עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Or94,

איך המעבד הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200 2.6Ghz 2Mb BOX AM2 89Watt והלוח אם הזה: ASUS M2N-X NVIDIA® nForce 520 AM2 והזיכרונות האלה:G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. Started by omri123,

מה יותר כדאי לקנות, מיועד לעבודה משרדית בלבד ואינטרנט ‏P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL‎ ‏G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E‎ אמור להיות 2GB זיכרון DDR2 800MHZ ומעבד ‏Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB‎

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by messi,

אני רוצה לקנות סטיק אחד של 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עכשיו יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR2 עכשיו עם אני יוציא סטיק אחד של 512MB DDR2 וישים את הסטיק של 2GB DDR2 אז יהיה לי 2.5GB DDR2 נגיד ויהיה לי 2.5 GB DDR2 זיכרון פנימי יהיה לי עדיין צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לא? הנה המפרט: GEFORCE 8800GTS640MB 2.5GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ העם שיהיה לי 2.5GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עדיין יהיה לי צוואר בקבוק לכרטיס מסך או שמשחקים ירוצו לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק מאוד תחזירו לי תשובה ותגידו לי מחירים לגבי 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב תודה רבה ויום טוב.

• 10 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by roadrunner,

במיבחנים של hardocp הKT600 החדש לוקח את ה-NFORCE2 החדש אפילו שאין לו DUAL CHANNEL תחשבו מה יקרה אם יוסיפו לו DUAL CHANNEL

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  5. Started by alex15,

שלום . אצלי במחשב יש 6 יצאות USB 4 מאחורה וגם 2 מקדימה . אבל יש בעיה הם עמוסים מצלמה מקלדת עכבר וככה .. אז אני רוצה לקנות ... את זה שבתמונה אבל הבעיה היחידה שאני לא יודע איך לחבר את הכבלים שלו ... כמו זה .. נגיד . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. התקציב של המחשב בכללי הוא כ 2300 חלק מהרכיבים (כנראה): 9600GT E7400 4GB 500GB HDD אז מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  7. אני פתחתי את התארד הזה סתם מתוך סקרנות ואני מבקש מכל מי שקורא את התארד הזה להגיב ואם אפשר גם להביא לינקים עריכה: ציינו גם לאיזה שימוש אם אפשר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofir5300,

ניסיתי לעשות OC למעבד שלי ואני לא הכי מבין בזה. בקיצור קראתי שצריך להוציא את הג'אמפר כדי להתחל את הגדרות הBIOS. אני לא מוצא את הג'אמפר! יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-8I945GMF http://img.ferra.ru/pubimages/78949.jpg הנה תמונה של הMB. דחוף! __________________

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by galtzur,

שלום לכולם. כנראה שאלו כבר לפני, אבל אני לא מצאתי בסטיקים משהו שענה לי על השאלה , איך מתחילים לבחור לוח אם. כשאני רוצה להתחיל לקרוא על לוחות אם של חברה מסויימת, אני מתקשה לשים אפילו את דריסת הרגל הראשונה (הקליק הראשון ליתר דיוק) אחרי שאני יודע מהם המעבד וכרטיס המסך שאני רוצה. איך להמשיך (נגיד מעבד Q6600 וכרטיס 8800GT) ? נראה לי שגם המעבד הפשוט ביותר יש לו את המינימום הנדרש ללדרישות המעבד והכרטיס האם עיקר ההבדלים הם כמות וסוגי החיבורים ? האם זו הסיבה להדלים ההאסטרונומים במחירים ? איזו השפעה יש ללוח על מהירות העבודה ? מה זה בדיוק chipset ואיך הוא משפיע על ההחלטה ? מקווה שתוכלו לכוון אותי יותר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. כפי שאני יודע DDR זהו בעצם SDRAM שמשתמש בטכנולוגיית DOUBLE DATA RATE שבעצם מכפילה את כמות המידע שמועברת (BANDWITH) ויוצרת מהירות "אפקטיבית" כמו נגיד 166 מגה הרץ זה 333 מגה הרץ, אז איך זה פועל בעצם? למה זה ככה? דוגמא: RDRAM גם בעצם פועל כדוגמה, רק שRDRAM הוא דו ערוצי, משהו מוכן להסביר על ה DDR? ECC - משתמשים בזה ב RDRAM נכון? באילו עוד זכרונות משתמשים בזה? PARITY BIT - באילו זכרונות משתמשים בזה? DDR DUAL CHANNEL - אומרים שזה מכפיל את רוחב הפס ..איך?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mrBezos,

ראיתי עץ אחר על טמפ' של מעבד והמליצו לו להוריד את realTemp. הורדתי את זה כדי לראות מה הטמפ' של המעבד שלי וקיבלתי את התוצאות האלה: http://tinyurl.com/temperatureHW - siz במקום הצונזר אני לא מבין בדיוק מה אמור להיות אבל אני חושב שהמצב ממש לא טוב. אני לא יכול לפתוח את המחשב בגלל שיש את המדבקות האלה שאם אני פותח אז אני מאבד אחריות אז אני לא יכול לפתוח את המארז ולשאוב אבק ולנקות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by aquarius,

מישהו יכול להביא לי קישור אליה תודה רב הערה: אם זה לא קשור אז אני מבקש מהמערכת להעביר זאת להפורום הנכון תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eranmor,

אני רוצה להחליף את הP4 1.7 GHZ שלי ואת הGA8ST800 למשהו חדש חשבתי בכיוון של בארטון 2500 AQXDA ועל ABIT NF7 REV.2 יש הצעות אחרות? (דרך אגב- אני לא ממש בטוח אם כדאי לי יותר להחליף את המעבד והלוח או את הכרטיס מסך (GF4), מה אתם ממליצים?)

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by Danman,

הזכרונות האלו לא כל כך מוכרים בארץ, למרות שבשאר העולם הם פולואריים למדי ונחשבים לזכרונות מצוינים. המחירים שלהם בחול ירדו עד ל120$ ל 2ג'יגה עכשיו. ולהזמין אותם לארץ כולל משלוח ומע"מ יוצא כ640 שקל. מה דעתכם? כדי להזמין את אלו או לקנות GSKILL HZ ב950 שקל בארץ?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by tinkerball,

יש לי את הלוח אם של אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם זה עם דואל 2 מה זה דואל ומה זה נותן בביצועים(ללא OC) 3 כמה סטיקים של זיכרון אני יכול לשים בלוח הזה? 4 האם יש דואל ב-AND

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  16. לכל אלו שמחפשים זיכרונות עם המון MB וMhz, אז יכול להיות שכרגע פתרתי לכם את הבעייה. בשבוע הקודם מחירי הזיכרונות לא עלו פחות מ610 ש"ח, שמחיר זה הוא גם מחיר נמוך מאד בשפל המדרגה. כבר חשבנות שכבר המחיר של הזיכרונות לא יכולים לרדת יותר, אז טעינו. לאחר חיפוש משעמם באינטרנט נמצאה החנות פלונטר, אשר מוכר 2 סטיקים של זכרונות בבאנדל אחד במחיר מפתיע, 490 ש"ח!!! לאחר כמה שפשופי עיניים ודמעות אושר (וגם צביטת לא נעימות) הבנתי שאיני חולם, מחיר הזכרונות ירד בכ120 ש"ח, ועולים פחות מ2GB של 667Mhz!!! עכשיו נשאלת השאלה הבאה: עוד כמה הם יכולים לרדת? קרדיט: לאור כהן

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום השאלה נשאלת מכיוון שבמפרט לוח האם רשום PCI-Express 2.0 ועל כרטיס המסך PCI-Express 3.0 אודה לתשובתכם

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  18. http://www.bit-tech.net/hardware/2006/07/18/core_2_duo_memory_timings/1.html אחלה כתבה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  19. Started by 47,

מרגע שראיתי את הלוח אם הזה הרגשתי בחילה :poke: .... למה? למה לזהם את הסדנדרטים המצויינים שיש לנו היום עם איזה שיט 12X12 ללא אפשריות בכלל לשדרוג ומפרט נוראי. ואפילו AGP אין!!! למה? למה?! למה?!?!?! הרי אם רוצים מחשב קטן יש את הלפטופים, למה זה לא מספיק טוב?! ואיפה לעזאזל תוקעים זכרון ראם(**אני יודע שזה prototype**)?!?!? חוץ מזה, מי צריך כזה דבר פיצפון?!? מחשב דלעת ?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  20. היי לכולם.. זה הדיון הראשון שאני פותח כאן בפורום למרות שאני כבר בפורום כבר זמן נכבד. בערך בתחילת החופש הגדול אני אקנה מחשב חדש ואחת מן הדילמות שלי זה איזה לוח אם לקנות. אז בהתחלה חשבתי על ה K8nf-9 בגלל התקציב והתמורה שהוא נותן.. זה לוח עם כל הפיצ'רים שאני צריך כרגע ולזמן רחוק יותר אבל אנשים אומרים דברים כמו שיש להם ניסיון רע עם ג'יגהבייט ושהם מייצרים רכיבים זולים. זה בעיקרון נכון... אבל עדיין הייתה לי הרגשה שזה לוח אם טוב . אחר כך הבנתי שאני צריך לוח אם שיחזיק לי את המערכת ליותר זמן... זאת אומרת שרצוי SLI וגם יכולות אוברקלוק מצויינים. אז חשבתי על ה Asus A8n SLI http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=382&modelmenu=1 שהוא גם מציג את…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. היי יש לי לוח של ASUS P4GD1. הלוח הזה יחיד מסוגו, זה סוקט 478 ל PCIE עם DDR1. הלוח באחריות והוא נדפק, הוא עדיין עובד ואני לא רוצה סתם לפרק אותו. למישהו היה מקרה כזה שלוח לא מיוצר יותר והוא באחריות? יש לכם מושג מה היצרן אמור לעשות במקרה הזה? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  22. שווה? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5887

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by cousinIT,

אני יודע שכולם שמות קוד של מעבדים.. אבל מה ההבדל ביניהם? מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. במקרה נתקלתי בתוכנה מסוימת כי התדר בו עובד המעבר הוא 1206Mhz בזמן שמעבד E4400 אמור לפעול ב-2.0Ghz. האם זה בסדר? מצורפת תמונה מתוכנת CPU-Z. תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by XpideR,

יש לי מעבד amd 5200x2 ולוח msi-k9ngm עשיתי עדכון לביוס לגירסא של 3.60 זה ami bios עכשיו שאני ניכנס לווינדוס אני רואה במנהל משימות שיש לי רק ליבה אחת אבל שאני מדליק תמחשב כתוב שזה dual core ניסיתי להוציא תבטרייה של הביוס וזה לא עוזר עדיין זה נישאר אותו גירסא עכשיו אני עובד על ליבה אחת מה אני יכול לעשות ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 444 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.