עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ciauai,

לוח אם עד 800 שקל הציעו לי שתיים GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE ?945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, המעבד כמובן סדרת CORE 2 עכשיו מה עדיף? והאם יש הבדלים ? ואם שווה לקחת אותם או שיש משהו יותר טוב בסכום כזה? החנות ממנה אני קונה www.ksp.co.il

• 5 תגובות
    • 474 צפיות
  2. אם אני אפעל לפי המדריך הזה: http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm צריכה להיות בעיה? אני מפחד לפגוע במחשב, אני רוצה להיות בטוח שכלום אבל כלום לא ייקרה למחשב. כמו כן, יש מישהו שניסה את זה? זה מהאתר של DFI, לא נראה לי שז יכול לפגוע לי במחשב, אבל בכל זאת, להיות בטוח...

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by Crown,

היי אנשים האם יהיו לוחות ל core2 גם בצ'יפים של ATI ו nvidia ? או רק אינטל? בדרך כלל הצ'יפים של NV הרבה יותר טובים ל OC ... ומשום מה כמעט ואין לוחות עם צ'יפים של NV שלא נדבר ATI שעל הנייר הצ'יפ שלהם הכי טוב.

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by eddie_b,

לאיזה מעבד ניתן להשוות את ה-AMD לפנטיום?

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by gilloze,

שלום יש לי מחשב ליפני 5 או שש שנים אז ככה אני יצלם את הפריטים שלו כי אין לי כוח ליכתוב זיכרון:http://img151.imageshack.us/img151/3329/memkp2.jpg מעבד:http://img88.imageshack.us/img88/1567/pantiumqi7.jpg לוח אם:http://img241.imageshack.us/img241/3535/boardca8.jpg האתר של הלוח אם שלא יהיה לכם קשה לחפש זה זה בידיוק: דרך אגב לוח של msi http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=44&kind=1 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז ככה אני מנסה לעשות oc למעבד לא הולך לי אין לי תאפשרות הזאת בביוס אז ככה חשבתי לעשות oc עם clock gen אני לא כל כך יודע איך , אז ראית…

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  6. Started by ilay22,

ההתלבטותשלי היא בין סדרת ה 2000 של אינטל, בגלל התקציב, ואם לחורג אז ל AMD5400 או 7200? (לא מתוכנן OC)

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  7. דור המעבדים שיחליף את Skylake לא יהפוך עולמות, אבל בכל זאת אמור לספק כמה שידרוגים חשובים לצרכנ לכתבה: http://hwzone.co.il/14-ננומטר-למתקדמים-פרטים-טכניים-חדשים-א/

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  8. Started by SUPER300,

1) מה אתם אומרים על Sabertooth Z77 מבחינת לוח לגיימינג ואוברקלוקינג? 2) כשכתוב 8+4+2 פאזות, זה אומר בכללי 12 פאזות למעבד, ושתיים לראם? 3) כתוב במפרט הלוח שהוא תומך בזכרונות עד 1866MHz. האם זה באמת נכון או שזה לא חוסם אותי ואני יכול להגיע ל2133Mhz בלי בעיה? 4) למה חשוב כל כך לקרר את מייצבי המתח? האם זה בגלל שככל שהם פחות חמים אז הם מספקים מתח יציב יותר? בבקשה תענו לי מהר, אני קונה את הלוח אם ביום ראשון וזה ממש חשוב לי... תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  9. Started by oooz,

Gigabyte GA-7VT600P-RZ אפשר לקבל עליו עוד קצתל מידע? תודה

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  10. Started by Tbox27,

שלום לכולם , לא מזמן קיבלתי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מתאימים התקציב שלי הוא בערך עד 1000 שקל ללוח אם ועד 800 שקל לזכרונות אשמח מאוד אם תמליצו לי על דגמים טובים הדברים החשובים שאני רוצה מהולח והזכרונות זה יציבות בעיקר ביצועים טובים ויכולות אוברקלוק סבירות תודה לכל מי שיעזור תומר

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  11. Started by Nu,

איזה שבב עדיף לי ה-VIA או ה-nForce3 ? לפי מה שקראתי ה-nForce יותר טוב ל-AMD אבל בביקורת ל-A64 ה"מבקר" השתמש ב-VIA. ה-VIA יותר זול במאה ומכיל בדיוק אותם Add-ons (כאילו SATA RAID, 1394 וכל השיט הזה p=). בבקשה תענו מהר כי עד שהחלטתי לקנות A64 ולשלם את "קנס" ה-400 שקל אני לא רוצה לשנות את הדעה שלי שוב. אה כן, ודעות על מה עדיף לקנות (מחשב למשחקים בעיקר וקצת תכנות) 2.8c או A-64 3000+ יתקבלו בברכה. נ.ב. בקשר לזכרונות. אני רוצה לקנות 2 סטיקים (אני לא יעשה OC.. לפחות לא ב2-2.5 השנים הראשונות) אז חשבתי על סמסונג.. אז ראיתי ש-Twinmos שאמורים להיות יותק טובים מסמסונג מציעים They may 3200 cas32 w/heat spreader וסטיק אחד כזה עולה רק ב-5 שקל יותר מהסמסונג. אז כדאי לקנות אותם כן …

12. Started by computer_freak,

בתוכנה cpuz היה רשום שמהירות הבסיס שלי 400 מגהרץ ומהירות ה פרונט 100 מגהרץ אז לאן הולכים עוד 300 מגהרץ?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  13. ערב טוב לכולם! אני עומד לפני קניית מחשב ואני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לזיכרונות. אני כניראה הולך לקנות PIV 2.8C או 3C עם לוח P4P800 DELUXE של ASUS . עכשיו אני רוצה להתאים זיכרון. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים, סרטים, מוזיקה, הקלטת מוזיקה מאורגן למחשב, עבודה בפוטושופ ואולי בעתיד גם בתוכנות 3D כמו 3D STUDIO MAX. בזמן הקרוב אני לא אעשה OC אבל אולי בעוד כשנתיים אם המחשב יהיה כבר די איטי אז אני אעשה. שאלה ראשונה שלי היא איזה גודל של זיכרון לקחת : 512 או להשקיע ב 1024? האם עכשיו יש הבדל רב בין הגדלים? אני רק רוצה להגיד שאין לי תקציב מדויק פשוט אני מחפש זיכרון איכותי ואני לא אתקמצן עליו אני ממלא משקיע הרבה כסף במחשב. אז לסיכום, איזה זיכרון אני צריך לקחת? שאלה נוספת שלי היא מה ההב…

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  14. לפעמים, בעצם כל פעם שניה בערך שאני מפעיל את המחשב כתוב שהמהירות של המחעבד היא 1150 ואז הוא כותב לי שמשהו קרה או אוברקלוק פייל או בעיה בהגדרות של הביוס אני נכנס לביוס ואין מה לשנות, אז אני מפעיל את המחשב מחדש בערך 6 פעמים עד שזה מסתדר וכותב מה המהירות האמיתית 2600 amd barton, מה זה יכל להיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  15. היי אני מחפש MOBILE XP 2500 או 2600. האם יש איזו חנות (חוץ מ excaliberpc) בארץ או בחו"ל שמוכנה לגלות מה הסטפינג שהיא מוכרת ? האם מישהו קנה כזה מעבד בארץ ? אם כן באיזו חנות ומה קיבלת ? תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  16. Started by D-Bang,

יש לי לוח אם של אסוס (P4B533) ועליו 256mb זיכרון מסוג ddr 2100 יש לי רק עוד סלוט אחד פנוי ואני רוצה להוסיף עוד 256.. השאלה אם יש לי שניים של 128 זה לא בעיה להוסיף עוד אחד של 256?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, כאשר כרטיס המסך (8800GT) תומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 x16 אבל לא מצאתי לוח אם שתומך בגירסא 2 של PCI-EXPRESS. האם יצאו לשוק לוחות אם שתומכים בגירסא 2? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by Shpitz316,

יש דבר קטן שמפריע לי מאוד במעבד: אם המעבד הזה הוא במהירות 3Ghz, איך יכול להיות שאצלי בBIOS כתוב 2.66Ghz? (בVISTA לעומת זאת דווקא כותב כמו שצריך 3Ghz) מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? האם משהו אצלי לא תקין? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  19. Started by jorgito,

שלום! מחר אני הולך לקנות עוד זכרון 2X1GB - כרגע יש לי 2X512MB CL5 של TWINMOS, אני קונה מ KSP ואין להם יותר זכרונות 667 אלא רק 800 ומה שהם מציעים זה KINGSTON עם CL6 - השאלה שלי היא האם אפשר לשלב את הזכרונות האלה ששני הזוגות יעבדו בדואל צ'אנל בלי בעיות או זה שיש הבדל בתזמונים זה משנה?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  20. Started by bennnn,

הייי קניתי לוח אם m3a78 של אסוס,לא ניכנס לזה שזה היה בטעות אני יכול עוד לשנות. העניין שקניתי כרטיס מסך ראדון 4850 הבנתי שזה פי סיאי אקפרס כפול 2 ובלוח הזה לא תומך בפי סי איי אקפרס כפול 2. מה דעתכם על ‏M3N-HD/HDMI????טוב משמעותית ממנו? תודה על העזרה ואיך הלוח של הגיבייט ma-790 x-ds4? האם הוא טוב ויש לו תמיכה ב פסי אקפרס כפול 2?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  21. Started by ofirterev,

אני רוצה לקנות מעבד Core 2 Duo E6750 Box Intel כמה מגה הוא? מה זה מעבד box? תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  22. שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש, ובמפרט שלי כנראה אני אכניס את הלוח של GB P35-DS3L והכרטיס שאני רוצה לשים איתו נראה לי לא מתאים.הנה הכרטיס: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL לפי מה שהבנתי הלוח לא תומך בPCI-EX 2.0 האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  23. Started by omerko7,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מעבד E8400, לוח אם כנראה GA-EP35-DS3L מקצת עיון בפורום, הבנתי שזיכרון 1066 על אף שהוא מהיר יותר, הוא לא מהיר יותר בצורה משמעותית והוא לא שווה את הפרש הכסף - אלא אם כן מתכוונים לעשות OC ואני באמת לא מתכוון לעשות OC אבל, ממה שראיתי זה לא בדיוק המצב למשל (מחירים מ - ksp): 2x1GB Corsair XMS2 800MHz TwinX CL4 ב- 305 ש"ח http://www.corsair.com/configurator/memory_results.aspx?id=9716 לעומת ‏2x1GB OCZ 1066MHz Reaper HPC Edition Dual Channel‎ ב- 350 ש"ח http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_edition שווה/לא שווה את ההפרש? או שסתם מה שהבאתי לא מייצג כלום? אשמח לתשובות בנוסף אם יש לכם הצעות ללוח אם טוב שונ…

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  24. Started by tomer_S,

שלום בימים אלו אני הזמנית מחשב חדש עם זוג כרטיסי מסך של BFG דגם 8800GTS עם הלוח אם ASUS STRAIKER 2 FORMULA L775/1333 ATX ואז הבחור בחנות אמר לי שהלוח אם אינו תומך בכרטיסים האם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  25. Started by or2077,

טעות, למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים