עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם תוכלו לתת לי איזה תאריך או בערך מתי אודה לכם

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by berner,

חברים אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי בלוח אם מסוג אסוס NFFORCE2 לוח האם עובד עם הזכרונות ב DUAL . האם יש משמעות לסוג הזכרון הנדרש ==> אבקש המלצה אני רוצה לשים סמסונג 256*2 PC3200 או זהה של חברת GEIL אודה להתייחסותכם במיוחד לנושא העבודה של הDUAL בלוח ברכת חג שמח :neutral:

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  3. כפי שציינתי אני רוצה לזיכרון טוב ואיכותי שני סטיקים של 512 שיהיה עםפלטות קירור ועם תיזמונים נמוכים.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  5. Started by baruch28,

מישהו שמע על כרטיסי זיכרון מושקין? איך הם? מישהו אמר לי שהם מגרמניה. איך הם ביחס ל- קינגסטון?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  6. עם מישהו יודע כמה הזיכרונות האלה שווים אני ישמח לדעת.. ואני ישמח לדעת עם זה חנות בארץ שמוכרת תזיכרונות האלה?? ???\ תודה

7. Started by zam,

רק עכשיו גיליתי (טעות שלי לא קראתי את החוברת) שהוא עבד על 266 כל הזמן וזה במקרה כי הפעלתי את CPU-Z אז שמתי לב שהוא על 1066Mhz ולא על 1333Mhz. שיניתי את ההגדרה ב- BIOS והכל עובד טוב. אבל יש לי שאלה מישהו נתקל בעוד הגדרות ידניות כאלו?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב עם : לוח dfi lanparty ultra-d nf4 מעבד 3200+@2300 כרטיס מסך 8800 gts ספק 550W topower המתחים שאני רואה לאחר שחיברתי את כול החיבורים ללוח כולל mulax ומתח נוסף בצורת fdd הם: cpu 1.49v atx 12+ -11.71v nb+1.5v-1.47 atx+3.3-2.28 ldt bus 1.16v atx +5 -5.05v האם הם נמוכים? או בסדר? ואם לא מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. Started by asdasdasd,

הבאתי איזה סימולטור נחמד למחשב ......אני בא לחבר את הג'ויסטיק אין יציאת ג'ויסטיק בכלל :s05: אפשר לעשות משהו ? יש איזה מתאם משהו ? (זה ג'ויסטיק יישן לא USB כמובן)

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by gogober,

האם יש חשיבות לחיבור קווי הבס של הפלופי ללוח האם,בכלל אפשר לחבר אותום הפוך?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by m4a1,

הלוח אם שלי הוא: INTEL D915PCY אז ככה הכרטיס מסך שלי הוא X1950GT אמרו לי שלוח אם שלי הוא AGP אז בדקתי ולא יש לו PCI אז תגידו רגע יש מצב ל DUAL CORE ?? יש מצב שהלוח יתמוך?

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by zaroor,

האם אפשר להרכיב זכרון DDR2 533 MHZ בלוח שתומך DDR 400 MHZ ? האם ב- DDR2 מספר פינים שונה מה-1 השאלה נובעת משיקול מחיר שה- DDR2 יותר זול? בקיצור האם זה יעבוד ויהיה אולי ניצול עתידי ליחדת הזכרון ללוח אחר (הלוח כרגע בתושבת 478 עד 400 MHZ )

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by dadon,

שלום . רציתי לדעת איך הלוח אם בכלליות ( אני לא מתכוון לעשות oc וכו' ) : Gigaybyte GA-K8N SLI nForce4 SLI Motherboard והאם הוא מתאים ל sata 2 או להסתפק ב sata רגיל . ועוד שאלה קטנה על הדרך - מה עדיף wd או maxtor או משהו מומלץ אחר ? תודה .

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. Started by Aviv C,

האם הצ'יפים של הזיכרונות צריכים להיות דומים ב- CL שלהם?

15. זה מה שנותן cpu-z (תמונה מצורפת) האם אני לא יודע לקרוא את הנתונים או שיש משהו לא בסדר בהגדרה של הזכרונות ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  16. כפי שאני רואה המחירים צונחים כערף עין.. מה זה אומר לי שעוד שנה המחשב שלי שעכשיו קניתי אותו ב 4500 יעלה 1000 שקל?!

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by carman6,

אני מחפש לוח אם לאינטל בסביבות ה-500 שקל עד כ-700 שקל... קיבלתי ממישהו עצה לקחת ASUS C5B ב-670 ש"ח... אני צריך ממכם תגובות על לוח האם הזה ואולי כמה הצעות ללוחות אם אחרים משתלמים... אני רוצה שהמחשב הזה יהיה בעיקר למשחקים למרות שאני לא גיימר כבד... אני לא בטוח שמתוכנן OC... המפרט של המחשב הוא- e6420 nvidia 8600gt ספק- thenalteake 470w... תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35457 מעניין,למרות שאינטל שולטת בשוק הביניים וכמעט השוק הנמוך ובשוק הגבוהה, עדיין AMD מוכרת מעבדים בכמויות אדירות

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  19. Started by gshhar,

איך המעבד הזה ולאיזה מעבד אינטל הוא משתווה בערך. ראיתי שהוא משהו כמו 1800 MHZ? מה כל כך טוב בו?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  20. מעבד של INTEL לוח אם של ASUS זכרונות של OCZ מארז של ANTEC

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  21. שלום חברים יש לי בקשה קטנה, אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד, לוח וזיכרון בסכום של 1500 שקל בערך (יש מצב לחרוג ב- 100-200 שקל אם זה באמת יהיה שווה את זה). אני צריך ששלושת אלו יתיאמו לי לכרטיס מסך 8800GT 512MB של ג'יגהבייט מבחינת יכולת ניצול כמה שיותר גבוהה של הכרטיס. ממה שהספקתי לראות בפורום כדי לי ללכת על: Intel E4500 (בערך 650 ש"ח) Gigabyte P35-DS3L (בערך 550 ש"ח) לגבי הזיכרון אין לי שמץ של מושג במה לבחור... לגבי המעבד, אני בונה על לקנות לו קירור טרמלייק V1 (או שיש משהו יותר טוב באותו המחיר?) ולעשות לו OC ולכן הבנתי שלא צריך מעבד יותר מידי חזק וזה גם למה בחרתי ב- E4500. לא צריך לדאוג לגבי ספק כי יש לי כרגע ספק חדש של HEC 400W. קיצר מה אתם אומרים על זה? שווה להחליף את המפרט…

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by אבי11,

אשמח לקבל חחות דעת על לוח אם M963G של pcchips או אם יש למישהו המלצה או הצעה של לוח אם מקביל לו בתכונותיו ובמחירו. תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  23. אני קונה\מרכיב מחשב ורציתי לדעת מה דעתכם?האם הוא שווה? מחיר: 750 ש"ח הנה המפרט שלו, http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=771 המעבד שירוץ עליו: Intel duo E6300 תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by locdog,

הזמנתי מחשב ואני לא סגור על הלוח שלקחתי (P35C-S3), עדיין אפשר לשנות למה כדאי לשנות? GA-P35-DS3 GA-P35-DS3L GA-P35C-DS3R ????

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  25. כרגע יש לי Samsong DDR 512MB 400Mgz Brand אני רוצה לקנות Samsong DDR 1024Mb 400MHz CL3 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305631 האם זה מה שאני צריך והאם הם יעבדו טוב?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים