עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Trance,

יש לי שאלה :נניח כשמישהו רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח התקיציבם הבינוני אתם ממליצים לו לקנות כרטיס מסך עם 128 כי עד שיהיה שימוש ב256 מגה הליבה של הכרטיס לא תהיה מספיק חזקה על מנת להריץ את הישומיים אז למה אתם חושבים שמעבד נניח ה3000 למשל יהיה מספיק חזק להריץ פקודות ב 64 ביט ברגע שהם יצאו?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  2. שלום לכולם, אז לעניין, אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל. OC בזמן הקרוב לא מתוכנן... (לפחות שנתיים.) גם שארצה לעשות OC אז הוא יהיה בסיסי ביותר. חשבתי על ה645P-S3 של ג'יגה בייט. מה אתם אומרים? ועוד משהו, כדי שתוכלו לעזור לי בצורה יעילה יותר (אוהב אותכם =] ) אני קונה מהאתר NewEgg, והעדפה שלי שהלוח יהיה בסביבות 70$. תודה.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי מעבד e6750 של אינטל 2 ליבות 2 גיגה זיכרון מהירת 800 לוח של אסוס p5k p35 וספק כוח של enemarx 500 w ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של 9800 gtx 512 האם המחשב שלי מספיק טוב האם יכול להיות לי צוואר בקבוק ןמה זה צוואר בקבוק בכלל אשמח לקבל תשובות

4. הלוח הוא PCPartner Via P4M800PRO תומך?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  5. Started by יהונתן,

אהלן קניתי מחשב חדש לפני שבועיים... רציתי לדעת אם אני צריך לעדכן את הלוח ASUS STRIKER EXTREME אני חושב שקראתי איפה שהוא על מישהו שקנה ועדכן... עם מישהו יודע משהו על זה אני ישמח תודה...

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת האם על לוח אם של אביט דגם nf7-m הסמפרון יכול לעבוד וגם האם הוא יכול לעבוד על כל הלוחות של שהאטלון עבד עליהם או שהוא צריך לוחות חדשים, זה חשוב לי לדעת כי אני צריך לייעץ לידידה ובכלל לאנשים תודה מראש על התשובה המהירה :-)

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by LIOR1994,

למעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. Started by -OmeR-,

שלום.. יש לוח אם ABIT IS7 ויש לי את היציאה הזאת. מה היא עושה ואיך אני יכול לנצל אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by דניאל נ,

שלום , אחי הצעיר רוצה לשדרג את המעבד שלו האם שווה לו לשדרג ולאיזה מעבד . זה המפרט : מעבד נוכחי -P4 2.93MHZ לוח - ASUS P5LD2 SE זיכרון - KINGSTO 1GB 667MHZ ELIXIR 512MB 667MHZ שווה =1.5GB כרטיס מסך - 7300GT GIGABYTE. ספק כוח - HEC 300WAT . מה צריך להחליף והאם שווה לשדרג מעבד בנתנוים אלו .?

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  10. פעם הייתי פריק בפורום ובחומרה והיום אני חייל ואני בקושי עוקב אחרי מה שיוצא, אבל עם מחירים כמו של היום שווה לשדרג את המחשב. אני רוצה לקנות את המעבד 3500 AM2 ויחד איתו אחד מהלוחות הבאים : 1. ABIT KN9-S 2. DFI INFINITY ULTRA-II AM2 כמו כן , איזה זיכרון לקחת ? אני רוצה ללכת על TWINMOS כי זה זול השאלה איזה מהירות 533 \ 667 ? האם יש הבדל גדול בביצועים? ושאלה לכרטיסי מסך: האם ה7300GT שאני רואה בכל מקום בסביבות ה550-600 שקל עולה ברמה שלו על 6600GT ?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by skr,

אז ככה חברה בירידת מחירים אמורים לצאת המעבדים החדשים של אינטל וגם אמורה להיות ירידת מחירים של הC2D ה"ישנים"? וחברה מה עדיף הE6750 או הE6600? ובעיקרון יש למה לחכוות? ועוד משהו המעבדים החדשים שאמורים לצאת יהיו טובים בOC?

12. האם משהו מכיר את התוכנה הזאת Ashampoo Core Tuner או ניסה אותה אפשר חוות דעת ??????? תקציר: אשמפו מכוון ליבה מאפשר להשתמש בכל כוח הליבות שיש במחשב האישי של המשתמש. כל מה שצריך לעשות זה לבחור את אפשרות הייעול האוטומטית וזה ייעדכן את כל התוכנות שרצות לקבל יותר כוח מהמעבד. כמו כן ניתן לייעל תהליכים מסויימים, להציג תצוגה בזמן אמת של כל המשימות שרצות על המחשב ולדאוג למיקסום של יכולות המערכת. מאפיינים: * ייעול בלחיצה אחת של כל המשימות שרצות על המחשב * ייעול בלחיצה אחת של משימה פרטנית. * תצוגה בזמן אמת של מצב המעבד http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Ashampoo-Core-Tuner.shtml

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by tkhvbcht,

אני מחפש לוח אם שגם יתמוך בחיבור agp לכרטיס מסך הישן שלי... ובנוסף יתמוך במעבדים החדשים הcore 2 due וגם בזכרונות ddr2... יש חיה כזאת? תודה רבההה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  14. טוב.. רציתי לעשות OC למחשב שלי הבעיה שלי שאין לי מושג מה אני הולך לעשות ואיך.. אני צריך עזרה על כל דבר שקשור מה זה ביוס ובאס והיכן הם נימצאים. פתיחת מכפלה. היכן מעלים מתח. מה זה FSB ואיך משנים אותו מה זה PCU וג'אמפריים ואיך כל אחד קשור לשני. כמו שאתם רואים אני לא יודע יותר מדי.. אבל כל מידע שתיתנו לי ממש יוכל לעזור לי ובבקשה כמה שיותר בפירוט..

15. Started by Vidati,

שלום, יש לי לוח אם של ASUS - P5N32-E SLI ויש עליו את הקירור של ההיט פיפ. כדאי לפרק אותו לניקוי והחלפת מישכה טרמית? יש בכלל משכה טרמית? תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by chief,

אני קונה מחשב לעבודה משרדית והחלטתי לקנות מעבד E6550 איזה לוח אם הכי מתאים?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. אני עם זכרונות 533 ואני מחליף לוח + מעבד, זכרונות לא בא לי להחליף פשוט כי זה כבר יוצא לי יותר מידי והסבירו לי שאפשר לעשות אובר קטן גם בלי זה. מה המעבד שיהיה לי הכי חזק עד 450~500 שקל ? אפשר גם של AMD. מה שאני חשבתי עליו זה E2180 בגלל המכפלה הגבוהה ואני אוכל להגיע איתו עד 2.66 GHZ שזה ניראה לי מספיק למשחקים של היום ושל עוד שנה שנתיים לא ? ותגידו, יש אזה מעבד חדש וטוב שהולך לצאת בשבועיים הקרובים ?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. יש לי מעבד VENICE 3500 שנקנה לפני 4 חודשים וראיתי שעכשיו הוציאו דגם חדש שלו אם איזה בקר זכרון משופר.. אבל מה בדיוק השתפר בו... למשל ב ווינצ'סטר\קלוהמר היה בקר שברגע שמחברים יותר מ 2 סטיקים של זכרון (3 או 4) אז מהירות הזכרון היתה יורדת מ 400MHZ ל 333MHZ - ושהוציאו את הוניס זה אחד הדברים העיקרים שתוקנו בו (כמובן גם היה מעבר ל 90NM) אז מה הקטע עכשיו מסתבר שעדיין הבקר זכרון דפוק??? מישהו יודע אולי בדיוק מה קורה פה.. האם שווה לנסות להחליף את המעבד ב CDLOG שם הוא נקנה...

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  19. Started by eddie_b,

לאיזה מעבד ניתן להשוות את ה-AMD לפנטיום?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  20. זה הדגם ----- D915PBLL הנה פירוט, מצטער שזה באנגלית. Intel Desktop Board D915PBLL The Intel® Desktop Board D915PBLL supports Intel® Pentium 4 processors and features PCI Express* x16, DDR2 memory, Intel® Matrix Storage Technology, and Intel® High Definition Audio for a rich multimedia experience. The Intel 915P Express Chipset supports high bandwidth interfaces and discrete graphics. It supports Pentium 4 processors featuring Hyper-Threading Technology. The D915PBLL motherboard provides four DIMM sockets that are designed to support up to 4GB of DDR2 533/400 memory. You can also increase your graphics bandwidth with the PCI Express x16 graphics connector. It delivers up …

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by AVI77,

ברשותי לוח אינטל DG965SSCK ושמתי לב שבלוח יש ארבע סלוטים לזכרונות 2 כחולים ו2 שחורים. עכשין בשני הכחולים יש שני DIMM של 512M על מהירות 800. השאלה שלי היא מה תפקידם של שני הסלוטים השחורים הנוספים והאם אני יכול להוסיף עליהם עוד שני DIMM של 512M על 800 כדי להשלים ל 2G .

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by gshhar,

יש לי AMD XP 2000 אבל אני יודע שישנם שני סוגים. מה שרשום על הליבה זה: AX2000DMT3C AGOIA0223TPGW יש מצב לאיזה OC קטן איתו?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by TrancEnergY,

יש לי מחשב של (AMD 3000+ (2000GHz אבל בכמה תוכנות הוא מראה לי רק 1005GHZ למה זה ככה?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  24. מדובר באותה גירסת ביוס רשמית, רק עם תוספת שאמורה לפתור את בעיית ה Boot בשימוש עם התקני USB שונים. http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&STATUS_FLAG=A&SITE=UK אני מניח שזה גם אמור לפתור את הבעיה שהיתה לי. ברגע שבביוס היו מאופשרות האופציות - USB Keyboard/Mouse Support, ההתקנה של חלונות Xp היתה נתקעת על ההתחלה וגם תהליך ה POST כולו היה מתעקב בכמה שניות. שווה עוגיה. *מסקרן אותי למה הם לא שינו כבר את מס' הגירסה ל 311 או 312, לדוגמא. הרי העניין לא נפתר עוד באותו היום.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by waveburst,

יש אגדה עירונית כזו (לפחות ככה זה נשמע לי) שזכרונות של kingstone וAMD לא מסתדרים טוב ביחד.... יש שמץ של אמת בזה?!

• 6 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים