מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום. יש לי מפרט למחשב (corsair value 512X2 667 mhz, Asus m2n-e, ונתתי אותה לחבר שלי והוא חושב שכמות הזכרון מתנגשת עם ה-UHS וזה יכול לגרום לקריסת Jasde.... כולל עומס יתר על ה-MY5... חבר שלי הציע לי להחליף ת'Catrieg לנפח יותר גדול ואז הבעיה תפתר עם קצת מודינג פנימי בלוח אם..." עכשיו,לי אין מושג על מה הוא מדבר,אבל אני אשמח לחוות הדעת שלכם.ובמילים עדינות בבקשה לא תיקנו את הבעיה הזאת בלוחות האם החדשים?האם שווה לרדת ל512 (זה למשחקים בעיקר אז 512 יהיה ממש לא משתלם משום שזה כבר דרישות המינימום כרגע)?והאם בכלל כמות הזכרון תתנגש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנה קנתי מחשב עם 2 זיכרונות DDR 256M 400MHz של Kingston היום קניתי עוד 2 זיכרונות זהים DDR 256M 400MHz של Kingston סה"כ קודם היה לי 512 מגה זיכרון ועכשיו יש לי ג'יגה.. בכל מקרה.. מיד אחרי שחיברתי את הזיכרונות נכנסתי לתוכנת האוורסט כדי לבדוק שהכל תקין.. כמובן שבשתי הזיכרונות הישנים מצויין שהחברה היא Kingston אבל בשני הזיכרונות החדשים רשום שהחברה היא Mosel Vitelic !!! הזיכרונות ניקלטו במחשב ועובדים ואכן יש לי עכשיו 1 ג'יגה, אבל קניתי זיכרונות של Kingston, עם אריזה של Kingston ויש אפילו מדבקת אחריות של Kingston על הזיכרונות.. אז למה האוורסט מזהה זיכרונות של Mosel Vitelic ??? מי אלה בכלל Mosel Vitelic ?? ייתכן שעבדו עליי והכניסו זיכרונות אחרים לקופסה עם מדבק…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
קניתי 2 512 MB 400MHZ DDR PC-3200 8/16 Chip - CL 2.5 - VT/Starex Series כאלה ויש לי במחשב 2 של 256 אבל המהירות שלהם 200 MHZ CL2.5 .. האם הם יעבוד ב DC? ולא יהיו בעיות ? תודה הנה עכשיו יש לי 2 זכרונות במחשב שהם 256 הנה 2 תמונות http://rotter.name/User_files/nor/462787041c790fae.jpg http://rotter.name/User_files/nor/462787321d1b8b35.jpg הם 400 MHZ? אני יכול להוסיף את ה2 האחרים ? .... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלןם לפורום ברשותי מעבד מהסוג הנל כאשר אני מדליק את המחשב אחרי שכל היום הוא היה כבוי מד הטמפ מראה50 מעלות צלסיוס טמפ לוח מראה 35 לאחר שעת עבודה טמפ מעבד 70מעלות האים זה סביר? יש לציין שכל המאווררים עובדים
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המפרט גמור מלבד הזכרונות שעשו לי כבר כאב ראש. הפעם סופית מה כדאי לקנות למערכת הנ"ל: 1 מארז COMPUCASE CI-6A19B 6A19B-400 ATX2 SUPER MIDI TOWER CASE + 400 TRT-ATX2.0 -20/24 PIN 2 קירור מארז COOLERMASTER 120 mm SILENT FAN UV BLUE 4 לוח אם ASUS P5B DELUXE 5 מעבד INTEL E6600 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz 1066MHz/FSB 4MB - RETAIL 6 קירור מעבד THERMALTAKE BIG TYPHON VX FOR INTEL&AMD S775CL-P0114 8 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL WD2500 KS WD 250GB 16MB SATA2 7200RPM - ATA150 9 כרטיס מסך SAPPHIRE X1900GT PCI-EX RADEON X1900GT 256MB DDR3256BIT DUAL DVI VIVO TV/O 10 קירור כ.מסך ZALMAN VGA COOLER VF900 CU LED 11 כרטיס מודם/פקס DYNAMODE FAX / MODEM 56K PCI ROCKWELL 12 צורב LG DVD …
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני במצב DUAL DDR עם שני זכרונות זהים לחלוטין של PQI אני רוצה להחליף אותם בשני זכרונות של 512 מגה אך מיצרנים שונים - שניהם זכרונות ג'נריים מיצרנים ג'נריים עוד יותר אך אני מניח כי התזמונים שלהם שווים, האם תהיה לי בעיה להפעיל אותם ב DUAL DDR או שהם יעבדו ועלולים לבוא מסכים כחולים או שהלוח יכול לסרב להפעיל אותם ב DUAL בגלל שהם שונים. אני מדבר על הלוח המופיע בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום רב. הלוח שלי כנראה פגום (קריסות בלתי מוסברות, ניסיתי להחליף כבר את שאר החלקים), מחפש לוח חלופי בתקציב שצוין. אפשר להשיג במחיר כזה לוח סביר עם תמיכה ב-RAID? המחשב משמש בעיקר לפיתוח ודורש חומרה איכותית. אודה על המלצות.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כי יהיה ניצול יותר טוב שלהם תקנו אותי אם אני טועה
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
עקב לחצים של אינטל ה RD600 של ATI ייוצר אך ורק על ידי DFI (שלא נכנעו). סביר להניח שנראה את הלוחות האלה בארץ בעוד כחודש וחצי. מעניין מה יהיה המחיר... http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4053
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256 DDR שעובדים בתדר של 266MHz.. מה עדיף להוסיף עוד 256 שיהיה שיעבדו ביחד או לקנות 512 ולהוסיף על ה-256 שנמצא בלוח. מה יתן יותר ביצועים/מהירות? תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
P4 3GHZ C 800MHZ ASUS 875P E DELUXE SP 94 ENERMAX 92MM FAN הכל ב-1750 ש"ח שווה או לא??
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הי, אני עומד לקנות מחשב חדש וזקוק לעזרה בבחירת motherboard. החלקים (הרלוונטים) שאני מתכנן לקנות הם: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK Leadtek GeForce 9600GT Extreme 512MB PCIe חשבתי על לוח סביב ה-500 ש"ח פחות או יותר. אם יש לכם כמה אופציות, אשמח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל - אשמח להמלוצתכים. המחשב ישמש ליישומים כללים, קצת משחקים ופיתוח ללא OC. אם כבר דובר ונטחן הנושא, יש למישהוא LINK ח THREAD?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי שרת ישן במארז ענק בעל לוח MS6163, לאחר מספר בדיקות, מסתבר שהלוח החזיר את נשמתו לבורא. בהדלקת המחשב, אין צפצופים, הספק, המאוורים והכוננים מתחילים לעבוד אך נשמע כאילו אין להם כח ולאחר 20 שניות לערך המחשב נכבה. אין תצוגה ואין שום תגובה, ניתקתי את כל הכרטיסים, זכרון (אפילו את המעבד) ואין הבדל, לאחר כל נסיון כזה המחשב לא מוכן להדלק אלה אם כן אני מנתק את הספק מהמתח. גם בדקתי עם ספק אחר, בכדי לוודא שאין בעיה בספק, וקיבלתי את אותן תוצאות. אני מעוניין לשמור ולהמשיך להתשמש במארז הקיים. אפשר לקבל המלצה על לוח אם+מעבד+זכרון שיתאים? אני אשמח להשתמש בכל הכרטיסים שהיו מחוברים עד כה, כך שאני צריך 5 PCI וחיבור AGP, ואם זה לא מוגזם לבקש גם חיבור EISA אחד ATX כמובן .…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , לא מזמן קיבלתי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מתאימים התקציב שלי הוא בערך עד 1000 שקל ללוח אם ועד 800 שקל לזכרונות אשמח מאוד אם תמליצו לי על דגמים טובים הדברים החשובים שאני רוצה מהולח והזכרונות זה יציבות בעיקר ביצועים טובים ויכולות אוברקלוק סבירות תודה לכל מי שיעזור תומר
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם : לוח dfi lanparty ultra-d nf4 מעבד 3200+@2300 כרטיס מסך 8800 gts ספק 550W topower המתחים שאני רואה לאחר שחיברתי את כול החיבורים ללוח כולל mulax ומתח נוסף בצורת fdd הם: cpu 1.49v atx 12+ -11.71v nb+1.5v-1.47 atx+3.3-2.28 ldt bus 1.16v atx +5 -5.05v האם הם נמוכים? או בסדר? ואם לא מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
השאלה בכותרת? אני מדבר על 975X, 965,945. האם יש פרטים? כי שמעתי שהוא יתאים לסקוטים של קונרו אבל לא יודע אילו. תודה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב על בסיס Q6600 שיעסוק בעיקר בקידודי וידאו ורינדורים דרושים לוח אם וזיכרון. הדרישות מלוח האם: * צריך להתאים למטלות הנ"ל. * לא יהיה OC. * חייב להיות FireWire. * צריכה להיות אופציית RAID. * אשמח אם תהיה יציאת eSATA (אבל בואו נגיד שזה יתרון, לא חובה). (* אני משער שהזיכרון יהיה DDR2, האם כדאי שהלוח גם יתאים ל-DDR3 עתידי ?) לגבי הזיכרון, אני לא מבין בזה הרבה, בהתאם למטלות שתיארתי מה אתם חושבים שאני צריך ? התקציב כמו שציינתי עד 1.5K, אין שום אפשרות לחריגות, עדיף אפילו לא להגיע לזה...
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני יודע שבימיינו יש מעבדים של דואל קור ואפילו הרבה יותר יאנו ליבה כפולה אבל רציתי לשאול על מעבד כפול, האם המעבדים של פנטיום 4 באים ככפולים כלומר דואל CPU ?? כי שמתי לב שהמחשב שלי מראה כאילו יש לי מעבד כפול אז השאלה האם זה נורמלי ?? הנה תמונה להמחשה מדיירקט איקס שכולל גם את המפרט שלי: תודה לעונים על השאלה ואני מתנצל במקרה שזאת שאלה טיפשית והתשובה עלייה ברורה וידועה לכולם כבר כי לי היא לא מובנת בכלל.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות AMD 64 bit 3000+ הבעיה...ששמעתי שהמעבדים לא אמינים ומתחממים ונהרסים מהר תנו לי ביקורת על המעבד ואם עדיף לי לא לבזבז כסף ולקנות אינטל
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב תקציבי חדש עם לוח אם של אסוס, ל AMD ועם כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש לוחות M2A-VM ו M2N-VM שניהם מגיעים עם או בלי HDMI. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הצ'יפסטים (690 ו 7050) מן הסתם מבחינת ביצועים גרפיים (שם ראיתי ביקורת אחת שאומרת שה X1250 עדיף אבל לא משהו יותר מדי מקיף) ומבחינת שאר הפיצ'רים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-