מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה יותר עדיף P640 3ghz 64bit 2mb VS AMD643200 ואם כן איזה לוח עד סכום של 600 שקל לקחת לאחד מהמעבדים?.. הכסף זה לא העיקרון הלא השימוש ..אפילו ש AMD אולי זול יותר והאינטל יקר בקצת זה לא שימוש רגיל זה עבודה בגרפיקה וידאו עריכת מוזיקה יצרת מוזיקה קבצים של כמה גיגות ..
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני הזמנית מחשב חדש עם זוג כרטיסי מסך של BFG דגם 8800GTS עם הלוח אם ASUS STRAIKER 2 FORMULA L775/1333 ATX ואז הבחור בחנות אמר לי שהלוח אם אינו תומך בכרטיסים האם זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אתם חושבים שיהיה צוואר בקבוק בשילוב הזה? ???
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
בס"ד Gigabyte GA-8IPE775G Intel 865PE P4 3.0 GHz 800MHz 1 MB Cache LGA 775 Box בעיקר למשחקים ושדרוג בעתיד....
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות a-data אבל עם יש חברות אחרות שהרבה יותר טוובות לדואל בלא הרבה יותר כסף אשמח לשמוע? (: ודרך אגב אני עומד לקנות שתי סטיקים של 256
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה השווי של מעבד כזה משומש היום בשוק
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש איזה חנות שאני חושב אולי לקנות חלקים לשדרוג ממנה ומבחינת הזכרונות אין הרבה אופציות,מצאתי זכרון DDR2 667 של HYNIX רציתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הנ"ל? שווה להשקיע ב2 סלוטים של 1 גיגה של החברה הזאת? או שפשוט לקנות משהו אחר במקום?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ימים והכול עובד סבבה טיל מריץ משחקים על גבוה כמו שצריך ושציפיתי אבל עכשיו אחרי שעברו יומיים שלוש (יש לי ויסטה) אז רשום אתם יודעים בצד את כמות הזיכרון שהמחשב צורך ורשום 85 אחוז וזה לא הגיוני בכלל יענו המחשב לא עושה כלום כלומר במנוחה והוא צורך 85 אחוז והסתכלתי במנהל משימות שום דבר כבד או משהו בסגנון פתוח שמה ומה שמוזר ביום הראשון של המחשב כמות צריכת הזיכרון הייתה גג 40 אחוז בפעולה, אז לשאלתי יש בעייה עם הזיכרון או שיש בעייה עם החיישנים שמראים את הנצילות!? וכמות הזיכרון היא 2GB ויש לי עוד שאלה יש לי 1.5GB נוסף אבל בתדר 667 ומה שמחובר למחשב הוא 800 אז אתם ממליצים לי לחבר גם אותם ? זה ישפר או יזיק? ואם אני ירגיש את זה במשחקים או שעדיף לחסוך כסף ו…
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מה הקטע עם המגה הרץ? מה החשיבות? גם בלוח האם הזה וגם באחרים ובכלל מכל הבחינות האם לוח אם זה נחשב טוב
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אם הלוח אם שלי תומך רק בddr2 533 האם אני יכול להרכיב עליו סטיקים של 667 והם יפעלו על 533 לכל דבר?!
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני קניתי שני זכרונות של 1GB של מושקין מהירות 800 עכשיו אני מסתכל בתוכנה וזה נראה לי 400 למישו יש הסבר?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
הכוונה היא בתוכנה, אמרו לי של925X יש בעיית יציבות. INTEL Black Canyon (925X) לוח אם 512MB Samsung DDR II INTEL Pentium 4 - 3.0 (530) זכור לי שיש מישהו כאן בפורום עם אותו לוח רק בגרסת הATX שלו (הלוח הזה הוא mAtx) ורציתי לדעת אם הוא נתקל בבעיות יציבות.
-
-
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
אני מתלבט : http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE8002GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm ועוד זיכרון שאין פה : Kinkstone 2GB 800MHZ cl5 בלי קירור .. רגיל .. אני הולך לעשות OC, מה הכי עדיף ? לא מבחינת מחיר מה הכי טוב ! ?! יש 1000 דגמים שלהם בגלל זה .. הלכתי לעיבוד .. \= תדוה לעוזרים כי אני מקבל את המחשב מחר מחרותיים.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מישהו יודע מנסיון האם על לוח ASUS P5W DH Deluxe ניתן להרכיב את גופי הקירור הגדולים כדוגמת Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ? פשוט הגוף קירור הזה כולל מאורר 120mm וזה מדאיג אותי האם הו יכנס שם או לא.
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום רב, מדובר ב - MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2, שאלה קטנה.. http://img201.imageshack.us/img201/1120/b0087ix5.jpg לפי התמונה, אני צריך לחבר לספק גם את PWR 2, וגם את PWR 3 ? או רק אחד מהם ? נ.ב מצטער על השאלה הדבילית
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לא בשביל OC או משהו כזה. במחיר סביר.. ראיתי שלקינגסטון זה 3C ונראה שככה גם בהרבה חברות אחרות. יש משהו? ומה בכלל ההבדל? (מיועד ל3800+ X2)
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value S…
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני זוכר אותם לטובה עוד מהימים לפני 3 שנים כשהייתי משתמש קבוע בפורום (בתור REQO).. והלוחות של DFI ? נ.ב: למה לא מייבאים אותם לארץ ???
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב- דבר ראשון ששמתי לב אליו זה כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה רעש חזק המעבד [ המאוורר ] ואז אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל ויותר שקט [לא קרה בלוח הישן שלי] כשחיברתי את הלוח למחשב זה התחיל לזהות את החומרה לבד וזהה את הכל , שמתי שיר לשמוע, וכבר שמתי לב להבדל הענק שיש לבין איך שאני רגיל לשמוע , זה נשמע ממש לא טוב ולא צלול וחד כמו שאני רגיל, אמרתי אולי זה סתם.. נכנסתי למשחק רשת ששומעים צעדים והכל, ושם ממש שמתי לב לשוני הגדול, זה נשמע ממש ממש גרוע והסאונד היה לא תואם כמעט למשחק, אז יצאתי, ניסיתי להתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הלוח [למרות שזה זהה את הכל לבד] התקנתי והפעלתי מחדש, ואין שינוי מלבד תוכנה חדשה שנוספה לי. נכנסתי לתוכנה נ…
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
טוב חאלאס נמאס לי כבר מה"מהירות" הבילתי נסבלת של המחשב שלי אני רוצה לקנות עוד סטיק של ראם כדי שיהיה לי גיגה ראם, אולי אז יתחילו לזוז פה דברים עכשיו אני צריך את עזרתכם האדיבה... איזה סטיק של 2 * 256 הוא הכי טוב ואיזה הכי גרוע? (תנו אותה בדירוג לפי הכי טוב - הכי גרוע ויצרן בבקשה ) אההה וגם כמובן יש את עניין המזומן... אז איפה אפשר למצוא את המחירים הכי טובים לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-