עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by holy_banana,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הביוס שלי לפי ההוראות באתר של אביט: http://www.abit-usa.com/downloads/bioshelp.php אני מגיע לשלב העדכון אחרי שהוא נותן לי כל מיני אזהרות בדוס ומגיע שלב העדכון, הוא בוחר את הקובץ מהדיסקט וכותב please wait אני מחכה מחכה מחכה... חיכיתי 5 שעות + ועשיתי את זה פעמיים ! הוא פשוט לא מתחיל את העידכון לכן כשעשיתי ריסטרט לא נהרס שום דבר. מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  2. M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E של אסוס מה אתם אומרים עליו ? גרוע/בסדר/טוב/טוב מאוד/מצויין

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. מפרט בצד. שאלתי היא האם כדאי להשקיע במעבד AMD64 X2 לתושבת 939 או שעדיף לחכות לK8L שתגיע עלינו לטובה לקראת 2008? אשמח להצעות שיפור ולא רק בנושא המעבד תקציב עד 1500 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים, ברק. ד"א כ"כ טוב לחזור הבייתה אל הפורום ההכי תותחי בארץ!

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by acid-3x-,

כן/לא ולמה התקציב הוא עד 550 שקל אז אם משהו אחר עדיף, שלא יעלה על התקציב הזה תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. ניסתי לעדכן את הביוס שלי דרך התוכנה של אסוס ללא הצלחה הוא אומר לי שהוא לא מוצא את לוח אם וזהו וניסתי גם ידנית להתקין אבל ללא הצלחה לא הבנתי את הקטע של יצירת BOT דיסק מישהו יכול להסביר לי איך לעשכן את הביוס לבד אבל בשפה פשוטה תודה והמשך יום נעים!... ???

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by yoahe,

במחשב AMD למה אין DDR2 ?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. Started by jeger01,

אני צריך זיכרון/זיכרונות או סטיק אחד של 1024MB או שני סטיקים של 1024MB תלוי מה יכנס בתקציב. DDR2 667MHZ האם גם סטיק אחד יעבוד טוב עם קונרוי? ??? תודה(אם אפשר מנועה)

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by mystikal,

שלום רב לכולם , יש לי לוח 8k3a ישן לפני שנתיים של אפוקס, והוא התחיל לעשות לי בעיות כי הוא נזל ככה שאני מחפש לקנות לוח חדש למעבד xp 1800 שיש לי מה אתם ממליצים לי לקנות שיחזיק לי עוד לפחות שנה וחצי שנתיים יהיה טוב , ולא חובה שיכלול כרטיסים אונבורד ולחלופין, אולי שווה לשדרג ל64 ? אם כן אז בבקשה תפרטו לי את המפרט המומלץ והאם אני יצתרך להחליף עוד חלקים במחשב בעקבות השדרוג תודה! נ.ב. המליצו לי בנועה לקנות לוח של אלבטרון , יש להם לוחות טובים ?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by Skippy,

שלום, יש לי פנטיום 4 478 עם שני סטיקים של זכרונות ,512MB-400MHZ הסתכלתי על הקופסא של הלוח אם שלי וקלטתי שהוא תומך בדיואל צ'אנל, שמתי את הזכרון בדיואל צ'אנל והכל עובד בסדר... רק ששמתי לב שמאז שעשיתי את זה הווינדווס עובד קצת יותר לאט יש מצב שהדיואל צ'אנל מוריד מהמהירות של המחשב? ומה עדיף, דיואל צ'אנל או רגיל בשביל המפרט שכתבתי ^^ תודה!

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. AMD 65mn באותו רמה של CORE 2 E6400 יהיה מלחמה ? יכול להיות ירידת מחירים?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by asmon,

יש לי שני סטיקים של 512 ואני מעוניין לקנות עוד ג'יגה. איזה מאפיינים בזכרונות אמורים להיות זהים על מנת שאפשר יהיה לשלב עם מה שיש לי כרגע? או שאולי אני צריך זכרונות זהים לחלוטין? ומה הבדל הביצועים בין DDR ל DDR2? קצת חבל לי שהלוח אם שלי לא תומך זכרונות DDR2 לכן אני מעוניין לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי. תודה.

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  12. מישהו יכול לעשות סדר בענין הזיכרונות ? בשוק נימצאים זיכרונות מסוגים שונים ורמות מחירים שונות והייתי רוצה לדעת למשל סוג זיכרון DDR2 איזה הכי כדאי לקנות והיחס שלו למחיר. ראיתי למשל זיכרון של קיגסטון במחיר של 110 שח לסטיק של גיגה אחד DDR2 האם כדאי לקנות זיכרון כזה אם למשל יהיה לי מעבד Q6700 ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by zam,

רק עכשיו גיליתי (טעות שלי לא קראתי את החוברת) שהוא עבד על 266 כל הזמן וזה במקרה כי הפעלתי את CPU-Z אז שמתי לב שהוא על 1066Mhz ולא על 1333Mhz. שיניתי את ההגדרה ב- BIOS והכל עובד טוב. אבל יש לי שאלה מישהו נתקל בעוד הגדרות ידניות כאלו?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. שלום,יש לי לוח אם כמצויין למעלה ויש עליו כרטיס זיכרון של קינגסטון 1024 מהירות 667 יחיד רציתי להרחיב את הזיכרון בעוד כרטיס של גיגה להלן : http://www.dmii.co.il/products/76203?ref=zap השאלה שלי האם יש משהו שלא לקחתי בחשבון לפני שאני מזמין את ההרחבה???

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by akalithium,

כרגע יש לי 2x512 Mb Kingston 667 אחותי כרגע בארה"ב ויכולה לקנות בשבילי עוד זכרון השאלה שלי היא ע"מ שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL אני חייב לקנות את אותו דגם או לא ? אני אקנה כנראה עוד סט של 2X512 וכמה עולה ג'יגה זכרון כאן בארץ ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. Started by alex125,

שומעים יש לי בעיה אני פתחתי את מחשב ואני וראה על זיכרון רשום digma ddr 400 256mb 32n8 שאני יכנס לתוכנה cpu-z רושם לי שיש לי 200MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה ועוד דבר יש לי מעבד 3.0GHZ אבל בתוכנה רשום לי 2992MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by neogod,

יש לי את הלוח 945P S3 של ג'יגה בייט ומארז hec 6a19 , המארז יש פאנל קדמי עם 2 חיבורי USB וחיבורי אודיו!!! בפאנדה הרכיבו ליא ת המחשב \ וחיברו רק את הUSB מקדימה ואת חיבורי האודיו לא, מצאתי בחוברת את החיבור שאליואני אמור לחבר את הכבל של האודיו!!! אבל אין שום סאונד בפאנל הקדמי, האם למישהו יש את הלוח הזה והוא יודע מה עוד צריך לעשות על מנת להפעיל את חיבורי האודיו הקדמיים????

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by asdasdasd,

הבאתי איזה סימולטור נחמד למחשב ......אני בא לחבר את הג'ויסטיק אין יציאת ג'ויסטיק בכלל :s05: אפשר לעשות משהו ? יש איזה מתאם משהו ? (זה ג'ויסטיק יישן לא USB כמובן)

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. אני רוצה להזמין מחשב ולקנות את המעבד Intel Core 2 Duo E6300 אני רוצה להיות בטוח שהלוח תומך מלא בfsb 1066 Asus P5L-VM 1394 אני אשמח לקבל כמה שיותר תגובות ואם יש תמונה שמראה את הביוס של הלוח עם המעבד Core 2 Duo E6300 עובד על fsb 1066

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by neogod,

למה הזכרונות של קינגסטון זולים משמעותית משאר בזכרונות אפילו שהם גם זכרונות value ?? ועוד שאלה, יש לי זכרון של NCP 512X2 ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה , לא תיהיה שום בעיה להוסיף עוד 512X2 שך חברה אחרת מבלי לפגוע בדואל? (הלוח אם שלי זה gigabyte 945P s3 )

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by kobi122,

אני רוצה המלצה לזכרונות 2GB הזכרונות של קינגסטון נראה לי שהם טובים

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לדעת עם למישחקים כדי ללכת על קניה של מעבד כפול ליבה טוב כמו E8500 או E8600 שיצא או שעדיף מעבד עם ליבה מרובעת כמו Q9450 תודה רבה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. Started by lipa,

זה "הסנונית" הראשונה , וזה יקר 2.8 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=14870&vpn=BX80551PG2800FN&manufacture=Intel 3.0 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=14871&vpn=BX80551PG3000FN&manufacture=Intel

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by manticore,

מה הטמפרטורה המומלצת לעבודה ומנוחה ל AMD 4200+? תודה. מצטער! לנעול...

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by asilic,

היי ברשותי זכרון DDR 400 שפועל כרגע במהירות 333. יש לי לוח של ABIT רציתי לדעת איפה משנים את ההגדרות בביוס לשינוי מהירות הזכרון ל400. תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים