מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקבל דיעה על לוח אם מסוג comanache creek 915
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
תהליך ייצור חדיש, קישוריות מודרנית, 16 ליבות עיבוד פיזיות עדכניות וכמות כפולה של זכרון מטמון מהיר הם המרכיבים שיבטיחו כי דור ה-Raphael של AMD יהיה להיט?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX או ABIT AN7 (nForce2 ) - ATX או Gigabyte GA-7N400 Pro2 (nforce 2 ultra400) - ATX וגם באיזה אחד הכרטיס מסך יותר טוב ? איזה לוח יותר שווה ויותר טוב ? תודה סתיו
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון אני רוצה לציין שאני יודע שיש לי כבר הודעה בעמוד הזה אבל היא עוסקת בנושא אחר לגמרי(בערך..הכל פה קשור למחשבים אתם יודעים) אז אם זה בעייתי בבקשה תעירו לי על כך ותנעלו את ההודעה.מצטער מראש אם זה בעייתי עכשיו כמה שאלות: 1.כמה זיכרון מטמון(CACHE) יש לAMD 5000+?הסתכלתי בכל מיני מקומות ולא הצלחתי להבין אם יש לו 1MB CACHE או שניים 2.כמה הזיכרון cache משמעותי במשחקים?(אני לא עובד עם תוכנות עריכה וכאלה דברים).מצד אחד אני קורא בכל מיני מקומות שזה לא כזה משמעותי,מצד שני בהשוואה שנערכה פה(אמנם ישן קצת אבל רלוונטי):http://xtreview.com/review204.htm אפשר לראות שבמשחקים הAMD 3800+ לוקח את הE2160במשחקים בגלל הcache הכפול שלו.(אני חייב לציין אמנם שהE2160 בOC ל3.4 אוכל שם הAMD …
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום , האם הלוח הזה Gigabyte M57SLI-S4 AM2 קנייה טובה ? זאת אומרת האם יש לוח אם באותו טווח מחירים (600-700) עם אותו צ'יפסט ואמין שיותר טוב ? .. + אני לא עושה שטות שאני הולך על AMD נכון ? אני קונה ת'4600 X2 .. פשוט המחירים כ"כ זולים. המחשב בעיקר לאינטרנט/סרטים/מוזיקה וכאלה .. אבל גם למשחקים .. + G.Skill DDR2 1024MB (512MB x 2) 667Mhz CL4 שווה , או בשביל הצרכים שלי אפשר ללכת על ה CL5 בראש שקט ?.. תודה מראש !! :>
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום ראיתי במפרטים של לוחות אם שרשום חיבור אינפרא איך מפעילים אותו מה אפשר לחבר ונניח שיש לי נייד שתומך בחיבור אינפרא לאיפה לכוון אותו ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יודעים למה אני מתכוון? אז חבר שלי קנה מחשב חדש, ופתחנו לראות שהכל מחובר כמו שצריך ושהוא באמת קיבל את המעבד שהוא שילם עליו. העריסה שמחזקת את ההיטסינק למעבד נראית קצת שונה ואני לא בטוח שהיא תקינה כמו שצריך (למרות שהיא מחזיקה את העסק יפה) אצלי היא מחוברת ב4 נקודות בסוקט כאשר כל זוג מחובר במקביל לזוג האחר עם הפלסטיק (שאי אפשר להוציא אותו) אצל חבר שלי זה פשוט בנפרד, זאת אומרת שכל זוג מחובר בנקודות המתאימות (ושוב, מחזיק יפה) אבל נראה לי כאילו שזה שבור (כאילו הורידו את הפלסטיק שמחבר את הזוגות) מה דעתכם? זה בסדר ויש כמה גרסאות או שבשביל לא להוציא אחד חדש כזה פשוט לקחו אחד שבור, שברו עוד יותר את החיבור בין הזוגות בשביל שלא יראו וחיברו? יודעים למה אני מתכוון? קצת קשה לי להסביר…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35-DS3 מול ASUS P5N-E SLI (nForce 650i SLI) חבר שאל אותי ופשוט לא היה לי מושג מה לומר לו... אולי אתם תוכלו לעזור תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות של אינטל d945 ו D975 המעבד הוא אינטל D930 וזכרון 2*512Mb 667 Mhz האם מספיק 945 ? האם יש הבדלים משמעותיים בין השניים לפני שאני משדרג את 975 ? ואם כן מהם והאם שווה להשקיע עוד כסף כיום בשבילם ?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
זיכרונות C2.5 . ראיתי בפורום שישנם לא מעט לוחות שלא תומכים בכל דגם של זיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
למעבד פרסקוט יש בעיה של התחממות ואמרו שלמרות שיש לו מגה קאש יש לו ביצועים נמוכים יותר האם בגלל שלפרסקוט יש 30 שלבים בצינור מידע אז חלק מהקאש הולך לבאפר?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר שלי. הוא מתכנן לקנות את הלוח הנ"ל עם 2GB זיכרון כרטיס מסך וכ'ו...אבל מעבד הוא רוצה לחכות לחדשים E6550 או דומיהם....בקיצור יש לו מעבד פנטיום 4 חד ליבה שהוא מעוניין להשים על הלוח הזה (ABIT IP35) לתקופה שעד שהוא ייקנה מעבד חדש...הפנטיום 4 הוא גם סוקט 775...סידרה 5XX אם אני לא טועה...הוא יעבוד על הלוח או שהלוח לא ייתמוך בו? פשוט אין לי ממש מושג בלוחות החדשים האלו..עוד לא היתנסתי ב'ציפסט החדש
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותרת אני מעוניין לקנות 3800X2 AM2 ומחפש לוח עם כרטיס מסך מובנה והכי חשוב יציאת S-VIDEO. אם אפשר המלצות. תודה. נראה לי שמצאתי: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=296
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
יש לי את הרכיבים הבאים ddr 400, r9800pro. אני מחפש לוח שיתאים לרכיבי האלו, בנוסף שיתאים למעבד amd 64 socket 939. קיים כזה דבר? ואם כן על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב ושהוא עולה(לפני העלליה של הוינדוס,הוא מבקש את הדיסק של הWIDNWOS בשביל הBOOT העניין הוא שאחר כך הוא לא משתמש בו,וכשניסיתי להקין ויסטה הוא אחרי ההתקנה עשה לי ריסטרט וניסה(הויסטה ניסתה) לבטל את זה שיהיה צריך דיסק אבל לא הלך לה אז אני חושב שהבעיה בביוס,שווה לעדכן ולבדוק או שהבעיה לא מהלוח אם אלה ממשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אחיי היקרים אני צריך להחליף מחשב, כעת יש לי PIII ישן עם מעבד 1GHZ חמוד ונעים וחצי ג'יגה של RAM משובח אבל צריך להתקדם - אני מעונין להחליף את המחשב - אבל לשמור את המארז האם זה אפשרי? מדובר במחשב-מותג של GATEWAY ולא בא לי להחליף מארז אלא רק את לוח האם, הזכרון והמעבד... האם הדבר אפשרי? אני מעדיף AMD,אבל אם לא תהיה ברירה גם אינטל תבוא בחשבון... אה ויש ענין נוסף - כרטיס המסך שלי, ATI 9700PRO, לא בא לי להחליף אותו, אז הלוח צריך לעבוד גם עם AGP האם יש כזה לוח בנמצא? אשמח לקבל דיעות \ המלצות רון.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ברשותי ABIT -IS7 ומעבד פנטיום 2.4 עם HT האם הביוס אמור לראות 2 מעבדים במהירות של 2400 או 2 במהירות של 1200 כי כרגע הביוס אצלי מודיע על 2 מעבדים של 1200 ???
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין windows אבל בשביל זה בלוח אם Epox 8RDA3+ צריך בהתחלת ההתקנתהwindows דיסקט של הלוח ואין לי אותו היו את הקבצים באתר של epox ועכשיו אין אולי למישהו יש לינק לקבצים האלה הוא שהוא יכול להביא לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש זוג זכרונות 2X1024 למערכת עם קונרו E6600 ללא צורך ב OC על מה הייתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני זוכר אותם לטובה עוד מהימים לפני 3 שנים כשהייתי משתמש קבוע בפורום (בתור REQO).. והלוחות של DFI ? נ.ב: למה לא מייבאים אותם לארץ ???
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813121035 לוח נחמד שמבחינת המחיר הוא שווה אפילו אחרי משלוח לארץ ומע"מ. שימו לב שאחד המגיבים אומר שיש לו בעיה עם זכרונות 800MHZ. כמו כן אני לא יודע עד כמה הוא ידידותי ל OC.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי במחשב שני זכרונות של 256mb כל אחד, ביחד 512 mb כל אחד מהזכרונות הוא 200MHZ עם CL 2.5 DDR בנוסף הלוח אם שלי תומך בDual Channel ויש מקום ל4 סטיקים. וגם תומך במהירות של זכרון עד 400mhz. אני רוצה לשדרג ולקנות שני זכרונות של 512mb כל אחד עם מהירות של 400mhz וCL2.5 אם אני אשים את כל הארבעה זכרונות (כולל אלה שיש לי והחדשים), האם זה יהיה אפקטיבי? זה יעבוד במהירות טובה? או שעדיף לוותר על שני הזכרונות של ה256 mb ולשים רק את שני הזכרונות של ה512 ? מה אתם אומרים? תודה רבה! כנרת (אני בת)
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ניתן לראות את הלוח באתר של MSI כאן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=537 הוא תומך במעבדים בסוקט 478 של אינטל. קישור לדף הבית של הערכה באתר של ATI: http://www.ati.com/products/radeon9100igp/index.html
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-