עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DAn0sH,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע איזה חיבבור אני צריך שיהיה לכרטיס מסף psi-e or agf ניראה לי קוראים ל זה ככה, קיצר אני לא יודע איזה חיבור אני צריך לוח אמ: gigabyte GA-8I945GZME-RH בבקשה תעזרו לי.

2. איזה זכרון 512M/667Mhz עדיף: 1. MUSHKIN עם 4-4-4-10 ב 850ש"ח 2. OCZ עם 5-5-5-15 ב 730ש"ח 3. GSKILL עם 4-4-4-12 ב 730ש"ח

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  3. מחפש לוח למערך sli ובוא זמנית שייתן ביצועים מעולים בoc.. תקציב כמו שאמרתי 1K

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by Sandman61,

1. איך המעבד? טוב למשחקים? 2. לאיזה מעבד משל אינטל משווים אותו?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by shay33,

סתכלו 3V מתח הגיוני (או שככה זה לפרסקוט?) תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by constantine16,

עכשיו יש לי את AMD 4200 עם HD3850 ונגיד בUT3 זה מוציא לי איזה 20-60 FPS שלא נדבר על המפות הגדולות אז רציתי לשאול עם השדרג את המעבד לAMD 6000 הביצועים ישתפרו בהרבה לפחות ב30 FPS? :'(

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by Adirz,

יש לי אפשרות לקחת את אפוקס EP-8KDA3J ואפשרות לקחת את ALBATRON K8X800 PRO-II , על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by ZiX,

לא מזמן שדרגתי את הכ.מסך שלי מ7800GT ל HD4870.. וכרגע יש לי צוואר בקבוק מטורף כמו שאתם בטח מתארים לכם.. אז כבר חשבתי ללכת על זה עד הסוף ולשדרג את המעבד , הבעיה שיש לי כרגע AMD 3800 ככה שאני דיי מוגבל במעבדים שאני יכול לקנות.. בכל אופן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לשדרג? יש לי כוונות להשקיע בעניין עד 1000 שקל ככה.. אני לא רוצה להסחף יותר מדי..

9. Started by Gliding,

מישהו יודע מתי AMD מתכננת להוציא מעבדים עם תמיכה בDDR3??

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  10. אף פעם לא הבנתי את זה למה??? הביוס החדש יותר טוב ???במה ????

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by Transfer,

הוטל עלי להשמיש את המחשב הזה לגיסי p3 800mhz לוח של HP דגם VL 400 לא מצאתי באתר של HP מידע על כמות הזכרון שהלוח יכול להתמודד איתו מדובר בחיבור sd-ram לזכרונות... עכשיו מצאתי ממישהו זוג SDRAM 512Mb 133MHz CL3 ב 350 שקל ו 512 חדש עולה 270 (זXפ) (ויש לי עוד סטיק של 128mb 133mhz) מה אתם אומרים יהיה הכי כדאי לעשות? לדחוף 1GB (*מחיר סביר *משומש *לא יודע אם הלוח ינצל את זה) או סטיק 512 חדש ולהוסיף את ה 128 הקיים ? (*270 שקל *640MB)

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by שמנואל,

שלום. הוספתי 128 מגה זיכרון למחשב סלרון 1700 - כעת יש 256. אמנם המחשב נדלק ונכבה מהר יותר, ומנהל ההתקנים מזהה שיש לי 256 מגה, אבל ה-XP עדיין נראה לי קצת "עייף". איך בעצם אני יודע שהזיכרון תואם כמו שצריך? ברור שזה לא המחשב המתקדם בעולם, אבל בעניין הזיכרון, נניח ואין התאמה בין 2 הזכרונות - במה זה היה מתבטא ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  13. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המערכת שהומלצה בכתבה הזו: http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/ רציתי לשאול בקשר לגוף הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO האם צריך אותו רק אם מתכננים לעשות אוברקלוקינג, או שהוא מועיל בכל מקרה? האם הוא שקט יותר מהמאורר המקורי של AMD? תודה, קובי

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. שלום החלטתי לקנות השבוע כרטיס מסך חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים למשך מספר חודשים והחלטתי שאני הולך על ה-HD 4670 המליצו לי גם להוסיף כרטיס זכרון של 1 גיגה כדי לשפר עוד קצת את הביצועים. חשבתי שאם יהיה לי כבר 2 גיגה במחשב אז אולי כדאי להתקין גם ויסטה? מה אתם אומרים? בהתחשב במחשב הלא כל כך חזק שיש לי (וכמובן בשדרוג) שווה להתקין ויסטה? זה לא סתם יכביד על המחשב בזמן הרצת משחקים?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  15. תהליך ייצור חדיש, קישוריות מודרנית, 16 ליבות עיבוד פיזיות עדכניות וכמות כפולה של זכרון מטמון מהיר הם המרכיבים שיבטיחו כי דור ה-Raphael של AMD יהיה להיט?לכתבה

16. Started by idani1983,

האם מישהו שמע על הזכרונות של Centon האם הם טובים ? תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by 3gh,

יש לי לוח אם NFORCE 3 של EPOX כרגע יש לי את הדרייברים הרשמים של נבידיה5.10 רציתי המלצות על דרייברים יותר חדשים(בטא) תודמ מראש.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by rabbit,

1. מה ההבדל בין 3000 רגיל ל3000+ 2. לפי מה שראיתי סוקט 939 אין לו שום מהירות עם + ואין CachE למה זה? ומה הבדל? ומה עדיף סוקט 939 או 754?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. Started by ClioSport,

שלום לכולם אני מנסה להבין כיצד אני מתכנן את קניית הזיכרון לפי המעבד ולוח האם אותו אני הולך לרכוש מכל המאמרים שקראתי הבנתי שמאחר והמעבד הוא quad pump והזיכרון הוא double rate אז את מהירות הFSB אני מחלק ב 4 ואת מהירות הזיכרון ב2 ככה שלדוגמא core 2 duo עם FSB של 1066 הוא 1066/4=266 וזיכרון של 667/2=333 כלומר אם אני עובד עם 2 מודלים של זיכרון בdoual channel של 667 אז אני מספק 4*333 למעבד שבעצם בתצורה בסיסית מבקש 4*266 ככה שגם עם OC אני עדיין יכול להעלות את מהירות המכפלה ל333 ולספק למעבד את מה שנחוץ לו ומכאן זיכרון של 800 ומעלה נחוץ רק אם אני מתכנן OC של מעל ל333 האם הבנתי נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  20. שלום ראיתי במפרטים של לוחות אם שרשום חיבור אינפרא איך מפעילים אותו מה אפשר לחבר ונניח שיש לי נייד שתומך בחיבור אינפרא לאיפה לכוון אותו ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. יש לי עכשיו את הGIGABYTE KN8SULTRA ואני לא כ"כ מרוצה ממנו עשיתי פה חיפוש בפורום וקראתי הרבה REVIEWS על לוחות השאלה מה אתם ממליצים מניסיון ? אני שמתי את העין על MSI K8N NEO 4 PLATINUM יש משהו יותר ממולץ ממנו? הלוח צריך ללכת עם 939 3000 תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  22. הלוח אם Asus P5KPL-CM יתאים עם מעבד e2180 ? וזה משנה איזה ספק כוח יהיה איתם? ואם כן איזה אתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=109099 לוח לא משו בכלל ל OC, ולא מצדיק את המחיר שלו (1100)

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. אחד עם CL2 ואחד עם CL2.5. הם יעבדו ביחד? מצטער על השאלה הנובית :-[

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יודעים למה אני מתכוון? אז חבר שלי קנה מחשב חדש, ופתחנו לראות שהכל מחובר כמו שצריך ושהוא באמת קיבל את המעבד שהוא שילם עליו. העריסה שמחזקת את ההיטסינק למעבד נראית קצת שונה ואני לא בטוח שהיא תקינה כמו שצריך (למרות שהיא מחזיקה את העסק יפה) אצלי היא מחוברת ב4 נקודות בסוקט כאשר כל זוג מחובר במקביל לזוג האחר עם הפלסטיק (שאי אפשר להוציא אותו) אצל חבר שלי זה פשוט בנפרד, זאת אומרת שכל זוג מחובר בנקודות המתאימות (ושוב, מחזיק יפה) אבל נראה לי כאילו שזה שבור (כאילו הורידו את הפלסטיק שמחבר את הזוגות) מה דעתכם? זה בסדר ויש כמה גרסאות או שבשביל לא להוציא אחד חדש כזה פשוט לקחו אחד שבור, שברו עוד יותר את החיבור בין הזוגות בשביל שלא יראו וחיברו? יודעים למה אני מתכוון? קצת קשה לי להסביר…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים