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם קיים לוח שתומך 3.06 intel hyperthread וrdram1066?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כמו כן ארצה לדעת יותר על ההבדלים בשיטת חישוב המהירות ושמות המעבדים של אינטל וAMD? תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אפשר להכניס 2 כאלה ללוח אם? בוא נגיד ABIT NF-7 SL ver 2 למי שלא מכיר זאת ערכת קירור לזכרון של thermaltake הנה הלינק (תבחרו 2) http://www.thermaltake.com/support/memoryMenu.htm
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של 256 מב עם מהירות 333! אני רוצה עוד שתי סטיקים,והשאלה היא האם אני יכול לשים זוג שונה מהזוג שיש לי עכשיו?(ושיעבדו ביחד!) ואם אני יעשה שיהייה לי 4 סטיקים אותו דבר זה יהייה יותר טוב משתי זוגות?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי ALTHON XP 1800 GA-7VAX ופלאפון של מוטורולה
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בעת עדכון הביוס המחשב נתקע, וכעת הוא לא עובד כלל. מה עושים? אפשר לתקן או להחליף את הביוס או שצריך לקנות לוח אם חדש?
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כשאני עושה בדיקה לזיכרון בסנדרה המבך מהבהב עד שאני סוגר איכשהו את הסנדרה. זה בעיה בזיכרון? ניסיתי כמה גרסאות של הסנדרה ובכולם זה אותו הדבר. הזיכרון הוא בסטיק אחד והוא על באס של 133 (הרגיל) בתיזמונים של 6-2-2-2-2.5 תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין זיכרונות מחול אבל אני לא מכיר אתרים שמוכרים מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte GA-8SQ800 Ultra שתומך ב- Dual Channel וקניתי שני לוחות זיכרון Kingston KVR400X64C3 512MB DDR כשהזכרונות מחוברים אחד ליד השני פונקצית ה- Dual Channel לא מופעלת והכל עובד מצויין, אבל כשאני מחבר אותם בצורה שה- Dual Channel מופעל, המחשב נופל אחרי חצי שעה מקסימום. (ממש מסך כחול) וגם זה עובד רק בשני הסלוטים הכתומים, אם אני משתמש בסגולים המחשב לא פותח מסך בכלל. מישהו ניתקל בבעיה כזאת? תודה לעוזרים !!!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני די חדש בפורום אבל ראיתי שאתם אנשים רציניים ועיניינים שיש על מה לדבר איתם והחלטתי ליפנות אליכם בדילמה שלי שהיא: יש לי : P3-800 256 SDR G4 4200 128 DDR ASUS-CUV4X אני הייתי רוצה לשדרג את המעבד,הלוח והזיכרון כמה שיותר,אני מיתכוון להישתמש במחשב בעיקר למישחקים כבדים ואני לא מתכנן על OC בשנה הקרובה. הייתי מעדיף מערכת AMD ואם תוכלו תסבירו מה כל כך טוב בNFORCE2 שכולם ממליצים עליו? בבקשה גם שתסבירו לי למה חברים שלי אומרים לי שאני לא ממש צריך 2400 ואני יכול להיסתפק ב2000 ? ואני גר באזור הצפון (ליד חיפה) אז עם אפשר לציין שמות של חנויות זולות באזור למי שמכיר בתודה THE GYVER
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
-
מה עדיף? והאם ה2500 שווה את תוספת המחיר שלו?? מה ההבדל בין הליבות בזכרון פנימי..??
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, אני הולך לשדרג (רק מעבד, לוח אם וזכרון), שימוש מרכזי- משחקים כבדים. החלטתי כבר על: ABIT NF7 TWINMOS/KINGSTON/GEIL 512MB PC 3200 השאלה לגבי המעבד: אני מתלבט בין XP2400 ל- XP2500. ההפרש במחיר הוא 250 ש"ח בערך. האם זה שווה את הכסף? תודה!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לוח חדש ואני די מצומצם במזומנים ואני רוצה לדעת אם יש ביכלל טעם לעשות את השינוי הבא שאני מתכנן : יש לי : P3 800 MB SDR 256 G4 4200 128 MB DDR ASUS CUV4X אני חשבתי על ליקנות מעבד AMD 2000 + או AMD 2400+ כי ההבדל הוא ממש לא גדול (בערך 200) ביחד עם לוח שיתמוך בזיכרונות הSDR שיש לי על מנת לחסוך קצת וליקנות בעתיד הקרוב משהו רציני יותר אני חושב שיש איזה לוח של BIOSTAR שתומך אבל אני לא שמעתי על החברה אני לא מתכנן על OC לפחות לא בשנה הקרובה אז נא להיתיחסו ,אני צריך גם מארז חדש לא רציני רק אחד שיסחוב תחלקים וספק 400 נורמלי שיפעל בלי להיתרסק אני פתוח להצעות/רעיונות/תגובות הכל יתכבל בברכה וילקח לצומת ליבי בתודה THE GYVER
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-