עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by motifi,

כאשר המעבד לא במאמץ,ומה הטמפ' בעבודה במאמץ ללא אוברקלוקינג

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by Chelsea Fan,

בזמן האחרון המון רעשים נשמעים מהמחשב של סבתא שלי. המשחב יחסית ישן. אם צריך לתת עוד פרטים תבקשו. דבר אחר, במחשב של סבתא שלי, מחוברים הרבה האקרים, הם ושלחים המון פינגים למחשב. המחשב בקושי זז. האם יש דרך למנוע את זה? אני דיי מבין במחשבים, אבל לעומתכם אני חושב שאני כלום. תודה על העזרה, מראש.

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by kopler,

לפי האתר של החברה יש 4 חיבורים מאחור ובכלל בסה"כ. האם זה הגיוני ??? רק 4 חיבורים בימינו? זה מעט... ומה עם יציאות USB בקידמת המארז ? צריך לפחות 2.... אז אני מקווה שיש פה משהו עם הלוח אם הזה שיגיד לי שזה טעות באתר שלהם.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. שלום לכולם :-) אפשר לקבל הסבר על זכרונות הXDR/2 של ראמבוס? לאילו לוחות הם מתאימים? ביצועים?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  5. היי, השאלה בכותרת + אם אפשר,הסבר קצר על הגדרת הזיכרונות בביוס של לוח האם הנ"ל - מבית ASUS,והאם זיכרונות אילו יתאימו ללוח האם הנ"ל? לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. הזיכרונות שברצוני לרכוש ולהתקין:(Corsair Vengeance DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8R (4*4GBׁׂ. המעבד שלי:INTEL I5-2500K SANDY BRIDGE ללא OC. תודה רבה מאוד מראש .

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by m.l,

אם אני קונה מעבד E6300 או E6400 ולא מתקים במחשב שהמעבד יהיה מותקן בו מערכת הפעלה של 64 ביט אז אני נישאר עם מעבד רגיל ומהירות שעון נמוכה לא?! כלומר הE6300 הוא 1.86GHZ ניראה לי ככה שזה לא מהיא אם זה רגיל.....זה באמת ככה או שהוא עדיין חזק אפילו אם אני לא מתקין עליו XP 64BIT או VISTA??

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by AviadTe,

אם יהיה לי מעבד E7300 וכרטיס מסך 9800GT 512M Palit איזה לוח אם אני צריך כדי שלא יהיה לי צוואר בקבוק ועולה בסביבות 200-300 ש"ח והאם הספק יספיק?.. http://ivory.co.il/product.asp?produ...45&CatCode=409 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by hj4ever,

אני צריך המלצה ללוח אם למעבד 4800+ של AMD, 450-500 ש"ח. לא מתוכנן OC, ונחמד אם יהיה מקום לשדרוג בעתיד... למשל למרובעי ליבות של AMD וכאלה. אני רוצה שיהיה בו כרטיס קול כמה שיותר איכותי, כי אני גם מתכוון לקנות רמקולים 5.1.... אמממ.. השימושים של המחשב יהיו קצת משחקים קצת סרטים קצת הכול, ושוב, בלי OC.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  9. Started by Palsar,

דוד שלי בארה"ב והוא רוצה לקנות לי או את QX6700 או את הX6800 מה מהם יותר טוב? מבחינת משחקים ומהירות ובכלל? מה יותר טוב ביחס לעתיד גם?

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by lipa,

תודה

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by shirNoshe,

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by eladbu,

ידוע לי שיש איזה קומבינה להכנס לאדוונס ביוס עם הקשת אלט משהו או צרוף אחר לוח של גיגהבייט

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  13. רציתי לדעת מתוך סקרנות מה זה המעבדים האלו שהם כל כך יקרים והאם הם יותר טובים ממעבדי אינטל אחרים ולאיזהביצוים הם משתווים במעבדי amd ???? תודההההההההה........

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  14. Started by Bingo,

יש למישהו ביקורת עליו? האם הוא מתחרה ראוי ל-ASUS P5B DLX?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by razoli,

זה: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz או זה: Intel Celeron D 351 3.2GHz 64Bit

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 Socket: AM2 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 3850 אני מחפש לוח אם טוב בסביבות ה 500 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות כבדות (גרפיות וחשוביות וגם משחקים כמובן) אשמח לקבל רעיונות תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי מעבד e6750 של אינטל 2 ליבות 2 גיגה זיכרון מהירת 800 לוח של אסוס p5k p35 וספק כוח של enemarx 500 w ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של 9800 gtx 512 האם המחשב שלי מספיק טוב האם יכול להיות לי צוואר בקבוק ןמה זה צוואר בקבוק בכלל אשמח לקבל תשובות

18. ומתי נזכה לראות אותו בארצינו?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by olina,

תכננתי לקנות את הזכרון הנ"ל שעולה 900 ש"ח: CORSAIR VALUE DDR2 667MHZ 2x512MB CL 5 DUAL CHANNEL דגם: VS1GBKIT667D2 ואז ראיתי את זה: PQI TURBO DDR2 667MHZ 2x512MB CL 4 DUAL CHANNEL דגם: PQI25400-1GDB שעולה רק 620 ש"ח... אני לא מכיר את PQI ונראה לי קצת מוזר שזכרון יותר מהיר עולה כל כך מעט... למישהו יש נסיון עם PQI?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by k_700,

אם בעתיד אני ארצה לשדרג את המעבד או את הכרטיס מסך למשל לכפול ליבה או לדור החדש של הכרטיסים של רדאון הלוח אם יתאים לשדרוג? גם אם בעתיד אני ארצה לקנות כרטיס מסך 7800 הלוח אם יחזיק אותו?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by messi,

המפרט שלי הוא כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB INTEL E6300 1GB DDR2 עכשיו עם אני יקנה זיכרון פנימי למחשב 4GB DDR2 והוא יהיה לי עם המפרט שלי אני ירגיש שינוי במשחקים? למשל נגיד בפרו סטריט יעבוד לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק אני מתכוון בלי לאגים והעם אני יקבל הרבה FPS?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by omert,

שלום אני מעוניין לקנות זכרונות 2GB. יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset SIS661FX ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות זכרונות DDRII או DDRI ובנוסף מהי מהירות התדר המקסימלית שהלוח אם שלי יכול לקרוא??

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. Started by LIOR1994,

למעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  24. Started by zaroor,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  25. שלום. יש לי וינדוס 98 על מחשב 2.4. מדיה פלייר באינטרנט אני לא מצליח לראות בפס רחב במיוחד בsteaming (צפיה דרך האינטרנט). גם בסרטים על תקליטור יש הרבה פעמים בעיות. מה שקורא זה או שהמחשב נתקע או שנופל למסך כחול. ניסיתי הכל - בדיקות וירוסים, התקנת כל המקודדים שאפשר ונאדה. יצויין כי במחשב הנייד שלי אני גולש מצויין עם אותו מכשיר את אלקטל לפס הרחב. ורואה סרטים מעולה. לאור כל זאת - האם יתכן שבעיה בלוח אם/כרטיס מסך/כרטיס קול היא הגורמת שלא אוכל לראות טוב במדיה פלייר?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים