עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Shpitz316,

יש דבר קטן שמפריע לי מאוד במעבד: אם המעבד הזה הוא במהירות 3Ghz, איך יכול להיות שאצלי בBIOS כתוב 2.66Ghz? (בVISTA לעומת זאת דווקא כותב כמו שצריך 3Ghz) מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? האם משהו אצלי לא תקין? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  2. Started by SoulMaster,

טוב אז בעקבות האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167264.0 יש לי עכשיו 3 אופציות בחירה בין 3 לוחות אם (למעבד AMD Athlon64 s939 3800 Dual Core) : 1) ASUS A8N-E s939 nForce4 Ultra PCI-E GBE 2) DFI LanParty nForce4 UT Ultra-D 3) DFI nForce4 Ultra Infinity ואני לא יודע באיזה לוח אם לבחור ... מה הכי טוב ומה הכי כדאי מבין ה 3 ? ועוד שאלה - בעקבות הלינק הנ"ל (של האשכול על המפרט) - האם כדאי לי לשים 2 סטיקים של 1GB ראם (כדי שיהיה 2GB זיכרון) או לשים 2 סטיקים של 512MB ראם (כדי שיהיה 1GB זיכרון) ? ואני מדגיש שהמחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים (אם זה משנה משהו)

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  3. http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_251&products_id=3521 לא מצאתי את המידע באינטרנט ??? אני שואל כי הזמנתי את המחשב סוף סוף אבל מסתבר שרתמתי את העגלה לפני הסוס ורק עכשיו נזכרתי לברר את הנתונים על הזכרון הזה. רב תודות למי שיגלה לי

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  4. אלו המחירים של שני הדגם... הדגם שאני בחרתי.. הוא: ‏M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E‎ במחיר - 430 ש"ח ואילו הלוח אם שהצעו לי לי לקנות דגם: ‏M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E‎ במחיר 496 ש"ח אני אוכל לרכוש את הלוח אם הזה במידה וארד לספק 450W במקום 500W זה יוצא לי בדיוק אותו הפרש... שאלתי היא מבחינה כללית האם קיימים הפרשים משמעותים בין שני הלוחות אם... חיפשתי ברשת השוואות ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  5. איזה מחשב לינוקס חדש עם יכולת VT וליבה כפולה מומלץ? מי המובילים ביחס מחיר/ביצועים בתחום מחירי כניסה? יכול להיות אינטל או AMD ולוח אם עם ביצועים ועמידות טובה. יצאנו מבולבלים מול ריבוי האפשרויות וחיפשנו עצות ממוקדות. רב תודות מראש על הסיוע

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  6. היי כולם בעיקרון יש לי 1GB זיכרון עכשיו במחשב (512MB X 2), ואני רוצה להוסיף עוד 1GB. הלוח אם שלי זה MSI K8 Neo 4 Platinum (MS-7125 PCB v1.0) איזה זיכרון אני צריך להוסיף על מנת לא לאבד את ה-Dual Channel? תודה.

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by Vidati,

שלום, יש לי לוח אם של ASUS - P5N32-E SLI ויש עליו את הקירור של ההיט פיפ. כדאי לפרק אותו לניקוי והחלפת מישכה טרמית? יש בכלל משכה טרמית? תודה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. אשמח לקבל עזרה דחופה!! תודה, ניר.

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by DavidM,

איזה יותר טוב ולמה? [למשחקים כבדים,OC] Asus RamPage Formula http://www.skypc.co.il/pl_product~31220~10~0.htm או: ASUS P5E64 WS Professional http://www.skypc.co.il/pl_product~31186~10~0.htm

10. יש לי את הלוח PREMIUM של ASUS ואני יודע מהמפרט שלו שבכל מה שקשור לתמיכה בזכרונות הוא "800 NATIVE" בפועל יש לי 2X1024 PC6400 ובהפעלה של המחשב רשום לי PC5300. יש או אין ללוח שלי תמיכה ב800? ואם כן אז איפה אני מגדיר את זה?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  11. Started by monya2007,

שלום לכולם אני צריך לוח אם חדש למפרט הבאה E4400 8400GS 1GB DDR2 667 זה בערך הדברים שאני צריך לציין כי כל השער לא קשורים ללוח אם מטרה שישיה לו ביוס חחחח ללוח הקודם לא היה אפילו ביוס אז אי היה אפשר לפרמט או(אני לא בטוח אם אי אפשר אבל דוד שלי אמר שבלי ביוס אי אפשר לפרמט) שיהיה לוח יציב ושיהיה אפשר לעשות OC הלוח הוא למרפט של בן דוד שלי וזהו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by Jiv,

מעבד Gaming אני מדגיש עד 1000

13. Started by AVI77,

ברשותי לוח אינטל DG965SSCK ושמתי לב שבלוח יש ארבע סלוטים לזכרונות 2 כחולים ו2 שחורים. עכשין בשני הכחולים יש שני DIMM של 512M על מהירות 800. השאלה שלי היא מה תפקידם של שני הסלוטים השחורים הנוספים והאם אני יכול להוסיף עליהם עוד שני DIMM של 512M על 800 כדי להשלים ל 2G .

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  14. וב CORE 2 QUAD . DDR 2 800 רצוי של GIGABYTE תודה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  15. Started by menyd1,

שלום רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין זיכרון למשל 2 ג'יגה במהירות 667MHZ לעומת 800MHZ יעני האם ההבדל הוא משמעותי או קטן מאד? ועל הדרך האם כדאי לבטל את אופצית קובץ החלפה בזיכרון של ההארד דיסק כדי לקבל ביצועים ומהירויות טובות יותר או אין קשר?? יש לי 2 ג'יגה זיכרון 667MHZ מעבד E4500 2.20GHZ HD4870 ווינדוס XP

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. Started by TrancEnergY,

יש לי מחשב של (AMD 3000+ (2000GHz אבל בכמה תוכנות הוא מראה לי רק 1005GHZ למה זה ככה?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  17. מדובר באותה גירסת ביוס רשמית, רק עם תוספת שאמורה לפתור את בעיית ה Boot בשימוש עם התקני USB שונים. http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&STATUS_FLAG=A&SITE=UK אני מניח שזה גם אמור לפתור את הבעיה שהיתה לי. ברגע שבביוס היו מאופשרות האופציות - USB Keyboard/Mouse Support, ההתקנה של חלונות Xp היתה נתקעת על ההתחלה וגם תהליך ה POST כולו היה מתעקב בכמה שניות. שווה עוגיה. *מסקרן אותי למה הם לא שינו כבר את מס' הגירסה ל 311 או 312, לדוגמא. הרי העניין לא נפתר עוד באותו היום.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  18. Started by 8dsim,

EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX או ABIT AN7 (nForce2 ) - ATX או Gigabyte GA-7N400 Pro2 (nforce 2 ultra400) - ATX וגם באיזה אחד הכרטיס מסך יותר טוב ? איזה לוח יותר שווה ויותר טוב ? תודה סתיו

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  19. Started by maccabeast,

שלום, לפי מיטב זכרוני ,היה אתר שהיית מכניס את המס' הסידורי של הזכרון וזה היה מוצא את כל הפרטים עליו, אפשר לדעת מה האתר? תודה.

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  20. הגיע הזמן לשדרג את הגרוטאה שלי. אני מתכנן להשאיר את המעבד הישן (506), להביא אסוס קומנדר ולהחליף את הזיכרונות והכרטיס מסך. אני רוצה המלצה לזכרונות טובים (לאוברקלוקינג) שיהיו 2 גי'גה של 800MHZ. הכרטיס מסך ממשששש לא משנה לי ביצועים מכיוון שהמחשב הנ"ל הוא מחשב לעריכת אודיו והדבר היחיד החשוב לי בכרטיס מסך הוא שיהיה בעל יציאה לשני מסכים. מבחינתי לקנות את הכרטיסים הגרועים של ה200 שקל העיקר שיהיו בעלי יציאה לשני מסכים ושלא יקחו זיכרון מהזיכרון ראם. המחשב יהיה מיועד לאוברקלוקינג קליל עכשיו ובעתיד הדיי קרוב (כשיוחלף המעבד לC2D) לאוברקלוק יותר רציני. התקציב בינתיים הוא כ2000 שקל ללוח - זיכרונות - וכרטיס מסך. אז על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  21. Started by zoman,

ברצוני לקבל חוות דעת לגבי השוואה בין המעבדים הבאים: Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 ל- Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB מה עדיף ,מה חזק יותר וכדו...

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  22. שלום ראיתי במפרטים של לוחות אם שרשום חיבור אינפרא איך מפעילים אותו מה אפשר לחבר ונניח שיש לי נייד שתומך בחיבור אינפרא לאיפה לכוון אותו ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by Mahican,

אני וחבר שלי יש לנו לוח אם של MSI 865PE neo2 ואנחנו מחפשים מעבד P4 של Northwood איפה אני יכול למצוא מעבד משומש וישן?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. Started by dudu_azran,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=722 איך הוא אל מול לוחות כמו P5KR בOC

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  25. אחד עם CL2 ואחד עם CL2.5. הם יעבדו ביחד? מצטער על השאלה הנובית :-[

• 1 תגובה
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים