עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by simla101,

הממ אני מחליף את המחשב לדואל קור 2.8 ואני מתלבט בבחירת הלוח... חשבתי על זה ASUS P5LD2 LGA775 מ-KSP ב-770 שקל מה אתם אומרים? בתקציב הזה (משהו כמו 700-800 שקל לא בא לי להשתגע) ניתן לקנות משהו יותר טוב? ראיתי אביט AL8-V ב-700 שקל שדיי מצא חן בעיני אבל יש לו רק ערוץ IDE אחד שזה בעייתי... אה ואם אני כבר שואל אז כמה אחוזים (פחות או יותר יותר או פחות) הבדל יש בין שימוש בזכרונות DC לSC?

• 9 תגובות
    • 541 צפיות
  2. שלום לכם , יש לי את הלוח הבא : http://www.intel.com/design/motherbd/cy/index.htm כשאני מנסה לחבר כרטיסים שונים לחריצי PCI שונים בלוח הזה , הכרטיסים לא מזוהים כלל ע"י הוינדוס (XP SP2) . יש לציין שהכרטיסים הללו עובדים מצויין במחשבים אחרים. השאלה היא האם ייתכן שהחריצים תקולים או שמא ישנה איזושהי הגדרה שנועלת חריצי PCI ? תודה רבה!

3. לפי המיפרט כן אבל לפי הצילום של היציאות לא. יש כרטיס ניפרד שבו יש את היציאה אבל לא הבנתי האם הכרטיס הנוסף שמכיל את היציאה מסופק אוטומטית עם לוח האם http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 תודה[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 06:57:03 עוד שאלה - האם הוא Supports Windows Vista Premium

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. יש לי מחשב פנטיום 3 867MHZ. היה לו זכרונות של 128+64+64 והחלפתי לו ל 256+128+128. יש רק 3 סלוטים. מדובר ב SDRAM. משום מה גם בביוס וגם בחלונות XP הוא מזהה 192MB בלבד. בפעם הבאה שעשיתי אתחול הוא זיהה 320MB במקום 512MB. משהו מוזר שלא נתקלתי בו. למישהו יש הסבר? (ואל תאמרו לי לאתחל שוב ופתאום יופיע 512MB למרות שלפי מה שקרה זה צפוי) מצפה חתשובתכם המלומדת. תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. Started by TheShadow,

יש לי 2 זכרונות שרצים ב 400 מגה הרץ (זכרונות של 512 כל אחד) ויש לי עוד 512 אבל של 333.. שווה לי להוסיף אותו? או שזה יאט לי את המחשב?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by TinMan,

הי, נאמר לי כמה פעמים שאין צורך בזיכרון (800MHz (DDR2 או 667MHz עבור מחשב חדש עם +AMD 2x64 3600, ולוח אם תומך 800MHz כמו GA-M55plus-S3G, כאשר אין כוונה לבצע OC. אפשר לקבל הסבר למה?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  7. השימוש הוא לא ל OC פשוט זיכיתי באליפות ישראל במשחקי מחשב ב core i7 920 ואני צריך לוח מתאים מחנות בארה"ב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by wowohw,

שלום לכולם... יש לי כרגע מחוברים אל לוח אם הנ"ל 2 הארד דיסקים... האחד 300GB של WD והשני גם של חברת WD אבל בנפח 80GB ה-300GB מחובר אל יציאת SATA או SATA2 לא יודע זה מחובר בצד... והשני מחובר בכבל IDE אני רוצה לדעת אם יש לי מקום לחיבור עוד הארד דיסקים כי המקום שלי במחשב דיי נגמר... אם כן בבקשה לציין איפה זה לסמן בתמונה או משהו איפה מקומות החיבור שלהם ואיזה חיבור זה בדיוק כי אני מתכוון אולי לקנות בעתיד הארד דיסק חדש.... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. אלה הזכרונות שאני חושב עליהם חזק: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-8500CL5D-2GBHK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# המפרט שלי בצד(כולל הזכרונות הקיימים כרגע)כמו כן, נתוני הOC הנוכחים שלי.. אני על מחלק של 1:1(533) עם הזכרונות הנוכחיים שעובדים כרגע בתדר 835Mhz. נניח ואני מחליף אותם כעת לאלה שלמעלה..והלוח שלי בלימיט שלו מבחינת הFSB עם הקירור אויר הנוכחי שלי...מה אני יוכל לעשות איתם(עם הזכרונות)נכון לעכשיו? עוד שבוע אני אמור לקבל את הקירור מים של Swiftech.יש טעם בכלל לשדרג הזכרונות? אני הרי לא יכול לשנות את המחלק ל667...המעבד גם פחות או יותר בלימיט שלו עם הקירור הנוכחי.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. האם יש ללוח Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard את החיבור ל SATA2?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  11. ASUS P5GD1-VM האם ניתן לחבר כונן ide כונן קשיח וגם כונן דיסקים http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=37500 נכנסתי לאתר אבל אני לא כל כך הבנתי אם אפשר לעזור מישהו אני רוצה להזמין :s05:

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. Started by gtlv79,

שלום אני מבקש עזרה בבחירת לוח אם לדיורון. אני לא מחפש לוח עם ביצועי על אני מסתפק בלוח עם הכול על הלוח כ.מסך כ.קול כ.רשת ורצוי עם sata .

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי מידי פעם המחשב שלי פשוט מתכבה ללא התראה. וכשאני מפעיל מחדש אני נכנס לביוס ורשום לי 69 מעלות. כשאני מפעיל את ה SPEEDFAN המחשב לא מתכבה אבל התוכנה מראה עליות וירידות בלתי מוסברות בטמפרטורה. לפעמים הטמפרטורה מראה 80 מעלות ואני לא מבין מה קורה פה. אנא בבקשה עזרו לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. האם אני יקבל את כל הערכה של ה ווי פיי והTV כשאני יקנה את הלוח הזה ? המחיר בסביבות 1500 שקל ואם לא איפה אני יוכל להשיג את הערכה ? תודה לכל העונים לילה טוב לכולם והאם יש למעבד הזה מהירות 800Mhz כמו לגרסה שלו ב 32 ביט Intel P4 3.0Ghz 2MB Cache 64Bit ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by Sunny Jim,

כל הנושא בכותרת ובתיאור...

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by aviadt,

שלום, אני מרכיב לעצמי מחשב חדש, ואחרי בחירה של המעבד (Q9450), עברתי לחיפוש לוח אם תואם. כיוון שבהיותי עובד אינטל אני נהנה מהנחה ברכישת מוצרי אינטל, אני "מוגבל" ללוחות אם של אינטל בלבד. ועכשיו לעניין: מצאתי שני לוחות אם: 1. DG33TL, שלפי המחיר שלו נראה כי הוא יותר טוב, אך עם בעיה: המעבד שבחרתי הוא עם FSB של 1333 MHZ, אך בדף המידע הרשמי של לוח האם, כתוב שהוא תומך במהירות FSB של עד 1066 MHZ למעבדי core2quad. מצד שני, בכלי התאימות באתר של אינטל, כתוב שהוא תומך בצורה מלאה במעבד הנ"ל. 2. DP35DP למרות שהוא יותר זול, הוא תומך במהירות FSB של 1333 MHZ לפי דף המידע הרשמי. אם כך, שתי שאלות: 1. למי להאמין? לדף המידע הרשמי או לכלי התאימות? 2. האם יש הבדל משמעותי בין שני לוחו…

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by blue-shift,

אני צריך שמישהו יסביר לי כמה בדיוק חשובה מהירות הזיכרון, ולמה זה נתפס ככזה לא חשוב וההבדלים במחירים בין זכרונות במהירויות שונות מזעריים.. מעניין אותי בעיקר איך המהירות משפיעה על משחקים ??

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by tomer87,

שניהם מעבדים של amd64 רק שאחד מהם הוא מובייל והשני הוא לא. לדוגמא: שניהם דגם 3200 1). AMD ATHLON 64 3200+ OEM או AMD ATHLON 64 3200+ BOX 2). AMD Athlon 64 3200+ Mobile DTR (754-pin) OEM רציתי לדעת בסך הכל מה יותר שווה לקנות אם אני רוצה לאוברקלוק. ומה ההבדל בינהם??? תומר בכר

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by alias,

תראו לפני כמה ימים ראיתי כאן הודעה שיש בה קישור לאתר שרשום בו איזה לוח אם הכי טוב לסוקטים השונים של amd הקיצר אז לא היה לי כח לקרוא את זה ואני עכשיו לא מוצא את זה משהו יכול לעזור לייי

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by Amit_Alcobi,

אם אני אשים זכרונות במהירות 800 על לוח שתומך במהירות 400 הם יעבדו? ברור לי שאם הם יעבדו הם יעבדו במהירות של 400 פשוט אני שואל אם הם יעבדו בכלל?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by sholzer,

שלום, אני מתעתד לקנות מחשב לצורך בייתי\משרדי קיבלתי הצעה שכוללת: intel e4600 asus p5gc-mx ddr 2 667 mhz 2gb השאלות שלי הן: 1. האם המעבד מספיק טוב ליישומי אינטרנט, סרטים, תמונות קצת עריכה קצת פיתוח ? 2. מה לגבי לוח האם האם כדאי לחפש לוח אם שיש לו כבר פייר וייר וכו' 3. האם כדאי כבר להשקיע בזכרון מהיר יותר? 4. האם הקומבינציה הזו מוצלחת או שיש אפקטיביות יותר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. Started by gshhar,

אם אני אעשה עידכון לביוס שלי (אסוס A7N8X) מה זה יתן ואיך אני עושה את זה? זה מסובך?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. Started by idoleff,

קיבלתי שתי הצעות מחיר, אחת עם הASUS ואחת עם הEPOX מישהו מכיר במקרה את שני הדגמים ויודע איזה מהם עדיף? תודה!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. יש לי עכשיו 256MBX2 PC3200. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על לוח האם, אז אני רוצה לקנות סטיק של 512MB. שני הסטיקים שיש לי עכשיו, הם מחברת KINGSTONE. אני רוצה לקנות עוד סטיק של 512MB A-DATA. ורציתי לדעת אם זה יהיה חכם לשלב שני סטיקים של KINGSTONE עם סטיק של A-DATA? כי הבנתי שיש להם LETANCY שונה, ואני גם רוצה לעשות OC למעבד 2500 שיש לי אז אני לא רוצה שהזיכרונות ישפיעו לרעה על ה-OC. ואני לא כיול לקנות 512MB של KINGSTONE כי הוא יקר יותר ב-150 ש"ח מזה של A-DATA (ב-KSP).

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by Timewalker,

עקב לחצים של אינטל ה RD600 של ATI ייוצר אך ורק על ידי DFI (שלא נכנעו). סביר להניח שנראה את הלוחות האלה בארץ בעוד כחודש וחצי. מעניין מה יהיה המחיר... http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4053

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים