עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shirNoshe,

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by lmlm,

http://www.guru3d.com/article/mainboard/366/1/ לוח מעולה עם סקירה מעולה. ;D

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. Started by Fungus Funk,

אני קונה מחשב מ"פלונטר" ומתכוון לקנות בנפרד את ה - G.Skill 2GBHZ מפנדה. ובכדי אולי להקל על רכישת הקנייה וכל עניין פיצול הקנייה, רציתי לדעת אם יש לפלונטר זכרונות באותה רמה שלהם פחות או יותר ובאותו טווח מחירים [כ-1800 ש"ח], של חברה אמינה וטובה. אך אני לא מבין גדול בזכרונות, וכאן אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי בבדיקה ... http://www.plonter.co.il/ ואם יש צורך בכך, זאת המערכם המיועדת : Intel® Core2 Duo E6600 P5W-DH-Deluxe SAPPHIRE Radeon® X1900XT 512MB אם אין בפלונטר משו במשתלם וברמה של ה - HZ, תיידעו אותי ואני כבר אזמין בנפרד מפנדה .. בתודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by oooz,

Gigabyte GA-7VT600P-RZ אפשר לקבל עליו עוד קצתל מידע? תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  5. שלום לכולם.. יש לי מחשב HTPC (קולנוע ביתי) ועם הלוח אם Gigabyte P35-DS3P . הלוח אם בא עם תוכנה שנותנת לשנות את הboot-logo של גיג'בייט לכל תמונה שרוצים. שיניתי את הboot-up logo אבל הייתי מאד רוצה להאריך בעוד 2-3 שניות את משך הצגת הלוגו של הלוח אם כדי שלא יראו את כל כל הכיתובים של הבדיקות וכ'ו.. בכל זאת זה HTPC ויותר ידודתי לראות תמונה במקום כיתובים.. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by dmanbuhnik,

האם זה נכון הטמפרטורה שהלוח אם נותן דרך החישן המובנה לא נכונה? אם זה ככה ידוע למישהו כמה השינוי זה ללוח שלי?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by BUNNY,

שלום, ראיתי בחנות אחת (אני יודע שאסור לפרסם..) את הבנדל הבא לוח אם: EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX מעבד: AMD 2500 בטכנולוגית 013 מיקרון ( 1 שנות אחריות) ללא מאוורר זיכרון: זיכרונות 256MB SAMSUNG DDR PC3200/400 1200 שקל . רציתי לדעת האם הלוח אם הזה כולל גם כרטיס מסך מובנה GF4MX 440 on board ? הסתכלתי באתר של nvidia שם כתוב שכן .. הסתכלתי באתר של epox שם כתוב שלא .. אז הסתכלתי בביקורות באתר ומה שהבנתי בסופו של דבר שיש rev 2 .1 ורגיל ... ושנייהם כוללים GF4MX on board ? או שלא ? ומה ההדל בין 8rda+ ל 8rda3+ תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. Started by shauli,

שלום לכולם. האם יש הבדל מהותי בין ארבע סטיקים של 256 ל 2 של 512? כי אני הזמנתי עם המחשב שלי 2 סטיקים של 512, ועכשיו בתוכנה אוורסט ראיתי שרשום שיש ארבע של 256... מה אני יכול לעשות? יש סיכוי לקבל פיצוי מהחנות? ויכול להיות שהתוכנה לא מדייקת? כי היא אומרת שהטמפרטורה של המעבד שלי היא בין 70-80 מעלות ובביוס זה תמיד בין 30-45.... וגם כתוב שהכרטיס מסך שלי הוא 6800 אולטרה, ובעצם יש לי 68000 ג'יטי. יש איזשהו דרך לבדוק כמה סטיקים יש חוץ מבתוכנה הזו?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by *BYZ*,

אני רוצה לקנות לוח אם למשחקים ואני לא יודע איזה כדאי GA-965P-DS4 או GA-965P-DS3 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by NOEL1282,

יש לי כרגע 256 מגה זכרון של WINBOUND, קניתי זכרון של סמסונג גם 256 ב400 מגההרץ, המחשב רשם שעדיין יש לי 256 - החלפתי סלוטים לא עזר. אני רוצה לקנות או 2*512 או סטיק אחד של ג'יגה מה עדיף ואיזה חברה תקציב של 700 ש"ח. הלוח אם שלי הוא ג'יגהבייט GA-8SG800. תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by I.Robot,

שלום. יש לי לוח אם עם שתי יציאות PCI (מיני ATX) ואני רוצה להוסיף עוד כמה יציאות, זה אפשרי? יש לי מקום במארז מתחת ללוח אם אם זה משנה.

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Athlon 64 6400+(soket AM2) או Cor2 2 Quad Q6600 ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by flos,

שלום, אני מעוניין ליקנות מעבד מסוג Intel CORE 2 DUO E6750 שצריכת ה FSB שלו מהלוח אם היא 1333MHz. הבעייה היא שיש לי לוח אם שתומך רק ב- FSB: 800MHz, האם זה יוריד לי את הביצועים הצורה משמעותית??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by nir_o,

חשבתי על ה ASUS P5W DH DELUXE מתוכנן OC קטן (מעבד 6600 עם זכרונות 667 מקווה להגיע ל 3GH) חשוב שיתמוך ב QC (לשדרוג עתידי) אל תנסו לחסוך לי (נשרף המחשב אני מחליף על חשבון הביטוח) מה אתם ממליצים? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. תגידו חברים, איך אני יודע אם מותקנים אצלי הדרייברים של לוח האם? (הצ'יפסט) החליפו לי השבוע את הלוח האם (K8NF-9) לחדש כי הקודם עשה בעיות. הוא זה שגרם למסכים הכחולים. לא המעבד ולא הזיכרון כמו שחשבתי. כנראה טעיתי, חשבתי שכבר החליפו לי את הלוח פעם, מה שלא נכון. עכשיו אני לא בטוח אם הטכנאי בחנות התקין את הדרייברים או לא. אז אני יכול לזהות את זה?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  16. האם משהו מכיר את התוכנה הזאת Ashampoo Core Tuner או ניסה אותה אפשר חוות דעת ??????? תקציר: אשמפו מכוון ליבה מאפשר להשתמש בכל כוח הליבות שיש במחשב האישי של המשתמש. כל מה שצריך לעשות זה לבחור את אפשרות הייעול האוטומטית וזה ייעדכן את כל התוכנות שרצות לקבל יותר כוח מהמעבד. כמו כן ניתן לייעל תהליכים מסויימים, להציג תצוגה בזמן אמת של כל המשימות שרצות על המחשב ולדאוג למיקסום של יכולות המערכת. מאפיינים: * ייעול בלחיצה אחת של כל המשימות שרצות על המחשב * ייעול בלחיצה אחת של משימה פרטנית. * תצוגה בזמן אמת של מצב המעבד http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Ashampoo-Core-Tuner.shtml

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by pMor,

מישו יודע אם הזכרונות 512 MB בDDR400 פועלים בCAS 3 או 2.5? ואם כן, אז עד כמה זה משמעותי? (שימוש: משחקים)

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by enter,

?LG 52 x 32 x 52 (kit)? Model GCE-8525B או ?Samsung 52 x 32 x 52? Model SW-252F :s05:

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by Gritzman,

זכרון A-DATA 512mb X2 400mhz רצים במהירות 333. איך זה יתכן? (בעלית המחשב כותב 333, ובדקתי בסנדרה כדי להיות בטוח, כתוב PC3200 166X2) לוח אם ABIT NF7 מעבד AMD 2800 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  20. אני קונה עכשיו מחשב, ואני רוצה שיהיה לו 4GB של זיכרון (2*2GB). אני מתלבט בין חברת OCZ לחברת Corsair... לפי מה שהבנתי לזכרון של חברת Corsair יש קרור יותר טוב על הזיכרון... תודה רבה... עריכה: אני קונה זכרונות במהירות 800Mhz, וההפרש בין המחירירם לא גבוה... בקשר למהירות 1066Mhz, זה נכון שהיא עושה בעיות???

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. אך אני בודק את הMHZ בזיכרון וכמה הוא מגיע\עושה?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  22. איפה אפשר להשיג בארץ את הלוח הספציפי הזה ואם מישהו יודע מתי יצאו השבבים החדשים של אינטל עם sli

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. Started by snofcin,

P4S533-MX VS. P4BGL-MX/533 איזה כרטיס עדיף בהתחשב במחיר.... ולמה? בבקשה תמליצו גם על לוחות אחרים בהתחשב במחירים וביצועים... תודה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  24. Started by GoldenAxe4000,

היי בנות (ובנים) הידעתם שיש פה בנות שמסתובבות בתור אחריות פורומים .... ???? לשאלתי : אני מחפש לוח הכי זול שיחליף את ה ASUS P4P800 הישן שהחזיר את נשמתו לבורא עולם יש למישהו הצעות ??? ראיתי את הלוח הבא : במחיר של 356 ש"ח אבל כתוב שם זכרונות DDR2 ???? איך בדיוק זה מסתדר עם P4 2.4 ???? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1294 אתר היצרן : http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1497&l1=3&l2=11&l3=479 והאם צריך להחליף זכרונות? ומעבדים עתידיים ? למישהו יש נסיון עם הלוח ? האם יש לוחות אחרים ?

25. Started by waveburst,

יש אגדה עירונית כזו (לפחות ככה זה נשמע לי) שזכרונות של kingstone וAMD לא מסתדרים טוב ביחד.... יש שמץ של אמת בזה?!

• 6 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים