עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני צריך בשביל חבר סיקור מסודר - אם מישהו מוכן לעשות בהשווה בין 2 לוחות אם: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1472 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 לא שיש לי בעיה להסביר לו שהראשון יש אפשרות ל4 ג'יגה זיכרון והשני 8 ובזה 2 סאטא ובזה 5 ובשני יש HDMI וכו' אלא שהייתי רוצה לעשות כמו טבלה של השוואה 1 מול 2 אם מישהו יכול לעשות אני אשמח ואודה לו

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

יש לי שני סטיקים של 256MB אחד PC2100 (133MHZ) ואחד PC3200(200MHZ) שניהם יעבדו על 133MHZ?...

3. Started by AtR,

שלום! ראיתי היום ת'לוח של סאפיר בחנות של הדובים ואני רואה שהצ'יפסט שלו זה אותו צ'יפסט שתומף בקרוס פייר אז תהיתי האם הוא באמת תומך בזה והשאלה שלי נבעה עקב מחירו הנמוך...האם זה יכול להיות?! ועוד משהו, למה רשום שהוא תומך במקס 2G זיכרון? תודה

4. Started by mx69,

המפרט שלי הוא: a64 3200 msi k8n neo platinum a-data pc4000 r9800pro wd 80gb 7200rpm 8m s-ata כמה אני אמור לקבל ב pcmark4 ומה התוכנה הזאת בודקת בעיקר?

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  5. Started by or_cool,

שלום! אני מזמן כבר לא מעודכן ,האם יש כבר לוחות או כרטיסי מסך עם pci express ואלוי כבר יש מהוא יותר טוב ועוד משהו איך קוראים לטכנולגייה שאפשרת לחבר 2 כרטיסי מסך תודה מראש אנשים י

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  6. Started by fadlon64,

Gigabyte 800 GA-8PENXP או Asus P4P800-SE Intel 865PE תודה

7. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  8. Started by Bose,

איך זה שאנחנו חיכינו כל כך הרבה זמן לסוקט 939 וNFORCE 4 ? ואיך זה שבלי התרעה פתאום אינטל מביאה סוקט 775 יוצאים איתו מלא לוחות וכרטיסי PCI-EXPRESS זכרונות חדשים וכו? או יותר נכון, מישהו יכול להסביר למה אינטל מקדימה את AMD ?

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  9. Started by ben389,

בעקבות הסיפור הבא יש סיכוי שאני אצטרך לקנות מעבד חדש. איזה מעבד יהיה הכי כדאי לקנות בהתחשב בזה שאני לא מתכוון להחליף חלקים נוספים ושאני לא מעוניין לבזבז סתם כסף? המחשב מורכב מ: P4P800 DELUX, 512 DDR400, RADEON 9200 PRO. המחשב משמש בעיקר לעבודה "משרדית" אבל פה ושם אני משחק גם במשחקים. חשוב לי שהמעבד לא יפלוט הרבה חום כי אני רוצה אותו שקט יחסית. עד כמה שהבנתי מעבדי הפרסקוט פולטים חום רב דבר שיקשה על שמירת השקט. האם זה ככה גם בסדרת ה-E? במה היא שונה משאר הסדרות?

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  10. Started by moshiko211,

שלום לכולם!! לחבר שלי יש פנטיום 4 3ghz ומכיוון ששלו נשרף מסיבה כלשהי הוא מעוניין בקניית לוח חדש עד 700-800 שקל על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 468 צפיות
  11. Started by H3zi,

חיפשתי בגוגול ולא מצאתי שו םדבר מיוחד חוץ מתמונה. צ'יפ CEON c2s56d30tp-5 מודל 96m451253ce-40tb6 מה שאני יודע על הזכרון הזה הוא 512MB DDR400 אין לי מושג מה CL ואיזה חברה הוא יש מצב שזה NOVAX אם למישהו יש יותר ידע על הציפ(למרות שאני יודע שהוא זבל) או על החברה אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  12. Started by Shok,

היי היום יש לי סלוט אחד של 2גיגה ואני רוצה להוסיף לו עוד, עכשיו אני לא יודע אם לקנות עוד אחד של 2גיגה כדי שירוץ עם הדול הזה או כבר לקנות 4גיגה אבל זה אומר שיהיה אחד של 2 ואחד של 4.. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  13. מפת דרכים עדכנית של ענקית השבבים מצביעה על כך שמעבדי Broadwell-E ינחתו אצלנו ברבעון השני של 2016, וקצת אחריהם נקבל גם את עדכון הביניים לדור ה-Skylake לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-האקסטרים-החדשים-של-אינטל-יגיעו-ב/

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  14. Started by isra1222,

שלום לכולם. אני חדש כאן. יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך.. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים רק לפני כמה ימים הוא היה מראה לי את זה .. ואז רציתי להעלים את זה וכנראה שנגעתי במשו לא נכון . ואז שניסיתי להעלות את המחשב זה כתב "לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל" ואין על מה ללחוץ, הוא לא מראה שום מתשמשים ! אז נכנסתי במצב בטוח והוספתי משתמש חדש . ואז נכנסתי דרכו ועכשיו כל הדברים שהיו לי במחשב נעלממו ! ניסיתי להיכנס ל C:\Documents and Settings\Administrator ושאני מנסה להיכנס לאחד מהדברים זה כותב לי הגישה נדחתה.. ניסיתי את זה גם במצס בטוח ועדיין הוא כותב הגישה נדחתתה .. וניסיתי לפתוח משתמש חדש בשם adminitrator אבל הוא אומר שיש משתמש בשם הזה כבר. אבל הוא לא מראה אותו !…

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  15. Started by am50,

אני מחפש לוח אם אשר תומך ב-8GB זכרון, אם אפשר עם אפשרות הרחבה ל-16GB (או יותר). אני מניח שיש כאלו אבל לא ממש יודע איפה למצוא אותם. אם מישהו יכול לכוון אותי לאיזושהי טבלת השוואה שבה אני אוכל למצוא מידע זה זה מאוד יעזור לי. אם לא, אשמח לקבל דגמים. הלוח אם, מעבר לבחינה זאת, יכול (ועדיף) להיות עם כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול וכו'. לצערי אני לא אוכל לנקוב בתקציב כיוון שזה לא תלוי בי (אני צריך להביא דגם ואז או שיאושר או שלא), ככה שכמה שיותר זול עדיף. מישהו מכיר כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  16. Started by tony2toes,

שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין לוח אם עם פורט FW מובנה ללוח אם ללא פורט אך עם כרטיס מוסף

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  17. Started by doronpascal,

שלום רב, אני לפני רכישת מחשב חדש, וזקוק לעזרה בבחירת זיכרון של OCZ. ביקרתי באתר היצרן וכמובן הלכתי לאיבוד... יש מבחר עצום של זיכרונות, כל אחד עם מותג אחר SLI-READY, CROSSFIRE, REAPER וכו'... כל אחד בפני עצמו נראה אדיר ואני לא יודע מה יותר טוב ומה לבחור... מצד אחד SLI READY ישתלב טוב עם כרטיס המסך שיש לי של NVIDIA 8600GTS. מצד שני, ה-REAPER מכיל גוף קירור נחמד שישמור לי על הזיכרון. מה יותר טוב? מה לבחור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  18. Started by sahargt,

היי יש לי את הלוח הבא חשבתי לשדרג את המעבד אז רציתי לדעת האם הלוח שלי עובד אם Q6600 הלוח אסוס P5B-דילוקס בחנות שקניתי את המחשב אמרו לי שיש בעיות אם זה בגירסה של G0

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  19. שלום ויום טוב! יש לי מעבד של אינטל 6420 מהירות 2.13 ערכתי בדיקה עם התוכנה CPU-Z יצא לי שבCORE SPEED מהירות 1.60 זה היה כאשר המחשב די במנוחה אני יודע שמהירות המעבד צריכה להיות 2.13 האם כאשר המחשב מתאמץ המהירות עולה?,או פשוט משהו לא בסדר במעבד שלי? סליחה קצת על הבורות ליאור

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  20. Started by carock,

אני מתכנן לקנות מחשב עכשיו.. ועוד כשנה ככה להחליף כרטיס מסך למשהו אחר שיתמוך בDX11 אם יהיה או שיהיה לו תמיכה טובה יותר בDX10(כמו 9800 או הG100) לא משנה בקיצור יש מצב שלוח יגביל אותי..? אם כן אני יקנה את הX38..

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  21. Started by NOVA,

אהלן, אילו לוחות (עדיפות לASUS וGigaByte, פשוט כי הם שכיחים יותר) למעבד הנ"ל? זיכרון 2X2GB DDR 800 דרישות: לא מתוכנן OC FireWire Lan ללא גרפי מובנה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  22. לאינטרנט, סרטים ואופיס. חייב שיהיו מובנים גם TVOUT (ואין לי פלאזמה או LCD אלא TV רגילה ופשוטה) ולכן הDVI לא מספיק; לפחות 5.1 יציאות שמע (ולא 3 רגילות שהיציאה של הרמקולים "יודעת" לחלק את זה!) חייב שיהיה מקום להכניס 6 כבלים לפחות; לא צריך OC; שיהיה מסוגל לשאת זיכרון עד 1066 (אלא אם זה בעיה, ואז זה זניח יחסית). מעבד חזק אבל לא למות. גג 450 ש"ח. ושכל החלקים כולל זיכרון 1G לא יעברו את ה-900 ש"ח. אנא, עשו טובה, אחים יקרים- חייב תשובה עוד הלילה-בוקר כי רוצה אותו לסופ"ש. אה, ואני באיזור ת"א, אז המלצות על חנויות בהתאם, בבקשה. ים תודות!!!

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  23. Started by eyalsi,

שלום רב אני מתלבט בין 2 לוחות האם הבאים. ע"ס מה שראיתי באתר החברה עבור כל אחד מהם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1646&modelmenu=1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531&ModelName=GA-P35-DS4 קשה לי להגיע להחלטה, האם גם הלוח DS4 מאפשר שליטה על כל המאווררים כמו שבאתר של אסוס כתבו על הלוח שלהם? (לדעתי כן אבל משום מה לא כתוב באתר...). בכל מקרה אולי ההכרעה תיפול על כרטיס הקול, איך אוכל לדעת איזה אחד מחזיק כרטיס קול איכותי יותר, ה- DS4 מופיע לידו DTS, האם זה משמעותי? אשמח לתגובות, אייל

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  24. Started by ilansery,

התקציב הוא בין 800 ל-1000 אפשר קצת לחרוג אבל בגדול מה כדאי AMD או אינטל?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  25. שלום, מה דעתכם על הזיכרון הבא: http://www.pqi.com.tw/product2.asp?oid=77&cate1=135&PROID=207 והאם הוא יתאים ללוח p35-ds3r, אני שואל מכיוון שהוא לא מופיע באתר של גיגה-בייט.

• 3 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים