מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לשדרג את הלוח אם והמעבד לאטלון 64 סוקט 939, אבל הבעיה שלי שיש לי כרטיס גרפי שעובד על 6800GT, AGP ואין לי שום כוונה להחליף אותו בשנים הקרובות. ציפיתי לראות איזה ADAPTER שיענה לבעיה (אני בטוח שיש אלפים בעולם עם אותה בעיה) אבל לא מצאתי, אז הדבר היחידי שיעזור לי זה לוח אם עם תמיכה לAGP בנוסף במקום או בנוסף לAGP. כמובן שאני מחפש לוח אם שיהיה שווה בביצועים ללוחות אם החדשים ביותר
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש לפנטיום4. איזה לוח הכי כדאי לקנות? המפרט שלו זה P4 1800 400 וזכרון SDRAM 512 יכול להיות שעדיף לו לקחת מערכת על DDRAM? תקציב-עד 800 שקל השימוש של המחשב הוא למשחקים וגלישה באינטרנט והוא לא לOC תודה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הכוונה היא בתוכנה, אמרו לי של925X יש בעיית יציבות. INTEL Black Canyon (925X) לוח אם 512MB Samsung DDR II INTEL Pentium 4 - 3.0 (530) זכור לי שיש מישהו כאן בפורום עם אותו לוח רק בגרסת הATX שלו (הלוח הזה הוא mAtx) ורציתי לדעת אם הוא נתקל בבעיות יציבות.
-
היי, יש לי לוח אם intel 82865 ואני מעוניין לקנות 2GB DDR (הבנתי ש 4GB נתמך רק במעבדי 64 ביט). איך אני יודע עד איזה תזמונים (ב MHz) לוח האם שלי תומך (מעוניין ב 800MHz)?
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי לכולם בעקבות בדיקות שעשיתי לאחרונה במחשב החדש שלי גליתי שבבדיקת PCMARK04 קיבלתי ציון מאוד נמוך : 2987 וב- 3DMARK03 קיבלתי : 5877 וב-AQUAMARK3 קיבלתי: 44285 לגבי הנתונים הגרפיים אני חושב שזאת תוצאה סבירה, לא ?! הבעיה המרכזית שלי היא ה-PCMARK04 . מישהו אולי יכול לעזור לי בנושא ? מדוע קבלתי תוצאה כל כך נמוכה במחשב שעלה לי קרוב ל-10000 ש"ח ? מה עושים ואיזה כלים יש בכדי לדעת את מקור הבעיה. ??? להלן נתוני המחשב: Intel Pentium 4 3000C Asus P4C E Deluxe 2*512 PC3500 OCZ Antec Sonata Piano ATI 9800Pro 128MB with Arctic-Cooling VGA Silencer 80Gb Western Digital S.ATA
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
גילוי נאות: הפוסט התפרסם בפורום אמצעי איחסון אך בהיות ויש קשר ישיר ללוח אם חשבתי לעצמי שבהחלט ניתן להתייעץ גם בפורום כאן, מתנצל מראש אם לא. שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון. בונה את המחשב שלי יש לי לוח אם של אסוס מדגם : ROG MAXIMUS XIII HERO מעבד אינטל i9 11990k כרטיס מסך rtx 3060 ג'יפורס רוג סטריק 12G OK של אסוס, המחשב יעשה קצת מכל דבר מתעד להכניס את 980 פרו המוכר והמומלץ (אלא אם כן מישהו יכול לתת המלצה טובה יותר במחיר דומה ל T1) יש גרסה שמגיעה ללא קירור ויש את האחרת - עם. לשאלתי: האם הגרסה עם הקירור תתאים ללוח האם? והאם אני בכלל זקוק לגרסה הזאת? ככלל, מעדיף להיות עם אובר קירור מאשר להיות עם פחות. תודה למשיבים, רועי
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם שמות הזכרונות הבאים מוכרים ובאיכות טובה: hynix ו- patriot
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום רב, מדובר ב - MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2, שאלה קטנה.. http://img201.imageshack.us/img201/1120/b0087ix5.jpg לפי התמונה, אני צריך לחבר לספק גם את PWR 2, וגם את PWR 3 ? או רק אחד מהם ? נ.ב מצטער על השאלה הדבילית
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&l4=0&model=1138&modelmenu=1 כרגע יש לי 2X512 ocz 667 ואני רוצה להגדיל ל-2 ג. מה לבחור. ואם זה פס אחד של 1 גיגה באיזה שקע לשים אותו, ובכלל מה הסידור הנכון לפי צבעים של הזכרונות.
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value S…
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה על ה-Northbrige וה-Southbrige, והיא ככה: -יש לי מידע מצומצם מאד על הגשר הצפוני בלוח הצפוני ורציתי לוודא שהוא אכן נכון. אז זה מה שאני יודע: ה Northbridge מחובר מצידו השני אל המעבד. לכל אחד משני הצדדים יש שעון משלו ותדירות משלו. הגשר הצפוני הוא החלק החשוב ביותר בלוח אם, וכן הוא החלק שבו עובר הכי הרבה מידע בשניה בכל המחשב. למעשה, כמות המידע שעוברת בו היא כל כך עצומה שחובה לשים עליו צלעות קירור. הגשר הצפוני הוא החלק שמקשר בין הרכיבים במחשב בעלי תעבורת הנתונים הגדולה ביותר: המעבד, הזיכרונות, והכרטיס מסך. עכשיו האם יש מידע נוסף על ה-NORTHBRIGE שלא ציינתי פו?, והאם הוא בכלל נכון? (ואם כן תוסיפו בבקשה גם אם זה קשור לעיניני הארכיטקטורה שלו). -יש לי מידע מצומצם מאד…
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין Intel Pentium M Processor 725 לבין Intel Pentium M Processor 725A ?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה, האם יש איזה בביצועים בין ה 4800x2 לבין ה 5200x2? זה שווה את ה200 ש"ח האלה?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר אם יש למישהו כאן מושג אם אני שם 768MB זיכרון ב3 סלוטים 256MB כל אחד, האם המחשב עובד פעם יותר לאט ופעם יותר מהר ואם זה קשור בכלל לזה במיוחד בביצועי גרפיקה מפני שיכול ליהיות לפי סברה שיש לי שפעם המחשב מקבל זיכרון לפי CHANNEL 1 512 זיכרון ואז הוא עובד יותר מהר [גם בשימוש עם העכבר] וכשהוא מקבל זיכרון לפי CHANNEL 2 עם 256 MB הוא עובד מתחיל לעבוד יותר לאט האם אני צודק אשמח מאוד אם מישהו שמבין בנושא יוכל לתת לי תשובה .
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
מפת דרכים עדכנית של ענקית השבבים מצביעה על כך שמעבדי Broadwell-E ינחתו אצלנו ברבעון השני של 2016, וקצת אחריהם נקבל גם את עדכון הביניים לדור ה-Skylake לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-האקסטרים-החדשים-של-אינטל-יגיעו-ב/
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגול ולא מצאתי שו םדבר מיוחד חוץ מתמונה. צ'יפ CEON c2s56d30tp-5 מודל 96m451253ce-40tb6 מה שאני יודע על הזכרון הזה הוא 512MB DDR400 אין לי מושג מה CL ואיזה חברה הוא יש מצב שזה NOVAX אם למישהו יש יותר ידע על הציפ(למרות שאני יודע שהוא זבל) או על החברה אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה ההבדל בין : NF7 ל NF7 - SL?? על כל פיצ'ר גם תסבירו בבקשה מה זה..
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם סוקט AM2 בעל הדרישות הנ"ל: - SVIDEO TVOUT - DIGITAL AUDIO OUT (SPDIF) לסראונד - כרטיס רשת וכרטיס מסך מובנים כמובן כמובן מחברה טובה, לא יקר, זמין בארץ ועם אחריות נורמאלית מיועד לאינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים בסראונד על גבי הטלויזיה עם TVOUT+SPDIF. כרגע אני יודע על הדגם Asus M2NPV-VM המעולה שנמצא ברשותי אבל אין אותו במלאי איפה שאני קונה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2RPR8002GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBHK~15~0.htm ל OC מה הכי טוב ?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
העלתי לפני כמה זמן את הזיכרון של ה AGP ל 256 מ 64 .. זה משנה משהו והאם זה בכלל ישנה משהו ? לידעתכם יש לי כרטיס מסך geforce 4 440 se 128 ddr ועוד דבר קטן .. אם אני משנה את המיקום של הזיכרונות על הלוח אם זה משנה משהו ? למשל אם אני שם אותם מ 1 ו 2 ל 3 ו 4 ? 10x 4 the helpers
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני זוכר שרשמו פה שמעבדי הCORE 2 DUO יתמכו במהירות זיכרון עד 800MHZ, אבל בכתבה על הלוחות החדשים עם ערכות שבבים של AIT באחד הלוחות רשום: ???
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-