עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PhP dUdE,

אהלן אני צריך המלצה ללוח אם קטן עד 700 שקל למעבדי AMD. הוא צריך להיות הכי קטן שאפשר למצוא משהו בגודל שיכול להכנס לתוך מטוס צעצוע או משהו דומה.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  2. לוחות אם של Biostar מדגמים TA690G ו TF7025 ? הם מבוססים על כרטיסי מסך של ATI ו NVIDIA, וכוללים יציאת DVI.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by manticore,

נורת ה 5VSB אצלי דולקת תמיד בצבע אדום. זה תקין?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  4. Started by daniel89,

אהלן, הוספתי זכרונות ושאני מדליק את המחשב אז הלוח אם מצפצף... מה יכולה להיות הבעיה?אולי חיברתי הפוך?יש סיבה שהלוח יצפצף אם הסוגרים הלבנים בצדדים לא סגורים על הסוף?איך אני יודע באיזה צד אני אמור לחבר? אשמח לעזרה..

5. שלום לכולם! מחפש לוח אם תמוך בסוקט 478, (יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 גה"צ.) בעל חריץ PCIE X 16. יש לי זכרונות DDR במהירות 200MHZ. תודה!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  6. Started by avih,

שלום לכולם אז ככה, לוח האם שהיה לי כנראה הלך :'( הדלקתי את המחשב והרחתי ריח שרוף, החלפתי ספק -לא עזר, חשבתי אולי הכבלים שיוצאים מהכפתו שבמארז לא תקינים והם באמת נראו כך אז קניתי מארז פשוט, הרכבתי הכל -שום שינוי, מסקנה שלי שהלך לי לוח האם של asus p4p800 deluxe המעבד של אינטל (siket 478, 865 chipset) וסכרונות DDR 400 אני עכשיו מחפש לוח אם (שנראה לי בסוף זה יהיה שידרוג או מחשב חדש) יש לי פינה חמה בלב ל asus ומחפש משהו, יש כ"כ רבה דגמים כך שלא הכי יודע מה כדאי. רוצה שיהיה PCI Express ומן הסתם DDR2 חושב על מהירות 400 מעבד של אינטל 3.0 לפחות אין לי מושג איזה צ'יפסט . העניין שלי לי דיסק SATA האם לוח אם שיש לו SATA2 יצליח לעבוד עם הדיסק שלי? אולי אוסיף דיסק SATA2 אבל המידע שיש לי…

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by lipa,

זה "הסנונית" הראשונה , וזה יקר 2.8 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=14870&vpn=BX80551PG2800FN&manufacture=Intel 3.0 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=14871&vpn=BX80551PG3000FN&manufacture=Intel

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  8. Started by whitiger,

מה זה APCI ו APM מה הם עושים? ןמה ההבדל בין APCI 1,2,3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by doreiny,

שלום לכולם השבוע הבאתי לוח של אסוס p4p800-e deluxe שמתי עליו 2 זיכרונות של hunix 256mb ddr400 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי dual channel 266 מוזר..:\

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by IvoryTech,

יש לנו לוח אסוס P5W DH DELUXE פה תמיכה של עד 8G זכרון הבעיה היא שכשמכניסים 3 זכרונות מופיע 3G זכרון כשמכניסים את הרביעי מופיע 3.2G הזכרונות כולם תקינים וזה נבדק גם על לוח נוסף....מאותו הדגם....בכל לוח זה נבדק עם ובלי עדכון ביוס אחרון.... בשניהם תוצאה זהה...אשמח לדעת עם מישהו נתקל באותה תקלה או ששמע על פתרון אי-מייל נשלח בנושא לאסוס אך ללא מענה עדיין

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  11. מעבר פיתוח טכנולוגיות ה 65 וה 45 ננומטר משלב המחקר אל שלב פיתוח ייצור על פרוסות סיליקון. המשך מחקר ופיתוח משותף לגבי 32 ננו מטר. הסכמה לייצור מעבדים עבור AMD בטכנולוגיית 65 ו 90 ננו מטר גם אצל צד שלישי - כלומר אל במפעלי AMD או IBM. בזמנו, ב 12 ל 2002 חתמה AMD הסכם דומה עם IBM וכעת הוחלט בין החברות על הארכת תקופת ההיתקשרות עד 2008 ההסכם נחתם ב 15 ל 9, לפני שבוע. מקור: http://biz.yahoo.com/e/040921/amd8-k.html http://www.theinquirer.net/?article=18609

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by ndv,

אני צריך לוח אם תומך קונרו (E6300) 4 סלוטים של כרטיסי זיכרון (4 ג'יגה לויסטה) PCI-E לפחות שתי יציאות SATA II שתי יציאות IDE מהלוח! (סה"כ 4 התקני IDE) רצוי יציאה אופטית לרסיבר. כרטיס רשת- חובה. כרטיס קול (מובנה) עם לפחות 6 ערוצים או 8 ערוצים (5.1 או 7.1). יציאת מדפסת (LTP או איך שקוראים לזה..) לפחות 4 חיבורי USB מאחורה. מתוכנן OC. תקציב בערך 500 ש"ח ... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  13. יש לה במחשב שני סטיקים DDR2 512*2 533MHZ והיא רוצה לשדרג לסטיק אחד של 1ג'יגה DDR2 667. האם זה יעבוד לה? אני יודע שזה יירד אוטו' ל533 אבל האם בכלל זה יעבוד?

• 5 תגובות
    • 483 צפיות
  14. אלו המחירים של שני הדגם... הדגם שאני בחרתי.. הוא: ‏M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E‎ במחיר - 430 ש"ח ואילו הלוח אם שהצעו לי לי לקנות דגם: ‏M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E‎ במחיר 496 ש"ח אני אוכל לרכוש את הלוח אם הזה במידה וארד לספק 450W במקום 500W זה יוצא לי בדיוק אותו הפרש... שאלתי היא מבחינה כללית האם קיימים הפרשים משמעותים בין שני הלוחות אם... חיפשתי ברשת השוואות ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחליף את לוח האם במחשב שלי, ויש לי 4 לוחות שמתאימים, השאלה היא אם למישהו יש הערות/ הארות וכו' לגבי העניין (אני אשמח)... והדגמים הם: 1) Abit A17 2) Asus P4P800-SE 3) GigaByte - GA-8IP1000-L (REV 1.0 4) GigaByte - 8IP1000 PRO (REV 1.0 תודה רבה מראש

16. משנה משהו בוינדוס, ז"א וינדוס יזהה עכשיו מעבד אחד יתחיל להתקין כל מני דברים.... אחרי זה שאני אחזיר למצב כפול הוא יצתרך לעשות עוד כל מניי הגדרות ושינויים? כי יש כמה משחקים שלא מתפקדים טוב א) COD2 <- יצא patch ב) Peter Jackson King Kong - המהירות עולה וירודת במחזריות בלי הפסקה ג) POP T2T - אחרי התקנת דרייברים חדשים מנווידיה שפותרים כמה בעיות יש בעיה שהמצלמה קופצנית במשחק כל אלו בעיות ידועות של כפולי ליבה, כנראה שיש עוד

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  17. אתם חושבים שיהיה צוואר בקבוק בשילוב הזה? ???

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  18. Started by zaroor,

שלום אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא חוברת לוח אם של COMPAQ שם הלוח: EVO D510 CMT לפנטיום 4 תושבת 478 (2.4) לא הצלחתי למצוא צריך גם הורדת דרייברים

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  19. Started by b1g1m0t,

אוקיי אני הולך לקנות מחשב חדש , ואחד שם לי את הלוח הזה [ וגם אני לא מבין הרבה בלוחות וגם הוא אמר שהוא לא ממש מכיר אותו .. ] , אבל רציתי לדעת מה דעתכם : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 הוא טוב למעבדי 64 BIT של AMD ? אפשר אולי להוסיף קצת ואני יקבל מ'שו משמעותית יותר טוב ? או להוריד קצת וזה לא יפגע בביצועים ? או שאולי זה יספיק לי : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 ההבדל הוא 100 ש"ח , יש הבדל גדול בביצועים ? משמעותי ? תודה .

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  20. בס"ד Gigabyte GA-8IPE775G Intel 865PE P4 3.0 GHz 800MHz 1 MB Cache LGA 775 Box בעיקר למשחקים ושדרוג בעתיד....

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  21. Started by wzeedan,

נא לתת חוות דעת על לוח אם בקובץ המצורף. תודה ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by yahavavi,

קניתי היום לוח אם שהוא תומך 800FSB וזיכרון 2*256 400 הרץ ולקחתי מעבד 2.4 fsb 533 האם בזה שלקחתי מעבד שהFSB שלו 533 אני פוגע ב-Dual Channel. אשמח לעזרתכם ע"מ לדעת האם לשנות את קנייתי ל2.8G ועם FSB 800. תודה

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  23. מחפש מאמר השוואה של צ'פסטים עבור סוקט 939

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  24. שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש, ובמפרט שלי כנראה אני אכניס את הלוח של GB P35-DS3L והכרטיס שאני רוצה לשים איתו נראה לי לא מתאים.הנה הכרטיס: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL לפי מה שהבנתי הלוח לא תומך בPCI-EX 2.0 האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  25. לפני 3 שבועות (או חודש, בכול אופן משהו כזה...) פניתי לחנות מחשבים שכונתית ליד ביתי במטרה להצעת מחיר. מה שרציתי היה: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7-SL הצעת המחיר הייתה 550 ש"ח (כולל הרכבה) והמעבד + לוח האם הנוכחים שלי (סלרון 2400, ג'יגה-בייט GA-8SG800). בקיצור, אמרתי לו להזמין, אבל בגלל הבעיה עם הנמלים (ועוד כמה תרוצים) הוא עד היום לא השיג את החלקים. לא נורא, לא כול כך בוער לי, אני חייל וחוזר רק כול שבועיים בערך. השאלה שלי היא האם, לאור העובדה שעבר כמעט חודש (ואני מניח שיעברו לפחות עוד שבועיים עד שאני אצא עוד פעם) ולאחר ששמעתי על יציאה של מעבד AMD חדש, היו שינוי מחירים מספיקים כך שאני יוכל לקחת מעבד מעט חזק יותר (2600/2800)? והאם העסקה הזאת בכלל טובה? בתודה מראש, אסף

• 3 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.