מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מחפש מאמר השוואה של צ'פסטים עבור סוקט 939
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
היי לכולם, ניסיתי ללמוד את הנושא לבד, אבל אני מתקשה בגלל הספציפיקציות שאני מחפש. אני רוצה לוח אם פשוט אבל טוב, למעבד E6750 (לצורך העניין תמיכה ב-FSB 1333Mhz יותר כביטוח לעתיד לקראת מעבדי פנרין או משהו עתידי מבוסס 1333), ושיתמוך בזכרון DDR של 2G (שיהיה 800MHz כי כרגע לא משתלם לקנות ראם 1333MHz), סעיף חשוב - אני לא קונה כרטיס מסך כי אני לא משחק משחקי מחשב, אז הMOBO צריך לתמוך במחשב כ-HTPC (מסך DVI, קול 8 ערוצים). אני גם לא מבין מה משנה הצ'יפסט, אבל יש מצב שחשוב שתדעו שאני מתכנן להתקין רק לינוקס-אובונטו (בלי windows). (אם יש בעיה עם Nvidia או משהו). הבנתי שמומלץ לקנות Gigabyte P35 (אבל אין לי מושג על מה אני מדבר). מבחינת תקציב - אין לי צורך ביותר מתמיכה לעתיד (1333 ו-DDR3), …
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
כבר יצא בארץ מעבד של אינטל שיותר טוב מ FX60 ? תודה וסליחה שאני לא מעודכן
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחלק מלוחות האם, יש מסך פתיחה בשלב העלייה הראשון של המחשב, לדוגמא - לINTEL, לASUS וכד'. לאלו מהלוחות שאין, הבנתי שניתן לצרוב זאת. יש חברות שעושות את זה בלי קשר, לדוגמא מפעל הפיס או בתי הספר למיניהם. מישהו ניסה לעשות את זה? עשיתי חיפוש ומצאתי כמה מדריכים, אך הייתי רוצה לשמוע תוצאות מאנשים שאולי ניסו, חוות דעת שיתנו לי דעה טובה יותר בעניין. תודה לעונים, חג שמח ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2900PRO של חברת ATI,אני יכול לבצע SLI עם הכרטיס 8800GT של חברת NVIDIA? (ATI 2900PRO + NVIDIA 8800GT) בקיצור השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות SLI עם כרטיס מסך של ATI וכרטיס מסך של NVIDIA? ,usv
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
עיצוב בלתי רגיל ומסך חיצוני קטן אמורים לאפשר לנייד הדק והקל החדש מבית היצרנית הטאיוואנית הגדולה לבלוט ולזרוח מעל למתחריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
- 1 follower
-
-
אם למישהו פה ידוע אם נכונה השמועה שלמעבד של אינטל d920 יש בעיה שלוחות מסוימים לא מצליחים לזהות אותו כדואל ? בעיה שלא נמצאת בd930?? נציג של ksp טען בפני שקיימת בעיה ב920 האם זה נכון או שפשוט בגלל שהיה לו 930 במלאי הוא ניסה לדחוף לי אותו?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד CORE2 ואני מתלבט בין בין שלושה מעבדים: E6550 E6420 E6750 היעוד של המעבד הוא למשחקים, והתקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח. יש לי כ.מסך 1900XTX ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף!! בנוסף אני צריך גם לוח אם בסביבות ה500 ש"ח שיתאים למעבד יש המלצות ללוח אם ומעבד??
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
P4S533-MX VS. P4BGL-MX/533 איזה כרטיס עדיף בהתחשב במחיר.... ולמה? בבקשה תמליצו גם על לוחות אחרים בהתחשב במחירים וביצועים... תודה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש למשחקים. אני מתכננן לכלול כרטיס משך ATI 1800 או 1900, ו1-2 גיגה זיכרון(לא בטוח) עם מעבד זה(amd 64 x2 dual core 3800) איזה לוח אם ממולץ? איזשהוא גודל/כמות כרטיסי זכרון? האם ההפרש(200שקל אני חושב) בין ה 3800 ל4200 הוא גבוהה? האם צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהבסיס? הידע שלי בנושא ישן כמו המחשב הנוכחי שלי :\ כנראה שאצרך להחליף את ההארד-דיסק, יש איזשהוא מערך שכדי ללכת אליו?(שמעתי אבל לא הבנתי לגמרי את הקטע אם RAID או SATA2 אם אפשר להסביר). אני מצטער אם ירדתי מהטופיק, תודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש זיכרון ל-OC רצחני,הרכיבים שברשותי הם: Intel® Core 2 Duo E6600 Asus P5B Deluxe ENERMAX LIBERTY 620W איך הזיכרון הבא ?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
תהליך ייצור חדיש, קישוריות מודרנית, 16 ליבות עיבוד פיזיות עדכניות וכמות כפולה של זכרון מטמון מהיר הם המרכיבים שיבטיחו כי דור ה-Raphael של AMD יהיה להיט?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קנה לפני כמה ימים את המעבד הבא : P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache , soket 775 ואת הזיכרון הזה : DDR 400 256MB A-DATA x2 הייתי רוצה לשאול , איזה לוח יהיה הכי טוב למעבד הזה , את הביצועיים המקסימלאיים. רצוי שהלוח יהיה תומך באוברקלוקיניג מלא ובשאר החידושים שקיימים כיום התקציב אינו חשוב כלל , כסף זאת לא הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש שני בקרים לכונני SATA בלוח, הראשון: ICH8 Southbridge והשני: Gigabyte SATA2 chip לפי המפרט של הלוח, הבקר השני תומך ב-Raid בעוד הראשון לא, האם יש עוד הבדלים בין "איכות" הבקרים? במילים אחרות לאיזה מהשניים עדיף לחבר את הכוננים.. שאלה נוספת - הבנתי שההתקנה של ווינדואס לא מזהה את הכוננים שמוגדרים כ-Raid וצריך לספק אותם דרך הפלופי בלבד - האם זה נכון? אי אפשר להשתמש בסי די רום?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שאהל בכותרת ההפרש בין 3800X2 של AM2 ל 939 כמעט ב 1000 שקל בעוד ש ה AM2 נחשב לסוקט חדש
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
האם AM2 היא רק שיפור מינורי ל-939? קראתי כמה וכמה ביקורות על הזיכרון DDR2 שהתווסף לו והפרש הביצועים זניח.. אך שמתי לב שאלו רק הזיכרונות הראשונים שיצאו עם תיזמונים גבוהים.. מעניין מה יהיה עם הנמוכים.. בקיצור.. אני חושב על השידרוג הבא שלי, ולא, אל תגידו לי לקנות קונרו. אז האם שווה להישאר עם ה-939? או לקפוץ ל-AM2? הבאסה היא שראיתי את מפת הדרכים של AMD וזה ממש מבאס שאחרי AM2 יהיה AM3 ותקן PCI-Express 2.. אוף זה לא נגמר.. אבל מילא.. בקיצור אני רוצה בעיקרון כפול ליבה של AMD ואני לא יודע אם לקחת מבוסס 939 או AM2.. ואני מוכן לחכות כמה חודשים לירידת מחירים.. אז.. אם אפשר- תמליצו לי מה לעשות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי מה עדיף לקנות כיום איזה מעבד כדי? Intel Dual 2 Due E 6300 או Intel P-4 D 3.4 בתודה, משה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני קונה את הולח של ABIT IS7-E ואני מתכוון להתקין אותו לבד... אני קורא את ההוראות התקנה ויש שם משהו שאני לא מבין... WAKE-UP HEADER ולאיזה מצב לכוון אותם (אפשר \ אל תאפשר) יש שם כמה כאלה אחד לPS2 ושניים לUSB
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא p 4 2.4 ghz עכשיו הייתי מעוניין לדעת באיזה סידרה מדובר, כי אני כל הזמן רואה אנשים שרושמים אות ליד המהירות... עכשיו השאלה שלי היא כזו, מה ההבדל בין האותיות וכיצד ניתן לזהות באיזו אות מדובר המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם intel 82865 ואני מעוניין לקנות 2GB DDR (הבנתי ש 4GB נתמך רק במעבדי 64 ביט). איך אני יודע עד איזה תזמונים (ב MHz) לוח האם שלי תומך (מעוניין ב 800MHz)?
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה לוח אם שיתאים ל OC בערך עד 3.6 איך הלוחות האלה DQ6 או IP35PRO או DS3R ? ויש לי עוד שאלה יש הבדל גדול בין הCHIPSET החדש עם תוסף R בסוף לבין DS3 ?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
חבר שלי מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס Dothan 730 עם הסונומה 915 שתומכת בDDR 2, השאלה היא מה יתן יותר ביצועים בסטוק, זכרונות PC2-4200 בדואל צ'אנל או זכרונות PC2-5700 בדואל צ'אנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם שמות הזכרונות הבאים מוכרים ובאיכות טובה: hynix ו- patriot
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-