עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, כרגע יש לי במחשב 2 סטיקים של 256MB DDR 400MHZ וסטיק נוסף של 512MB עם אותם מאפיינים. קניתי עכשיו סטיק של 1GB עם אותם מאפיינים. ברגע שהמחשב מגיע לטעינת מ.הפעלה הוא עושה ריסט, וכך בלופים יכול להיות שז משנה איך לשים אותם פיזית? יש לי 4 סלוטים מפרט המחשב בצד ימין תודה רבה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. Started by ofer40,

היי ראיתי ב IQPC שני דגמים של לוחות אם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3044 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2883 חוץ מהצ'יפסט האם יש הבדל ביניהם חוץ מזה שאחד זה דגם ישן ואחד חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  3. שלום חבר'ה יש כאן אתר מגניב אני צריך עזרה בנוגע לבחירת לוח אם AM2 לכפול ליבה...אני בונה מחשב אמד נמוך תקציב יחסית שיתן תמורה טובה למחיר ויהיה סולידי ואז בהמשך אשדרג לברצלונה שהוא 4 ליבות אמיתי עם עדכון לביוס...בכל אופן אני לא מתכנן אוברלוגינק רציני או יעודי רק שיפור ביצועים כאשר העדיפות תינתן ליציבות אני עוסק בתלת מימד וגרפיקה ואין לי צורך בהרבה פיצרים והבנתי שכל סידרת הnforce שקולים בביצועים פחות או יותר וההבדלים נעוצים ביכולת אוברלוקינג ופיצרים ובכל זאת אשאל לדעתכם מה כדאי ומה עדיף? nforce 550 nforce570 ultra 590 וכדומה או שמה ללכת על אחת מערכות השבבים של ATI ה3200 crosfire או 690 ושאר ירקות תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  4. בבקשה עריכה:הכוונה לקירור שבא באריזת ה-box

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by xyo,

http://www.techreport.com/reviews/2006q4/athlon-65nm/index.x?pg=1 שאלה הם מתאימים למשחקי מחשב או רק שרתים או משהוא?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות לוח אם+זיכרון... התקציב שלי הוא עד 1000+מישלוח...אז החלטתי לקנות מ-KSP לוח אם ABIT IS7-E זכרונות A-DATA 400MHZ 256MB*2...הפשוטים (אלה שעולים 250 שקל ל-256MB) ויש לי עכשיו מעבד P4 2.4GHZ 533 א. שווה ליקנות מ-KSP??? (יש לזיכרונות וללוח אם אחריות לשנה) ב. האם יש לכם הצעות אחרות לגבי החלקים שאני קונה? ג. האם זה טוב ל-OC אבל לא רצחני...OC די קטן. ויש לי ספק ג'נרי(אם אני לא טועה זה ספק רקוב) 300W...כתוב שהחברה שלו זה Mono Mode תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by the_lighting,

אפשר לשים Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink על הDS4 או DQ6??

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  8. Started by bv500,

אני לא בטוח שהבנתי נכון: האם קנייה שלו במקום ה- P5B DLX הרגיל תחסוך לי רכישה עתידית של נתב אלחוטי?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by MasterGal,

היי, אני עצרתי את הקנייה של המחשב החדש בגלל התושבת החדשה של המעבדים של AMD את יכולים לספר לי קצת יותר מה ההבדל בין התושבת הזאת לקודמת לה? מה המחירים ומתי זה מגיע לארץ בתודה גל....

• 8 תגובות
    • 515 צפיות
  10. בעיה נדפק לךי ההר-דיסק(משמיע תיקתוק), עכשיו אני צריך לקנות הר-דיסק חדש אך אני לא יודע איזה נפח יכול הביוס שלי לקבל. הנה המפרט שלקחתי: P III 867MH לוח אם Asus CUV4x chipset via Appollo Pro133z הביוס שלי מעודכן לגירסא 1007 העניין הוא כזה, איך אני יכול לדעת איזה נפח של הר-דיסק מתאים לי 80,120,160 GB אין ממי לקחת כדי לנסות. איך אני יכול לדעת מה המקסימלי בלוח האם הנ"ל? הייתי באתר של ASUS לא מצאתי תשובה חד משמעית. אם הוא יכול לזהות עד 120 ואני אקנה 160 האם שאר הקיבולת שלא זיהה יכולה במשך הזמן להרוס את ההר-דיסק? האם העידכון שלי די כדי שיזהה הר דיסק 160, 120? אני חושש לעדכן ביוס מהפחד שיהרס לי הלו ח אם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  11. Started by blabla2002,

הגיע לארץ לוח אם הראשון של sli לאינטל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3253

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  12. DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard ואיך אני גם יודע אם יש אופציה לשדרוג? זתומרת 2 כרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by hag911,

מתי יוצא core 2 quad e9450 תודה...

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חזק מאוד בביצועים למשחקים, כאלטרנטיבה ל-Asus Striker Extreme שהבנתי שסובל מהרבה בעיות תאימות ו"מחלות ילדות". חשבתי לקנות אותו ביחד עם זכרונות של Corsair אבל הבנתי שהם לא הולכים טוב ביחד. אולי עוד הייתי קונה אותו גם ככה, אבל אחרי כל מה שקראתי עליו אני כבר לא ממש שקט לגבי זה. אני אשמח לקבל הצעות אחרות ללוחות משתי הקטגוריות - עם תמיכה ב-SLI ובלי תמיכה ב-SLI - לוחות שנחשבים לחזקים ביותר מבחינת יכולת ביצועים ומהירות בגיימינג כבד (עם כ"מ 8800gtx), והצעות לזכרונות שמתאימים להם (או אם יש ללוח בעיה עם זכרונות של Corsair למשל). דבר חשוב אחד זה שלא מתוכנן OC. לוח אם אחד שאני לא חושב עליו כרגע הוא ה-EVGA 680i. ואני מחפש את החזק ביותר קודם כל מבחינת הביצועי…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by thegodx,

תגידו כמה זיכרון אני יכול לנכניס על הלוח שלי? אני חושב שהלוח תומך עד 3 ג'גיה אבל אני לא בטוח מישהו יכול להגיד לי במדוייק? (לוח גיגבייט K8NS עם NF3 הדגם שבחתימה)

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by nim901,

שלום, מדי פעם אני סתם מסתכל על מעבדים בכל מני חנויות באינטרנט. שמתי לב שהמעבדים של AMD הם יותר איטים זאת אומרת אני רואה אינטל P 4 3.X גיגה הרץ וamd לא ראיתי יותר מ 2 ומשהו. זה יותר איטי או שזה פשוט חישוב אחר ?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by חן וייסמן,

קיים כזה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by wowohw,

הכ.ק שבלוח אם שלי תומך בסראונד של 5.1? הנה אשכול שלי כנסו ותקראו אם יש לכם זמן ותגיבו לי בבקשה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337437.0 פתחתי תאשכול בשביל לדעת אם צריך לקנות כ.ק חדש או ששלי מספיק טוב לעשות סראונד...

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by delphis,

הייתי רוצה לדעת אם יש לוח אם לאינטל סוקט 775 - תומך במעבדי 45NM) שתומך (ושנבדק ) ב 8GB של DDRII - ארבעה מודולים של 2GB - שני זוגות של 2X2GB אני לאמעוניין בלוח אם של סרבר אלא של מחשב "רגיל" ראיתי מספר רב של לוחות שתומכים ב 8GB לפי המפרט אבל הבנתי שבפועל ממש מעט ממש יכולים להפעיל 8GB באופן תקין אם מישהו ניסה לוח אם מסויים אשמח לדעת כי אני מעוניין לקנות אחד

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. Started by danikingh,

אני רוצה להעשות עידכונים למחשב למעבד החדש שהו q9550 איך אני עושה?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. החלתטי שאין טעם לשלם 300 שקל יותר בשביל VENICE 3200 ושעם ה- VENICE 3000 אפשר להסתדר...האם אני טועה?! בנוסף ראיתי כתבות עליו שאפשר להעלות את התדר שלו עד 2700 בלי שינוי מתח ועם קירור סטוק ואני רוצה לדעת האם זה באמת אפשרי ומשהו הצליח לעשות את זה והאם אני צריך לוח אם ממש טוב לזה כמו ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או שאפשר להסתפק ב- MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 שעולה 250 שקל פחות....

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by avihai007,

את ה-6300 אני יכול לקנות ב-1050 ואת ה-4300 אני יכול לקנות ב-950. השאלה היא אם כדאי לחסוך את המאה ש"ח האלה? עד כמה ההבדל ביניהם גדול בסטוק? במידה ומתוכנן OC לא מטורף. ולגבי הלוחות: את ה- GA-945P-DS3 אני יכול לקנות ב-520 ואת ה-GA-965P-DS3 ב- 640 מה ההבדלים בין הלוחות? האם יש הבדלים באפשרויות השידרוג? שאר המפרט: Kingston KINGSTON 1GB 677MHZ X2 Palit GeForce 7600GT Sonic Western Digital 250GB SATA II Gigabyte Poseidon Enermax Liberti 400W (אם זה משנה, אז השימושים הם בעיקר תוכנות גרפיקה, וקצת משחקים) תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  23. איך אדע בדיוק?? תוכנה משהו? ואיזה סוג הוא הכי טוב והכי "קר" ?! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by fastidious,

אהלן כולם, יש למישהו המלצה ללוח אם (תואם אינטל) בעל כרטיס מסך מובנה? איך ה-GA-G33-S2? (ראיתי איזה שירשור של מישהו לא מרוצה פה...) מבחינת השימוש - אני מחפש ל-HTPC (סרטים) וגלישה באינטרנט, לא פלטפורמת גיימניג או משהו...

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  25. אהלן חבר'ה קניתי מחשב לפני מספר חודשים: E6400 Core 2 Duo Gigabyte -DS3 965P ATI x1950 PRO PSU: enermax liberty 400w 2x512 twinmos twister 800 mhz CL5 שעובד ב DUAL לפעמים אני עושה OC שמעלה את הליבות של המעבד ל 2400 כל אחת במקום 2130 MHZ ול 870 במקום 800MHZ בזכרונות.. ה 1 GB שיש לי לא מספיק לי למשחקים כמו שצריך, אז רציתי להוסיף זכרון/ות... מה אתם ממליצים לי? CL5? CL4? איזה חברה של זיכרון? התקציב הוא עד 650 שח תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים