עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

ברשותי Athlon TB 1.4 256 Crucial/micron RAM 2.5 CAS hercules Kyro2 prophet 4500 Gigabyte 7DXR עכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא Bottle neck רציני, אז רציתי לדעת האם החלפה שלו עכשיו, וחיבורו למערכת שיש לי כרגע, תספיק לפחות לעוד שנתיים... כרגע בעבודה נורמלית ללא משחקים זה בהחלט מספיק... בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אם כן אז איפה? תראו מה עשו לו זה קטלךני ביותר http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by Shaft,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 זכרונות (המעבד הוא P4C 2.8, והלוח אם הוא Asus p4p800)- שניהים יהיו צריכים להיות 400Mhz וומעלה, רוחב פס של PC3500 לפחות. עכשיו, אני צריך את ה-מ-ק-ס-י-מ-ו-ם ביצועים שאפשר לקבל. קראתי שהג'ייל מעולים, והם גם הרבה יותר זולים. הדגמים- Geil Golden Dragon/Corsair Twinx שניהם יונצלו ע''י Dual DDR, כל אחד בסטיק של 512MB. מה לבחור? אסור שנובים (או כאלה שלא בטוחים או מבינים בעניין) יענו, כי מדובר פה בהרבה כסף... ושאלה קטנה- איך אני מודד תזמונים? לפי מה יותר טוב? מה פחות? במספרים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by skin,

באיה מהלוחות כדאי לי לבחור, אני רוצה לעשות אוברקלוק אז להתחשב בבקשה. 1. ABIT IS7-E http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket+478 2. Chaintech 9PJL1 865PE http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=171 מבחינת מחיר הם אותו הדבר +-20ש"ח שמעתי שיש בעיה בסאונד בלוחות של ABIT זה נכון לגבי הלוחות על בסיס Nforce2 או גם בצ'יפסטים של אינטל?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by oleg,

שלום. הסבירו לי בפורומים כאן שלצרכים שלי (ישומיים משרדיים ואינטרנט) עדיף לי לקנות לוח אם משולב כרטיס מסך, אבל אין לי מושג במה לבחור וכל מה שראיתי זה שהלוח המשולב של אסוס וגם אם אינני טועה של אפוקס הם משום מה בגודל מיקרוATX וזה לא נראה לי כדאי. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו טוב? עוד שאלה, האם הכרטיס המשולב מכיל מעבד גרפי? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח עומס רב מאוד. טוב, מקווה שיש לכם המלצות. תודה.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by demonshlomo,

חבר שלי רוצה לוח אם ומעבד והתקציב שלו זה 1800... מיועד לOC ומשחקים.... תודה על העזרה!

7. באחד מהת'רדים האחרים נאמר לי שעדיף לי לא לקנות את ה-2600 אלא את ה2500 בגלל ביצועים יותר מהירים. קודם כל אם אפשר בבקשה הסבר יותר מעמיק, וב' -איך דבר כזה קורה שחברה משחררת מוצר יותר מתקדם, יותר יקר והוא פחות טוב מבחינת ביצוע? ??? ארז

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by oleg,

שלום אני הולך לקנות: AMD 2600+ MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 Maxtor 40GB 7200rpm KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 וכרטיס מסך משומש ב100 שקל. חשוב לציין שאני לא צריך את זה למשחקים אלא רק לאינטרנט ואופיס. שאלות: 1. שמעתי פה שאתם אומרים שמעבד 2500 טוב יותר מ2600? באמת? איך זה ייתכן? 2. מה דעתכם על הלוח זה רק 500 שקל ונראה לי פצצה אבל אולי אתם מכירים את החברה או יודעים עליו משהו? 3. מה עם הזיכרונות של KingMax? הם ממש זולים ונראית חברה טובה (גם MSI ממליצים עליה). 4.שמעתי שMaxtor יותר אמין מ WD זה נכון? וגם שעדיף בלי הזיכרון ram בהרדיסק כדי שלא לאבד נתונים בהפסקת חשמל? טוב, אודה לכם מאוד על תשובות כי אני ממש הולך לקנות בקרוב, (כבר הזמנתי אני רק צריך לאשר ולתת כרטיס אשראי). תוד…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pringles,

אני מיתלבט אם לקחת את mushkin 256mb pc2700 333mhz בלי צלעות קירור לבין geil 256mb pc2700 333mhz שבא אם צלעות ושניהם אותו מחיר!!! אין לי מושג אם הצלעות משפיעות או לא

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by Parallel,

האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Bone-Breaker,

יש לי Abit nf7 גרסא 2.0 ואמרו לי פעם שחיישן הטמפרטורות של המעבד מזייף ומעלה את הטמפרטורה ב10 מעלות ורציתי לדעת אם זה נכון. יש לי עכשיו את הקירור הרגיל של המעבד (AMD 2500 BARTON) עם דלת פתוחה והוא כותב שהוא על 48 מעלות זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by SandLegion,

אני עכשיו קונה מעבד 2600 של AMD, אני מחפש תאימות מקסימלית בין כל הרכיבים. אני הולך ב-99% לקנות 9800 ATI ואני לא יודע איזה מהם לבחור (אז תעזרו לי גם בזה). אני גם צריך DUAL DDR בלוח ושיהיה לו מן הסתם AGP8X. אני בנתיים התעניינתי ב-Epox 8RDA3 Ver2.1 יש לו מלא דברים בבנדל אבל נראה לי שאפוקס נופלים כמעה בבנצ'מארקינג. עוד לוח שהתעניינתי בו GB 7N400L1 אז תנו גם חוו"ד עליו. יש המלצות ללוחות ASUS? במחשב הנוכחי יש לי את ה CUSL2 ואני הכי שמייח בעולם (טוב לא הכי מסופק אבל זה עניין של אמורטיזציה כבר.) בקיצור, אני חייב לסגור פינות כי אני אוטוטו עושה את הקנייה. Time is of essence. תודה.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  13. היי יש לחבר שלי פנטיום 3 (אינטל) עם 128 מגה זכרון לוח אם asus - 440bk/flagship הוא רוצה לחבר לו 120GB יש למישהו מושג איפה אני משיג את העדכון?

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by demonshlomo,

אני צריך לוח אם למעבד אינטל פנטיום 4 2.6 800באס.... לא ל OC אלא למשחקים....תקציב של עד 600 שקל... אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by danieln9,

אוקיי אז אני מתכנן ליבנות לאחי מחשב (שחוזר לארץ מאוסטרלי האיפה שאני גר) ועד היום היתעסקתי בעיקר עם לוחות של AMD מבוסיי NFORCE2 וכו' עכשיו הוא רוצה אינטל(לא לOC) אז החלטתי לחפש לוח אם אז נגיד שאני הולך על הליגה של ASUS או משהו אחר שתמליצו לי (עם הרבה פ'יצרים), אז אני רוצה לדעת קודם כל מה ההבדלים בין ה865 ל875 וב848 (שאני יודע שיהיה לט תמיכה בפרסכות). בתודה דניאל נורמן

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by ass-s,

שלום! איך אני מאמת שה- NF7-SL החדש שלי הוא באמת REV 2.0 כמו שהזמנתי???? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by Parallel,

שלום אני עושה כרגע כמה סקירות כדי להגיע להחלטה בנוגע ללוח אם הלוח מיועד למעבד אינטל רוב הסיכויים שזה יהיה 2.4c חשוב מאוד שיהיה גם כרטיס רשת און בורד אני מתלבט בין abit{דרך אגב מה בנוגע לבעייה הזו עם הכרטיס קול האם היא נפתרה כבר}יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם. לבין Epox EP-4PCA3I לבין Asus{דרך אגב מה אומרת האופציה של ה- vga בלוח p4p800VM}...התקציב הוא בסביבות ה800-900 ש"ח...ואני כן מעוניין ב-oc..כלומר אני לא בטוח שאני אכן יעשה את זה אבל כן הייתי רוצה שהאופציה הזו תהייה אפשרית וברמה בינונית פלוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by neil4,

איך אני יודע איזה זיכרון יש לי בלי לפתוח את המחשב ?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by BIGWOLF,

חברה , מעבד AMD 2400 הוא עם ליבה BARTON או לא. אם הוא לא אז איזה מעבדים הם כן עם ליבה הזו. תודה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by elladb,

אני מחפש לוח אם עד 850 ש"ח. הכי יציב הכי טוב. לא חובה ל OC. תודה.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by Dready,

יש לי משחב פצצה באמת השקעתי בו המון אבל משהו לא עובד בסדר, כודם כל המיפרט : p4-2.4c ht radeon 9800pro 256mg mb:asus p4p800 1024 ddr memory (dual channel) s wd- 80gb 7200 rpm עכשיו הכלל פועל פצצה, אבל אני מרגיש שבמחשב לא מנצל את כל היכולת שלו, ויש לו יכולת.... הפעלתי 3dmark 2003 והסרטים פועלים פצצה, אבל שהגעתי לCPU test-2 משהו לא היה בסדר זה היה על 1-0 אפ פי אס, אז התקשרתי לחבר שלי ורציתי שהוא יפעיל גם את אותו טסט אני סיימתי ב-249 פריימים והוא ב350- שלו יש p4 -1.7 בדקתי הכל, ספק כח אולי זההכרטיס מסך החלפתי מעבד הכל!!, אבל שום דבר , לבסוף נשאר הלוח אם(אולי הוא פגום), מה שאני מבקש אם אתם יכולים להביא לי שמות של דגמים טובים של מדרבורדים asus or gigabyte וזה חייב להיות דואלי …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by TipX-Bomb,

אהלן... יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן.. (לכל המבולבלים - אני קונה [אולי] גם R9800P..) לפני שאני (אולי) קונה את אחד מהלוחות אם האלה: 1. יש הבדל בביצועים בין ה 8RDA+ לבין ה 8RDA3+? (אני יודע שבשני יש lan כפול ו S-A...)? 2. יש הבדל בביצועים בין ה NF7 לבין ה NF7-SL? 3. מה יותר כדאי לקחת: NF7-SL או 8RDA3+? למה? 4. מה זה seriller? (בלוח NF7-S) 5. ראיתי שבכרטיס קול של לוחות ה-Abit יש גם יציאת סאונד כתומה ושחורה, משהו שאין באיפוקס. זה חשוב? בישביל מה זה? 6. בלוחות של איפוקס הקירור לצי'פסט מספיק? 7. בישביל מה יש duel lan? זה עוזר? תודה לכל העוזרים! :-*

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by ITZIKAMSA,

מדוע בכל הפורום הזה ישנה התעלמות מוחלטת מהזכרונות המהירים ביותר RD-RAM שעובדים במהירות פי שתיים ויותר מה- DDR400?? ומדוע לא משלבים אותם במפרטים שבפורום ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ccc,

אני יכול להשיג מעבד כזה, אני יודע שהוא DLT3C כל ה DLT טובים? יש שבועות פחות טובים ויותר טובים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הזכרונות הם 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) עם הלוח 8KNXP של ג'יגה בייט, האם ידועה בעיית תאימות ביניהם? יש סיבה ש6 סטיקים (כן, 6 סטיקים של 512 מגה) לא יעבדו?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים