מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי a-data 512mb 500mhz, ואני רוצה להוסיף עוד 512. ההבדל מהותי אם אני אוסיף זכרון 500Mhz אחר ולא ADATA?
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
**לכל התותחים והמבינים צריך קצת עזרה, אם מתאפשר תנו תשובות מפורטות בבקשה. אני מעוניין בלוח אם שיכול להעביר DTS-HD למגבר ק"ב והבנתי שזה ניתן רק על ידי חיבור HDMI קראתי שיש מס' כרטיסים עם HDMI header 1.איך אני מחבר את זה למגבר 2.האם ניתן לשלב בין כרטיס מסך (8600GT ) לכרטיס קול און בורד עם יכולת (ALC-889A)DTS-HD ואם לא איך כן 3.האם צריך לקנות חלק נוסף על מנת לנצל את האפשרות של HDMI header 4.גם בלוחות ללא HDMI header כמו P35C-DS3R יש על פי הפרסום ALC-889A עם יכולת DTS HD .מה היתרון של הלוח אם לא ניתן לנצל את העברת האודיו ללא HDMI
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קניתי לוח אם ומעבד חדשים, צריך פשוט לחבר תמעבד, תזיכרון וכל השאר ללוח ?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנה קנתי מחשב עם 2 זיכרונות DDR 256M 400MHz של Kingston היום קניתי עוד 2 זיכרונות זהים DDR 256M 400MHz של Kingston סה"כ קודם היה לי 512 מגה זיכרון ועכשיו יש לי ג'יגה.. בכל מקרה.. מיד אחרי שחיברתי את הזיכרונות נכנסתי לתוכנת האוורסט כדי לבדוק שהכל תקין.. כמובן שבשתי הזיכרונות הישנים מצויין שהחברה היא Kingston אבל בשני הזיכרונות החדשים רשום שהחברה היא Mosel Vitelic !!! הזיכרונות ניקלטו במחשב ועובדים ואכן יש לי עכשיו 1 ג'יגה, אבל קניתי זיכרונות של Kingston, עם אריזה של Kingston ויש אפילו מדבקת אחריות של Kingston על הזיכרונות.. אז למה האוורסט מזהה זיכרונות של Mosel Vitelic ??? מי אלה בכלל Mosel Vitelic ?? ייתכן שעבדו עליי והכניסו זיכרונות אחרים לקופסה עם מדבק…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח Abit AW9D-Max והוא לא מציג את ה-RPM, למשל, של כל המאווררים. הוא מציג רק את ה-CPU. בטמפרטורות הוא מציג הכל, נראה לי, אבל לרוב הדברים לא רשום שמות. סתם רשום PWM1 עד PWM4... העניין שזה ממש משמעותי עכשיו כי יש לי מאוורר שהתחיל לעשות בעיות, הוא מרעיש המון ושומעים כאילו שלפעמים הוא נחלש ושוב נהיה חזק.. אז רציתי לפי ה-RPM לאתר איזה מאוורר זה... אני דיי בטוח שזה או המאוורר של המעבד או של הספק, לפי שמיעה אבל קשה לקבוע.. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב את המערך הבא: 2 זכרונות של 256MB שפועלים בדואל.. יש לי כאן לידי סטיק 512MB 400MHZ, האם אפשר לצרף אותו לדואל איכשהו? ואם לא, האם כדאי לצרף אותו על חשבון הדואל? תודה
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש ברשותי DUAL CHANNEL 2*256 PC3200 400 MHZ DDR וזאת הבעיה 3-3-3-3-8 :-[ :-[ :-[ יש לי מחשב מצוין רק הבעיה היא הזיכרונות... מה אתם ממליצים לי לקנות? בגבול ה 1000 שקל כי אני עושה TRADE IN ויכול לקבל כ 350 שקל על הזיכרונות שלי דרך הטכנאי שלי....
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שמצדיק הפרש של 500 שקל? לא מתכנן OC
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלןם לפורום ברשותי מעבד מהסוג הנל כאשר אני מדליק את המחשב אחרי שכל היום הוא היה כבוי מד הטמפ מראה50 מעלות צלסיוס טמפ לוח מראה 35 לאחר שעת עבודה טמפ מעבד 70מעלות האים זה סביר? יש לציין שכל המאווררים עובדים
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
עקב לחצים של אינטל ה RD600 של ATI ייוצר אך ורק על ידי DFI (שלא נכנעו). סביר להניח שנראה את הלוחות האלה בארץ בעוד כחודש וחצי. מעניין מה יהיה המחיר... http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4053
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טפשית, איך נראה המעבד והיכן הוא נמצא בכל המארז? זאת אומרת כאילו על הלוח אמ, ליד הזיכרונות וכ"ו. תמונה של מעבד תוכל לעזור.
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אסוס סטרייקר אקסטרים (כמה אפשר לקבל עליו?) כי אני לא ממש משתמש באופציות של ה SLI וגם לא עושה בכלל אוברקלוק לשום חלק במחשב.. השאלה זה גם כמה יעלה לי לוח אם שבא עם כרטיס קול סביר וחייב שעל הלוח יהיה יציאה של אודיו קוקסיאל ולפחות 4 חיבורי SATA... * אני שואל את זה כי אני מתלבט אם זה בכלל שווה לי לעשות את כל המהלך הזה והאם בכלל אני יצא פה מרווח מבחינת כסף
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ללוח אם ASUS A8N32-SLI Deluxe. האם ניתן להתקין על הלוח את המאוורר Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan והאם הוא מתאים למארז SILVERSTONE Lascala LC17-S HTPC
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תראו אני מסתכל כבר חצי שעה על הטבלה שיש בפורום הזה ואני לא מבין כלום לי יש מעבד AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN מישהו יכול לתרגם לי את זה לשפה שאני מכיר/מבין (כמו באינטל) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום כולם, החלפתי את המעבד שלי אתמול מ amd 64 939 3000mhz בעל ליבה יחידה למעבד amd 64 939 3800 בעל ליבה כפולה . אך אין שום הבדל בבדיקה ב 3dmark06 ובשלב שזה עושה את ה CPU TEST אני מקבל 0 FPS ... אז מה קורה פה ? יכול להיות שצריך לעדכן משהו או לעלות מתחים ? תדה רבה, דור
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב ?! Q6600 Vs E6850 ? איזה מהמעבדים יותר טוב ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, את המפרט שלי תוכלו למצוא בחתימה. בביוס שמתי 1.7v למעבד וב MBM5 אני רואה לפעמים שזה ב 1.66 ו 1.63. כמו כן ב 12+ ב11.8 האם זאת בעיה בספק כח? (HEC 300W)
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד ואני מתלבט בין E2140 לE4400, אני מתכוון להמהיר את שניהם לאיזור ה3GHZ אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים? אני בקושי משחק אבל אני ארצה לשחק בקריסיס ובGTA 4 כשייצאו . אשמח לראות באנצ' שמשווה בינהם כששניהם על 3GHZ. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אוקי אחרי נסיונות רבים להעלות את הציון שלי ב 3DMARK05 ללא הצלחה הגעתי למסקנה שהבעיה היא בלוח אם והחלטתי לקנות לוח חדש. יש לי חנות של PANDAS לא רחוק ממני והם מוכרים את הלוח ASRock K8Upgrade-VM800 VIA K8M800 Socket 754 חשבתי על לקנות אותו - יש לו ציפסט של VIA הוא לסוקט 754 ואם חיבור AGP מה שאני צריך. אבל לפני הקנייה אני רוצה סיקור שלו אם אפשר למה הוא טוב האיתרונות והחיסרונות שלו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף זכרון כי יש לי רק 512 הבעייה שלי שאת החברה שיש לי לא מוכרים יותר את הדגם יותר נכון ADATA 256=500 2 סטקים
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי שרת ישן במארז ענק בעל לוח MS6163, לאחר מספר בדיקות, מסתבר שהלוח החזיר את נשמתו לבורא. בהדלקת המחשב, אין צפצופים, הספק, המאוורים והכוננים מתחילים לעבוד אך נשמע כאילו אין להם כח ולאחר 20 שניות לערך המחשב נכבה. אין תצוגה ואין שום תגובה, ניתקתי את כל הכרטיסים, זכרון (אפילו את המעבד) ואין הבדל, לאחר כל נסיון כזה המחשב לא מוכן להדלק אלה אם כן אני מנתק את הספק מהמתח. גם בדקתי עם ספק אחר, בכדי לוודא שאין בעיה בספק, וקיבלתי את אותן תוצאות. אני מעוניין לשמור ולהמשיך להתשמש במארז הקיים. אפשר לקבל המלצה על לוח אם+מעבד+זכרון שיתאים? אני אשמח להשתמש בכל הכרטיסים שהיו מחוברים עד כה, כך שאני צריך 5 PCI וחיבור AGP, ואם זה לא מוגזם לבקש גם חיבור EISA אחד ATX כמובן .…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX. בהתחלה חשבתי על ה Abit AV8, אבל מתברר שהוא אינו תומך בליבה של המעבד וצריך עידכון ביוס - בלאגן שאין לי ראש אליו. פנדס הציעו לי את הלוח הבא בתחליף; Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset. אני רק רוצה לדעת: - איך הביצועים שלו, ביחס ל Abit AV8 וביחס למחיר (בסביבות ה 850 ש"ח).? - האם הוא תומך במעבד? * לתשומת לבכם, אני לא מתעסק באוברקלוק. .תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון/זיכרונות או סטיק אחד של 1024MB או שני סטיקים של 1024MB תלוי מה יכנס בתקציב. DDR2 667MHZ האם גם סטיק אחד יעבוד טוב עם קונרוי? ??? תודה(אם אפשר מנועה)
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-