מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי מחשב שלוח האם שלו הוא מסוג RED FOX (חברה לא מוכרת...) ואין לו את הדיסק של הדרייברים... אז כרטיס רשת הצלחתי להתקין אבל את הכרטיס קול שלו לא הצלחתי... אז אם מישהו יכול להביא לי את הדרייבירם להורדה אני מאוד אודה לו. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש בסביבות 3000 לא כולל מסך, ואני צריך המלצה ללוח אם טוב למחשב שמבוסס על: מעבד Q6600 זיכרון DDR2 2/4G עם עדיפות שיתמוך גם בDDR3 חשוב שיהיה טוב לאוברקלוק, אבל שימו לב שהאוברקלוק שאני עושה הוא לא בשביל הישגים, אלא רק בשביל להוסיף תמורה למחיר! אני חושב שזהו, תודה למי שעוזר :]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב אם לוח אם D965P-Q6 וזכרונות של GEIL דגם GD22G667P זה הדגם של CL4 אבל בכול הבג'מרקים אני מקבל CL5 הבנתי שצריל לשנות משהיו בביוס אבל אני לא מצליח לאתר איפו לשנות השמח לקבל עזרה. תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ואני לא סגור על הלוח שלקחתי (P35C-S3), עדיין אפשר לשנות למה כדאי לשנות? GA-P35-DS3 GA-P35-DS3L GA-P35C-DS3R ????
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רצוי הכי טוב שאפשר במגבלת תקציב של עד 550 ש"ח.תומך SATA
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
איך הזכרונות של geil כי ביום שני אני הולך לקנות 256 ddr 333 ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם AMD או אינטל נא לפרט מלבד להגיד את איזה מעבד כדאי בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום וערב טוב-אבקש את דעתכם בעניין: זמנית מחוסר תקציב,אני צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה למערכת ה"נל: מעבד 6550 זכרון ddr800 האם ברמה העקרונית יש הבדל משמעותי בשביל מחשב שלא מתוכנן oc האם 2 הציפסטים פחות או יותר זהים? תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם כדאי לעדכן לגרסא הזאתי או לגרסא לפניה בגלל שהגרסא הנוכחית היא בטא? הלוח הוא gigabyte ga-8sq800
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למחשב שבו יותקנו מצלמות על איזה אתה ממליצים לי ??? תודה !
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רב! זהו המחשב שקניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz איזה לוח אם מומלץ למחשב הנ"ל בהנחה ואני גיימר? שלא יהיה יקר מדיי, רק שיהיה משתלם וכדאי לרמת מחשב הזאת. מוכן להשקיע עד 700 ש"ח ועדיף הרבה פחות אם ההבדל לא מהותי... בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם שתומך עד 333Ghz אני אוכל להשתמש במעבד או בזכרונות הרצים על 800Ghz
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה המפרט מופיע בצד,חוץ מהכרטיס מסך החדש שהוספתי שהוא Ati HD4850 מחפש לוח אם אפשרות להתקדמות לעתיד אין בעיה גדולה של תקציב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש? עריכה: בטעות המחשב נתקע לי בזמן השליחה הוא עדכן לי את ההודעה פעמיים...אז לנעול
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איך הזיכרונות של OCZ ואיזה חברה הכי מומלצת אני רוצה לקנות2 של 512 איזה חברה הכי מומלצת עם תיזמונים של 2.3.2.6 ועם יש אבדל משמעותי בין 2.3.2.5 ????
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
של אסוס.. כי השני נשרף.. קיצר מה זה לוח אם? מה זה נותן? זה יביא ביצועים יותר טובים למחשב ???????
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המעבד לי ואני רוצה לעשות את זה בעצמי.. השאלה היא האם זה קשה ומורכב והאם אני צריך גם לקנות משחה טרמית כדי למרוח ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
האם הלוח M הזה חזק? KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E. אם כן כמה הוא עולה בערך, והאם יש יותר משתלמים ממנו בתקציב שלו או קצת מעליו.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לוח אם , מעבד AMD וזכרון 512. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, ומשחקים. חשבתי לעשות לו אובר קלוק קל אחרי שהוא ייתישן. את המחשב שיש לי אפשר לראות במפרט מחשב, את שאר החלקים אני משאיר חוץ מכרטיס קול כנראה כי בטח בלוח אם שתמליצו לי יהיה כרטיס קול יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, וכרטיס רשת תרשמו אם יש ONBOARD. וגם חשבתי ללכת על המארז 6919 עם הספק 300 ואט של HEC. אני גם רוצה גוף קירור שקט ויעיל שיקרר לי את המעבד, האובר קלוק יהיה אובר קלוק קל אם בכלל כי אני לא בטוח שהולך להיות אובר קלוק. התקציב שלי 2300 ש"ח, אני רוצה את ההכי טוב, התקציה גמיש, אם אפשר לקנות משהו טוב ואיכותי במחיר פחות מזה אז סבבה, ואם צריך יותר אפשר אבל לא הרבה מעל התקציב. תודה! מקווה שתעזרו לי בבחירת החלקים…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
http://he.wikipedia.org/wiki/QuickPath אין מספיק אינפורמציה שם. ואנגלית זה לא הצד החזק שלי. משהו יכול להסביר לי מה יהיו הבדלי הביצועים? ומה הכוונה בויקיפדיה "מה שבעצם בפועל 24.0GB/s עד 32.0GB/s תעבורה לכל קישור.", מה זאת אומרת לכל קישור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ככה הספק שדרכו אני רוכש את המחשב הציע לי אז אנא חוו דעתכם...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מי יודע מתי אמורים המעבדים החשדים של אינטל לנחות בחנויות ? האם מדובר בענין של ימים שבועות או חודשים ? מה אמורים להיות המחירים שלהם ? האם זכרונות DDR2 שכ"כ תולים בהם עיניים זמינים בכלל , וכמה הם אמורים לעלות ? מתי אנו צפויים לראות מבחני ביצועים שלהם ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה מה נותן ביצועים טובים יותר? מערכת אינטל עם 1 גיגה ראם ללא דואל צאנל או מערכת AMD עם דואל צאנל אבל 512
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם צריך לעשות לו oc במשחקים כמו grid bioshock וכו או שאפשר לשחק בלי oc והם יפעלו חלק.. עם כרטיס מסך 4850hd ו2 ג'יגה זיכרון ודרך אגב איך בכלל עושים oc?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-