עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקי אחרי נסיונות רבים להעלות את הציון שלי ב 3DMARK05 ללא הצלחה הגעתי למסקנה שהבעיה היא בלוח אם והחלטתי לקנות לוח חדש. יש לי חנות של PANDAS לא רחוק ממני והם מוכרים את הלוח ASRock K8Upgrade-VM800 VIA K8M800 Socket 754 חשבתי על לקנות אותו - יש לו ציפסט של VIA הוא לסוקט 754 ואם חיבור AGP מה שאני צריך. אבל לפני הקנייה אני רוצה סיקור שלו אם אפשר למה הוא טוב האיתרונות והחיסרונות שלו תודה מראש

2. יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  3. Started by amit123,

תגידו אם כתוב לי על הזיכרון pc2-5300u-555-12 אאז איזה מהירות הוא?667?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  4. כי ראיתי שבחנויות יש רק וינצסט'ר תודה

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  5. וב אז ככה... יש לי סטיק זיכרון של סמסונג כזה..http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376&PHPSESSID=fdac5025266808d6d538f75716f9cd2f עכשיו בקיי אס פי יש משו שהוא נראה לי אותו דבר אבל אני לא בטוח.. יעני זה..[ftp=ftp://http://ksp.co.il/hmain.php?uin=133]http://ksp.co.il/hmain.php?uin=133[/ftp] עכשיו הם אותו דבר? כי בקיי אס פי זה 110 שקל פחות אז הרבה יותר שווה לקחת משמה..

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  6. זה זיכרונות VALUE אבל הם עושים 550HZ על 2.5 3 3 5 T1 כמה הייתם אומרים הם שווים ?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by baruch28,

מישהו שמע על כרטיסי זיכרון מושקין? איך הם? מישהו אמר לי שהם מגרמניה. איך הם ביחס ל- קינגסטון?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  8. עם מישהו יודע כמה הזיכרונות האלה שווים אני ישמח לדעת.. ואני ישמח לדעת עם זה חנות בארץ שמוכרת תזיכרונות האלה?? ???\ תודה

9. Started by eqeqeq,

אהלן, יש לי שאלה שמעתי שבינואר (עוד שלושה שבועות) יוצאים דגמים חדשים של מעבדי INTEL סדרת QUAD האם אתם צופים שבעקבות כך תיהיה נפילת מחירים של הכפולי ליבה ושל AMD או שהמחירים של סדרת ה QUAD החדשה יהיו גבוהים וכל השאר ישארו באותו מחיר ועוד דבר אם אתם חושבים שהמחיר של המעבדים לא ירדו אז עוד כמה זמן נראה לכם שמעבדים החדשיםירדו וכך גם כל השאר לדוגמא מעבד של INTEL E6750 עולה כ 1000 ש"ח היום האם בעוד שלושה שבועות בעקבות היציאה של כמה דגמי QUAD המחיר של E6750 ירד משמעותי(אם בכלל) או שלא ירד וה QUAD יהיה פשוט יקר? או שירידה תתקיים רק לאחר כמה חודשים? אשמח לקבל תגובות לגבי הצפי של האנשים כאן תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  10. AMD 65mn באותו רמה של CORE 2 E6400 יהיה מלחמה ? יכול להיות ירידת מחירים?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  11. שלום לכם !!!! אתמול קניתי מחשב חדש. קניתי את כל הרכיבים חוץ מהמעבד. בינתיים מאוד משעמם לי אז יש לי שתי שאלות עיקריות: 1. האם כרטיס המסך שקניתי יכול להתאים ולעבוד עם הלוח אם הישן שלי ? 2. האם שני כרטיסי הזכרונות 256 DDR כל אחד, יכולים לעבוד עם הלוח אם הישן שלי ? (למרות שהם 400) סוג כרטיס המסך הוא : GIGABAYTE RADEON 9200 128 MEGA סוג כרטיסי זיכרון: 400 ובקשר ללוח האם - הנה המידע עליו: SiSoftware Sandra Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : No MP APIC : Yes System BIOS : Intel Corp. PT84520A.86A.0011.P06.0209201643 Mainboard : Intel Corporation D845EBG2 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845E Brookdale Host-Hub In…

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by zam,

רק עכשיו גיליתי (טעות שלי לא קראתי את החוברת) שהוא עבד על 266 כל הזמן וזה במקרה כי הפעלתי את CPU-Z אז שמתי לב שהוא על 1066Mhz ולא על 1333Mhz. שיניתי את ההגדרה ב- BIOS והכל עובד טוב. אבל יש לי שאלה מישהו נתקל בעוד הגדרות ידניות כאלו?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by INON,

הזמנתי אתמול מחשב עם הלוח GA-965P-S3 , ובעל החנות שלא מתמצא גדול במחשבים, שאל אותי אם הלוח הזה תומך ב 4 סלוטים של זיכרון, (כי אני קניתי 4 סלוטים של כל אחד גי'גה) אז שאלתי היא האם יש לו 4 סלוטים של זיכרון? והאם לא תרד לי המהירות עקב קניית 4 זכרונות של 800?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  14. דותן, סנטרינו ובאנייס. אשמח לתשובות מבוססות ולהשוואות. BOSE

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  15. שלום לכולם, למחשב על בסיס Q6600 שיעסוק בעיקר בקידודי וידאו ורינדורים דרושים לוח אם וזיכרון. הדרישות מלוח האם: * צריך להתאים למטלות הנ"ל. * לא יהיה OC. * חייב להיות FireWire. * צריכה להיות אופציית RAID. * אשמח אם תהיה יציאת eSATA (אבל בואו נגיד שזה יתרון, לא חובה). (* אני משער שהזיכרון יהיה DDR2, האם כדאי שהלוח גם יתאים ל-DDR3 עתידי ?) לגבי הזיכרון, אני לא מבין בזה הרבה, בהתאם למטלות שתיארתי מה אתם חושבים שאני צריך ? התקציב כמו שציינתי עד 1.5K, אין שום אפשרות לחריגות, עדיף אפילו לא להגיע לזה...

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by kobibo,

מתלבט בין שני הלוחות הבאים : FOXCONN 945G7MA-8EKRS2 לבין Asus P5VD2-MX

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות מחשב תקציבי חדש עם לוח אם של אסוס, ל AMD ועם כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש לוחות M2A-VM ו M2N-VM שניהם מגיעים עם או בלי HDMI. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הצ'יפסטים (690 ו 7050) מן הסתם מבחינת ביצועים גרפיים (שם ראיתי ביקורת אחת שאומרת שה X1250 עדיף אבל לא משהו יותר מדי מקיף) ומבחינת שאר הפיצ'רים. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  18. הטכנולוגיה ההיברידית החדשה של יצרנית השבבים עוברת אל העולם בו תוכל ליצור מהפך בשימושיות וביעילות - עם חלוקה ברורה יותר בין שלוש קטגוריות של מוצרים להספקים שוניםלכתבה

19. Started by brk2k,

ראיתם את החדשה האחרונה באתר? על כך שהAMD64 עדינים? שהם לא מספיק גמישים ואם הם מתקפלים קצת הם מפסיקים לעבוד? קראתי בקישור של המודעה שהם באים עם משהו (שמוסיף הרבה משקל) ומגן עליהם , זה נכון? ועוד משהו - האם מישהו פה בפורום קנה AMD 64 והוא מרוצה , הוא לא עושה לו בעיות וכו'? כי עד עכשיו לא שמעתי על מישהו כזה , לא שיש לי משהו נגד המעבד והחברה אני בעצמי רוצה לקנות אחד כזה פשוט לא שמעתי אף אחד משבח אותו ....

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by ElemenTal,

יש לי מחשב ישן P3 800MHZ עם 128 זכרון. התקנתי אליו XP, וזה דווקה עובד בסדר. אבל מרגישים שזה איטי. אז שאלה ראשונה: האיטיות זה בגלל הזכרון או בגלל המעבד (ואני לא מדבר על דברים כבדים, סתם להכנס לתיקיה, לצייר, לקרוא מתוך דיסק) שאלה שניה: אם זה בגלל הזכרון, אז עוד 256mb ישפרו את זה, או יותר אם נחוץ ? שאלתה שלישית: ניסיתי להוסיף למחשב הזה זכרון DDR 400MHZ וזה פשוט לא התאים פיזית, יש משהו יותר ישן מ DDR ? איפה ניתן להשיג ? תודה לעזורים טל

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  21. אז ככה. ברור לי שהמחשב שלי כבר לא יעמוד בעומסים שאני מציב לו. אני משתמש בו לעריכת סרטים בתוכנות פרמייר ואפטק-אפקטס ועכשיו גם מנסה להפעיל את avid media composer. סה"כ תוכנות מאוד כבדות בנוסף אני רוצה להפעיל משחקים כמו Last Remnant וEmpire עריכת סרטים היא בעדיפות עליונה מבחינתי. האם כדאי לי לשדרג את מהירות הזיכרון והעיף את הסטיק הזה של ה1GB או שכדאי לי פשוט להרחיב את הזיכרון ולהישאר אם אותו מהירות. מאוחר יותר אני רוצה לשדרג כ. מסך. חשבתי כל הGforce 9600 512MB, ראיתי מלא ביקורות שאומרות שהוא שווה את המחיר. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. חשבתי על לשדרג ל4GB ואז כבר לשדרג את מערכת ההפעלה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  22. Started by Skippy,

שלום, אני מחפש לוח אם שיתאים לe6300 לאוברקלוק ושלא יחרוג מ900 ש"ח חשבתי על הג'יגה בייט S3-965 מה דעתכם על ה- Abit AB9 Intel® P965 Socket 775? אני אשמח לקרוא המלצות על לוח, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  23. Started by charm,

רציתי לדעת האם למעבד הזה שהוא כפול ליבה דרוש מאוורר חזק במיוחד או המאווררשמגיע איתו מספיק בהנחה שלא עושים OC בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by gshhar,

או האם עדיף 433MHZ עם תזמונים טובים יותר?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.