מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
באתר הרשמי של גיגאבאית רשום המשפט הזה : *Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. המעבד +AMD 6000 הוא עם תוספת "+" אז לא הבנתי, האם לוח אם זאת תתמוך ב HT3 or HT1 והאם ההבדל זניח ביניהם או לא ? ???
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, פרסמתם פה בעבר בפורום שמעבדי core 2 duo יגיעו לניידים במהלך אוגוסט. רציתי לדעת האם יש כבר פרטים נוספים לגבי הגעתם הצפויה של המעבדים, ומתי אפשר לצפות למצוא אותם בארץ (דחיתי קניית נייד בכמה חודשים כי חכיתי למעבדים האלה...). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיון שהתחלתי לעבוד לא מזמן עם VMWARE אני זקוק לתוספת זיכרון למחשב כרגע יש 2 סלוטים של 512 667MHZ של KINGSTONE חשבתי להוסיף עוד 2GB מה אתם אומרים על הזיכרון הבא : KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 מחיר 164 לוח אם שלי GA-945P-S3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו שם לב לעדכוני החומרה/קושחה שאינטל פרסמו שלשום ללוחות שלהם (למשל DP965LT, DG965RY) ויכול להסביר את המשמעות ? http://www.intel.com/design/motherbd/lt/lt_documentation.htm ftp://download.intel.com/design/motherbd/lt/D6333603US.pdf edit: וואו, כל חודש יוצא שם עדכון .... http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2377&OSFullName=OS+Independent〈=eng&strOSs=38&submit=Go%21 http://downloadmirror.intel.com/df-support/12065/ENG/MQ_1545_ReleaseNotes.pdf
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג למעבד כפול-ליבה ולשמור על הכוננים הקשיחים והצורב הישנים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי לוח gigabyte p-35 DS3 האם שווה להשקיע עוד 70 ש"ח ולקנות Gigabyte p-35c ds3r מה ההבדלים בינהם? תודה, דן
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן הבעיה שלי נראית פשוטה אבל עקב חוסר ידע וניסיון אני צריך עזרה בכדי לפתור אותה על לוח אם asus cuv4x-c מותקן celeron 700 עם 256 sdram במקרה יש לי בצד פנטיום 3 833 שגם מתאים ללוח אם הזה וגם מתאים לזיכרון אז איך אני עושה את זה? לכל הגאונים והגאונים בדיעבד שם אודה לכם על מדריך קצר לפתרון נ.ב. גאונות מוזמנות לשלוח גם דואל
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מה זה הפיירוויר הזה הרבה אני רואה שמדגישים את השם הזה בלוחות אם ומארזים , מה זה הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח לסוקט 478 שיהיה מבוסס על ציפסט של אינטל 865 או 875 עדיף הזול מבינהם עם הלוחות בעלי אותם פיצרים. הפיצרים שאני צריך הם - Gbit Lan, SATA Raid. ויכולות אוברקלוקינג גבוהות ככל שניתן. חשבתי על ה ABIT IS7-G אבל אני רואה שהוא כבר לא זמין. ואז ראיתי את ה ABIT IC7-G רק שהוא עולה אלפייה... נראה לי מוגזם לשלם פרימיום כ"כ גבוהה על שיפור הביצועים המוגבל של 875 על ה 865. אני לא כ"כ בקיא בשוק כמו שהייתי פעם... ובאמת אין לי כוח לקרוא Reviews עצומים על עשרות לוחות אם. בעיקר כי אני חושב שאין כמו ניסיון אישי... ולכן אני מבקש את עצתכם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מי יכול לומר לי איך האיכות של המעבד של המחשב שקניתי : סלרון סנטרינו. (M 380) מה ההבדל בינו לבין פנטיום סנטרינו? בברכה ותודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אם אני אשים זכרונות במהירות 800 על לוח שתומך במהירות 400 הם יעבדו? ברור לי שאם הם יעבדו הם יעבדו במהירות של 400 פשוט אני שואל אם הם יעבדו בכלל?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני עומד לקנות רכיבי מחשב לבנייה עצמית, ועושה זאת לפי המפרט שמצויין ב"מפרטים", ל מחשב לגיימרים ב 4500, מומלץ שם על לוח אם מסויים, ורציתי לשאול לגבי לוח אם נוסף - דומה בדגם, אך ההבדל היחיד שאני הצלחתי לראות הוא שיש באחד מהם 4 סלוטים לזכרונות, ובשני יש 2 סלוטים, אך בכל מקרה מצויין שקסימום מהירות יכול להיות 4 ג'יגה..קצת הלכתי לאיבוד, אז אני אשמח לייעוץ בנושא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2615,2676 פה נמצאים שני הלוחות.. המוון תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE 7DX בעל 266 FSB ועליו מותקנים כרגע 512 מגה של 333 מגה הרץ ( עובדים על 266 אבל ) יש לי אפשרות לקנות זיכרון של ADATA ולקבל זיכוי טוב על הזיכרון שיש לי עכשיו אבל אני מפחד שזיכרון 500 מגה הרץ לא יעבוד על הלוח ראיתי מישהו ששאל את אותה שאלה על זיכרון 400 מגה הרץ אבל אני לא יודע אם זה תופס גם ב 500 מגה הרץ תודה לכל מי שעונה זה חשוב לי :-*
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית, שאני לא יכול לחבר אליו הר דיסק SATA....עכשיו הרד דיסק הATA100 שלי התקלקל, ואני חושב על לקנות מחשב חדש... כמו רבים כאן, אני רוצה לחכות מעט עד ששוק ה nforce 4 יתפתח, ולכן ברצוני לקנות הרד דיסק בלבד לבינתיים... עכשיו במידה ואני קונה ata100, יש אפשרות לחבר אותו בלוח אם חדש? (אם אני לא טועה יש שם, אבל רק כדי להיות בטוח). תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה, אני אוכל לחבר כבל רשת של הראוטר למחשב עם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת..?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
OCZ 4GB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Vista Performance Gold 4GB 5-5-5-18 עולה 660 ש"ח שימו לב שזה 4GB אבל CL5 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 3-4-4-15 עולה 480 ש"ח 2GB אבל CL3 מה עדיף ?
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הזיכרון שפרטיו להלן: OCZ DDR2 2048MB (1024MBX2) 1066MHZ CL 5-5-5-15 TITANIUM memory http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2251K~15~0.htm לPC חדש שיהיה בו: מעבד core2 duo e8400 לוח אם gigabyte GA-EP43-DS3 מבקש לדעת: 1) האם נתוני הזיכרון מתאימים ללוח ולמעבד? 2) האם הזיכרון והחברה ידועים כאמינים? לא מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלןם לפורום ברשותי מעבד מהסוג הנל כאשר אני מדליק את המחשב אחרי שכל היום הוא היה כבוי מד הטמפ מראה50 מעלות צלסיוס טמפ לוח מראה 35 לאחר שעת עבודה טמפ מעבד 70מעלות האים זה סביר? יש לציין שכל המאווררים עובדים
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם כדאי לחכות למחשב חדש במקום במעבד 6600 ?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
בלי כרטיס מסך בלי כרטיס קול בלי ציוד היקפי בלי מארז בלי כרטיס טלוויזיה בלי צורב בלי כוננים בלי הארד דיסק או בקיצור רק שילוש....זכרונות (רצוי512), לוח אם, ומעבד. תודה לעוזרים ושוב...רצוי תקציב כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מעבד P4 M 1800 של מחשב נייד ,האם יש לוח אם שתואם למעבד כזה??
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות 667 וכמו שניתן ליראות בCPU-Z התדר שבו הם נימצאים נמוך יותר צריך ואפשר לשנות את זה ? ולשאלה השניה למה המחשב עצמו לא מזהה שיש 4 גיגה זיכרון הוא מזהה רק 3.5 גיגה האם זה קריטי משנה משהוא ? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי לוח Intel D850EMV2 ו-256 RDRAM. אני רוצה שיהיה לי 512 זיכרון אבל RDRAM זה יקר מדי אז אני רוצה למכור אותו ולקנות DDR. האם הלוח שלי יתמוך נגיד בזיכרון DDR 2700?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת איך החברה של הזכרונות הללוInfineo :n טובים לא טובים? תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-