מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה אם הכבלים שלא מגיעים לסוף הלוח אם(NF7-M) מארז ריידמקס מוסטנג
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים חברי החליף את המעבד והלוח אם שלו וכן את הכרטיס מסך ונתקל בבעיה טכנית. להלן העובדות: הוחלף: 1-מעבד- Athlon 64 3500+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- GAK8NS-ULTRAוGigabyte 3-כרטיס מסך-7100 פשוט. הפריטים הנ"ל הוחלפו לפריטים הבאים: 1-מעבד -Athlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- A8N-SLI PremiumוAsus 3-כרטיס מסך- Inno3D GEFORCE 7100 GS להלן סדר הפעולות בה הורכבו הפריטים שלעיל: 1-המעבד הגיע מורכב על הלוח אם. 2-חברי התקין את הזכרונות שלו<יונדאי DDR 400 2GB ב-4 יחידות של 512MB>כנדרש. 3-חברי התקין את הכרטיס מסך כנדרש. 4-פרט חשוב שחברי ביקש לציין:בלוח אם יש 8 SATA , מהם 4 שחורים ומהם 4 אדומים.חברי חיבר את הכבלי SATA של ההארד דיסק שלו ל-2 השחורים.<חשוב לצי…
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
היי, לפי נסיון העבר שלכם מתי לדעתכם תיהיה ההוזלה בפועל בחנויות פה בארץ. אני מעוניין לקנות את הe8400 שעולה בערך 1000 ש"ח. האם בתאריך קרוב צפויה להיות ירידה במחיר שלו? או שאין טעם לחכות ואני כבר יכול לקנות אותו עכשיו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard ואיך אני גם יודע אם יש אופציה לשדרוג? זתומרת 2 כרטיסי מסך
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי עכשיו 2 GB מהירות 800 MHZ של G.skill ואני רוצה להוסיף עוד 2 GB זכרונות אבל בסטיק אחד [דרך אגב הזכרונות הקודמים הם 1 GB בשני סטיקים ] זה אפשרי להוסיף או שחייב את שני החריצים של הזכורונת <?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חזק מאוד בביצועים למשחקים, כאלטרנטיבה ל-Asus Striker Extreme שהבנתי שסובל מהרבה בעיות תאימות ו"מחלות ילדות". חשבתי לקנות אותו ביחד עם זכרונות של Corsair אבל הבנתי שהם לא הולכים טוב ביחד. אולי עוד הייתי קונה אותו גם ככה, אבל אחרי כל מה שקראתי עליו אני כבר לא ממש שקט לגבי זה. אני אשמח לקבל הצעות אחרות ללוחות משתי הקטגוריות - עם תמיכה ב-SLI ובלי תמיכה ב-SLI - לוחות שנחשבים לחזקים ביותר מבחינת יכולת ביצועים ומהירות בגיימינג כבד (עם כ"מ 8800gtx), והצעות לזכרונות שמתאימים להם (או אם יש ללוח בעיה עם זכרונות של Corsair למשל). דבר חשוב אחד זה שלא מתוכנן OC. לוח אם אחד שאני לא חושב עליו כרגע הוא ה-EVGA 680i. ואני מחפש את החזק ביותר קודם כל מבחינת הביצועי…
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
קניתי 1024 DDRII 667 ורשם Frequency 333MHZ יש תמונה למטה זה אמור להיות 667? או זה לא קשור או שעבדו עלי? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני בונה מחשב עם מעבד E5200 כרטיס מסך GEFORCE 8600 ושני גיגה זיכרון מחשב פשוט לעבודה באופיס וקצת אינטרנט איזה לוח אם ללא כרטיס מסך ובעדיפות ל ASUS כדאי לי לקנות? אין הגבלת מחיר , רק משהו שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף לצרכים שלי
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
ל AMD Athlon 64 3000 (939 pin) BOX ABIT AV8 או MSI K8N Neo2 Platinum ה MSI יקר בכמעט 400 ש"ח מה ABIT, האם הביצועים שווים את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
הממ...אוקי...אני מחפש לוח m.atx (בגלל הגודל שלו ) ומעבד בתקציב של משהו כמו 600-800 שקל היו המון לוחות אם בKSP אבל עד שהגעתי לאשכרה לקנות אותם הם הפסיקו למכור אותם אני מחפש כל סוג של לוח אם שיענה על הדרישות הבאות: 1)בעל כרטיס רשת מובנה 2)כרטיס מסך מובנה 3)תומך DDR 4)m.atx אני טבעית חשבתי על סמפרון...אבל רוב הלוחות אם הם מאוד ישנים ולא תומכים בהם(ואין לי חבר נורא נדיב שיסכים שאני אקח לו את המעבד בשביל לעדכן ביוס)...או שאין עליהם כרטיס רשת מובנה! לא איכפת לי כ"כ אפילו אם זה יהיה יד שניה לא איכפת לי שזה יהיה אינטל...סלרון פנטיום 4...סמפרון...ככל שיהיה יותר חזק מבורך! אגב..אני ממש משתדל לא לחרוג מהתקציב...אפילו לא להגיע לתקרה שלו...800 שקל זו גם ככה חריגה מהתקצוב המק…
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
תקציב: 3600 ש"ח. מטרה: משחקים נטו אבל כמובן שיהיה VISTA READY. OC: בשום פנים ואופן לא. מעוניין לנצל את התקציב עד השקל האחרון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מחר אני רוצה כבר להזמין את החלקים וברגע האחרון יש לי ספקות. רציתי להזמין את ה EVGA 680i SLI אבל בדקתי בעוד כמה אתרים שהם מציעים את לוח של ASUS P5N32-E, וכמובן יש את ה COMMANDO אבל התמיכה שלו בSLI לא טובה כמו של האחרים. אז איזה לוח אתם מציעים לי ללכת? אפשר לוח שלא כתבתי אותו עכשיו. שיהיה בו תמיכה טובה לSLI ושיהיה OCer מעולה תודה
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לדעת אני משנה תזמונים בביוס שלי הלוח זה DQ6 של ג'יגה בייט ולא מצאתי איפה משנים תזמונים של זכרונות תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות זכרון AData חדש, מKSP, הייתי אצלהם היום. הם אמרו לי שיכול להיות שהזכרון לא יעבוד טוב או משהו, ושייקח להם 10 שעות לבדוק את זה, הטכנאי מפגר או שזה אני?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי יש לי בעיות עם ה-DG965WH שלי. גם אין דרייברים לקול ולכן לא יכול לחבר מקרופון וגם מקפיץ מחשב פעם בשלושה שבועות לעיריך. 1) לאיזה לוח אם כדאי להחליף (ASUS או GYGABYTE) 2) האם זה אומר שאאלץ להתקין את חלונות וכל התוכנות מחדש? (נראה לי שלא - אז איך מבצעים זאת) תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 סטיקים של Corsair CMX1024-3200C2 platinum. האם כדאי לי להוסיף אליהם סטיק של 512MB של אותה החברה (קורסייר) רק דגם Value select אותה המהירות רק בתזמונים שונים? לפי ההגיון, אני ארוויח יותר נפח אך המהירות תרד עקב כך שהסטיק הנוסף עובד בתיזמונים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני זכרונות 2*512 שעובדים במצב של DUAL האם אני יכול להוסיף עוד שניים של 512 או שניים של 1G והמערכת תמשיך לעבוד בDUAL האם זה נכון שאני חייב להוסיף בדיוק את אותם זכרונות ושאלה אחרונה: מצאתי שני זכרונות של PC4000 האם אני יכול לקנות אותם והם יעבדו ביחד עם השאר באותה תצורה של הPC3200 תודה מפרט: AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Tray San Diego gigabyte - GA-K8NXP-9 2*512 Crucial - Ballistix dualDDR400 PC3200 NVidia Quad - FX540 pci-ex WD sata2 - 160 (system WD sata2 - 320
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אוקיי מה עדיף לי לקנות.. אני יביא לינקים ותעזרו לי.. כי זה ממש דחוף אני קונה תמחשב היום ואם כדאי לקנות אותו מפנדס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_679_1719&products_id=7009 שזה 2gb או שאולי יש משהו אחר לגיימר כבד... שיהיה יותר טוב בגבול מחיר הזה זה עדיף מאיזה OCZ 512x2 2-2-2-5? לגיימר?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
איך הלוח הבא(ללא התייחסות למחיר) ? http://www.intel.com/products/motherboard/D975XBX2/index.htm אם לא מהו הלוח הכי עדיף של אינטל לגיימרים(ואני יודע שאינטל וגיימרים לא מסתדר הכי טוב, אבל אין תחרות לאמינות)?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה הבאס של מעבדי 64 של AMD ? בכל מקום אומרים משהו אחר בזיג זג אמרו שהבאס של הוניס 400 בגיירו 400 באתרים בחו"ל רשום באס 800/1000 וב HTT הבאס 1600/2000 גיירו קוראים ל 939 לליבה שלו " BURTON " מישהו מכיר את הליבה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מתי יצא ? כמה יציאות SATA ? כרטיס מסך מובנה איזה ?ואכותו ? http://www.geekextreme.com/content/view/12613/7/ מה ההבדל בין RD890 לבין RS 880 ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-