עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה. ברור לי שהמחשב שלי כבר לא יעמוד בעומסים שאני מציב לו. אני משתמש בו לעריכת סרטים בתוכנות פרמייר ואפטק-אפקטס ועכשיו גם מנסה להפעיל את avid media composer. סה"כ תוכנות מאוד כבדות בנוסף אני רוצה להפעיל משחקים כמו Last Remnant וEmpire עריכת סרטים היא בעדיפות עליונה מבחינתי. האם כדאי לי לשדרג את מהירות הזיכרון והעיף את הסטיק הזה של ה1GB או שכדאי לי פשוט להרחיב את הזיכרון ולהישאר אם אותו מהירות. מאוחר יותר אני רוצה לשדרג כ. מסך. חשבתי כל הGforce 9600 512MB, ראיתי מלא ביקורות שאומרות שהוא שווה את המחיר. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. חשבתי על לשדרג ל4GB ואז כבר לשדרג את מערכת ההפעלה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. Started by Gilo2005,

אז ככה : יש לי תקציב של כ 1000 שח ואני רוצה לקנות בזה כרטיס מסך אז ההתלבטות שלי היא: מה עדיף לי ליקנות כרטיס מסך או מעבד+לוח אם חדשיןם כי המעבד שלי הוא 1.7 ולוח אם של GIGABYTE אז אים אני קונה כרטיס מסך טוב אז המחשב שלי לא יעבוד טוב הכרטיס מסך לא יתן את מלוא העוצמה שלו כי המעבד לא מספיק מהיר! מה כדי לי לעשות ליקנות מעבד חדש+לוח אם או לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 1000 שח????

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  3. יש לי 2 של ג'יגה זה בסדר: Field Value North Bridge Properties North Bridge AMD Hammer IMC Supported Memory Types DDR-200 SDRAM, DDR-266 SDRAM, DDR-333 SDRAM, DDR-400 SDRAM Revision 00 In-Order Queue Depth 8 Memory Controller Type Dual Channel (128-bit) Active Mode Dual Channel (128-bit) Memory Timings CAS Latency (CL) 3T RAS To CAS Delay (tRCD) 3T RAS Precharge (tRP) 3T RAS Active Time (tRAS) 8T Row Cycle Time (tRC) 7T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 14T Command Rate (CR) 1T RAS To RAS Delay (tRRD) 2T Write Recovery Time (tWR) 2T Read To Write Delay (tRTW) 3T Write To Read Delay (tWTR) 2T Write CAS Latency (tWCL) 1T Refresh Period (tREF) 200 MHz 15.6 us DQS Skew Contro…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  4. נא ליצור קשר בטלפון 0548114775

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. שלום, אני מרכיב מפרט לידידה צלמת שעובדת הרבה מאוד עם פוטושופ (קיום עם עגלת בעלת פנטיום 4 478). רציתי לשאול אם מעבדים כפולים ליבה כמו E8400 או E8500 יעשו את העבודה מעל ומעבר או כדאי לפזול לQ8200? האם העובדה שמדובר ב4 ליבות עם מהירות שעון נמוכה משני כפולי הליבה שציינתי עדיין תעשה עבודה טובה יותר מהם, או ההיפך? מה גם שבQ8200 יש רק 4 מגה זיכרון מטמון לעומת 6 בכפולי ליבה... אשמח לדעת מה עדיף לצרכים האילו של צילום ופוטושופ. אציין גם שזה ככל הנראה יהיה מחשב לטווח ארוך של 3-4 שנים.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות אותו בעזרת השם שבוע הבא ביחד עם המפרט הבא AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 5200+ BOX ¤623 Abit AN52 Socket AM2 ¤361 GeIL DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel Kit CL5 ¤230 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤405 LG H62NK SATA BLACK ¤159 Cooler Master Centurion 534 RC-534 + 460W PSU ¤499 Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe ¤1185 ------------------------------ לא ממש שמעתי על החברה הזאת של הלוח אם והוא גם זול מאוד... מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by t d,

שלום אני רוצה לקנות למחשב שלי עוד זיכרון, להוסיף 256 ל256 שכבר יש לי ולקבל 512, הבעיה שאנשים אמרו לי שבגלל שזה זיכרון sdram לא שווה אפילו לשפר את זה כי זה עובד בכפולות נמוכות או משהו בסגנון ואני לא ירגיש בהבדל... הזיכרון הוא למטרת משחקים... תודה!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by nottheguy,

דבר ראשון, אחלה פורום. רואים שמדובר באנשים רציניים שמבינים עניין. אז ככה, יש לי MB ישן עם ציפסט GB450 של אינטל. מעבד 1.3G וזכרון 256 RDRAM. על פי האתר של אינטל, לוח האם תואם למקסימום מעבד 2.0 עם 256KBIT. השאלה היא איפה אפשר להשיג מעבד כזה? בטח אי אפשר, אז השאלה היא על איזה שילוב MB -מעבד-מארז (1200~ ש"ח) אתם ממליצים ככה שאני אוכל להעביר את שאר החומרה (כולל הזכרון RDRAM אם אפשרי)? תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש לוח חדש לs939 שהיה טוב עדין עוד ככה 6 שנים לשדרוג למעבדים כופלי הליבות שהיו פה רציתי לדעת אם שווה להשקיע בשביל הלוחות של dfi למרות שלא מתוכנן אובר קלוק או שזה סתם ביזבוז כסף תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by maazg,

שלום. פשוט נשרפו לי לוח ומעבד.... אני מתלבט בין AMD\ INTEL. PCI-E מה עדיל וגם מה הלוח המתאים לכל אחד.. תודה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by Halif,

יש לי מחשב דואל e8400 עכשיו יש לי 4 מקום לכרטיסי זיכרון 2סיטיקים צהובים 2 סטיקים אדומים יש לי 2 כרטיסים ddr2 800hz שמחוברים לצהוב כאשר אני מחבר את ה2 האחרים לאדום אותו סוג כרטיס אז מפעיל תמחשב אבל לא תמסך הוא אומר יעני שהוא בanalog mode חיברתי גם רק את הזיכרון לאדום והוא לא הראה תצוגה שהמחשב עולה.. שמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

זה הלוח אם: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23747 זה המעבד: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2354&from=show_details.asp&main_cat=1&sub_cat1=2&sub_cat2=83&sub_cat3=22&last_cat=sub_cat3&cat_id=22 אשמח לתגובות\המלצות לשינוי...

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by Gliding,

היי קניתי מחשב חדש...ואולי ההודעה הזו היא בעצם סתם הזדמנות להשוויץ במפרט: AMD 64 2800+ Epox 8KDA3J 512 של GEIL, לא זוכר הדיוק את הדגם, אבל יש להם cas של 2.5 ואין לי כוח לבדוק תזמונים (אפילו שאם תגידו לי איזה תזמונים כדאי, אני מאוד אשמח) וכרטיס מסך טיפה זבלה Radeon 9200 של Gigabyte הבעיה היא כזו: בדקתי עם כמה תוכנות והעניין הוא לא חד משמעי: התוכנה של לומח האם, אומרת מן הסתם שהמתח שעובר למעבד תקין ועומד על 1.5 ומשהו (כשהוא אמור לעמוד על 1.6, אני חושב. אם מישהו יודע אחרת שיאמר כעת או ישתוק לעד). באותה דעה מחזיק גם הביוס של שטוען שהמעבד מקבל וולט וחצי. ותוכנות אמינות טיפה יותר, כמו אוורסט או סנדרה טוענות שהמעבד מקבל 2.5, אפילו טיפה יותר. מה אני מאור לעשות? איך אני בודק את זה?…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by anri,

איך הלוח אם הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=5177 האם הוא יותר טוב מ - Albatron K8X800 ProII

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  15. מדובר בלוח האם GA-EP35C-DS3R. האם הוא תומך בתקן החדש PCI-E 2.0? ביררתי באתר של החברה ולא הצלחתי לקבוע בוודאות... תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. לפי התוכנה cpuz זה מראה לי שיש לי 267mhz סוג הזכרונות שלי הם 1 ג'יגה של Kingston ועוד אחד אותו דבר זה הגיוני והאם זה טוב? תמונות של התוכנה: http://i9.tinypic.com/2m6ai9v.jpg http://i10.tinypic.com/43w5bgx.jpg

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. היי קיבלתי סמפרון 2200 ולוח אם K7VTA3 של ECS והוא רץ רק ב 900 מה"ז במקום 1500 מה"ז לפי הרשום באתר AMD. בהתחלה הוא זוהה כ אתלון, אבל לאחר עדכון הביוס הוא מזוהה כסמפרון אבל בשני המקרים המהירות לא השתנתה. לא מצאתי איפה לשנות את ה FSB (לפי מה שהבנתי שצריל לשנות) בביוס. אין תיעוד מספיק בחוברת לגבי זה. איך אני מריץ אותו במהירות הנכונה??? תודה זכרון 256 MB DDR 400 (הלוח תומך רק ב 333) WIN XP , 40GB MAXTOR

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. אני מתכוון ללוחות n-force 4 ultra. נכון לעכשיו אני יודע שיש רק שניים - של ג'יגהבייט K8N-9 ULTRA ושל Abit AN8 Ultra. אני צריך לבחור מבין השניים, אז איזה מביניהם עדיף??

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by com555,

תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by gania23,

שלום לכולם אני על סף קניית כרטיס מסך radeon hd4850 אבל אני חושש שהמעבד שלי (e6300) יגביל אותו בצורה רצינית והשאלה היא האם באמת יהיה לי צוואר בקבוק רציני ואני לא יוכל לנצל את הכח של הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by ed0zer,

שלום, אני עומד לקנות זכרון מ- newegg ביומיים הקרובים ורציתי לשאול כמה שאלות לפני כן. חשבתי לקחת את אחד מאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145449 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145450 מה אתם חושבים על הזכרונות? אני לא מעוניין באוברקלוק , אני מחפש בעצם קיט של זכרון value, אבל המחיר נראה דומה. האם ההבדל בין הזכרונות הוא רק הקירור? האם יכולה להיות לי בעית תמיכה של לוח האם? זה הלוח - http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1839 באתר של corsair הוא לא מצוין ספציפית אבל לוחות דומים של גיגהבייט תומכים. תודה לכל העוזרים. עידו.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  22. המעבד הוא AMD3700+ San Diego 939

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by itaim,

הזמנתי לפני יום מחשב חדש ורק עכשיו שמתי לב שהלוח IC-7 נותן רק עד 2.8 מתח לזכרונות והזכרונות A-DATA שקניתי דורשים את הכמות הזאת... אז אני לא יכול בעצם להעלות להם מתח נכון?? לאיזה לוח כדאי להחליף? ואם אפשר מהר http://www.adata.com.tw/en/p-d1-03.htm

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. אילו חברות של זיכרונות יש באיכות טובה ולא יותר מידיי יקרים? כאלה זכרונות של 512 מגה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by Shadowman,

אני רוצה להוסיף זיכרון ראם DDR256mb 333mhz , בדקתי היום בחנויות וראיתי גם בפורום שהמחירים של הזיכרונות עלו, עכשיו השאלה שלי האם כדאי ללכת על זיכרון במחיר 330 שקל או לחקות עד שהמחירים שוב ירדו?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים