מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
רצאתי לדעת אם הדגם GA-EP43-DS3L תומך בזיכרו ןDDR2 1066 Mhz?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
נתחיל בכך שהלוח אם שלי תומך במהירות 533 600 800 1033 ... יש לי שני קיטים, בקיט אחד יש שני זיכרונות של OCZ של 1G במהירות 800HZ. שני זיכרונות אלו כרגע מותקנים לי על המחשב במצב SLI. בנוסף יש לי שני זיכרונות, במהירות של 512MB במהירות של 533 (מהירות נמוכה מהזיכרונות המותקנים כרגע). האם אני יכול להוסיף את שני הזיכרונות של 512 למחשב שלי למרות שיש להם מהירות נמוכה משאר הזיכרות... אם אני יוסיף יהיה לי שני זיכרונות של 1G 800HZ על מצב SLI ועוד שנים של 512MB 533HZ על מצב SLI. וזה ייתן לי 3G כולל במחשב עם ניצול מלא של הSLI, הענין הוא שSLI אחד ירוץ על מהירות 800 והשני ירוץ על מהירות 533... השאלה שלי היא האם זה אפשר. בלי לגרום נזק... לפי מה שהבנתי פשוט המחשב יעבוד עם שני ה SLI במהירות …
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הזיכרון שפרטיו להלן: OCZ DDR2 2048MB (1024MBX2) 1066MHZ CL 5-5-5-15 TITANIUM memory http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2251K~15~0.htm לPC חדש שיהיה בו: מעבד core2 duo e8400 לוח אם gigabyte GA-EP43-DS3 מבקש לדעת: 1) האם נתוני הזיכרון מתאימים ללוח ולמעבד? 2) האם הזיכרון והחברה ידועים כאמינים? לא מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
העברתי את זה מפורום תמיכה טכנית אולי מישהו פה יכול לעזור? ???
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לשדרג את המחשב הפדלאה שלי.... יש לי עכשיו זיכרון SDRAM DDR2 512MB 533MHZ ואני רוצה להוסיף ג'יגה.. עכשיוט אין לי בעיה אם זה יהיה דואל ג'אנל כי יש לי 4 מקומות לזיכרנות בלוח אם.. אבל השאלה היא אם אני אקנה זיכרונות DDR2 זה יפעל בתיאןם עם מה שיש לי עכשיו הנה מה שאני כנראה אקנה OCZ 1024MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7006 PQI DDR2 1024MB 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6267 TWINMOS TwiSTER 1GB PC2-6400 800MHZ CL5 WITCH COOLING http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2430&category_id=511cbf669f757026b24f699affdf&PHPSESSID=53fd39cd245…
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לקחנו לסקירה מערכת מחשב מתקדמת לגיימינג שלא דומה לאף אחת אחרת - ה-Beast Canyon NUC של אינטל הוא שילוב מעניין של רכיבים מעולם המובייל והמחשבים הנייחיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת לאיזה לוחות אם אני יכול להתאים את סוג הזכרונות 600DDR תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני מתכוון לחיבור שנמצא מצד שמאל של המעבד למעלה. האם הלוח יכול לעבוד בלעדיו ?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אנשים אולי אתם יודעים איפה נימצא הCommand rate בלוח K8NS ? ועם בכלל... חיפשתי לא מאצתי.. ??? השמח לקבל תשובה מדויקת *עריכה: שיניתי כותרת.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
תגידו אם כתוב לי על הזיכרון pc2-5300u-555-12 אאז איזה מהירות הוא?667?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כי ראיתי שבחנויות יש רק וינצסט'ר תודה
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי את שני המעבדים הנ"ל אני רוצה למכור אחד מהן ואני לא יודע מה לעשות .... ה 2.4 יש לו מכפלה נמוכה מה שיאפשר לי באס דיי גבוהה אבל הוא D1.... ה2.8 יש לו מכפלה בינונית (14) מה שיאפשר לי באס בינוני והוא M0 מה שאומר שזו ליבה מצויינת ל OC את מי להשאר ואת מי למכור??
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות סדר בענין הזיכרונות ? בשוק נימצאים זיכרונות מסוגים שונים ורמות מחירים שונות והייתי רוצה לדעת למשל סוג זיכרון DDR2 איזה הכי כדאי לקנות והיחס שלו למחיר. ראיתי למשל זיכרון של קיגסטון במחיר של 110 שח לסטיק של גיגה אחד DDR2 האם כדאי לקנות זיכרון כזה אם למשל יהיה לי מעבד Q6700 ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. איזה תוכנה או משחק נתן להפעיל על המעבד בשביל להוציא את המקסימום? אני עובד בMAYA אבל לא יצא לי להריץ אותה, אבל חוץ מזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כן שלום אני הולך לקנות היום!!! מחשב ו אני רוצה עצה אם לקנות את הפרסקוט או את הנורת'ווד ומה יותר טוב בשביל אוברקלוקינג????
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי 512*2 ( גי'גה ) זיכרון של OCZ ddr2 800 dual רציתי לדעת אם אני יכול להשים חברה אחרת וכל השאר אותו דבר וזה יעבוד כמו שצריך, או שעדיף מאותה חברה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב על בסיס Q6600 שיעסוק בעיקר בקידודי וידאו ורינדורים דרושים לוח אם וזיכרון. הדרישות מלוח האם: * צריך להתאים למטלות הנ"ל. * לא יהיה OC. * חייב להיות FireWire. * צריכה להיות אופציית RAID. * אשמח אם תהיה יציאת eSATA (אבל בואו נגיד שזה יתרון, לא חובה). (* אני משער שהזיכרון יהיה DDR2, האם כדאי שהלוח גם יתאים ל-DDR3 עתידי ?) לגבי הזיכרון, אני לא מבין בזה הרבה, בהתאם למטלות שתיארתי מה אתם חושבים שאני צריך ? התקציב כמו שציינתי עד 1.5K, אין שום אפשרות לחריגות, עדיף אפילו לא להגיע לזה...
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני יודע שבימיינו יש מעבדים של דואל קור ואפילו הרבה יותר יאנו ליבה כפולה אבל רציתי לשאול על מעבד כפול, האם המעבדים של פנטיום 4 באים ככפולים כלומר דואל CPU ?? כי שמתי לב שהמחשב שלי מראה כאילו יש לי מעבד כפול אז השאלה האם זה נורמלי ?? הנה תמונה להמחשה מדיירקט איקס שכולל גם את המפרט שלי: תודה לעונים על השאלה ואני מתנצל במקרה שזאת שאלה טיפשית והתשובה עלייה ברורה וידועה לכולם כבר כי לי היא לא מובנת בכלל.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב סטיק זכרון corsair xms pc3200 512mb. את הזיכרון הזה קניתי בזמנו בחו"ל ולצערי אני לא זוכר בדיוק מה הם התיזמונים שלו. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512mb אבל בגלל המחיר הגבוה (וגם בגלל שקשה להשיג את הדגם הזה בארץ) אני לא חושב שאני אקנה עוד קורסאייר אלא משהו זול יותר כמו ADATA. מן הסתם הזכרון החדש לא יהיה ממש זהה וגם התזמונים שלו יהיו שונים (הוא יהיה כמובן PC3200 אבל CAS שונה וכ"ו). האם צריכה להיות בעיה להריץ את המערכת עם שני סטיקים שונים כאלה ? האם למישהו יש מערכת עם סידור כזה של זכרון ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ובדקתי וחיכיתי ו ... קדחת. נאדה. זיפ. כלום. יש למישהו מידע בעניין ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחשב ולקנות את המעבד Intel Core 2 Duo E6300 אני רוצה להיות בטוח שהלוח תומך מלא בfsb 1066 Asus P5L-VM 1394 אני אשמח לקבל כמה שיותר תגובות ואם יש תמונה שמראה את הביוס של הלוח עם המעבד Core 2 Duo E6300 עובד על fsb 1066
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי דגמים ספציפיים של לוחות כאלו
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ראיתם את החדשה האחרונה באתר? על כך שהAMD64 עדינים? שהם לא מספיק גמישים ואם הם מתקפלים קצת הם מפסיקים לעבוד? קראתי בקישור של המודעה שהם באים עם משהו (שמוסיף הרבה משקל) ומגן עליהם , זה נכון? ועוד משהו - האם מישהו פה בפורום קנה AMD 64 והוא מרוצה , הוא לא עושה לו בעיות וכו'? כי עד עכשיו לא שמעתי על מישהו כזה , לא שיש לי משהו נגד המעבד והחברה אני בעצמי רוצה לקנות אחד כזה פשוט לא שמעתי אף אחד משבח אותו ....
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-