מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים, ברגע שמחירי AMD באמת ירדו כמתוכנן, מחשב מבוסס AMD 3800 x2 am2. מחפש המלצות ללוח אם טוב. אם מישהו יודע איך לוחות KN9 של ABIT אשמח לשמוע. התקציב הכללי של המחשב הוא 3000 ש"ח בלי מסך.
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בעקבות הסיפור הבא יש סיכוי שאני אצטרך לקנות מעבד חדש. איזה מעבד יהיה הכי כדאי לקנות בהתחשב בזה שאני לא מתכוון להחליף חלקים נוספים ושאני לא מעוניין לבזבז סתם כסף? המחשב מורכב מ: P4P800 DELUX, 512 DDR400, RADEON 9200 PRO. המחשב משמש בעיקר לעבודה "משרדית" אבל פה ושם אני משחק גם במשחקים. חשוב לי שהמעבד לא יפלוט הרבה חום כי אני רוצה אותו שקט יחסית. עד כמה שהבנתי מעבדי הפרסקוט פולטים חום רב דבר שיקשה על שמירת השקט. האם זה ככה גם בסדרת ה-E? במה היא שונה משאר הסדרות?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס 98 על מחשב 2.4. מדיה פלייר באינטרנט אני לא מצליח לראות בפס רחב במיוחד בsteaming (צפיה דרך האינטרנט). גם בסרטים על תקליטור יש הרבה פעמים בעיות. מה שקורא זה או שהמחשב נתקע או שנופל למסך כחול. ניסיתי הכל - בדיקות וירוסים, התקנת כל המקודדים שאפשר ונאדה. יצויין כי במחשב הנייד שלי אני גולש מצויין עם אותו מכשיר את אלקטל לפס הרחב. ורואה סרטים מעולה. לאור כל זאת - האם יתכן שבעיה בלוח אם/כרטיס מסך/כרטיס קול היא הגורמת שלא אוכל לראות טוב במדיה פלייר?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מי יודע מה ההבדל בין שתי הוורסיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
קניתי את הלוח של אביט ai7 התקנתי דרייברים מעודכנים מן האתר ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין ערכת סבבים מסוימת (856) לשיפור ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4400 ולוח אם של אינטל G33FB אני יודע שהתכונה של שינוי המכפלה האוטמטית באה כדי לחסוך בצריכת הספק ועומס על המעבד אבל לאור העובדה שלפעמים המעבד נשאר על מכפלה נמוכה גם כשהוא מבצע פעולה כלשהי (פתיחת קובץ RAR לדוגמא) הייתי רוצה לנסות לבטל את האופציה לזמן מה אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות זאת אני אודה לו מאד.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את הלוח הנ"ל כי קניתי 8800GT האם הם מתאימים מבחינת הציפסט ? היה לי לוח ישן יותר שהציפסט שלו לא התאים למרות שהיה לו כניסת PCI E
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שניהם של אסוס 1) Asus P5L-VM 1394 2)Asus P5L-MX תכלס המחשב הזה שאני רוצה לבנות הוא לא בשבילי,זה לילדה שרק רוצה לגלוש באינטרנט וצאטים(אחותי) אז אני מחפש לוח זול כדי אחכ לקנות מעבד core 2 dou,זכרונות והארדיסק צורב וכו אם מישהו מכם מכיר מארז זול שמתאים לאחד מהלוחות האלה אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 64BIT, אם אני לא משתמש במערכת הפעלה ל-64BIT, זה אומר שאני כאילו משתמש ב-32 BIT כי ה-64 BIT לא מנוצל?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
GIGABYTE כנראה תהיה הראשונה שתציג את הלוח על R790 הלוח יקרא GigabyteGA-MA790-DQ6 והנה תמונתו : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אז יצאו כבר כמה הדלפות / שמועות לגבי מעבד הגיימינג של AMD, הרי הוא לא אחר מרייזן 9800X3D. הדלפה ראשונה היא תדר בסיס 4.7GHz. תדר טורבו בוסט לכל הליבות 5.2GHz. הדלפה / שמועה שנייה היא המהרה פוטנציאלית לתדר 5.6GHz. נשמע מעניין.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעונין ליקנות לוח אם שיתאים למעבד Q6600 הדרישות שלי הם : * מומלץ לוח של אסוס * תמיכה ב DDR3 * שהיה לו קירור עם צינורות קירור * שהיה לו חיבור FireWire אחורי *בעל שני חריצים לכרטיס מסך *מחיר עד 1100 שקל תודה לעוזרים ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את הלוח אם והמעבד לאטלון 64 סוקט 939, אבל הבעיה שלי שיש לי כרטיס גרפי שעובד על 6800GT, AGP ואין לי שום כוונה להחליף אותו בשנים הקרובות. ציפיתי לראות איזה ADAPTER שיענה לבעיה (אני בטוח שיש אלפים בעולם עם אותה בעיה) אבל לא מצאתי, אז הדבר היחידי שיעזור לי זה לוח אם עם תמיכה לAGP בנוסף במקום או בנוסף לAGP. כמובן שאני מחפש לוח אם שיהיה שווה בביצועים ללוחות אם החדשים ביותר
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי שאלה רצינית שאני לא מבין די הרבה זמן: 1. מה ההבדל בין CL5 לCL4? 2. אני יודע ש800 יותר מהיר מ667, אבל מה ההבדל בביצועים שלהם? מה זה עוזר לי שזה 800? איך אני יכול להשתמש בזה? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצןמי לרכוש מחשב עם לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט וברצוני לדעת אם הוא תומך בכרטיס זכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel למה שהסתכלתי בטבלת הזכרונות שאפשר לשים ללוח האם לא מוזכר שם הדגם הזה אך הבנתי שזאת לא טבלה מלאה ויכול להיות שזה כן מתאים אשמח לתגובה עם מישהו מכיר את הלוח אם או הכרטיס זכרון
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
לא מצאתי אתר יד שניה גם חנויות מחשבים ??? ??? אני רוצה שדרוג מחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
הוצע לי תחנת עבודה dell 690 precision . השאלה היא איזה מעבד לוח אם וזיכרונות הכי מהירים הקיימים בסידרה זו . האם שידרוג לשני דיסקים 146GB 15K RPM SAS - $330 יעשו את ההבדל (במקום sata 7200 רגילים). האם 4GB DDR2 667 Quad Channel FBD Memory (4x1GB) מספיק מהירים או שעדיף DDR3 . תודה מראש SIMULATOR
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותרת אני מעוניין לקנות 3800X2 AM2 ומחפש לוח עם כרטיס מסך מובנה והכי חשוב יציאת S-VIDEO. אם אפשר המלצות. תודה. נראה לי שמצאתי: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=296
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות בקשר למעבד שהזמנתי(amd am2 3800+): 1.הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד רגיל 3.0 ג'יגה הרץ נכון?אם כן איך זה? 2.יש משחקים שהדואל קור לא פועל איתם טוב וזה מוריד את הביצועים,אז יש דרך לעשות שהם יפעלו רק עם ליבה אחת...עכשיו האם זה אומר שהמעבד יפעל כמו מעבד רגיל(בעל ליבה אחת) במהירות 2 ג'יגה הרץ(שזה איטי...)או שבגלל שזאת טכנולוגיה חדשה זה עדיין יעבוד יותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי אינטל Aל 2.6 ל2.6C או 2.6G?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כידוע בחלק מלוחות האם יש 2 יציאות קבועות ושתיים שיושבות על הלוח אם אבל אינן מחוברות, ז"א שיש מעיין כבל שמחברים אליהן ובד"כ מחברים אותן לחיבור הקדמי של המארז ככה שיהיה יציאות מקדימה... עכשיו יש לי את ה2 יציאות האלו, הבעיה שאני צריך לקנות ת'קבל, מה המחיר של הקבל הזה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
חיפשתי... ולא מצאתי... למה הוא שווה בערך? ל- AMD 5000? יש באנצמרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב, וראיתי בksp את הזכרונות שלהם, והמחיר שלהם נמוך לגמרי, רציתי לדעת למה והאם כדאי לקנות אותם, אני מתכנן לעשות oc וזכרונות 500mhz היו עוזרים :\
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתלבט בין AMD לאינטל בפעם הראשונה בחייו רציתי לדעת מי מהם טוב יותר בטווח מחירים זהה אם אפשר לקבל השוואות ומיתחרים שכדאי לי במחיר משתלם תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-