מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר הרבה זמן זיכרון RDRAM במצב טוב, עדיף שנמכרים בזוגות (64*2, 128*2...), העדפה לסמסונג PC800 אז אם אתם מחפשים קונה לזיכרון RDRAM מיותר פשוט תפרסמו תגובה עם פרטים על הזיכרון שברשותכם... בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, האם לוח אם MSI 915G Combo זה יעבוד עם זכרונות 677/800MHz (ולא 400/677MHz) מאחר והם יותר זולים. אפילו שיעבדו בתדר הנמוך. תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
איפה אני משיג את הכרטיס הזה בארץ ?? (מצ"ב קבצים...) תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש תוכנה או דרך שאני יכול לבדוק איזה חיבורי זיכרון (ddr,ddr2,sdram) ואיזה סוג כונן קשיח יש לי וכל הנתונים על הלוח אם יש תוכנה שמראה את כל הדברים האלה?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם! אני עומד לפני קניית מחשב ואני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לזיכרונות. אני כניראה הולך לקנות PIV 2.8C או 3C עם לוח P4P800 DELUXE של ASUS . עכשיו אני רוצה להתאים זיכרון. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים, סרטים, מוזיקה, הקלטת מוזיקה מאורגן למחשב, עבודה בפוטושופ ואולי בעתיד גם בתוכנות 3D כמו 3D STUDIO MAX. בזמן הקרוב אני לא אעשה OC אבל אולי בעוד כשנתיים אם המחשב יהיה כבר די איטי אז אני אעשה. שאלה ראשונה שלי היא איזה גודל של זיכרון לקחת : 512 או להשקיע ב 1024? האם עכשיו יש הבדל רב בין הגדלים? אני רק רוצה להגיד שאין לי תקציב מדויק פשוט אני מחפש זיכרון איכותי ואני לא אתקמצן עליו אני ממלא משקיע הרבה כסף במחשב. אז לסיכום, איזה זיכרון אני צריך לקחת? שאלה נוספת שלי היא מה ההב…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/06/05/first_benchmarks_conroe_vs_fx-62/ אני מקווה שלא משעמם אותכם לראות עוד סיקורים על קונרו
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: E6300-core 2 duo INTEL965 400W-ספק 2G DDR2 800Mhz ברצוני לשדרג את המעבד לQ9450 אבל אני לא יודע איזה לוח אם לקחת כי אני גם מתכוון לקנות 9800GX2. יש לי מסך 17 אבל אני מתכוון לקנות 19. אני גם מתכוון לשדרג את הספק ל650W. איזה לוח אם אתם מציעים לקנות בשביל 9800GX2 ואם כדאי להזמין מאתר: http://www.newegg.com/ אשמח לדעות על האתר , האם שווה לקנות ממנו, יש לי דוד שטס החודש לארה"ב והוא יוכל להביא לי את החלקים. תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הציעו לי את הלוח הזה במחיר 715 ש"ח עבור הקונרו E6300 . אלו הנתונים שלו: http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm (בעמודה השמאלית). אין לי כוונות לעשות OC כך שאין צורך להזכיר לי שהלוח לא מאפשר זאת. 1) איך הפיצ'רים שמציע הלוח? 2) הבנתי שמדובר בלוחות יציבים ומעולים (סוס עבודה במילים אחרים) עם מעט מאד בעיות ביחס לאחרים בשימוש השוטף וגם מבחינת תאימות חלקים. 3) איך כרטיס הקול שלו לעומת נאמר ALC883 או ALC888. 4) האם המחיר משתלם (מדובר בצ'יפסט 965)? 5) האם זה נכון שצ'יפסט 965 מנצל את תכונות הC2D יותר טוב מ- 945? 6) יש לוח אחר שמשתלם יותר במחיר הזה?
-
- 7 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אתר Tech-Connect Magazine פרסם היום כי ירידת מחירים צפויה לכמה ממעבדי AMD ב-8 לאוקטובר, בהמשך לידיעה קודמת משלשום. הרשימה (כנראה לא מלאה עדיין): - $75 for Athlon X2 4200+ 65nm (current AMD price in 1000-unit tray quantities - $83) - $85 for Athlon X2 4400+ 65nm ($94) - $100 for Athlon X2 4800+ 65nm ($115) - $110 for Athlon X2 5000+ $125) - $120 for Athlon X2 5200+ ($136) - $140 for Athlon X2 5600+ ($157) - $170 for Athlon X2 6000+ ($178) - $240 for Athlon X2 6400+ Black Edition ($251) In addition to the X2 price cuts, the single core Athlons are set to also become cheaper. But we want the dual-cores. ככתוב, צפויה ירידת מחירים גם לחדי-הליבה אך האתר לא …
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
חבר'ה, אני כבר יושב פה למעלה משעתיים וקורא את הביקורות שלכם על לוחות האם של אביט (ABIT - (AN7, NF7, AI7, IC7 ולא מצליח להגיע למסקנה מה עדיף. חלק קוטל את החברה בכלל ואומר שהם מתים מהר, הGURU שלהם לא עושה את העבודה או שהם מתפקדים חלקית. חלק אחר אומר שזו אחלה חברה עם מוצרים מעולים ושגם אם יש מעט בעיות, ניתן להתגבר עליהן בקלות. עכשיו לשאלתי- אני לא מבין בלוחות אם, וכמעט קניתי ASUS עד שהתחלתי לעשות שיעורי בית (ולהבין שהם לא מדהימים יחסית). אני צריך לוח אם עם 6+ יציאות USB, לא חובה שיהיה FIREWIRE , כרטיס קול 5.1 מובנה ואיכותי (לא מטורף, אבל איכותי), והכי חשוב- שיהיה חזק חזק חזק.אני לא רוצה לכבות כמעט את המחשב! (יש לי הסטוריה של חימום יתר וקריסת מחשבים....) אז לא ברור לי עם ASUS…
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח שתומך במעבדי C2D אבל רק עד גרסת E4500. עד עכשיו השתמשתי במעבד E2140 אבל לפני מס' ימים הוא התקלקל. כעת אני מעוניין לקנות מעבד חדש אבל חשוב לי מאוד שיהיה כמה שיותר חזק. מה אליי לעשות (אני גם ככה מתכוון להחליף לוח אם תוך חצי שנה-שנה)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום יש לי את הסט 2 גיגה בתיזמון 2.5-3-3-6 במהירות 3200 (400 מגצ) ואני רוצה לדעת האם הם יעבדו טוב עם סט 2 גיגה של אותה חברה בתיזמון הבא 3-4-4-8 במהירות 4000 (550 מגצ) ברור לי שאין קשר כל כך בין שני הסטים אבל האם אפשר לעשות משהו כדי שיעבדו יחד? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כרגע יש לי חצי ג'יגה במהירות 233 (תופס לי שני סלוטים) עם מעבד P4 2.56 GHZ משפחת נורטבוד. משנת 2001-2002 . הבעיה שלי שהמחשב די נתקע כאשר מגיעה ל PF USAGE 800 MB ומעלה והדבר מאוד מפריע ומעצבן. השאלה אם כדאי להשקיע בזכרון במהירות כמו שלי שכן הוא יקר יחסית, האם זה ישפר משהו ובכמה ? ולא פחות חשוב, האם מישהו ניסה לשים לו זכרונות במהירות גבוהה יותר (שכן הם יותר זולים) והאם הלוח זיהה ? אשמח להצעות ולקישורים לאתרים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ניתן לראות את הלוח באתר של MSI כאן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=537 הוא תומך במעבדים בסוקט 478 של אינטל. קישור לדף הבית של הערכה באתר של ATI: http://www.ati.com/products/radeon9100igp/index.html
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב למערכת AMD השאלה האם לחכות ל SOCKET M2 שאמור להכנס בתחילת השנה או לשדרג עכשיו ל 939 תודה
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרגע לוח של Asus מדגם A7v333 עם Xp1800 עכשיו אני רוצה לשדרג, הבעיה היא שאני די מצומצם בתקציב... עכשיו ראיתי שאביט נותן יחס די טוב של עלות וביצוע... מה יותר טוב, Nf7-s או An7 ? ומה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הבנתי... כמו כן אם יש הצעות ללוח אחר יתקבל בברכה... נ.ב. חשבתי שהגיגה בייט טוב אבל ראיתי שהוא לא הצליח כמו בסדרות האחרונות של גיגה בייט.., נו מיילא... :-\
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אשמח לשמוע תגובה ממי שהיה לו את המעבד גם בתקופת הקיץ ולא רק בחורף.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם אסוס p8z68 deluxe/gen3 אני מחפש זיכרונות ddr3 cl7 איכותיים עם גוף קרור נמוך 2 יחידות של 4GB מישהו יכול להמליץ?? בברכה ותודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
ניסתי לעדכן את הביוס שלי דרך התוכנה של אסוס ללא הצלחה הוא אומר לי שהוא לא מוצא את לוח אם וזהו וניסתי גם ידנית להתקין אבל ללא הצלחה לא הבנתי את הקטע של יצירת BOT דיסק מישהו יכול להסביר לי איך לעשכן את הביוס לבד אבל בשפה פשוטה תודה והמשך יום נעים!... ???
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
א.מה יהיה יותר מהיר-שתי סטיקים של 2 גיגה בייט כל אחד או ארבע סטיקים של 1 גיגה בייט כל אחד? ב.האם יש הבדל מורגש בין זיכרונות מקוררים כמו הדומינטור של קורסאייר לבין זיכרון רגיל של סאמסונג עם בערך אותם נתונים ללא אובר קלוק? ג.אם יש לי היום סט של שתי סטיקים של 1 גיגה בייט כל אחד של סאמסונג אני יכול פשוט להוסיף להם שתי סטיקים של חברה אחרת או שזה לא יעבוד טוב? תודה לעוזרים... ;D
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php - אינטל ?GIGABYTE? - ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?. יש לי פה זכרון חדש DDR 400MHZ, 512. השאלה שלי, האם זה יעבוד בלוח אם הזה? כי לא רשום לי על הזכרונות DDR2.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לוח אם עד 800 שקל הציעו לי שתיים GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE ?945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, המעבד כמובן סדרת CORE 2 עכשיו מה עדיף? והאם יש הבדלים ? ואם שווה לקחת אותם או שיש משהו יותר טוב בסכום כזה? החנות ממנה אני קונה www.ksp.co.il
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן, מישהו מכיר את המעבד ל AMD - AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT ? איך הוא? משום מה אני לא רואה אותו בכלל בשום פורום... ובכלל אני מחפש מחשב חדש, לגלישה באינטרנט ולסרטים לא למשחקים או עבודה מיוחדת, ויש דיל שראיתי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמח אם תוכלו להגיד מה אתם אומרים.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב (שלא נדבר עליה עכשיו) שבעקבות בעיה זו היתי צריך להחליף את הלוח אם שיש לי (FATAL1TY AA8XE) בלוח אם חדש. המעבדה המליצה לי על דגם מסוג AW8D. א) בהשוואה ללוח אם שיש לי האם משתלם לי להחליף בין הכרטיסים ? ב) איזה לוחות יותר טובים יש באותו טווח מחיר? ג) מה היתרונות והחסרונות שלו ? ד) האם שווה לי להשקיע בוא לטווח ארוך (בהתחשב בזה שאני מחשיב את עצמי גיימר רציני ששוקל לשדרג את המחשב שלי בשנים הקרובות בכדי שיתאים לשוק המשחקים העתידיים) ? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור (זה מאוד חשוב לי !).
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-