עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מישהו מכיר את הלוח הזה: ASUS p5ad2-e premium דוד שלי רוצה לקנות אותו ממישהו (יד שניה) ב400 ש"ח...כדאי? איך הלוח בכללי לא מצאתי אותו בזאפ ממש ואני רוצה לדעת אם יש לו כרטיס מסך מובנה ואיך הוא בכללי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  2. מה הייתם לוקחים למשחקים?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  3. Started by p1mp,

שלום, קיבלתי היום את הסטרייקר שלי בשמחה רבה וניגשתי לעבודת החיבורים. ללוח קיימים חמישה חיבורי מאוררים אופציונלים בנוסף לשלושת החיבורים הרגילים (CPU, CHASIS, PWR) לשלושה מהם גם קיימים חיבורים לחיישני טמפרטורה... השאלה הראשונה היא: האם לחבר את מאוררי המארז (Antec Ninehundred) אל החיבורים של הלוח בהתחשב בעובדה שלמארז ישנם 5 מאוררים כאשר ארבעה מהם 12ס"מ ואחד של 20ס"מ? שאלה שניה: האם ישנו איזה שימוש טוב לחיישני הטמפ' של הלוח ? והאם אפשר לדחוף חיישן בין הגוף קירור למעבד בשביל לקרוא טמפ' מדוייקת ואנאלוגית של המעבד ? פרט למעבד מה אפשר לעשות עם שלושה חיישני טמפרטורה שסתם תלויים באויר ? (אני מדגיש שהם אופציונליים) תודה רבה :s05:

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by jepe,

אני מעוניין לקנות את זה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1210 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1937 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il האם זה מחיר טוב וסביר ללרכיבים הנ"ל? האם הלוח אם הזה יסתדר עם 7800GT שיש לי עכשיו? והאם יש לו יציאת SPDIF ? והאם אני אצטרך גם קירור למעבד אם אני לא מתכנן OC והמטרה מהמחשב היא משחקים וסרטי HD ? ושאלה אחרונה איפה אני אמור להתקין את הרכיבים במחשב שיש לי,אני משדרג את המחשב הקיים.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  5. Started by ron_1.6,

שלום.. יש לי 2 זיכרונות של 512 256MHz .. ובלוח אם שלי יש 4 מקומות אני רוצה מאוד להוסיף זיכרון אחד של kingston 1GB 667MHz ... שווה לי ?? יעזור לי לביצועים של המחשב ?? למהירות ?? מה זה בדיוק יעזור לי?? תודה לעוזריםם

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  6. היי לכולם יש לי את הלוח BLKDG965WHMKR ויש לו שליטה במאווררים לפי טמפקטורות. יש לי ZALMAN CNPS8000 לקירור (עם פוטנציומטר חיצוני לשליטה על מהירות). 1) למה כשהטמפרטורה של המעבד עולה, מאוררי "12 כניסה ויציאה לא מעלים מהירות? 2) האם יש בקרה אלאקטרונית על מהירות זלמן בנוסף לבקרה הידנית? זאת אומרת בקרה רציפה? בתודה למומחים, יהודה עריכה: מועבר לפורום קירור - תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by Dubek,

שלום. רציתי רק לשאול אם ניתן להרכיב לוח מסוג Micro ATX במארז רגיל (כיום קיים בו לוח ATX). צריך רק לציין שמדובר במארז ג'נרי.

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by Astrix-D,

שלום! אז ככה אני מתכנן OC,ואני רוצה לדעת איזה זיכרון יגיע יותר רחוק,זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188 ד"א המפרט הוא E6420 ו965P-DS3

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  9. נא עזרתכם ללוח אם עבור E6300 עם זכרון בגודל פעמיים 512 למחשב המיועד למשחקים לא כבדים ( כרטיס מסך דומה ל X1300 האם יש המלצות ומחירים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  10. אהלן, אני משתמש במערכת Sempron 2600+ עם צ'יפ אחד של DDR400 512mb cl2.5 של V-Data. רציתי לדעת אם תוספת של סטיק 512MB תהווה בשבילי שיפור משמעותי (הרבה פעמים אני נאלץ "לפנות זיכרון" בעזרת תוכנה מיוחדת). אם כן, האם חובה עליי לקנות cl2.5, או שאפשר להסתפק ביותר/פחות? ראיתי זכרונות של קינגסטון ב-400 לעומת של G.Skill בהצעה אטרקטיבית ב-180, Cl2.5. האם ההבדל באמת כזה משמעותי? מה היייתם מציעים לי לקנות? תודה מראש, אסף.

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by INON,

הזמנתי אתמול מחשב עם הלוח GA-965P-S3 , ובעל החנות שלא מתמצא גדול במחשבים, שאל אותי אם הלוח הזה תומך ב 4 סלוטים של זיכרון, (כי אני קניתי 4 סלוטים של כל אחד גי'גה) אז שאלתי היא האם יש לו 4 סלוטים של זיכרון? והאם לא תרד לי המהירות עקב קניית 4 זכרונות של 800?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  12. מישהו יכול לעשות סדר בענין הזיכרונות ? בשוק נימצאים זיכרונות מסוגים שונים ורמות מחירים שונות והייתי רוצה לדעת למשל סוג זיכרון DDR2 איזה הכי כדאי לקנות והיחס שלו למחיר. ראיתי למשל זיכרון של קיגסטון במחיר של 110 שח לסטיק של גיגה אחד DDR2 האם כדאי לקנות זיכרון כזה אם למשל יהיה לי מעבד Q6700 ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. המפרט שלי הוא: AMD 4200*2 Toledo 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP המעבד נקנה לאחרונה. בביוס כאשר מוגדר זיהוי תדרי ותזמוני זכרונות אוטומטית מזוהה שהזכרונות צריכים לעבוד על 333MHZ, כאשר משנים ידנית ל-400 זה עובד. למה הביוס (שמעודכן לגרסתו האחרונה) לא מזהה אוטומטית את התדרים הנכונים? (כמובן שהזכרונות תומכים ב-400MHZ) תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. שלום קניתי מחשב חדש עם מעבד E8200 וזיכרון DDR2 2G 800Mhz CL5 (1x2) כשאני מבקש מחשב שלי->מאפיינים הוא רושם לי Intel(R Core 2 Duo CPU E8200 @ 2.66GHz 1.97GHZ, 2GB של RAM הרחבת כתובת פיסית האם זה בסדר? מה זה "הרחבת כתובת פיסית"? שאלה נוספת : יש כלי פשוט לבדיקת זכרון הפנימי (אפיון ותקינות) שאתם יכולים להמליץ אליו? אני לא ממש סומך על החברה שקניתי ממנה את הזכרון! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  15. Started by za-david,

עד היום הייתי קונה רק אינטל במחשב החדש שאני מתכוון לקנות אני רוצה לנסות את AMD איזה סדרה של מעבדים יותר חזקים ב AMD, מעבדי Athlon או Opteron? אם יש לכם המלצות מעבר לזה יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by locdog,

הזמנתי מחשב ואני לא סגור על הלוח שלקחתי (P35C-S3), עדיין אפשר לשנות למה כדאי לשנות? GA-P35-DS3 GA-P35-DS3L GA-P35C-DS3R ????

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות מחשב תקציבי חדש עם לוח אם של אסוס, ל AMD ועם כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש לוחות M2A-VM ו M2N-VM שניהם מגיעים עם או בלי HDMI. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הצ'יפסטים (690 ו 7050) מן הסתם מבחינת ביצועים גרפיים (שם ראיתי ביקורת אחת שאומרת שה X1250 עדיף אבל לא משהו יותר מדי מקיף) ומבחינת שאר הפיצ'רים. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by lipact,

בוקר טוב. הזמנתי אתמול מחשב, אבל לא החלטתי על לוח אם, אצטרך להודיע לו מה החלטתי.. אמרו לי ש Abit יותר מהיר ואין הבדלים בשאר, ויותר זול. מדובר בלוח : Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 או זה : GIGABYTE GA-P35-DS3L

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  19. שלום רב אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש עם מעבד של אינטל ממרטים וכתבות שקראתי התרשמתי ששני הסוגים המעבדים המומלצים הם E6750 Q6600 מי מהם (אם בכלל) עדיך למשחקים וגרפיקות (לא תלת מימד) בפוטושופ/פריהנד/אילוסטרייטור? העניין ש Q6600 יותר יקר בכ 500 ש"ח. האם שווה את המחיר? לא מתכנן OC תודה מראש על העיצות ודיעותיכם.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. בהתלבטות לבנייה של מחשב בתקציב 3500 מדוע לא להשתמש במעבדי אינטל באותו מחיר של מעבד כפול ליבה של amd?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. יש לי X850XT PE, כרטיס אמנם קצת ישן אבל עדיין די חזק ואותי הוא מאוד מספק, הבעיה שלי היא כפי שצוינה בנושא, האם יש פתרונות "לרמות" את המשחק שבעצם כן יש לכרטיס SM3, מעין פאטצ' לדרייבר או משהו בסגנון?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by BladeRunnerSting,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9048#detailed מדובר פה בקיט של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 2 ג'יגה? לא ממש הבנתי.

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by kobi122,

אני רוצה המלצה לזכרונות 2GB הזכרונות של קינגסטון נראה לי שהם טובים

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by rafiisak,

שלום. השאלה היא אולי קצת טפשית אבל אני לא ממש מבין בקטע של זכרונות יש לי 512 DDR ואני רוצה להוסיף עוד 512 ואני לא יודע כמה MHZ יש לי בזכרון. האם זה חשוב שלזכרון שאני מוסיף יהיה אותו MHZ כמו לנוכחי? ואם כן איך אני בודק כמה יש לי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by base,

האם כדאי לקנות עכשיו מעבד Q6600 אחרי שיצא המעבד החדש וכנראה שתהיה ירידת מחירים השאלה שלי עם כדאי לרכוש עכשיו או לחכות לרכישה או מעבד יותר טוב או שאת ה- Q6600 בפחות עלות מהי כדאיות של רכישה כרגע ועם יש מעבד יותר טוב אשמח לדעת את עלותו ואיזה סוג!!

• 1 תגובה
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים