עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by esaly,

רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  2. ציטוט מהכתבה כאשר דגמי סדרת ה-E6xxx החלו לצוץ על מדפי החנויות, רבים התבלבלו וחשבו (שלא באשמתם), שמעבדי ה-E6300-E6400 משתמשים בליבת ה-Allendale, בעוד שליבת ה-Conroe מרכיבה את שאר הדגמים. עברו מספר חודשים, ואינטל תיקנה את טעותה ודיווחה שמעבדי הסדרה כולה (לפחות אלה שיצאו בזמנו), משתמשים בליבת Conroe. המקור לבלבול נבע מהבדל קטן וכמעט זניח למעבדי הE6300/E6400 רק 2MB L2 Cache משותף, ולא 4MB כמו לשאר הדגמים. עם הזמן התברר, שכל מעבדי ה-E6300/E6400 הראשונים (Rev B2), היו למעשה מעבדי Conroe במסווה, שלהם אינטל ביטלה גישה לחצי מכמות ה-L2 Cache. עם יציאת סדרת ה-E4xxx, אינטל הציגה את ה-Rev החדש של מעבדיה המכונה "L2. מעתה, כל מעבדי הסדרה החדשה, כמו גם דגמי ה-2MB L2 Cache מהסדרה הוותיק…

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  3. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד זה 925 שרושמים שיש לו מטמון 4 MB או באחרים שרשום 2X2 MB מה עדיף בבחירה

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  4. יש תוכנה או דרך שאני יכול לבדוק איזה חיבורי זיכרון (ddr,ddr2,sdram) ואיזה סוג כונן קשיח יש לי וכל הנתונים על הלוח אם יש תוכנה שמראה את כל הדברים האלה?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  5. אורח Penedo
    Started by אורח Penedo,

Hello, I own a Gigabyte GA 7n400 (not Pro or Pro 2 or anything else) and its manual says that it supports up to 3Gb. It has 4 memory slots. I've bought 3 DIMM's of 1 Gb each to discover that the PC won't boot with them. I now see that the manual says that it only supports up to 512Mb DIMMS. If so - how can I install 3 Gb on it, if at all? Do I read the manual right about this? If it doesn't support 3Gb - what's the maximum configuration I can expect? 4 DIMM's of 512Mb each? The manual is available at: http://au.giga-byte.com/Download/Download.asp?DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Manual/manual_7n400pro2_e.pdf Thanks for any help.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  6. Started by wzeedan,

נא לתת חוות דעת על לוח אם בקובץ המצורף. תודה ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  7. Started by ovssj,

שלום לכולם, בעוד כחודשיים שלוש אני קונה מחשב חדש (בעוד חודשיים שלוש יהיה לי מספיק כסף בשביל מחשב טוב) ואני מעוניין לקנות לוח אם אך אני לא מבין ממש בלוחות אם.. האם תוכלו לעזור לי בעניין? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  8. Started by whitiger,

מה זה APCI ו APM מה הם עושים? ןמה ההבדל בין APCI 1,2,3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  9. ברשותי מחשב בעל לוח אם של ABIT מדגם NF7 .כעת יש עליו שני סטיקים של זכרון של 256 כל אחד (חברת GEIL ,אם זה משנה)עליהם רשום DDR400 CL=2.5-6-3-3 .בלוח עצמו יש שלושה סלוטים לזכרונות.אני מעונייו להגדיל בלפחות 512 נוספים.הסוגיות הן: א.אם אוסיף סטיק אחד בודד של 512,האם המערכת תעבוד בדואל DDR,כמו עד כה? ב.היכן יש להוסיף אותו ?באמצע או שזה לא משנה ג.לגבי מהירות הזכרון ,אני יודע שיש להקפיד שתהיה זהה אחרת הכל יעבוד לפי המהירות הנמוכה יותר.השאלה היא באשר ל CL.האם חשוב שיהיה זהה לפי כל רצף המספרים,כי לא מצאתי שום דגם משום חברה עם אותו תזמון.אמנם יש עם מהירות דומה ,אך תמיד יש בתזמונים מספר כלשהו שאינו תואם.(הקישורים למאמרים באתר הינם טכניים מידי עבורי ולא הצלחתי להבין משם מה נדרש). ד.…

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  10. קניתי לוח שלGigabyte 945P S3 ויש לי כרגע מעבד P4 3.2 1Cache חד ליבה. שאני אשים אותו על הלוח החדש. ו2 סטיקים של זיכרונות Twinmos 512*2 DDR 533. כרטיס מסך קניתי של PALIT 7600GT 256MB. האם זה יספיק לי להרצת משחקים של השנה האחרונה? על הגדרות גבוהות? או שאני אצטרך לשדרג גם את הזיכרונות והמעבד שלי? בעתיד אני אשדרג למעבד Core 2 Duo6300. אבל השאלה האם בנתיים זה יספיק לי עד שאני אשדרג? בתודה.[br]פורסם בתאריך: 15.01.2007 בשעה 19:13:05 אחים למה אין מענה? זה אישית אליי או שזה אל אנשים ספציפיים שכוללים אותי? אתם אנשים טובים ומיעצים נכונה. למה אני לא יכול לקבל ייעוץ ממכם?? אוהב אותכם

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  11. Started by shirNoshe,

שאלה שעיניינה אותי ולא מצאתי לה תשובה ו..חיפשתי. האם ניתן באיזו שהיא צורה לתת או לנהל את עבודת כפול הליבה במעבד(לא חשוב אינטל או AMD). כלומר,מה שאני מסוקרן האם אני יכול "לומר" למעבד תעבוד עם ליבה אחת?או שתיים?ואם אני מוסיף אפליקציה האם אני יכול לבדוק איזה ליבה "עובדת" פחות ואליה להפנות את העבודה שנוספת? ואם יש תשובה אז מאוד יסקרן אותי מה יקרה בארבע ליבות..

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  12. Started by NETANELKOREN,

בס"ד שלום. יש לי כמה שאלות לגבי מחירים לחלקי המחשב. 1)האם הלוח-אם ASUS P5B DELUXE האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 2)האם הכרטיס מסך GEFORCE 7950 GT 512 MB האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 3)האם זיכרון של 2GB מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. 4)האם מסך MAG 17" LCD שמכירו 1400 ש"ח,אז מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  13. שלום לכולם אני מתכונן לקות בקרוב מחשב ועוד לא גיבשתי את דעתי בנוגע ללוח מתאים למטרות OC?? עכשיו המעבד כנראה E4300 או E6300 לא הגעתי למסקנה מה יותר טוב לOC כרגע אני צריך לוח טוב שיעמוד בOC מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  14. הדריברים(כרטיס קול וכרטיס מסך) של מחשב DELL לא שונה ממחשב רגיל נכון?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  15. שלום לכולם. אני מחפש זיכרון ל-OC רצחני,הרכיבים שברשותי הם: Intel® Core 2 Duo E6600 Asus P5B Deluxe ENERMAX LIBERTY 620W איך הזיכרון הבא ?? תודה.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  16. שלום לכולם. אחרי חיפוש וקריאה גם בפורום כאן וגם באחרים יש לי כמה שאלות לגבי המעבדים החדשים של אינטל/AMD מול הישנים יותר: 1. ממה שקראתי אני מבין שהCORE DUO מתעלה או לפחות אמור להתעלות מעל המקבילה מבית AMD. האם הכוונה היא למעבדים של AMD השייכים למשפחת הX2 המותאמים לסוקט החדש שלהם, AM2? או שהכוונה היא למעבדים אחרים? 2. אני מבין שכל הCORE DUO שיצאו ויוצאים בחודשים אלו לשוק, בעלי ליבת הCONROE הם בטכנולוגיית ייצור של 65nm. אני מבין גם של AMD אין מעבדים כאלו. האם נכון? 3. האם לאינטל יש מעבדים בטכנולוגיית ייצור של 65nm שאינם ממשפחת הCORE DUO החדשה? כםולי הליבה הקודמים, אינם כאלו? במה הם נבדלים מהחדשים, חוץ מאופן ניהול הcache שמאפשר לשתי הליבות לעבוד ביחד ולא ממש ל…

• 7 תגובות
    • 473 צפיות
  17. Started by SpEcToR,

חיפשתי... ולא מצאתי... למה הוא שווה בערך? ל- AMD 5000? יש באנצמרים? תודה

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  18. Started by shlem,

אני מחפש זוג זכרונות 2X1024 למערכת עם קונרו E6600 ללא צורך ב OC על מה הייתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  19. Started by tg,

ברשותי ABIT -IS7 ומעבד פנטיום 2.4 עם HT האם הביוס אמור לראות 2 מעבדים במהירות של 2400 או 2 במהירות של 1200 כי כרגע הביוס אצלי מודיע על 2 מעבדים של 1200 ???

20. Started by asafay1,

[הנושא נמחק]

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  21. היי לכולם בעקבות בדיקות שעשיתי לאחרונה במחשב החדש שלי גליתי שבבדיקת PCMARK04 קיבלתי ציון מאוד נמוך : 2987 וב- 3DMARK03 קיבלתי : 5877 וב-AQUAMARK3 קיבלתי: 44285 לגבי הנתונים הגרפיים אני חושב שזאת תוצאה סבירה, לא ?! הבעיה המרכזית שלי היא ה-PCMARK04 . מישהו אולי יכול לעזור לי בנושא ? מדוע קבלתי תוצאה כל כך נמוכה במחשב שעלה לי קרוב ל-10000 ש"ח ? מה עושים ואיזה כלים יש בכדי לדעת את מקור הבעיה. ??? להלן נתוני המחשב: Intel Pentium 4 3000C Asus P4C E Deluxe 2*512 PC3500 OCZ Antec Sonata Piano ATI 9800Pro 128MB with Arctic-Cooling VGA Silencer 80Gb Western Digital S.ATA

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  22. Started by nivster,

כרגע יש לי XP2100 T-Bred, עם סטפינג טוב, אבל הלוח שלי ענתיקה (KT266) והזכרונות גם. קניתי לא מזמן R9600XT, והמערכת הנוכחית שלי לא עומדת בקצב של הכרטיס. השימוש של המחשב הוא בעיקר משחקים ו-OC, שכמובן מוגבל כרגע... : השאלה היא האם יש טעם להחליף מעבד או שההחלפת לוח וזכרונות לבד גם יעשו עבודה מספקת? אם כן, הייתי רוצה המלצה ללוח + זכרונות טובים בסביבות ה-1500 ש"ח (200 ש"ח לכאן או לכאן). אם עדיף להחליף מעבד גם (חשבתי על XP MOBILE), אז התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח, למרות שלדעתי אפשר להשאיר את המעבד הקיים כרגע. תודה!

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  23. אחד עם CL2 ואחד עם CL2.5. הם יעבדו ביחד? מצטער על השאלה הנובית :-[

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  24. Started by menybo2,

שלום לכולם! אני חדש כאן קניתי לאחרונה מחשב חדש והטמפרטורות לפי דעתי גבוהות. להלן המפרט: מעבד: 3GB אינטל (1 ק"ש) לוח: 875i בוננזה - אינטל זיכרון 512 MB h.d: 160 MB כרטיס מסך: 128 radon 9200 ati הטמפר' הם: המעבד: נע בין 49 co ל- 52 מעלות רציתי לשאול האם זה המעלות האופטימליות שלו הוא שהוא צריך קירור במיידי??? דרך אגב איך המפרט (מחשב בעיקר לגרפיקה) תודה

• 5 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים