עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לפי theinquirer, http://www.theinquirer.net/?article=11785 המעבד יצא שנה הבאה עם 64 ביט ובמהירות 5 ל 7 גיגה הרץ ( :). וכאמור חיבור אחר: LGA 775 pin socket יש התרשמות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Fkl0ster,

זהו לוח nForce3 150 למעבדי את'לון 64 (לא FX) סוקט 754: לינק למידע באתר ג'יגהבייט: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Pro.htm ביקורות אמורות לצוץ בקרוב...

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by eXaLT,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד amd 2800+ וכרטיס מסך ATI Radeon 9600pro! איזה לוח אם הכי מתאים? תודה מראש, eXaLT

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by danvis,

מחפש לוח אם שעובד הכי טוב עם כרטיס מסך של איי טי איי רדון 9600

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  5. הגיע לי המחשב הזכרונות עוד לא הגיעו, אבל זו לא הנקודה. קיבלתי את המחשב והכל רק המדבקה המקורית של המעבד לא הגיעה איתו זאת שכתוב עליה:"INTEL INSIDE". זה אמור להדליק לי נורה אדומה?.

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by leopold,

אני עומד לשדרג את המעבד במחשב שלי ל athlon xp 2600+, אני הולך לייעד את המחשב למשחקים. לשם כך אני צריך לקנות לוח עם חדש (מפני שעכשיו יש לי לוח אם למעבדי אינטל). אני מעונין לקנות לוח אם מסוג ASUS או Gigabyte. יש בידי בסביביות 500 ש"ח לקניה זו. אני לא יודע מה לבחור משום שאיני יודע מהם התכונות שיש לשים אליהם לב כשקונים לוח אם ומהי משמעותם. עיזרו לי בבקשה לבחור את הלוח אם המתאים למחשב משחקים במחיר 500 שקל.

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  7. יש בעייה חמורה בכל סדרת הלוחות של ABIT! החל מIS7 ועד IC7 וכל מה שביניהם (כלומר גם IS7-G וIS7-E וכו'). אני חושב שגם ללוחות לAMD כמו ה NF7 יש את הבעייה הזאת. (לא בטוח) ABIT לא מגיבה בכלל לבקשות הרבות והנשנות של אנשים מרחברי העולם. הבעיות: רעשים סטטים באודיו ובעיקר במיקרופון, כשמגביהים את הכניסה של המיקרופון שומעים רעשים סטטיים חזקים! החלפת כרטיס קול אינה פותרת את הבעייה ואפילו על כרטיס קול אחר ימשכו הרעשיים הסטטים על הכרטיס האחר, והכרטיס קול שאתה שם בלוח עלול להידפק!! אני קניתי לוח *חדש* של ABIT, ראיתי את הבעייה ופניתי לחנות ואמרתי להם שיחליפו לי את הלוח בגלל שיש בעייה בלוח הם החליפו לי את הלוח לאחד חדש לחלוטין ועדיין יש את אותה הבעייה בדיוק! תקראו את התראד הזה: http://foru…

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by e-d-a,

לאחר סיבוכים רבים והרבה חלקים שנשרפו (הארד דיסק לעזאזל!!! חומר של 8 חודש!, כרטיס מסך אני עכשיו עם אחד עלוב וצורב) הגיעו לי כל החלקים החיונים להפעלת המחשב (חוץ מהכרטיס מסך אז לא נשחק חודש ביג דיל) הגיע לי גם שתי סטיקים של הזיכרון שהזמנתי אבל אני לא בטוח שה-dual ddr פועל איך אני יכול להיות בטח???

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by Gnome,

חבר שלי מתישהו קונה מחשב חדש והוא רוצה לדעת האם הוא יכול לשים זיכרון SDRAM שיש לו ביחד עם ה DDR שיהיו לו. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  10. שלום ושנה טובה לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד, ויש לי התלבטויות שעושות לי כאב ראש לא קטן. ההתלבטות לגבי המעבד נפתרה, לאחר שראיתי שאינטל גורמים לחריגה משמעותית מהתקציב, אז הלכתי על AMD. הדבר שגורם לי לכאב ראש הכי גדול הוא הלוח אם. שלושה אופציות עומדות על הפרק- הAbit Nf7-sl (שמרבים להמליץ עליו פה), ה Epox 8RDA3+ וה Gigabyte GA-7n400 pro2. חשוב לי לציין שאני לא מתכנן אוברקלוקינג כרגע, אז הפונקציה הזו פחות חשובה. הבנתי שהAbit הוא המוביל בOC, האם זה היתרון היחיד שלו על האחרים או שיש הבדל גם בביצועים? כי שמתי לב שאין לו שום דבר מיוחד להציע, לEpox יש Dual lan, לGigabyte יש גי'גה lan ולAbit אין שום פיצ'ר מיוחד (או שמא מישהו יכול לפקוח את עיני). ולשאלה העיקרית- א…

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by waizman,

האם ההבדל רק בתזמונים? למה זה מצדיק הבדל של כ 150 שקל? תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by pudi,

הייתי מעוניין לדעת איך אתם מעריכים את לוח האם הזה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by ofir123,

פעם אחת בחיי עידכנתי ביוס במחשב של אחי ועכשיו אני זוכר חלקית לעדכן אז אם דילגתי על משו תגידו לי. יש לי לוח של גיגה בייט 7vtxe עם דואל ביוס, ניסיתי היום לעדכן את הביוס אבל לא ממש הלך לי נכנסתי לביוס (DEL) ולחצתי F8 כדי להיכנס לדואל ביוס/Q-FALSH שמה לחצתי על lOAD MAIN BIOS FROM FLOPPY ולחצתי אינטר, אבל הוא לא הגיב לי בכלל! איך אני מעדכן את הביוס? יש לציין שהביוס על דיסקט.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by RusTy,

עם מעבד של אי אמ די 2500 חיברתי הכל לוח אם והכל עכשיו , המעבד עובד במגה הרץ של 1100 מה קורה פה ?!?! יכול להיות שעשו לו דאוןקלוק ? משהו כזה כאילו ההיפך מאובר קלוק ?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by Stranger,

שלום לכולם, לפני שבוע ומשהו הזמנתי מחשב. כל החלקים הגיעו אך הזיכרון לא הגיע כפי שציינתי הזכרון העתוד להיות : מושקין LEVEL 1 לא הגיע במשלוח. החנות שמוכרת לי הציעה לי זכרונות עד שיגיעו הזכרונות שלי. האם יכולה להיות בעיה להחליף את הזכרונות אחר כך כאשר הזכרונות שלי יגיעו? כלומר אחרי שאני כבר יתקין ווינדוס והכל ואז פתאום אני יחליף את הזכרונות, לא תהיה בעיה כלשהי?? אני מציין שאני הזמנתי שתי סטיקים של 512 והם מצאיאים לי לבינתיים אחד של 256. לא תהיה בעיה להחליפם ברגע שהמושקינים יגיעו?? תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  16. שלום אני מתכוון להרכיב לעצמי מחשב חדש וחזק שמיועד לעריכת וידאו, בחרתי כרטיס מסך ואת כל שאר החלקים והדבר שאני הכי מתלבט בו עכשיו הוא לוח האם, איזה לוח אם נחשב הכי טוב היום בשוק? איזה חברה הכי אמינה ולאיזה חברה יש לוחות אם עם הביצועים הכי טובים? חשבתי על אינטל או אסוס...

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by Pumpkin,

פירקתי את המעבד כדי להרכיב לו קירור חדש... וגיליתי שעל המעבד יש מדבקה של האחריות (מעבד אינטל) שטח המדבקה תפס משהו כמו 25 אחוז מהשטח של המעבד, הסרתי את המדבקה כי לדעתי הפלסטיק שהיא עשויה ממנו יפריע להעברת החום להיטסינק, ויש לי כמה שאלות... גם לכם יש את מדבקת האחריות על המעבד? השארתם אותה שם? היא מפריעה להולכת החום? ומה יהיה עכשיו עם האחריות שלי? (אמורה להיות לכל החיים אז למה צריך את המדבקה?) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Vortex,

סתם ככה, הלך. איזה לוח זול אתם ממליצים בשביל Pentium 4 1.7GHz סוקט 478 עם זיכרונות SDR שיש לי ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by nadnad,

קניתי את המחשב שלי ביחד עם זה לפני שנה וחצי, ובדקתי ב My computer (דרך לחצן ימני) והמהירות הייתה 1500 משהו כזה (1.5 Ghz) לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בכרטיס מסך והחליפו לי אותו, ולפני כמה ימים אני בודק אותו דבר ב my computer ואני רואה שזה 1150 (1.15 Ghz) יכול להיות שהחליפו לי את המעבד? יכול להיות שזה השתנה כי היה לי 98 ועכשיו XP? יכול להיות שזה סתם בעיה? או שהחליפו לי מעבד בלי ידיעתי! תודה, יוני. ד"א מה המהירויות הרגילות של המעבד הזה? 1500? תודה לעונים. טוב עכשיו בדקתי באתרים וראיתי שזה 1500 ואצלי זה 1150... מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Moo,

רציתי להתיעץ לפני שאני מחבר את הUSB הקידמי ללוח כי הבנתי שזה מסוכן. יש לי לוח גיגהביט GA-7VRXP מארז Compucase CI-6919 ככה החיבור של הUSB על הלוח: והפינים שיוצאים מהמארז הם: V0 V1 D1+ D1- D0+ D0- GND GND תוכלו לעזור לי ולהסביר לי את ההיגיון בUSB תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by אוריפ,

קראתי באתר של HOTHARDWARE.COM שהביצועים שלהם שווים ולעיתים הפנטיום מתעלה על האתלון (אני מדבר על פנטיום רגיל לא EE). אתם חושבים שכדאי בכלל להשקיע במעבד החדש של AMD ולאור העובדה שהביצועים בישומים של 32 סיביות מדרדר עם המעבר ל-64 סיביות?

22. Started by StreetRacer,

אהלן חברה הזמנתי לי את הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322&products_id=4153 יש בו DUAL CHANNEL. יש לי זיכרון 512MB 400 MHZ ביחידה אחת, ואין לי עוד. אני רוצה להרכיב את הזכרון הנ"ל. שאלתי היא : האם זה יעבוד ? שמוליק

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by McJ,

נכון יש זיכרונות DDR 400 ומעלה?...לא ראיתי לוחות שתומכים מעל DDR 400 וראיתי אנשים שמשתמשים בזיכרונות האלו?... האם אני יכול גם? יש לי AMD 2200+ @ 2400+ לוח: Gigabyte 7n400 Pro2

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by wow,

GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM ולמה רשום DDR SDRAM מה זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  25. חברה של אמא שלי קנתה מחשב מאיזה חנות קבר..: petium 3 celeron 1.10 Some INTEL destop MB PALIT DAYTONA vga card geForce 2 mx WD hardisk 20 gb some shitty "Compal" monitor 256 sdram OEM האיש הביא לה אותו חומרה נטו, בלי שום הגדרות בביוס וכו'.. (היא כמובן הסכימה, וחשבה שזה לא כ"כ חשוב כפי שהמוכר הסביר לה...) באתי אליה התקנתי הכל, בהתחלה נשרף הזכרון, א"כ הם החליפו לה אותו לזיכרון 128 SDRAM, ואז שוב היא הייתה צריכה ללכת לשם הם לא רצו לשנות לה עד שבסוף היא הייתה צריכה לקרוא לי.. רק אז הם החליפו בעע. טוב, לאחר זמן מה התחלתי קצת לחשוד שמה המע' ב OC, אבל הייתי קצת סקפתי כיוון שהביוס היה "בתול" ואף אחד לא נגע בו חוץ ממני, ואני לא עשיתי שם גם-כן כמעט כלום (אפילו החזרתי אות…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים