עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני שוקל לקנות את הלוח הנ"ל כי קניתי 8800GT האם הם מתאימים מבחינת הציפסט ? היה לי לוח ישן יותר שהציפסט שלו לא התאים למרות שהיה לו כניסת PCI E

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by y10,

איך אני יודע איזה כרטיס מסך מתאים ללוח הזה? ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA PCI-E,AGP וכל אלה

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  3. היי כולם בעיקרון יש לי 1GB זיכרון עכשיו במחשב (512MB X 2), ואני רוצה להוסיף עוד 1GB. הלוח אם שלי זה MSI K8 Neo 4 Platinum (MS-7125 PCB v1.0) איזה זיכרון אני צריך להוסיף על מנת לא לאבד את ה-Dual Channel? תודה.

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  4. אלה הזכרונות שאני חושב עליהם חזק: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-8500CL5D-2GBHK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# המפרט שלי בצד(כולל הזכרונות הקיימים כרגע)כמו כן, נתוני הOC הנוכחים שלי.. אני על מחלק של 1:1(533) עם הזכרונות הנוכחיים שעובדים כרגע בתדר 835Mhz. נניח ואני מחליף אותם כעת לאלה שלמעלה..והלוח שלי בלימיט שלו מבחינת הFSB עם הקירור אויר הנוכחי שלי...מה אני יוכל לעשות איתם(עם הזכרונות)נכון לעכשיו? עוד שבוע אני אמור לקבל את הקירור מים של Swiftech.יש טעם בכלל לשדרג הזכרונות? אני הרי לא יכול לשנות את המחלק ל667...המעבד גם פחות או יותר בלימיט שלו עם הקירור הנוכחי.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  5. יש לי מעבד VENICE 3500 שנקנה לפני 4 חודשים וראיתי שעכשיו הוציאו דגם חדש שלו אם איזה בקר זכרון משופר.. אבל מה בדיוק השתפר בו... למשל ב ווינצ'סטר\קלוהמר היה בקר שברגע שמחברים יותר מ 2 סטיקים של זכרון (3 או 4) אז מהירות הזכרון היתה יורדת מ 400MHZ ל 333MHZ - ושהוציאו את הוניס זה אחד הדברים העיקרים שתוקנו בו (כמובן גם היה מעבר ל 90NM) אז מה הקטע עכשיו מסתבר שעדיין הבקר זכרון דפוק??? מישהו יודע אולי בדיוק מה קורה פה.. האם שווה לנסות להחליף את המעבד ב CDLOG שם הוא נקנה...

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  6. Started by eddie_b,

לאיזה מעבד ניתן להשוות את ה-AMD לפנטיום?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by esaly,

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג אותו הכי זול? ומה הקטע של הREVISIONS? מה הכי מומלץ? והאם הוא תומך במעבדים עם 4 ליבות?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  8. Started by AVI77,

ברשותי לוח אינטל DG965SSCK ושמתי לב שבלוח יש ארבע סלוטים לזכרונות 2 כחולים ו2 שחורים. עכשין בשני הכחולים יש שני DIMM של 512M על מהירות 800. השאלה שלי היא מה תפקידם של שני הסלוטים השחורים הנוספים והאם אני יכול להוסיף עליהם עוד שני DIMM של 512M על 800 כדי להשלים ל 2G .

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  9. ואשר מיועד לAMD תודה רבה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  10. Started by HolyEggplant,

עקב מותו המצער של המחשב שלי, או לפחות המארז שלו, אני צריך לוח אם ומארז חדשים (הלוח אם integrated למארז). את כל שאר חלקי המחשב הישן אני יכול לנצל, ולכן אני צריך המלצות לגבי לוח אם שמצד אחד יתמוך ב - Pentium 4 שיש לי (LGA775, ולכאורה כתוב שהוא מיוחד לצ'יפסטים 915 ו - 925X, אבל אני מניח שיש תמיכה אחורה בחדשים יותר?), ומצד שני יהיה כזה שאני לא אצטרך להחליף כשאני עובר למעבד מודרני יותר. מעבר לכך אני צריך עליו SATA, PCI-E ולפחות שני חיבורים למאווררים מלבד זה של המעבד. SLI/Crossfire לא מעניינים אותי. כמובן שאני מחפש אותו ב - ATX form factor. אני מניח ש - 800 שקלים אמורים להספיק למשהו סביר בהחלט, אז אשמח להמלצות (בייחוד אם זה משהו שאפשר לקנות ב - KSP, כי אני די קרוב לאחד). אגב, א…

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by computer_freak,

בתוכנה cpuz היה רשום שמהירות הבסיס שלי 400 מגהרץ ומהירות ה פרונט 100 מגהרץ אז לאן הולכים עוד 300 מגהרץ?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  12. צריך לוח טוב לOC עד 600 ש"ח תומך בקונרו 6300 בלי כרטיס מובנה תמיכה ב SATA 2 זיכרון בתדר 667 ATX

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  13. שלום למביני העניין מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל INTEL SHREWSBURY DG965SSCK VGA+L1G+FW+ DDRII800 למשתמש רגיל ?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  14. Started by zoman,

ברצוני לקבל חוות דעת לגבי השוואה בין המעבדים הבאים: Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 ל- Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB מה עדיף ,מה חזק יותר וכדו...

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  15. Started by zoriza,

יש לי כרגע זכרון של (ocz 1g kit 667 (2*512 . רציתי לקנות עוד 1gb , כלומר 2*512 ושיהיה d.c אך בחנות נגמר המלאי . הם מציעים לי לקחת סלוט של 1gb אבל לא 2*512 . יש הבדל משעומתי בין 512*4 לבין 512*2 + 1gb ?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  16. ידוע לי שרכיטקטורת הקונרו פותחה בארץ (או שאני טועה?). במידה וזה נכון, זה יפה מאוד. אפשר לומר שזה מה שעזר לאינטל להתאושש? ל-AMD יש איזה תשובה למעבדי ה-core2due? מה עוד פותח, מפותח או יפותח בעתיד בישראל?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by alia,

שלום יש לי שאלה קטנה באופן כללי:אם אני יתקין זכרון דואל(הלוח תומך) האם נרגיש הבדל מהותי ביחס לזכרון זהה אך לא דואל? על מה בדיוק משפיע הדואל התקנתי לסירוגין את 2 השיטות אך לא הרגשתי כל שינוי תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  18. חיפשתי בנעוצים, לא מצאתי..

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by Ashand,

הלוח שלי הוא ABIT IP35PRO באתר הבית לא מוזכר תמיכה ב-DDR3 אבל בהרצת EVEREST תסתכלו על התמונה...אולי אני לא מבין גדול במה שרשום שם אבל מישהו יכול להסביר לי מה פשר הדבר?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  20. שלום לכולם ברצןמי לרכוש מחשב עם לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט וברצוני לדעת אם הוא תומך בכרטיס זכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel למה שהסתכלתי בטבלת הזכרונות שאפשר לשים ללוח האם לא מוזכר שם הדגם הזה אך הבנתי שזאת לא טבלה מלאה ויכול להיות שזה כן מתאים אשמח לתגובה עם מישהו מכיר את הלוח אם או הכרטיס זכרון

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  21. Started by 8dsim,

Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 או ABIT AN7 nForce2 Ultra400

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  22. הוצע לי תחנת עבודה dell 690 precision . השאלה היא איזה מעבד לוח אם וזיכרונות הכי מהירים הקיימים בסידרה זו . האם שידרוג לשני דיסקים 146GB 15K RPM SAS - $330 יעשו את ההבדל (במקום sata 7200 רגילים). האם 4GB DDR2 667 Quad Channel FBD Memory (4x1GB) מספיק מהירים או שעדיף DDR3 . תודה מראש SIMULATOR

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by KING36,

אני צריך לוח אם תומך בSLI שהוא לא של asus ויש בו כרטיס קול .

• 7 תגובות
    • 489 צפיות
  24. אם אני קונה זכרונות ddr 800 ללוח אם שתומך עד 400 הם יפעלו (אפילו שזה על 400 ) או שלא יתאימו בכלל ..... (מבחינת מחיר ה800 יותר זולים מה400 ) תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  25. Started by jackofalltrades,

מופיע שם x86-64, האם זה אומר תמיכה מלאה ב64 ביט? או יותר נכון האם אפשר להתקין על זה את חלונות בגרסה 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.