עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי את הלוח של אביט ai7 התקנתי דרייברים מעודכנים מן האתר ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין ערכת סבבים מסוימת (856) לשיפור ביצועים?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  2. מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤301 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 AMD Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore BOX כמות: 1 - מחיר: ¤308 http://tms.co.il/product/2748

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by asdfasd,

איזה זכרונות עדיף: ‏2x2GB Kingston Value‎ או ‏2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ ? וגם לאיזה זכרון מביניהם יש קירור טוב יותר? (אני לא עושה oc..) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. מי רוצה 24 ליבות עיבוד פיזיות עם תדר פעולה של עד 5.8GHz עבור שתיים מהן? ברשת יש כבר פירוט מעמיק באופן מרשים של היכולות הצפויות לנו בדור ה-Core ה-13 השולחני מבית אינטללכתבה

5. Started by dititnt,

מה הסיפור של ה צ'יפסט 955 ב P5WD2 Premium ועל איזה לוח היתם ממליצים לעריכת וידאו בשילוב עם מעבד P-3 dual core 830

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. תגידו חברים, איך אני יודע אם מותקנים אצלי הדרייברים של לוח האם? (הצ'יפסט) החליפו לי השבוע את הלוח האם (K8NF-9) לחדש כי הקודם עשה בעיות. הוא זה שגרם למסכים הכחולים. לא המעבד ולא הזיכרון כמו שחשבתי. כנראה טעיתי, חשבתי שכבר החליפו לי את הלוח פעם, מה שלא נכון. עכשיו אני לא בטוח אם הטכנאי בחנות התקין את הדרייברים או לא. אז אני יכול לזהות את זה?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. Started by shizik,

נשרף לי לוח האם יש לי מעבד amd athlon xp 2500. השאלה שלי היא האם עדיין ניתן למצוא לוח אם למעבד הנ"ל (חדש או לא, ממש לא חשוב) ואם כן מה המחיר של הלוח בערך?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  8. אלו המחירים של שני הדגם... הדגם שאני בחרתי.. הוא: ‏M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E‎ במחיר - 430 ש"ח ואילו הלוח אם שהצעו לי לי לקנות דגם: ‏M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E‎ במחיר 496 ש"ח אני אוכל לרכוש את הלוח אם הזה במידה וארד לספק 450W במקום 500W זה יוצא לי בדיוק אותו הפרש... שאלתי היא מבחינה כללית האם קיימים הפרשים משמעותים בין שני הלוחות אם... חיפשתי ברשת השוואות ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by mtnm,

קודם כל אני לא ידעתי לאיזה פורום זה שייך אז אני אני מתנצל אם אני במקום הלא נכון. לבעיה. יש לי 3 סטיקים של זיכרון: אחד 256MB ומהירות 266MHz השני 256MB ומהירות 400MHz והשלישי 512MB ומהירות 400MHz. דבר ראשון האם יש דרך לחבר את שני הכרטיסים של ה256MB בdual channel. כל דרך שאני מנסה CPU-Z אומר שזה single. חוץ מזה הCPU-Z אומר לי שהמהירות (timing) שלי היא 130MHz כלומר כאילו הלוח אם אוריד את המהירות של כל הזכרונות למהירות של הסטיק הכי איטי. אני לא כל כך מבין בזכרונות אבל אני מניח שיש הבדל משמעותי בביצועים בין 130MHz ל200MHz כמו שצריך להיות. האם הבעיה הזאת רצינית? ואם כן, יש דרך לסדר אותה? (חוץ מלקנות זכרון חדש כי אני מתכנן לקנות ברגע שאני אעבוד ויהיה לי כסף) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 517 צפיות
  10. שלום אני שוקל לקנות את הלוח הנ"ל כי קניתי 8800GT האם הם מתאימים מבחינת הציפסט ? היה לי לוח ישן יותר שהציפסט שלו לא התאים למרות שהיה לו כניסת PCI E

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  11. אתם חושבים שיהיה צוואר בקבוק בשילוב הזה? ???

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by zaroor,

שלום אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא חוברת לוח אם של COMPAQ שם הלוח: EVO D510 CMT לפנטיום 4 תושבת 478 (2.4) לא הצלחתי למצוא צריך גם הורדת דרייברים

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  13. Started by asher_pa,

רציתי לדעת מה ההבדל בין לוח GA-7N400-L1 ל GA-7N400-L (עם 1 ובלי 1 ) והאים ההבדל כ"כ משמעותי -

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  14. Started by tronado,

משהו אולי מצא עדכון ביוס ללוח הזה, האחרון שמצאתי הוא מהחודש הראשון השנה? הגרסא האחרונה שמצאתי לא מצליחה לעלות מעל 217FSB בOC

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. בס"ד Gigabyte GA-8IPE775G Intel 865PE P4 3.0 GHz 800MHz 1 MB Cache LGA 775 Box בעיקר למשחקים ושדרוג בעתיד....

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by wzeedan,

נא לתת חוות דעת על לוח אם בקובץ המצורף. תודה ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by esaly,

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג אותו הכי זול? ומה הקטע של הREVISIONS? מה הכי מומלץ? והאם הוא תומך במעבדים עם 4 ליבות?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  18. Started by Da-Funk,

המעבד עומד על 45 מעלות והלוח על 38 לפי תוכנה שקיבלתי עם הלוח... לחישוב אמיתי אני צריך להוסיף מעלות ? ואם כן אז כמה ?

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by kimi,

בקניית מעבד מה ההבדל בין BOX לOEM לTRAY לRETAIL? תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  20. Started by maor101,

שאלה די בסיסית אבל אני לא הכי מבין בחומרה, אז אני אשמח לקבל תשובה. יש לי במחשב כבר זכרון ddr 256mb (שאני לא בטוח מה המהירות שלו), יש לי זכרון אחר של 256mb במהירות 333mhz. הבעיה היא שאני לא יודע מה המהירות של לוח האם, אם אני יוסיף את הזכרון הזה ללוח אם והמהירות של הלוח יותר נמוכה מהמהירות של הזכרון, הוא יידע להתמודד עם זה ולהשתמש בזכרון עם המהירות המקסימלית של הלוח או שזה עלול לשרוף את הלוח? ועוד משהו, יש תוכנה שיכולה לתת לי את הפרטים של החומרה, בלי שאני אצטרך לפתוח את המארז?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. Started by shon,

ברצוני לדעת האם הדותן נופל מהסנטרינו באיזושההי בחינה , ואם לא מה הבדל המחירים בינהים לאותו מעבד(אותו מספר סיבובי שעון). תודה תודה לעונים!!!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by BneXt,

אני רוצה מפרט טוב לגיימינג משחקים כמו WOW,Aion,Guild wars וכו'. אז זה המפרט וגם התקציב שלי : http://www.tms.co.il/preview/spec/ft9q4pnc מה אתם אומרים עליו?המפרט הזה טוב ? תודה לכולם =] עריכה : חח התבלבלתי זה לא בפורום הזה..חח התבלבלתי בין מעבד למפרט..סורי ..אפשר למחוק מנהלים

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. Started by PsyMor,

חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

יש לי שני סטיקים של 256MB אחד PC2100 (133MHZ) ואחד PC3200(200MHZ) שניהם יעבדו על 133MHZ?...

25. איזה לוח יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים