מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
XTREME DDR CAS 2-2-2T1 PC 2700 אלה הזכרונות
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
האם עבדו עלי כשרכשתי DDR או שזה השם המלא של הזיכרון? ואני יוצא כאן חומוס ???
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זיכרונות DDR II פועלים על מחשבים שמבוססים AMD (מעבד AMD) כי אני זוכר שפעם לא היה אפשר DDR II היה אפשר רק DDR הראשון ונסכנסתי למפרטים המומלצים ושם משלבים AMD בDDR I ולא בDDRII . לכן אני שואל אותכם האם אפשר להפעיל זיכרונות DDR II על משחב עם מעבד AMD שיש לך לוח אם שתומך בDDR II במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני משפר את המחשב בשבועיים הקרובים .... השיקול כרגע כלכלי , לטובת מסך איכותי יותר (24 דל) או כרטיס מסך טוב יותר ...9800GTX במקום 8800GT צריך את עזרתכם .... האם לקחת את ה 8400 - יכול להביא מחו"ל ב 700 ש"ח ..... או שאסתפק ב AMD 5000 גרסת הבלק אדישן שהפתיע לטובה וללא בעיות ניתן להגיע למהירויות של 3.1 ומעלה במחיר אפסי !!! ? המחשב נועד למשחקים וסרטים בגדול מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם,עשיתי פירמוט למחשב עם המפרט הבא : Asus P5LD2 6600gt 1gb ram p4 2.4 הגירסא של החלונות היא xp sp3 pro. לאחר שנעשה הפירמוט,לא נמצאה הקופסא של שלוח אם והכ.מסך אשר מכילים את כל הדרייברים הנחוצים. אם מישהו יכול להביא לי להורדה,ואז לצריבה את הדיסק של הלוח ASUS P5LD2 ,תודה רבה וזה ממש דחוף עקב פעילות בבורסה.. אם לא ניתן להביא את הדיסק,אז גם דרייבר לכ.רשת ,קול ,צ'יפסט וכל מה שנחוץ גם יהיה מצויין,שוב תודה רבה וזה ממש דחוף
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 לוחות, איזה כדאי לקנות? Gigabyte 8i945pg או Asus p5ld2 או Msi 945p platinum ?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני קונה את הבנדל הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2840&catcode=222 ואני רוצה לדעת איך הזיכרונות שלו תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איך יכול להיות שבNEWEGG המחיר של QX6600 וQX6700 יותר יקר מהמחירים בארץ?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
התקנתי אתמול לוח אם של GIGABYTE: GAK8NS-939 עם מעבד AMD 64 3000+ ו-2 זכרונות של GIEL 2X512MB. שום דבר לא השתנה, שום דבר לא נפל... כאשר חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, הBIOS לוקח מלא זמן, אומר שהDDR DUAL תקין, הוא מזהה את ההארד דיסק שלי בצורה תקינה ואז הוא עובר ל-VERiFYING DMI POOL - עוברות 15 שניות ואז הוא רושם BOOT DISK FAILURE... שום דבר לא השתנה בהארד דיסק, למה הוא לא מאתחל את חלונות?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
זה משגע אותי איך אני מוציא את הקליפסים האלו מהמעבד1?!!? זה דפוק!!! פתחתי את הקליפסים הלבנים אני מרים וזה לא יוצא... יש לי מקורי של אינטל....
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מופיע שם x86-64, האם זה אומר תמיכה מלאה ב64 ביט? או יותר נכון האם אפשר להתקין על זה את חלונות בגרסה 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
חבר'ה, אני כבר יושב פה למעלה משעתיים וקורא את הביקורות שלכם על לוחות האם של אביט (ABIT - (AN7, NF7, AI7, IC7 ולא מצליח להגיע למסקנה מה עדיף. חלק קוטל את החברה בכלל ואומר שהם מתים מהר, הGURU שלהם לא עושה את העבודה או שהם מתפקדים חלקית. חלק אחר אומר שזו אחלה חברה עם מוצרים מעולים ושגם אם יש מעט בעיות, ניתן להתגבר עליהן בקלות. עכשיו לשאלתי- אני לא מבין בלוחות אם, וכמעט קניתי ASUS עד שהתחלתי לעשות שיעורי בית (ולהבין שהם לא מדהימים יחסית). אני צריך לוח אם עם 6+ יציאות USB, לא חובה שיהיה FIREWIRE , כרטיס קול 5.1 מובנה ואיכותי (לא מטורף, אבל איכותי), והכי חשוב- שיהיה חזק חזק חזק.אני לא רוצה לכבות כמעט את המחשב! (יש לי הסטוריה של חימום יתר וקריסת מחשבים....) אז לא ברור לי עם ASUS…
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני ללכת לקנות מחר מעבד למטרת משחקים בתקציב של 1100 שקל חשבתי ללכת על הליבה מרובעת 9550 וכרטיס מסך NVIDIA 250 GTX או ZOTAC 9600 רציתי את עזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב עם לוח אם של ECS - ELITEGROUP , ספק של 400 וואט של טרמלטק, כרטיס מסך MSI Geforce FX 5900 VIVO ומעבד פנטיום 4 2.8 . יש לי עכשיו 526 ראם והשאלה שלי היא איזה ראם אני יכול וכדאי לי לקנות שגם יפעל לי מצויין ולא יעשה לי בעיות עם המפרט שרשמתי וגם יראה ביצועים הרבה יותר טובים ממה שישי לי עכשיו. זה נורא חשוב לי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום יש לי את הסט 2 גיגה בתיזמון 2.5-3-3-6 במהירות 3200 (400 מגצ) ואני רוצה לדעת האם הם יעבדו טוב עם סט 2 גיגה של אותה חברה בתיזמון הבא 3-4-4-8 במהירות 4000 (550 מגצ) ברור לי שאין קשר כל כך בין שני הסטים אבל האם אפשר לעשות משהו כדי שיעבדו יחד? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ברצוני להבין בבקשה את ההבדלים בין הלוחות הבאים: לוח P5GDC Deluxe מבוסס ציפ 915p http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-d/overview.htm לבין לוח P5GDC-V Deluxe מבוסס ציפ 915G http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-v-d/overview.htm 1.מה ההבדלים המהותיים בינהם בין הp ל-g ? בעיקר האם בשניהם יש כרטיס מסך on borad (באחרון ?) היכן זה רשום ? 2.ובכלל כיצד אפשר לדעת במפרט של הלוח אם (בלי קשר לשאלה) ,האם יש שם כרטיס מסך on borad . 3.הבאתי כדוגמא את אזוז לגבי הציפים ,אבל זה יהיה נכון לחברות אחרות שמבוסות על אותם ציפים ,לא ? 4.בכלל ברצוני להבין מה מומלץ כיום לגבי כרטיסי מסך בלוחות אלה.שיהיו on borad או לקנות כרטיסים של pci-e ? שהבנתי שכיום זה לא כל -כך משתלם לקנות…
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
השימוש מחשב ביתי , מעבד AMD 4200 הלוח אם שרציתי לקנות GA-M55PLUS-S3G לא נמכר באתר ממנו אני קונה (LAMIR) יש שם את: GA-M55S-3S וגם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E GIGA LAN 3Y וגם GIGABYTE GA-MA69G-S3H AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E V+L+A m-ATX 3Y וגם ASUS M2A-VM HDMI AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+HDMI+GIGA LAN m-ATX 3Y מ ה לקנות במקום? חשוב לי שיהיה כרטיס מסך וקול מובנים על לוח האם ושידוע לכם שהם טובים. תודה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2007 בשעה 00:58:40 please////////////////
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 4000 שקל למחשב מצאתי 2 מפרטים אם אתם יכולים להגיד לי מה עדיף אני יודה לכם מאוד מפרט ראשון: MOBILE Intel Celeron 1400 MHz 15" XGA מסך: 40 GB :דיסק קשיח 256 MB זיכרון: DVD.CD-RW)combo)כונן אופטי: Wirless Lan 802.11 b/g תקשורת אלחוטית מובנת: Windows xp home מערכת הפעלה: מפרט שני: מעבד MOBILE Intel Celeron 2200 MHz זיכרון פנימי 256MB DDR מסך active matrix -14" 1024x768 XGA TFT כונן תקליטורים DVD מקורי לצפייה בסרטים ע"ג המחשב דיסק קשיח 20GB EIDE מאיץ גרפי SiS M650 Integrated Graphics up to 64MB DDR כרטיס קול Sound Blaster כרטיס רשת פנימי 10/100 מודם 56K פנימי עכבר Built-in Touch pad with 2 …
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לוח אם עד 800 שקל הציעו לי שתיים GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE ?945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, המעבד כמובן סדרת CORE 2 עכשיו מה עדיף? והאם יש הבדלים ? ואם שווה לקחת אותם או שיש משהו יותר טוב בסכום כזה? החנות ממנה אני קונה www.ksp.co.il
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המהירות הנורמלית בRPM למאורר של מעבד. גם בסיסופט סנדרה הוא אמר שהמאוור 'כושל' וגם בתוכנת OC של gigabyte הוא מזהיר מתחת לRPM 3000 (בלי שום קשר, אני לא מבצע OC על איזשהו רכיב במחשב) בקיצור, המהירות מאורר של המעבד הוא בערך 2500 והמהירות של המאוור הגדול של המארז מאחורה הוא 1520 בערך. האם מהירויות אלו תקינות? במקרה וכן ארצה קצת ובקטנה להעלות את ביצועי ה AMD 64 שלי -אני אמור לדאוג ממהירויות כאלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתוך סקרנות מה זה המעבדים האלו שהם כל כך יקרים והאם הם יותר טובים ממעבדי אינטל אחרים ולאיזהביצוים הם משתווים במעבדי amd ???? תודההההההההה........
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מאיפה אני יכול לעדכן ביוס ללוח שלי הדגם של הלוח הוא: P4S5MG/GL+ של חברת ECS תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני סטיקים של 512 667Mhz, אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב בלי להשקיע הרבה כסף, חשבתי לקנות עוד שני סטיקים זהים למה שיש לי עכשיו, כי הם גם זולים וגם ככה אני יהיה בטוח שלא יהיו בעיות. אבל לצערי אני לא מצליח להשיג אותם כי ככל הנראה הפסיקו למכור אותם (זה מה שאמרו לי בטלפון). המוכר הציע לי לקנות במחיר דומה קיט של 512X2 אבל ב800Mhz שעולה פחות או יותר או הדבר. יש איזשהי סיבה לא לקנות זיכרונות יותר מתקדמים מאלה שיש לי עכשיו? אני לא ממש מבין במחשבים, אבל מישהו אמר לי פעם שיש יתרונות לכך שכל הזיכרונות הם זהים. נ.ב. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ150+- בעניין הזה. מה שיש לי עכשיו במחשב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1816&products_id=13387&am…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-