עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by graeme,

רכשתי מעבד AMD 64 . איך אני מקרר אותו עם מינימום תקציב... אמרו לי להשים אותו על השולחן ולא על השטיח .. זה נכון?? מה עוד אפשר לעשות (יש לי 200 ש"ח אם זה עוזר.....)?? -כמה מאוורררים רצוי? -יש שיטות או דברים כאילו?? בקשה תעזרו לי מהר .... לפני שישרף לי פה איזה משהו... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by arm123,

האם מעבד במהירות גדולה יותר הוא הרבה יותט טוב ומהיר או שאין צורך להוציא כסף מיותר FSB 800 לאומת FSB 1066 ושאלה נוספת לגבי מעבדי פנטיום D: מה נותנת לי העובדה שיש לו שני ליבות, או שזה מכפיל את התדר שלו ? ולגבי זכרונות: האם יהיה הבדל גדול בין DDR2 533HZ ל 677HZ ל 800HZ תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 491 צפיות
  3. יש תוכנה או דרך שאני יכול לבדוק איזה חיבורי זיכרון (ddr,ddr2,sdram) ואיזה סוג כונן קשיח יש לי וכל הנתונים על הלוח אם יש תוכנה שמראה את כל הדברים האלה?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, כאשר כרטיס המסך (8800GT) תומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 x16 אבל לא מצאתי לוח אם שתומך בגירסא 2 של PCI-EXPRESS. האם יצאו לשוק לוחות אם שתומכים בגירסא 2? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by lmlm,

http://www.tomshardware.com/2006/06/05/first_benchmarks_conroe_vs_fx-62/ אני מקווה שלא משעמם אותכם לראות עוד סיקורים על קונרו

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by avi756,

יש לי את המפרט הבא: E6300-core 2 duo INTEL965 400W-ספק 2G DDR2 800Mhz ברצוני לשדרג את המעבד לQ9450 אבל אני לא יודע איזה לוח אם לקחת כי אני גם מתכוון לקנות 9800GX2. יש לי מסך 17 אבל אני מתכוון לקנות 19. אני גם מתכוון לשדרג את הספק ל650W. איזה לוח אם אתם מציעים לקנות בשביל 9800GX2 ואם כדאי להזמין מאתר: http://www.newegg.com/ אשמח לדעות על האתר , האם שווה לקנות ממנו, יש לי דוד שטס החודש לארה"ב והוא יוכל להביא לי את החלקים. תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by asichen,

שלום לכם! יש לי מחשב עם לוח אם של ECS - ELITEGROUP , ספק של 400 וואט של טרמלטק, כרטיס מסך MSI Geforce FX 5900 VIVO ומעבד פנטיום 4 2.8 . יש לי עכשיו 526 ראם והשאלה שלי היא איזה ראם אני יכול וכדאי לי לקנות שגם יפעל לי מצויין ולא יעשה לי בעיות עם המפרט שרשמתי וגם יראה ביצועים הרבה יותר טובים ממה שישי לי עכשיו. זה נורא חשוב לי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by nivster,

כרגע יש לי XP2100 T-Bred, עם סטפינג טוב, אבל הלוח שלי ענתיקה (KT266) והזכרונות גם. קניתי לא מזמן R9600XT, והמערכת הנוכחית שלי לא עומדת בקצב של הכרטיס. השימוש של המחשב הוא בעיקר משחקים ו-OC, שכמובן מוגבל כרגע... : השאלה היא האם יש טעם להחליף מעבד או שההחלפת לוח וזכרונות לבד גם יעשו עבודה מספקת? אם כן, הייתי רוצה המלצה ללוח + זכרונות טובים בסביבות ה-1500 ש"ח (200 ש"ח לכאן או לכאן). אם עדיף להחליף מעבד גם (חשבתי על XP MOBILE), אז התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח, למרות שלדעתי אפשר להשאיר את המעבד הקיים כרגע. תודה!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  9. הכול נרשם בכותרת

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by kfirlion,

מה אתם חושבים על זה: Intel תירכוש את NVIDIA??? מה אתם חושבים, שזה יגמר ככה???

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  11. Started by nevodavid,

האם מערכת 64BIT מנצלת כמויות זיכרון יחסית גדולות כמו 12/16GB ? DDR3 כמובן. אני עובד כאנימטור ויש לי צורך לעבור בין Photoshop לAfter Effects לPremiere ובכלליות, התוכנות הללו לוקחות משאבים רבים... בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  12. ראיתי את הסרט התקנה, יש קטע שצריך להוריד את הידית השחורה,צריך קצת כח אבל זה מעקם את המתכת שעוברת באמצע ומצמיד אותה על הצד נראה לי מוזר לכן אני שואל,

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  13. שלום בלוח אם של גיגה ביט שברשותי(רשום בצד) יש כניסה אחת למיקרופון ועוד 5 כניסות לרמקולים(ככה מסומן שם) עכשיו כשאני מנשא לחבר את הרמקולים דרך הלוח אם רק כניסה אחת עובדת למה זה?(באחרות לא שומעים) סליחה על הבורות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. Started by the kooks,

שלום. כרגע אין לי סיסמא בביוס אבל הייתי רוצה לדעת נניח ויש למישהו סיסמא בביוס ב USER PASSWORD האם כיבוי המחשב הוצאתו מהחשמל ולאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה יאפס גם את הסיסמא ואז ואז לא תהיה בעיה לשנות שוב את ההגדרות בביוס? ועוד דבר כמעט בכול מחשב שראיתי חוץ מהחדשים שלהשנתים האחרונות האישפריות הגנה מפני ויורסים בביוס תמיד על DISABOLE יש סיבה מוצדקת הגיונית לזה האם ההגנה מפני וירוסים בביוס שווה משהו ? (אצלי זה על פעיל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  15. Started by the_one23,

היתה לי בעיה במחשב (שלא נדבר עליה עכשיו) שבעקבות בעיה זו היתי צריך להחליף את הלוח אם שיש לי (FATAL1TY AA8XE) בלוח אם חדש. המעבדה המליצה לי על דגם מסוג AW8D. א) בהשוואה ללוח אם שיש לי האם משתלם לי להחליף בין הכרטיסים ? ב) איזה לוחות יותר טובים יש באותו טווח מחיר? ג) מה היתרונות והחסרונות שלו ? ד) האם שווה לי להשקיע בוא לטווח ארוך (בהתחשב בזה שאני מחשיב את עצמי גיימר רציני ששוקל לשדרג את המחשב שלי בשנים הקרובות בכדי שיתאים לשוק המשחקים העתידיים) ? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור (זה מאוד חשוב לי !).

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  16. יש לי שאלה איזה חברות הם נקראות חברות איכותיות? (סתם אני רוצה לדעת לא כי אני צריך לקנות) כאילו תגידו לי את השמות D: תודה!

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by orzilca,

ברשותי מעבד AMD Athlon 64 3000+ ואני עובד עם Windows XP 64Bit Edition אני צריך להתקין איזה שהוא דרייבר של AMD למעבד ? או שהוא מנצל את היכולות המלאות שלו לבד ?.. אני לא זוכר אם צריך להתקין את הדרייבר גם על 64 ביט או רק על 32 ואם צריך אם מישהו יכול להביא לינק בבקשה.. תודה רבה, אור

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי מעבד e6750 של אינטל 2 ליבות 2 גיגה זיכרון מהירת 800 לוח של אסוס p5k p35 וספק כוח של enemarx 500 w ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של 9800 gtx 512 האם המחשב שלי מספיק טוב האם יכול להיות לי צוואר בקבוק ןמה זה צוואר בקבוק בכלל אשמח לקבל תשובות

19. Started by NIVTOL,

האם הוא שווה השקעה של 800 שקל חרשתי תפורום ותאתר ועדין לא גיבתי תשובה אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by יהונתן,

אהלן קניתי מחשב חדש לפני שבועיים... רציתי לדעת אם אני צריך לעדכן את הלוח ASUS STRIKER EXTREME אני חושב שקראתי איפה שהוא על מישהו שקנה ועדכן... עם מישהו יודע משהו על זה אני ישמח תודה...

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by ATL321,

איזה מעבד יותר חזק למשחקים סרטים הורדות ותוכנות איזה מעבד יותר חזק?ולמה? Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore או ?INTEL Q6600

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. Started by horacio,

נישרף לי הלוח : יש לי לוח של GIGABYTE דגם: GA-7DXE אמרו לי שאי אפשר להשיג אותו האם הלוח הזה יכול להתאים: ASUS דגם: A7V266-E זה למעבד AMD . בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by *BYZ*,

שלום אני רוצה לדעת האם זה משנה בכלל בשביל המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137860&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D לוח אם B75 או B75M?? אני קונה את המארז הזה ANTEC P280

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  24. Started by -OmeR-,

שלום.. יש לוח אם ABIT IS7 ויש לי את היציאה הזאת. מה היא עושה ואיך אני יכול לנצל אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  25. את זה קיבלתי http://www.spirecoolers.com/images/products/SP708B2.jpg הנה עוד מידע http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.