מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אם אני אפעל לפי המדריך הזה: http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm צריכה להיות בעיה? אני מפחד לפגוע במחשב, אני רוצה להיות בטוח שכלום אבל כלום לא ייקרה למחשב. כמו כן, יש מישהו שניסה את זה? זה מהאתר של DFI, לא נראה לי שז יכול לפגוע לי במחשב, אבל בכל זאת, להיות בטוח...
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה, אני אוכל לחבר כבל רשת של הראוטר למחשב עם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת..?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
טוב אז ככה מה נותן ביצועים טובים יותר? מערכת אינטל עם 1 גיגה ראם ללא דואל צאנל או מערכת AMD עם דואל צאנל אבל 512
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
גילוי נאות: הפוסט התפרסם בפורום אמצעי איחסון אך בהיות ויש קשר ישיר ללוח אם חשבתי לעצמי שבהחלט ניתן להתייעץ גם בפורום כאן, מתנצל מראש אם לא. שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון. בונה את המחשב שלי יש לי לוח אם של אסוס מדגם : ROG MAXIMUS XIII HERO מעבד אינטל i9 11990k כרטיס מסך rtx 3060 ג'יפורס רוג סטריק 12G OK של אסוס, המחשב יעשה קצת מכל דבר מתעד להכניס את 980 פרו המוכר והמומלץ (אלא אם כן מישהו יכול לתת המלצה טובה יותר במחיר דומה ל T1) יש גרסה שמגיעה ללא קירור ויש את האחרת - עם. לשאלתי: האם הגרסה עם הקירור תתאים ללוח האם? והאם אני בכלל זקוק לגרסה הזאת? ככלל, מעדיף להיות עם אובר קירור מאשר להיות עם פחות. תודה למשיבים, רועי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנה קנתי מחשב עם 2 זיכרונות DDR 256M 400MHz של Kingston היום קניתי עוד 2 זיכרונות זהים DDR 256M 400MHz של Kingston סה"כ קודם היה לי 512 מגה זיכרון ועכשיו יש לי ג'יגה.. בכל מקרה.. מיד אחרי שחיברתי את הזיכרונות נכנסתי לתוכנת האוורסט כדי לבדוק שהכל תקין.. כמובן שבשתי הזיכרונות הישנים מצויין שהחברה היא Kingston אבל בשני הזיכרונות החדשים רשום שהחברה היא Mosel Vitelic !!! הזיכרונות ניקלטו במחשב ועובדים ואכן יש לי עכשיו 1 ג'יגה, אבל קניתי זיכרונות של Kingston, עם אריזה של Kingston ויש אפילו מדבקת אחריות של Kingston על הזיכרונות.. אז למה האוורסט מזהה זיכרונות של Mosel Vitelic ??? מי אלה בכלל Mosel Vitelic ?? ייתכן שעבדו עליי והכניסו זיכרונות אחרים לקופסה עם מדבק…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח Abit AW9D-Max והוא לא מציג את ה-RPM, למשל, של כל המאווררים. הוא מציג רק את ה-CPU. בטמפרטורות הוא מציג הכל, נראה לי, אבל לרוב הדברים לא רשום שמות. סתם רשום PWM1 עד PWM4... העניין שזה ממש משמעותי עכשיו כי יש לי מאוורר שהתחיל לעשות בעיות, הוא מרעיש המון ושומעים כאילו שלפעמים הוא נחלש ושוב נהיה חזק.. אז רציתי לפי ה-RPM לאתר איזה מאוורר זה... אני דיי בטוח שזה או המאוורר של המעבד או של הספק, לפי שמיעה אבל קשה לקבוע.. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש ברשותי DUAL CHANNEL 2*256 PC3200 400 MHZ DDR וזאת הבעיה 3-3-3-3-8 :-[ :-[ :-[ יש לי מחשב מצוין רק הבעיה היא הזיכרונות... מה אתם ממליצים לי לקנות? בגבול ה 1000 שקל כי אני עושה TRADE IN ויכול לקבל כ 350 שקל על הזיכרונות שלי דרך הטכנאי שלי....
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שמעתי דבר כזה שיש מקרים שהמעבד לא תומך ב- דיואל צ'אנל זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות 667 וכמו שניתן ליראות בCPU-Z התדר שבו הם נימצאים נמוך יותר צריך ואפשר לשנות את זה ? ולשאלה השניה למה המחשב עצמו לא מזהה שיש 4 גיגה זיכרון הוא מזהה רק 3.5 גיגה האם זה קריטי משנה משהוא ? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי MB512 ואני רוצה להגדיל ל MB1024 ויש לי שתי שאלות : הראשונה האם הלוח אם שלי תומך ב-DDR ? והשניה גם אם כן או לא איזה זכרון כדאי לי לקנות בהסתמך על מה שיש לי יש לי לוח אם (MSI 865PE Neo2-S (MS-6728 ואני רוצה להוסיף זכרון למי שיש לי כבר שזה x2 256 MB PC3200 DDR SDRAM . תודה לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל TASK MANAGER וכתוב לי: שימוש ב PF, הבנתי שכל עוד זה לא עובר את כמות MB זיכרון שיש לי במחשב זה בסדר. עכשיו השאלה אם מחשב שיש לו ג'יגה זיכרון ומחשב שיש לו 2 ג'יגה זיכרון יבצעו באותו מהירות דברים כל עוד מה שכתוב שם ב PF לא עולה על 1000MB ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת יעילות ומהירות 4X512 DDR2 או 2X1024 DDR2
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כרגע יש לי חצי ג'יגה במהירות 233 (תופס לי שני סלוטים) עם מעבד P4 2.56 GHZ משפחת נורטבוד. משנת 2001-2002 . הבעיה שלי שהמחשב די נתקע כאשר מגיעה ל PF USAGE 800 MB ומעלה והדבר מאוד מפריע ומעצבן. השאלה אם כדאי להשקיע בזכרון במהירות כמו שלי שכן הוא יקר יחסית, האם זה ישפר משהו ובכמה ? ולא פחות חשוב, האם מישהו ניסה לשים לו זכרונות במהירות גבוהה יותר (שכן הם יותר זולים) והאם הלוח זיהה ? אשמח להצעות ולקישורים לאתרים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב ?! Q6600 Vs E6850 ? איזה מהמעבדים יותר טוב ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מעיון בדיונים קודמים בפורום,עולה כי הנושא די שנוי במחלוקת,והדעות חלוקות לכאן ולכאן. אבקש לשאול 3 שאלותיש בלוח 2 סטיקים לזכרון) 1-מה עדיף למשחקים 2-שימוש רגיל אך עם "ויסטה"(לא משחקים) 3-בכלל,מה בדיוק נותן dc
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה בלוחות אם ל- amd 64 bit abit o gigabite ?????????
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם הלוח אם שלי יוכל יהיה לעבוד עם K8L=אלטייר ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E? יהיה צריך עידכון בביוס או לקנות לוח אם חדש לגמרי ? ומישהו יודע כמה זה בערך יעלה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
איך אני מוצא את השם של לוח האם שלי? נכנסתי ל"מנהל ההתקנים" אבל אני לא מבין משם, מה זה הלוח אם שלי. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חסכתי 1500 שקל למעבד רציתי לדעת מה כדאי AMD או אינטל ?
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הכבלים שלא מגיעים לסוף הלוח אם(NF7-M) מארז ריידמקס מוסטנג
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
הזמנתי אתמול מחשב עם הלוח GA-965P-S3 , ובעל החנות שלא מתמצא גדול במחשבים, שאל אותי אם הלוח הזה תומך ב 4 סלוטים של זיכרון, (כי אני קניתי 4 סלוטים של כל אחד גי'גה) אז שאלתי היא האם יש לו 4 סלוטים של זיכרון? והאם לא תרד לי המהירות עקב קניית 4 זכרונות של 800?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה קורה חברה? מה עדיף בין השניים? Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore או Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) ובמידה שהATHLON עדיף, עד כמה תוספת מחיר הוא שווה? (באופן כללי, לא לפי מחירי השוק) תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש לוח אם לאינטל סוקט 775 - תומך במעבדי 45NM) שתומך (ושנבדק ) ב 8GB של DDRII - ארבעה מודולים של 2GB - שני זוגות של 2X2GB אני לאמעוניין בלוח אם של סרבר אלא של מחשב "רגיל" ראיתי מספר רב של לוחות שתומכים ב 8GB לפי המפרט אבל הבנתי שבפועל ממש מעט ממש יכולים להפעיל 8GB באופן תקין אם מישהו ניסה לוח אם מסויים אשמח לדעת כי אני מעוניין לקנות אחד
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-