מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
להלן הקישורים לאתר היצרן: P4P800 Deluxe עולה כ-800 ש"ח http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-d/overview.htm P4C800 Deluxe עולה כ-1150 ש"ח http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm השאלות היא : האם תוספת של בערך 350 ש"ח מצדיק את קנית הלוח היקר. מה בעצם אני מקבל בנוסף ...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה חבר מתכנן לקנות מחשב (אולי מישהו באמת ראה) ורציתי לוודאות שבאמת הוא לוקח לוח אמ טוב (ולא יידפק כמוני) אז איך הלוח הזה למעבד amd dual core X2 (AM2): http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard האם לקחת לוח אם אחר או זה טוב מספיק?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש למישהו המלצה ללוח אם (תואם אינטל) בעל כרטיס מסך מובנה? איך ה-GA-G33-S2? (ראיתי איזה שירשור של מישהו לא מרוצה פה...) מבחינת השימוש - אני מחפש ל-HTPC (סרטים) וגלישה באינטרנט, לא פלטפורמת גיימניג או משהו...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מי יודע מה ההבדל בין שתי הוורסיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
-
בעיקרון אין לי ממש מחשבה להחליף לC2D אבל לכו תדעו הבנתי שהS3 תומך והP5LD2 מגרסה 2.0.. בכל אופן אני ממש ממש מקווה להגיע עם לוח חדש ל350 באס אז אני צריך לוח טוב עם אפשרויות רבות בביוס בקשר לזכרונות אני מחליף את מה שיש לי, לצערי הרבה לא יצא לי לנסות אותם =\ אני מחליף לSUPER TALENT 2X1G 667 בקשר לתזמונים, נראה לי שהם 5-5-5-15 לא בטוח, ולא ממש משנה לי כי אין משהו שזול כמוהם (1100 שקל) כל השאר אותו מערכת. בעצם עכשיו שאני חושב על זה גם כרטיס אני יצתרך להחליף, אבל אני מניח שמתי שאני יחליף אני כבר יחליף תכרטיס מסך ואני לא צריך את כל הלוחות שמגיעים למהירויות באס בטורפות של 500.. אז מה שיש עכשיו בשוק מספיק לי בכל אופן תמליצו לי על לוח גם אחרים שהיו טובים זה יהיה טוב בתקציב כמו הלוחו…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום עקב המאמר של מריחה נכונה של גריז תרמי על המעבד והצלעות קירור. ניקיתי את המעבד עם צמר גפן ואלכוהול 95%. הכל הולך תקין, אבל אני נתקל בבעיה שמה שנראה כמין מדבקה שחורה על חלק מסוים במעבד - מצרף תמונה המסבירה את המצב. השאלה אם זאת אכן מדבקה (ניתן להרגיש הבדלי מדרגה/גובה בין החלק השחור שנראה כמדבקה לבין שאר המעבד בצבע כסוף) ואם כן האם צריך להוריד את זה או שצריך להשאיר את זה. אשמח על כל עזרה הכי מהירה על מנת שאוכל להמשיך בתהליך. תודה רבה לכל העוזר הישר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את הסטרייקר שלי בשמחה רבה וניגשתי לעבודת החיבורים. ללוח קיימים חמישה חיבורי מאוררים אופציונלים בנוסף לשלושת החיבורים הרגילים (CPU, CHASIS, PWR) לשלושה מהם גם קיימים חיבורים לחיישני טמפרטורה... השאלה הראשונה היא: האם לחבר את מאוררי המארז (Antec Ninehundred) אל החיבורים של הלוח בהתחשב בעובדה שלמארז ישנם 5 מאוררים כאשר ארבעה מהם 12ס"מ ואחד של 20ס"מ? שאלה שניה: האם ישנו איזה שימוש טוב לחיישני הטמפ' של הלוח ? והאם אפשר לדחוף חיישן בין הגוף קירור למעבד בשביל לקרוא טמפ' מדוייקת ואנאלוגית של המעבד ? פרט למעבד מה אפשר לעשות עם שלושה חיישני טמפרטורה שסתם תלויים באויר ? (אני מדגיש שהם אופציונליים) תודה רבה :s05:
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
השימוש הוא לא ל OC פשוט זיכיתי באליפות ישראל במשחקי מחשב ב core i7 920 ואני צריך לוח מתאים מחנות בארה"ב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי הבנתי שחודש הבא צפוי ירידה משמעותי במחירי החומרה ובמיוחד בזכרונות ומעבדים האם זה נכון או שזו סתם שמועה?? ואים כן אז ידועה לכם במה ובכמה??
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בתודה מראש.. תקציב עד 800 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות את הזכרון של DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory או משהו אחר..... אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCK מטורף בקרוב... המפרט שלי: a7v8x-x asus amd xp 2000 ddr 256 266mhz :-[ עכשיו הלוח אם שלי תומך רק עד 333... האם כדאי לי לקנות את ה512 ב400 מהץ שיעבוד על 333 ואז אני יעביר אותו למחשב הבא בתקווה שיהיה בקרוב ;D ;D ;D ;D מה עדיף עוד 512 במהירות 266 או עוד 512 במהירות 333 ולהעיף ת'ישן
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לקנות כרטיס מסך שיחזיק לי בסך הכל כמה משחקים כמו FIFA 2007.. חשבתי על הכרטיס הזה http://kst.co.il/Product.asp?productid=196 האם הוא יתאים ללוח אם שלי? בגדול ללוח אם שלי קוראים ECS אבל הנה עוד פרטים: http://img162.imageshack.us/img162/2624/boardrm3.gif מה אתם אומרים? זה יתאים? תודה
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בלוח אם שהזמנתי של DFI יש לי רק 2 רגילים+PCI E. לא יודע למה, זה נשמע לי פתאום מעט מידי....
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה ההבדל מין DDR ל- DDR2.? נא לפרט עד כמה שאפשר במונחים בסיסיים תודה מראש לכל האלופים
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי. קניתי כרטיס לכידת וידאו, ולצערי אם אני רוצה ללכוד באיכות DVD, זה לא עובד טוב כיוון שהמעבד שלי לא מספיק חזק (AMD Athlox xp 1600) :-\ השאלה שלי היא - איזה מעבד ניתן לקנות שיהיה מספיק טוב ויתאים ללוח האם שיש לי: Gigabyte GA-7VTXH (VIA KT266A) לא יודעת אם יש צורך במידע הזה אבל יש לי 2 זכרונות של סמסונג, 512 מגה כל אחד. הכרטיס שקניתי הוא AverTv GO 007 plus תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן אנשים טובים, אני הכנתי מפרט למחשב budget לחבר (תפרן רציני, ובנוסף הוא גם רומני משני הצדדים) וחשבתי לקחת את הלוח אם הזה Foxconn K8M890M2MA-RS2H לא לפני שאני מתייעץ עם מישהו פה , כי אני הייתי שמח לדעת אם יש סיבה מיוחדת שבגללה הם זולים מהלוחות של אביט, אסוס, ג'יגבייט... שמתחילים ב330\350 שקל. יום טוב ותודה מראש למגיבים. רוסטר. :-*
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בטכנולוגיית ה-wide dynamic execution המיושמת כעת במעבדי ה-core 2 duo. חיפשתי על זה חומר באתר ולא מצאתי, חיפשתי גם קצת בפורום וגם לא מצאתי. אז החלטתי לגשת לאתרים אחרים שינסו להסביר לי קצת על זה, ואחרי קצת זמן אני חושב שהבנתי מה זאת הטכנלוגייה הזו ולמה היא עוזרת למעבדי ה-core 2 duo להיות כל כך טובים. אך בכל זאת עדיין יש לי כמה שאלות שקשורות לנושא ולא קיבלתי עליהם מענה. אשמח אם תענו לי על השאלות שלי, ותתקנו את הידע שלי (אם יש צורך) לגבי הטכנולוגייה הזו. ש:מה זאת טכנולוגיית ה-wide dynamic execution?. ת:wide dynamic execution, או בתרגום חופשי-ביצוע דינאמי רחב, היא רק דרך "מנופחת" של חברת INTEL להגיד שהיא הרחיבה את שבילי הביצוע של ליבת המעבד. כך שבמקום שלליבת…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם אני יקבל את כל הערכה של ה ווי פיי והTV כשאני יקנה את הלוח הזה ? המחיר בסביבות 1500 שקל ואם לא איפה אני יוכל להשיג את הערכה ? תודה לכל העונים לילה טוב לכולם והאם יש למעבד הזה מהירות 800Mhz כמו לגרסה שלו ב 32 ביט Intel P4 3.0Ghz 2MB Cache 64Bit ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תסבירו לי איך עושים אוברקלוקינג ליזכרון . בזמן האחרון היתחלתי להיתעסק אם זה עשיתי בהצלחה לכרטיס מסך בנתיים ולמעבד בקטנה מ 3 ל 3.2 העלתי אותו אבל אם הזיכרון אני קצת מבולבל מה עושים מעלים את הvolt יש תוכנה ? יש לי לוח אם של גיגה בייט 8ipe1000 וזיכרון 512 כפול 2 יעני 1024 בכללי עובדים על 400 של kingmax אל תיעצו לי להפעיל את m .i.b כבר עשיתי את זה אני רוצה משהו אחר
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי לוח p5b deluxe האם ניתן לשים עליו במקרה זכונות ddr1?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש אני מתלבט בין מעבדים של אינטל (אני לא מתכוון לקנות מעבדים של AMD בגלל ה 3 שנים אחריות בלבד)(אינטל לכל החיים-אני מעדיף את זה) בקיצור זה יהיה הפרטים חשבתי על זה 1.p4 3.4GHZ LGA775PIN 800FSB 2MB 64BIT 2.Pentium 4 3.0 GHz FSB 800MHz 2MB Cache LGA775 Dual Core + Box/Fan 3.Intel® Pentium® D Processor 840(אני לא יודע מה השם המלא של המעבד..הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי-לא מצאתי ב ZAP) http://www.intel.com/products/processor_number/index_view_pd.htm הכרטיס מסך יהיה של Nvidia 6800GT SLI 256MB ואולי כפול 2 עכשיו...אני רוצה לוח אם בעיקר של אסוס (אני מוכן לחשוב גם על ג'יגהבייט) אשמח אם תאמרו לי את דגם הלוח אם...(אם אפשר כמה אני ישמח...) הלוח אם חייב ל…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי סטיקים שעובדים בdc 512 ועוד 512 (ביחד 1024) המהירות שלהם 533 אכשיו אני רוצה ליקנות עוד שתיםם או אחד כדי שיהיה לי 2 גיגה אז מה אני צריך ליקנות שזה יהיה באותו מהירות 533 ובאותה תזימונים?כדי שיעבוד בdc
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אחת ולתמיד בבקשה תענו לי על השאלה חד וחלק: אם לא מתוכנן OC, עדיף לקחת לוח אם סביר, בסביבות ה-400 ש"ח, ולא איזה ASUS M2N-E שעולה 500+? ואם כן, ואפשר לתת דוגמא לדגם כזה, אני אהיה אסיר תודה.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35-DS3 מול ASUS P5N-E SLI (nForce 650i SLI) חבר שאל אותי ופשוט לא היה לי מושג מה לומר לו... אולי אתם תוכלו לעזור תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-