מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי כרגע מערכת עם לוח אם : DFI nF4 Ultra-D זיכרונות : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4742 ואחד הסטיקים יצא דפוק ולא יציב אפילו על 370MHZ בתיזמוני סטוק. המחשב מתוכנן לרוץ על 313X8 ביחס 1/10 למעבד ככה שהזיכרונות ירוצו בידיוק על 500MHZ. המעבד עצמו נבדק עם הסטיק הזה ונמצא יציב גם ב2600MHZ למעבד(אפשר יותר - לא ניסיתי) ככה ש313X8 לא אמור להוות בעיה. עכשיו - אני חשבתי אם כבר יש הזדמנות להחליף אז למה לא לקחת את אלו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4888 אז - מה אתם חושבים שכדאי לעשות... אפשר להציע זיכרונות 2GB עד 1500שקלים גג 1600.
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מתלבט על עם ללכת על שני זיכרונות 256 מגה של חברה טובה כמו קינגסטון או קרוסייר או ללכת על שני זיכרונות 512 מגה של גייל. אני שואל מבחינת כמה זמן הזיכרונות של ה 256 יחזיקו מעמד עד שאני יצתרך לשדרג את המערכת ל 1024 בסה"כ?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מראה לי בתוכנה CPU Z שהוא עובד על 2G אותו כנ"ל הזיכרון יש לי זיכרון DDR2 2G 800 הוא מראה לי שהוא עובד על 400 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה (mcfly יש סיכוי שאתה עדיין פה מאתמול בערב? ) הבנתי שיש הבדל משמעותי בין הזכרון של a-data לבין kingston cl2 (לא רק במחיר) ושהשני עובדים הטוב ביותר עם מעבדי אתלון וגם מבחינת אמינות. האמת בדבר? אלה שנייה לוח האם הוא זה שמחבר הכל ביחד (אני ממש גאון) לא כדי להשקיע בו עוד כמה שקלים? קראתי באתר xbitlabs.com על השוואות בין לוחות אם וK8V-SE Deluxe (s754) של אסוס הוא השני ברשימה והוא גם עולה פחות ממה שתכננתי K8N Neo Platinum (s754) שקיבל ציון גרוע בOC לא שאני מתכנן בקרוב. וLnParty שכמה המליצו עליו שמעתי שהוא לא ידוע כל כך. מה כאן? ושאלה אחרונה בקשר לכרטיס מסך הבנתי מההמלצות שעדיף 6600 אבל גם שמעתי שחברת PINE לא טובה וגם אין כרגע AGP .. הוא באמת עדיף מהRA…
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין את הויסטה על מחשב ריק עם כונן SATA רציתי לדעת אם צריך דרייבר לכונן או שהביוס של הלוח כבר מזהה אותו לבד והאם זה קשור למערכת הפעלה או שזו תמיכה חומרתית ולא תהיה לי בעייה גם עם התקנת XP?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי EPOX 8KDA3J ולצערי הלוח הזה לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR, יש לי: OCZ DDR 512MB 400mhz R2 PERFORMANCE SERIES והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לקנות עוד 512 או להחליף את הנוכחי ב 1024 (אני גם ככה לא עושה OC וזאת הייתה טעות שקניתי אותו)? אם כדי להחליף איפה אפשר לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה P4P800S SE אזוס כמובן אני מרכיב מחשב לאחי שעיקר השימוש הוא אינטרנט משחקים +כרטיס 5700+מעבד 3 פרסקוט +256*2 לא חברה משהו 400מ"ה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
האם זה נכון ככל שה cl נמוך יותר מהירות הזיכרון יותר מהירה?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי לוח שלGigabyte 945P S3 ויש לי כרגע מעבד P4 3.2 1Cache חד ליבה. שאני אשים אותו על הלוח החדש. ו2 סטיקים של זיכרונות Twinmos 512*2 DDR 533. כרטיס מסך קניתי של PALIT 7600GT 256MB. האם זה יספיק לי להרצת משחקים של השנה האחרונה? על הגדרות גבוהות? או שאני אצטרך לשדרג גם את הזיכרונות והמעבד שלי? בעתיד אני אשדרג למעבד Core 2 Duo6300. אבל השאלה האם בנתיים זה יספיק לי עד שאני אשדרג? בתודה.[br]פורסם בתאריך: 15.01.2007 בשעה 19:13:05 אחים למה אין מענה? זה אישית אליי או שזה אל אנשים ספציפיים שכוללים אותי? אתם אנשים טובים ומיעצים נכונה. למה אני לא יכול לקבל ייעוץ ממכם?? אוהב אותכם
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי אנשים האם יהיו לוחות ל core2 גם בצ'יפים של ATI ו nvidia ? או רק אינטל? בדרך כלל הצ'יפים של NV הרבה יותר טובים ל OC ... ומשום מה כמעט ואין לוחות עם צ'יפים של NV שלא נדבר ATI שעל הנייר הצ'יפ שלהם הכי טוב.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני בונה מחשב עם מעבד E5200 כרטיס מסך GEFORCE 8600 ושני גיגה זיכרון מחשב פשוט לעבודה באופיס וקצת אינטרנט איזה לוח אם ללא כרטיס מסך ובעדיפות ל ASUS כדאי לי לקנות? אין הגבלת מחיר , רק משהו שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף לצרכים שלי
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שאלתי היא האם לוח האם הזה: ASUS P4P800SE-INTEL 865PE מתאים למעבד הזה: Intel Pentium 4 775PIN 3.0GHZ 800FSB 1M 530
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש ובתכנון- AMD 3800X2 ו 8800GTS. האם המעבד יהווה צוואר בקבוק? כדאי לקחת E2160 במקומו? לא מתוכנן OC לשום דבר, המפרט הוא למשחקים לא הכי כבדים-קומפני אוף הירוס, קרייסיס ואלה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי P-D 925. התדירות המוצהרת של המעבד היא 3000 mhz, אבל הוא פועל רק ב- 2400. ( על פי PC Wizard 2007). א. האם ייתכן שעבדו עלי ומכרו לי מעבד אחר? על המעבד עצמו היה כתוב 925. ב. האם ייתכן שזה בגלל התחממות יתר? התדירות נשארת יציבה 2400, והטמפרטורה לא גבוהה מדי. ג. אם לא, האם יש דרך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח במקום ה - לוח אם Gigabyte GA965PDS3 עד 650 ש"ח וזה בגלל שראיתי שמישהו כתב שהלוח הזה בשביל שיעבוד כמו שצריך יש לעדכן ביוס ודריברים עדכניים אחרת הוא נתקע לפעמים... ואני צריך את זה למקום שאין אינטרנט והוא גם לא ידע איך לעדכן. סיבה 2 זה שהוא תומך רק ב- Intel Core 2 Duo ואם ירצו לשדרג פעם מעבד יהיו בבעיה את כל זה לקחתי מ - זאפ - השוואה בין דגמים והתגובה שיש שם על הלוח אז איזה לוח (ואולי של אינטל) עדיף על הלוח הזה?
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי: ראיתי את הלוח הנ"ל באתר של ASUS ובעוד אתרים, ששם במקום שמתחבר הספק כוח, לא ה- 24 פינים או 20 אלא איפה שמתחבר ל-4, ראיתי שיש שם בעצם יותר מ-4 פינים ובאתר של אסוס יש איזה משהו שחור ששמו שם כמצ"ב בתמונה. ואילו באתרים אחרים רואים שהוציאו את זה ויש 8 פינים שם. אז אני רוצה לשאול, מדוע זה בא עם 8 פינים, האם צריך להוציא את המכסה השחור או להשתמש גם עם ה- 4 הנוספים? למה הם באים? 3. פשוט אין לי בספק כוח את זה, למרות שזה ספק חדש. תודה רבה מראש לכולכם. אני מקווה שהבנתם אותי. [br]פורסם בתאריך: 3.09.2007 בשעה 15:11:33 בהודעה הראשונה צירפתי תמונה כשהוציאו את המכסה, ופה זה כמו באתר של אסוס איך שהלוח מגיע.[attachment deleted by adm…
-
- 9 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איזה סטפינג טוב לOC במעבדי AXP2500? ואיך אפשר לבדוק מה הסטפינג לפני שהתקנתי את המעבד (אני צריך לבחור בחנות) ... אני זוכר שפעם משהו הביא אתר שאם כותביםם את הקוד שעל המעבד נותן את הנתונים עליו. אם מישהו יודע איך בשיטה הזאת או אחרות אני אוד?ה לו מאוד. ועוד שאלה,מה יותר כדאי Sempron 2400 או AXP2500?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי כרגע זיכרון של סמסונג: DDR 333Mhz 512MB ואני מעוניין להוסיף סטיק נוסף בגודל 512MB אך אני מתלבט אם להוסיף אחד סטיק במהירות 333Mhz או 400Mhz. זה אותו מחיר כך שזה לא בעיה של כסף, פשוט אמרו לי שעדיף ששני הסטיקים יהיו תואמים מבחינת מהירות כי אחרת עלולה להיות בעיה. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום הבנתי שצריך איזה דיסקט כדי לעשות משהו עם הHD SATA לפני שיוצרים את המחיצות עכשיו לא קיבלתי את הדיסקט עם הלוח וחבר שלי לא מצא באתר של ג'יגהבייט הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-K8NS מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב תקציבי חדש עם לוח אם של אסוס, ל AMD ועם כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש לוחות M2A-VM ו M2N-VM שניהם מגיעים עם או בלי HDMI. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הצ'יפסטים (690 ו 7050) מן הסתם מבחינת ביצועים גרפיים (שם ראיתי ביקורת אחת שאומרת שה X1250 עדיף אבל לא משהו יותר מדי מקיף) ומבחינת שאר הפיצ'רים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח אם+ מעבד AMD+זכרון פנימי (הזכרון בסימן שאלה) יש לי תקציב של 1600-1800 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למכור את הזיכרון שלי של GEIL PC4400 550MHZ הזיכרון בין חודש בערך ולא עבר שום OC ( הלוח הגביל אותי ב 480MHZ... ) שאלתי בפנדה ואמרו לי שהמחיר שלהם הוא 2600 שקל השאלה כמה כדאי לי לבקש אליהם ??? לזיכרון יש אחריות לכל החיים ואני יכול להחליף אותם לחדשים בלי בעיה במידה וזה עוזר במשהו...
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
החלטתי סופית ללכת על הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_1814&products_id=11233. קודם כל, מה אתם אומרים ? הוא טוב ? הוא יתאים לקונרו ? דבר שני, יש לי ספק 20 פינים, האם הוא יתאים ללוח הזה ? שכחתי להוסיף שאני לא שם כרטיס מסך ויש לי ספק ג'נרי 480 וואט.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
רציתי היום לקנות את הזכרונות האלה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 אבל נגמר להם במלאי ורק עוד 10 ימים יגיעו ואין לי כח לחכות אז עכשיו ראיתי ב- KSP את הזכרונות האלה : kingstine 1GB ddrII 667 ב- 225 ש"ח (כמובן שאני יקנה שני סטיקים) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות ל- g.skill או שגם ה- kingstone טובים... תודה...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה רגילה רק לזיכרונות והתוצאה היא 5397 זה טוב ואיך יתכן לחבר שלי יש זיכרונות יותר טובים והוא מקבל פחות?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-