עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vindicator,

מהם התיזמונים של twinmos ddr1 400mhz 1024 mg אשר יאפשרו OC מקסימלי תוך שמירה על בלאי מינימלי, ואיזה מתח לקבוע לו. הלוח הוא a7v266 צ'יפסט של VIA, למרות שהתמיכה המקסימלית של הלוח בתדר זכרון היא עד 266, יש דרך להעלות את תדר הזכרון מעבר לזה?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  2. Started by Pika007,

אחרי סדרת ה P5Q לאינטל שעשתה הרבה רעש בכל מקום, אסוס החליטו להפציץ גם בלוחות חדשים ל AMD http://event.asus.com/mb/140w/ תומכים בכל הפנומים, בעלי מערכות קירור שונות ומשונות, וטונות של פיצ'רים. כלול גם לוח ROG בשם Crosshair II Formula, בדומה למקסימוסים/ראמפאג' לאינטל. הרבה מהלוחות מבוססים על צ'יפסטים של NV, השאר על של AMD עצמם. שווה להעיף מבט לינקים מופיעים לכל לוח ששוחרר המפרט שלו.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  3. אהלן. בחמש השנים האחרונות אנחנו עדים לתופעה מעניינת. מי שידליק את המחשב שלו, ואיך שהוא עולה יכנס לטסק מנג'ר, יראה שהמעבד שלו נמצא על עומס נמוך (~40) למשך כמה דקות, למרות שהמחשב עדיין "עולה". הצצה על הנורה של הדיסק תגלה שהוא טוחן וטוחן.. עד שנמאס לו. בקיצור, מה שקורה זה שהמעבד מחכה כל הזמן לדיסק. בעוד שכל אחד מאיתנו שקונה מחשב ישקיע קודם כל במעבד וסביבו, ורק בסוף יחשוב על איזה דיסק הוא לוקח (וגם שם הדילמה תהיה על הנפחים, ולא על איזה ביצועים הדיסק נותן בבנצ'). זה די מתסכל אותי, ולצורך זה במחשב האחרון שקניתי עשיתי ניסוי, ובמקום לקנות דיסק של 160 ג'יג , קניתי 2 של 80, תוך שימוש ברייד סטרייפ. הביצועים טובים יותר, אבל לא טובים מספיק. נו, אז מה עושים? אין לי מושג מה הקשר בין זה…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by Daedalus,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן 4 סטיקים של זיכרון מדגם KVR800D2N6/2G של Kingston הייתה בעיה עם אחד הסטיקים אז הלכו להחליף לי היום לסטיק אחר מהחנות ושמתי לב ל 2 דברים : 1. הגודל הפיזי - 4 הסטיקים הראשונים שקניתי הם בגודל קטן יותר מהסטיק שקיבלתי היום במקום הסטיק שהתקלקל 2. הדגם - למרות שהדגם של הסטיק החדש ושל הישנים זהים בסוף הדגם של הסטיק החדש מופיע KVR800D2N6/2G-SP רציתי לדעת אם יש הבדל בין הסטיק החדש ששונה בגודל מבחינת מהירות מהסטיקים הישנים או שה SP בעצם מציין את ההבדל בגודל הפיזי ?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  5. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Aviram,

לוח האם שלי פועל על דואל DDR. יש לי כרגע שני סטיקים של 256, ואני רוצה לשדרג לעוד שניים של 256. אז רציתי לדעת, אם יש לי 4 סטיקים של 256, הכל יעבוד אותו דבר אם לדוגמא היו לי שניים של 512? תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב די יישן, P4 HT במהירות 3GHZ, זכרון 3GB ולוח אם ASUS P4C-800E DELUX שלא מקבל כרטיסי AGP. אני רוצה להחליף, השאלה היא אם יש מצב למכור את המעבד / זכרונות ? ואם כן מה המחיר הריאלי ? תודה

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by dark_zero,

INTEL CORE 2 DUO E6550 (4MB)1333 1333Mhz (לא 1066!!) 2.33Ghz תכנסו לאתר של אייבורי ותראו זה ממש מוזר מה הם התחילו להמציא מעבדים משלהם? http://ivory.co.il/product.asp?productid=270&CatCode=

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. הנושא נדוש אבל השאלה ממוקדת - אז אשאל בכל זאת... ABIT NF7 ב-390 ש"ח GIGABYTE 7VT600-L ב-380 ש"ח מעבד AMD 2500 BARTON קריטריונים: לא נדרש DUAL DDR לא נדרש SATA או IEEE 1394 נדרשת הרכבה נוחה, מספיק מקום ל-VOLCANO 10 יציבות ואמינות בעדיפות ראשונה ביצועים בעדיפות שניה OVERCLOCK ב-עדיפות שלישית במה לבחור ?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by sahargt,

אני צריך להוסיף זכרון כי יש לי רק 512 הבעייה שלי שאת החברה שיש לי לא מוכרים יותר את הדגם יותר נכון ADATA 256=500 2 סטקים

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by eyalgross,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זכרונות של CORSAIR 2048*2 800MHZ 4-4-1-2 הבעיה שהם יד שניה וכנראה עברו OC :-[ משהו הכיר תוכנה שיודעת ליבדוק את הזיכרונות תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. אני מדבר על דור 7

13. שלום לכולם. היום אחרי יציאתם של המעבדים החדשים של אינטל, איזה לוח עדיף לקניה מבין ההבאים - 1. 965P-DS3 של GB אשר תומך בבאס של 1333 2. לוח מסדרת הP35 המשתווה לההנ"ל במחיר בין הלוחות הללו אין הבדל משמעותי. רק לוח P35 מתקדם ויקר יותר יתמוך בDDR3 ולכן אני לא מדבר על כך בכלל. הלוחות המשתווים ל965P-DS3 אינם מוסיפים הרבה לעומת הדור הקודם - או שזה רק למראית העין? אשמח לקבל המלצה על מה עדיף. התקציב הוא סביב ה650 עד 750 ש"ח שזה מחירו של ה965P-DS3 בחנויות. אולי עדיין הוא הלוח המשתלם? נ.ב. אין כוונות לOC עצבני אם בכלל בתקופה הראשונה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. אני מתלבט על מה לבסס את המחשב החדש שלי.. לפי מה שאמרו לי הAMD יותר טוב אבל גם אמרו לי שחשוב למשחקים כרטיס מסך חזק ובמסגרת התקציב אני יכול לקחת מעבד AMD אבל איתו ביחד כרטיס מסך בינוני+ אבל עם הP4 3.0 אני יכול לקחת כרטיס מסך הרבה יותר טוב! מה עדיף?? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by haimon_v,

שלום, רציתי לדעת מה המשמעות של כרטיס מסך מובנה בלוח אם כאשר המחשב מיועד למשחקים יש לו מעבד e6400 ולוח של אינטל DQ965GFEKR (נא לא לחוות דעה על הרכיבים) אני מתכנן לפחות גיגה זיכרון dual במהירות 667 או 800 השאלה היא אם הכרטיס המובנה מפריע למערכת או שהלוח מתעלם ממנו לחלוטין? אני מתכנן לקנות כנראה את ה 7800 עדיין לא יודע איזה גרסה

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  16. מה עדיף? שני סטיקים ג"יגה במהירות 800 או שלושה של 667? ועוד שאלה מטומטמת, אפשר לערבב 667 עם 800?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  17. האם לא כדאי לקנות זכרון 512 אחד במקום שניים * 256? תודה!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. יש לי Abit nf7-s ואחרי שאני מתקין את הדריברים שלו אני רואה שלא את הכל הוא מזהה מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by wArezm0n,

שלום יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D וזכרון Crucial Ballistix Tracer PC4000 512*2 ושאני מעלה את הFSB בביוס יותר מ260 הWindows לא עולה או שיש בעיות והמחשב בכלל לא עולה,האם זה גבול היכולת של הזכרונות,האם כדאי להחליף את הזכרון? תודה.

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  20. עזרה מה יותר עדיף לוח אם Asus P5L-VM 1394 או 945P S3 ? הAsus P5L-VM 1394 לא בא אם כרטיס מובנה נכון הלוח מתאים לOC קטן? הלוח יותר טוב מ 945P S3 ?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  21. משפחת ה-Raven Ridge הניידת של AMD טרם הוצגה רשמית, אך נראה כי ביצרנית המחשבים האמריקאית כבר מוכנים בהחלט לבואה לכתבה

22. איך אני בודק איזה סטפינג המעבד? על המעבד עצמו לא היה כתוב.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב,וכאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם לנסות לע…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כותרת! מה זה בכלל AM2 , מה יותר טוב.

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by reyrey_200,

מחפ לוח שתומך בPCI-E 2.0 במחיר הכי זול שאפשר למצוא כרגע.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.