עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכוון לקנות אותו בעזרת השם שבוע הבא ביחד עם המפרט הבא AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 5200+ BOX ¤623 Abit AN52 Socket AM2 ¤361 GeIL DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel Kit CL5 ¤230 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤405 LG H62NK SATA BLACK ¤159 Cooler Master Centurion 534 RC-534 + 460W PSU ¤499 Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe ¤1185 ------------------------------ לא ממש שמעתי על החברה הזאת של הלוח אם והוא גם זול מאוד... מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by vaknin,

מישהו יכול לעזור לי אולי מה זה הכרטיס מסך הזה Intel® 82845G Graphics Controller ואם אני יכול להוריד לו עידכון או משו כזה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by selon1,

תודה לכולם

4. שלום, רציתי לדעת האם החברה "Transcend" מוכרת ואמינה בתחום הזכרונות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by big_vulva,

שלום (בקרוב ...) לאחר שעברתי על רוב ההצעות של המדור רציתי לשאול האים יש סיבה כלשהיא שרוב ההצעות המפרטים הן עים מעבדי AMD ?! יש ל-AMD יתרון כלשהוא במחיר \ ביצועים \ זמן-חיים וכו' מול מעבדי INTEL מקבילים (תכונות ומחיר ) , או שבכל זאת יש כאן חוסר תום-לב בהמלצוות הקבועות הללו (למרות שזה אסור לפי חוקי הפורום ) למערכות AMD כל הזמן

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by Gliding,

היי קניתי מחשב חדש...ואולי ההודעה הזו היא בעצם סתם הזדמנות להשוויץ במפרט: AMD 64 2800+ Epox 8KDA3J 512 של GEIL, לא זוכר הדיוק את הדגם, אבל יש להם cas של 2.5 ואין לי כוח לבדוק תזמונים (אפילו שאם תגידו לי איזה תזמונים כדאי, אני מאוד אשמח) וכרטיס מסך טיפה זבלה Radeon 9200 של Gigabyte הבעיה היא כזו: בדקתי עם כמה תוכנות והעניין הוא לא חד משמעי: התוכנה של לומח האם, אומרת מן הסתם שהמתח שעובר למעבד תקין ועומד על 1.5 ומשהו (כשהוא אמור לעמוד על 1.6, אני חושב. אם מישהו יודע אחרת שיאמר כעת או ישתוק לעד). באותה דעה מחזיק גם הביוס של שטוען שהמעבד מקבל וולט וחצי. ותוכנות אמינות טיפה יותר, כמו אוורסט או סנדרה טוענות שהמעבד מקבל 2.5, אפילו טיפה יותר. מה אני מאור לעשות? איך אני בודק את זה?…

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by metoh,

האם הלוח הזה http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm תומך בSATAII ? באתר הרשמי זה לא ברור במיוחד, בנועה-מחשבים כתוב שכן. אז אם אני אקנה את הלוח הזה ואחבר לו דיסק קשיח SATAII, מה יקרה?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by fyfy,

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שיוכל לסייע! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות לוח אם, מעבד וכרטיס זכרון של ג'יגה. אני מתלבט איזה מוצרים לקנות... בין מעבד ASUS מדגם P5LD2 SE במהירות 1066 MHZ... בתוספת המעבד החדש של א. פנטיום 930 3.0 GH זכרון מטמון 2x2 , או אולי מעבד דואל קור של AMD עם לוח של GIGABYTE או אולי של אינטל, לא יודע... אני כבר מתחרפן.... ההוא אומר לי ככה ... זה אומר לי ככה.... לא קיבלתי תשובה ברורה מאף אחד! אני צריך מחשב למשימות כבדות... של כמה אפליקציות בו זמנית... כגון תוכנה שיתופית ברקע ותוכנה גראפית כבדה ברקע וגם נגיד אולי דפדפן וכו'.... אני יודע שלצרכים האלו לשם עבודה שותפת אני זקוק אולי לנתונים יותר גבוהים, אבל הנתונים נבחרו פחות או יותר לפי התקציב... אני באו…

• 7 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by yoav1000,

בהודעה הזאת אמרו שהוא גרוע:

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לדעת למה אומרים שלא מומלץ להשתמש בחצאי מכפלות בAMD (או בכלל)?

11. מעבד אט'לון בארטון 2500+ 333MHZ זכרון ווינבונד 512MB 3200PC (אלא אם אנשים יצליחו לשכנע אותי שלא, ואני הולך הולך ומשתכנע, אגב. אם לא אז זה יהיה טווינמוס תואם במהירות ובנפח). WD 60GB 7200 8MB. המערכת בעיקר למשחקים. כל השאר די לא חשוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by ofer40,

היי מידי פעם המחשב שלי פשוט מתכבה ללא התראה. וכשאני מפעיל מחדש אני נכנס לביוס ורשום לי 69 מעלות. כשאני מפעיל את ה SPEEDFAN המחשב לא מתכבה אבל התוכנה מראה עליות וירידות בלתי מוסברות בטמפרטורה. לפעמים הטמפרטורה מראה 80 מעלות ואני לא מבין מה קורה פה. אנא בבקשה עזרו לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by ajl,

המפרט הקיים, מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB האם אפשרי להחליף מעבד עם המפרט הקיים למעבדים הבאים : * Intel® Core2 Quad Processor Q6600 2.4Ghz * Intel Core 2 Duo E6600

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by ccc,

דחוף והאם הוא טוב לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by talevi,

איך הזכרונות האלו : http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=647

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by hosham,

אז ככה,אני קונה מחשב חדש (מפרט בצד) והזמנתי את הזיכרונות של MUSHKIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7065 הבעיה היא שהמחשב 90% יהיה מוכן מחר מחנות אחת והזיכרונות מלמיר עוד לא הגיעו לארץ... עכשיו אני מחפש משהו חליפי -אותה רמה (מתוכנן אוברקלוק -לא היסטרי..) ופחות או יותר באותו מחיר,דגש על באזור השרון/המרכז. רצוי גם שיהיה אותם במלאי וכך אני אבטל הזמנה אחת ואקנה את השניה. מחכה להצעות,תודה רבה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by alex125,

שלום לכולם אני רוצה לקנות למשחב זיכרון עכשיו יש לי כמה שאלות חשובות לי 1. אני חייב שגדול של זיכרון יהיה דומה למה שיש לי כבר לדוגמה יש לי 256 ואני רוצה 512 או יותר? 2. אני חייב שחברות של זיכרונות יהיה דומים לדוגמה אני רוצה לקנות KINGSTON ויש לי חברה שאני לא זוכר את שם שלה? יש לי כנסה DDR רגיל 400 למי שמכיר מישהו שמכור זיכרון טוב שיגיד לי תודה על עזרה שלכם!!!!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by aviadt,

שלום, אני מרכיב לעצמי מחשב חדש, ואחרי בחירה של המעבד (Q9450), עברתי לחיפוש לוח אם תואם. כיוון שבהיותי עובד אינטל אני נהנה מהנחה ברכישת מוצרי אינטל, אני "מוגבל" ללוחות אם של אינטל בלבד. ועכשיו לעניין: מצאתי שני לוחות אם: 1. DG33TL, שלפי המחיר שלו נראה כי הוא יותר טוב, אך עם בעיה: המעבד שבחרתי הוא עם FSB של 1333 MHZ, אך בדף המידע הרשמי של לוח האם, כתוב שהוא תומך במהירות FSB של עד 1066 MHZ למעבדי core2quad. מצד שני, בכלי התאימות באתר של אינטל, כתוב שהוא תומך בצורה מלאה במעבד הנ"ל. 2. DP35DP למרות שהוא יותר זול, הוא תומך במהירות FSB של 1333 MHZ לפי דף המידע הרשמי. אם כך, שתי שאלות: 1. למי להאמין? לדף המידע הרשמי או לכלי התאימות? 2. האם יש הבדל משמעותי בין שני לוחו…

• 7 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by Dimness,

אני מתלבט בין שלושה לוחות: Abit KV8 Pro Chaintech SK8T800 Gigabyte K8NS מה שחשוב לי בעיקר זה ביצועים ואמינות, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה טוב ל- OC. כרגע אני נוטה לכיוון האביט, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by HardTom,

כידוע rdram הוא הזיכרון החזק כיום..במיוחד rdram 512 800 mhz אבל הוא עולה המון.. שאלתי היא כזאת מה בעצם כדי ובכמה rdram יותר טוב...מהddram ומה אתם מצעים ddr 2 עם 533 mhz למרות שעדיין rdram יותר טוב בהרבה וddram 2 תופס 2 סטוקים על כלום...?

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  21. שלום רב! זהו המחשב שקניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz איזה לוח אם מומלץ למחשב הנ"ל בהנחה ואני גיימר? שלא יהיה יקר מדיי, רק שיהיה משתלם וכדאי לרמת מחשב הזאת. מוכן להשקיע עד 700 ש"ח ועדיף הרבה פחות אם ההבדל לא מהותי... בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. Started by Red-men,

שלום! בוקר טוב יש ביידי סכום של כ- 1000 ש''ח + - אני צריך שאתה(הקורא) תרכיב לי מעבד ולוח אם של חברת AMD כיוון שהיא החברה הזולה ביותר למעבדים אני רוצה מעבד שיריץ משחקים לא הכי טוב אבל שיריץ במהירות נורמאלית בלוח אם יספיק לי 2 תושבות רגילות(הלבנות) ותושבת 1 של כרטיס מסך ו-2 מקומות של זיכרון גם יספיקו אני צריך לדעת את המחיר של שניהם! וגם את מפרט החומרה אני חייב מידע זה דחוף אני אודה ממש לכל מי שיעזור לי בתודה! נ.ב לא הכפת לי שיהיה יותר ב- 100-200 שקל אבל שיהיה שווה את המחיר

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by poltergeits,

אצלי הוא על 166 השאלה שלי היא האם אני יכול להפעיל אותו על 200 (כבמובן בדואל) ללא אובר קלולק ?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  24. מה תוכלו לספר לי עליו? ממה שעד עכשיו ראיתי אצלו זה שהוא נחמד מאוד

• 7 תגובות
    • 514 צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי מחשב, ובתוכנה הוא מראה לי כזה דבר בתמונה,(אני קניתי 2 גיגה במהירות של 667 MHz של Kingston), אז מה זה רשום בתמונה ב-Memory speed , DDR2 667 , ובסוגריים 333 MHz האם זה בסדר? או שעבדו עלי? תודה על תשובה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים