עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Goadzilla,

תקנו אותי אם אני טועה אבל נכון שמעבדים אלו הם לא כפולי ליבה אלא בעלי ליבה אחת? אם אני צודק אז מדוע בנועה הם כתבו וקיטלגו אותם ככפולי ליבה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5792

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by Omerole,

אצל נועה מוכרים כבר את ה4400X2!!!!! המחיר מופקע, 4.3K! אבל זה כאן http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3636&catcode=386

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by iveco,

תמיד חשבתי שה REAL TEMP נותן TJMAX " לא מדוייק בעליל " ולא התייחסתי ברצינות לתוכנה , אבל מה ? נכנסתי לאתר של אינטל וראיתי משהו וחשבתי שאני רואה לא טוב או מדמיין , בדקתי טמפרטורות ומה קראתי ? שה TJMAX של G2020 זה 105 מעלות ? אתם רציניים אינטל ? איך יכול ? המעבד רק יגיע ל 80 מעלות הוא יעלה עשן זה לא מעבד של מחשב נייד אין מצב שמעבד של מחשב נייח יגיע לטמפרטורות כאלה , איך יכול להיות שהתוכנה REAL TEMP יודעת במדוייק את ה TJMAX של ה G2020 של אינטל , 105 מעלות מדוייק כל הזמן חשבתי שזה חרטה . אז לפי האתר של אינטל אני יכול לגלוש חופשי ב 80 מעלות לא ? יהיה לי פער של 25 מעלות מהמקסימום , אין מצב נראה לי זאת טעות .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Sctoweri,

אוקי אז אני מתלבט בין שתי לוחות האם האלו: GIGABYTE 965 DS3 REV3.3 ASUS P5B Deluxe 965 . ואם שמתם לב שתיהם תומכים באוברקלוק הכי טוב שיש. מה אתם מציעים לקחת כי ההפרשים במחירים הם גדולים!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by shtibi,

[table][tr][td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td]קניתי מחשב לפני איזה שנתיים ולפני כמה זמן נהרס לי הארד דיסק בדקו לי את הארד דיסק והסיכה שיושבת עליו נשברה ועכשיו צריך להחליף אותו . אני לא יודע איזה כדי לי לקנות עכשיו אני לא מבין בזה כל כך הארד דיסק שהיה לי הוא 500GB SATA2 7200 16MB SEAGTE. בבקשה תעזרו לי לבחור איזה לקנות, תקציב בואו נגיד 500-600 גודל איחסון לא כזה מעניין אותי שייהיה מנימום 500GB בקיצור שיהיה משהו טוב ומהירות טובה . המפרט שלי הוא : PHENOM || 945 Q.C AM3 AMD - מעבד GA770T-USB3 AM3 AMD GIGABYTE - לוח ATI RADEON 5770 1G-5 POWER COLOR - כ.מסך 500GB SATA2 7200 16MB SEAGTE - דיסק קשיח פנימי KVR KINGSTON 4 GB DDR3 1333MHZ - זכרון G…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by asaf1234,

יש לי לוח מ P7H55M Intel® Socket 1156 אני צריך אחד חדש אבל אני לא מוצא אותו באף חנות ברשת (בארץ ) ו גם אני לא מוצא את התושבת 1156 השאלה שלי היא האם מעבד של תושבת 1156 יכל לעבוד על תושבת אחרת ? (די בטוח שהתשובה היא לא אבל אני רוצה להיות 100% בטוח )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Idanp,

לא רע http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2-3600.html

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by HingedEmu2,

היי, אני קונה שני זיכרונות כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778381 של 1333mhz אם יש לי זיכרון של 668mhz שאני רוצה לשים איתם זה יפריע? אם התזמון שלהם (cl) שונה זה יפריע? מה עלול לקרות אם הם לא תואמים בmhz ובcl? תודה לעוזרים

9. שלום חברים האם ניתן לעבוד עם המעבד הזה בתוספת של לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET ללא צורך בכרטיס מסך?

10. Started by romi103,

בס"ד ללוח אם Z77 של Gigabyte או של Asus בדקתי בזאפ לכאורה ב Asus יש בלוח של ה Z77 יותר מהירות.. אבל ה Gigabyte יותר פופלרי מה עדיף Gigabyte או Asus

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by roeiw,

Core Speed 1809Mhz Multiplier 9X HTT 201 Mhz זה תקין??

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  12. שלום, יש לי את הלוח האם הזה: GA-G1975X, מה שאתם רואים בביקורת החדשה של HWzone, והצ'יפסט שלה הוא 975X, רציתי לדעת אם הוא יתמוך במעבדים החדשים של אינטל Core 2 Dou, Core 2 Extreme...בבקשה אם אתם יודעים תכתבו לי!

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by kuku gril,

יש לי לוח אם מסויים (נניח msi 850e) שכשקניתי אותו אמרו לי שהוא מותאם לRDRAM בלבד (היה להם אינטרס ברור בגלל מחירו הגבוה). בינתיים החנות ממנה קניתי נסגרה , ואני רוצה להרחיב את הזכרון ולשים DDR.נכנסתי למפרט יצרן של הלוח אם ואין שם הגבלה ברורה על סוג הזכרון. איך אפשר לדעת? תודה.

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  14. Started by motaboy,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 איך זה שהם היחידים שמוכרים את הדגם הזה ב300 שקל? בכל שאר המקומות זה מינימום 400 שקל. אני מפספס משהו?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by roy_katz,

תגידו מה דעתכם על המעבד? הוא נחשב למעבד יחסית טוב? למחשב נייד שעובדים בו בשביל עבודות ואינטרנט הוא מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  16. יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  17. לאחר נבירה ברשת מצאתי זיכרון ddr3 בתדר 2400. הלוח שאני מתכנן עליו הוא Asus A88XM-E. בפירוט רשום שהוא תומך בזיכרון בתדר 2133 ובתדר 2400 רשום oc בסוגריים. אם אני אתקין זיכרון בתדר 2400 הוא יתמוך בו? אני מתכנן לקנות a10 7850k ועשות oc לליבה הגרפית ל 1028 (סטוק 720). נראה לכם שקירור סטוק יספיק? העדויות ברשת מתחלקות לכאן ולכאן.

18. Started by naorai,

אני לא מבין מה קורה, אבל שתי תמונות שוות 200 מילים. http://img321.imageshack.us/my.php?image=17kd.jpg http://img321.imageshack.us/my.php?image=28ek.jpg תסתכלו על הFSB ועל הMEM FREQ במקום יחס שאמור להיות 1:1 יש שם FSB+33 WTF? btw- if anyone helped in the previous thread, i eventually ditched the 256 generic and now im with 512 mb 400 mhz micron

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Hellgirl,

אין לי מושג איך זה הולך וסליחה על הבורות מראש... אם יש נגיד לוח שיש עליו שני חריצי PCI-E אבל רשום שזה מיועד ל-SLI אז זה גם יתמוך CF או רק מערך SLI? בקיצור אם מישהו לא הבין עד עכשיו מה שניסיתי להסביר אז מה שהתכוונתי אפילו אם יש ללוח שני חריצי כרטיס מסך מודרני (PCI-E) אז זה לא מספיק הוא גם צריך להיות בלעדי לטכנולוגיה? (CF או SLI?) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  20. נאי יודע זה שאלה של מישהו מתחיל שלא מבין במחשבים אבל הפעם אל יעזור לכם לא מוכן שייתעלמו לי פה מהאשכול אני רוצה תשובה טוב אז כמה שאלות: 1) נניח יש לי לוח אם שתומך בסטיקים של זיכרון במהירות 667/800/1066, משנה אם שמים סטיק אחד במהירות 667 וסטיק נוסף ב1066? או שחייבים כולם להיות באותה מהירות, למשל כל הסטיקים במהירות 800 מגה הרץ.. 2) האם כל סטיק חייב להיות בעל נפח זיכרון זהה? זה לא משנה אם סטיק אחד בעל נפח ג'יגה וסטיק אחר בעל נפח של 2 ג'יגה? 3) ולגבי לוחות שתומכים בDDR2 וגם בDDR3, משנה אם שמים סטיק אחד במהירויות של הDDR3 או אחד במהירויות של DDR2? 4) למה יש סטיקים של DDR2 במהירות 1066 MHz וגם סטיקים של DDR3 במהירות 1066 MHz? 5) למה יש סטיקים בדיוק מאותה חברה, אותה כמות זיכרון, …

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by oryrm19,

היי, האם יש עוד מקומות שמוכרים מעבדי 939? ואם לא, האם יש מישהו בפורום שמעוניין למכור מעבד 939? אני מחפש מעבד שיוכל להריץ full hd בלי בעיות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  22. Started by אוריפ,

היי! אני תריך תשובה עד הערב: האם כדאי להשקיע עוד מאה דולר (מה שאני ממש לא רוצה) ולקחת 4400 במקום 4200? איך פוטנציאל הOC שלהם? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amit123,

תגידו אם כתוב לי על הזיכרון pc2-5300u-555-12 אאז איזה מהירות הוא?667?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by talisman,

מישהו שמע אולי על איזשהו פגם בפס ייצור של מעבדי pentium D של intel? משהו בקשר שבין מעבד ללוח אם שגורם למסכים כחולים? תודה למי שעונה

• 9 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by zivler,

מה הכי כדי לקנות????

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.