מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58656 המחיר הוא 110 דולר, נראה לוח חביב למדי לאוברקלוקרים עם תקציב נמוך.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אחד מול השני מי יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1 איזה דרייבר להוריד. 2 שמעתי שיש רק גירסת בטא,האם זה נכון והאם היא יציבה וכדאי בכלל להתקין אותה?
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני בתהליכי הזמנת מחשב חדש, ואני די בדילמה לגבי הזיכרונות.. נכון לעכשיו הזמנתי 2 קיטים כאלו: OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הזמנתי אותם במחשבה שאם בעתיד אני ארצה לעשות OC הם יהיו טובים יותר, אם זאת נאמר לי שבלי OC יהיה עדיף לי 4GB זיכרון ו2 סטיקים ולא 4... כאלו לדוגמא: 2048MB (2X1024MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL5-5-5-15 מה יהיה עדיף ומתי? זה נכון שהמחשב יהיה פחות יציב עם 4 סטיקים? התזמונים של הOCZ עדיפים משמעותית עם OC בלי OC? אני מזמין מזיגזג... תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות של קרוסיר ועכשיו חזרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין יותר בכלל זכרונות שלהם כי אין כרגע אף אחד שמייבא אותם ולכן גם מי שמוצא כדאי שיחשוב פעמיים כי גם אין שירות. :'( ואני כל כך רציתי.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום קניתי שני כרטיסים על מנת לשפר את המהירות 333 של A-DATA 256 ברגע שאני מחבר ישן + חדש או לחילפין שני חדשים המחשב עובד כרגיל בלי שום בעיה כאשר אני שם את שלושתם ביחד המחשב מאתחל את עצמו בלי שום סיבה מתחיל מסך שחור ואז עולה הWINDOWS מחדש יש לציין שהישן עובד על אותה מהירות גם 333 [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות קיט 2 ג'יגה זכרון למחשב.. DDR2 יש לי 600 ש''ח ואני רוצה לקנות זיכרון הכי טוב שאפשר בתקציב הזה מה יש לכם להמליץ לי ? תודה ,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם לוח האם מדגם MS-6788 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848P_Neo-LS השאלה שלי היא האם הזכרון הבא יוכל לעבוד עליו ואם לא בצורה אופטימלית אז איך? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD1FBD5957 תודה רבה לעוזרים, חן
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים האלה E8400 או Q6700 למחשב חדש. המחשב הוא בעיקר לסרטים ומשחקים... והפעלת מס תוכניות בו זמנית. תנו את דעתכם מבחינת ביצועים, התחממות, ואובר קלוקר יותר טוב...
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לוח האם התחרותי החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע זוג חיבורי USB עדכניים ומהירים פי 2, במחיר שאינו קורע את הכיס זה כנראה יקרה בדור הבא, אבל בינתיים לצערנו אין עדיין תמיכה מובנית בתקן ה-USB 3.1 החדש, שאמור להציע מודרניזציה נדרשת עד מאוד לחיבור הפופולרי ביותר של עולם המחשבים, לא במוצריה של אינטל ולא במוצריה של AMD – וזה אומר שכל שילוב שלהם בלוח אם זה או אחר מגיע משבבי צד ג' שמותקנים עליו באופן ייעודי, וזה לרוב "מנפח" את מחיר החומרה באופן בלתי מבוטל. מי שמתיימרת לשנות את המגמה במקצת היא חברת Asrock, שמציגה עתה לוח אם חדש עבור מעבדי ה-Skylake של אינטל, שמתבסס על ערכת השבבים Z170 וכולל את חיבורי ה-USB 3.1 המדוברים, לצד תג מחיר צנוע יחסית. לוח ה-Z170A-X1/3.1 …
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המחשב לא היה עולה אז אחרי שבדקתי הכל ושום דבר לא עזר, הוצאתי את המעבד מהתושבת ניקיתי טיפ טיפונת את כל האיזור שם ופתאום עולה ומוצג לי המסך הראשוני עם כל הנתונים של המערכת. רשום לי שהמעבד הוחלף אני צריך אולי לקבוע שם תדר או משהו, כיביתי מהר כי אני מפחד שהוא יעבוד על תדר שהוא לא בנוי לו כי הוא בלי משחה תרמית, רק הגוף קירור עם המאוורר. בקיצור המחשב לא שלי הוא של דוד שלי, אין לי מושג מה המהירות של המעבד, וכשהוא עלה , ראיתי שהוא רץ על 2.8 ואני חושב שפעם אחרונה הוא רץ על מהירות יותר נמוכה משהו אולי באיזור 2.4... לא יודע לא זוכר. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי מה התהליך שעושים כשמתקינים את המעבד ולמה הוא אומר לי שהמעבד הוחלף אם זה אותו מעבד אם זה אותו מעבד ואני מוציא ומכניס אותו כ…
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש מבוסס אינטל בתקציב של סביבות ה - 750 ש"ח. יש לי מחשב אחר עם לוח ABIT IT7 MAX ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל לאחר קריאה של הת'רדים בפורום (המכובד) הזה, אני רואה שהדעות חלוקות בנוגע למי יותר טוב: ABIT , EP , ASUS וכו' (דרך אגב - מה לגבי ג'יגהבייט?) בכל מקרה לא הייתי בעניינים דיי הרבה זמן (מאז שקניתי את ה - IT7) ולכן רציתי לבקש את המלצתכם ללוח בסכום שציינתי - אשר לא עתיד לשמש ל - OC ומיועד למשחקים, סרטים וכו'... אני משאר שזקני הפורום לא מתים על ת'רדים בסגנון הזה - אבל בתור אחד שלא היה בעניינים בזמן האחרון, דיי הלכתי לאיבוד מקריאה רנדומלית בפורום וחיפוש של הודעות קודמות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי (ולהסביר לי) - ולהחזיר אותי לעניינים... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
בעקבות הנושא הקודם שפתחתי, קניתי זכרון נוסף של קינגסטון. עכשיו, הזכרון שקניתי הוא CL6, ויש לי עוד שני זכרונות נוספים (1GBx2) של A-Data ואין לי מושג מהם התזמונים שלהם, וזה מאוד מדאיג אותי כי לפי מה שהבנתי חשוב מאוד שהתזמונים יהיו זהים. אז איך אני יכול לבדוק מהם התזמונים שלהם? יש איזו תוכנה? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם אסוס p8z68 deluxe/gen3 אני מחפש זיכרונות ddr3 cl7 איכותיים עם גוף קרור נמוך 2 יחידות של 4GB מישהו יכול להמליץ?? בברכה ותודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אנא הסבירו לי את ההבדל האמיתי בין (בצורה שגם מבין לא גדול יבין) : Asus A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra ל Gigabyte GA-K8NF-9 nVidia nForce4 ל Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 ולמי הייתם מציעים לקנות כל אחד מהלוחות הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
המודלים של E2140 וE2160. איך הם ביחס לשאר הגרסאות של C2D? הם נראים ממש זולים? איפה הם מבחינת יחס ביצועים/מחיר? ואיזה מן לוחות תקציביים מתאימים להם בהתאם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח 160 GB של SATA2 האם זה יציאות שונות? והמהירות שונה?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אבל אנני בטוח לגבי המעבד או שאני אקנה את e6300 או את הe6600 שהוא יקר ממנו בהרבה האם הקנייה של המעבד e6600 כדאית כי יש לו 4mb זכרון מוטמן? ואיזה לוח אם יתאים למעבדים הללו אם אני ארצה לעשות oc בעתיד?? האם שווה להשקיע בזכרונות של 800mhz או שההבדל בין 800 ל667 הוא הבדל זניח
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
AMD הוציאו מעבד חדש ומצויין, הטרינטי עם טכנולוגיית פיוז'ן A10-5800K. על פי המחירים היחד הוא להתחרות במעבדי i3 של אינטל ועל פי השיקלול מחיר + ביצועים הטריניטי החדש כן מצליח להתעלות על ה-i3 כמעט בכל פרמטר למעט ביצועי ליבה בודדת. אלא מה, במחלקת החדשות של HWZONE לא כ"כ אוהבים שהתמונה כ"כ ברורה לטובת מעבדי הטריניטי אז הם נתפסים לעניין ליבות העיבוד ומציגים השוואות (לא שלהם) בין הטריניטי החדש ובין i5-3470 שעולה בין פעם וחצי ופי 2. מיותר לציין שכל ההשוואות הן סיטטיות וכמובן שיש לAMD עצמה מעבדים שיפגינו פער כזה לעומת הפיוז'ן. הם מגדילים ועושים ומהללים את anandech כאתר מקצועי וידוע..... כן שמענו, אנאנד רחוק מלהיות מקצועי, אף אתר מקצועי לא משתמש במבחן הבית של אינטל sysmark שכל התעשי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בעל לוח ms 7125 K8N Neo4-Fהמחשב הציג לי הודעה no signal , חשבתי שזה ספק אז הוצאתי את כל החיבורים פרט לחיבור של ה-24 של הלוח ומאז הוא לא מפסיק לצפצף , ציפצוף ארוך מפסיק ומתחדש ניתקתי את הכל כולל כרטיסים וזכרונות וזה עדיין מצפצף, איפסתי גם את הביוס על ידי הוצאת הסוללה . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 ultimate על המחשב של הבן שלי עם מעבד XP2400 וזיכרון 1.5G המחשב עובד בסדר אבל אני שם סרט ב youtube הסרט מקרטע את אותו סרט אני רואה על המחשב שלי E8400 ללא בעיות האם לפרמט מחדש ולהתקין XP האם ה WIN7 הוא הגורם לאיטיות המחשב ?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
למה במאמר באתר אחד דיברו על ה overclocking ורשמו שמהירות המעבד (תדר העבודה) נקבע ככפולה של מהירות הבסיס? מה הקשר בין מהירות הבסיס למהירות העבודה של המחשב ועוד משהו קטן לדוגמה מעבד 1800 עושה 1800000000 פעולות בשניה? או בפעימה?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
עקב בעיות בלוח האם אני צריך להחליף אותו באחד חדש שלא יעלה על 600 ש"ח כולל הרכבה מחברת פנדה. המפרט שאליו הלוח אם צריך להיות הוא זה: מעבד INTEL P4 1.8G BUS-400 כרטיס מסך ATI Sapphire 9600XT 256MB 128bit זכרונות 2x256 KingStone 400Mhz DDR PC3200 דיסק קשיח Maxtor 60GB 7200rpm עכשיו אני לא יודע אם זה יעזור אבל זהו הלוח אם שהיה לי עד עכשיו: לוח אם ABIT SA7 (SiS645DX) + LAN + Audio תודה רבה, אופיר
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-