עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gshhar,

יש לי AMD XP 2000 אבל אני יודע שישנם שני סוגים. מה שרשום על הליבה זה: AX2000DMT3C AGOIA0223TPGW יש מצב לאיזה OC קטן איתו?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  2. חבר שלי קנה לפני כמה ימים את המעבד הבא : P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache , soket 775 ואת הזיכרון הזה : DDR 400 256MB A-DATA x2 הייתי רוצה לשאול , איזה לוח יהיה הכי טוב למעבד הזה , את הביצועיים המקסימלאיים. רצוי שהלוח יהיה תומך באוברקלוקיניג מלא ובשאר החידושים שקיימים כיום התקציב אינו חשוב כלל , כסף זאת לא הבעיה.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by crik,

היי מה עדיף לקנות כיום איזה מעבד כדי? Intel Dual 2 Due E 6300 או Intel P-4 D 3.4 בתודה, משה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  4. Started by trxman,

אהלן תשמעו אני בדילמה קטנה. בסטוק, ללא שום כוונה ל OC, ועובדה משרדית כגון: הרבה אינטרנט, הצגת גרפים,תמונות,מוזיקה, ההבדל בין המעבד E6570 לבין E2160, יהיה מורגש? ונניח שהכסף לא פקטור. זו שאלה אולי טיפשית, כי ברור שאם הכסף לא משחק פה אז הדעה תיהיה בעד E7, אך יהיו הבדלים ממשיים?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  5. הידקתי את התיזמונים שלי להכי נמוך שאפשר עכשיו ראיתי שרשום ב CPU-Z בתווית של ה TRas# רשום 9 עכשיו הורדתי אותו בביוס ל 3 מה זה אומר ה TRas הזה ואם זה טוב שהורדתי אותו יותר נמוך ממה שרשום הוספתי תמונות!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  6. Started by jorylit,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם מה לעשות, יש לי שתי סטיקים של זכרונות pdp liberty ddr400 pc3200 512 בדואל צ'נאל, ויש לי שתי סלוטים פנויים, הלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה זכרונות, מחשב חדש זה בעייה כרגע בשבילי בגלל הכסף.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=621654 :

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  8. האם לוח אם שמשולב בו בקר גרפי כמו ה- 915G פחות טוב מלוח דומה שלא משולב בו בקר גרפי? (מתוך נקודת הנחה שבשני המקרים יש בכוונתי להוסיף כרטיס מסך) האם נכון הדבר שלוחות אם משולבי בקר גרפי מקצים חלק מהזכרון לטובת הבקר גם אם הוספתי ללוח האם כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by HellBoY,

איזה ציפסט יותר טוב? VIA K8T800 או NVIDIA nForce3 250Gb תודה לעוזרים!!

10. איך חברת כרטיסי זיכרון PQI לסטוק אחד של ג'יגה 667? או בכללי איך הם?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  11. Started by The computer,

אם אני משלב כרטיס מסך נניח GT 9800 בלוח עם צ'יפסט מתקדם וכרטיס מסך מובנה האם הכרטיס המובנה עדיין תורם לכוח העיבוד הגרפי או שהוא בטל ואני נשאר רק עם הכרטיס הנפרד?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  12. Started by surref,

יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה לוח אם שיתאים ל OC בערך עד 3.6 איך הלוחות האלה DQ6 או IP35PRO או DS3R ? ויש לי עוד שאלה יש הבדל גדול בין הCHIPSET החדש עם תוסף R בסוף לבין DS3 ?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by AsD[eyal],

agp/x2-pci-e ddr2 667 אם יש תגידו לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  14. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד זה 925 שרושמים שיש לו מטמון 4 MB או באחרים שרשום 2X2 MB מה עדיף בבחירה

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

אני מקווה שזה חדש...כי אני לא ידעתי שיש CL3 ב667...חשבתי שיש רק ב533... קיצור נראה לי אחד הזיכרונות הטובים.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  16. Started by roro12,

שלום, רציתי לדעת האם שמות הזכרונות הבאים מוכרים ובאיכות טובה: hynix ו- patriot

17. Started by aviv512,

שלום רב, מדובר ב - MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2, שאלה קטנה.. http://img201.imageshack.us/img201/1120/b0087ix5.jpg לפי התמונה, אני צריך לחבר לספק גם את PWR 2, וגם את PWR 3 ? או רק אחד מהם ? נ.ב מצטער על השאלה הדבילית

• 5 תגובות
    • 483 צפיות
  18. Started by Anonymous1,

האם עדיף לוח Asrock על פני Foxonne?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  19. Started by Shok,

היי היום יש לי סלוט אחד של 2גיגה ואני רוצה להוסיף לו עוד, עכשיו אני לא יודע אם לקנות עוד אחד של 2גיגה כדי שירוץ עם הדול הזה או כבר לקנות 4גיגה אבל זה אומר שיהיה אחד של 2 ואחד של 4.. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  20. אה אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל כרגע ברשותי לוח אם -- ASROCK K7S41GX ואני הולך לקנות לוח אם של GIGABYTE GA-GK8NF9U 939 NFORCE ULTRA CHIPSET אתם יכולים להגיד לי אם זה אפשרי להחליף אחד בשני מבחינת מידות .. ? זה אפשרי .. ? יש להם אותה מידה ? כאילו מידה סטנדרטית....

21. Started by j,

לא בשביל OC או משהו כזה. במחיר סביר.. ראיתי שלקינגסטון זה 3C ונראה שככה גם בהרבה חברות אחרות. יש משהו? ומה בכלל ההבדל? (מיועד ל3800+ X2)

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

אני זוכר אותם לטובה עוד מהימים לפני 3 שנים כשהייתי משתמש קבוע בפורום (בתור REQO).. והלוחות של DFI ? נ.ב: למה לא מייבאים אותם לארץ ???

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  23. חנות בראשון, עדיף שלא תהיה רשת חנויות בארץ..... שאוכל לקנות זכרון למחשב... יש הצעות לחנויות טובות ואמינות? תודה

24. Started by dkfir,

קיבלתי e6600 ואני צריך להשלים את המפרט. המחשב האחרון שקניתי היה פנטיום 3 ,אז אני ממש לא סגור על כל המפרטים החדשים. אני מבקש עזרה לגבי לוח אם. הכי חשוב זה האמינות, לא צריך OC. אני לא סגור על מה עדיף - כרטיס מסך on board או לא. תקציב של עד 1000. תודה .

• 7 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.