מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך חוות דעת על הלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4Core1333-Esata2 יש לי 8800GT 2 GIGA של 800 DDR2 מעבד קונרו 6300 האם הלוח מומלץ למחירו ולחומרה (מחר אני קונה אותו ב 400ש"ח) תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
* מאפשר פעולה עם 4 זיכרונות DS DDR400 ללא הורדת התדר ל-DDR333. * ניתן לעבוד עם זיכרונות במהירות גבוהה מ-DDR400 ללא OC למעבד. * הערה : מצויין בכתבה שכבר בסטפינג D שהוא Winchester, ניתן להפעיל 4 מודולי זיכרון DS ב-DDR400 אבל ב-2T Command rate timing. זאת להבדיל ממה שצויין כאן בפורום לא פעם. אם למישהו יש מידע מבוסס אחר בנושא - הוא מוזמן לחלוק. הכתבה : AMD Athlon 64 Processors on E3 Core: Memory Controller Peculiarities in Detail מקור : X-Bit Labs
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
למה שאני קורא באתר של אינטל אין איזכור לתמיכה במעבדי קונרו?או שאני מפספס משהו.. http://www.intel.com/design/chipsets/express_flyer.htm
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה,אחותי קנתה מחשב(אין לה מושג איזה אבל זה היה במבצע,ועוד מתי שאני לא היתי בבית)אוקוצור התקנתי לה היום XP,נכנסתי למפאיינים במחשב והוא רושם לי : Pro 3600+ 1.7Ghz 512MB 80G וכרטיס מסך(מובנה!) SiS Mirage Graphics השאלה שלי מה זה לעזעזל Pro 3600+?איזה מעבד זה?לדעתי זה P4(כי היה רשום גם על האריזה P4) ושאלה שניה בקשר לכרטיס מסך,אני כמעט בטוח שזה חרא של כרטיס,נכון?או שאפר להשתמש בו? כי אני רוצה להביא לה במקומו אחד של חבר,RADEON 9550 ב100.מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי לוח dfi party lan ultra -d ואני רציתי לדעת האם הזכרונות Crucial Ballistix 512MB DDR 400 הם טובים והאם הם תאימים ללוח שלי ??
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ש-לום! אמממ רציתי בבקשה לדעת מהם הצ'יפסטים הבולטים היום בשוק ואם אפשר - נתונים קצרים על כל אחד מהם, מה ההבדלים וכו'. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מבקש המלצה לוח אם+מעבד ב 1000 עד 1200 ש"ח למשחקים, עם כרטיס מסך מובנה המחשב שאני בונה ישמש ל HTPC בסלון אז חשוב שהוא לא יתחמם יותר מידי עדיפות לAMD
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הי לבן-דוד שלי יש מחשב ישן עם 256MB זיכרון והמחשב שלו זוחל. הצעתי לו להוסיף זיכרון למחשב ואז נתקלנו בבעיה שאנחנו לא בטוחים מה מתאים ללוח אם. הלוח אם: intel d845bg socket 478 הזיכרון: 256 mb pc2100 (133 mhz) ddr sdram 64 bit אז ככה לפי האתר של אינטל, http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/sb/CS-013126.htm הלוח אם הזה תומך בזיכרון של עד 266MHZ. האם כדאי לו להוסיף עוד זיכרון של 512MB 266MHZ או לקנות שני זיכרונות של 512MB 266MHZ. בנוסף רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שמוכרת זיכרונות כה ישנים. דר"א לקנות מחשב חדש זו לא אופצייה.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מעבד של AMD הכי מומלץ (והכי טוב) ואיזה לוח אם לקנות עם המעבד הזה??
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ראיתם את החדשה האחרונה באתר? על כך שהAMD64 עדינים? שהם לא מספיק גמישים ואם הם מתקפלים קצת הם מפסיקים לעבוד? קראתי בקישור של המודעה שהם באים עם משהו (שמוסיף הרבה משקל) ומגן עליהם , זה נכון? ועוד משהו - האם מישהו פה בפורום קנה AMD 64 והוא מרוצה , הוא לא עושה לו בעיות וכו'? כי עד עכשיו לא שמעתי על מישהו כזה , לא שיש לי משהו נגד המעבד והחברה אני בעצמי רוצה לקנות אחד כזה פשוט לא שמעתי אף אחד משבח אותו ....
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, קניתי KINGSTONE 512MB ובהגדרות כתוב שיש לי רק 448.... אז זה אומר שאחת מהיחידות של הזכרון נדפקו לא? תודה מראש, ניר
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות כזאת מישה יודע איך לבטל זה נעשה ע"י תוכנה חיצונית? דרך אגב מצטער אם זה לא קשור לפורם הזה לא מצאתי פורם מתאים יותר :-[
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם כיף לגלות שיש אתר לחומרה כל כך טוב בעברית. אני מחפש אתרים/כתבות בהם יש השוואות ביצועים עם גרפים והכל כמו פעם, בין המעבדים השונים בצורה מרוכזת ואני לא מוצא והבילבול אצלי חוגג למרות כל הכתבות שקראתי גם כאן באתר בעצם מחפש טבלאות מרוכזות של פ 4 של אינטל ואטלון 64 של AMD עד למעבדים שיש היום תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הX2 4200 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17677 יש משהו יותר טוב באותו מחיר באתר שאתם מכירים? המעבד אולי ל8800GTS שאני לא יודע אם שווה לי עדיין לקנות אותו למה הולכים לצאת כרטיסים חדשים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מפרט למחשב פשוט שהפקטור העקרי מבחינתי הוא אמינות לאורך שנים על מארז HEC שהיה לי הכולל ספק HEC 300V הרכבתי את המפרט הנ"ל מעבד פנטיום כפול ליבה EA2200 לוח אם-ASUS P5KPL-CM או גיגה בייט G31M2SL הדומה לו בתכונותיו--מי עדיף מבחינת אמינות לאורך זמן המחיר זהה? זכרון קינגסטון- 1G (ללוחות שני סלוטים לכן הכנסתי רק סלוט אחד ע"מ שנוכל להרחיב בעתיד) HD פשוט של 160 כרטיס מסך למרות שיש מובנה (בשביל הנכדים) 8400 פשוט של גיגה בייט אשמח לתשובה מהירה גל
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלוםף משיהוא יכול לתת הסבר קצר על ההבדל בין הלוחות הנ"ל ? אחד מבוסס כרטיס מסך ATI Radeon X1250 והשני GEFORCE 6150. הלכתי לקנות מחשב ליישום בעיקר של מוצרי אופיס ותכנת אוטקאד, הקנייה התבססה על מפרט באתר כאן וכללה לוח אם ASUS M2A-VM, בחנות קיים במלאי לוח m2npv-vm, לטענתם הביצועיםשל 2 הלוחות זהים ואפילו עדיפות קטנה ללוח מבוסס GEFORCE. ממתין לייעוץ........
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מה יותר טוב ASUS P5B DELUXE או ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? לא מבחינת OC מבחינת איזה לוח יותר טוב יחזיק יותר? והאם הדלוקס תומך בזכרונות 800 וגם מה ההבדל בינו לבין : ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום שלום חבר'ה... אז אני אגש ישר לעניין ומקווה שתעזרו בנושא... קודם כל יש לי מחשב ישן (פנטיום 3) והלוח אם של Procomp B680/B683... (שנת 99' אם אני לא טועה :) וכפי הידוע אחת הבעיות העיקריות של לוח אם זה הינה אי תמיכה של דיסקים שגודלם יותר מ33.8 גיגה... מה שעושה הביוס הוא פשוט מזהה רק 33.8 גיגה מתוך הגודל בפועל... למשל יש לי 40 גיגה אז המחשב מראה רק 33.8 מתוכם ככה שאין אפשרות להשתמש ב7 גיגה הנותרים... חיפשתי הרבה מידע בנושא ברשת ומצאתי תשובות לאותה בעייה ואחת התשובות הפופולאריות הייתה: UPGRADE BIOS.... וזה מה שעשיתי (כמובן בעזרת המדריך שהכנתם - מדריך מצויין ד''א... תודה רבה לאסף שהכינו ) - טוב כל העדכון עבר בהצלחה וביוס עודכן לגרסא הגבוהה ביותר שיכולתי לעדכנו... הענ…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ראיתי שכמה אנשים עשו זאת, השאירו תזמונים של מהירויות נמוכות והמהירות הייתה גבוהה... יש לי E6600 ללא OC, וזכרונות 800 שפועלים על 5-5-5-18, האם אני יכול להוריד אותם לתזמונים של 3-3-3-9 כמו שהם יהיו במהירות 200MHZ ולהפעיל אותם במהירות 266? לוח אם: gigabyte 965g תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
למה שאני עושה RESTART למחשב רשום לי שמהירות המעבד היא 2.4GHZ ושאני בודק בתוכנה CPU-Z או EVEREST הוא רושם לי 1.8GHZ לאן נעלמו 0.6GHZ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי 3 סוגי זכרונות 1 256MB 266MHZ 2 256MB אני חושב שהוא 333MHZ או שהוא 400 אני לא זוכר 3 512MB 400 MHZ אני חושב שהלוח אם שלי תומך עד 333 אני לא בטוח בזה (A7S333) אז רציתי לדעת מה יותר מומלץ לי, מה יותר מהיר? לשים 768MB 333MHZ או 1024MB 266MHZ? או שבכלל רק את ה512 בתקווה שזה יעבוד על 400MHZ... יש אפשרות לבדוק עד כמה הלוח שלי מקבל? הרבה שאלות אני יודע חח תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2500 ABUT AN7 ראדיון 9600 XT !! איזה זיכרון איזה חברה ! דחוף @
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן לוח אם Pcchips M952 ver 1.3 b אני רוצה לעדכן את הביוס כי המסך הכחול הזה שכולם מדברים עליו בווינדוס XP רושם לי תמיד בעייה עם הביוס. הורדתי מהאתר 2 קבצים אחד פלאש ואחד עם סיום ROM קובץ הפלאש הזה לא נטען בכלל... מה עושים??? אשמח לפירוט מדוייק....
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן, אני מחזיק כרגע ב TWINMOS SPEED PRIMIUM חשבתי על האופצייה למכור אותם ולקנות זכרונות מבוססים TCCD , השאלה היא האם כדאי מבחינת עלות מול תועלת , אפשר המלצות על זכרונות כלשהם מבוססי TCCD ? משהו מכיר חנות חוץ מנעה שמוכרת DDR של G.SKILL ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ModelName=GA-G1975X http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2234&ModelName=GA-G1975X-C מה ההבדל שלהם? האם רק בקירור או שיש עוד משהו?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-