מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בזיכרון הבא: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory CMX512-3200C2 האם כדאי לי להזמין אותי מארה"ב? אשמח לשמוע מאנשים שרכשו בעבר זיכרון בחו"ל, תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי? [הפעם ערכתי את הכותרת, בפעם הבאה תדאג לרשום אחת הגיונית מראש]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כמעט 1000 שח, ואני ממש רוצה לשדרג קצת, אבל אני לא יודע מה כדאי יש לי AMD 1200, שיושב על לוח Asus A7A266 ויש לי 256 זיכרון sdram וכרטיס מסך של leateck gforce4 460mx 64mb, הרדיסק 80 גיגה (+ 8mb זיכרון), וכרטיס קול של הרקולס 7.1 אני יודע שזה טעון שיפוץ כללי, אבל השאלה מה הכי כדאי כרגע? בהתחשב בתקציב של 1000???
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
תודה. *עריכה: אם תוכלו לתת את הסטפינג שבא אחריו מבחינת יכולות OC
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
NF7-V.2 VS. 8RDA מי מהלוחות יותר מוצלח ב-OC? התאכזבתי מאוד שאין ב-NF7 כרטיס רשת.. אני הולך לעשות בעתיד OC למעבד AMD 2100, ואחד מהלוחות ישמש לכך, לא OC גדול מאוד..
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום שלום. לאמא שלי יש יומלדת ואנחנו עושים לה מסיבת הפתעה בכל מקרה... דודים שלי ביקשו ממני להקרין באיזה שהיא צורה תמונות שלה... אז מה בעצם האפשרויות? DVD יכול לקרוא תמונות? נגיד אני סורק את התמונות ומעביר אותם לפורמט המתאים (אם יש כזה) ואז מציג אותם דרך DVD? זה אפשרי? עם דיסק רגיל? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שילמתי על טווינמוס TMD 50D והם הביאו לי 50B (גם עד שהביאו עברו שבועיים) מה לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX איזה לוח אם כדי לקנות למעבד הזה? תקציב של עד 1000-1200 שקל זה דיי דחוף בתודה מראש Spid3R
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה. אני כבר כמה זמן מיתלבת איזה מחשב ליקנות אני מיתלבת בין AMD לבין INTEL אני יודע שבמחירים AMD יותר זול אבל אני מפחד ליקנות אותו ביגלל שאני לו כול כך בטוח שהוא טוב כמו INTEL עודה לכם עם תמליצו לי איזה ליקנות .ומה ההבדל בין השנים שיש אפרשי מחירים כולך כך גדולים . גיא .
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ממש יש של lucky-star הביוס הוא 10/20/98 i440bx-w977tf-2A69KL1AC-00 יש לכם מושג מאיפה אפשר למצוא עדכון?
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR,AGP8X,Sound,S-ATA,Firewire,LAN,USB 2.0) [ ¤ 677.56 ] יש לו את כל הפיצ'רים שאני רוצה ו5 PCI אז שווה?
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שאלה די בסיסית לאיזה מעבד של INTEL אפשר להשוות כל מעבד של AMD (ולהיפך ;D ) וכמובן מה ההבדלים האמיתיים בין של החברות (מחיר, ביצועים, מהירות, זכרון וכו')
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני לא זוכר אם פרסמתי פעם שאלה כאן בנושא זה.. אבל.. ברצוני לחבר מחשב ברכב (יש לוח אם של VIA קטנצ'יק עם מעבד 1GHZ והכל ONBOARD) הבעיה שנראה לי שהוא מקבל מתח מספק מתח רגיל של מחשב השאלה- האם יש ספק רגיל של מחשב שניתן לחבר ברכב? (אני יודע שאפשר לקנות ממיר מתח מ-12 ל- 220 אבל זה עולה לא מעט) או.. מישהוא מכיר לוח אם שמקבל מתח 12 וולט ? (ראיתי בתעורכת מכוניות מיני מחשב עם פנטיום 4 שישר מתחבר ל-12 וולט ועולה... עולה!!!) בנוסף, צריך לחבר מסך לעסק.. יש בארץ LCD של 7 - 10 אינטש'? (ובא נגזים.. מסוג TOUCH)? תודה ליאור
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon [עריכה - לא לפרסם חנויות!]
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ביצועים כבר אני אומר לכם אל תרשמו מכפיל את רוחב הפס כי זו טעות איומה תודה מראש ניר
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 זיכרון,כרגע יש לי 256 של ווידבונד(400MHZ) ועד לא מזמן שמעתי הרבה המלצות פה עליו אבל לאחרונה אני רואה שדי קוטלים אותו פה אז רציתי לדעת של איזה חברה כדאי לי לקחת והאם זה בסדר אם יש שני סטיקים של חברות אחרות ומה אם אני אחליט בסופו של דבר להוסיף 512 ולא 256 האם לא תהיה בעיה עם ה-512 ועם ה-256?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כי אני כל הזמן נתקל בזה. כמו כן מה זה גם DUAL DDR?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
Asus A7N8X Deluxe Asus A7N8X Deluxe V2.0 [עריכה - אין לפרסם חנויות!]
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם הבא: Asus A7N8X Deluxe [עריכה - לא לפרסם חנויות!] 1 האם הוא תומך במהירות של 400MHZ (למעבדים העתידיים של AMD) 2 אני כנראה הולך על הבארטון 2500,האם הוא מתאים ללוח? 3 איך הכרטיס קול של הלוח הזה 4 מה אתם אומרים על הלוח הזה מבחינת איכות ומה שהוא נותן,ואל תגידו לי שלא כדאי לקנות אותו בגלל המחיר כי אני הולך להביא אותו מארה"ב אבל אם תוכלו לתת לי דגמים של לוחות באותה הרמה אני אשמח ללמוד משהו ואולי אחליט אחרת כי אני ממש חדש בתחום.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים הללו יותר מהיר? האם יש דברים שהבארטון מהיר יותר ולהיפך? במה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הלוח האם של המחב הישן שלי נשרף ואני רוצה לא לקנות אותו לוח אם ישן אלה חדש אבל אני רוצה לשמור על הקייס הישן שלי שהוא מתאים למדר בורד ישן של micro atx והייתי רוצה לדעת האם החדש שאני קונה שגם הוא micro atx יהיה בגודל דומה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מבחינת הכל , גם מהירות עיבוד וגם כמות קאש , והטכנולוגיה?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
Pentium 4 1.4 Ghz Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark Amd Barton 2500 Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-