עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kidO,

טוב אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה הלוח אם שלי תומך איך אני יודע את זה הכוונה עד איזה רמה של מעבד אני יכול (אני יודע שכתוב בחוברת אבל אין לי חוברת) פליזז תגידו לי ???? Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3.25 x 800) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by Holography,

איזה סטפינג טוב לOC במעבדי AXP2500? ואיך אפשר לבדוק מה הסטפינג לפני שהתקנתי את המעבד (אני צריך לבחור בחנות) ... אני זוכר שפעם משהו הביא אתר שאם כותביםם את הקוד שעל המעבד נותן את הנתונים עליו. אם מישהו יודע איך בשיטה הזאת או אחרות אני אוד?ה לו מאוד. ועוד שאלה,מה יותר כדאי Sempron 2400 או AXP2500?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  3. Started by Evil Inside,

מה ההבדלים ביניהם? איזה יותר מומלץ ולמה?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  4. Started by kyem,

אני רוצה לקנות מחשב AMD 64 ואני לא בטוח האם לקנות אותו אם לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E שהכרטיס מסך הוא מובנה או למצוא משהו בערך באותו מחיר אבל כרטיס מסך ולוח אם נפרדים??????? תודה!

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  5. בסקירה זאת אנו מביטים על אחד מלוחות האם הטריים מבית MSI בשביל לדעת האם הוא שווה את הכסף שלכם, או שאולי יש אפשרויות משתלמות יותרלכתבה

6. Started by NJorl,

מחפש מידע על הצ'יפסט החדש מה דעתכם עליו ומול איזה של nv הוא אמור להתחרות

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  7. Started by skuki1,

שלום! לאחרונה חבר מתכנן לקנות מחשב (אולי מישהו באמת ראה) ורציתי לוודאות שבאמת הוא לוקח לוח אמ טוב (ולא יידפק כמוני) אז איך הלוח הזה למעבד amd dual core X2 (AM2): http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard האם לקחת לוח אם אחר או זה טוב מספיק?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  8. Started by ameer_a7,

שלום יש לי 2 סטיקים של זכרונות כל אחד 256 שעובדים ב DUAL CHANNEL ואני מעוניין להוסיף עוד זכרונות .. האם זה ניתן? איך בדיוק?

• 7 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by Prophecy,

סליחה טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by yo1000,

שלום שדרגתי היום את הזיכרון מ כרטיס של 256mb ddr ל 1024mb ddr (פנטיום 4 2.8 ) תוכנת האוורסט מציגה לי 635 mb פנויים בלבד פלוס מינוס, ושימוש שנעשה בפועל ב381 mb פלוס מינוס . עד כאן הכל נשמע נורמלי אבל לא כך. בכרטיס הקודם תוכנת האוורסט הציגה לי 120-170 mb פנויים לאחר ניקיון בעזרת תוכנת speed my pc של uniblue ושימוש נתון בפועל של 120 mbפלוס מינוס. בנוסף הזיכרון הווירטואלי גדל גם כן לאחר השדרוג באופן אוטומטי ל 2366mb ושימוש ב647mb . חשוב לציין כי הנתונים נלקחו כאשר אותם אפליקציות מינימליות פעלו ברקע בכל אחד מן הכרטיסים , כלומר לא הפעלתי אפליקציות נוספות שאמורות לקחת משאבים נוספים ! מישהוא יכול להסביר לי לאן לעזאזל נעלמו לי כמה מגה בייטים נוספים ולמה הזיכרון הווירטואלי ג…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. Started by mitch,

שלום לכולם למחשב שלי יש לוח אם מסוג: Gigabyte GA-K8NF-9 האם אני יכול לשים עליו זכרונות של ddr2 (או רק ddr1)?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  12. עם גודל L2 Cache 256Kb והשני: Athlon XP 2500+(512k 333) כלומר פי 2 L2 Cache המהיר יקר יותר ב-50 שקל, אבל מה יותר טוב? ועוד שאלה לגבי זכרון בתדר 333 לעומת 400, האם זכרון של 400 מתאים את עצמו לבד ויודע לעבוד גם ב-333?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by SloOmPer,

אני מתכוון לקנות זכרונות מסוג GEIL DDR2 2GB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit PC2-6400 - צלעות קירור אלומיניום פרטים על הזכרונות: - Hand-picked BGA 64Mx8 Chips - 240pin, Non-ECC, Un-buffered DIMM - Racing-Orange Aluminum Heat Spreader - Retail Package - Lifetime Warranty - Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v עכשיו כמה שאלות: 1. צלעות קירור אלומיניום כתום זה טוב? מקרר? 2. הזכרונות האלה דורשים מתח גדול יותר מהספק/מעבד? 3. מה זה ה "ULTRA" הזה? 4. זכרונות מתדר גבוה מעמיסים על המעבד יותר? למשל: זכרונות 800MHZ מעמיסים יותר על המעבד מאשר זכרונות 667MHZ? 5. הזכרונות יתאימו ללוח אם MSI RC410M ? 6. יש לכם הערות כלשהם על הזכרונות? יתרונות וחסרונות בולטים? תודה!!

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  14. יכול להיות שאני מקבל את אחד משני הלוחות הבאים: Abit IC7 Max3 או Asus P4C800-E Deluxe איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים? ואיזה מגיע יותר רחוק באוברקלוק? ואם אפשר, איזה מגיע יותר רחוק אחרי מודים של מתח למעבד, זכרונות ואחרי Droop mod תודה

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by bd,

או לחכות לאינטל שיגיע לארץ ה 64 שראיתי בכתבה... שזה גם 3.2GHZ וגם 64BIT ועם עוד תוספות חדשות.במחיר של ה AMD..?.. :-[ קניתי כבר לוח ל AMD אבל אני יכול להחליף :

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by UncleRico,

ברשותי לוח אם ABIT- IS7-E זיכרון OCZ בעל תזמונים 2.5-3-3-7 (2*256) DDR 400 מעבד (P4 2.8 (478 אני מעוניין להחזיק עוד שנה-שנתיים את המחשב רכשתי כרטיס מסך חדש 7600GT והשאלה היא מבחינת הזיכרון, איזה זיכרון הכי משתלם לי להוסיף למערכת כזו ? ממה שהבנתי, רצוי לי לקנות זיכרון בעל CAS של 2.5 האם זה מדויק ? איך תוספת זיכרון בעל תזמונים שונים/חברה שונה ישפיע על היציבות ? (שזה הכי קריטי בשבילי) חשבתי על לקנות KINGSTON DDR 400 בעל CAS של 2.5 האם זו תהיה קניה נכונה לדעתכם ? מה עדיף ? לקנות עוד שני סטיקים של 512 ? או להיות לקנות 4X512 ולהחליף את הOCZ הקיימים ? (האם זה יהיה בזבוז כסף מיותר, או שזה יועיל בצורה נכרת ליציבות ולמהירות ? ) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  17. Started by wowohw,

שלום לכולם... יש לי כרגע מחוברים אל לוח אם הנ"ל 2 הארד דיסקים... האחד 300GB של WD והשני גם של חברת WD אבל בנפח 80GB ה-300GB מחובר אל יציאת SATA או SATA2 לא יודע זה מחובר בצד... והשני מחובר בכבל IDE אני רוצה לדעת אם יש לי מקום לחיבור עוד הארד דיסקים כי המקום שלי במחשב דיי נגמר... אם כן בבקשה לציין איפה זה לסמן בתמונה או משהו איפה מקומות החיבור שלהם ואיזה חיבור זה בדיוק כי אני מתכוון אולי לקנות בעתיד הארד דיסק חדש.... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by אבי11,

אשמח לקבל חחות דעת על לוח אם M963G של pcchips או אם יש למישהו המלצה או הצעה של לוח אם מקביל לו בתכונותיו ובמחירו. תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  19. Started by Gritzman,

זכרון A-DATA 512mb X2 400mhz רצים במהירות 333. איך זה יתכן? (בעלית המחשב כותב 333, ובדקתי בסנדרה כדי להיות בטוח, כתוב PC3200 166X2) לוח אם ABIT NF7 מעבד AMD 2800 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by badtoyboy,

אני שואל את השאלה כדי לדעת אם כדאי לי לקנות עכשיו מחשב....כי נאי לא רוצה יום אחרי שקניצתי לראות שיצאו לוחות חדשים זכרנות חדשים ואז אני אצטרך להחליף מחשב שוב... אז כדאי לחכות או לא?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by ClleG,

אם ברצוני להוסיף או להחליף זכרונות קיימים במחשב שכבר עובד, האם יהיה צורך לפרמט אותו? אני ממש לא חושב שכן, אבן לא יזיק לשאול כדי להיות בטוחים. ועוד עניים חשוב ביותר: אילו הגדרות יש לעשות בעת ההחלפה או שהביוס אמור לזהות את הזכרונות החדשים בעצמו? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי מחשב CPU 900MHZ AMD לוח Gigabyte GA-7ZX החום של המעבד 43-45 ושל הלוח 26 זה תקין או שזה יותר מידי חם ? ? ? ? ? ? דבר שני אוברקלוקינג יהרוס לי את המחשב ???? יש בזה סיכון מעם איזה תוכנה עושים את זה בתודה 8)

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  23. אף פעם לא הבנתי את זה למה??? הביוס החדש יותר טוב ???במה ????

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by ccc,

דחוף והאם הוא טוב לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by שמנואל,

שלום. הוספתי 128 מגה זיכרון למחשב סלרון 1700 - כעת יש 256. אמנם המחשב נדלק ונכבה מהר יותר, ומנהל ההתקנים מזהה שיש לי 256 מגה, אבל ה-XP עדיין נראה לי קצת "עייף". איך בעצם אני יודע שהזיכרון תואם כמו שצריך? ברור שזה לא המחשב המתקדם בעולם, אבל בעניין הזיכרון, נניח ואין התאמה בין 2 הזכרונות - במה זה היה מתבטא ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.