עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי קומבו LG אחרי שהרצתי עליו כמה סרטים בDVD שלפעמים נתקעו , הוא לא רוצה לזהות שום דיסק CD מקורי צרוב מוזיקה שום דבר. כאשר אני רוצה להיכנס לכונן , הור מוציא לי לשונית DRIVE NOT ACCSESIBLE כאילו הוא לא נמצא שמה ?איך אפשר לתקן האם הכונן מקולקל ? עזרה בבקשה יוני

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by zoriza,

יש לי כרגע זכרון של (ocz 1g kit 667 (2*512 . רציתי לקנות עוד 1gb , כלומר 2*512 ושיהיה d.c אך בחנות נגמר המלאי . הם מציעים לי לקחת סלוט של 1gb אבל לא 2*512 . יש הבדל משעומתי בין 512*4 לבין 512*2 + 1gb ?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  3. האם הלוח הנ"ל תומך בזכרון הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128059 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145 ? ושאלה נוספת ....האם לקחת את ה8400 או כבר את ה 8500 ....מתוכנן אוברקלוק ... הבעיה היא הפרשי המחירים האסטרונומים . ? חייב תשובה מיידית מתכנן את הקניה מחר בערב מחו"ל ניויורק .

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  4. יש לי כבר מסך 226BW ויש לי מסרטת וידאו של סוני שמסריטה בפורמט זה אני רוצה לערוך את הסרט באיזה תוכנה הכי פשוטה זה כדאי

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  5. Started by dddani123,

רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבדי הPD לבין הc2d?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by The computer,

אם אני משלב כרטיס מסך נניח GT 9800 בלוח עם צ'יפסט מתקדם וכרטיס מסך מובנה האם הכרטיס המובנה עדיין תורם לכוח העיבוד הגרפי או שהוא בטל ואני נשאר רק עם הכרטיס הנפרד?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  7. יש תוכנה או דרך שאני יכול לבדוק איזה חיבורי זיכרון (ddr,ddr2,sdram) ואיזה סוג כונן קשיח יש לי וכל הנתונים על הלוח אם יש תוכנה שמראה את כל הדברים האלה?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  8. יש לי לוח אם VC820 עם מעבד PIII 733 . רציתי לדעת אם הוא יתמוך במעבד PIII 866 , בSEPCS של הלוח אם רשום שהוא תומך עד 733 ,אבל המסמך היה עדכני לפני שיצא מעבד חדש יותר . מישהו מכיר ? (יש לציין שהמעבד בלוח הזה יושב עד הצד - על כרטיס בSLOT מיוחד ?). תודה.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  9. Started by mb74ever,

כרגע יש לי סמסונג 333MHZ 256MB מעבד athlonXP 2000+ לוח GA7VAXP אני רוצה לרכוש עוד זכרון.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עוד 256 מגה יספיקו? כלומר 512 מגה זה יהיה אופטימלי לשימוש איטרנטי תוכנות בסיסיות וקצת משחקים? או שאם אקנה עוד 512 מגה ואז יהיה לי סה"כ 768 מגה - האם פה ההבדל ביצועים יהיה גדול יותר, האם בימינו הזכרון ינוצל בכלל עד סופו? שאלה נוספת היא האם כדאי למכור את הזכרון סמסונג ב200 ש"ח ופשוט לרכוש סטיק אחד של 512MB adata במקום 256? אולי קצת סיבכתי פה בשאלות הנה 3 אופציות אפשריות 1. להוסיף לסמסונג 256MB הקיים עוד 256MB ADATA = ביחד 512 מגה. 2. להוסיף עוד 512 ADATA לסמסונג הקיים (במטרה ויש ניצול של הזכרון בד"כ) = ביחד 768 מגה. 3. למכור את הסמסונג ב200 ולקנות 512MB ada…

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  10. מדובר על זכרונות DDR2 וזה לא בשביל OC אני פשוט רואה הרבה שקונים זכרונות חדשים עם 400 MHZ במקום עם 533 רציתי לדעת מה ההבדל בביצועים ?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  11. כחלק מאירוע לעיתונאים שערכה אינטל לכבוד השקת Raptor Lake בארה"ב תועד לו שבב שנראה שונה מכל השאר - עם לא פחות מ-34 ליבות עיבוד פיזיות לכתבה

12. Started by kobi_af,

לפי מה שראיתי הם מתכננים להוציא חד ליבה רק 3500 4000 ועוד משהו זה נכון? ואגב יאזה לוחות תומכים ב4 או 3 זכורונת עם מעבדי amd שלא ירד ל t2 ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  13. Started by avi756,

יש לי את המפרט הבא: E6300-core 2 duo INTEL965 400W-ספק 2G DDR2 800Mhz ברצוני לשדרג את המעבד לQ9450 אבל אני לא יודע איזה לוח אם לקחת כי אני גם מתכוון לקנות 9800GX2. יש לי מסך 17 אבל אני מתכוון לקנות 19. אני גם מתכוון לשדרג את הספק ל650W. איזה לוח אם אתם מציעים לקנות בשביל 9800GX2 ואם כדאי להזמין מאתר: http://www.newegg.com/ אשמח לדעות על האתר , האם שווה לקנות ממנו, יש לי דוד שטס החודש לארה"ב והוא יוכל להביא לי את החלקים. תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. אני לא צוחק, מערכת מחשב מבוססת לוח 865PE Neo-V של MSI עם כרטיס מסך FX5600U TD-128 גם כן של MSI, הוכנסו לתא בו שררה טמפרטורה של 70 מעלות במשך 4 שבועות! (כולל החום אותו פלט המחשב,כלומר הטמפרטורה לא עלתה על 70 מעלות). בזמן הבחינה המערכת הופעלה בתנאי מאמץ של 100% במשך כל זמן המבחן על ידי הרצת מספר יישומי מבחני ביצועים בו זמנית, הלוח נדרש להישאר תקין גם לאחר סיום המבחן. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20040907155400.html הערה: עכשיו הלוח יכול לקבל את "אות הפרסקוט", האמת היו צריכים להכניס גם את המשתמש לתוך תא הבדיקה, כי זה מה שקורה במציאות, הפרסקוט והמשתמש נמצאים באותו חדר, דו קיום חם, רועש ועצבני.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי לוח שתומך במעבדי C2D אבל רק עד גרסת E4500. עד עכשיו השתמשתי במעבד E2140 אבל לפני מס' ימים הוא התקלקל. כעת אני מעוניין לקנות מעבד חדש אבל חשוב לי מאוד שיהיה כמה שיותר חזק. מה אליי לעשות (אני גם ככה מתכוון להחליף לוח אם תוך חצי שנה-שנה)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  16. Started by nivster,

כרגע יש לי XP2100 T-Bred, עם סטפינג טוב, אבל הלוח שלי ענתיקה (KT266) והזכרונות גם. קניתי לא מזמן R9600XT, והמערכת הנוכחית שלי לא עומדת בקצב של הכרטיס. השימוש של המחשב הוא בעיקר משחקים ו-OC, שכמובן מוגבל כרגע... : השאלה היא האם יש טעם להחליף מעבד או שההחלפת לוח וזכרונות לבד גם יעשו עבודה מספקת? אם כן, הייתי רוצה המלצה ללוח + זכרונות טובים בסביבות ה-1500 ש"ח (200 ש"ח לכאן או לכאן). אם עדיף להחליף מעבד גם (חשבתי על XP MOBILE), אז התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח, למרות שלדעתי אפשר להשאיר את המעבד הקיים כרגע. תודה!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by Silver Dragon,

כרגע יש לי 256DDRAM , אני מתכננן לקנות עכשיו עוד 256 ... למשל כבר קניתי, אז אני פשוט מחבר את הכרטיס ליד הכרטיס הישן והמחשב יזהה אותו אוטמטית? בלי שום התקנה מיוחדת?

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  18. היי, השאלה בכותרת + אם אפשר,הסבר קצר על הגדרת הזיכרונות בביוס של לוח האם הנ"ל - מבית ASUS,והאם זיכרונות אילו יתאימו ללוח האם הנ"ל? לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. הזיכרונות שברצוני לרכוש ולהתקין:(Corsair Vengeance DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8R (4*4GBׁׂ. המעבד שלי:INTEL I5-2500K SANDY BRIDGE ללא OC. תודה רבה מאוד מראש .

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. שלום, יש לי שאלה (mcfly יש סיכוי שאתה עדיין פה מאתמול בערב? ) הבנתי שיש הבדל משמעותי בין הזכרון של a-data לבין kingston cl2 (לא רק במחיר) ושהשני עובדים הטוב ביותר עם מעבדי אתלון וגם מבחינת אמינות. האמת בדבר? אלה שנייה לוח האם הוא זה שמחבר הכל ביחד (אני ממש גאון) לא כדי להשקיע בו עוד כמה שקלים? קראתי באתר xbitlabs.com על השוואות בין לוחות אם וK8V-SE Deluxe (s754) של אסוס הוא השני ברשימה והוא גם עולה פחות ממה שתכננתי K8N Neo Platinum (s754) שקיבל ציון גרוע בOC לא שאני מתכנן בקרוב. וLnParty שכמה המליצו עליו שמעתי שהוא לא ידוע כל כך. מה כאן? ושאלה אחרונה בקשר לכרטיס מסך הבנתי מההמלצות שעדיף 6600 אבל גם שמעתי שחברת PINE לא טובה וגם אין כרגע AGP .. הוא באמת עדיף מהRA…

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by galCool,

שלום רציתי המלצה ללוח אם...

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב אשמח לדעת על ביצועי ה 9XX לדוגמא 940 או 960 עם VT (ביצועי VIRTUAL MACHINE בחומרה ) ואיך הוא מקודד וידאו ? וגן עלויות (לעומת ה 820 שרוצה להחליפו) תודה

22. Started by shmulikg,

הצ'יפסטים החדשים של VIA שרואים בדף הראשי את הידיעה עם השני PCI E הם יגיעו גם לסוקט 478 ?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by HeroesCut,

ראיתי באתר אייבורי על המארז של Thermaltake Spedo Advance Package VI90001W2Z שרשום שזה מתאים ללוחות אם Motherboards Micro ATX , Standard ATX , האם הלוח אם שלי מתאים למארז?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by akalithium,

כרגע יש לי 2x512 Mb Kingston 667 אחותי כרגע בארה"ב ויכולה לקנות בשבילי עוד זכרון השאלה שלי היא ע"מ שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL אני חייב לקנות את אותו דגם או לא ? אני אקנה כנראה עוד סט של 2X512 וכמה עולה ג'יגה זכרון כאן בארץ ?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  25. שלום רב ... זה הזיכרון הנוכחי שיש לי .... 2 כאלה בעצם. 1 ג'יגה בסה"כ. http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85023 זוהי ההרחבה שאני רוצה לקנות - http://kst.co.il/Product.asp?productid=121#detailed מומלץ? יעבוד כמו שצריך? או שצריך לקנות עוד 2 סלוטים של 512? תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים