עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eranmor,

האמת די עצבן אותי לראות שאין הבדלים מהותיים בין הלוחות (למעשה ניראה כאילו הג'יגבייט יותר עדיף) ובכל זאת האפוקס קיבל ציון יותר גבוהה בכללי. בבחינות האוברקלוק היה רק הבדל של 7MHZ בFSB לטובת האפוקס ובכל זאת על ה8IK1100 נירשם "לא לOC מטורף" ואילו על ה4PDA2 נירשם "בעל יכולות OC מצוינות" ופה אני שואל למה???? ההבדל הוא כלכך קטן! עוד משהו, לפי הביצועים בתוכנות ובמשחקים, ניראה כאילו בכל בחינה הGA ניצח (אולי חוץ משתיים), בחלקן גם בהפרש גדול יחסית ולמרות כל אלה הוא קיבל ציון יותר נמוך מאפוקס. למה? לפי דעתי מישהו כאן לא חישב נכון את כמות הנקודות שמגיע לGA (או אולי לאפוקס בלוח לא מרשים במיוחד)...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. Started by itzik-bs,

שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות: 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  4. לוח של ABIT NF7 ומארז COMPUCASE Midi Tower אין לי מושג איך אני מחבר אותו ללוח יש שתי כבלים אפורים שיוצאים מהמארז איך אני מחבר? יש איפה שהוא הוראות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MortaL,

מה ההבדל ???

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  6. (סך הוכל שתי סטיקים) אז הdual ddr בעצם "מחבר"את שתי הסטיקים וזה יוצא 666 אז זה אומר שיש לי "צוואר בקבוק" כי הFSB של המעבד שלי הוא 533?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by Mr.Angel,

מה אתם אומרים על לוח אם של Msi KT400 (פרטים מדויקים של הדגם אני לא יודע) בשביל מעבד של AMD? ומה אתם אומרים על כרטיס מסך של Gigabyte radeon 9600 ? (אני לא יודע יותר פרטים מזה, אם זה פרו או לא) פשוט קניתי את המחשב בחנות IVORY וזה מה שהם נתנו לחי במקום רכיבים שבקשתי. אני רק מקווה שהם יתנו לי חברות טובות, כי בפירוט של המחשב, הרכיבים הופעיו באופן כללי, בלי חברות. גם אמרו לי משהו על זה שלא מייצרים יותר RAEDON 9700. יודעים על זה משהו? בבקשה תעזרו, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכם חברי הפורום מכל חפירותי נותר לי לוח ג'יגהבייט 7zm עד עכשיו רץ עליו דיורון 800 ,האם xp 1800 שהו כמובן 266 יפעל עליו [מה שמטריד אותי במיוחד הוא נושא המתחים החשמליים השונים ] מראש אני אומר לכל אלו שיטענו שהמעבד אם ירוץ אז ירוץ לאט ממהירותו האמיתית -כן אני יודע הדבר שלי חשוב לדעת -אם ביכלל ירוץ ,והאם המעבדים פועלים במתחים שונים מה שעלול להזיק ל1800

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. זה דחוף. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  10. קראתי את הכתבה וזו תהיה ליבה של בארטון אבל עם 256K של זיכרון מטמון אז מה ההבד בינו לבין מעבדי XP שיש עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by YakiTraki,

האם כדאי ללכת על הבארטון בעל הקאש המוגדל ובעל באס של 333 מגהרץ או על הת'ורובראד בעל באס זהה ומחצית הקאש? איזה מהמעבדים יעניק ביצועים טובים יותר Overall? בבקשה, רק מי שבאמת מבין עניין יענה. תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. הורדתי עכשיו את העידכון האחרון של דרייברים ללוחות nForce2 האם יש צורך או ממולץ להסיר את הדרייברים הקודמים לפני שאתקין את החדש ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  13. Started by bluemail,

בנתונים של בשעון המעבד רשום כך: for willamette cpu: 8x~23x default: 14x for c-stepping p4: 8x, 10x~24x default: 15x for northwood cpu: 12x~24x default: 16x מהם סוגי המעבדים שמדברים כאן???

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by Mortar,

קניתי 2.4C עם P4P800 כל השאר לא חשוב נכון לעכשיו. המחשב הוחזר לחנות עקב שירפת הספק (מזל שיש אחריות אה?), המחשב עצמו הורכב בעצמי אבל שלחתי אותו להרכבה ליתר ביטחון שיצא שלם מהחנות והיו עוד כמה דברים ובעיות שלא אגע בהם כרגע והקטע הוא כזה, אני הזמנתי TWINMOS DDR400 512X2, התפללתי לקבל WINBOND או צ'יפים של TWINMOS אבל קיבלתי MTEK שהם דיי גרועים ממה ששמעתי עד כה. חוץ משקט לCNPS 7000CU שנמצא במארז יש עוד מטרה - אוברקלוק, החיה הזאת תעשה את העבודה בקרוב מאוד אבל עם MTEK... זה נראה לי הולך להגביל מאוד את הBUS ואני חושש משינוי יחס לוח אם/זיכרון גם בפעם השנייה לאחר מחסום ה250, 250 עם יחס 4\5 נותן DDR400 אבל עם MTEK אני חושש שלא אוכל להגיע הרבה אחרי 260 אם בכלל... זה לא יספק אותי.…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by amisha,

התייחסו בשני סעיפים : 1.במצב רגיל (תזמוני חברה ותדר של 400 MHZ ) 2. OC 3.שינוי תזמונים קיצוני לאגרסיביים אלו המתחרים להלילה : בפינה הכחולה יש לנו את המתאגף מבית GEIL העמיד למכות מתח של 3.1V ורוחב כתפיו הוא כ 495 מגה הרץ בזמונים רגילים במכת מתח של 3.0 : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1483740607.htm בפינה השמאלית יש לנו את המתאגרף מבית OCz בעל התזמוניםהרגילים המצויינים של 3-2-6-2 ויכולת תדר של 433 מה הרץ!! ( עמידות למתח עדיין לא נוסתה!!) http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-3500+Platinum+Edition שניהם בעלי צ'יפים של 4.5NS אז באו נתחיל בקרב!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ואני מדבר במשחקים,כי ה-mhz של האיאמדי יותר נמוך אז איך זה משפיע??

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by BuNKeR,

שלום לכם דוד שלי ביקש שאני אבנה לו מחשב עד 1000 ש"ח כל החלקים מסביב יש כל מה שצריך זה : מעבד לוח אם שיהיה לו (כרטיס קול, כרטיס מסך) זיכרון תודה מראש :

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by tg,

אני מעוניין לקנות לוח Asus p4p800 , עד כאן יש עוד אלף כמוני רק בפורום הזה. אבל אני משתמש הרבה בdictation לצורך כך אני עובד הרבה עם אוזניות "מדונה", אלה מתחברות מאחורה וזה לא נוח. האם הלוח הנ"ל תומך באפשרות לחבר את הקונקטור אוזניות ורמקול למארז מקדימה. אם כן מה הדרך? אייזה מארז מומלץ לקנות, כזה שיש לו מחבר לאוזניות ולרשמקול מקדימה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  19. כפי שאני יודע DDR זהו בעצם SDRAM שמשתמש בטכנולוגיית DOUBLE DATA RATE שבעצם מכפילה את כמות המידע שמועברת (BANDWITH) ויוצרת מהירות "אפקטיבית" כמו נגיד 166 מגה הרץ זה 333 מגה הרץ, אז איך זה פועל בעצם? למה זה ככה? דוגמא: RDRAM גם בעצם פועל כדוגמה, רק שRDRAM הוא דו ערוצי, משהו מוכן להסביר על ה DDR? ECC - משתמשים בזה ב RDRAM נכון? באילו עוד זכרונות משתמשים בזה? PARITY BIT - באילו זכרונות משתמשים בזה? DDR DUAL CHANNEL - אומרים שזה מכפיל את רוחב הפס ..איך?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Gnome,

מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by ORrrr,

יש לי זכרונות ddr266 שתיאורתית אמורים להעביר 2.1 ג'יגה לשניה. כמובן שזה תאורתית ובמציאות זה פחות אבל, על פי memtest אני רואה שהמהירות היא 564MB/s. מהירות שלדעתי יותר מידי נמוכה אפילו שהיא לא אמורה להיות 2.1 ג'יגה... האם אני צודק?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by GHOST,

חברה מחר אני הולך לקנות את הלוח הזה (NF7-SL REV2) איך אני יכול לבדוק ולוודא שהלוח שאני יקבל הוא באמת זה ולא גירסאות ישנות יותר? ???

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by mtomy,

שלום לכולם הציעו לי את הלוח EPOX 8K5A מישהו מכיר ? איך הוא ? מחפש תשובה גם ממי שיש לו אותו בתודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. המחשב שלי בזמן האחרון עושות ים בעיות, ואני מדגיש, שלא נפתרות גם אחרי פירמוט. הבעייה העיקרית היא ש- 3D mark 2001 se מעיף אותי במבחן הראשון (car chase) בחלק השני של ה-High details חוץ מזה Rage 3d סוגר את עצמו והינדואס נותן לי שגיאה אלו הבעיות העיקריות, אבל אם פירמוט לא פותר אותן אני לא יודע מה כן... חשוב לציין שהכרטיס מסך לא נמצא ב-O/C וגם המעבד. עכשיו, איך אני יודע שזה לא הכרטיס מסך ? (כי אחרי הכל זה בדיוק תופעות שמתאימות לכרטיס מסך, ועוד אחרי שהחלפתי לו את הקירור המקורי בכלל הגיוני שמשהו ידפק) אני יודע בגלל שלקחתי כרטיס אחר והבעיות נמשכות גם איתו... אז איך בודקים מה נדפק ? כי אם זה לא הכ.מסך נשאר רק הזכרונות הלוח או המעבד...

• 8 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים