מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת לי איזושהי הוכחה לזה שאיי אם די יכול לשרוד טמפרטורות גבוהות יותר מאינטל? איזה לינק לאתר רשמי או משהו כזה.....? כי שמעתי שזה באמת ככה אבל אני רוצה הוכחה אמיתית שזה באמת נכון..... אני מאוד יישמח לתגובות
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה , ראיתי שיש לכם פורום איכותי ואנשים שיודעים לעזור באמת , אז החלטתי להצטרף ולנסות לקבל עזרה בעניין חשוב. המחשב שלי מיושן ולא יציב , והגעתי למסקנה (סופסוף) שאני צריך לערוך איזה שידרוג עצבני התחלתי לבדוק מעבדים , לוחות אם , זכרונות וכיוצ"ב והגעתי לרשימה של חלקים ראויים , אבל הנה הבעיה - יש לי רק 1500 ש"ח (אולי 1,600 בדוחק) להקציב לזה. מה שאני צריך בעצם זה קומבינציה טובה של לוח אם , מעבד , זכרון ומארז. התעסקתי בהתקנת רכיבים כמו דיסקים קשיחים , צורבים זכרון ,וכו' אבל אף פעם לא בלוחות אם ומעבדים . לפי כל המאמרים שקראתי הגעתי למפרט הטכני הבא : לוח אם- צ'יפסט של nForce 2 , רצוי 400 ultra. 5 PCI X AGP x 8 FSB 400 מעבד- Athlon XP 2500 , בטכנולוגי…
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מעבד 2400+ הצלחתי להלעות את הבאס ל160X13 (בלי להעלות מתח) אבל אני לא יכול להוריד את המכפלה יותר מזה, היה שיפור ביצועים יפה התלהבתי והחלטתי להחליף מעבד. אז חשבתי על 2500+ (בארטון) או כל מה שתציעו תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאן תמצאו תמונה של הלוח מקרוב http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 מתחת לבטריה אם תשימו לב יש סלוט קטן בצבע חום כהה ואיני יודע מהו , שאלתי היא האם מישהו יכול לפתוח את עיני ?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני לא רוצה לטעות בקנייה שלי
-
לאחר ששוב יצא לי לראות מעבד עתיק (P2 כלשהו ) שניסיתי לפרק ממנו את הקירור אבל לא הצלחתי (היה שם חיבור שאי אפשר להסיר) וגם אצלי במחשב הישן (שגם הוא P2) יש קירור יחסית ענקי ומוזר, החלתתי לשאול מה הסיפור של P2, הקירור שלו, ולמה חזרו לצורת קירור שנראת יותר כמו הקירור של P1. תודה מראש לכל מי שיתרח להסביר
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שהנושא הזה דיי חרוש אבל אני שואל בשבילי ספציפית. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות Intel או AMD?? אני משתמש במחשב בעיקר ל: משחקים (לא כל כך הרבה כי יש סתם משחקים דפוקים בזמן האחרון) גלישה באינטרנט, תכנות ובניית אתרים מוסיקה (לשמוע, לא לערוך/לעשות) גרפיקה (והרבה) לפי מה ששמעתי הAMD athlon xp לא משתווה ל P4 עם ה800FSB החדש. אז מה אתם אומרים? ולמה לי לקנות AMD במקום Intel חוץ מהמחיר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ונעים להכיר, אני חדש בפורום הזה והרבה זמן עבר מהפעם האחרונה שהתעסקתי בלוחות אם ומעבדים. אני ממש אודה לכל מי שיוכל להפנות אותי לאתרים שממש נותנים הסברים ספציפיים (לא בנצ'מארקים וכתבות) על המעבדים החדשים לוחות האם, כל הספצפיקציות שלהם, שוני, ייחוד, כל הטכנלוגיה האחרונה וכו'. ממש בתודה גדולה, ;D
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
תראו את זה, זה לא נורמאלי.... אין לי מושג מה לעשות. זה מעבד AMD-K6-2 450MHZ ללוח (החרא עם ערכת שבבים SIS 530), יש חיישן שמראה בביוס בין 55 בIDLE ל65 בLOAD וזה נראה לי גבוהה מידי, אבל למה כאן זה מראה ככה: המאוררים מסתובבים כמובן, הם לא ב0RPM מן הסתם. ומה אתם אומרים על המתחים?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שווה לי להחליף את הגייל DUAL DDR KIT 3500 GOLDEN DRAGON ב Mushkin Black PC3500 הרגיל בלי ה LEVEL CAS 2.5 . למערכת AMD !
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש אופציה לכרטיס תוספת ללוחות אפוקס שמוסיף יציאה אופטית ללוח http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-SPDIF〈=1 אני מעוניין לרכוש את זה, יש למישהו מושג איפה ניתן?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שזה יהיה המעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין - עדיף ASUS כי אחרי מה שרשמו כאן על ABIT זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב מותקן WIN98, ב- Device Manager מופיע שחסרים הרכיבים הבאים- PCI Communiaction Device PCI Ethernet Controller PCI Multimedia Adio Device ברור לי שאלו נתונים כללים אני מצרפת את הפרטים שהצלחתי לדלות מהכרטיסים שבמחשב- כל הכרטיסים הם יחידה אחת על לוח האם, ואין כרטיס בודד לכל רכיב במחשב. PC NET PC 133 GFXcel SIS 950 McG26cx5 AMS 34063p :'(
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בנוגע למתח 5V השלילי. משום מה המתח הנמדד הוא מינוס 5.5 וולט. ולעיתים המתח אפילו עובר את הערך הזה לכמה שניות. השאלה שלי היא : האם זאת בעיית ספק, או שזאת יכולה גם להיות בעיה בחומרה שמסביב? בעקרון המחשב עובד ללא בעיות ספציפיות, אפילו די חלק...חוץ מבעיות שכל אחד מאיתנו חווה. בקיצור, מה הייתם עושים במקומי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לפני ששואלים שאלות כלליות על המעבדים, מומלץ לבדוק בלינקים הבאים : AMD AMD DURON(פורמט PDF) AMD ATHLON XP :cwm15: INTEL INTEL PENTIUM 3 INTEL PENTIUM 4 :cwm15: *למנהלי הפורום: אפשר לשים את הת'רד הזה כסטיקי?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מדובר במחשב למשרד עורכי דין שלא דורש חומרה מיוחדת או תוכנות מיוחדות למעט פדאור, עודכנית ודומות להן
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי ספק 235W שכתוב עליו sunshine והוא כרגע עובד עם p3 550mhz slot 1 512cache , MSI based 440bx intel chipset , gf2mx400 64 , 256sdram , lan card , live 5.1 creative , LG DVD 16x40 , WD 200EB 5400 20GB האם הוא יספיק לאותו מפרט רק שילוש קדוש אחר ? שילוש קדוש : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 607.98 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 487.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 277.88 ] 1 האם הוא יספיק לזה + הדברים שלמעלה? והאם יהיה מספיק יציב?
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם! איזה לוח אם הכי יתאים למעבד amd 2800+ ולכרטיס מסך Radeon 9600pro? EPOX 8RDA3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_290_372&products_id=3781&advertisor=zap או ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_315_537&products_id=3507&advertisor=zap תודה מראש eXaLT
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי הציעו לי לקנות לוח חדש של ELite משולב כולל כ.קול,כ.מסך וכ.רשת (וכמובן כולל מעבד) של amd2000 הלוח הוא k7sem של Elite במחיר ממש מציאה . האם הלוח הזה טוב? האם הלוח הזה עדיף על לוח משולב של 1.4MHZ אבל עם AGP?? ולמה בביצועים תמיד יש פחות ממה שמראה הלוח??
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
רק לוח, מעבד, וזכרון. (עדיף 512MB) אני יודע שבבאנדל מבוסס אינטל המחירים גבוהים בהרבה, בעיקר אם נכנסים לתחום מעבדי הHT וDUAL DDR. השאלה אם זה כדאי, ומה ההתרשמויות מביצועי מעבדי HT? תודה!
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , בלי להתחשב במחיר , איזה לוח יותר טוב ? ועוד שאלה קטנה - מזה תזמונים של זכרונות ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מרגע שראיתי את הלוח אם הזה הרגשתי בחילה :poke: .... למה? למה לזהם את הסדנדרטים המצויינים שיש לנו היום עם איזה שיט 12X12 ללא אפשריות בכלל לשדרוג ומפרט נוראי. ואפילו AGP אין!!! למה? למה?! למה?!?!?! הרי אם רוצים מחשב קטן יש את הלפטופים, למה זה לא מספיק טוב?! ואיפה לעזאזל תוקעים זכרון ראם(**אני יודע שזה prototype**)?!?!? חוץ מזה, מי צריך כזה דבר פיצפון?!? מחשב דלעת ?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-