עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין לדעת אני משנה תזמונים בביוס שלי הלוח זה DQ6 של ג'יגה בייט ולא מצאתי איפה משנים תזמונים של זכרונות תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. הי, אני מתכוונת לרכוש את המחשב הבא (מיועד לעבודה משרדית ממוצעת וקצת משחקים): AMD ATHLON 64*2 DUAL CORE 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65WATT LEADTEK WINFAST PX7300GS TDH 256MB TWINMOS/TRANSCEND 1GB DDR2 667 COMPUCASE 6A21 MIDI TOWER 400WAT WESTERN DIGITAL 250GB 7200RPM 16MB BUFFER SATA2 WD2500KS LG GSA-H12N*18 MULTI DVD RECORDER 1. אני מתלבטת לגבי 3 לוחות אם: ASUS M2V AM2, K8T890 ABIT KN9 SLI NVIDIA NFORCE570 SOCKET AM2 ABIT NF-M2 nview NVIDIA 6150NF430 chipset socket AM2 2. האם יש הבדל בזכרונות בין TWINMOS ל- TRANSCEND ? תודה.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by ron_1.6,

שלום.. יש לי 2 זיכרונות של 512 256MHz .. ובלוח אם שלי יש 4 מקומות אני רוצה מאוד להוסיף זיכרון אחד של kingston 1GB 667MHz ... שווה לי ?? יעזור לי לביצועים של המחשב ?? למהירות ?? מה זה בדיוק יעזור לי?? תודה לעוזריםם

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by simla101,

הממ אני מחליף את המחשב לדואל קור 2.8 ואני מתלבט בבחירת הלוח... חשבתי על זה ASUS P5LD2 LGA775 מ-KSP ב-770 שקל מה אתם אומרים? בתקציב הזה (משהו כמו 700-800 שקל לא בא לי להשתגע) ניתן לקנות משהו יותר טוב? ראיתי אביט AL8-V ב-700 שקל שדיי מצא חן בעיני אבל יש לו רק ערוץ IDE אחד שזה בעייתי... אה ואם אני כבר שואל אז כמה אחוזים (פחות או יותר יותר או פחות) הבדל יש בין שימוש בזכרונות DC לSC?

• 9 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by carman6,

אני מחפש לוח אם לאינטל בסביבות ה-500 שקל עד כ-700 שקל... קיבלתי ממישהו עצה לקחת ASUS C5B ב-670 ש"ח... אני צריך ממכם תגובות על לוח האם הזה ואולי כמה הצעות ללוחות אם אחרים משתלמים... אני רוצה שהמחשב הזה יהיה בעיקר למשחקים למרות שאני לא גיימר כבד... אני לא בטוח שמתוכנן OC... המפרט של המחשב הוא- e6420 nvidia 8600gt ספק- thenalteake 470w... תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35457 מעניין,למרות שאינטל שולטת בשוק הביניים וכמעט השוק הנמוך ובשוק הגבוהה, עדיין AMD מוכרת מעבדים בכמויות אדירות

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  7. Started by Lanzar,

מצטער שלא רשמתי נושא יותר נורמלי פשוט זה שאלות קצת מסובכות... הבעיה: יש ברשותי זיכרון של GEIL PC4400 זיכרון מעולה אבל שאני לא יכול לנצל אפילו עם הוולט מודים הכי חזקים שניסיתי... ראיתי בפנדס שמוכרים זיכרון MUSHKIN BH5 1GB ב 2100 שקל... והיום הלכתי וקניתי אותם ומישהו שאני מכיר בדק את הזכרונות האלו במתח של 3.4V והם עברו 24 שעות PRIME על באס 260 בתיזמונים 11-2-2-2 !!! הגעתי הבייתה דחפתי אותם לסלוטים ( אין לי וולט מוד לזיכרון ) הלוח מספק 3V והם לא פועלים אפילו על 220 ב 11-2-2-2 ואני יודע ש AXP מושפע הרבה מתיזמונים ובגלל זה לקחתי אותם... פנדס מוכנים למכור בשבילי את ה GEIL שלי וביקשתי מהם 2000 שקל וחשבתי לעצמי ש ב 2000 שקל האלו אני יקנה את הלוח החדש של DFI ל 64BIT שמספק לא פחות …

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. אז ככהה יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 וזיכרון פנימי 256m 800 של kingston והשאלה שלי היא איך יעבוד הכרטיס ati 9800 pro 128 m עם הזיכרון שיש לי כי תאמת כרגע היו מצבים שהוא אמר שיש לי לא מספיק זיכרון פנימי.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  9. היי הבנתי שחודש הבא צפוי ירידה משמעותי במחירי החומרה ובמיוחד בזכרונות ומעבדים האם זה נכון או שזו סתם שמועה?? ואים כן אז ידועה לכם במה ובכמה??

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by big_vulva,

שלום (בקרוב ...) לאחר שעברתי על רוב ההצעות של המדור רציתי לשאול האים יש סיבה כלשהיא שרוב ההצעות המפרטים הן עים מעבדי AMD ?! יש ל-AMD יתרון כלשהוא במחיר \ ביצועים \ זמן-חיים וכו' מול מעבדי INTEL מקבילים (תכונות ומחיר ) , או שבכל זאת יש כאן חוסר תום-לב בהמלצוות הקבועות הללו (למרות שזה אסור לפי חוקי הפורום ) למערכות AMD כל הזמן

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  11. מעבד של INTEL לוח אם של ASUS זכרונות של OCZ מארז של ANTEC

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by Gliding,

היי קניתי מחשב חדש...ואולי ההודעה הזו היא בעצם סתם הזדמנות להשוויץ במפרט: AMD 64 2800+ Epox 8KDA3J 512 של GEIL, לא זוכר הדיוק את הדגם, אבל יש להם cas של 2.5 ואין לי כוח לבדוק תזמונים (אפילו שאם תגידו לי איזה תזמונים כדאי, אני מאוד אשמח) וכרטיס מסך טיפה זבלה Radeon 9200 של Gigabyte הבעיה היא כזו: בדקתי עם כמה תוכנות והעניין הוא לא חד משמעי: התוכנה של לומח האם, אומרת מן הסתם שהמתח שעובר למעבד תקין ועומד על 1.5 ומשהו (כשהוא אמור לעמוד על 1.6, אני חושב. אם מישהו יודע אחרת שיאמר כעת או ישתוק לעד). באותה דעה מחזיק גם הביוס של שטוען שהמעבד מקבל וולט וחצי. ותוכנות אמינות טיפה יותר, כמו אוורסט או סנדרה טוענות שהמעבד מקבל 2.5, אפילו טיפה יותר. מה אני מאור לעשות? איך אני בודק את זה?…

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  13. פירמטתי מחשב שלוח האם שלו הוא מסוג RED FOX (חברה לא מוכרת...) ואין לו את הדיסק של הדרייברים... אז כרטיס רשת הצלחתי להתקין אבל את הכרטיס קול שלו לא הצלחתי... אז אם מישהו יכול להביא לי את הדרייבירם להורדה אני מאוד אודה לו. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. Started by אבי11,

אשמח לקבל חחות דעת על לוח אם M963G של pcchips או אם יש למישהו המלצה או הצעה של לוח אם מקביל לו בתכונותיו ובמחירו. תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  15. Started by fyfy,

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שיוכל לסייע! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות לוח אם, מעבד וכרטיס זכרון של ג'יגה. אני מתלבט איזה מוצרים לקנות... בין מעבד ASUS מדגם P5LD2 SE במהירות 1066 MHZ... בתוספת המעבד החדש של א. פנטיום 930 3.0 GH זכרון מטמון 2x2 , או אולי מעבד דואל קור של AMD עם לוח של GIGABYTE או אולי של אינטל, לא יודע... אני כבר מתחרפן.... ההוא אומר לי ככה ... זה אומר לי ככה.... לא קיבלתי תשובה ברורה מאף אחד! אני צריך מחשב למשימות כבדות... של כמה אפליקציות בו זמנית... כגון תוכנה שיתופית ברקע ותוכנה גראפית כבדה ברקע וגם נגיד אולי דפדפן וכו'.... אני יודע שלצרכים האלו לשם עבודה שותפת אני זקוק אולי לנתונים יותר גבוהים, אבל הנתונים נבחרו פחות או יותר לפי התקציב... אני באו…

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לדעת למה אומרים שלא מומלץ להשתמש בחצאי מכפלות בAMD (או בכלל)?

17. Started by dtechno,

שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש ויש לי שאלה. כגרע יש לי את 128mb rdram ורציתי לשפר ל512mb ddr אז השאלה אם הלוח אם שלי יקבל את הזכרון החדש זה הלוח אם שיש לי:

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by aviad_18,

האחד: GSKILL PC3200 400 MHZ 2.5-3-3-6 עם מפזר חום אלומיניום: מחיר - 640 ש"ח בנועה לינק: http://www.gskill.com/en/f1-3200phu2-zx.html השני: GSKILL PC3200 400 MHZ 2.5-3-3-6 ללא מפזר חום מאלומיניום מחיר: 560 ש"ח בנועה לינק: http://www.gskill.com/en/f1-3200phu2-ns.html השלישי: PQI PC3200 400 MHZ עם מפזר חום מאלומיניום מחיר: 610 ש"ח בנועה לינק:http://www.pqimemory.com/spec.asp?link=/dc/PQI3200-1024DBH.htm והשאלות: איזה מהם עדיף לי? ומה בנוגע ליכולות OC? חיפשתי סקירות אבל רובן בנוגע לקיטים של 2GB ואני מעוניין בקיט של 1GB. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  19. Started by pinkmasta,

יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  20. Started by ajl,

המפרט הקיים, מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB האם אפשרי להחליף מעבד עם המפרט הקיים למעבדים הבאים : * Intel® Core2 Quad Processor Q6600 2.4Ghz * Intel Core 2 Duo E6600

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  21. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש אני מתלבט בין מעבדים של אינטל (אני לא מתכוון לקנות מעבדים של AMD בגלל ה 3 שנים אחריות בלבד)(אינטל לכל החיים-אני מעדיף את זה) בקיצור זה יהיה הפרטים חשבתי על זה 1.p4 3.4GHZ LGA775PIN 800FSB 2MB 64BIT 2.Pentium 4 3.0 GHz FSB 800MHz 2MB Cache LGA775 Dual Core + Box/Fan 3.Intel® Pentium® D Processor 840(אני לא יודע מה השם המלא של המעבד..הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי-לא מצאתי ב ZAP) http://www.intel.com/products/processor_number/index_view_pd.htm הכרטיס מסך יהיה של Nvidia 6800GT SLI 256MB ואולי כפול 2 עכשיו...אני רוצה לוח אם בעיקר של אסוס (אני מוכן לחשוב גם על ג'יגהבייט) אשמח אם תאמרו לי את דגם הלוח אם...(אם אפשר כמה אני ישמח...) הלוח אם חייב ל…

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by hosham,

אז ככה,אני קונה מחשב חדש (מפרט בצד) והזמנתי את הזיכרונות של MUSHKIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7065 הבעיה היא שהמחשב 90% יהיה מוכן מחר מחנות אחת והזיכרונות מלמיר עוד לא הגיעו לארץ... עכשיו אני מחפש משהו חליפי -אותה רמה (מתוכנן אוברקלוק -לא היסטרי..) ופחות או יותר באותו מחיר,דגש על באזור השרון/המרכז. רצוי גם שיהיה אותם במלאי וכך אני אבטל הזמנה אחת ואקנה את השניה. מחכה להצעות,תודה רבה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by aviadt,

שלום, אני מרכיב לעצמי מחשב חדש, ואחרי בחירה של המעבד (Q9450), עברתי לחיפוש לוח אם תואם. כיוון שבהיותי עובד אינטל אני נהנה מהנחה ברכישת מוצרי אינטל, אני "מוגבל" ללוחות אם של אינטל בלבד. ועכשיו לעניין: מצאתי שני לוחות אם: 1. DG33TL, שלפי המחיר שלו נראה כי הוא יותר טוב, אך עם בעיה: המעבד שבחרתי הוא עם FSB של 1333 MHZ, אך בדף המידע הרשמי של לוח האם, כתוב שהוא תומך במהירות FSB של עד 1066 MHZ למעבדי core2quad. מצד שני, בכלי התאימות באתר של אינטל, כתוב שהוא תומך בצורה מלאה במעבד הנ"ל. 2. DP35DP למרות שהוא יותר זול, הוא תומך במהירות FSB של 1333 MHZ לפי דף המידע הרשמי. אם כך, שתי שאלות: 1. למי להאמין? לדף המידע הרשמי או לכלי התאימות? 2. האם יש הבדל משמעותי בין שני לוחו…

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  24. טוב, גם לפני כמה ימים אמרתי שאני מתכנן.. אבל ההודעה ירדה כמה עמודים. אז שוב, למישהו יש המלצות? אני מעונין לקנות 1GB זיכרון בכרטיס אחד... תקציב 1300 עדיף פחות, וזה בכרטיס אחד כי יש לי רק עוד יציאה אחת, השניה בשימוש עם 256 של DDRAM, תודה.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by mniiii,

אני מבקש המלצה לקנית לוח אם למעבד 3.20 גיגה1 פרסקוט. לוח שיתמוך ב3.6 גיגה תודה

דיונים חדשים בפורומים