עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shon,

ברצוני לדעת האם הדותן נופל מהסנטרינו באיזושההי בחינה , ואם לא מה הבדל המחירים בינהים לאותו מעבד(אותו מספר סיבובי שעון). תודה תודה לעונים!!!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט אשר ישמש לעריכת וידאו, כמובן בליווי כרטיס דגימה ייעודי לכך, אך כל הרינדור והעיבוד יבוצעו בעזרת המעבד והזיכרון כמובן, ופה נשאלת השאלה: אני מתלבט בין amd athlon 64 3200 לבין intel prescot 3200 המחשב יהיה עם 1 ג'יגה זיכרון ועוד דברים טובים אחרים אך השאלה העיקרית הנשאלת כאן היא איזה מעבד לקחת למרות שאני יודע שאינטל קצת יותר מהירים בקידוד האם ההפרש הוא משמעותי - עניין של שניות, דקות או שעות. נא תשובתכם בהקדם.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by maccabeast,

שלום, לפי מיטב זכרוני ,היה אתר שהיית מכניס את המס' הסידורי של הזכרון וזה היה מוצא את כל הפרטים עליו, אפשר לדעת מה האתר? תודה.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by Floyd,

יש לי מחשב פנטיום 3 450MHz, לאחרונה הוא התחיל להודיע לי שמהירותו היא 300MHz ונראה שהוא עובד יותר לאט. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by BneXt,

אני רוצה מפרט טוב לגיימינג משחקים כמו WOW,Aion,Guild wars וכו'. אז זה המפרט וגם התקציב שלי : http://www.tms.co.il/preview/spec/ft9q4pnc מה אתם אומרים עליו?המפרט הזה טוב ? תודה לכולם =] עריכה : חח התבלבלתי זה לא בפורום הזה..חח התבלבלתי בין מעבד למפרט..סורי ..אפשר למחוק מנהלים

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  6. שלום לכולם ברצןמי לרכוש מחשב עם לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט וברצוני לדעת אם הוא תומך בכרטיס זכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel למה שהסתכלתי בטבלת הזכרונות שאפשר לשים ללוח האם לא מוזכר שם הדגם הזה אך הבנתי שזאת לא טבלה מלאה ויכול להיות שזה כן מתאים אשמח לתגובה עם מישהו מכיר את הלוח אם או הכרטיס זכרון

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  7. Started by sroolik,

הם פועלים עכשיו על 133 אבל יכול להיות שזה בגלל שהלוח שלי מגביל אותם, יש דרך לדעת מה המהירות למרות שהלוח מגביל ? אולי זה כתוב על הצ'יפים ? תודה ! ! !

8. Started by roadrunner,

512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 או OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Rev 2 Performance שניהם בערך באותו מחיר

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  9. הוצע לי תחנת עבודה dell 690 precision . השאלה היא איזה מעבד לוח אם וזיכרונות הכי מהירים הקיימים בסידרה זו . האם שידרוג לשני דיסקים 146GB 15K RPM SAS - $330 יעשו את ההבדל (במקום sata 7200 רגילים). האם 4GB DDR2 667 Quad Channel FBD Memory (4x1GB) מספיק מהירים או שעדיף DDR3 . תודה מראש SIMULATOR

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by KING36,

אני צריך לוח אם תומך בSLI שהוא לא של asus ויש בו כרטיס קול .

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by 54321,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מתלבט בין שני זיכרונות זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1424&products_id=10358 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1721&products_id=6781 ועוד שאלה מה ההבדל בין הראשון לזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1424&products_id=10166 תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  12. אם אני קונה זכרונות ddr 800 ללוח אם שתומך עד 400 הם יפעלו (אפילו שזה על 400 ) או שלא יתאימו בכלל ..... (מבחינת מחיר ה800 יותר זולים מה400 ) תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by amit123,

יש לי שתי שאלות בקשר למעבד שהזמנתי(amd am2 3800+): 1.הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד רגיל 3.0 ג'יגה הרץ נכון?אם כן איך זה? 2.יש משחקים שהדואל קור לא פועל איתם טוב וזה מוריד את הביצועים,אז יש דרך לעשות שהם יפעלו רק עם ליבה אחת...עכשיו האם זה אומר שהמעבד יפעל כמו מעבד רגיל(בעל ליבה אחת) במהירות 2 ג'יגה הרץ(שזה איטי...)או שבגלל שזאת טכנולוגיה חדשה זה עדיין יעבוד יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  14. ראיתי כמה פעמים בהשוואת מחירים את נושא האחריות על זיכרונות . אותו רכיב נמכר במספר חנויות כאשר בחלק מצויין שיש עליו זיכרון 3 שנים יצרן\מעבדה ובחלק לכל החיים . השאלה האם זו טעות או שהיצרן נותן ל-3 שנים והחנות מרחיבה את האחריות לכל החיים ? במקרה כזה שהיא אכן מרחיבה , האם היא צריכה להחליף לי את הסטיק זיכרון במידה ונפגם לאחר תקופה של מעבר ל-3 שנים והאם בכלל יהיה לה במלאי כאלה ? מה החנות אמורה לעשות למען הצרכן במקרה כזה ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  15. אם אני אפעל לפי המדריך הזה: http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm צריכה להיות בעיה? אני מפחד לפגוע במחשב, אני רוצה להיות בטוח שכלום אבל כלום לא ייקרה למחשב. כמו כן, יש מישהו שניסה את זה? זה מהאתר של DFI, לא נראה לי שז יכול לפגוע לי במחשב, אבל בכל זאת, להיות בטוח...

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by yehob,

יש לי שלושה כרטיסי זיכרון שנים 128MB ואחד 64NB כרטיס אחד של 128MB והכרטיס 64MB הם PC100 ו128MB הוא PC133 רציתי לשאול אם זה המהירות של הכרטיס?? ואם כן מה יקרה אם אני ישנה בביוס את הכל PC133?? האם הא ירוצו יותר מהר?? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  17. עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב, וראיתי בksp את הזכרונות שלהם, והמחיר שלהם נמוך לגמרי, רציתי לדעת למה והאם כדאי לקנות אותם, אני מתכנן לעשות oc וזכרונות 500mhz היו עוזרים :\

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by emilio,

רציתי לדעת האם כרטיס מסך זה: PCX - Radeon HD2400 PRO HDMI בעלות של בין 400 ל 500. יתמוך בהבחנה גבוה, בצורה חלקה ללא כל התקיעות או שאתם ממליצים לי משהו אחר עם יציאה של HDMI. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by tg,

ברשותי ABIT -IS7 ומעבד פנטיום 2.4 עם HT האם הביוס אמור לראות 2 מעבדים במהירות של 2400 או 2 במהירות של 1200 כי כרגע הביוס אצלי מודיע על 2 מעבדים של 1200 ???

21. אני מנסה להחליט מאיזה שתי אפשריות כדאי לי לקנות את הכרטיס שלי?(יש לי הנחה לשניהם - ככה שהמחיר הוא לא אותו דבר). הנה שתי האפשריות : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 מה שאני רוצה לדעת הוא : 1. מה ההבדל ביניהם בכלל ? 2. האם הם כרטיסים טובים ? 3. מי מהם יותר טוב ? 4. האם בכלל כדאי לי לקנות אחד מהם ? 5. ומה אומר הVALUE בשם של הראשון ? ובקיצור איזה מהם כדאי לי לקנות ????? בבקשה תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף בשביל ההנחה!!!

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by ZeppeliN,

שלום, יכול להיות שאבא שלי יכול להביא לי זכרון פנימי מארה"ב. התקציב שלי הוא 100$. DDR2 667MHz 2X512MB של חברה טובה לOC

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  23. אני רוצה לקנות את הלוח אני לא יודע אם אני יעשה OC אבל מחירו סביר יש לו צ'יפ חדש והמום פיצ'רים ובכלל הלוח טוב לפי מה שקראתי. האם כדאי לקנות אותו בהנחה שאני לא ייגע בOC אני די מתלבט בינו לבין ASUS P4P800 DELUXE רק שאני די חושש בגלל שיש לו צ'יפ 865 שהוא ישן יותר מי מהלוחות טוב יותר בהנחה שאני לא עושה OC????

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  24. Started by The-Fox,

אז ככה, יש לי כרגע לוח של Asus מדגם A7v333 עם Xp1800 עכשיו אני רוצה לשדרג, הבעיה היא שאני די מצומצם בתקציב... עכשיו ראיתי שאביט נותן יחס די טוב של עלות וביצוע... מה יותר טוב, Nf7-s או An7 ? ומה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הבנתי... כמו כן אם יש הצעות ללוח אחר יתקבל בברכה... נ.ב. חשבתי שהגיגה בייט טוב אבל ראיתי שהוא לא הצליח כמו בסדרות האחרונות של גיגה בייט.., נו מיילא... :-\

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. שלום אני בעל מחשב AMD סאן- דיאגו 3700 + המעבד 128 + 1024 2GB זיכרון משתמש במחשב בעיקר לראות סרטים כולל XVID +DIVX +X264 עם העלאתו לרזולוציה עד 720P אחרי כיווני הקודים לאיכות מקסימלית עם כל מה שעובד במחשב ממוצע 30 % מכח ה-CPU מנוצל השאלה : האם לשדרג ל- AMD Athlon 64 X2 4800+, 2.4 GHz או שחבל על הכסף ?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים