מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשמוע פה כמה דעות של אנשים... יש לי את הכסף , ואני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתכנן ללכת על מובייל 2600 +לוח אם NF7-SL עכשיו הסדרה שהולכת להחליף אותם תיהיה לסוקט 754 , אז אני יצטרך לוח אם אחר ... וגם אני לא בטוח מה יהיה המחירים של המעבדים החדשים , למישהו יש מושג? אז על מה ללכת? להשיג עכשיו אט'לון לפני שנגמר או לחכות לחדשים?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. הוספתי 128 מגה זיכרון למחשב סלרון 1700 - כעת יש 256. אמנם המחשב נדלק ונכבה מהר יותר, ומנהל ההתקנים מזהה שיש לי 256 מגה, אבל ה-XP עדיין נראה לי קצת "עייף". איך בעצם אני יודע שהזיכרון תואם כמו שצריך? ברור שזה לא המחשב המתקדם בעולם, אבל בעניין הזיכרון, נניח ואין התאמה בין 2 הזכרונות - במה זה היה מתבטא ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עקב מותו המצער של המחשב שלי, או לפחות המארז שלו, אני צריך לוח אם ומארז חדשים (הלוח אם integrated למארז). את כל שאר חלקי המחשב הישן אני יכול לנצל, ולכן אני צריך המלצות לגבי לוח אם שמצד אחד יתמוך ב - Pentium 4 שיש לי (LGA775, ולכאורה כתוב שהוא מיוחד לצ'יפסטים 915 ו - 925X, אבל אני מניח שיש תמיכה אחורה בחדשים יותר?), ומצד שני יהיה כזה שאני לא אצטרך להחליף כשאני עובר למעבד מודרני יותר. מעבר לכך אני צריך עליו SATA, PCI-E ולפחות שני חיבורים למאווררים מלבד זה של המעבד. SLI/Crossfire לא מעניינים אותי. כמובן שאני מחפש אותו ב - ATX form factor. אני מניח ש - 800 שקלים אמורים להספיק למשהו סביר בהחלט, אז אשמח להמלצות (בייחוד אם זה משהו שאפשר לקנות ב - KSP, כי אני די קרוב לאחד). אגב, א…
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות השבוע כרטיס מסך חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים למשך מספר חודשים והחלטתי שאני הולך על ה-HD 4670 המליצו לי גם להוסיף כרטיס זכרון של 1 גיגה כדי לשפר עוד קצת את הביצועים. חשבתי שאם יהיה לי כבר 2 גיגה במחשב אז אולי כדאי להתקין גם ויסטה? מה אתם אומרים? בהתחשב במחשב הלא כל כך חזק שיש לי (וכמובן בשדרוג) שווה להתקין ויסטה? זה לא סתם יכביד על המחשב בזמן הרצת משחקים?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
בקשר למעבד במפרט http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74301.0 CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 כמה דברים: -הבנתי שבשביל מעבד 64 צריך גרסה מיוחדת של WIN XP, האם זה נכון? האם זה יכול לגרום לי בעיות (במשחקים או תוכנות למשל)? -האם כדאי לקנות ב PCH את זה (עם המאורר) ב 1444, או לקנות מעבד לחוד ומאורר לחוד? -האם ה 64 עושה הבדל גדול בביצועים יחסית למחיר שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
?? הסקתי שהוא יותר טוב כי הוא עולה יותר... אז מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ומה יותר משתלם? זה חשוב מאוד תודה...
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זיכרונות DDR II פועלים על מחשבים שמבוססים AMD (מעבד AMD) כי אני זוכר שפעם לא היה אפשר DDR II היה אפשר רק DDR הראשון ונסכנסתי למפרטים המומלצים ושם משלבים AMD בDDR I ולא בDDRII . לכן אני שואל אותכם האם אפשר להפעיל זיכרונות DDR II על משחב עם מעבד AMD שיש לך לוח אם שתומך בDDR II במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=109099 לוח לא משו בכלל ל OC, ולא מצדיק את המחיר שלו (1100)
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד THINKPAD מסוג T40 עם זכרון 256MB מסוג DDR pc2100 266Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256 או 512, ואמרו לי שאפשר להוסיף מסוג pc2700 עם 333MHZ והמחשב יידע להתאים את עצמו למהירות הנמוכה יותר. (הוא יותר זול מה - 266) האם זה נכון, או להתעקש על pc2100? בנוסף, איפה אתם ממליצים לקנות זכרון כזה, אפילו משומש? תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני קונה את הולח של ABIT IS7-E ואני מתכוון להתקין אותו לבד... אני קורא את ההוראות התקנה ויש שם משהו שאני לא מבין... WAKE-UP HEADER ולאיזה מצב לכוון אותם (אפשר \ אל תאפשר) יש שם כמה כאלה אחד לPS2 ושניים לUSB
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שלא בשימוש, מחשב ישן ישן, עכשיו השאלה שלי היא אם אני אקח את הזיכרון שלו (זכרון ישן לא יודע איזה מלפני 10 שנים בערך) וארכיב במחשב שאני משתמש בו כך שיהיו לי 2 זכרונות במחשב, זה ישפר משו? זה יוסיף משו? או שעדיף לא להרכיב אותו?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה בזכרון מטמון אבל מה זה נותן לי בשטח? בטעות פירסמתי את זה פה ואני לא יודע איך למחוק אז בבקשה להעביר למעבדים לוחות אם וזכרונות!
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ללוח אם GIGABYTE GA-965P-DQ6 ומעבד Intel Core 2 Duo E6600. בימים האחרונים אני רואה שניתן לעבור ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 בתוספת מחיר קטנה מאוד. רציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין לוחות האם והאם כדאי לבצע את ההחלפה כאשר תוספת המחיר היא פחות מ - 100 ש"ח. בנוסף האם כדאי לחכות עוד קצת זמן ולהחליף את המעבד ל - Q6600 בהנחה שהמחיר ימשיך לרדת בחודש חודשים הקרובים. אני רוצה לציין שאין לי בעיה של זמן להמתין חודש חודשיים וגם לא בעיית כסף. הזיכרון שלי הוא CORSAIR DDR2 2048MB 800MHz CL4 ומאוורר למעבד Thermaltake Silent 775D CL-P0378. תודה.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
רכשתי מעבד AMD 64 . איך אני מקרר אותו עם מינימום תקציב... אמרו לי להשים אותו על השולחן ולא על השטיח .. זה נכון?? מה עוד אפשר לעשות (יש לי 200 ש"ח אם זה עוזר.....)?? -כמה מאוורררים רצוי? -יש שיטות או דברים כאילו?? בקשה תעזרו לי מהר .... לפני שישרף לי פה איזה משהו... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם יש גרסאות שונות לאותו הלוח? שמתי לב שיש גרסאות של REV 3.3 וכו... אצלי כתוב: REV: C2 האם זה יותר טוב או פחות טוב, מה זה אומר על הלוח שלי ביחס לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש E6300 או E6400 ומחפש לוח טוב גם ל oc בתקציב של 700-800 ש"ח, יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות בקשר למעבד שהזמנתי(amd am2 3800+): 1.הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד רגיל 3.0 ג'יגה הרץ נכון?אם כן איך זה? 2.יש משחקים שהדואל קור לא פועל איתם טוב וזה מוריד את הביצועים,אז יש דרך לעשות שהם יפעלו רק עם ליבה אחת...עכשיו האם זה אומר שהמעבד יפעל כמו מעבד רגיל(בעל ליבה אחת) במהירות 2 ג'יגה הרץ(שזה איטי...)או שבגלל שזאת טכנולוגיה חדשה זה עדיין יעבוד יותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
agp/x2-pci-e ddr2 667 אם יש תגידו לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי. שאלתי את השאלה בפורום אוברקלוק ולא ממש זכיתי לתשובה..כנראה כי היא רלוונטית יותר לפורום הזה אלו הזכרונות המדוברים F1-3200PHU2-2GBZX..אני מניח ש הF1 מציין 1T..שאותו אני רוצה לשנות ל-2 בגלל הבעיה שמיד תפורט לא הצלחתי למצוא בביוס איך לשנות, את שאר התזמונים כן, וזה לא מופיע...אז אולי הוא מופיע בשם אחר.. הסיבה שאני רוצה להשנות היא כי מדובר בשני סטיקים של 1GB כל אחד והלוח לא מוכן בשום צורה לצאת מיחס של 2/1.66..וגם כשאני מנסה לעשות OC (אפילו רק להביא אותם למהירות הנורמלית שלהם והלויד את המכפלה של המעבד כדי לשמור על אותה מהירות..כך שזה אפילו לא באמת OC) עם היחס הזה הוא לא ממש עולה..קראתי איפשהו שזה קשור לזה שהלוח לא תומך בשני סטיקים DOUBLE SIDED, אלא רק בחיבור מסוים (יעני חרי…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי לוח אם VC820 עם מעבד PIII 733 . רציתי לדעת אם הוא יתמוך במעבד PIII 866 , בSEPCS של הלוח אם רשום שהוא תומך עד 733 ,אבל המסמך היה עדכני לפני שיצא מעבד חדש יותר . מישהו מכיר ? (יש לציין שהמעבד בלוח הזה יושב עד הצד - על כרטיס בSLOT מיוחד ?). תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
איזה שבב עדיף לי ה-VIA או ה-nForce3 ? לפי מה שקראתי ה-nForce יותר טוב ל-AMD אבל בביקורת ל-A64 ה"מבקר" השתמש ב-VIA. ה-VIA יותר זול במאה ומכיל בדיוק אותם Add-ons (כאילו SATA RAID, 1394 וכל השיט הזה p=). בבקשה תענו מהר כי עד שהחלטתי לקנות A64 ולשלם את "קנס" ה-400 שקל אני לא רוצה לשנות את הדעה שלי שוב. אה כן, ודעות על מה עדיף לקנות (מחשב למשחקים בעיקר וקצת תכנות) 2.8c או A-64 3000+ יתקבלו בברכה. נ.ב. בקשר לזכרונות. אני רוצה לקנות 2 סטיקים (אני לא יעשה OC.. לפחות לא ב2-2.5 השנים הראשונות) אז חשבתי על סמסונג.. אז ראיתי ש-Twinmos שאמורים להיות יותק טובים מסמסונג מציעים They may 3200 cas32 w/heat spreader וסטיק אחד כזה עולה רק ב-5 שקל יותר מהסמסונג. אז כדאי לקנות אותם כן …
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
המארז מבפנים אצלי נראה רע חוץ מהמון אבק לא רואים כלום, איך לנקות אותו ביסודיות ואת המאווררים שלו (מארז ספק מעבד) - יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 128M המאוורר שלו הלך והוא לא מסתובב יותר, הוצאתי אותו יש בזה סכנה ?? -איך אני בודק את הטמפ' של חלקיקי המחשב בדרך הכי קלה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. יש לי מארז Compucase 6R21B בעל האוורר קדמי ואחורי. מהמאוורר האחורי יש כבל (שחור/אדום/לבן) עם קונקטור 3 פינים + כבל עם סנסור טרמי. מהספק ENERMAX 425W יוצא כבל בעל שני גידים (שחור/לבן) עם קונטקור של 3 רגליים. על הלוח יש 4 חיבורים למאווררים: CPU_FAN, SYS_FAN, PWR_FAN, NB_FAN רציתי לדעת למה מיועד כל אחד (ברור לי למה ה- CPU_FAN :). מה מחברים לכל אחד מהם (מאוורר קידמי/אחורי, מאוורר ספק)? וגם מה עושים עם הסנסור הטרמי?!? הוא לא ישבש את השליטה של לוח האם על מהירות המאוורר?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-