מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
למשל עכשיו קניתי מחשב מורכב אז לפני שאני מתקין אותו צריך לעשות משהו ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
אני מנסה להבין מה שונה בין כל הצ'יפסטים האלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות סדר ולהסביר מי יותר טוב ממי ולמה. מי מהם יותר טוב למשחקים ולמה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בוקר טוב. הזמנתי אתמול מחשב, אבל לא החלטתי על לוח אם, אצטרך להודיע לו מה החלטתי.. אמרו לי ש Abit יותר מהיר ואין הבדלים בשאר, ויותר זול. מדובר בלוח : Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 או זה : GIGABYTE GA-P35-DS3L
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המחיר - 662 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4750 איך הלוח? בOC? בכלל? האם העובדה שהוא mATX פוגעת בביצועיו?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מחפש לוח למערך sli ובוא זמנית שייתן ביצועים מעולים בoc.. תקציב כמו שאמרתי 1K
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום , הלך לעולמו לוח ה-Epox 8RGA+ שלי (מבוסס NFORCE2) , ואני רוצה לקנות לוח חדש תוך חשיבה על "אי-צורך בפרמוט" , כידוע אחרי החלפת לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש, אבל חשבתי על זה...לא התקנתי דרייברים ללוח עצמו , אלא דרייברים של Nforce2 שאמורים להתאים לכל הלוחות , לכן הייתי רוצה לשאול (במיוחד אם מישהו ניסה את זה - מעשית) אם אני יקנה לוח אחר מבוסס NFORCE2 האם הצורך בפרמוט יכול להימנע ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי AMD מתכננת להוציא מעבדים עם תמיכה בDDR3??
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום איזה זיכרון עדיף ללוח אם gigabyte 81945p-g ומעבד p4 2.8 dual-core ה- ?512MB Supertalent? במהירות 667 - X2 או ?512MB Kingston?? במהירות 533 - X2 ה- Kingston עולים 50 ש"ח יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי AMD XP 2000 אבל אני יודע שישנם שני סוגים. מה שרשום על הליבה זה: AX2000DMT3C AGOIA0223TPGW יש מצב לאיזה OC קטן איתו?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי סטיקים שעובדים בdc 512 ועוד 512 (ביחד 1024) המהירות שלהם 533 אכשיו אני רוצה ליקנות עוד שתיםם או אחד כדי שיהיה לי 2 גיגה אז מה אני צריך ליקנות שזה יהיה באותו מהירות 533 ובאותה תזימונים?כדי שיעבוד בdc
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אני קצת מבולבל, עם כל הנושא של מהירויות. אני יודע שיש את מהירות ה-FSB שזאת המהירות שהמעבד מתקשר עם הרכיבים בלוח, אני יודע שיש את מהירות ה- MEMORY BUS, שזאת המהירות שבה הלוח תומך בזכרונות DRAM. יש לי 2 שאלות : 1. האם יש מהירות לוח בסיסית שהיא לא ה-FSB, שקובעת את המהירויות של ה-FSB וה-MEMORY BUS? 2. איך זה שיש לי לוח שה-MEMORY BUS שלו עובד ב-100 133 מגהרץ, אבל הוא תומך בזכרונות די די אר של 200 ו266, האם זה בגלל שדי די אר מבצע שתי פעולות בכל מחזור שעון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם... במחשב של אחי מותקן המעבד הבא : Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) וכאשר נכנסתי למנהל ההתקנים ראיתי שישנה הפרדה בין שני גרפים של המעבד השאלה שלי היא כזאת::: למה ב"היסטורית שימוש במעבד" ישנה מחיצה(הפרדה) בין שני גרפים??? מה זה אומר לגבי המעבד??? תודה רבה לעונים....
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קיימים שני דיסקים במחשב: WD160GB , WD 300G , בביוס הדיסקים מזוהים בגודל הנכון. עם התחלת ההתקנה של WIN XP ה- WINDOWS מזהה את שני הדיסקים כ- 131GB בלבד. מצב ה- RAID בביוס הוא DISABLE , האם מישהו מכיר את הבעייה ויודע את הפתרון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מאוד מאוד רוצה למצוא לוח אם איכותי שיתמוך בHDMI , כיוון שיש לי אלסידי 32 אינץ', ואני ארצה במחשב החדש לראות סרטים באלסידי באיכות HD. עכשיו מצאתי רק לוח אם אחד.. שהוא VM HDMI .. משהו כזה. והוא יחסית... לא משהו. יש לי תקציב עד ל1000 שקל. דרך אגב למבינים, יש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לראות קבצים של HD ואני אוכל להפעיל דרך המחשב? בתודה, בן !
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
XTREME DDR CAS 2-2-2T1 PC 2700 אלה הזכרונות
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב מבוסס על לוח אם ROG Strix B760-G D4, המחשב עבד בצורה טובה ללא בעיות במשך כמה שבועות. יום אחד ביצעתי כיבוי מסודר למחשב דרך הוינדוס וביום שאחרי המחשב לא עלה, ראיתי שהוא לא עושה פוסט בגלל בעיית DRAM. עשיתי כל דבר שאני חושב שאפשר כדי לסדר את הבעיה: החלפתי סלוטים, עברתי לסטיק אחד בסלוט הכי קרוב למעבד, החלפתי סט זכרונות לחברה אחרת (קינגסטון ← קורסייר), עשיתי פלאשבק לביוס, התקנתי את המעבד שוב, החלפתי למעבד אחר, ניקיתי CMOS כל אלה לא פתרו את הבעיה והמחשב עדיין לא עולה עם נורת DRAM. אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות מה גורם לזה ואיך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את הגרוטאה שלי. אני מתכנן להשאיר את המעבד הישן (506), להביא אסוס קומנדר ולהחליף את הזיכרונות והכרטיס מסך. אני רוצה המלצה לזכרונות טובים (לאוברקלוקינג) שיהיו 2 גי'גה של 800MHZ. הכרטיס מסך ממשששש לא משנה לי ביצועים מכיוון שהמחשב הנ"ל הוא מחשב לעריכת אודיו והדבר היחיד החשוב לי בכרטיס מסך הוא שיהיה בעל יציאה לשני מסכים. מבחינתי לקנות את הכרטיסים הגרועים של ה200 שקל העיקר שיהיו בעלי יציאה לשני מסכים ושלא יקחו זיכרון מהזיכרון ראם. המחשב יהיה מיועד לאוברקלוקינג קליל עכשיו ובעתיד הדיי קרוב (כשיוחלף המעבד לC2D) לאוברקלוק יותר רציני. התקציב בינתיים הוא כ2000 שקל ללוח - זיכרונות - וכרטיס מסך. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
צריך חוות דעת לגבי הזיכרונות הנ"ל בתצורה של 4GB האם הם זיכרונות טובים? או עם השקעה של 100-200 אפשר למצוא יותר טובים , דרך אגב הזיכרונות עולים 416 ש"ח בגיבור מחשבים לא מתכוון לבצע OC תודה,
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להבין כיצד אני מתכנן את קניית הזיכרון לפי המעבד ולוח האם אותו אני הולך לרכוש מכל המאמרים שקראתי הבנתי שמאחר והמעבד הוא quad pump והזיכרון הוא double rate אז את מהירות הFSB אני מחלק ב 4 ואת מהירות הזיכרון ב2 ככה שלדוגמא core 2 duo עם FSB של 1066 הוא 1066/4=266 וזיכרון של 667/2=333 כלומר אם אני עובד עם 2 מודלים של זיכרון בdoual channel של 667 אז אני מספק 4*333 למעבד שבעצם בתצורה בסיסית מבקש 4*266 ככה שגם עם OC אני עדיין יכול להעלות את מהירות המכפלה ל333 ולספק למעבד את מה שנחוץ לו ומכאן זיכרון של 800 ומעלה נחוץ רק אם אני מתכנן OC של מעל ל333 האם הבנתי נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אחת ולתמיד בבקשה תענו לי על השאלה חד וחלק: אם לא מתוכנן OC, עדיף לקחת לוח אם סביר, בסביבות ה-400 ש"ח, ולא איזה ASUS M2N-E שעולה 500+? ואם כן, ואפשר לתת דוגמא לדגם כזה, אני אהיה אסיר תודה.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה בפורום תמיכה טכנית כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום חברים!! מעבד-E6600 מעבד-E6420 רציתי לדעת אם יש הבדלים ברמת הביצועים במשחקים בין שני המעבדים הנ"ל ואם יש האם הם קריטיים או שהם מזעריים ביותר. יש לי מפרט למחשב-גיימר עכשיו אני רוצה להוזיל קצת את המחיר,שווה לי לקנות את המעבד E6420 במקום ה-E6600? תודה רבה על העזרה!! יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS (רצ"ב). למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-