מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לוח אם עד 800 שקל הציעו לי שתיים GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE ?945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, המעבד כמובן סדרת CORE 2 עכשיו מה עדיף? והאם יש הבדלים ? ואם שווה לקחת אותם או שיש משהו יותר טוב בסכום כזה? החנות ממנה אני קונה www.ksp.co.il
-
- 5 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אם אני אפעל לפי המדריך הזה: http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm צריכה להיות בעיה? אני מפחד לפגוע במחשב, אני רוצה להיות בטוח שכלום אבל כלום לא ייקרה למחשב. כמו כן, יש מישהו שניסה את זה? זה מהאתר של DFI, לא נראה לי שז יכול לפגוע לי במחשב, אבל בכל זאת, להיות בטוח...
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב הסיפור הוא כזה יש לי את הזכרונות שמצויינים במפרט שלי, והתכונתי לרכוש עוד זוג מתישהוא... נראה שהפסיקו לייצר את הדגם הזה... מה עושים? האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה למכור את מה שיש לי ולקנות זכרונות אחרים. ואני לא אוהב את האופציה הזו אולי אפשר להמליץ לי על זכרונות עם נתונים דומים? זה יהיה מספיק טוב? יש לציין שמה שיש לי עכשיו זה UCCC, וזה עושה 3-4-4-8 ב-500MHz ו-2.5-3-3-8 ב-400MHz.....
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
היי אנשים האם יהיו לוחות ל core2 גם בצ'יפים של ATI ו nvidia ? או רק אינטל? בדרך כלל הצ'יפים של NV הרבה יותר טובים ל OC ... ומשום מה כמעט ואין לוחות עם צ'יפים של NV שלא נדבר ATI שעל הנייר הצ'יפ שלהם הכי טוב.
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מנסיון האם על לוח ASUS P5W DH Deluxe ניתן להרכיב את גופי הקירור הגדולים כדוגמת Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ? פשוט הגוף קירור הזה כולל מאורר 120mm וזה מדאיג אותי האם הו יכנס שם או לא.
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה על ה-Northbrige וה-Southbrige, והיא ככה: -יש לי מידע מצומצם מאד על הגשר הצפוני בלוח הצפוני ורציתי לוודא שהוא אכן נכון. אז זה מה שאני יודע: ה Northbridge מחובר מצידו השני אל המעבד. לכל אחד משני הצדדים יש שעון משלו ותדירות משלו. הגשר הצפוני הוא החלק החשוב ביותר בלוח אם, וכן הוא החלק שבו עובר הכי הרבה מידע בשניה בכל המחשב. למעשה, כמות המידע שעוברת בו היא כל כך עצומה שחובה לשים עליו צלעות קירור. הגשר הצפוני הוא החלק שמקשר בין הרכיבים במחשב בעלי תעבורת הנתונים הגדולה ביותר: המעבד, הזיכרונות, והכרטיס מסך. עכשיו האם יש מידע נוסף על ה-NORTHBRIGE שלא ציינתי פו?, והאם הוא בכלל נכון? (ואם כן תוסיפו בבקשה גם אם זה קשור לעיניני הארכיטקטורה שלו). -יש לי מידע מצומצם מאד…
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי 512 זיכרון ddr 400mh אין לי מוסג איזה חברה. אני רוצה להוסיף עוד 512 אז רציתי לדעת עם משנה כמה זיכרון יש לי למחשקים. ומה אני שואל זה עם אני מוסיף זיכרון אני ירגיש שינוי במשחקים הוא שזה לא קשור?
-
- 6 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אם אני קונה מעבד E6300 או E6400 ולא מתקים במחשב שהמעבד יהיה מותקן בו מערכת הפעלה של 64 ביט אז אני נישאר עם מעבד רגיל ומהירות שעון נמוכה לא?! כלומר הE6300 הוא 1.86GHZ ניראה לי ככה שזה לא מהיא אם זה רגיל.....זה באמת ככה או שהוא עדיין חזק אפילו אם אני לא מתקין עליו XP 64BIT או VISTA??
-
- 7 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח הנ"ל ורציתי לברר שני דברים 1. יש עליו חיבור שנקרא "gsata2" מה הוא עושה? 2. איך עושים ריסט לביוס בלוח הזה? (חוץ מלהרים את הבטריה) תודה
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב- דבר ראשון ששמתי לב אליו זה כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה רעש חזק המעבד [ המאוורר ] ואז אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל ויותר שקט [לא קרה בלוח הישן שלי] כשחיברתי את הלוח למחשב זה התחיל לזהות את החומרה לבד וזהה את הכל , שמתי שיר לשמוע, וכבר שמתי לב להבדל הענק שיש לבין איך שאני רגיל לשמוע , זה נשמע ממש לא טוב ולא צלול וחד כמו שאני רגיל, אמרתי אולי זה סתם.. נכנסתי למשחק רשת ששומעים צעדים והכל, ושם ממש שמתי לב לשוני הגדול, זה נשמע ממש ממש גרוע והסאונד היה לא תואם כמעט למשחק, אז יצאתי, ניסיתי להתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הלוח [למרות שזה זהה את הכל לבד] התקנתי והפעלתי מחדש, ואין שינוי מלבד תוכנה חדשה שנוספה לי. נכנסתי לתוכנה נ…
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותרת אני מעוניין לקנות 3800X2 AM2 ומחפש לוח עם כרטיס מסך מובנה והכי חשוב יציאת S-VIDEO. אם אפשר המלצות. תודה. נראה לי שמצאתי: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=296
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב אם לוח אם D965P-Q6 וזכרונות של GEIL דגם GD22G667P זה הדגם של CL4 אבל בכול הבג'מרקים אני מקבל CL5 הבנתי שצריל לשנות משהיו בביוס אבל אני לא מצליח לאתר איפו לשנות השמח לקבל עזרה. תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים... אני לא יודע מה ליקנות, intel core 2 duo 2.13 e6400 או Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore תעזרו לי בבקשה ותגידו מה יותר טוב מבין שניהם??
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים, ברגע שמחירי AMD באמת ירדו כמתוכנן, מחשב מבוסס AMD 3800 x2 am2. מחפש המלצות ללוח אם טוב. אם מישהו יודע איך לוחות KN9 של ABIT אשמח לשמוע. התקציב הכללי של המחשב הוא 3000 ש"ח בלי מסך.
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם אחיי היקרים אני צריך להחליף מחשב, כעת יש לי PIII ישן עם מעבד 1GHZ חמוד ונעים וחצי ג'יגה של RAM משובח אבל צריך להתקדם - אני מעונין להחליף את המחשב - אבל לשמור את המארז האם זה אפשרי? מדובר במחשב-מותג של GATEWAY ולא בא לי להחליף מארז אלא רק את לוח האם, הזכרון והמעבד... האם הדבר אפשרי? אני מעדיף AMD,אבל אם לא תהיה ברירה גם אינטל תבוא בחשבון... אה ויש ענין נוסף - כרטיס המסך שלי, ATI 9700PRO, לא בא לי להחליף אותו, אז הלוח צריך לעבוד גם עם AGP האם יש כזה לוח בנמצא? אשמח לקבל דיעות \ המלצות רון.
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם בסביבות ה- 400 -500 ש"ח למעבד PD 2.66 GHZ 805 שבלוח אם יהיה כרטיס מסך מובה כמו 6100 או 6150, המחשב מיועד לעבודה משרדית בלבד.
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 יש לי AMD m2n-e asus
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
Pentium D 820וIntel http://zap.co.il/model.asp?model_id=399144 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, כאשר כרטיס המסך (8800GT) תומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 x16 אבל לא מצאתי לוח אם שתומך בגירסא 2 של PCI-EXPRESS. האם יצאו לשוק לוחות אם שתומכים בגירסא 2? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היי לכולם, ניסיתי ללמוד את הנושא לבד, אבל אני מתקשה בגלל הספציפיקציות שאני מחפש. אני רוצה לוח אם פשוט אבל טוב, למעבד E6750 (לצורך העניין תמיכה ב-FSB 1333Mhz יותר כביטוח לעתיד לקראת מעבדי פנרין או משהו עתידי מבוסס 1333), ושיתמוך בזכרון DDR של 2G (שיהיה 800MHz כי כרגע לא משתלם לקנות ראם 1333MHz), סעיף חשוב - אני לא קונה כרטיס מסך כי אני לא משחק משחקי מחשב, אז הMOBO צריך לתמוך במחשב כ-HTPC (מסך DVI, קול 8 ערוצים). אני גם לא מבין מה משנה הצ'יפסט, אבל יש מצב שחשוב שתדעו שאני מתכנן להתקין רק לינוקס-אובונטו (בלי windows). (אם יש בעיה עם Nvidia או משהו). הבנתי שמומלץ לקנות Gigabyte P35 (אבל אין לי מושג על מה אני מדבר). מבחינת תקציב - אין לי צורך ביותר מתמיכה לעתיד (1333 ו-DDR3), …
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך לוח אם חדש למפרט הבאה E4400 8400GS 1GB DDR2 667 זה בערך הדברים שאני צריך לציין כי כל השער לא קשורים ללוח אם מטרה שישיה לו ביוס חחחח ללוח הקודם לא היה אפילו ביוס אז אי היה אפשר לפרמט או(אני לא בטוח אם אי אפשר אבל דוד שלי אמר שבלי ביוס אי אפשר לפרמט) שיהיה לוח יציב ושיהיה אפשר לעשות OC הלוח הוא למרפט של בן דוד שלי וזהו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני בונה למפרט למשחקים וOC עכשיו מעבד הבחירה הכי טובה ומשתלמת היא הE8400 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC רציני במיוחד. אז יש שני לוחות X38 שחשבתי עליהם: ASUS P5E- הוא ממש מקסימוס פורמלוה רק בלי כמה תכונות(3DMARK 06 ואנטי וירוס),לוח הLCD הזה של הטמפ',המדבקה שכתוב עליה R.O.G :bash, ואיזה כרטיס רשת מיוחד חוץ מזה אותו לוח הלוח השני הוא X38-DS5 הקירור שלו בן זונה של דבר והוא ממש X38-DQ6 בלי פ'יצר ששחכתי. עכשיו המחירים שלהם הוא 1100-1150 אני צריך לדעת את מי מהם לקחת. זיכרונות אני רוצה 4GB ראם עכשיו אני צריך לדעת איזה מהבאים כדאי יותר לOC: 2 חבילות כאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=15704&PHPSESSID=8690c6666f26af7ed3d5f2d948cfe8c…
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש, ובמפרט שלי כנראה אני אכניס את הלוח של GB P35-DS3L והכרטיס שאני רוצה לשים איתו נראה לי לא מתאים.הנה הכרטיס: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL לפי מה שהבנתי הלוח לא תומך בPCI-EX 2.0 האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-