מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
איך בידיוק אני יודע מהם התיזמונים שלי בבקשה תעזור לי אני קצת חדש בעסק הביוס ואני מנסה ללמוד אותו אולי יש איזה מדריך על תיזמונים ? נ.ב אני מרכיב מחשב חדש ואני מזמין את החלקים לחוד יש לי כבר את הלוח MSI 925X Neo Platinum והזמנתי זיכרון DDR2 CORSAIR CM2X512A-4300C3PRO 512Mb 533Mhz אולי דרך השם תוכל להגיד לי בידיוק מה למלות במקום הזה של הביוס (בתיזמונים) איזה בעסה שאני לא מבין בזה כלום יאללה..!! טוב תודה לך...
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
טוב אני לא מבין גדול וניסיתי להבין אבל אני מעדיף שתגידו לי כי לא הצלחתי כל-כך יש לי במחשב עכשיו 256 זיכרון הוספתי תמונות כדי להראות איזה מחשב יש לי: אני רוצה להעלות את הזיכרון ל ג'יגה אבל אני רוצה לקנות מחשב בעוד כמה חודשים. ואני רוצה לדעת איזה זיכרון אני יכול לקנות שיהיה מתאים גם למחשב החדש אם או כשאקנה. או שאתם לא מציעים לקנות ג'יגה אלא 2 של 512 מגה . והאם אני יוכל להוסיף את ה-256 שיש לי לג'יגה שאקנה? והאם המחשב שלי יוכל לשרוד עוד הרבה זמן אם אוסיף לו את הזיכרון והרד-דיסק נוסף (עכשיו רק 40) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני קונה\מרכיב מחשב ורציתי לדעת מה דעתכם?האם הוא שווה? מחיר: 750 ש"ח הנה המפרט שלו, http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=771 המעבד שירוץ עליו: Intel duo E6300 תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
נא עזרתכם ללוח אם עבור E6300 עם זכרון בגודל פעמיים 512 למחשב המיועד למשחקים לא כבדים ( כרטיס מסך דומה ל X1300 האם יש המלצות ומחירים ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
קניתי לוח EPOX שתומך ב P4/CELERON. כרגע מחובר מעבד CELERON. חיברתי את חיבור ה 20 פין מהספק ללוח, אבל *לא* חיברתי את חיבור 4 הפינים מהספק ללוח. בשביל מה מיועד החיבור הזה ? כרגע ראיתי בחוברת של הלוח כי אם הוא לא מחובר אז המחשב לא יעלה, אבל המחשב עולה והכל בסדר אשמח לקבל תשובה תודה נ.ב. על המשחב מותקן זיכרון KINGSTON 256MB 333MHZ סטיק בודד
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ועד איזה גבול אפשר להגיע אם המערכת הזאת? ורציתי לדעת אם עדיף לי להחליף את הזכורנות שלי ב-NCP, מפרט מלא בחתימה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי כיום לוח אם של אינטל. ואני מעוניין להחליף לוח אם בעיקר לאוברקלוק. האם לוח אם חדש יתאים לסוקט 478 שיש לי כיום? פנטיום 4 ו3 ג'יגה הרץ. 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך FX 5200 ועוד.... במידה ואחליף לוח אם,האם צריך לשנות זכרונות? אולי הכניסה שונה? וולטים שונים אולי? האם אוכל להתקדם לכרטיס מסךטוב יותר בעתיד? או שבכלל עדיף לחכות למעבדים החדשים של אינטל לפי מה שהבנתי צריכים להיכנס בינואר שנה הבאה (2006),ולשדרג כבר את הלוח אם יחד עם המעבד? אם צריך פרטים נוספים אתן. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אוקיי זאת המערכת שלי pentium d 820 2.8ghz msi 945gzm3 ג'נרי 1gb ddr2 533mhz ספק גם ג'נרי (ez-cool 350w) hd hitachi 80gb sata2 8mb inno3d 7300gt 256mb ddr2 128bit בכל אופן רציתי לשדרג עוד זיכרון בתקווה שהמחשב יעבוד קצת יותר מהר תחת עומס מצאתי את הזיכרון הבא מה אתם אומרים: זכרון מבית OCZ דגם XTC PC2-5400 Gold GX סוג זכרון DDR2 מהירות זכרון 667Mhz CL 4-4-4-12 נפח 1G כולל צלעות קירור מחיר 130 ש"ח כולל אחריות לכל החיים כמובן מה אתם אומרים? מחיר טוב?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היחס שלי זה 5:6 הזכרונות 800MHZ אז מישהו יכול להסביר לי במה יחס של 1:1 יותר טוב מכל השאר ואיך אני משנה ולמה אני משנה את זה לא מצאתי FSB:DRAM בביוס ומה הסיכון לעלות את זה? *עריכה: רק שמתי לב שפרסמתי את זה פה אם זה קשור לאוברקלוקינג אז סליחה ולהעביר
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לכ.סמך PCIE בשל הטכ' ההולכת וגוברת.. כרגע יש לי EPOX8rda3 ואני באובקרלוק טוב מאוד ... הבעייה היא שאני מתכנן לקנות X800XL ואין לי זמן לחכות לגרסת ה AGP אם תהיה בכלל... מה אתם ממליצים לי להחליף ?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
אז ככה המפרט מופיע בצד,חוץ מהכרטיס מסך החדש שהוספתי שהוא Ati HD4850 מחפש לוח אם אפשרות להתקדמות לעתיד אין בעיה גדולה של תקציב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אז ככה , אבא שלי פירק מהמחשב הנייד תוספת זיכרון שהייתה לו (256mb.), השאלה אם אני יכול להוסיף אותו למחשב שלי ...(יש לי כבר 512...), והאם בכלל כדאי להוסיף? אני מצרף תמונה של הכרטיס, (שמתי את האצבע ליד , כדי שוכלו לדעת מה הגודל של הכרטיס - העובי של האצבע הוא בערך 1.2 ס"מ...למרות שהיא נראית שם יותר גדולה...) http://danayr.googlepages.com/DSCF0065.JPG תודה רבה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש משהו שמעניין אותי שלא כך הבנתי מקריאה מכתבות וסיקורים לגבי ריבוי הליבות. במעבדים של היום כידוע יש יותר מליבה אחת בוא נדבר על מרוטבעי ליבה ה Q או הפינום יש לכל מעבד 4 ליבות בואו נגיד שכל ליבה פועלת ב 2.0GHZ אם נקח תוכנה שלא מבינה בכלל מה זה ריבוי ליבות , ונותנים לה TASK מסויים האם העיבוד יתבצע כאילו על מעבד חד ליבתי 2.0GHZ ואותה תוכנה משתילים לה קוד שתבין לעבוד במקביל ב 4 ליבות , האם עכשיו התוכנה תבע את ה עיבוד במהירות כפול 4 משעשתה קודם , הרי שעכשיו 4 מעבדים 2.0GHZ מבצעים את העיבוד ביחד !! ולבסוף האם ה VISTA תומכת ביותר מ4 ליבות !?? והאקס פי SP2 ??
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אהלן הבעיה שלי נראית פשוטה אבל עקב חוסר ידע וניסיון אני צריך עזרה בכדי לפתור אותה על לוח אם asus cuv4x-c מותקן celeron 700 עם 256 sdram במקרה יש לי בצד פנטיום 3 833 שגם מתאים ללוח אם הזה וגם מתאים לזיכרון אז איך אני עושה את זה? לכל הגאונים והגאונים בדיעבד שם אודה לכם על מדריך קצר לפתרון נ.ב. גאונות מוזמנות לשלוח גם דואל
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איך הזיכרונות של OCZ ואיזה חברה הכי מומלצת אני רוצה לקנות2 של 512 איזה חברה הכי מומלצת עם תיזמונים של 2.3.2.6 ועם יש אבדל משמעותי בין 2.3.2.5 ????
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מה זה הפיירוויר הזה הרבה אני רואה שמדגישים את השם הזה בלוחות אם ומארזים , מה זה הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
איך הלוח GIGABYTE GA-IPE1000-G ? לידע כללי... (ל-2.8c אם זה משנה) ועוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין AXP barton 2500 לבין AXP barton 2800? (חוץ מ-MHz)
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם P5Q DELUXE וזכרונות של OCZ DDR2 800MHZ CL4 השעונים שלי הם 4-4-4-15. כרגע העלתי תמונה כאשר השעונים מוגדרים ידנית בביוס אבל ברגע שאני על AUTO והלוח צריך לזהות את התיזמונים הוא נותן לי 5-5-5-18 עם מתח של 1.08V בעוד הזיכרונות צריכים לעבוד על 2.01. כמו שכבר אמרתי הזיכרונות כרגע מוגדרים ידנית וגם המתח אבל כמו שאפשר לראות ב CPUZ היחס הוא 5:6 מה זה אומר ולמה ? והמתח הוא 2.00 רק בחריץ הראשון ובכל השאר 1.08 וגם השעונים הם 4-4-4-15 רק בחריץ הראשון איפה הבעיה בדיוק ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 128 Mb Retail Video Card בעקרון צריך שהלוח יתמוך ב SATA 2 .. ו DDR2 וכמובן PCI-E
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על זיכרון הבא: Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader האים מישהוא ניתקל בבעיות תאימות איתו ומה היכולות של הזיכרון הזה. ERO
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום. השאלה היא אולי קצת טפשית אבל אני לא ממש מבין בקטע של זכרונות יש לי 512 DDR ואני רוצה להוסיף עוד 512 ואני לא יודע כמה MHZ יש לי בזכרון. האם זה חשוב שלזכרון שאני מוסיף יהיה אותו MHZ כמו לנוכחי? ואם כן איך אני בודק כמה יש לי? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://he.wikipedia.org/wiki/QuickPath אין מספיק אינפורמציה שם. ואנגלית זה לא הצד החזק שלי. משהו יכול להסביר לי מה יהיו הבדלי הביצועים? ומה הכוונה בויקיפדיה "מה שבעצם בפועל 24.0GB/s עד 32.0GB/s תעבורה לכל קישור.", מה זאת אומרת לכל קישור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הוא יצא כבר לחנויות באיזה שהוא מקום בעולם?אם כן,מתי הוא יגיע לארץ בערך? ואם לא,אז יש תאריך ליציאה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-