מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הי, נאמר לי כמה פעמים שאין צורך בזיכרון (800MHz (DDR2 או 667MHz עבור מחשב חדש עם +AMD 2x64 3600, ולוח אם תומך 800MHz כמו GA-M55plus-S3G, כאשר אין כוונה לבצע OC. אפשר לקבל הסבר למה?
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הנושא בערך מסכם את זה. אני שואל בשביל חבר שלי.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי התקציב שלי לקניית לוח חדש עלה...הייתי רוצה לדעת (הוא עומד על 500 שקל*) + ( הבחירה שלי לעכשיו לפי ההמלצות שלכם היא nf7 רגיל*) האם שווה להשקיע עוד 120 שקל ולקחת את ה AN7 שעולה 618 שקל... או לקחת את ה NF7 sl שעומד רק 50 שקל מעל התקציב שלי... וכמובן שהלוח ל OC כמה שיותר הרבה למעבד xp 2500 נעול. ועוד שאלה מה לוח הכי חדש של epox למעבד שלי?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
או בגרסא לא מקוצרת ... לפני כמה שנים קניתי מחשב ששמש אותי בצורה נפלאה, המעבד AMD XP 3200 ולוח אם של DFI - LANPARTY UT nF4 Ultra-D. לאחרונה קניתי מחשב חדש (בעזרת הפורומים כאן אפילו) וראיתי שהSocket 939 עוד לא מת, ובכ500-600 שקל אני יכול לקנות מעבד חדש.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי תומך בסדרת הFX החדשה ועל איזה מעבד אתם ממליצים לHTPC (כל פי האתר של DFI לא אמורה להיות שום בעיה, אבל זכור לי במעורפל שכשקניתי ואתו היתה מגבלה של XP 3800 או משהו כזה, מה שהיה הכי חדש אז בשוק) תודה!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי מידי פעם המחשב שלי פשוט מתכבה ללא התראה. וכשאני מפעיל מחדש אני נכנס לביוס ורשום לי 69 מעלות. כשאני מפעיל את ה SPEEDFAN המחשב לא מתכבה אבל התוכנה מראה עליות וירידות בלתי מוסברות בטמפרטורה. לפעמים הטמפרטורה מראה 80 מעלות ואני לא מבין מה קורה פה. אנא בבקשה עזרו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מהחברות מייצרות זיכרון ברמה הכי גבוהה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
(דרך אגב למי שהולך להגיד לי תסתכל בגוגל אני עשיתי פשוט אני מעוניין במידע קצת יותר עדכני) השאלה בכותרת איזה לוח עם pci-e ו agp8x כדי שאני יוכל לשדרג בעתיד הוא טוב בשביל סוקט 775 של אינטל? אני מתכוון איזה מהם הכי משתלם והוא תמורה למחיר ביצועים וכו' חשבתי על מעבד 930 של אינטל כפול ליבה עכשיו שאני רואה שהמחירים יורדים האם כדאי לחכות לקונרו במקום? כי אני חושב שהמחירים שלהם הדגמים הכי נמוכים אפילו יהיו גבוהים אז אני לא בטוח
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איך הזכרונות האלו : http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=647
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שימושים:הפעלת תוכנה בודדת העוסקת בחישובים למיניהם העובדת ברצף לא מיועד לריבוי משימות,לא מתוכנן oc,לא למשחקים ההתלבטות בין e8500,q9450 מה עדיף בהתחשב בשימושים ובהתחשב שמהירות העיבוד היא הנקודה הקריטית ביותר האם כדאי גם לחשוב על לוח+זכרונות ddr3?השיפור משמעותי? האם במקרה זה 9450 עדיף או דווקא 8500 עם מהירות שעון גבוהה יותר? על הדרך,חשבתי גם על דיסק רפטור להגברת המהירות(לא לאכסון המידע) אבקש את חוות דעתכם
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ראשית רציתי לומר שאם זה לא המקום המתאים לפרסם את האשכול הזה אנא מהמנהלים העבירו אותו למקום הנכון. יש לי מעבד E8500 3.16GHz עכשיו בדיוק אתמול פירמטתי את המחשב, Windows 7 64 bit. עכשיו ראיתי שכתוב לי בComputer ב Properties שהוא 3.16GHz ורשום ליד 2.83 הינה תמונה: אוקי השאלה שלי היא, האם זה כך כי משהו במעבד לא בסדר (כמו משהו בביוס שהשתנה) או שאולי פשוט זה ככה בווינדוס 7 והוא רושם כמה הוא מנצל באותו הרגע וברגע שהוא נכנס למאמץ רב יותר כמו משחקים הוא מעלה את הקלוקים ל3.16GHz באופן אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
טוב, גם לפני כמה ימים אמרתי שאני מתכנן.. אבל ההודעה ירדה כמה עמודים. אז שוב, למישהו יש המלצות? אני מעונין לקנות 1GB זיכרון בכרטיס אחד... תקציב 1300 עדיף פחות, וזה בכרטיס אחד כי יש לי רק עוד יציאה אחת, השניה בשימוש עם 256 של DDRAM, תודה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה היתרונות בזה?מה החסרונות בזה?האם זה נותן ביצועים גבוהים יותר?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
1-האם הוא יותר טוב מDDR1?ובמה? 2-האם הוא משפר תביצועים של המחשב במשחקים? 3-האם הוא יעבוד במחשב שלי? Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4S8X-X (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 648 System Memory 512 MB (DDR SDRAM)
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יסביר לי כמה בדיוק חשובה מהירות הזיכרון, ולמה זה נתפס ככזה לא חשוב וההבדלים במחירים בין זכרונות במהירויות שונות מזעריים.. מעניין אותי בעיקר איך המהירות משפיעה על משחקים ??
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש משהו שמעניין אותי שלא כך הבנתי מקריאה מכתבות וסיקורים לגבי ריבוי הליבות. במעבדים של היום כידוע יש יותר מליבה אחת בוא נדבר על מרוטבעי ליבה ה Q או הפינום יש לכל מעבד 4 ליבות בואו נגיד שכל ליבה פועלת ב 2.0GHZ אם נקח תוכנה שלא מבינה בכלל מה זה ריבוי ליבות , ונותנים לה TASK מסויים האם העיבוד יתבצע כאילו על מעבד חד ליבתי 2.0GHZ ואותה תוכנה משתילים לה קוד שתבין לעבוד במקביל ב 4 ליבות , האם עכשיו התוכנה תבע את ה עיבוד במהירות כפול 4 משעשתה קודם , הרי שעכשיו 4 מעבדים 2.0GHZ מבצעים את העיבוד ביחד !! ולבסוף האם ה VISTA תומכת ביותר מ4 ליבות !?? והאקס פי SP2 ??
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ לזכרון ויש לי כרטיס זכרון תואם מתאים של 256 מגה בייט אני יכול להוסיף לו כרטיס נוסף גם של מ256 מגה בייט אבל שתומך ב-400 מגה הרץ? עוד שאלה באותו נושא: אני יכול להכניס לאותה הסיטואציה כרטיס זיכרון שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ אבל שהוא 512 מגה בייט?(זאת אומרת שונה מ256 מגה בייט) אני מקווה שלא בילבלתי אותכם תודה : )
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה יותר טוב... 1. מעבד אטלון 64 2800+ לוח אם ASUS K8V או ג'יגה בייט הזולים.. וזכרון 512 של סמסונג. PC3200 או.. מעבד XP2400 לוח של איפוקס 8RDA וזכרון של טווונימוס 500 מה"ץ בקשר לאטלון 64.. 2800 זה טוב..? איזה לוח יותר טוב אסוס הזה או ג'יגה בייט (רק רק משני אלה)
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9048#detailed מדובר פה בקיט של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 2 ג'יגה? לא ממש הבנתי.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני קונה את הבנדל הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2840&catcode=222 ואני רוצה לדעת איך הזיכרונות שלו תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העקרוני בין הטכנולוגיות HT ו Dual Core כי שמתי לב שבמעבדי dual core אין Ht וגם הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם? עידו
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר וניסה את העדכון של אינטל (IAA) על ווינדוס XP? בקישור הזה: http://www.intel.com/support/chipsets/iaa/ מוצגים נתוני שיפור יפים, אבל האם המידע והעדכון רלוונטי גם לדיסקים קשיחים מסוג SATA? תודה ולהת', מיכאל
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש ברשותי DUAL CHANNEL 2*256 PC3200 400 MHZ DDR וזאת הבעיה 3-3-3-3-8 :-[ :-[ :-[ יש לי מחשב מצוין רק הבעיה היא הזיכרונות... מה אתם ממליצים לי לקנות? בגבול ה 1000 שקל כי אני עושה TRADE IN ויכול לקבל כ 350 שקל על הזיכרונות שלי דרך הטכנאי שלי....
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
רציתי בהתחלה לקנות את IC7 אבל חבר שלי אמר לי שהוא לא כל כך טוב יש הגבלה במתחים לזכרונות והוא לא מראה טמפרטורות מדוייקות אני צריך אותו לOC חשבתי אולי על Asus P4P800 Deluxe (צ'יפסט 865) כדאי??
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-