מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני מתכון לזכרונות DDR הבאים : האים ההבדל הוא רק בשמות שהיצרן מדביק לזיכרונות שלו ? אם לא אז מה באמת ההבדל ? מהירות העבודה של הזיכרונות או מה ? והאים כול הזיכרונות הללו יתאימו ללוח MSI KT3 ULTRA ARU ומה היה ההבדל בשימוש בין כול רכיב זכרון כזה או אחר (כי ההבדל במחירים הוא לא כזה משמעותי , כ 10 אחוז לכאן ולשם). מתנצל על כול כך הרבה השאלות פשוט נושא הזיכרונות וההבדל ביניהם לא כול כך ברור לי (לפני שמשקיעים עוד אלפי שקלים על ציוד היקפי אחר)תסבירו לי לאט שאבין מהר . דרור.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעכב בניית מחשב ללוחות חדשים ומעבד 3000+ socket 939 אני יודע שהמעבדים הנ"ל יהיו בשוק תוך שבועיים בערך אבל לא ראיתי הערכות לגבי זמינות לוחות מבוססי nForce 4
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
https://videocardz.com/newz/intel-core-i9-10900k-tested-and-compared-with-ryzen-9-3900x-3950x
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש לפני מספר ימים, עם זכירונות של ADATA 500 מגהרץ בנפח 2*512. היום הבחור בחנות ממנה אני קונה אמר לי שהייתה לו בעיה להזמן אותם והוא הזמין לי זיכרונות של TwinMOS שלטענתו הם יותר טובים. דבר ראשון, הם הוא צודק? האם ביצועיהם טובים יותר? (אני מתכנן אוברקלוקינג עוד שנה בערך) ודבר שני, האם יש הבדל מחירים ? אם הם יותר זולים הוא רימה אותי אם יותר יקרים אז הוא יצא גבר רצח תודה
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי עכשיו זיכרון 1 ג'יגה 667 של PQI וקיבלתי עליו שנה אחריות.מעט מידי לא.?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 3 לוחות שונים מקטגוריות קצת שונות לאוברקלוקינג: asus z87 sabertooth vs msi z87 mpower vs asus z87 plus המחשב משמש לצורכי אולפן מוסיקה וקצת עריכות בפוטושופ. תודה...
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני כבר קניתי פשוט מחשב חדש הכל אצלי חדשששש קניתי מעבד ולוח חדשים היום קניתי GF3 עשיתי פורמט והוא עובד פחוא טוב מ GF4 MX ! המשחקים לא עובדים חלק הDEMO של 3DMARK2001 ניקתע כזה ולא זז חלק מה לעשות חברייה? למה דווקה לי יש את כל הבעיות שבעולם?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
מה עדיף? ואני לא מתכנן להריץ אף אחד מהזכרונות במהירות יותר גבוהה מזו שיועדה להם. ???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לוח לשימוש במשחקים אינטרנט וכו'. אני לא עושה OC ללוח ואם כן אז ממש ממש קטן. אני אשים בו זיכרונות DDR2-533 שיש לי כעת בבית. מעבד יש לי כרגע P4 3.2 חד ליבה ובעתיד אני אשדרג נראלי לE6400. איזה לוח עדיף לי? אני חושב ללכת על הASROCK שמעתי שהוא דיי טוב יחסית. זה ממש דחוף כי אני רוצה לקנות את הלוח בימים הקרובים. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
קניתי ג'יגה נוספת למחשב של אחותי, עכשיו יש לה 2 גיגה בשני סטיקים שונים.. ועכשיו שאני מחבר את הסטיק השלישי המחשב עולה ישר וקורס עם blue screen כל ריסט ולא מגיע בכלל לשולחן עבודה. שני סטיקים בכל וריאצייה בכל שילוב בכל סלוט עובדים. רק שאני מחבר את שלושתם יחד המחשב קורס. יש למישהו מושג? תודה!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מותג ה-ProArt היוקרתי של אסוס מגיע אל עולם לוחות האם עם דגם אלגנטי מאוד - כיצד מרגיש מוצר בתחום שנועד להקסים את היוצרים והעורכים? תשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
ראיתי במפרט של הלוח שהוא כבר תומך ב sata 3 וב usb3 אבל מה שכן במפרט רשום שהוא תומך בזכרונות של 1.5 וולט... ולי יש פטריוט עם 1.7 וולט.. השאלה של אם הם יעבדו..
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על אלה? 945P-S3 (מה ההבדל בינו לבין ה S2?) Abit IL9 מי שממליץ אם הוא יכול גם לפרט למה הוא ממליץ עליו, יעזור לי מאוד. תודה רבה!!!!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם 1155 שמסוגל לכבות את הIGP של המעבד (דרך הביוס). אני מחפש את הלוח הכי זול שיכול לעשות זאת ושתומך בUSB3 הלוח צריך להיות מחברה איכותית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס I5 .... עכשיו אני יעשה OC קטן עד 3GHZ וברצוני לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות Asus p7p55d או Gigabyte P55A-ud3 כמובן שיתמוך בCF וב USB החדש 3.0 לפי מה שהבנתי לUD3 יש בעיות בOC לעומת P7P55D בבקשה תסבירו ותיעצו לי
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לוח אם בקרוב (תושבת 1150) ובין הלוחות שאני שוקל יש גם מתוצרת MSI. בחיפושים אחר מידע ודיעות על לוחות (בעיקר בפורומים בחו"ל) נראה שיש לא מעט אנשים שחושבים שהמוצרים של MSI נחותים לאלה של חברות אחרות, במיוחד בכל מה שקשור לאמינות. לעומת זאת הציונים שאותם לוחות מקבלים באמזון ו-newegg לא נמוכים יותר מלוחות מתחרים. השאלה אם יש במוניטין הירוד הזה משהו, או שאפשר להתעלם ממנו ולהסתפק בציונים הטובים של הלוחות עצמם?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם, אם מעבד E8500 שיתמוך בDDR3 ושיתאים למשחקים כבדים. חשבתי על לוח אם צ'יפסט P45, EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3 ועוד שאלה האם כדאי להנכניס 2GB של DDR3 או 4GB של DDR2 . תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ראיתי באתר של OCZ שהם יצאו בתוכנה חדשה שמבוססת על ה MEMTEST 86 אבל עם שיפורים: http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest כפי שניתן לראות היא גם בודקת את ביצועי הזכרון וגם מסוגלת לשנות את ההגדרות של הלוח-אם כדי להשיג ביצועים יותר טובים. מישהו ניסה את התוכנית הזו ? זה עוזר בכלל? I GUESS NOBODY DID//
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
צריך להתאים ללוח אם Ga 770ud3
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מוכרח להודות שאני איש שמאד מאד אוהב מחשבים, ומחפש רק ללמוד כל הזמן. עכשיו תסלחו לי על בורותי אבל אין לי מה מושג מה קורה עם כל העניין הזה, או למה SOCKET כך וכך יותר טוב מ SOCKET אחר. הייתי רוצה לדעת מה קורה עם כל העניין הזה, אני יודה מאד למי שיסביר כאן בקצרה או אפילו יתן לינקים לכתבות. תודה רבה רבה לכולכם. :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
מישהו יודע עד איזה מעבד הלוח תומך? לפי האתר של ASUS זה עד 1.2GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/overview.htm אבל לפי שאלות על הלוח זה עד 1.4GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/faq.htm אז זה לא ברור..
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי לוח עם עם צ'יפסט 945PL-G של Gigabyte ויש בו I-DNA מה זה??
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפני בערך כשבוע חיברתי ללוח האם שלי מאורר 90מ"מ שקיצר והשבית את כל יציאות החשמל בלוח למאוררים, אפילו של המעבד. בדקתי את הספק והכל בסדר, הלוח גם כן עובד ואני לא מצליח למצוא את הבעיה. אני חושש שאחד הפיוזים המובנים בלוח נשרף. מה דעתכם? המערכת מפורטת במפרט. (אוף, אין לי כח להחליף לוח! :-\)
-
שלום בזמן האחרון יצא לנו לראות הרבה מידע על הסוקט החדש של AMD, סוקט AM2... Socket AM2 במקום ה M2 ורשימת מעבדים קטנה: מעבדי סוקט AM2 כבר יופיעו בפברואר: ציפסטים חדשים של NVIDIA עם תמיכה בסוקט AM2: מפרט טכני של מעבדי SEMPRON בסוקט AM2: ועוד... אבל עדיין לא היה ברור לגבי תאריך היציאה המדוייק (ניחשנו שזה יהיה ביוני...) אתמול האתר The Inquirer דיווח שתאריך היציאה הוא 6 ביוני התאריך הזה מציין את הזמן בו אפשר יהיה לקנות את המעבד... אבל גרסאות מסויימות יצאו לפני התאריך הזה... יכול להיות שכבר בסוף החודש הזה... :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-