עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arkzai,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה גראפית ואני רוצה מקסימום זיכרון אך הבנתי שXP תומך רק ב-2 GB ןאים אני רוצה יותר אני צריך לשדרג לויסטה? זה נכון כי לא ממש בא לי לעבור לויסטה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. יש לי עכשיו 256MBX2 PC3200. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על לוח האם, אז אני רוצה לקנות סטיק של 512MB. שני הסטיקים שיש לי עכשיו, הם מחברת KINGSTONE. אני רוצה לקנות עוד סטיק של 512MB A-DATA. ורציתי לדעת אם זה יהיה חכם לשלב שני סטיקים של KINGSTONE עם סטיק של A-DATA? כי הבנתי שיש להם LETANCY שונה, ואני גם רוצה לעשות OC למעבד 2500 שיש לי אז אני לא רוצה שהזיכרונות ישפיעו לרעה על ה-OC. ואני לא כיול לקנות 512MB של KINGSTONE כי הוא יקר יותר ב-150 ש"ח מזה של A-DATA (ב-KSP).

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. Started by GONNY2,

לוח האם שלי מת אני מחפש אחד חדש שיוכל לפחות להתאים לרכיבים הישנים עם הפנים לעתיד יענו חדש המחשב שלי: P4 2.8ghz 2X DDR 512MB כרטיס מסך AGP ג'יפורס 6200 בן שנה שני כוננים קשיחים IDE צורב DVD firewire כרטיס רשת אלחוטית מה אתם ממליצים? אני מחפש לוח אם שיתאים לפחות מחלק מהרכיבים ושאני אוכל לחסוך את ההחלפה שלהם...

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by tazmnia,

יש לי MB512 ואני רוצה להגדיל ל MB1024 ויש לי שתי שאלות : הראשונה האם הלוח אם שלי תומך ב-DDR ? והשניה גם אם כן או לא איזה זכרון כדאי לי לקנות בהסתמך על מה שיש לי יש לי לוח אם (MSI 865PE Neo2-S (MS-6728 ואני רוצה להוסיף זכרון למי שיש לי כבר שזה x2 256 MB PC3200 DDR SDRAM . תודה לכל העוזרים .

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?p=irol-eventDetails&c=74093&eventID=1641244

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by kozim,

מדובר על SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 ומחירו בארצנו 610 ש"ח http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1792&catcode=346 מה אתם אומרים? או שכדאי ללכת על A-DATA 500MHZ ולעשות OC? תודה....

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. Started by elad the master,

CPU AMD Socket 939 AMD Athlon64 3200 (Box) Socket 939 VideoCard PCI-e nVIDIA Albatron PCX7600GS 256 Mb יהיה על הלוח את המעבד שלמעלה,כרטיס מסך 7600GS,1גיגה זיכרון,דיסק קשיח SATA 2.(יהיה OC) איזה לוח מומולץ בתקציב של 450+- ?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by FearNot,

אז יש לי את המעבד, ויש לי זיכרונות של 4-4-4-12 מבית Corsair. (מארה"ב, חסך לי בערך 1000 שקל בקנייה משם מאשר בארץ) אני צריך לוח בגבול ה700 שקל שיידע לנצל את זה בצורה טובה, וגם ייתן יכולות אוברקלוק טובות. אני בעיקר מכוון לכיוון הלוחות של Gigabyte, יש את הP35-DS3 ואת הP35-DS3L (שאגב, הDS3 נראה אוברקלוקר יותר חזק וגם נותן לי רייד) אבל, מכיוון שאני לא מתכנן על להחליף מעבד בקרוב או לקנות DDR3, אולי עדיף ללכת על N650SLI-DS4 שמבחינת ביצועים ואוברקלוק הוא אחד הלוחות החזקים בשוק ... אבל החיסרון שלו הוא שהוא תומך עד זיכרונות של 800 ולא עד 1033 כמו מבוססי הP35 אני באמת לא סגור על שום דבר, ואני רוצה לקחת את הלוח שייתן מקסימום ביצועים ומקסימום אוברקלוק עם המעבד והזיכרונות הללו בגבול ה70…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. שלום כולם, החלפתי את המעבד שלי אתמול מ amd 64 939 3000mhz בעל ליבה יחידה למעבד amd 64 939 3800 בעל ליבה כפולה . אך אין שום הבדל בבדיקה ב 3dmark06 ובשלב שזה עושה את ה CPU TEST אני מקבל 0 FPS ... אז מה קורה פה ? יכול להיות שצריך לעדכן משהו או לעלות מתחים ? תדה רבה, דור

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. קישורים וטבלאות השוואה יתקבלו בברכה שמעתי פעם את השם Cyrix , יש משהו כזה ?

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  11. אני מתכוון לחיבור שנמצא מצד שמאל של המעבד למעלה. האם הלוח יכול לעבוד בלעדיו ?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by shmulik1999,

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המחשב , והשאלה היא אם אני צריך לשדרג את הלוח אם . כרגע יש לי לוח של אינטל D915PCY עם מעבד פנטיום 4 540 (סוקט 775) . האם המעבדים החדשים יתאימו (E8400 \ E8500) או שצריך לוח חדש ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  14. מפרט בצד. שאלתי היא האם כדאי להשקיע במעבד AMD64 X2 לתושבת 939 או שעדיף לחכות לK8L שתגיע עלינו לטובה לקראת 2008? אשמח להצעות שיפור ולא רק בנושא המעבד תקציב עד 1500 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים, ברק. ד"א כ"כ טוב לחזור הבייתה אל הפורום ההכי תותחי בארץ!

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  15. יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by M-a-T-a-N,

חסכתי 1500 שקל למעבד רציתי לדעת מה כדאי AMD או אינטל ?

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by no nick,

1. המעבדים צורכים לוח שונה או שכל לוח שמתאים לרגיל יפעל גם על סלרון? 2. מה עדיף מעבד 266mhz פנטיום או 450mhz סלרון, ואל תגידו לי ללכת על משהו חזק כי זה מעבדים שיש לי ואין לי כסף להשקיע.. תודה!

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  18. שלום, אני צריך המלצה ללוח אם טוב במחיר בין 650 ל 700 ש"ח שאר פרטי המערכת הם: מעבד אינטל E6700 2.66 GHZ 2 GB זכרון של KINGSTON כרטיס מסך GIGABYTE 8800 GTS עם 320 MB זכרון הרד דיסק Samsung 320 gb kj + WD 160 GB שני צורבי DVD של LITE ON ו - NEC הלוח אם שחשבתי לקנות הוא של Gigabyte GA 965G-DS3 REV 3.3 מה דעתכם? והאם יש לוחות יותר טובים בתווך מחירים שרשמתי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by NI4NI,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס אינטל בתקציב בינוני-נמוך (עד 6000 שקל) ואני צריך קצת סדר במעבדים. ראיתי שבגדול יש 4 סוגי מעבדים: P4-M רגיל, סנטרינו, דותן ו CELERON-M. מה בעצם ההבדלים ביניהם ? את הסנטרינו והדותן ראיתי רק במהירויות נמוכות של 1.3-1.5GHZ לעומת ה P4 שהגיע גם ב 2.4GHZ. מצד שני ה CACHE שלהם גדול יותר. במי כדאי יותר לבחור ? מה ההבדל בין דותן לסתם סנטרינו ? האם הסלרון הנייד עלוב כמו הסלרון הרגיל או שהוא שווה בדיקה ? יש לציין שאני הולך להשתמש במחשב בעיקר בבית כך שלא נורא חשובים לי חיי סוללה ארוכים. כמו כן אני רוצה להיות מסוגל להריץ על המחשב משחקים (גם אם לא מהדור הכי אחרון) וקומפילציות.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by mor_shalev,

?512Mb 400MHz Kingston CL3? או ?512Mb 400MHz AData /VT? או ?512Mb 400MHz Twinmos? איזה מהם הכי טוב?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by Vaknir,

יש לי 512*2 ( גי'גה ) זיכרון של OCZ ddr2 800 dual רציתי לדעת אם אני יכול להשים חברה אחרת וכל השאר אותו דבר וזה יעבוד כמו שצריך, או שעדיף מאותה חברה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  22. Started by achiya1,

שלום ! אני מעוניין להגדיל את הזיכרון מ512 ולהוסיף כרטיס של ג'יגה כנראה עכשיו אני לא יודע מה מתאים לי בדיוק ...פעם מישהו אמר לי שאני יכול בגלל הלוח אם רק SDRAM והחנות מחשבים אמר לי ש99 אחוז שיש לי DDR בגלל המעבד (אנערף) Bus Type DDR SDRAM זה מה שכתוב באוורסט זה אומר SDRAM לא ? Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) זה מה שיש לי ..הלוח אמא כמובן וזה המעבד(אם זה חשוב בכלל ) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz 18 x 135 אז מה אתם אומרים ??

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  23. אחי יכול לבחור למעבדה שלו בין: 1: פנטיום 4 3.2 DUAL CORE LGA775 2: ATHLON 3800+ X2 3: INTEL XEON DUAL CORE 2.2(אני לא סגור לגבי איזה XEON זה,פחות או יותר לתקופה של לפני כמה חודשים). מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  24. Started by NI4NI,

היי יש לי במחשב סטיק זכרון corsair xms pc3200 512mb. את הזיכרון הזה קניתי בזמנו בחו"ל ולצערי אני לא זוכר בדיוק מה הם התיזמונים שלו. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512mb אבל בגלל המחיר הגבוה (וגם בגלל שקשה להשיג את הדגם הזה בארץ) אני לא חושב שאני אקנה עוד קורסאייר אלא משהו זול יותר כמו ADATA. מן הסתם הזכרון החדש לא יהיה ממש זהה וגם התזמונים שלו יהיו שונים (הוא יהיה כמובן PC3200 אבל CAS שונה וכ"ו). האם צריכה להיות בעיה להריץ את המערכת עם שני סטיקים שונים כאלה ? האם למישהו יש מערכת עם סידור כזה של זכרון ?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by apolo1,

שלום לכולם, רגע לפני שאני רוכש מערכת מבוססת AMD וצ'יפסט 939 אני רואה בלוג'יק פיסי בקטגוריה של מעבדי ה AMD מספר סוגים לדגם 64 3000 ואני ממש מבולבל ולא יודע מה ההבדלים, מישהו יכול לעזור לי ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3399 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5229 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4890 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5401 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3148 תודה על כל עזרה והסבר

דיונים חדשים בפורומים