מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לשדרג את הלוח אם ואת הזכרונות - אני יכול לבחור כל לוח אם וכל זכרון שאני ירצה אם המעבד הלן? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35457 מעניין,למרות שאינטל שולטת בשוק הביניים וכמעט השוק הנמוך ובשוק הגבוהה, עדיין AMD מוכרת מעבדים בכמויות אדירות
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אוקי... קיבלתי הצעה של מחשב, שכמה דברים בה לא נראים לי, כמו לוח האם... הם נתנו לי לוח אם ISELTON, שכמה שאני יודע לא משהו בכלל.... בכל מקרה, רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה עדיף עליו, בתקציב 500-600.... לא מתכוון לעשות OC, אך אני לא רוצה להיות מוגבל... תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני משדרג ממעבד 1.7, לוח אינטל, 786 זיכרון למעבד 3 גיגה(775), לוח של אסרוק, 512 DDR2 כנראה 533 ב700 שח שווה?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
CPU AMD Socket 939 AMD Athlon64 3200 (Box) Socket 939 VideoCard PCI-e nVIDIA Albatron PCX7600GS 256 Mb יהיה על הלוח את המעבד שלמעלה,כרטיס מסך 7600GS,1גיגה זיכרון,דיסק קשיח SATA 2.(יהיה OC) איזה לוח מומולץ בתקציב של 450+- ?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם אוכל לקבל המלצה למעבד + לוח (עדיף gigabyte) למטרת משחקים קלים ביותר (אבל ממש...(במקסימום פיפא 2006)) + אינטרנט ואופיס עד 2000 ש"ח (למעבד + הלוח) אך עדיף בפחות כמובן .... האם ממש שווה להתאמץ ולהשקיע במעבד core 2 החדש או להסתפק ב- Pentium D ואם שכך אז איזה דגם? עד כמה זה משפר ת'ביצועים ועד כמה זה קריטי אם ובכלל לשימוש שלי? נראה לי כי כרטיס משולב על הלוח יספיק. אכן? בבקשה זה די דחוף. אני חייב לקנות מחשב להדפיס את העבודות ללימודים לפני תחילת סמסטר... אם אפשר להסביר בשתי מילים מה ההבדל בסדרה של לוחות Gigabyte בין 945P/PL/G/GZ בקריאה מהירה של נתוני הלוחות באתר היצרן מצא חן בעיני הדגם הנ"ל GA-8I945GMH-RH (גם בגלל הכרטיס קול), האם הוא ממולץ ומתאים לצרכי? …
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
האם הצ'יפים של הזיכרונות צריכים להיות דומים ב- CL שלהם?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם לאינטל בסביבות ה-500 שקל עד כ-700 שקל... קיבלתי ממישהו עצה לקחת ASUS C5B ב-670 ש"ח... אני צריך ממכם תגובות על לוח האם הזה ואולי כמה הצעות ללוחות אם אחרים משתלמים... אני רוצה שהמחשב הזה יהיה בעיקר למשחקים למרות שאני לא גיימר כבד... אני לא בטוח שמתוכנן OC... המפרט של המחשב הוא- e6420 nvidia 8600gt ספק- thenalteake 470w... תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
הי, מתכנן לקנות מחשב חדש Intel core duo E6420, מתכנן OC אבל לא עד הקצה. מתלבט לגבי הזיכרון. רוצה לקנות 2 ג"ב 800 מה"צ בקיט, השאלה של איזה חברה? הבנתי שההבדל בין לייטנסי 4 ל-5 הוא לא כזה משמעותי אז זה לא כזה אכפת לי, אבל אני עדיין לא יודע מה בדיוק לקנות... OCZ? GSKILL? TWINMOS אני מתכנן להשקיע בזיכרון בסביבות ה-1000, וכל הסוגים מוציאים לי את השכל.................... מה כדאי? ראיתי שתי אופציות שנראות לי אפשריות, רק שאין לי מושג אם הן טובות או לא: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ב-829 ש"ח או G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ב- 1093, יש גם OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REV…
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אחת ולתמיד בבקשה תענו לי על השאלה חד וחלק: אם לא מתוכנן OC, עדיף לקחת לוח אם סביר, בסביבות ה-400 ש"ח, ולא איזה ASUS M2N-E שעולה 500+? ואם כן, ואפשר לתת דוגמא לדגם כזה, אני אהיה אסיר תודה.
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כרגע הרצתי בדיקה ב-CPU-Z ושמתי לב שהזיכרון עובד ב-Single Channel. כידוע לי, הלוח אם שלי תומך ב-Dual Channel וגם הזיכרון מותאם למערך זה (GeIL 512MB PC3200 * 2). לאחר חיפוש בגוגל, חלק מהאנשים אמרו שכדי לקבל Dual Channel יש לחבר את הזכרונות ל-DIMM3 ו-DIMM2, חלק גם אמרו שיש לחבר אחד ל-DIMM3/DIMM2 ואת השני ל-DIMM1. בלוח אם עצמו, DIMM3 ו-DIMM2 צמודים ו-DIMM1 נמצא בנפרד מהם, לפי ההגיון אפשר להבין ש-DIMM3 ו-DIMM2 נועדו ל-Dual Channel, אבל משום מה ב-CPU-Z כתוב שהזיכרון עובד ב-Singel Channel. בקיצור, מה צריך לעשות כדי שהזיכרון יעבוד במערך Dual Channel? http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=105765
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון/זיכרונות או סטיק אחד של 1024MB או שני סטיקים של 1024MB תלוי מה יכנס בתקציב. DDR2 667MHZ האם גם סטיק אחד יעבוד טוב עם קונרוי? ??? תודה(אם אפשר מנועה)
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין windows אבל בשביל זה בלוח אם Epox 8RDA3+ צריך בהתחלת ההתקנתהwindows דיסקט של הלוח ואין לי אותו היו את הקבצים באתר של epox ועכשיו אין אולי למישהו יש לינק לקבצים האלה הוא שהוא יכול להביא לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אחי יכול לבחור למעבדה שלו בין: 1: פנטיום 4 3.2 DUAL CORE LGA775 2: ATHLON 3800+ X2 3: INTEL XEON DUAL CORE 2.2(אני לא סגור לגבי איזה XEON זה,פחות או יותר לתקופה של לפני כמה חודשים). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
האלן בקרוב אני משדרג את המחשב לoc למעבד(וכרטיס מסך),רציתי לדעת עם 450 שקל יספיקו לי ללוח איכותי. יש לי מעבד d אני מתכנן oc מטורף אלא משהוא נחמד. ולגבי זכרונות,ראיתי שהמחירים ירדו,סייטק אחד של גיגה זכרון יספיק לי? לoc? (זכרון של קינגסון667 אני פשוט מתכנן לי תקציב.תודה.
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טפשית, איך נראה המעבד והיכן הוא נמצא בכל המארז? זאת אומרת כאילו על הלוח אמ, ליד הזיכרונות וכ"ו. תמונה של מעבד תוכל לעזור.
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני יודע איפה בביוס מורידים תזמונים, אבל איך אני בודק שהכול עובד כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני חייב לדעת אם מישהו מכיר מקום שאפשר לסדר בו את הלוח אם
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
טוב אז ככה מה נותן ביצועים טובים יותר? מערכת אינטל עם 1 גיגה ראם ללא דואל צאנל או מערכת AMD עם דואל צאנל אבל 512
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הבאתי איזה סימולטור נחמד למחשב ......אני בא לחבר את הג'ויסטיק אין יציאת ג'ויסטיק בכלל :s05: אפשר לעשות משהו ? יש איזה מתאם משהו ? (זה ג'ויסטיק יישן לא USB כמובן)
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני ממש נואש כספית והמחשב שלי הלך קפוט משו עם הלוח אם נישרף לפי מה שהבנתי... אני צריך ליקנות שילוש חדש ובקושי יש לי 1500 שח עכשיו יש לי את כל החלקים מהמחשב הקודם ואני לא ממש צריך כלום כרגע אני אומנם רוצה להחליף ה.דיסק אבל עם הזמן... אני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הציפסטים השונים כי אין לי מושג... בעיקרון אני רוצה NFORCE שיתמוך ב SATA ו AGP (שמעתי שהכ.קול שם די טוב וביכלל הכל עובד חלק בלי בעיות כל שהן) זיכרון רצוי חברה מוכרת כמו קינגסטון או טווינמוס 512 זול ופשוט בעיקרון המחשב ייועד לצפיה בסרטים סדרות אינטרנט מוזיקה עריכה גרפית קלה(אני מצייר ומלטש פה ושם ב PS) ולכן כל מעבד יספק אותי לדעתי... אשמח אם תיעצו אולי יש מה להחליף וגם תסבירו למה כי לדעת זה טוב לא?! תודה A…
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
1. איך המעבד? טוב למשחקים? 2. לאיזה מעבד משל אינטל משווים אותו?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה למרוח? שיכבה עבה או דקה? רק על הליבה או גם מסביב או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום. ראיתי זיכרונות של DDR 256Mb 400MHz CL3 Kingston למכירה ורציתי לדעת מה זה LC3 ומה זה CL 2.5? מה ההבדלה בניהם וכדומה? אני לא מתכוון לקנות זיכרונות בזמן הקרוב, אני רק רוצה לדעת מה זה... (אני חושב שCL3 יותר טוב וחדש אבל אני לא בטוח ) תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כידוע rdram הוא הזיכרון החזק כיום..במיוחד rdram 512 800 mhz אבל הוא עולה המון.. שאלתי היא כזאת מה בעצם כדי ובכמה rdram יותר טוב...מהddram ומה אתם מצעים ddr 2 עם 533 mhz למרות שעדיין rdram יותר טוב בהרבה וddram 2 תופס 2 סטוקים על כלום...?
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-