עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nivzion,

שלום רב!, אבקש דעת מומחים לגבי הלוח אם הזה: Gigabyte GA-M61VME-S2 nForce 400 AM2 תראו כאן את כל הפרטים: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11219 אני משלב אותו עם מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt ועם זכרון: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ ועם הרדיסק: Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS מה אתם אומרים? קניה טובה? מישהו יכול קצת לספר לי על הלוח אם הזה? כל מיני פרטים שכדאי לי לדעת? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  2. אני יודע איפה בביוס מורידים תזמונים, אבל איך אני בודק שהכול עובד כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by Moty_p,

מה חדש במעבד של אינטל (אינטל פנטוים D) למה הם קוראים לו D ולא 4 רגיל? ואיזה סוגים יש למעבד הזה?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by abcdjkh,

אני מתלבט בין כמה סוגי זכרונות מתכנן OC לא מטורף. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 עולים 300 ש"ח (ל2BG) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=13 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 זה 4GB א. האם יתכן שזכרונות 800MHZ יהיו מהירים יותר מ1000MHZ (כי הם יותר איכותיים או משהו?) ב. מה מבין אלו שלמעלה עדיף?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  5. Started by Aviv C,

האם הצ'יפים של הזיכרונות צריכים להיות דומים ב- CL שלהם?

6. זה מה שנותן cpu-z (תמונה מצורפת) האם אני לא יודע לקרוא את הנתונים או שיש משהו לא בסדר בהגדרה של הזכרונות ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  7. מה הגרסאות האלו בידיוק? הבנתי שהמכפלה פתוחה. אבל לא הבנתי כך אפשר להגדיל את התדרים בהרבה? שמעתי שרק בגירסאות אלו של החברות AMD ו INTEL יש אפשרות להגדיל את התדרים ישירות ולא דרך הלוח אם. הם זה שווה? למשל 6400+ BLACK EDITION שעולה 900+- האם הוא שווה ביחס למעבד של INTEL E6750? האם הOC שלו יהיה ענק? או ברמה סבירה?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by simla101,

הממ אני מחליף את המחשב לדואל קור 2.8 ואני מתלבט בבחירת הלוח... חשבתי על זה ASUS P5LD2 LGA775 מ-KSP ב-770 שקל מה אתם אומרים? בתקציב הזה (משהו כמו 700-800 שקל לא בא לי להשתגע) ניתן לקנות משהו יותר טוב? ראיתי אביט AL8-V ב-700 שקל שדיי מצא חן בעיני אבל יש לו רק ערוץ IDE אחד שזה בעייתי... אה ואם אני כבר שואל אז כמה אחוזים (פחות או יותר יותר או פחות) הבדל יש בין שימוש בזכרונות DC לSC?

• 9 תגובות
    • 501 צפיות
  9. כפי שאני רואה המחירים צונחים כערף עין.. מה זה אומר לי שעוד שנה המחשב שלי שעכשיו קניתי אותו ב 4500 יעלה 1000 שקל?!

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by carman6,

אני מחפש לוח אם לאינטל בסביבות ה-500 שקל עד כ-700 שקל... קיבלתי ממישהו עצה לקחת ASUS C5B ב-670 ש"ח... אני צריך ממכם תגובות על לוח האם הזה ואולי כמה הצעות ללוחות אם אחרים משתלמים... אני רוצה שהמחשב הזה יהיה בעיקר למשחקים למרות שאני לא גיימר כבד... אני לא בטוח שמתוכנן OC... המפרט של המחשב הוא- e6420 nvidia 8600gt ספק- thenalteake 470w... תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  11. Started by AviBsH,

עם כל הנושאים שנפתחו על זה, עוד לא הגעתי להחלטה חד משמעית... אל תציעו לי ללכת על DS4 כי זה לא בתקציב. עכשיו, DS3 או DFI? תשובה עם פירוטים =] תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35457 מעניין,למרות שאינטל שולטת בשוק הביניים וכמעט השוק הנמוך ובשוק הגבוהה, עדיין AMD מוכרת מעבדים בכמויות אדירות

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. Started by nottheguy,

דבר ראשון, אחלה פורום. רואים שמדובר באנשים רציניים שמבינים עניין. אז ככה, יש לי MB ישן עם ציפסט GB450 של אינטל. מעבד 1.3G וזכרון 256 RDRAM. על פי האתר של אינטל, לוח האם תואם למקסימום מעבד 2.0 עם 256KBIT. השאלה היא איפה אפשר להשיג מעבד כזה? בטח אי אפשר, אז השאלה היא על איזה שילוב MB -מעבד-מארז (1200~ ש"ח) אתם ממליצים ככה שאני אוכל להעביר את שאר החומרה (כולל הזכרון RDRAM אם אפשרי)? תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by vaknin,

מישהו יכול לעזור לי אולי מה זה הכרטיס מסך הזה Intel® 82845G Graphics Controller ואם אני יכול להוריד לו עידכון או משו כזה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by selon1,

תודה לכולם

16. Started by ?redrum?,

עם כרטיס מסך משולב עם יציאת s-video לhtpc זול לא משנה לי 939 או am2 שעול בסביבות ה300-400 שח תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by kobi3211,

למה שאני עושה RESTART למחשב רשום לי שמהירות המעבד היא 2.4GHZ ושאני בודק בתוכנה CPU-Z או EVEREST הוא רושם לי 1.8GHZ לאן נעלמו 0.6GHZ ? תודה

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by amit71,

מה זה HDMI header בלוח אם ? האם זה מחבר HDMI או שצריך חלק נוסף אם מהו וכמה עולה אני מעוניין בלוח אם עם HDMI תודה

19. Started by p1mp,

שלום, קיבלתי היום את הסטרייקר שלי בשמחה רבה וניגשתי לעבודת החיבורים. ללוח קיימים חמישה חיבורי מאוררים אופציונלים בנוסף לשלושת החיבורים הרגילים (CPU, CHASIS, PWR) לשלושה מהם גם קיימים חיבורים לחיישני טמפרטורה... השאלה הראשונה היא: האם לחבר את מאוררי המארז (Antec Ninehundred) אל החיבורים של הלוח בהתחשב בעובדה שלמארז ישנם 5 מאוררים כאשר ארבעה מהם 12ס"מ ואחד של 20ס"מ? שאלה שניה: האם ישנו איזה שימוש טוב לחיישני הטמפ' של הלוח ? והאם אפשר לדחוף חיישן בין הגוף קירור למעבד בשביל לקרוא טמפ' מדוייקת ואנאלוגית של המעבד ? פרט למעבד מה אפשר לעשות עם שלושה חיישני טמפרטורה שסתם תלויים באויר ? (אני מדגיש שהם אופציונליים) תודה רבה :s05:

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by t_elad,

טוב אני לא מבין גדול וניסיתי להבין אבל אני מעדיף שתגידו לי כי לא הצלחתי כל-כך יש לי במחשב עכשיו 256 זיכרון הוספתי תמונות כדי להראות איזה מחשב יש לי: אני רוצה להעלות את הזיכרון ל ג'יגה אבל אני רוצה לקנות מחשב בעוד כמה חודשים. ואני רוצה לדעת איזה זיכרון אני יכול לקנות שיהיה מתאים גם למחשב החדש אם או כשאקנה. או שאתם לא מציעים לקנות ג'יגה אלא 2 של 512 מגה . והאם אני יוכל להוסיף את ה-256 שיש לי לג'יגה שאקנה? והאם המחשב שלי יוכל לשרוד עוד הרבה זמן אם אוסיף לו את הזיכרון והרד-דיסק נוסף (עכשיו רק 40) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by wrecker,

יש לי 3 סוגי זכרונות 1 256MB 266MHZ 2 256MB אני חושב שהוא 333MHZ או שהוא 400 אני לא זוכר 3 512MB 400 MHZ אני חושב שהלוח אם שלי תומך עד 333 אני לא בטוח בזה (A7S333) אז רציתי לדעת מה יותר מומלץ לי, מה יותר מהיר? לשים 768MB 333MHZ או 1024MB 266MHZ? או שבכלל רק את ה512 בתקווה שזה יעבוד על 400MHZ... יש אפשרות לבדוק עד כמה הלוח שלי מקבל? הרבה שאלות אני יודע חח תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  22. יש לי לוח אם די ישן כבר היום Gigabyt Ga-k8n-sli עם צ'יפסט nforce 4 של נווידיה. אומנם המחשב שלי ישן אבל אני חושב שאם אני אוסיף כרטיס מסך חדיש הוא יסחוב את רוב המשחקים בצורה סבירה. שאלה? האם לוח אם זה יתמוך בי בסדרה ה 8XXX של NVIDIA? התוגבה של Gigabyte שקיבלתי היא שהוא אמור לתמוך בכל כרטיס עם PCI-E אבל מומלץ לנסות קודם לפני הקניה(תודה באמת על העצה המועילה :-\). כיום יש לי Athlon 3700+ (2.2GHZ oc to 2.7 GHZ) 4x512mb corsair pc3200 with CL2 EVGA 6600 GT. with ZALMAN VF700 ולא אני לא מתכוון להחליף אף חלק אחר במחשב. האם זה אפשרי? כרטיס מסך חדיש על לוח אם ישן? יאללה כל המומחים תעזרו לי אני לא רוצה סתם לקנות כרטיס ולגלות שהוא לא עובד מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  23. Started by lipact,

בוקר טוב. הזמנתי אתמול מחשב, אבל לא החלטתי על לוח אם, אצטרך להודיע לו מה החלטתי.. אמרו לי ש Abit יותר מהיר ואין הבדלים בשאר, ויותר זול. מדובר בלוח : Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 או זה : GIGABYTE GA-P35-DS3L

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by metoh,

האם הלוח הזה http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm תומך בSATAII ? באתר הרשמי זה לא ברור במיוחד, בנועה-מחשבים כתוב שכן. אז אם אני אקנה את הלוח הזה ואחבר לו דיסק קשיח SATAII, מה יקרה?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  25. נא עזרתכם ללוח אם עבור E6300 עם זכרון בגודל פעמיים 512 למחשב המיועד למשחקים לא כבדים ( כרטיס מסך דומה ל X1300 האם יש המלצות ומחירים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.