עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי את הלוח, וכל הזמן הSYSTEM היה נמצא בין35-42 מעלות.(כשאני מדליק זה 35, כשאני משחק או מריץ בנצ'מארק זה מגיע עד 42) הורדתי את המאוורר של הצ'יפסט, נדהמתי מכמות החומר הטרמי שדחסו על הצ'יפסט בתהליך הייצור(לפחות 2 מלימטר עובי וחצי צ'יפ לא מרוח ). הורדתי את רוב החומר הטרמי, מרחתי אותו מחדש על כל הצ'יפ והשארתי רק שיכבה דקה על כול הצ'יפ. עכשיו הטמפרטורות בSYSTEM לא לא עוברות את 35 המעלות במאמץ וכשהדלקתי את המחשב,בביוס זה היה 25. ממליץ לבדוק את העיניין לכל בעלי הלוח NF7

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  2. http://www.exlmarket.co.il/index-new.html הקישור הוא לאקסלנט מחשבים. אני לא מבין בדיוק את המערכות שהם מוכרים שם. מישהו מוכן להסביר לי למה זה טוב? למה זה כל כך יקר ומה החבילות כוללות? עריכה: עכשיו ראיתי שהקישור הוא כללי ולא נכנס למקום שרציתי. מכיוון שאין לי מושג איך משנים את זה תיכנסו ללשונית מחשבים<AMD OPTERON

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by amisha,

כאמור הם צריכים להיות בעלי תזמוני רצח (אגרסיביים) ושיעמדו בבאס של 250 (כי אני רוצה 1GHZ ב FSB ) עם התזמוני הכי נמוכים וכמובן וולטאז' נמוך ככול האפשר!! עד מחיר של 1400 שקל ל זוג סטיקים (בשביל הדואל ) זה בלוח של ASUS P4C800 דלוקס ואני ממש מבקש אל תנסו בכלל להוריד אותי מהלוח עם בנצמארקים וחיות אחרות!!!!!

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by eranmor,

יש לי מעבד 1.7GHZ אינטל והמתח שאני רואה שהוא מקבל זה 1.820 זה נורמלי? כי המעבד מגיע ל40 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ובלי אוברקלוק בקשר לשאר המתחים, ה12V עובד בערך ב12.5 ואילו ה5V עובד על 5.2 בערך... זה תקני? הלח אם הוא GA 8ST800

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. אם כן, למה זה קורה ? חשבתי על משהו : אם הדואל מפריע ל OC אז ניתן לקנות 2 סטיקים אבל לא לשים אותם בבנקים לדאול אלא שיהיו ביחד אבל ב SINGLE CHANNEL ... ככה לא תהיה הפרעה לOC וככה לא יהיה הבדל בין 2 סטיקים בOC לאחד . - מה אתם אומרים ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by jhony,

מהם ההבדלים העיקריים בין שני הכרטיסים האלו ובמה הם מתבטאים ? מבחינת תמיכה אוברקלוקינג הכל... בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by kikkler,

אין בעיה להפעיל את ה PAT בלוח הזה כמו שלמשל אפשר להפעיל ב P4P800, נכון ?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by Nitro Viper,

אני לא מתכנו אוברקלוק, ואני רוצה לדעת אם הזכרון הזה טוב הנה קישור http://www.pchardware.co.il/docs/pd771898813.htm אני יכול לקנות אותו ב490 שקל

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  9. שלום לכולם 1) מחפס לוח ASUS ל-P4 בתדר 2.4 או 2.53 למחשב שלבסוף יערוך וידאו (אנאלוגי) ויתחבר למצלמת STILLS דיגיטלית. 2) מעונין במהירות זכרון 400 3) מה זה ה-CONNECTOR הכחול בלוחות של ASUS? 4) + רוצה AGPX8 וכמה שיש USB וגם LAN 10/100 וכן כרטיס קול בסיס 5) איזה צורב ממולץ (אם כבר שואלים) 6) איזה כרטיס מסך (דו ראשי) מומלץ? תודה, יהודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by gil_8e,

מה יותר טוב?? Winbond DDR 512 3200 או Twinmos DDR 512 3200 [נערך ע"י amiram - בשביל מה כל סימני השאלה והקריאה האלו בכותרת?]

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  11. ? נ.ב - כמה קאש יש יש למעבד אינטל הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hard_comp,

יש ברשותי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A7V133 עם מעבד Athlon במהירות 1000 Mhz אתמול הרסתי את המעבד שלי (לא משנה איך :-[ ) ורציתי לדעת אם Athlon XP 1700 יתאים. נכנסתי לאתר של ASUS ושם היה כתוב שהלוח תומך ב Athlon XP 1700+ Model 6 מישהו יכול להסביר לי מה זה הModel 6 הזה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by waizman,

יש לי בביוס 2 פונקציות שאני לא יודע מה הם עושות... CPU-Throttling CPU Interface מישהו יודע מה הם עושות? בבקשה בלי תשובות של "תבחר ככה וככה" בלי הסבר, כי זה לא עוזר... תודה

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  14. סתם עניין אותי לדעת איזה רכיב או רכיבים משפיעים על מהירות הטעינה של משחק, חלונות או כל דבר דומה אחר...?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tazok,

http://www.vr-zone.com/reviews/Intel/865PE/ כל הלוחות החדשים בביקורת והשוואה לכל המעוניינים....

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by waizman,

http://service.futuremark.com/compare?pcm=1378687 זה הלינק ל ORB. האם זו תוצאה טובה? לא מצאתי ממש מי להשוות איתו... תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by dino,

רציתי לדעת מה זה IRQ? תמיד אני שומע את המושג הזה בהקשר לסלוטים של ה-PCI על לוח האם ו-PCI1 ו-PCI5 משתפים IRQ... בקיצר מה זה IRQ? תודה, מתן.

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by waizman,

שוטטתי היום באתר שלהם ושמתי לב שפתאום זיכרונות 3200 ו 3500 מהסדרה השחורה עברו שדרוג... ה 3200 לא יודע למה, עברו מ 2-2-2 ל 2-3-2, אבל ה 3500.... ירדו מ 2.5-4-4 ל 2-3-3 מדהימים ! Mushkin PC3500 512MB לדעתי זה יקח את תואר הזכרון הכי טוב בעולם נכון לעכשיו, ואני ממליץ לכולם לחכות עם הקנייה שלהם ולקנות אותו כשהוא מגיע לארץ כי בהחלט שווה לחכות לו !

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by ORrrr,

שלום, למישהו במקרה אולי יש בנצ'ים שלהם? כי אני מוצא רק כנגד ל xeon.. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

היי, הבנתי שDDR תאורתית מגיע ל6.4 גיגה ביט לשניה, אבל הוא מתחלק לכל תושבת לכן מעשי זה 3.2 גיגה ביט בשניה. השאלה שלי היא אם אני אקנה סטיק של 1GB ואשים אותו לבד, אשנה בביוס את חילוק הרוחב פס לתושבת אחת (בהנחה וזה אפשרי). האים זה יעבוד לי ב6.4 גיגה ביט? יכול להיות שאפילו אם זה היה אפשרי כזה דבר ישרוף לי את הזיכרון? בקיצור, אני צריך שמיהוא יסדר לי את העינינים בראש. תודה רבה, יאיר.

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by moranhoresh,

אני מעוניין לקנות מחשב לצורך משחקים, אינטרנט וקצת OC. מעבד פנטיום 4 800 2.8. לוח אם אסוס P4P800, זכרון 512MB. שאלתי היא איזה זכרון עלי להעדיף? 1. GEIL 3500 256X2 2. TWINMOS 3700 256X2 3. האם עדיף ציפ אחד של 512 או שניים של 256? 4. האם עדיף לי זכרון אחר מהנ"ל, בהנחה שאין ברצוני להוציא יותר מכ-900 ש"ח על זכרון? תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. הבעיה היא שיש תקיעות ב win בזמן שאני מעלה את הבאס... וזה לא המעבד כי הורדתי לו את המכפלה שישאר על אותו התדר. יכול להיות שזה קשר לתיזמונים? ועוד שאלה.. יש תוכנה שבודקת יציבות של זכרונות? תודה מראש לכל העונים...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sausage,

אהלן! אני הולך לקנות 865PE ויש לי עכשיו סטיק אחד של 512MB של 333Mhz. שווה לי להחליף עם חבר בשני סטיקים של 256MB ולהשתמש בDual Channel?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sxs,

ידוע לי שב axp ישנו SSE שאין ב TB. האם יש עוד הבדלים הגורמים לתוספת ביצועים אצל ה axp? עריכה: TB = Thunder Bird... המהיר בסידרה היה 1.4Ghz ואז עברו ל AthlonXP החל מ1466mhz

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לחבר שלי יש דרישות מוזרות ביותר שהוא קונה מחשב וכמו תמיד, אני מוצא את עצמי מחפש את החלקים. אז עכשיו הדרישה שלו היא ללוח אם לAMD, 333MHZ (או אולי 400, כרגע זה על 333) שיהיו בו 4 חריצי זיכרון DDR 3200 (כולל DUAL) תמיכה בATA133, AGPX8, כרטיס רשת בפנים, עדיפות גבוהה ביותר ללוח עם DUAL BIOS וכמובן שיתן ביצועים גבוהים מאוד (מתוכנן OC ממש נמוך, משהו כמו 10-20 תוספת לFSB) כמובן שלא יהיה יקר מידי (הוא לא נתן לי גבול, אבל אני מחליט לקבוע את זה על 1000 ש"ח) אני חיפשתי ולא מצאתי שום דבר שיתאים, אבל אני גם עייף וכבר נמאס לי לקרוא מפרטים שכתובים בכתב גמדי. אז אני מודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים