עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shayyzz,

קניתי עכשיו זיכרון KINGSTON DDR2 667MHZ 1GB עכשיו אני מחבר אותו למחשב אני מדליק הוא נדלק לשניה וישר נכבה מה אני עושה? עכשיו הצמדתי אותו לכרטיס זיכרון שיש לי במחשב ויש כזה חור באמצע שהוא נכנס בסלוט אז החור של הזיכרון החדש הוא יותר גבוה הוא לא בידיוק באותו נקודה אם הכרטיס שיש לי עכשיו על המחשב מה אני עושה אתם יכולים להגיד לי לאיזה זיכרון להחליף אותו הלוח אם שלי זה זה: D915PGN

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by shlomik_i,

יש לי מחשב P3 450 והלך לו הארד דיסק עכשיו אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש והכל הדגמים זה ATA 100 ואני לא בטוח שהלוח אם תומך בזה עכשיו יש מדבקה על הציפסט שרשום UltraDMA 66 אז נראה לי שהלוח תומך רק עד ATA 66 או שאולי אני טועה השאלה זה אם הארד דיסק של ATA 100 יעבוד גם על ATA66

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  3. יש לבן דוד שלי מחשב מהמחשבים המעפנים האלה שקונים בקומפלט בעיתונים.. בכל מקרה, אני רוצה לשים לו שם איזה GF4 ולהוסיף לו סטיק של 512 בנוסף ל-256 המעפנים שיש לו שם (אין לו 256 אפילו, רשום 218). עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לשים איזה זיכרון שאני רוצה בתוך המחשב? (DDR1) אה וגם אם אני אוסיף עוד 512 זכרון ואת הכרטיס מסך אתם חושבים שיהיה שינוי ממש משמעותי בביצועים? למה המחשב שלו לא זז.. שעה לפתוח חלון כלשהו. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה למכור את הזיכרון שלי של GEIL PC4400 550MHZ הזיכרון בין חודש בערך ולא עבר שום OC ( הלוח הגביל אותי ב 480MHZ... ) שאלתי בפנדה ואמרו לי שהמחיר שלהם הוא 2600 שקל השאלה כמה כדאי לי לבקש אליהם ??? לזיכרון יש אחריות לכל החיים ואני יכול להחליף אותם לחדשים בלי בעיה במידה וזה עוזר במשהו...

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by ielran,

הי, הזמנתי מחשב וקיבלתי אותו היום. הבעיה היא שהזמנתי לוח-אם ASUS M2A-VM, אבל שמו לי ASUS M2N-VM... מה ההבדלים בין שני הלוחות? האם הם זניחים, או שכדאי להתעקש ולהחזיר את הלוח שקיבלתי ולקבל במקומו את מה שביקשתי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by KKK,

שלום ;D הזמנתי מפלונטר זיכרון של חברת KRETON ואין להם,אז הם מחליפים לי לזיכרון PDP,הנציג אמר לי שהזיכרון של החברה הזאת איכותי יותר. הוא צדק?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לדעת עם למישחקים כדי ללכת על קניה של מעבד כפול ליבה טוב כמו E8500 או E8600 שיצא או שעדיף מעבד עם ליבה מרובעת כמו Q9450 תודה רבה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. תראו כל מה שקורה עכשיו השתגעתי לגמרי קונרו עוד מעט יוצא amd מאתגרת ואומרת משהו על כרטיסי הרחבה. עכשיו יש לי שאלה אם אני קונה עכשיו לוח שתומך am2 ושם עליו איזה מעבד רגיל וכל שאר המערכת אני משקיע בצורה מטורפת האם שייצא הדבר הלוח שאני יקנה יתמוך? והאם כרטיסי ההרחבה יהיו על המעבד לפי מה שנראה לי זה על הלוח אז לא צריך כבר לוח חדש כאילו בשביל זה? אז כאילו מה נסגר עם הדבר הזה? איפה יהיו כרטיסי ההרחבה? מי ייצר את הכרטיסים האלה? והאם החברות הגדולות כמו creativ nvidia ati? בקיצר כדאי לקנות והכי חשוב מתי זה יוצא?

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by QQQ,

מהו בעצם ההבדל אם אני משתמש בזכרון 512MB DDR 400MHZ DUAL CHANNEL(1GB) לבין אם אני משתמש ב 512MB DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL(1GB) מה מהירויות גבוהות יותר וDDR 2 נותן לי? שווה לי להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל זה? אגב, הסתכלתי בנעוץ איפה שיש "הכל על DDR2,DDR,SDRAM" או משו כזה ובפנים היה לינק לאתר באנגלית ואני לא מבין אנגלית כל כך טוב אז...

10. Started by oranShoshany,

חבר שלי רוצה לקנות זכרונות והוא רצה את אלה: Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 איפה הוא יכול להשיג אותם בארץ מישהו יודע? ואיך הם שמעתי שהם זכרונות ממש טובים? מישהו יכול לעזור לי זה די דחוף למחר? וגם מה הזכרונות הכי טובים לOC בתקציב של 1800 שקל?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  11. 1. לגבי הלוחות אם : Asus P5WDH Deluxe http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=1198&modelmenu=1 או MSI 975X Platinum http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=746 איזה לקחת ? כי מצד אחד ה-Asus טוב לפי מה שקראתי פה עליו... אבל מצד שני בחנות מחשבים אחת אמרו לי שהלוח אם של MSI יותר טוב.. מה עושים איזה לקחת ? אני מתלהב נגיד מהאסוס והשלט וכל התקשורת האלחוטית אבל אתם יותר מבינים.. וההפרש מחירים - 200 שקל.. ככה שזו לא הבעיה. 2. לגבי הכרטיס זכרון הציעו לי לקחת 1GBx2 של OCZ אמרו לי שהם הכי חזקים וטובים יותר משל Kingston שזו רק חברה עם שם טוב. לקחת OCZ ? תודה על התשובות

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by alias,

תראו לקחתי מחבר שלי סטיק של 128 mb עכשיו הוא מתאים (מבחינת כל הדברים) הקיצר יש לי לוח אם שיכול עד 384 ולי יש עכשיו 256 ורציתי להוסית את ה 128 ואז יוצא לי בדיוק 384 עכשיו חיברתי תסטיק והדלקתי תמחשב הכל עבד סבבה אבל פתאום בזמן שהמחשב אמור להתחיל לעלות את וינ' xp הוא נעצר\ נתקע ורואים רק שחור מה אתם חושבים מה הבעיה????

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by חנוך,

יש לוח אם עם תושבת am2 שתומך ב ddr וגם ב ddr2 ? תודה למוצאים

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  14. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הדרייבר שמגיע עם הלוח הנ"ל הוא דרייבר כבר שמתאים לWINXP 64 BITS? הרי הלוח מיועד למעבדים שהם 64 בלבד... מעניין אותי לדעת תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. Started by Holography,

אני במחשב של בן דוד שלי ומשום מה המעבד עובד על 12.5 * 100 כלומר 1.25Ghz לדעתי זה אמור להיות 12.5 * 166 כלומר כלומר 2.075Ghz (הלוח,NF7-SL מדווח בפוסט כי המעבד עובד בצורה לא תקינה או משהו כזה - לדעתי זה בגלל שהתדר של המעבד ירד) בכל מקרה משהו יכול להגיד לי באיזה באס ובאיזה מכפלה המעבד אמור לפעול בסטוק?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

שלום אני מחפש לוח אמ עד 600 שקל.. בידי יש 4 סטיקים ש512X2 ו1024X2 זאת אומרת סה"כ 3GB זכרון אז חייבת להיות לו תמיכה לאחור אבל אני גם רוצה שיתמוך לDDR3. יש לי כרטיס PCI-E ומעבד 775 (E6300) יש תיכנון לOC.. וזה חובה להיות P35 (או שיש משהו יותר טוב) תודה )

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by shaithebest,

שניהם של אסוס 1) Asus P5L-VM 1394 2)Asus P5L-MX תכלס המחשב הזה שאני רוצה לבנות הוא לא בשבילי,זה לילדה שרק רוצה לגלוש באינטרנט וצאטים(אחותי) אז אני מחפש לוח זול כדי אחכ לקנות מעבד core 2 dou,זכרונות והארדיסק צורב וכו אם מישהו מכם מכיר מארז זול שמתאים לאחד מהלוחות האלה אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  18. p5bi965pcie או p6nsli ?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by PCguy,

אני חייב לדעת מה ההבדל מין DDR ל- DDR2.? נא לפרט עד כמה שאפשר במונחים בסיסיים תודה מראש לכל האלופים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  20. היי. קניתי כרטיס לכידת וידאו, ולצערי אם אני רוצה ללכוד באיכות DVD, זה לא עובד טוב כיוון שהמעבד שלי לא מספיק חזק (AMD Athlox xp 1600) :-\ השאלה שלי היא - איזה מעבד ניתן לקנות שיהיה מספיק טוב ויתאים ללוח האם שיש לי: Gigabyte GA-7VTXH (VIA KT266A) לא יודעת אם יש צורך במידע הזה אבל יש לי 2 זכרונות של סמסונג, 512 מגה כל אחד. הכרטיס שקניתי הוא AverTv GO 007 plus תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  21. מחפש לוח למערך sli ובוא זמנית שייתן ביצועים מעולים בoc.. תקציב כמו שאמרתי 1K

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by Adirz,

יש לי אפשרות לקחת את אפוקס EP-8KDA3J ואפשרות לקחת את ALBATRON K8X800 PRO-II , על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by izhark,

אמנם זה רק שמועות, אבל אם זה נכון - חדשות טובות לאורי (ולכל מי שבעד תחרות בשוק) http://theinquirer.net/default.aspx?article=39440

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by maccabita78,

מה הביט של המעבד הזה 64 או 32? מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - http://www.skypc.co.il/pl_product~INT-CP-E6750~3~0.htm

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by Transfer,

הוטל עלי להשמיש את המחשב הזה לגיסי p3 800mhz לוח של HP דגם VL 400 לא מצאתי באתר של HP מידע על כמות הזכרון שהלוח יכול להתמודד איתו מדובר בחיבור sd-ram לזכרונות... עכשיו מצאתי ממישהו זוג SDRAM 512Mb 133MHz CL3 ב 350 שקל ו 512 חדש עולה 270 (זXפ) (ויש לי עוד סטיק של 128mb 133mhz) מה אתם אומרים יהיה הכי כדאי לעשות? לדחוף 1GB (*מחיר סביר *משומש *לא יודע אם הלוח ינצל את זה) או סטיק 512 חדש ולהוסיף את ה 128 הקיים ? (*270 שקל *640MB)

• 3 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים