עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yvkr,

שלום אשמח לקבל המלצה ללוח אם המתאים למעבד E6400 הלוח אמור להתאים בעיקר למשחקים כבדים. התקציב הוא עד כ- 700 ש"ח בתודה יריב

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  2. צריך להיות מפנדה, משם ההזמנה שלי, הזמנתי Fatal1ty של ABIT בשביל כל ה Fancy אני כנראה אשאר איתו אבל הציעו לי לשקול לשנות אותו בגלל חוסרים אישית נראה לי שאני אקח בסופו של דבר את הפטאלטי אבל שואל בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  3. Started by itaim,

רציתי בהתחלה לקנות את IC7 אבל חבר שלי אמר לי שהוא לא כל כך טוב יש הגבלה במתחים לזכרונות והוא לא מראה טמפרטורות מדוייקות אני צריך אותו לOC חשבתי אולי על Asus P4P800 Deluxe (צ'יפסט 865) כדאי??

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. ההתלבטות בין: Gigabyte GA-7N400-L Epox 8RDA ABIT NF7 מה הכי עדיף ביניהם? די חשובה המהירות כי נשרף לי ה7VRXP הישן שלי ואני צריך להזמין אחד עד 8 בערך.. תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4684

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by Frozen-Ice,

האם לוח אם של GIGABYES ga8ik1100 טוב ???

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by kobibo,

מעוניין לקנות מחשב נייד של IBM המיועד להפעלת Office פלוס אינטרנט ( לא משחקים ) בתקציב של עד 5500 ש"ח ( מומלץ שיהיה עם צורב ) . תודה לעוזרים.

8. Started by itaiedri24,

http://www.skypc.co.il/pl_product~INT-MB-BLKDP965LTCK~10~0.htm איך זה בשביל המעבד הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6600~3~0.htm

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  9. מה זה CoreCell ? מה זה עושה?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by avidan28,

שלום יש לי את הסט 2 גיגה בתיזמון 2.5-3-3-6 במהירות 3200 (400 מגצ) ואני רוצה לדעת האם הם יעבדו טוב עם סט 2 גיגה של אותה חברה בתיזמון הבא 3-4-4-8 במהירות 4000 (550 מגצ) ברור לי שאין קשר כל כך בין שני הסטים אבל האם אפשר לעשות משהו כדי שיעבדו יחד? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  11. כרגע יש לי חצי ג'יגה במהירות 233 (תופס לי שני סלוטים) עם מעבד P4 2.56 GHZ משפחת נורטבוד. משנת 2001-2002 . הבעיה שלי שהמחשב די נתקע כאשר מגיעה ל PF USAGE 800 MB ומעלה והדבר מאוד מפריע ומעצבן. השאלה אם כדאי להשקיע בזכרון במהירות כמו שלי שכן הוא יקר יחסית, האם זה ישפר משהו ובכמה ? ולא פחות חשוב, האם מישהו ניסה לשים לו זכרונות במהירות גבוהה יותר (שכן הם יותר זולים) והאם הלוח זיהה ? אשמח להצעות ולקישורים לאתרים

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by zolder,

ומה ההבדל בדיוק בין ה-0.13 מיקרון ל-0.18 מיקרון ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by ofird,

מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל - אשמח להמלוצתכים. המחשב ישמש ליישומים כללים, קצת משחקים ופיתוח ללא OC. אם כבר דובר ונטחן הנושא, יש למישהוא LINK ח THREAD?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by matsmets,

בחנויות של זאפ משמע ש CL3 זה 5-5-5-15. האם זה יכול להיות? זה נכון? או שיש שם טעות וזה CL5?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  15. אז ככה את המפרט אפשר לראות.... מה שאני חשבתי זה Intel Core Duo 2 E6320 1.86GHZ 4MB Cache Abit Fatal1ty F-I90HD Kreton 1X2GB DDR2 PC5300 667MHZ CL-5 מה שחשוב זה שהמערכת הולכת להיות HTPC וצריך לחבר אותה לLCD 32... אז הלוח חייב להיות uATX...ובנוסף על הלוח הספציפי הזה יש HDMI זה יתרון גדול וגם כניסות SPDIF קיצור מה אתם אומרים?... יש מצב שהמעבד יהיה 6420...כי בשביל 100 שקל שווה להשקיע...

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by nsof,

אני מעונין בלוח אם שיתמוך ב: 1) זיכרון dual channel (אם יש כזה דבר ל -AMD) 2) SATA (ענין ה -RAID לא חשוב) 3) 1Gb lan (לא ממש קריטי לבית) 4) (FireWire (IEEE-1394 האם בכלל חשוב? 5) Sound blaster רצוי עם יציאה של אופטי יש לי פלוס מינוס 700 שח לענין המחשב עצמו מיועד למישחקים, תיכנות ואופיס בנוסף , האם ניתן לעשות OC ללוח ואם כן אז מה דרישות האיורור וספק הכוח תודה מראש אין סוף

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  17. שלום אני צריך עזרה בבחירת זכרונות האופציות שעומדות לפני: 1.זכרונות twinmos twister 2*1024 ddr2 800mhz cl5 2. g.skill 1024*2 ddr2 800 mhz cl4-F2-6400CL4D-2GBPK הזכרונות יבואו עם לוח אם p5b-deluxe השאלה היא האם ידוע על בעיות תאימות באחד מהשניים ויותר חשוב מה יותר עדיף לביצועים?? האופציה הראשונה נמצאת אצל המוכר ממנו אני קונה את כל שאר הרכיבים לעומת האופציה השנייה בה אני קונה את כל שאר הרכיבים חוץ מהזכרונות מה דעתכם? ההבדלים במחיר הם 200 ש"ח וזה לא משמעותי תודה

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by Tbox27,

שלום לכולם , לא מזמן קיבלתי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מתאימים התקציב שלי הוא בערך עד 1000 שקל ללוח אם ועד 800 שקל לזכרונות אשמח מאוד אם תמליצו לי על דגמים טובים הדברים החשובים שאני רוצה מהולח והזכרונות זה יציבות בעיקר ביצועים טובים ויכולות אוברקלוק סבירות תודה לכל מי שיעזור תומר

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by PCguy,

אני מחפש לוח לAMD64 השימושיות של המחשב היא בעיקר אנטרנט וקצת משחקים איזה ציפסט עדיף ואיזה לוח בכלל?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by thegodx,

תגידו כמה זיכרון אני יכול לנכניס על הלוח שלי? אני חושב שהלוח תומך עד 3 ג'גיה אבל אני לא בטוח מישהו יכול להגיד לי במדוייק? (לוח גיגבייט K8NS עם NF3 הדגם שבחתימה)

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by wowohw,

הכ.ק שבלוח אם שלי תומך בסראונד של 5.1? הנה אשכול שלי כנסו ותקראו אם יש לכם זמן ותגיבו לי בבקשה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337437.0 פתחתי תאשכול בשביל לדעת אם צריך לקנות כ.ק חדש או ששלי מספיק טוב לעשות סראונד...

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  22. יש לי P-D 925. התדירות המוצהרת של המעבד היא 3000 mhz, אבל הוא פועל רק ב- 2400. ( על פי PC Wizard 2007). א. האם ייתכן שעבדו עלי ומכרו לי מעבד אחר? על המעבד עצמו היה כתוב 925. ב. האם ייתכן שזה בגלל התחממות יתר? התדירות נשארת יציבה 2400, והטמפרטורה לא גבוהה מדי. ג. אם לא, האם יש דרך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by delphis,

הייתי רוצה לדעת אם יש לוח אם לאינטל סוקט 775 - תומך במעבדי 45NM) שתומך (ושנבדק ) ב 8GB של DDRII - ארבעה מודולים של 2GB - שני זוגות של 2X2GB אני לאמעוניין בלוח אם של סרבר אלא של מחשב "רגיל" ראיתי מספר רב של לוחות שתומכים ב 8GB לפי המפרט אבל הבנתי שבפועל ממש מעט ממש יכולים להפעיל 8GB באופן תקין אם מישהו ניסה לוח אם מסויים אשמח לדעת כי אני מעוניין לקנות אחד

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  24. יש לי כרגע זיכרון של סמסונג: DDR 333Mhz 512MB ואני מעוניין להוסיף סטיק נוסף בגודל 512MB אך אני מתלבט אם להוסיף אחד סטיק במהירות 333Mhz או 400Mhz. זה אותו מחיר כך שזה לא בעיה של כסף, פשוט אמרו לי שעדיף ששני הסטיקים יהיו תואמים מבחינת מהירות כי אחרת עלולה להיות בעיה. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  25. Started by sebi,

ישב עליו זיכרון A-DATA 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Desktop Memory Model ADQPE1A16K - Retail ומעבד Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6400 - Retail ואני רוצה לבחור לוח אם מפה: http://www.newegg.com/Product/ProductList....SubCategory=280 תגידו לי על מה אתם ממליצים... תקציב-בין 80$ ל110$ אני רוצה לשמור קצת כסף לכרטיס מסך

• 2 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.