עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tsuriel,

שלום איזה זיכרון עדיף? למחשב בעיקר לצורך תוכנות כבדות יחסית... A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8 או GeIL Value series PC3200 DDR400 או אולי משהוא אחר לפי דעתכם תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by jackofalltrades,

מופיע שם x86-64, האם זה אומר תמיכה מלאה ב64 ביט? או יותר נכון האם אפשר להתקין על זה את חלונות בגרסה 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  3. אני מפעיל את המחשב ושהוא עולה(לפני העלליה של הוינדוס,הוא מבקש את הדיסק של הWIDNWOS בשביל הBOOT העניין הוא שאחר כך הוא לא משתמש בו,וכשניסיתי להקין ויסטה הוא אחרי ההתקנה עשה לי ריסטרט וניסה(הויסטה ניסתה) לבטל את זה שיהיה צריך דיסק אבל לא הלך לה אז אני חושב שהבעיה בביוס,שווה לעדכן ולבדוק או שהבעיה לא מהלוח אם אלה ממשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  4. ערב טוב לכולם! אני עומד לפני קניית מחשב ואני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לזיכרונות. אני כניראה הולך לקנות PIV 2.8C או 3C עם לוח P4P800 DELUXE של ASUS . עכשיו אני רוצה להתאים זיכרון. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים, סרטים, מוזיקה, הקלטת מוזיקה מאורגן למחשב, עבודה בפוטושופ ואולי בעתיד גם בתוכנות 3D כמו 3D STUDIO MAX. בזמן הקרוב אני לא אעשה OC אבל אולי בעוד כשנתיים אם המחשב יהיה כבר די איטי אז אני אעשה. שאלה ראשונה שלי היא איזה גודל של זיכרון לקחת : 512 או להשקיע ב 1024? האם עכשיו יש הבדל רב בין הגדלים? אני רק רוצה להגיד שאין לי תקציב מדויק פשוט אני מחפש זיכרון איכותי ואני לא אתקמצן עליו אני ממלא משקיע הרבה כסף במחשב. אז לסיכום, איזה זיכרון אני צריך לקחת? שאלה נוספת שלי היא מה ההב…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, כאשר כרטיס המסך (8800GT) תומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 x16 אבל לא מצאתי לוח אם שתומך בגירסא 2 של PCI-EXPRESS. האם יצאו לשוק לוחות אם שתומכים בגירסא 2? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  6. אם יש מקום גם בארה"ב שאפשר לקנות אותו זה גם טוב. ומה בערך המחיר שלו? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=243&l4=0&model=942&modelmenu=1 תודה מראש.

7. Started by Nu,

איזה שבב עדיף לי ה-VIA או ה-nForce3 ? לפי מה שקראתי ה-nForce יותר טוב ל-AMD אבל בביקורת ל-A64 ה"מבקר" השתמש ב-VIA. ה-VIA יותר זול במאה ומכיל בדיוק אותם Add-ons (כאילו SATA RAID, 1394 וכל השיט הזה p=). בבקשה תענו מהר כי עד שהחלטתי לקנות A64 ולשלם את "קנס" ה-400 שקל אני לא רוצה לשנות את הדעה שלי שוב. אה כן, ודעות על מה עדיף לקנות (מחשב למשחקים בעיקר וקצת תכנות) 2.8c או A-64 3000+ יתקבלו בברכה. נ.ב. בקשר לזכרונות. אני רוצה לקנות 2 סטיקים (אני לא יעשה OC.. לפחות לא ב2-2.5 השנים הראשונות) אז חשבתי על סמסונג.. אז ראיתי ש-Twinmos שאמורים להיות יותק טובים מסמסונג מציעים They may 3200 cas32 w/heat spreader וסטיק אחד כזה עולה רק ב-5 שקל יותר מהסמסונג. אז כדאי לקנות אותם כן …

8. Started by TearecioNN-,

P35-DS3L P35C-DS3R

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by MONO,

הציעו לי את הלוח הזה במחיר 715 ש"ח עבור הקונרו E6300 . אלו הנתונים שלו: http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm (בעמודה השמאלית). אין לי כוונות לעשות OC כך שאין צורך להזכיר לי שהלוח לא מאפשר זאת. 1) איך הפיצ'רים שמציע הלוח? 2) הבנתי שמדובר בלוחות יציבים ומעולים (סוס עבודה במילים אחרים) עם מעט מאד בעיות ביחס לאחרים בשימוש השוטף וגם מבחינת תאימות חלקים. 3) איך כרטיס הקול שלו לעומת נאמר ALC883 או ALC888. 4) האם המחיר משתלם (מדובר בצ'יפסט 965)? 5) האם זה נכון שצ'יפסט 965 מנצל את תכונות הC2D יותר טוב מ- 945? 6) יש לוח אחר שמשתלם יותר במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  10. ההתלבטות בין: Gigabyte GA-7N400-L Epox 8RDA ABIT NF7 מה הכי עדיף ביניהם? די חשובה המהירות כי נשרף לי ה7VRXP הישן שלי ואני צריך להזמין אחד עד 8 בערך.. תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  11. אתר Tech-Connect Magazine פרסם היום כי ירידת מחירים צפויה לכמה ממעבדי AMD ב-8 לאוקטובר, בהמשך לידיעה קודמת משלשום. הרשימה (כנראה לא מלאה עדיין): - $75 for Athlon X2 4200+ 65nm (current AMD price in 1000-unit tray quantities - $83) - $85 for Athlon X2 4400+ 65nm ($94) - $100 for Athlon X2 4800+ 65nm ($115) - $110 for Athlon X2 5000+ $125) - $120 for Athlon X2 5200+ ($136) - $140 for Athlon X2 5600+ ($157) - $170 for Athlon X2 6000+ ($178) - $240 for Athlon X2 6400+ Black Edition ($251) In addition to the X2 price cuts, the single core Athlons are set to also become cheaper. But we want the dual-cores. ככתוב, צפויה ירידת מחירים גם לחדי-הליבה אך האתר לא …

12. שלום למומחה, מה ההבדל בין המעבדים E6320, E6420, E6600? הם הרי עובדים באותה מהירות (1066MHZ) ועם אותו קאש (4MB)? האם אתה יודע איזה מעבד נמצא במקינטוש I-MAC 20inch? אני מחפש לבנות מערכת לעיבוד גרפיקה דו-מימד (וקטורית ועיבודי תמונה), ולאנימציית פלאש. תודה רבה ויום טוב. פיני

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  13. הכול נרשם בכותרת

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  14. מה זה גורם? זה נחשב OC? תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by nsof,

אני מעונין בלוח אם שיתמוך ב: 1) זיכרון dual channel (אם יש כזה דבר ל -AMD) 2) SATA (ענין ה -RAID לא חשוב) 3) 1Gb lan (לא ממש קריטי לבית) 4) (FireWire (IEEE-1394 האם בכלל חשוב? 5) Sound blaster רצוי עם יציאה של אופטי יש לי פלוס מינוס 700 שח לענין המחשב עצמו מיועד למישחקים, תיכנות ואופיס בנוסף , האם ניתן לעשות OC ללוח ואם כן אז מה דרישות האיורור וספק הכוח תודה מראש אין סוף

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  16. מפרט הלוח אם שלי לגבי זכרונות מופיע בקובץ המצורף. Main Memory Supports 4 unbuffered DIMM of 1.8 Volt DDR2 SDRAM Supports up to 2GB memory size (maximum support is 512MB for each module) Support Dual Channel DDR2 533/400MHz and up(*DDR2 Memory Modules are not the same as DDR Memory Module, please check your memory vendor for more information) Supports up to 4 memory banks (2 double sided or 4 single sided memory modules) 1. האם אני יכול לקנות 1 GB DDR2 והוא יתאים ללוח האם? גם אם ינוצל רק 512MB 2. בבקשה תתרגמו לי את המפרט לשפה פשוטה. מה אני יכול לעשות בתכלס כדי לשפר את המחשב מבחינת זיכרון תודה רבה

17. Started by Bartleby,

זה משהו שקונים בנפרד או שבא קומפלט על כל לוח? ואם כן מומלץ להחליף אותו?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  18. http://www.ksp.co.il/hmain.php - אינטל ?GIGABYTE? - ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?. יש לי פה זכרון חדש DDR 400MHZ, 512. השאלה שלי, האם זה יעבוד בלוח אם הזה? כי לא רשום לי על הזכרונות DDR2.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by AloN(-)KiLLeR,

כמה שיותר זול וטוב. עוד 1GB ראם, או שני סטיקים של 512. מה שעדיף. שיתאים ללוח אם שלי DFI lanparty ultra-d/ לא יעשה OC לזכורונת, רק למעבד ולכרטיס מסך. שיהיו חזקים וזולים. תודה

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6300.html

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by ori24,

אני מתלבט לקחת זיכרון פנימי של 1GB ב2 סטיקים של 512MB של חברת KINGSTON או של חברת סמסונג. איזו חברה עדיפה?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  22. אני קונה מערכת חדשה שתכלול מעבד QUAD 6600, כרטיס מסך 8800GTS G92 ו 4 ג'יגה זכרון DDR2 800mhz. מחפש לוח אם חזק עם כרטיס קול איכותי ביותר ביחס לכרטיסים מובנים על הלוח שיכלול יצאה אופטית וקוקסאלית באיכות גבוהה. שתומך במערך RAID ובזכרון DDR3, עם המון יציאות USB2 והמון חיבורי SATA2. מתוכנן OC בעתיד. רק ASUS או ג'יגבייט באים בחשבון. תודה.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by TrancEnergY,

שלום... אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים המפרט להלן: - E6600 - ASUS - P5B Deluxe - ASUS - GeForce 8800 GTS כעת נשאר לי לבחור זיכרון למערכת אני זקוק לעזרתם כדי להגיע להחלטה לגבי איזה זיכרון יתאים לי למערכת כמו כן היתה המלצה באתר של ASUS שהם ממליצים לשלב עם הלוח הספציפי הזה את הזיכרון הזה: Kingston - 1GB HyperX PC2-8500 (1066-MHz) האם הוא יתאים לי ומה זה בדיוק HyperX הינה פירוט ההמלצה שלהם: Memory Features Dual-Channel DDR2 800 DDR2 is the next generation memory technology to replace the current DDR. With the highest speed up to 800MHz, DDR2 memory provides great performance for 3D graphics and other memory demanding applications. Kingston® HyperX® PC2-8500 Ready (d…

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  24. רציתי רק לדעת אם מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE מספיק טוב בשביל להריץ סרטים בHD 720P חלק ללא הפרעות לוח האם יהיה כמובן האסוס M2A-VM ואני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק אציין שהמחשב לא נועד להקלטה של שידורים אלא רק לניגון תכנים שונים, בעיקר HD האמת שהייתי אפילו מסתפק במעבד חלש יותר הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב הזה הוא שינגן 720P בלי הפרעות

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  25. Started by dmanbuhnik,

האם זה נכון הטמפרטורה שהלוח אם נותן דרך החישן המובנה לא נכונה? אם זה ככה ידוע למישהו כמה השינוי זה ללוח שלי?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים