עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3647 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3301 חוץ מהמחיר יש הבדל משמעותי בין קינגסטון לקורסאיר?מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. אולי ע"י עדכון ביוס או איזה טריק שאתם מכירים ?

3. צריך להוציא אותו כשמחברים את המעבד או לא?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. עם מישהו יודע כמה הזיכרונות האלה שווים אני ישמח לדעת.. ואני ישמח לדעת עם זה חנות בארץ שמוכרת תזיכרונות האלה?? ???\ תודה

5. היי, לפי נסיון העבר שלכם מתי לדעתכם תיהיה ההוזלה בפועל בחנויות פה בארץ. אני מעוניין לקנות את הe8400 שעולה בערך 1000 ש"ח. האם בתאריך קרוב צפויה להיות ירידה במחיר שלו? או שאין טעם לחכות ואני כבר יכול לקנות אותו עכשיו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. Started by zoriza,

יש לי זכרון מסוג ocz 1GB 667. השאלה שאלה היא האם ניתן להוסיף זכרון של חברה אחרת ומהירות אחרת ?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by Iron~Chef,

האים יש מהחברות המובילות לוח שהוא גם nv4 וגם סוקט 939 וגם השאירו לו את ה agp8?

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by Bose,

האם via נחשבים לצ'יפסטים עלובים? זה נכון שnforce הרבה יותר טוב ממנו?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך ATI 9700 PRO אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ציפסט VIA KT800 תומך במעבד 64 ביט בכל לוח היה מצויין שחריץ AGP הינו 1.5V שאלתי הינה איך אני יכול להיות בטוח שכרטיס המסך הינו מתאים ותומך ב 1.5V

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. Started by siin,

נאמר לי שהמעבד Q6600 לא כדאי, מפני שהוא צורך חשמל ומתחמם מאד. הומלץ לי על E6750 איזה לוח אם הטוב ביותר למעבד הנ"ל? רצוי מחברות אסוס ואו ג'יגהבייט. המעבד עובד במהירות 1333 ומן הסתם רצוי שגם הלוח יתמוך במהירות 1333 האם זה ישנה אם הזיכרונות יהיו 667 או 800? (כרגע אין יותר מהירים) מה אתם אומרים על הלוחות האלה, GA-G33M-S2 : GA-G33-DS3R (שניהם בבאס 1333) מה עדיף? ומה ההבדל ביניהם? אגב, לוח שיהיה עם כרטיס מסך מובנה. תודה.

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  11. שלושת דגמי המעבדים השולחניים ש-AMD מתכננת לחשוף בתערוכת CES בחודש הבא, עם מעטפת הספק מצומצמת וקירורים שכלולים במארז, נחשפים עם הפרטים הטכניים המלאים והמחירים המומלצים במסגרת הדלפה טרייהלכתבה

12. Started by delphis,

הייתי רוצה לדעת אם יש לוח אם לאינטל סוקט 775 - תומך במעבדי 45NM) שתומך (ושנבדק ) ב 8GB של DDRII - ארבעה מודולים של 2GB - שני זוגות של 2X2GB אני לאמעוניין בלוח אם של סרבר אלא של מחשב "רגיל" ראיתי מספר רב של לוחות שתומכים ב 8GB לפי המפרט אבל הבנתי שבפועל ממש מעט ממש יכולים להפעיל 8GB באופן תקין אם מישהו ניסה לוח אם מסויים אשמח לדעת כי אני מעוניין לקנות אחד

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. אני פשוט לא מצליח... לא מוצא פתרונות... נמאס לי... עזרה...

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by free fraek,

קניתי זכרונות של קינגסטון 2 גיגה 667 מגהרץ.. וכשבדקתי עם CPU-Z הוא הראה לי שהם פועלים רק 335 מגהרץ.. למה זה? ואיך אני יכול לסדר את זה? הם פועלים בדואל אם זה משנה.. והלוח הוא M2N SLI DELUXE של אסוס..

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by kined_of,

שמעו יש לי פנטיום 3.... ואני רוצה ליקנות אליו זיכרון, לפי מה שהבנתי לפנטיום 3 DDR לא מתאים האם ההבדלים בין DDR ל SDRAM גדולים? ובמה? ואיזה זיכרון (256) אתם ממליצים לי ליקנות?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם של ASUS שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת. אני אישית לא הצלחתי למצוא. אם מישהו יודע שקיים כזה (ושהוא נמכר בארץ) או שעומד לצאת לוח כזה, אני אשמח אם תגידו.

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by dadon,

שלום . רציתי לדעת איך הלוח אם בכלליות ( אני לא מתכוון לעשות oc וכו' ) : Gigaybyte GA-K8N SLI nForce4 SLI Motherboard והאם הוא מתאים ל sata 2 או להסתפק ב sata רגיל . ועוד שאלה קטנה על הדרך - מה עדיף wd או maxtor או משהו מומלץ אחר ? תודה .

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. איזה לוח אם הכי מומלץ למעבד AMD Athlon 64 AM2 איך לוח הזה GA-MA790X-DS4

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by Skippy,

שלום, אני מחפש לוח אם שיתאים לe6300 לאוברקלוק ושלא יחרוג מ900 ש"ח חשבתי על הג'יגה בייט S3-965 מה דעתכם על ה- Abit AB9 Intel® P965 Socket 775? אני אשמח לקרוא המלצות על לוח, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  20. זה מה שנותן cpu-z (תמונה מצורפת) האם אני לא יודע לקרוא את הנתונים או שיש משהו לא בסדר בהגדרה של הזכרונות ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  21. לוח האם שלי הוא SiS661FX והמאיץ הגרפי הוא Nvidia GF 7600GT לאחרונה עדכנתי את כול הדריברים שלי ושמתי לב שהדריביר של הלוח אם הקשור לכרטיס מסך לא מזהה את כרטיס המסך אז בדקתי את הנושא וע"פ האתר של SIS לוח האם שלי לא תומך בכרטיס מסך (הכרטיס לא רשום בין הכרטיסים שכן נתמכים ) עדכנתי את כול הדרייברים שלי פרט ל-Sis VGA uilities driver 1- יכול להיות שזו הסיבה לכך משחקים לא רצים חלק אצלי?? (יש לי 1G RAM ו INTEL 4 2.4 MHZ ) לדוגמה the guild2 2- האם שווה לי לקנות לוח אם חדש ואם כן איזה מאיפה ובכמה ??? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by selon1,

תודה לכולם

23. למה זה רק 159 FERQUNCY? זה טוב ?... כמה זה צריך להיות? http://img411.imageshack.us/img411/537/dddlg6.jpg

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by gshhar,

איך המעבד הזה ולאיזה מעבד אינטל הוא משתווה בערך. ראיתי שהוא משהו כמו 1800 MHZ? מה כל כך טוב בו?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים