עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי כבר מסך 226BW ויש לי מסרטת וידאו של סוני שמסריטה בפורמט זה אני רוצה לערוך את הסרט באיזה תוכנה הכי פשוטה זה כדאי

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  2. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  3. Started by talevi,

איך הזכרונות האלו : http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=647

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  4. Started by dztz55,

שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  5. Started by chief,

אני קונה מחשב לעבודה משרדית והחלטתי לקנות מעבד E6550 איזה לוח אם הכי מתאים?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  6. Started by ^Z^,

המחיר - 662 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4750 איך הלוח? בOC? בכלל? האם העובדה שהוא mATX פוגעת בביצועיו?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  7. DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard ואיך אני גם יודע אם יש אופציה לשדרוג? זתומרת 2 כרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by חן וייסמן,

קיים כזה?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  9. Started by יהונתן,

אהלן קניתי מחשב חדש לפני שבועיים... רציתי לדעת אם אני צריך לעדכן את הלוח ASUS STRIKER EXTREME אני חושב שקראתי איפה שהוא על מישהו שקנה ועדכן... עם מישהו יודע משהו על זה אני ישמח תודה...

• 6 תגובות
    • 481 צפיות
  10. האם יש דרך לנטר את פעולת המאווררים על ידי תוכנה ולקבל התראה באם אחד המאווררים הפסיק לפעול . התקנתי את fanspeed והוא מנטר טמפרטורות שזה מצוין אבל הוא לא נותן ניטור של פעולת המאוורר עצמו משום מה למרות שיש שם דף ספציפי לכך עם גרף אבל אין קריאות בכלל וגם אם היו אין אפשרות שייתריע אם תפסיק הפעולה שלו. נראה לי שזה די קריטי לנייד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  11. ניסתי לעדכן את הביוס שלי דרך התוכנה של אסוס ללא הצלחה הוא אומר לי שהוא לא מוצא את לוח אם וזהו וניסתי גם ידנית להתקין אבל ללא הצלחה לא הבנתי את הקטע של יצירת BOT דיסק מישהו יכול להסביר לי איך לעשכן את הביוס לבד אבל בשפה פשוטה תודה והמשך יום נעים!... ???

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  12. יש לי מחשב מדגם DELL LATITUDE CPT ישן. אני מחפש להרחיב לו זיכרון - לקנות זיכרון יד שניה. אני לא מצליח למצוא. האם מישהו יכול להגיד איפה אפשר לקנות דברים כאלה ישנים יד שניה. תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  13. שלום יש לי את המחשב שבמפט עם שני סטיקים (בדואל) של CROSSAIR 2X1GB 667MHZ 5-5-5-12 כאשר הפעלתי CPUZ ראיתי שהם פועלים ב333MHZ. זה אמור לפעול ככה? מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 481 צפיות
  14. Started by avidan28,

שלום. לקראת רכישה של המעבד החדש הורדתי ביוס עדכני אבל....שם ראיתי שיש רשימה של מעבדים נתמכים. ראיתי את המעבד שקניתי בשתי גרסאות.. 4400 89W ביוס 1015 4400 110W ביוס 1016 שזה מה שעדכנתי. מישהו מוכן לתת לי הבהרה בנושא. ההספק מבטא את פליטת החום של המעבד.אני אובד עיצות. תודה רבה. Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ revE6(110W Socket939) ALL 1010 Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ revE6(89W Socket939) ALL 1015 העתקתי את השורות האלה מהאתר של אסוס מרשימת מעבדים נתמכים.

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  15. Started by King Kong,

http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=132&LanID=10&DetailID=654&DetailName=%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98 חוות דעת על הלוח 68$ תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by חנוך,

יש לוח אם עם תושבת am2 שתומך ב ddr וגם ב ddr2 ? תודה למוצאים

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  17. אז ככה את המפרט אפשר לראות.... מה שאני חשבתי זה Intel Core Duo 2 E6320 1.86GHZ 4MB Cache Abit Fatal1ty F-I90HD Kreton 1X2GB DDR2 PC5300 667MHZ CL-5 מה שחשוב זה שהמערכת הולכת להיות HTPC וצריך לחבר אותה לLCD 32... אז הלוח חייב להיות uATX...ובנוסף על הלוח הספציפי הזה יש HDMI זה יתרון גדול וגם כניסות SPDIF קיצור מה אתם אומרים?... יש מצב שהמעבד יהיה 6420...כי בשביל 100 שקל שווה להשקיע...

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by חננב,

כל העסק של שדרוג הזכרון די מבלבל... היתי שמח אם תוכלו לענות על כמה שאלות בשבילי: האם אפשר לחבר 2 זכרונות שאחד הוא DDR 400 ו 256 והשני הוא דומה, רק 512 והוא CL2? ומה זה אומר ה CL? זה שונה מ DDR רגיל פיזית? יכול לעבוד איתו במקביל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  19. Started by FlyGuy,

שלום למבינים קניתי את הלוח הבא ASUS A8N32-SLI Deluxe האם הזיכרון הזה יתאים לו?? Patriot 2GB PC3200 DDR Dual Channel Memory KIT PATRIOT: Outpost #: 4453786 MODEL: PDC2G3200LLK Patriot Dual Channel PC-3200 memory is designed to operate at extreme low latency timings at 400MHz on both Intel and AMD based motherboards. SPD programmed at an super low latency of 2-3-2-5 (tCAS-tRCD-tRP-tRAS), our DC PC-3200 memory is designed for simple plug and play operation. It is as simple as install and go. The secret to our Dual Channel line is in our manufacturing process as modules are kitted from manufacturing. In addition, every one of our Dual Channel memory goes through rigorous com…

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  20. Started by KKK,

שלום ;D הזמנתי מפלונטר זיכרון של חברת KRETON ואין להם,אז הם מחליפים לי לזיכרון PDP,הנציג אמר לי שהזיכרון של החברה הזאת איכותי יותר. הוא צדק?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  21. שלום החלטתי לקנות השבוע כרטיס מסך חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים למשך מספר חודשים והחלטתי שאני הולך על ה-HD 4670 המליצו לי גם להוסיף כרטיס זכרון של 1 גיגה כדי לשפר עוד קצת את הביצועים. חשבתי שאם יהיה לי כבר 2 גיגה במחשב אז אולי כדאי להתקין גם ויסטה? מה אתם אומרים? בהתחשב במחשב הלא כל כך חזק שיש לי (וכמובן בשדרוג) שווה להתקין ויסטה? זה לא סתם יכביד על המחשב בזמן הרצת משחקים?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  22. יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 Socket: AM2 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 3850 אני מחפש לוח אם טוב בסביבות ה 500 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות כבדות (גרפיות וחשוביות וגם משחקים כמובן) אשמח לקבל רעיונות תודה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  23. שלום לכולם. רציתי לדעת אם ללוח הזה יש תאימות עם זכרונות חדשים כמו לדוגמה: APACER Desktop Memory - DDR2 DIMM PC6400 @ 800MHz, 2GB רציתי לשדרג את הRAM וניסיתי למצוא את דגמי ה- PC3200 אבל כנראה שכבר אין כאלה וחוץ מזה המחירים כיום דיי ראליים וחשבתי לקנות משהו נורמאלי, כמו הדגם הנ"ל שנתתי הלוח - Gigabyte GA-K8NS סוקט 754 תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  24. Started by nevodavid,

האם מערכת 64BIT מנצלת כמויות זיכרון יחסית גדולות כמו 12/16GB ? DDR3 כמובן. אני עובד כאנימטור ויש לי צורך לעבור בין Photoshop לAfter Effects לPremiere ובכלליות, התוכנות הללו לוקחות משאבים רבים... בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  25. AMD עורכת את כנס העיתונאים הוירטואלי שלה לתערוכת CES 2022 ומכריזה כי בזכות טכנולוגיית זיכרון המטמון החדשה שלה היא תחזיר אליה את כתר הגיימינג, עוד לפני המעבר אל תושבת הדור החדש שלהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים