עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עם מישהו יודע כמה הזיכרונות האלה שווים אני ישמח לדעת.. ואני ישמח לדעת עם זה חנות בארץ שמוכרת תזיכרונות האלה?? ???\ תודה

2. אולי ע"י עדכון ביוס או איזה טריק שאתם מכירים ?

3. Started by TheShadow,

אני מחפש לוח אם לP4 אבל אני לא יודע איזה P4 יש לי וכרגע המחשב מפורק ולא עובד אז אני צריך לדעת.. לוח אם של 875 לא עובד על מהעבד של 865? או להפך? ויש לי זכרונות DDR איך הם קשורים לזה? וכמה זה משנה?

• 6 תגובות
    • 484 צפיות
  4. Started by Frozen-Ice,

האם לוח אם של GIGABYES ga8ik1100 טוב ???

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  5. Started by Bose,

האם via נחשבים לצ'יפסטים עלובים? זה נכון שnforce הרבה יותר טוב ממנו?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  6. Started by Lanzar,

מצטער שלא רשמתי נושא יותר נורמלי פשוט זה שאלות קצת מסובכות... הבעיה: יש ברשותי זיכרון של GEIL PC4400 זיכרון מעולה אבל שאני לא יכול לנצל אפילו עם הוולט מודים הכי חזקים שניסיתי... ראיתי בפנדס שמוכרים זיכרון MUSHKIN BH5 1GB ב 2100 שקל... והיום הלכתי וקניתי אותם ומישהו שאני מכיר בדק את הזכרונות האלו במתח של 3.4V והם עברו 24 שעות PRIME על באס 260 בתיזמונים 11-2-2-2 !!! הגעתי הבייתה דחפתי אותם לסלוטים ( אין לי וולט מוד לזיכרון ) הלוח מספק 3V והם לא פועלים אפילו על 220 ב 11-2-2-2 ואני יודע ש AXP מושפע הרבה מתיזמונים ובגלל זה לקחתי אותם... פנדס מוכנים למכור בשבילי את ה GEIL שלי וביקשתי מהם 2000 שקל וחשבתי לעצמי ש ב 2000 שקל האלו אני יקנה את הלוח החדש של DFI ל 64BIT שמספק לא פחות …

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by liav12,

יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש? עריכה: בטעות המחשב נתקע לי בזמן השליחה הוא עדכן לי את ההודעה פעמיים...אז לנעול

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by ran123,

אני רוצה לקנות תמעבד הזה או תמעבד 3400 של אינטל השאלה שלי מה כדי לי ללכת אמרו לי בחנות שאינטל הרבה יותר טוב לAND יש תקלות וכל זה שאוברקלוניג יהיה קטו לעומת אינטל בקיצור זבלו לי תמחו יש לטענות אלו בסיס ואם AMD יותר חזק

9. בבקשה עריכה:הכוונה לקירור שבא באריזת ה-box

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. שלום רב, אני משתמש בזכרונות של מושקין רמה 1 וכרגע הם מוגדרים על מתח 2.7V ללא אוברקלו' עם תיזמונים CAS 2.5-3-3-7 נראה לי. האם המתח גבוה מדי? כדי להוריד אותו ל2.6V? המון תודה לכל המגיבים! 8)

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Started by gambit_elaad,

אני מעוניין לשדרג את הביוס של הלוח אם שלי בצורה אוטומטית ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת מישהו יכול לעזור לי! להוריד קובץ לשידרוג או להדריך אותי! (כבר ראיתי את המדריך לשידרוג ביוס לא עזר). תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  12. אני מרכיז מערכת חדשה ומתלבט בין הפרסקוט ל512 , לא יודע מה לעשות? שמעתי שפרסקוט מתחממים כל החנויות ממליצות עליהם ,ואנשים בפורומים לא ממליצים! המחירים שלהם מישום מה יותר זולים ברב המקומות? מזכיר קצת סלרון ? אז מה יותר כדאי למערכת משחקים -אינטרנט ועריכת ווידיאו?? ומה זה בכלל ה LGA775?? תודה לכולם רונן

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  13. TWINMOS DDR 512MB 400mhz (TMD -50B) VS TWINMOS DDR 512MB 400mhz מה ההבדל בינהם?...ואיך אפשר לדעת שאני מקבל את (TMD -50B) ולא תגירסה השנייה...?..... שלא יעבדו עליי

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  14. Started by ccc,

דחוף והאם הוא טוב לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by Sunny Jim,

כל הנושא בכותרת ובתיאור...

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  16. Started by simon_baren,

היי, אני מחפש לוח אם+ מעבד AMD+זכרון פנימי (הזכרון בסימן שאלה) יש לי תקציב של 1600-1800 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 לוח אם: Gigabyte M55Plus-S3G וזיכרון samsung 2x1GB DDR2 667Mhz תגידו לי בבקשה האם זה טוב הא ועוד משהו, האם הזיכרון יתאים ללוח אם: [המאפיינים של הזיכרון] 240-pin unbuffered DIMM *Capacity: 2GB (2x1GB) *Maximum 5.4GB bandwidth *JEDEC standard 1.8 + 0.1V power supply *CAS Latency: 4 *4 Bank *Off-chip driver (OCD) impedance adjustment on die termination (ODT) 240-Pin Standard Double-Data-Rate-Two Synchronous DRAMs (DDR2 SDRAM) with a single + 1.8 V (± 0.1 V) power supply Built with 1024-Mbit DDR2 SDRAMs in P-TFBGA-60 and P-TFBGA-84 chipsize packages Programmable CAS Latencies (3, 4 and 5), …

• 7 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by erez_levy,

אהלן, אז ככה, הזמנתי היום מחשב מלוג'יק, הזכרונות שאני לקחתי הם: Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory דיברתי עם נציג של החברה, לא בדיוק הבנתי מה הוא אמר אבל הוא אמר שיש לו את אותו זכרון רק של Corsair ב-30 ש"ח פחות ויותר טוב, אני לא יודע על איזה זכרונות של Corsair הוא דיבר אולי הוא התכוון לזכרון הזה: Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory ? בקיצור אני חושב שיש לי עדיין אפשרות לשנות, השאלה מה לדעתכם עדיף, הזכרונות של Corsair או של Geil? ועוד שאלה שאני יודע שלא קשורה לפה אבל אם אפשר ככה על הדרך לענות לי אני אודה לכם. אני קניתי דיסק קשיח של סמסונג 160 ג'יגה, והנציג של החברה אמר לי שיש לי אפשרות לקחת את ה- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Bu…

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  19. Started by owen10,

רציתי לקנות את הלוח אם של גיגביט GA-945P-S3 קראתי בפורום שהוא דיי זול והוא מתאים למעבד החדש E6300 אבל עכשיו קראתי שלוחות אם 945 מתאימים רק למעבדי פנטיום D וסלרון http://hwzone.co.il/news/1152973885/45063/ יש לי שני שאלות אחת האם הלוח הזה תואם למעבד? והשנייה אם אפשר לרשום את כל הלוחות אם שתואמים למעבד החדש שעולים גג 700 שקל? ואיזה לוח הכי טוב בסכום הזה?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  20. תקנו אותי אם אני טועה אבל הרעיון של הקונור זה כפול ליבה שבעצם משתמש במלוא הליבה השניה למשל הדול קור ישתמש רק ב40 אחוז ושיפר רק ב40 אחוז מליבה אחת והקונרו משפר ב100 אחוז כי הוא משתמש במלוא הליבה השניה.. ולכן 1.86GHZ של קונרו שווה בעצם לGHZ3.72 של מעבד רגיל(לא כפול ליבה) ולכן גם בOC אם אני מעלה את המהירות של הקונרו ל2.5 זה בעצם 5 במעבד רגיל.. האם אני צודק?? או שאני ממש מבולבול ולא מבין מה הרעיון של הקונרו.. אם אני טועה אשמח אם תעזרו לי להגיע לרעיון האמיתי שלו..

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  21. שלום. אני מתעניין בטכנולוגיית ה-wide dynamic execution המיושמת כעת במעבדי ה-core 2 duo. חיפשתי על זה חומר באתר ולא מצאתי, חיפשתי גם קצת בפורום וגם לא מצאתי. אז החלטתי לגשת לאתרים אחרים שינסו להסביר לי קצת על זה, ואחרי קצת זמן אני חושב שהבנתי מה זאת הטכנלוגייה הזו ולמה היא עוזרת למעבדי ה-core 2 duo להיות כל כך טובים. אך בכל זאת עדיין יש לי כמה שאלות שקשורות לנושא ולא קיבלתי עליהם מענה. אשמח אם תענו לי על השאלות שלי, ותתקנו את הידע שלי (אם יש צורך) לגבי הטכנולוגייה הזו. ש:מה זאת טכנולוגיית ה-wide dynamic execution?. ת:wide dynamic execution, או בתרגום חופשי-ביצוע דינאמי רחב, היא רק דרך "מנופחת" של חברת INTEL להגיד שהיא הרחיבה את שבילי הביצוע של ליבת המעבד. כך שבמקום שלליבת…

22. בכבוד רב, אורי

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  23. שלום לכל המומחים חברי החליף את המעבד והלוח אם שלו וכן את הכרטיס מסך ונתקל בבעיה טכנית. להלן העובדות: הוחלף: 1-מעבד- Athlon 64 3500+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- GAK8NS-ULTRAוGigabyte 3-כרטיס מסך-7100 פשוט. הפריטים הנ"ל הוחלפו לפריטים הבאים: 1-מעבד -Athlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- A8N-SLI PremiumוAsus 3-כרטיס מסך- Inno3D GEFORCE 7100 GS להלן סדר הפעולות בה הורכבו הפריטים שלעיל: 1-המעבד הגיע מורכב על הלוח אם. 2-חברי התקין את הזכרונות שלו<יונדאי DDR 400 2GB ב-4 יחידות של 512MB>כנדרש. 3-חברי התקין את הכרטיס מסך כנדרש. 4-פרט חשוב שחברי ביקש לציין:בלוח אם יש 8 SATA , מהם 4 שחורים ומהם 4 אדומים.חברי חיבר את הכבלי SATA של ההארד דיסק שלו ל-2 השחורים.<חשוב לצי…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  24. Started by UncleRico,

ברשותי לוח אם ABIT- IS7-E זיכרון OCZ בעל תזמונים 2.5-3-3-7 (2*256) DDR 400 מעבד (P4 2.8 (478 אני מעוניין להחזיק עוד שנה-שנתיים את המחשב רכשתי כרטיס מסך חדש 7600GT והשאלה היא מבחינת הזיכרון, איזה זיכרון הכי משתלם לי להוסיף למערכת כזו ? ממה שהבנתי, רצוי לי לקנות זיכרון בעל CAS של 2.5 האם זה מדויק ? איך תוספת זיכרון בעל תזמונים שונים/חברה שונה ישפיע על היציבות ? (שזה הכי קריטי בשבילי) חשבתי על לקנות KINGSTON DDR 400 בעל CAS של 2.5 האם זו תהיה קניה נכונה לדעתכם ? מה עדיף ? לקנות עוד שני סטיקים של 512 ? או להיות לקנות 4X512 ולהחליף את הOCZ הקיימים ? (האם זה יהיה בזבוז כסף מיותר, או שזה יועיל בצורה נכרת ליציבות ולמהירות ? ) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. Started by mirot,

יש לי כרגע שני זכרונות 2*512 שעובדים במצב של DUAL האם אני יכול להוסיף עוד שניים של 512 או שניים של 1G והמערכת תמשיך לעבוד בDUAL האם זה נכון שאני חייב להוסיף בדיוק את אותם זכרונות ושאלה אחרונה: מצאתי שני זכרונות של PC4000 האם אני יכול לקנות אותם והם יעבדו ביחד עם השאר באותה תצורה של הPC3200 תודה מפרט: AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Tray San Diego gigabyte - GA-K8NXP-9 2*512 Crucial - Ballistix dualDDR400 PC3200 NVidia Quad - FX540 pci-ex WD sata2 - 160 (system WD sata2 - 320

• 1 תגובה
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים