מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי בלוח שני יציאות של DDRAM בכל אחד כרטיס של 256 , כדאי לי לשים ב SDRAM עוד אחד של 512 ?? כי שמעתי שזה לא כל כך טוב.. אבל זה רק יזיק? או שזה בכל מקרה ישפר את הביצועים?
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה (mcfly יש סיכוי שאתה עדיין פה מאתמול בערב? ) הבנתי שיש הבדל משמעותי בין הזכרון של a-data לבין kingston cl2 (לא רק במחיר) ושהשני עובדים הטוב ביותר עם מעבדי אתלון וגם מבחינת אמינות. האמת בדבר? אלה שנייה לוח האם הוא זה שמחבר הכל ביחד (אני ממש גאון) לא כדי להשקיע בו עוד כמה שקלים? קראתי באתר xbitlabs.com על השוואות בין לוחות אם וK8V-SE Deluxe (s754) של אסוס הוא השני ברשימה והוא גם עולה פחות ממה שתכננתי K8N Neo Platinum (s754) שקיבל ציון גרוע בOC לא שאני מתכנן בקרוב. וLnParty שכמה המליצו עליו שמעתי שהוא לא ידוע כל כך. מה כאן? ושאלה אחרונה בקשר לכרטיס מסך הבנתי מההמלצות שעדיף 6600 אבל גם שמעתי שחברת PINE לא טובה וגם אין כרגע AGP .. הוא באמת עדיף מהRA…
-
- 7 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 450MHz, לאחרונה הוא התחיל להודיע לי שמהירותו היא 300MHz ונראה שהוא עובד יותר לאט. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
חברה בבקשה אני צריך עזרה יש לי דיורן 1300עם ו זכרונות pc 133 sdram ואני מחפש לוח אם עם יש המלצות אני ישמח עם אין לsdram אז גם לddr טוב אני מחפש לוח שהכול על הלוח (כ.רשת כ.מסך כ.קול)
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם NFORCE 3 של EPOX כרגע יש לי את הדרייברים הרשמים של נבידיה5.10 רציתי המלצות על דרייברים יותר חדשים(בטא) תודמ מראש.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעייצו לי איזה זכרונות מהחברות הבאות לבחור. בחנות שכניראה ארכוש ממנה את המחשב יש רק את הזיכרונות הבאים: twinmos, geil, kingston. מי מבין החברות הללו לבחור? נ"ב: בזמן שדיברתי אם מוכר אחד הוא אמר שטוינמוס הם זיכרונות ג'נריים, האם זה כך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
מה היתרונות בזה?מה החסרונות בזה?האם זה נותן ביצועים גבוהים יותר?
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי את הלוח Asus A7N266-VM עם מישהו מכיר אותו איך אני בוחר בביוס לעשות אוברקלוק למה אני מחפס ומחפס לכרטיס מסך מצאתי למעבד לא מצאתי עם למישהו יש את הלוח הזה או מכיר איפה אפשר לעשות את זה ??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=141070.0 בהמשך להודעתי הנ"ל שלא נענתה, אבקש להתייחס אליה אם תוכלו ובנוסף הזכרונות הרלוונטיים מזאפ הם: http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&orderby=price&DB27456=28032&DB27455=27966&DB27457=28041&DB165582=165583 חבר שלי להוט לקנות זכרונות חדשים לכן אם תוכלו לענות בהקדם זה מאוד יעזור לי. אם יש לכם זכרון אחר (עדיף מלוגי'ק אבל לא מחייב) שאתם מוצאים למתאים אשמח לשמוע גם כן. תודה חבר'ה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
וזה המפרט שלו: Features Form Factor ATX Compatibility PC Chipset NVIDIA nForce4 Compatible Processors AMD Athlon 64, AMD Opteron Front Side Bus Speed 1000 MHz Technical Features Integrated Input/Output Ports USB 2.0 x 6 RJ45 Lan Port x 2 FireWire (IEEE1394a) x 2 Serial Port x 1 PS/2 Mouse x 1 PS/2 Keyboard x 1 Parallel Port (ECP/EPP/SPP) x 1 Floppy Port x 1 Expansion Slots PCI Express x16 x 1 PCI x 4 PCI Express x1 x 2 RAID Support JBOD Support SATA RAID 0 SATA RAID 1 SATA RAID 0+1 Storage Controller Type(s) Serial ATA II x 4 Processor Socket Type Socket 939 Max supported CPUs qty 1 Memory Memory Type DDR SDRAM Number of Memory Slots 4 x DIMMs …
-
- 5 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום אז אני מתכוון לקנות במחשבי החדש מעבד AMD 3000 סוקט 754 ווהלוח החדש נ-פורס 4 שיותאם לסוקט שלי... עכשיו השאלה שלי היא: א. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 6600gt והוא צריך חיבור PCI-E לכן אני לוקח את הכרטיס הנ"ל, אני הבנתי שיש אפשרות לSLI אם תוכלו להסביר לי מה זה והאם כדאי ומשתלם לי לקחת לוח שהוא Nforc4-SLI... ב. האם כדאי לי לעבור לסוקט 939? האם זה משפר המון בביצועים? ואם לא אז אני יישאר עם הסוקט הרגיל שלי.. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם epox 8rda3+ שנקנה ממש לא מזמן... הבעיה היא שאין לו תמיכה ב PCIE... האם שווה לשדרג בשביל ללוח שכן תומך\יתמוך בעתיד..? או להשאר עם זה עד שיצא מתאם ל PCIE או שהכרטיסים יצאו ב AGP..? :-\
-
- 8 תגובות
- 481 צפיות
-
-
זה הדגם ----- D915PBLL הנה פירוט, מצטער שזה באנגלית. Intel Desktop Board D915PBLL The Intel® Desktop Board D915PBLL supports Intel® Pentium 4 processors and features PCI Express* x16, DDR2 memory, Intel® Matrix Storage Technology, and Intel® High Definition Audio for a rich multimedia experience. The Intel 915P Express Chipset supports high bandwidth interfaces and discrete graphics. It supports Pentium 4 processors featuring Hyper-Threading Technology. The D915PBLL motherboard provides four DIMM sockets that are designed to support up to 4GB of DDR2 533/400 memory. You can also increase your graphics bandwidth with the PCI Express x16 graphics connector. It delivers up …
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה P4P800S SE אזוס כמובן אני מרכיב מחשב לאחי שעיקר השימוש הוא אינטרנט משחקים +כרטיס 5700+מעבד 3 פרסקוט +256*2 לא חברה משהו 400מ"ה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית, שאני לא יכול לחבר אליו הר דיסק SATA....עכשיו הרד דיסק הATA100 שלי התקלקל, ואני חושב על לקנות מחשב חדש... כמו רבים כאן, אני רוצה לחכות מעט עד ששוק ה nforce 4 יתפתח, ולכן ברצוני לקנות הרד דיסק בלבד לבינתיים... עכשיו במידה ואני קונה ata100, יש אפשרות לחבר אותו בלוח אם חדש? (אם אני לא טועה יש שם, אבל רק כדי להיות בטוח). תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להוסיף למערכת שלו זיכרון בנפח 512MB. הוא עובד על OC למעבד AMD 2500 ל-3200. יש לו זיכרון ג'נרי אגב! A-DATA 512MB DDR PC3200/400 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=2161 512MB Samsung DDR PC3200/400 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1528 512MB TwinMos DDR PC3200/400 C2.5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1037 עריכה: הוא מעוניין לקנות רק מזיגזג, ועכשיו שמתי לב שיש להם במלאי רק את הזיכרון של SAMSUNG. אז תתנו לי עליו דעה כללית בכל מקרה . הוא עובד בייחס של 1:1, לא עשה OC לזיכרון או מה שזה לא יהיה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח שבחתימה והייתי רוצה לדעת אם אפשר יהיה לשים עליו מעל 400 ואם כן מה זה ייתן לי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
רציתי לקבל דיעה על לוח אם מסוג comanache creek 915
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט התקנה, יש קטע שצריך להוריד את הידית השחורה,צריך קצת כח אבל זה מעקם את המתכת שעוברת באמצע ומצמיד אותה על הצד נראה לי מוזר לכן אני שואל,
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הזכרון המדובר - TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 הוא באמת מצדיק את המחיר שלו ?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
תגידו חברים, איך אני יודע אם מותקנים אצלי הדרייברים של לוח האם? (הצ'יפסט) החליפו לי השבוע את הלוח האם (K8NF-9) לחדש כי הקודם עשה בעיות. הוא זה שגרם למסכים הכחולים. לא המעבד ולא הזיכרון כמו שחשבתי. כנראה טעיתי, חשבתי שכבר החליפו לי את הלוח פעם, מה שלא נכון. עכשיו אני לא בטוח אם הטכנאי בחנות התקין את הדרייברים או לא. אז אני יכול לזהות את זה?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש לפני שבועיים... רציתי לדעת אם אני צריך לעדכן את הלוח ASUS STRIKER EXTREME אני חושב שקראתי איפה שהוא על מישהו שקנה ועדכן... עם מישהו יודע משהו על זה אני ישמח תודה...
-
- 6 תגובות
- 481 צפיות
-