עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חבר שלי קנה לפני כמה ימים את המעבד הבא : P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache , soket 775 ואת הזיכרון הזה : DDR 400 256MB A-DATA x2 הייתי רוצה לשאול , איזה לוח יהיה הכי טוב למעבד הזה , את הביצועיים המקסימלאיים. רצוי שהלוח יהיה תומך באוברקלוקיניג מלא ובשאר החידושים שקיימים כיום התקציב אינו חשוב כלל , כסף זאת לא הבעיה.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by maccabeast,

שלום, לפי מיטב זכרוני ,היה אתר שהיית מכניס את המס' הסידורי של הזכרון וזה היה מוצא את כל הפרטים עליו, אפשר לדעת מה האתר? תודה.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by Floyd,

יש לי מחשב פנטיום 3 450MHz, לאחרונה הוא התחיל להודיע לי שמהירותו היא 300MHz ונראה שהוא עובד יותר לאט. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by noise,

שלום לכולם.. האם ניתן להשיג איכשהו עדיין זיכרונות במהירות 133? אם כן, איפה? שאלות מוזרות יש לבחור הזה תאמינו לי... יום טוב לכולם

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by dudu_azran,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=722 איך הוא אל מול לוחות כמו P5KR בOC

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  6. 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) יש לי את הזיכרון הזה פעמיים = 512MB ראם. עכשיו, מה זאת אומרת DDR SDRAM? לא צריך סוג טכנולוגיה אחת? או שיש גם SDRAM וגם DDR? איך אני אדע? כתוב לי - Bus Type : DDR SDRAM ואתם יכולים בבקשה להמליץ לי על זיכרון של 512MB שיתאימו ללוח-אם שלי? - MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (זה הלוח-אם) התקציב הוא 170-200 וזהו לזיכרון של 512MB.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  7. Started by חננב,

כל העסק של שדרוג הזכרון די מבלבל... היתי שמח אם תוכלו לענות על כמה שאלות בשבילי: האם אפשר לחבר 2 זכרונות שאחד הוא DDR 400 ו 256 והשני הוא דומה, רק 512 והוא CL2? ומה זה אומר ה CL? זה שונה מ DDR רגיל פיזית? יכול לעבוד איתו במקביל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  8. האם זה יכול ליגרום נזק למחשב אם אני מעדכן תביוס דרך הווינדוס כי יש לי אפשרוץ כזאת יש לי לוח של msi ורציתי לדעת אם יש סיכונים תודה

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by Dano,

שלום אז אני מתכוון לקנות במחשבי החדש מעבד AMD 3000 סוקט 754 ווהלוח החדש נ-פורס 4 שיותאם לסוקט שלי... עכשיו השאלה שלי היא: א. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 6600gt והוא צריך חיבור PCI-E לכן אני לוקח את הכרטיס הנ"ל, אני הבנתי שיש אפשרות לSLI אם תוכלו להסביר לי מה זה והאם כדאי ומשתלם לי לקחת לוח שהוא Nforc4-SLI... ב. האם כדאי לי לעבור לסוקט 939? האם זה משפר המון בביצועים? ואם לא אז אני יישאר עם הסוקט הרגיל שלי.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by ofirterev,

אני רוצה לקנות מעבד Core 2 Duo E6750 Box Intel כמה מגה הוא? מה זה מעבד box? תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. אם אני קונה זכרונות ddr 800 ללוח אם שתומך עד 400 הם יפעלו (אפילו שזה על 400 ) או שלא יתאימו בכלל ..... (מבחינת מחיר ה800 יותר זולים מה400 ) תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by dvirf1,

היי, יש לי לוח אם intel 82865 ואני מעוניין לקנות 2GB DDR (הבנתי ש 4GB נתמך רק במעבדי 64 ביט). איך אני יודע עד איזה תזמונים (ב MHz) לוח האם שלי תומך (מעוניין ב 800MHz)?

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by timberland,

שאלה: האם מעבד AMD ATHLON 64 X 2 4200 בהכרח יותר טוב ממעבד AMD ATHLON 3800 64 X 2 ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by ZeppeliN,

שלום, אני יכול למכור את הלוח אם שלי + מעבד+ גוף קירור+זכרון ב1200 שקל. אז אני יכול לקנות AMD 3800X2 S939 ולוח אם ABIT K8N וזכרון ראם (512MB בסטיק אחד) וזה בוספה של 180 שקל. זה שווה לי? ואז בהמשך אני יוסיף עוד 512MB

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  15. עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  16. Started by Thunder Storm,

שלום חבר שלי מתלבט בין AMD לאינטל בפעם הראשונה בחייו רציתי לדעת מי מהם טוב יותר בטווח מחירים זהה אם אפשר לקבל השוואות ומיתחרים שכדאי לי במחיר משתלם תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  17. היי, שני ההיטסינקים הם של אינטל אבל דיי שונים. הימני הוא - FHP-2157 REV M (הבסיס שלו עגול וקצת יותר כבד מהשני) והשמאלי הוא - F08A-12B8S2 (בסיס מרובע רגיל) הבסיס שלהם גם שונה - לא שזה כ"כ משנה כי הוא אמור לכסות רק את הליבה של המעבד שזה המרכז. צרפתי תמונות.. מחכה לתשובות... תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by danik,

אני מעוניין לקנות לוח למחשב שמשמש בעיקר לצורכי אינטרנט אני מעוניין בכרטיס מסך על הלוח אני כרגע מתלבט בין 2 דגמים 1-גיגה בייט MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 2-אסוס M2V-MX SE AM2, VIA, K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E הרכיבים שיהיו על הלוח הם: *Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 512MB Kingston X2 DDR2 667 תודה מראש דניאל,

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. שלום למומחה, מה ההבדל בין המעבדים E6320, E6420, E6600? הם הרי עובדים באותה מהירות (1066MHZ) ועם אותו קאש (4MB)? האם אתה יודע איזה מעבד נמצא במקינטוש I-MAC 20inch? אני מחפש לבנות מערכת לעיבוד גרפיקה דו-מימד (וקטורית ועיבודי תמונה), ולאנימציית פלאש. תודה רבה ויום טוב. פיני

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. Started by atraxnet,

טוב חאלאס נמאס לי כבר מה"מהירות" הבילתי נסבלת של המחשב שלי אני רוצה לקנות עוד סטיק של ראם כדי שיהיה לי גיגה ראם, אולי אז יתחילו לזוז פה דברים עכשיו אני צריך את עזרתכם האדיבה... איזה סטיק של 2 * 256 הוא הכי טוב ואיזה הכי גרוע? (תנו אותה בדירוג לפי הכי טוב - הכי גרוע ויצרן בבקשה ) אההה וגם כמובן יש את עניין המזומן... אז איפה אפשר למצוא את המחירים הכי טובים לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by nevodavid,

האם מערכת 64BIT מנצלת כמויות זיכרון יחסית גדולות כמו 12/16GB ? DDR3 כמובן. אני עובד כאנימטור ויש לי צורך לעבור בין Photoshop לAfter Effects לPremiere ובכלליות, התוכנות הללו לוקחות משאבים רבים... בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by AviadTe,

אם יהיה לי מעבד E7300 וכרטיס מסך 9800GT 512M Palit איזה לוח אם אני צריך כדי שלא יהיה לי צוואר בקבוק ועולה בסביבות 200-300 ש"ח והאם הספק יספיק?.. http://ivory.co.il/product.asp?produ...45&CatCode=409 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by croetro,

מה הייתם ממליצים לקנות: את הלוח של גיגהבייט שתומך ב DDR3: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=4989 - הלוח זה תומך ב DDR2 1066MHZ ? ? או בלוח של ASUS : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5325 או הלוח הזה של ASUS: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5068

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by miim17,

מדובר על מחשב בן שבוע - 2600 AMD לוח המודבר לעיל שהריץ XP. היום כשהדלקתי אותו - הוא נתקע על verfy pool date (משהוא כזה) ולא מתקדם קדימה. גם כשאני שם לא דיסק BOOT בסידרום הוא לא מממשיך. לאחרמכן עשיתי לו ריסט ל CMOS וגם ללא הועיל. אחרי כמה הדלקות הוא שינה מצב ועכשיו הוא לא מוצא מערכת הפעלה - (הוא מחפש רק בכונן A) לומרות שבסידרום יש דיסק BOOT והסידרום מוגדר ככונן הראשון. יש למישהוא רעיון מאיפה להתחיל?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by ali,

היי יש לי כרגע מחשב אם סלרון 3.0 ולוח אם pcpartner p4m800pro וזיכרון DDR 512 ואני בזמן הקרוב לא הולך לשדרג מעבד ופשוט בלוח אם יש לי AGP וממש לא משתלם לקנות לו כרטיס מסך חלש ביותר כסף מאשר PCI EXP אז חשבתי אולי להחליף עכשיו לוח אם וזיכרון לDDR2 התקציב הוא 450 שקל זה אומר לוח אם פשוט שיוכל לתמוך בזיכרון DDR2 ומעבדי הדואל קור כולל גם הסלרון למינהם של ה775 וגם איך אפשר להוציא את המעבד מלוח בלי ליגרום נזק? כדי להעביר ללוח חדש בקיצור: חשבתי ליקנות לוח אם שיהיה לו PCI EXP וכרטיס מסך מובנה לעת עתה וזיכרון 1 גיגה או 512 ובאפריל ליקנות כרטיס מסך בחיבור PCI EXP וכמובן שהמחירים ירדו עד אז אז השאלה המסכמת זה משתלם??

• 2 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים