עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה המעבד שלי barton 2500xp+ mobile הלוח epox 8rda3+ וכרגע אני עם 512mb ddr400 של geil אני רוצה להחליף למשהו טוב יותר השאלה היא אם כדאי להוסיף 512mb או למכור ולקנות זכרון אחר מומלץ יותר ? ואם כן איזה זיכרון אתם ממליצים..

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  2. חברים שלום, קודם כל אני חדש בפורום אז מה המצב חבר'ה הסתובבתי פה קצת ודי התרשמתי מהידע והרצון לעזור... במידה והשאלה לא קשורה לפורום הזה אז בבקשה מהמנהלים להעביר וסליחה מראש.. קצת פרטים על המחשב: ברשותי מחשב ישן פנטיום 2 300 לוח די בסיסי לדעתי, תוכנת CPU-Z לא מצאה אותו (נרשם sensor - ffffffffff ) מאיץ גרפי nvidia geforce 2 mx 400 זיכרון 128 מ"ב. המחשב משמש לגלישה באינטרנט, הורדות באימיול, משחקים ישנים, צריבה רגילה, ותוכנות כמו photoshop, acdsee גרסאות ישנות כמובן... ועכשיו לשאלה: האם אפשר ומומלץ להוסיף זכרון (אני לא מעוניין להחליף את המחשב אין לי צורך בזה) אני מעוניין שהוא ירוץ קצת יותר מהר ..במידה ואפשר להחליף אז איזה מומלץ 256 אולי אפילו 512 ואיזה סוג יתאים למ…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  3. Started by ameer_a7,

שלום יש לי 2 סטיקים של זכרונות כל אחד 256 שעובדים ב DUAL CHANNEL ואני מעוניין להוסיף עוד זכרונות .. האם זה ניתן? איך בדיוק?

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by Prophecy,

סליחה טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by bd,

או לחכות לאינטל שיגיע לארץ ה 64 שראיתי בכתבה... שזה גם 3.2GHZ וגם 64BIT ועם עוד תוספות חדשות.במחיר של ה AMD..?.. :-[ קניתי כבר לוח ל AMD אבל אני יכול להחליף :

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by iyehuda,

אם אפשר קישור לתמונות יש לי לוח DFI ואני מאמין שזה לא כל כך משנה איזה לוח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  7. Started by stam_1,

שלום את המחשב קיבלתי עם לוח אם F2ga-MA78GM-UD עם גרסה F2. באתר הרישמי של GIGABYTE מצאתי שקיימת כבר גרסת BIOS של F7. הורדתי תוכנה לעדכון BIOS ןהיא אכן מצאה כי קיימת גרסה F7, אך כשאני מעדכן ומבצע איתחול, מופיע כי הגרסה הוחלפה מ-F2 ל-F3. למשהו יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  8. שלום עקב המאמר של מריחה נכונה של גריז תרמי על המעבד והצלעות קירור. ניקיתי את המעבד עם צמר גפן ואלכוהול 95%. הכל הולך תקין, אבל אני נתקל בבעיה שמה שנראה כמין מדבקה שחורה על חלק מסוים במעבד - מצרף תמונה המסבירה את המצב. השאלה אם זאת אכן מדבקה (ניתן להרגיש הבדלי מדרגה/גובה בין החלק השחור שנראה כמדבקה לבין שאר המעבד בצבע כסוף) ואם כן האם צריך להוריד את זה או שצריך להשאיר את זה. אשמח על כל עזרה הכי מהירה על מנת שאוכל להמשיך בתהליך. תודה רבה לכל העוזר הישר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by UncleRico,

ברשותי לוח אם ABIT- IS7-E זיכרון OCZ בעל תזמונים 2.5-3-3-7 (2*256) DDR 400 מעבד (P4 2.8 (478 אני מעוניין להחזיק עוד שנה-שנתיים את המחשב רכשתי כרטיס מסך חדש 7600GT והשאלה היא מבחינת הזיכרון, איזה זיכרון הכי משתלם לי להוסיף למערכת כזו ? ממה שהבנתי, רצוי לי לקנות זיכרון בעל CAS של 2.5 האם זה מדויק ? איך תוספת זיכרון בעל תזמונים שונים/חברה שונה ישפיע על היציבות ? (שזה הכי קריטי בשבילי) חשבתי על לקנות KINGSTON DDR 400 בעל CAS של 2.5 האם זו תהיה קניה נכונה לדעתכם ? מה עדיף ? לקנות עוד שני סטיקים של 512 ? או להיות לקנות 4X512 ולהחליף את הOCZ הקיימים ? (האם זה יהיה בזבוז כסף מיותר, או שזה יועיל בצורה נכרת ליציבות ולמהירות ? ) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. וגם כמובן שהם יתמכו בסדרה החדשה של המעבדים... האם לא קיים? או שבקרוב ייצא? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by asafgolan,

רציתי לקנות מKSP זכרון של A-DATA, אבל מכיוון שאין להם אותו במלאי הם מציעים לי זכרון של LD באותו מחיר. כדאי לי לקחת את הLD או לחכות עד שיהיה להם במלאי את הA-DATA?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. בואו לגלות על ביצועי ספינת הדגל של אינטל בדור ה-Core ה-13 - המעבד הראשון שמגיע לתדר מפלצתי של 6GHz היישר מהקופסה שלולכתבה

13. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש בסביבות 3000 לא כולל מסך, ואני צריך המלצה ללוח אם טוב למחשב שמבוסס על: מעבד Q6600 זיכרון DDR2 2/4G עם עדיפות שיתמוך גם בDDR3 חשוב שיהיה טוב לאוברקלוק, אבל שימו לב שהאוברקלוק שאני עושה הוא לא בשביל הישגים, אלא רק בשביל להוסיף תמורה למחיר! אני חושב שזהו, תודה למי שעוזר :]

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  14. איזה זכרון 512M/667Mhz עדיף: 1. MUSHKIN עם 4-4-4-10 ב 850ש"ח 2. OCZ עם 5-5-5-15 ב 730ש"ח 3. GSKILL עם 4-4-4-12 ב 730ש"ח

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  15. בלוח אם שהזמנתי של DFI יש לי רק 2 רגילים+PCI E. לא יודע למה, זה נשמע לי פתאום מעט מידי....

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by zx12rr,

שלום הרכבתי מחשב אם לוח אם D965P-Q6 וזכרונות של GEIL דגם GD22G667P זה הדגם של CL4 אבל בכול הבג'מרקים אני מקבל CL5 הבנתי שצריל לשנות משהיו בביוס אבל אני לא מצליח לאתר איפו לשנות השמח לקבל עזרה. תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by shu sha,

בכמה הAMD VENICE 939 3000 למשל מהיר וטוב יותר מהSEMPRON 3000? באחוזים... ומה יותר טוב ביחס עלות\ביצועים?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by X-Style,

למה בכל החנויות הE2180 מופיע בתור פנטיום? האם מדובר ב2 ליבות של פנטיום? או שסתם תקעו את השם כזה כדי שאנשים יעדיפו לקנות מעבדים יקרים יותר?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  19. Started by Sandman61,

1. איך המעבד? טוב למשחקים? 2. לאיזה מעבד משל אינטל משווים אותו?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

שלום. אני צריך המלצה על 1GBX2 ב400 ש"ח חריגה עד 420 =\ רק מKSP ומSKYPC בבקשה.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by מר מקלדת,

האם הלוחות האם שקיימים היום בשוק ל-C2D יתמכו בו או שצריך לוח חדש ויקר? הוא אמור לצאת בינואר לשוק הביתי?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. שלום , הלך לעולמו לוח ה-Epox 8RGA+ שלי (מבוסס NFORCE2) , ואני רוצה לקנות לוח חדש תוך חשיבה על "אי-צורך בפרמוט" , כידוע אחרי החלפת לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש, אבל חשבתי על זה...לא התקנתי דרייברים ללוח עצמו , אלא דרייברים של Nforce2 שאמורים להתאים לכל הלוחות , לכן הייתי רוצה לשאול (במיוחד אם מישהו ניסה את זה - מעשית) אם אני יקנה לוח אחר מבוסס NFORCE2 האם הצורך בפרמוט יכול להימנע ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by kobipk,

שלום רציתי לדעת מה מיוחד כל כך בלוח האם asus striker extrem קניתי את הלוח הזה יותר נכון קנו לי אותו ורציתי לדעת למה הוא הכי יקר מבין כל לוחות האם ומה מיוחד בו שמצדיק תמחיר שלו שלא יורד

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by pazer005,

יש לי לוח p5b deluxe האם ניתן לשים עליו במקרה זכונות ddr1?

25. Started by jorgito,

שלום! מחר אני הולך לקנות עוד זכרון 2X1GB - כרגע יש לי 2X512MB CL5 של TWINMOS, אני קונה מ KSP ואין להם יותר זכרונות 667 אלא רק 800 ומה שהם מציעים זה KINGSTON עם CL6 - השאלה שלי היא האם אפשר לשלב את הזכרונות האלה ששני הזוגות יעבדו בדואל צ'אנל בלי בעיות או זה שיש הבדל בתזמונים זה משנה?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים