עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DREDON,

רשמתי את אותה הודעה בפורום תמיכה טכנית כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. Started by rami135,

אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית בעקרון - כמה שאלות לגבי הצעה שקיבלתי: מעבד: בין AMD2500 לבין AMD 2600 המליצו לי ללכת על 2500 מהיר יותר? לוח אם למעבד AMD - המליצו לי ללכת על GIGABYTE בטענה שהם הכי טובים ל- AMD - דגם GA7N400L - דעתכם?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by 8dsim,

הלוח AN7 ל ABIT תומך בATA ולא רק בSATA ? בבקשה תענוה זה חשוב לי . תודה סתיו.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  4. מעוניין לקנות לוח אם , מעבד AMD וזכרון 512. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, ומשחקים. חשבתי לעשות לו אובר קלוק קל אחרי שהוא ייתישן. את המחשב שיש לי אפשר לראות במפרט מחשב, את שאר החלקים אני משאיר חוץ מכרטיס קול כנראה כי בטח בלוח אם שתמליצו לי יהיה כרטיס קול יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, וכרטיס רשת תרשמו אם יש ONBOARD. וגם חשבתי ללכת על המארז 6919 עם הספק 300 ואט של HEC. אני גם רוצה גוף קירור שקט ויעיל שיקרר לי את המעבד, האובר קלוק יהיה אובר קלוק קל אם בכלל כי אני לא בטוח שהולך להיות אובר קלוק. התקציב שלי 2300 ש"ח, אני רוצה את ההכי טוב, התקציה גמיש, אם אפשר לקנות משהו טוב ואיכותי במחיר פחות מזה אז סבבה, ואם צריך יותר אפשר אבל לא הרבה מעל התקציב. תודה! מקווה שתעזרו לי בבחירת החלקים…

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  5. Started by I.Robot,

שלום. אני מתלבט בין שני לוחות אם, abit kv7 ו abit NF7 הראשון מבוסס KT600 והשני nForce 2. מי מהם עדיף? אני מתכוון להוסיף אותם למערכת עם שתי סטיקים של 256MB DDR, אתלון 2200+, GF4MX400 והארד דיסק 120GB 8MB CACHE של WD.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by gshhar,

אם אני אעשה עידכון לביוס שלי (אסוס A7N8X) מה זה יתן ואיך אני עושה את זה? זה מסובך?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. Started by ran123,

אני רוצה לקנות תמעבד הזה או תמעבד 3400 של אינטל השאלה שלי מה כדי לי ללכת אמרו לי בחנות שאינטל הרבה יותר טוב לAND יש תקלות וכל זה שאוברקלוניג יהיה קטו לעומת אינטל בקיצור זבלו לי תמחו יש לטענות אלו בסיס ואם AMD יותר חזק

8. מדובר בלוח ASUS P5K 775 מי שיכול לתת עליו פרטים והאם שווה לקנות אותו (המחיר בחנות 717 שקל ללא מע"מ כלומר 828 שקל עם מע"מ לאחר הנחת מזומן) תודה מראש לעונים

9. Started by Faust,

טוב אז ככה מה נותן ביצועים טובים יותר? מערכת אינטל עם 1 גיגה ראם ללא דואל צאנל או מערכת AMD עם דואל צאנל אבל 512

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  10. שלום לכולם.. לפני שנה קנתי מחשב עם 2 זיכרונות DDR 256M 400MHz של Kingston היום קניתי עוד 2 זיכרונות זהים DDR 256M 400MHz של Kingston סה"כ קודם היה לי 512 מגה זיכרון ועכשיו יש לי ג'יגה.. בכל מקרה.. מיד אחרי שחיברתי את הזיכרונות נכנסתי לתוכנת האוורסט כדי לבדוק שהכל תקין.. כמובן שבשתי הזיכרונות הישנים מצויין שהחברה היא Kingston אבל בשני הזיכרונות החדשים רשום שהחברה היא Mosel Vitelic !!! הזיכרונות ניקלטו במחשב ועובדים ואכן יש לי עכשיו 1 ג'יגה, אבל קניתי זיכרונות של Kingston, עם אריזה של Kingston ויש אפילו מדבקת אחריות של Kingston על הזיכרונות.. אז למה האוורסט מזהה זיכרונות של Mosel Vitelic ??? מי אלה בכלל Mosel Vitelic ?? ייתכן שעבדו עליי והכניסו זיכרונות אחרים לקופסה עם מדבק…

11. יש לי את הרכיבים הבאים ddr 400, r9800pro. אני מחפש לוח שיתאים לרכיבי האלו, בנוסף שיתאים למעבד amd 64 socket 939. קיים כזה דבר? ואם כן על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  12. הלוח הנ"ל אינו תומך בדואל צ'אנל ... האם זה מיותר לרכוש זכרונות 2X2048 שבאים בקיט 1 ואפשר להסתפק ב 2 שבאים בנפרד? זה יוצא יותר זול...

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. Started by The MHz,

שמעתי יש תוכנה לבדיקת התקינות של הזיכרון או משו כזה... יש כזה דבר? איך אני בודק איזה זיכרון יש לי? כמה עולה זיכרון טוב? נגיד 512 DDR? תודה!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  14. Started by Timewalker,

עקב לחצים של אינטל ה RD600 של ATI ייוצר אך ורק על ידי DFI (שלא נכנעו). סביר להניח שנראה את הלוחות האלה בארץ בעוד כחודש וחצי. מעניין מה יהיה המחיר... http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4053

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. האם יש הבדל ממשי בינהם ? שניהם הבנתי תומכים קונרו

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by noexit,

יש לי שאלה קצת טפשית, איך נראה המעבד והיכן הוא נמצא בכל המארז? זאת אומרת כאילו על הלוח אמ, ליד הזיכרונות וכ"ו. תמונה של מעבד תוכל לעזור.

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  17. שלום רב, אני משתמש בזכרונות של מושקין רמה 1 וכרגע הם מוגדרים על מתח 2.7V ללא אוברקלו' עם תיזמונים CAS 2.5-3-3-7 נראה לי. האם המתח גבוה מדי? כדי להוריד אותו ל2.6V? המון תודה לכל המגיבים! 8)

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. לפי מה שהבנתי כאן http://www.tgdaily.com/2006/04/14/intel_quad_core/ אינטל מתחננים להוציא אכיטקטורה חדשה כבר ב2008! הקלוורטון יצא בQ1 07. זאת אומרת שתהיה לו שנה אחת בשוק לפני צאת הארכיטקטורה החדשה. הקלוורטון יהיה לא יוצר משני מעבדי Core duo על PCB אחד ויהיה מתוכנן למשבי HIGH END או לשרתים. גם כן כתוב שאינטל לא רוצים להכניס את המרובעי ליבה כ"כ מהר לשוק כמו שהם דחפו את כפולי הליבה מכיוון שלמתכנתים גם ככה קשה מדי להפוך את התוכנות לכפולי ליבה.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  19. אני מתכנן בניית מערכת משחקים. אני לא מתכנן שום אוברקלוקינג. בהתחשב בנ"ל, האם יש טעם לבחור בלוח אם מבוסס 965P של אינטל, או שכדאי לרדת ל945P גם הוא של אינטל. (למיטב הבנתי, כל ההבדל ביניהם הוא מבחינת תמיכה בזיכרון DDR2 800MHZ). האם ישנם הבדלי ביצועים משמעותיים בין הלוחות מבוססי הצ'יפסטים הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  20. Started by dani44,

בקרוב מאוד אני מחליף זיכרון למחשב,והלוח אם שלי תומך עד 667 MHZ אז רציתי לשאול אותכם איזה חברה הכי משתלמת לקניית הזיכרון? אני רוצה לשים 2GB 2 סלוטים של ג'יגה. שמעתי מושקין זאת חברה טובה,אך אין לה זיכרון במהירות 667,ורצוי שיהיה גם במחיר נורמלי של עד 250 +- . תודה

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by tfo,

שלום יש לי EPOX 8KDA3J ולצערי הלוח הזה לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR, יש לי: OCZ DDR 512MB 400mhz R2 PERFORMANCE SERIES והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לקנות עוד 512 או להחליף את הנוכחי ב 1024 (אני גם ככה לא עושה OC וזאת הייתה טעות שקניתי אותו)? אם כדי להחליף איפה אפשר לעשות את זה ?

22. Started by yoahe,

במחשב AMD למה אין DDR2 ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. Started by NI4NI,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס אינטל בתקציב בינוני-נמוך (עד 6000 שקל) ואני צריך קצת סדר במעבדים. ראיתי שבגדול יש 4 סוגי מעבדים: P4-M רגיל, סנטרינו, דותן ו CELERON-M. מה בעצם ההבדלים ביניהם ? את הסנטרינו והדותן ראיתי רק במהירויות נמוכות של 1.3-1.5GHZ לעומת ה P4 שהגיע גם ב 2.4GHZ. מצד שני ה CACHE שלהם גדול יותר. במי כדאי יותר לבחור ? מה ההבדל בין דותן לסתם סנטרינו ? האם הסלרון הנייד עלוב כמו הסלרון הרגיל או שהוא שווה בדיקה ? יש לציין שאני הולך להשתמש במחשב בעיקר בבית כך שלא נורא חשובים לי חיי סוללה ארוכים. כמו כן אני רוצה להיות מסוגל להריץ על המחשב משחקים (גם אם לא מהדור הכי אחרון) וקומפילציות.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by bluemail,

יש לי שאלה אם יש אפשרות להחליף רק את שבב הביוס כדי להתאים את הלוח למעבד חדש . אני מתכוון ממעבד של 533 ל 800 בלבד

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  25. השאלה בכותרת? אני מדבר על 975X, 965,945. האם יש פרטים? כי שמעתי שהוא יתאים לסקוטים של קונרו אבל לא יודע אילו. תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.