מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אז יש לי את המעבד, ויש לי זיכרונות של 4-4-4-12 מבית Corsair. (מארה"ב, חסך לי בערך 1000 שקל בקנייה משם מאשר בארץ) אני צריך לוח בגבול ה700 שקל שיידע לנצל את זה בצורה טובה, וגם ייתן יכולות אוברקלוק טובות. אני בעיקר מכוון לכיוון הלוחות של Gigabyte, יש את הP35-DS3 ואת הP35-DS3L (שאגב, הDS3 נראה אוברקלוקר יותר חזק וגם נותן לי רייד) אבל, מכיוון שאני לא מתכנן על להחליף מעבד בקרוב או לקנות DDR3, אולי עדיף ללכת על N650SLI-DS4 שמבחינת ביצועים ואוברקלוק הוא אחד הלוחות החזקים בשוק ... אבל החיסרון שלו הוא שהוא תומך עד זיכרונות של 800 ולא עד 1033 כמו מבוססי הP35 אני באמת לא סגור על שום דבר, ואני רוצה לקחת את הלוח שייתן מקסימום ביצועים ומקסימום אוברקלוק עם המעבד והזיכרונות הללו בגבול ה70…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כרגע יש לי 256DDRAM , אני מתכננן לקנות עכשיו עוד 256 ... למשל כבר קניתי, אז אני פשוט מחבר את הכרטיס ליד הכרטיס הישן והמחשב יזהה אותו אוטמטית? בלי שום התקנה מיוחדת?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברצוני להבין בבקשה את ההבדלים בין הלוחות הבאים: לוח P5GDC Deluxe מבוסס ציפ 915p http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-d/overview.htm לבין לוח P5GDC-V Deluxe מבוסס ציפ 915G http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-v-d/overview.htm 1.מה ההבדלים המהותיים בינהם בין הp ל-g ? בעיקר האם בשניהם יש כרטיס מסך on borad (באחרון ?) היכן זה רשום ? 2.ובכלל כיצד אפשר לדעת במפרט של הלוח אם (בלי קשר לשאלה) ,האם יש שם כרטיס מסך on borad . 3.הבאתי כדוגמא את אזוז לגבי הציפים ,אבל זה יהיה נכון לחברות אחרות שמבוסות על אותם ציפים ,לא ? 4.בכלל ברצוני להבין מה מומלץ כיום לגבי כרטיסי מסך בלוחות אלה.שיהיו on borad או לקנות כרטיסים של pci-e ? שהבנתי שכיום זה לא כל -כך משתלם לקנות…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מתכנן בניית מערכת משחקים. אני לא מתכנן שום אוברקלוקינג. בהתחשב בנ"ל, האם יש טעם לבחור בלוח אם מבוסס 965P של אינטל, או שכדאי לרדת ל945P גם הוא של אינטל. (למיטב הבנתי, כל ההבדל ביניהם הוא מבחינת תמיכה בזיכרון DDR2 800MHZ). האם ישנם הבדלי ביצועים משמעותיים בין הלוחות מבוססי הצ'יפסטים הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה (mcfly יש סיכוי שאתה עדיין פה מאתמול בערב? ) הבנתי שיש הבדל משמעותי בין הזכרון של a-data לבין kingston cl2 (לא רק במחיר) ושהשני עובדים הטוב ביותר עם מעבדי אתלון וגם מבחינת אמינות. האמת בדבר? אלה שנייה לוח האם הוא זה שמחבר הכל ביחד (אני ממש גאון) לא כדי להשקיע בו עוד כמה שקלים? קראתי באתר xbitlabs.com על השוואות בין לוחות אם וK8V-SE Deluxe (s754) של אסוס הוא השני ברשימה והוא גם עולה פחות ממה שתכננתי K8N Neo Platinum (s754) שקיבל ציון גרוע בOC לא שאני מתכנן בקרוב. וLnParty שכמה המליצו עליו שמעתי שהוא לא ידוע כל כך. מה כאן? ושאלה אחרונה בקשר לכרטיס מסך הבנתי מההמלצות שעדיף 6600 אבל גם שמעתי שחברת PINE לא טובה וגם אין כרגע AGP .. הוא באמת עדיף מהRA…
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD 4200*2 Toledo 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP המעבד נקנה לאחרונה. בביוס כאשר מוגדר זיהוי תדרי ותזמוני זכרונות אוטומטית מזוהה שהזכרונות צריכים לעבוד על 333MHZ, כאשר משנים ידנית ל-400 זה עובד. למה הביוס (שמעודכן לגרסתו האחרונה) לא מזהה אוטומטית את התדרים הנכונים? (כמובן שהזכרונות תומכים ב-400MHZ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX. בהתחלה חשבתי על ה Abit AV8, אבל מתברר שהוא אינו תומך בליבה של המעבד וצריך עידכון ביוס - בלאגן שאין לי ראש אליו. פנדס הציעו לי את הלוח הבא בתחליף; Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset. אני רק רוצה לדעת: - איך הביצועים שלו, ביחס ל Abit AV8 וביחס למחיר (בסביבות ה 850 ש"ח).? - האם הוא תומך במעבד? * לתשומת לבכם, אני לא מתעסק באוברקלוק. .תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
המחשב שלי בסטוק ללא OC ולא נגעתי בשום מתחים.. פשוט ראיתי כמה אשכולות שאומרים שעדיף לא להגיע ל 1.75 V ואצלי הוא על 1.8. והטמפ כ35 במנוחה ו40 במאמץ.. האם זה בסדר..? תודה! ועוד משו .. איך זה הגיוני שיש לזכרונות שלי (ג'נרי) תזמונים של 2-2-2-5? הזכרון: SDRAM PC3200
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
בעיה נדפק לךי ההר-דיסק(משמיע תיקתוק), עכשיו אני צריך לקנות הר-דיסק חדש אך אני לא יודע איזה נפח יכול הביוס שלי לקבל. הנה המפרט שלקחתי: P III 867MH לוח אם Asus CUV4x chipset via Appollo Pro133z הביוס שלי מעודכן לגירסא 1007 העניין הוא כזה, איך אני יכול לדעת איזה נפח של הר-דיסק מתאים לי 80,120,160 GB אין ממי לקחת כדי לנסות. איך אני יכול לדעת מה המקסימלי בלוח האם הנ"ל? הייתי באתר של ASUS לא מצאתי תשובה חד משמעית. אם הוא יכול לזהות עד 120 ואני אקנה 160 האם שאר הקיבולת שלא זיהה יכולה במשך הזמן להרוס את ההר-דיסק? האם העידכון שלי די כדי שיזהה הר דיסק 160, 120? אני חושש לעדכן ביוס מהפחד שיהרס לי הלו ח אם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מעבד סמפרון הוא מעבד מקביל פחות או יותר למעבדי דורון או סלרון ודבר נוסף מעבד sempron יכול להריץ סרטי divx עם רוזולוציה גבוהה וקצבי נתונים גבוהים ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לוח אם מסוגAW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E ורציתי לדעת האם קיים לי שם את החיבור הנ"ל ובנוסף רציתי לדעת מה המהירות של העברת הנתונים של חיבור זה מידע על הלוח אם שלי ניתן לימצוא כאן: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש לוח לAMD64 השימושיות של המחשב היא בעיקר אנטרנט וקצת משחקים איזה ציפסט עדיף ואיזה לוח בכלל?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני בונה מחשב עם מעבד E5200 כרטיס מסך GEFORCE 8600 ושני גיגה זיכרון מחשב פשוט לעבודה באופיס וקצת אינטרנט איזה לוח אם ללא כרטיס מסך ובעדיפות ל ASUS כדאי לי לקנות? אין הגבלת מחיר , רק משהו שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף לצרכים שלי
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב AMD 64 ואני לא בטוח האם לקנות אותו אם לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E שהכרטיס מסך הוא מובנה או למצוא משהו בערך באותו מחיר אבל כרטיס מסך ולוח אם נפרדים??????? תודה!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח... לא מוצא פתרונות... נמאס לי... עזרה...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אם למשל יש לי לוח אם שתומך DDR400, ואני שם לו שני סטיקים של DDR500, אז הזכרונות יעבדו ב-500 מגהרץ?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם ניתנה לי הזדמנות לקנות את המפרט הבא לוח אם גיגה בייט i875p 8ik1100 עם זכרון 256*2 של קינגסטון עם מעבד אינטל 3ג מה אתם אומרים? (אבקש התיחסות ספציפית לחלקים הנל)
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי אני מחפש MOBILE XP 2500 או 2600. האם יש איזו חנות (חוץ מ excaliberpc) בארץ או בחו"ל שמוכנה לגלות מה הסטפינג שהיא מוכרת ? האם מישהו קנה כזה מעבד בארץ ? אם כן באיזו חנות ומה קיבלת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם שיתאים לe6300 לאוברקלוק ושלא יחרוג מ900 ש"ח חשבתי על הג'יגה בייט S3-965 מה דעתכם על ה- Abit AB9 Intel® P965 Socket 775? אני אשמח לקרוא המלצות על לוח, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי מחשב לפני מספר חודשים: E6400 Core 2 Duo Gigabyte -DS3 965P ATI x1950 PRO PSU: enermax liberty 400w 2x512 twinmos twister 800 mhz CL5 שעובד ב DUAL לפעמים אני עושה OC שמעלה את הליבות של המעבד ל 2400 כל אחת במקום 2130 MHZ ול 870 במקום 800MHZ בזכרונות.. ה 1 GB שיש לי לא מספיק לי למשחקים כמו שצריך, אז רציתי להוסיף זכרון/ות... מה אתם ממליצים לי? CL5? CL4? איזה חברה של זיכרון? התקציב הוא עד 650 שח תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
זכרונות מעבירים נתונים של 64 ביטים כל פעם הציפסט מקבל 64 ביט כל פעם ומתקשר עם המעבד ב 64 ביט אז למה עכשיו כולם אומרים שהמעבד פועל ב 32 ביט ורק עכשיו מתחילים לצאת מעבדים ב 64 ביט ובדואל צאנל איך הציפסט יכול לעבוד עם 2 זכרונות במקביל עם כל אחד מהם שולח לו 64 ביט והוא יכול לעבוד רק עם 64??
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-