עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by locdog,

הזמנתי מחשב ואני לא סגור על הלוח שלקחתי (P35C-S3), עדיין אפשר לשנות למה כדאי לשנות? GA-P35-DS3 GA-P35-DS3L GA-P35C-DS3R ????

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. יכול להיות שיהיה כזה דבר? וגם שהתמיכה ב AGP תיהיה סבירה? והכי חשוב שיוכלו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד?

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by ccc,

דחוף והאם הוא טוב לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by talevi,

איך הזכרונות האלו : http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=647

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by raananan,

שלום, עד היום היתי איש AMD ולכן אני יותר מבין בלוחות אם ל AMD. עכשיו אני רוצה לעבור לקונרו ואני לא ממש מבין מה הולך ומה טוב בלוחות אם לאינטל. יש כמובן את כל הלוחות על ה CHIPSET של אינטל, ויש CHIPSET של NFORCE ויש את ה CHIPSET של ATI. אני לא צריך SLI או CROSSFIRE, אני צריך שרכיבי ה AUDIO יהיו טובים. יש לי מערכת רמקולים סראונד ואני לא רוצה לקנות כרטיס קול. זה אולי נשמע דבילי אבל לחבר שלי שיש לוח של אינטל, אמנם לוח ישן יותר ולא קונרו אבל יש לו בעיות עם הסאונד שם. החיבור של המיקרופון עושה לו בעיות ועוד כל מני ניסים אחרים. ל AMD תמיד אהבתי את ה NFORCE אבל אני לא בטוח שזה נחשב טוב לאינטל. יש לי גם סלידה מ VIA אבל אם הסלידה הזאת לא לעניין אנא אימרו לי. אני רוצה לוח אם בינוני, לא…

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by eladsachs,

יש שני לוחות אם של Intel. אחד הוא Intel DP965LT השני הוא Intel DG965SS הסתכלתי באתר של Intel אבל לא מצאתי הבדלים משמעותיים. איזה לוח אם הוא יותר טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  7. אני מחפש את הלוח למחשב שאני בונה(רק אינטל) ורק מיקרו ATX העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-‏EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by giloman,

NFORCE 2 של EPOX הכי טוב עד 600 ש''ח (חייב תמיכה בSATA כי הדיסק שלי הוא SATA )

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה לבדוק תאימות בין זכרונות מחברות שונות מישהו יכול להביא לי בבקשה

10. Started by tidan22,

היי! יש לי מחשב עם מעבד 3.4 ghz וזיכרון 512 ddr2 533 mhz ואני מעוניין להוסיף עוד 512 זיכרון שיהיה ביחד 1024 האם זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? תודה לכל העונים עידן. ???

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by lharpaz,

שלום, פרסמתם פה בעבר בפורום שמעבדי core 2 duo יגיעו לניידים במהלך אוגוסט. רציתי לדעת האם יש כבר פרטים נוספים לגבי הגעתם הצפויה של המעבדים, ומתי אפשר לצפות למצוא אותם בארץ (דחיתי קניית נייד בכמה חודשים כי חכיתי למעבדים האלה...). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  12. שלום רב! זהו המחשב שקניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz איזה לוח אם מומלץ למחשב הנ"ל בהנחה ואני גיימר? שלא יהיה יקר מדיי, רק שיהיה משתלם וכדאי לרמת מחשב הזאת. מוכן להשקיע עד 700 ש"ח ועדיף הרבה פחות אם ההבדל לא מהותי... בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by idle`,

מה יקרה אם אני יקח שני כרטיסי מסך 7600GT למשל ויחבר אותם ללוח שיש לו תמיכה בCF??

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  14. Started by Cilay,

ראיתי את ה ASUS P5E ב899 שקל ב FOXPC , עכשיו הולך להיות מערך CF של שני HD4870 ... איך הלוח בכללי ? והוא ייתן לי CF מלא נכון ? כלומר שני אפיקי PCI-E X16 ... ?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. שלום . רכשתי לפני מס' ימים 2X512 PC 3200 Samsung original 400 DDR בבדיקה ב AIDA 32 רשום ליד כל זיכרון הדבר הבא : Memory Module Properties Module NameSamsung M3 68L6423FTN-CCC Serial NumberF20712E6h Manufacture DateWeek 9 / 2004 Module Size512 MB (2 rows, 4 banks) Module TypeUnbuffered Memory TypeDDR SDRAM Memory SpeedPC3200 (200 MHz) Module Width64 bit Module VoltageSSTL 2.5 Error Detection MethodNone Refresh RateReduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency2.5 (6.0 ns @ 166 MHz) השורה המודגשת היא המטרידה אותי. הרי הזכרונות אמורים להיות 400MHZ כל אחד מדוע זה מופיע לי ככה ? מה עלי לעשות. לתשובותיכם אודה. תומרץ

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by dragon772,

מה זה CL בזכרונות? במה זה משפיע? ובזכרונות שלי כתוב ddr sdram אז זה ddr או sdram? תודה

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by barlevi321,

שלום לכם !!! רציתי לדעת בנושא הזיכרונות מה זה בידיוק memory dump? מה זה בעצם ? ועם יש לכם מאמר לתת לי בנושא הזה אני מאוד יודה לכם! בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by mokisho,

האם יש מישהוא בפורום הזה שיודע או מכיר מישהוא שיודע לעשות מוד ללוח כדי שיתמוך במעבד קורנו

19. Started by DREDON,

רשמתי את אותה הודעה בפורום תמיכה טכנית כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  20. מעוניין לקנות לוח אם , מעבד AMD וזכרון 512. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, ומשחקים. חשבתי לעשות לו אובר קלוק קל אחרי שהוא ייתישן. את המחשב שיש לי אפשר לראות במפרט מחשב, את שאר החלקים אני משאיר חוץ מכרטיס קול כנראה כי בטח בלוח אם שתמליצו לי יהיה כרטיס קול יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, וכרטיס רשת תרשמו אם יש ONBOARD. וגם חשבתי ללכת על המארז 6919 עם הספק 300 ואט של HEC. אני גם רוצה גוף קירור שקט ויעיל שיקרר לי את המעבד, האובר קלוק יהיה אובר קלוק קל אם בכלל כי אני לא בטוח שהולך להיות אובר קלוק. התקציב שלי 2300 ש"ח, אני רוצה את ההכי טוב, התקציה גמיש, אם אפשר לקנות משהו טוב ואיכותי במחיר פחות מזה אז סבבה, ואם צריך יותר אפשר אבל לא הרבה מעל התקציב. תודה! מקווה שתעזרו לי בבחירת החלקים…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. Started by AVI.S.T,

כותרת? וכמה זיכרון DDR-333 256MB שווה?

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  22. היי אני מחפש לוח אם עם דרישות דיי ספציפיות למחשב שאמור לשמש בתור שרת סטורג' בייתי (שדרוג ממחשב ישן שבו כרגע 7 דיסקים חלקם SATA וחלקם IDE עם ספק אנרמקס ליברטי 400). 1. כמה שיותר חיבורי SATA+IDE לצורך חיבור מספר גדול של כוננים 2. 3-4 יציאות PCI לחיבור בקרים וכרטיס רשת במקרה ויהיה צורך. 3. כרטיס מסך פשוט ומובנה פה צריך רק משהו בסיסי כמו כן כרטיס קול בסיסי ביותר (אפשר אפילו בלי למרות שכולם כבר באים עם מובנה היום) 4. כרטיס רשת מובנה חזק כמה שניתן שיעמוד בתעבורה כבדה 24/7 זיכרון: 1GB DDR2 667MHZ מעבד: אני נוטה לכיוון AMD באופן כללי והייתי רוצה איזה מעבד בסוקט AM2 אבל אני פתוח להצעות הכי חשוב שיכנס בתקציב ויהיה מאוד יציב לפעולה מתמדת. זהו חוץ מזה אני רוצה גם מארז גדול ומותאם ל…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. אווה זה נראה ממש קטלני וחזק ... תסתכלו , אם למישהו יש מידע מתי זה יגיע לארץ .... תודה ותהנו ... תמונות אלו של ה EXTREME ... יש גם את ה FORMULA מאותה סידרה חדשה תמצאו אותו בגוגל

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. Started by chubakon,

אני מתכנן לרכוש E6300 או E6400 ומחפש לוח טוב גם ל oc בתקציב של 700-800 ש"ח, יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  25. הי, אני קונה מחשב חדש ב 4000 שקל. לא מעניין אותי OC. מעוניין למשחקים וצפייה בסרטים. ושיהיה הכי אמין שאפשר (רוצה לרוץ איתו שנים בלי שידרוגים) זה הבסיס שהרכבתי עד כה: מעבד E6750 (אגב מוזר אבל אני לא מוצא אותו בזאפ...) לוח אינטל D35DPM 2 דימים של Kingston 1GB 667Mhz השילוש הזה יעלה לי באזור ה 2500 ויחד עם רכיבי הבסיס אני מגיע ל4000. מה אתם אומרים ? תודה ג'ו

• 4 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים