מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה בזכרון מטמון אבל מה זה נותן לי בשטח? בטעות פירסמתי את זה פה ואני לא יודע איך למחוק אז בבקשה להעביר למעבדים לוחות אם וזכרונות!
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
-
אם אני משלב כרטיס מסך נניח GT 9800 בלוח עם צ'יפסט מתקדם וכרטיס מסך מובנה האם הכרטיס המובנה עדיין תורם לכוח העיבוד הגרפי או שהוא בטל ואני נשאר רק עם הכרטיס הנפרד?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעייצו לי איזה זכרונות מהחברות הבאות לבחור. בחנות שכניראה ארכוש ממנה את המחשב יש רק את הזיכרונות הבאים: twinmos, geil, kingston. מי מבין החברות הללו לבחור? נ"ב: בזמן שדיברתי אם מוכר אחד הוא אמר שטוינמוס הם זיכרונות ג'נריים, האם זה כך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קודם כל....האם עדיף למלא את הסלוטים של הזיכרונות בסטיקים של 1024 מגה?....(כי ככה בעתיד אוכל לנצל את כל מקסימום 4 גיגה שמאפשר לי הלוח) וזקוק להמלצה על זיכרון DDR 2 או 1024 מגה או 512 מגה בתדר 667MHZ שיתאים לOC למעבד 805D ....מחפש את האיכותי ביותר במחיר הזול ביותר (עלות/תועלת.....)
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מספר תוכנות עיבוד שאני משתמש והן יודעות להשתמש רק במעבד אחד, למרות שיש לי בתחנת עבודה 2 מעבדים פיזיים, כל אחד DUAL XEON 2.66. האם קיימת תוכנה שיודעת להשתלט על המעבדים ולפזר בעצם את כל נתוני העיבוד לכל המעבדים במקום רק 1 (שהתוכנה לא יודעת לעשות) תודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום איזה זיכרון עדיף? למחשב בעיקר לצורך תוכנות כבדות יחסית... A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8 או GeIL Value series PC3200 DDR400 או אולי משהוא אחר לפי דעתכם תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אם אני אפעל לפי המדריך הזה: http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm צריכה להיות בעיה? אני מפחד לפגוע במחשב, אני רוצה להיות בטוח שכלום אבל כלום לא ייקרה למחשב. כמו כן, יש מישהו שניסה את זה? זה מהאתר של DFI, לא נראה לי שז יכול לפגוע לי במחשב, אבל בכל זאת, להיות בטוח...
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי לוח אם VC820 עם מעבד PIII 733 . רציתי לדעת אם הוא יתמוך במעבד PIII 866 , בSEPCS של הלוח אם רשום שהוא תומך עד 733 ,אבל המסמך היה עדכני לפני שיצא מעבד חדש יותר . מישהו מכיר ? (יש לציין שהמעבד בלוח הזה יושב עד הצד - על כרטיס בSLOT מיוחד ?). תודה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב Intel Core 2 Quad Q6600 Box או Intel Core 2 Duo E8500 Box.??
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
צריך להיות מפנדה, משם ההזמנה שלי, הזמנתי Fatal1ty של ABIT בשביל כל ה Fancy אני כנראה אשאר איתו אבל הציעו לי לשקול לשנות אותו בגלל חוסרים אישית נראה לי שאני אקח בסופו של דבר את הפטאלטי אבל שואל בכל מקרה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה עדיף מבחינת מהירות וביצועים... לא מבחינת מחיר! 3GB זכרון לא בדואל צ'אנל... או 2GB זכרון בדואל צ'אנל... וגם.. כמה שווים היום 1GB זכרון (512X2) של TWINMOS עם מהירות 667? תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. יש לי מארז Compucase 6R21B בעל האוורר קדמי ואחורי. מהמאוורר האחורי יש כבל (שחור/אדום/לבן) עם קונקטור 3 פינים + כבל עם סנסור טרמי. מהספק ENERMAX 425W יוצא כבל בעל שני גידים (שחור/לבן) עם קונטקור של 3 רגליים. על הלוח יש 4 חיבורים למאווררים: CPU_FAN, SYS_FAN, PWR_FAN, NB_FAN רציתי לדעת למה מיועד כל אחד (ברור לי למה ה- CPU_FAN :). מה מחברים לכל אחד מהם (מאוורר קידמי/אחורי, מאוורר ספק)? וגם מה עושים עם הסנסור הטרמי?!? הוא לא ישבש את השליטה של לוח האם על מהירות המאוורר?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם כרטיס מסך זה: PCX - Radeon HD2400 PRO HDMI בעלות של בין 400 ל 500. יתמוך בהבחנה גבוה, בצורה חלקה ללא כל התקיעות או שאתם ממליצים לי משהו אחר עם יציאה של HDMI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לא בשביל OC או משהו כזה. במחיר סביר.. ראיתי שלקינגסטון זה 3C ונראה שככה גם בהרבה חברות אחרות. יש משהו? ומה בכלל ההבדל? (מיועד ל3800+ X2)
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
אני מנסה להחליט מאיזה שתי אפשריות כדאי לי לקנות את הכרטיס שלי?(יש לי הנחה לשניהם - ככה שהמחיר הוא לא אותו דבר). הנה שתי האפשריות : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 מה שאני רוצה לדעת הוא : 1. מה ההבדל ביניהם בכלל ? 2. האם הם כרטיסים טובים ? 3. מי מהם יותר טוב ? 4. האם בכלל כדאי לי לקנות אחד מהם ? 5. ומה אומר הVALUE בשם של הראשון ? ובקיצור איזה מהם כדאי לי לקנות ????? בבקשה תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף בשביל ההנחה!!!
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי את הסט 2 גיגה בתיזמון 2.5-3-3-6 במהירות 3200 (400 מגצ) ואני רוצה לדעת האם הם יעבדו טוב עם סט 2 גיגה של אותה חברה בתיזמון הבא 3-4-4-8 במהירות 4000 (550 מגצ) ברור לי שאין קשר כל כך בין שני הסטים אבל האם אפשר לעשות משהו כדי שיעבדו יחד? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה יש כאן אתר מגניב אני צריך עזרה בנוגע לבחירת לוח אם AM2 לכפול ליבה...אני בונה מחשב אמד נמוך תקציב יחסית שיתן תמורה טובה למחיר ויהיה סולידי ואז בהמשך אשדרג לברצלונה שהוא 4 ליבות אמיתי עם עדכון לביוס...בכל אופן אני לא מתכנן אוברלוגינק רציני או יעודי רק שיפור ביצועים כאשר העדיפות תינתן ליציבות אני עוסק בתלת מימד וגרפיקה ואין לי צורך בהרבה פיצרים והבנתי שכל סידרת הnforce שקולים בביצועים פחות או יותר וההבדלים נעוצים ביכולת אוברלוקינג ופיצרים ובכל זאת אשאל לדעתכם מה כדאי ומה עדיף? nforce 550 nforce570 ultra 590 וכדומה או שמה ללכת על אחת מערכות השבבים של ATI ה3200 crosfire או 690 ושאר ירקות תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כרגע יש לי 256DDRAM , אני מתכננן לקנות עכשיו עוד 256 ... למשל כבר קניתי, אז אני פשוט מחבר את הכרטיס ליד הכרטיס הישן והמחשב יזהה אותו אוטמטית? בלי שום התקנה מיוחדת?
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תהיתי מדוע לאחר עידכונים מסויימים בביוס של P5K-E המחשב נכבה ונדלק באופן אוטומטי ולא מסתפק בריסטרט רגיל? זה לא הורס את המחשב ושאר הרכיבים שאחרי עדכונים מסויימים הוא נכבה ונדלק? (במיוחד כאשר מתעסקים עם OC וזה נהפך ללעיתים קרובות במיוחד)
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-