מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
תקנו אותי אם אני טועה אבל הרעיון של הקונור זה כפול ליבה שבעצם משתמש במלוא הליבה השניה למשל הדול קור ישתמש רק ב40 אחוז ושיפר רק ב40 אחוז מליבה אחת והקונרו משפר ב100 אחוז כי הוא משתמש במלוא הליבה השניה.. ולכן 1.86GHZ של קונרו שווה בעצם לGHZ3.72 של מעבד רגיל(לא כפול ליבה) ולכן גם בOC אם אני מעלה את המהירות של הקונרו ל2.5 זה בעצם 5 במעבד רגיל.. האם אני צודק?? או שאני ממש מבולבול ולא מבין מה הרעיון של הקונרו.. אם אני טועה אשמח אם תעזרו לי להגיע לרעיון האמיתי שלו..
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון 667 ל 800
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
-
-
אני מרכיז מערכת חדשה ומתלבט בין הפרסקוט ל512 , לא יודע מה לעשות? שמעתי שפרסקוט מתחממים כל החנויות ממליצות עליהם ,ואנשים בפורומים לא ממליצים! המחירים שלהם מישום מה יותר זולים ברב המקומות? מזכיר קצת סלרון ? אז מה יותר כדאי למערכת משחקים -אינטרנט ועריכת ווידיאו?? ומה זה בכלל ה LGA775?? תודה לכולם רונן
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח שתומך במעבדי C2D אבל רק עד גרסת E4500. עד עכשיו השתמשתי במעבד E2140 אבל לפני מס' ימים הוא התקלקל. כעת אני מעוניין לקנות מעבד חדש אבל חשוב לי מאוד שיהיה כמה שיותר חזק. מה אליי לעשות (אני גם ככה מתכוון להחליף לוח אם תוך חצי שנה-שנה)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדגם DELL LATITUDE CPT ישן. אני מחפש להרחיב לו זיכרון - לקנות זיכרון יד שניה. אני לא מצליח למצוא. האם מישהו יכול להגיד איפה אפשר לקנות דברים כאלה ישנים יד שניה. תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הי, יש שאלה דחופה - האם יש הבדל משמעותי בין לוח אם ASUS A7N8X-X לבין MSI KT4AV לעבודה עם מעבד AMD?? משהו יודע?? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
http://www.techreport.com/reviews/2006q4/athlon-65nm/index.x?pg=1 שאלה הם מתאימים למשחקי מחשב או רק שרתים או משהוא?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
השאלה העיקרונית שלי האם צריך יותרכמות של זכרון או המהירות שבה הוא עובד מה יותר משמעותי לגבי הפרטים של מחשב הכתובים למטה... יש לי שני כרטיסי זכרון פנימי 1) SPECTEK 256 MB 133 MHZ זהו זכרון DDR מהישנים DDR 266 2) KINGSTONE 512 MB 400 MHZ הלוח אם שלי הוא של GIGABYTE שתומך בזכרונות אלו אבל עד MHZ 333 וה FSB שלו הוא 400MHZ. הדגם של הלוח GA-8SRX השאלה מה עדיף לחבר את שניהם ושיעבדו במהירות של האיטי ביותר או לחבר את המהיר יותר במהירות 333 MHZ ושרק הוא יעבוד. היישומים שלי במחשב הם בעיקר הורדות, שירים סרטים, קצת משחקים, ואני גם הופך סרטים לקידוד שהDVD שלי תומך( DIVX) תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם אסוס p8z68 deluxe/gen3 אני מחפש זיכרונות ddr3 cl7 איכותיים עם גוף קרור נמוך 2 יחידות של 4GB מישהו יכול להמליץ?? בברכה ותודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח אם הזה??? ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198&products_id=7024 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לדעת על ביצועי ה 9XX לדוגמא 940 או 960 עם VT (ביצועי VIRTUAL MACHINE בחומרה ) ואיך הוא מקודד וידאו ? וגן עלויות (לעומת ה 820 שרוצה להחליפו) תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה P4P800S SE אזוס כמובן אני מרכיב מחשב לאחי שעיקר השימוש הוא אינטרנט משחקים +כרטיס 5700+מעבד 3 פרסקוט +256*2 לא חברה משהו 400מ"ה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
ממש קשה לי לבחור זכרונות למערכת שאני מתכוון לקנות (AM2). אני לא יודע מה עדיף מבחינת מחיר\ביצועים --> ddr2 667 או ddr2 800.. בנוסף אני לא יודע אם לקחת CL4 או 5. שלא נדבר על התאמה ללוח אם :'( את הזכרונות אני יקנה בחו"ל. הלוח כנראה יהיה Asus M8N-Sli deluxe או M8N-E אני לא מעוניין לעבור את 240$ וזה לא אומר שאני מחפש הצעות דווקא בסכום הזה... אז תעזרו לי לבחור מבין הבאים? : DDR2 800: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Order=PRICE&Page=1&Nty=1&N=2010170147+1052308477+1052416064&Submit=ENE&SubCategory=147 DDR2 667 (PC5300: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010170147+1052308477+1052408745&Submit=ENE&SubCategory=147…
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב (שלא נדבר עליה עכשיו) שבעקבות בעיה זו היתי צריך להחליף את הלוח אם שיש לי (FATAL1TY AA8XE) בלוח אם חדש. המעבדה המליצה לי על דגם מסוג AW8D. א) בהשוואה ללוח אם שיש לי האם משתלם לי להחליף בין הכרטיסים ? ב) איזה לוחות יותר טובים יש באותו טווח מחיר? ג) מה היתרונות והחסרונות שלו ? ד) האם שווה לי להשקיע בוא לטווח ארוך (בהתחשב בזה שאני מחשיב את עצמי גיימר רציני ששוקל לשדרג את המחשב שלי בשנים הקרובות בכדי שיתאים לשוק המשחקים העתידיים) ? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור (זה מאוד חשוב לי !).
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום! ראיתי היום ת'לוח של סאפיר בחנות של הדובים ואני רואה שהצ'יפסט שלו זה אותו צ'יפסט שתומף בקרוס פייר אז תהיתי האם הוא באמת תומך בזה והשאלה שלי נבעה עקב מחירו הנמוך...האם זה יכול להיות?! ועוד משהו, למה רשום שהוא תומך במקס 2G זיכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
כמה שיותר זול וטוב. עוד 1GB ראם, או שני סטיקים של 512. מה שעדיף. שיתאים ללוח אם שלי DFI lanparty ultra-d/ לא יעשה OC לזכורונת, רק למעבד ולכרטיס מסך. שיהיו חזקים וזולים. תודה
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום ויום טוב! יש לי מעבד של אינטל 6420 מהירות 2.13 ערכתי בדיקה עם התוכנה CPU-Z יצא לי שבCORE SPEED מהירות 1.60 זה היה כאשר המחשב די במנוחה אני יודע שמהירות המעבד צריכה להיות 2.13 האם כאשר המחשב מתאמץ המהירות עולה?,או פשוט משהו לא בסדר במעבד שלי? סליחה קצת על הבורות ליאור
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
-
ישבנו עם אחד מאנשי המפתח שמאחורי Lunar Lake - ארכיטקטורת המעבדים הניידים החדשה של אינטל בשביל להבין מזווית אנשי אינטל כיצד הם רואים את עולם המחשבים הניידים מתפתח ואילו תכונות חשוב להם להדגיש עבור המשתמשים בעיצוב של מוצר שכזהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מדי פעם אני סתם מסתכל על מעבדים בכל מני חנויות באינטרנט. שמתי לב שהמעבדים של AMD הם יותר איטים זאת אומרת אני רואה אינטל P 4 3.X גיגה הרץ וamd לא ראיתי יותר מ 2 ומשהו. זה יותר איטי או שזה פשוט חישוב אחר ?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתוך סקרנות מה זה המעבדים האלו שהם כל כך יקרים והאם הם יותר טובים ממעבדי אינטל אחרים ולאיזהביצוים הם משתווים במעבדי amd ???? תודההההההההה........
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה ללוח אם קטן עד 700 שקל למעבדי AMD. הוא צריך להיות הכי קטן שאפשר למצוא משהו בגודל שיכול להכנס לתוך מטוס צעצוע או משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-